IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kaupassa kävin eilenä sähköpotkulaudalla niin nyt on taas ruokaa pariksi päiväksi tänään teen makkarakeiton ja huomenna jauhelihakastiketta ja pastaa aamupalaksi on sitten puuroa ja jogurttia yritän syödä aina terveellisesti. Tänä aamuna oli semmoinen fiilis etten olisi jaksanut herätä no mä pääsin onneksi ylös ja aloin keittämään aamukahvia mikä sitten viimein herätti mut otan kohta aamulääkkeet ja alan siivota koska torstai on aina mun siivouspäivä pyykkiä alan myös pesemään tässä heti aamusta niin saa senkin hoidettua. Olo tällä hetkellä on ihan hyvä viikko sujunut tähän asti tosi hyvin ei ole yhtään ahdistanut tai ollut muutenkaan huonoa oloa onneksi syön lääkkeitä koska nekin auttaa jo paljon olotilaan.
Nyt alkaa pitkä viikonloppu onneksi en ole menossa mihinkään tänä viikonloppuna viikon päästä olen menossa sitten poikaystävän luokse mitä odotan jo kovasti uskon että viikko menee nopeasti niin näemme sitten taas. Pitää taas tarkistaa kohta tili paljon on vielä rahaa varmasti sen verran että pärjää tämän kuun loppuun ja onneksi takuueläke tulee huomenna niin saan maksettua loput laskut. Mulla on kolme laskua tällä hetkellä odottamassa ja nyt kun kuu kohta vaihtuu niin saan alkukuusta siirrettyä säästötilille noin 60 euroa mikä on aika kiva summa ja joulukuun alussa pystyn silloinkin siirtämään saman verran eli saan tämän vuoden lopulla noin säästöön 120 euroa aika jees nyt ei tuhlata rahoja vaan laitetaan säästötilille. Ajattelin sitten alkuvuodesta shoppailla itselle jotain kivaa eli aijon ostaa sen laukun minkä näin EMP sivuilta sitten ajattelin tuolta Lenzishopista ostaa jotain kivaa vaatetta myös. Odotan jo innolla että pääsee sitten shoppailemaan netissä se on kätevää ja ne mitkä mä tilaan niin voi hakea sitten postista hyvää kannattaa aina odottaa. Alan nyt imuroimaan pyykit vien kohta tänään aijon mennä päivällä lenkille jos on hyvä sää onneksi huomenna on jo perjantai.
Viikko mennyt tähän asti todella hyvin olin eilenä töissä niin hommia kyllä riitti päivä meni nopeasti sitten siinä maanantaina tein kovat salitreenit mikä teki todella hyvää niin sai samalla purettua paineita pois niin oli taas kevyempi olo tänään on taas salitreenit illalla ihan kivaa mennä treenaamaan. Olen ihan varma että mun paino olisi tippunut pari kiloa pois mikä ei haittaa mua yhtään kunhan olen normaalipainoinen vielä kroppa näyttää todella hyvältä tällä hetkellä mistä olen erittäin tyytyväinen mun takapuoli on myös pienentynyt koska olen tehnyt paljon kyykkyjä suosittelen sitä ihan kaikille toimii! Kannattaa myös syödä terveellisesti ja säännöllisesti joka päivä eikä yhtään mitään sokeri juttuja mä olen aika hyvin silleen päässyt sokerista eroon mutta sallin viikonloppuisin vaikka syödä vähän suklaata tai juoda limua tai siideriä viikolla ei yhtään sitten niitä. Herkuttelupäivä pitää olla kerran viikossa sekin piristää mieltä kun saa syödä sitten ihan mitä tahansa. Mun synttärit alkaa lähestyä pikkuhiljaa niin tiedän jo minkä lahjan aijon ostaa itselle näin tuolla EMP sivuilla hienon Rammstein olkalaukun mikä maksaisi 64 euroa todella hieno! Rammstein on yksi mun suosikki bändi mitä olen kuunnellut nuoresta asti. Mä varmaan omistan tällä hetkellä 20 laukkua mutta tuo laukku on semmoinen minkä haluan ehdottomasti. Otan kohta aamulääkkeet ja alan tiskaamaan sekä kuuntelen tässä samalla hyvää musiikkia menen tänään käymään kaupassa ruokaa pitäisi ostaa sekä syödä taas pakkasesta pois noita ruokia uskon että tästä tulee hyvä päivä.

Pikkujouluja odotellen :)Maanantai 16.10.2023 04:15

Oli todella kiva lauantai ilta parhaan kaverin luona juteltiin vaikka mistä ja naurettiin paljon nyt suunniteltiin että vietämme sitten pikkujouluja joulukuun alussa pitää alkaa suunnitelemaan siis joululahjaa parhaalle kaverille suklaata aijon ainakin ostaa siihen lahjaan ja vielä joku toinen juttu myös muille kavereille ostaa lahjat samalla onneksi tokmanni on vieressä niin sieltä löytyy helposti kaikki en jaksa paketoida niitä niin laitan ne lahjakasseihin helposti menee silleen onneksi lahjakassit eivät ole kalliita maksaa noin pari euroa kappale. Uusi viikko alkaa jälleen ja mä heräsin tänä aamuna ennen herätyskelloa aamukahvit join äsken ja kohta alan pesemään pyykkiä ja jaan viikonlääkkeet dosettiin nyt ei tarvitse hakea mitään lääkkeitä tällä viikolla viikon päästä mulla on sitten taas verikokeet nopeasti tää aika menee tuntuu että hetki sitten olisin ollut siellä. Fiilis tällä hetkellä on hyvä ei onneksi ahdista ja tää maanantai on aina aika rento päivä mulle mikä kelpaa mulle erittäin hyvin. Mulla ei ole muuta kun että näen kaveria tänään ja salitreenit on illalla. Teen kunnon treenit taas viikonlopun jälkeen niin pääsee taas liikkeelle eilenä kun oli hyvä sää niin kävin lenkillä mikä piristi mieltä kun sai kunnolla raitista ilmaa. Onneksi takuueläke tulee tämän viikon perjantaina niin saan maksettua loput laskut ja laskin että mulle onneksi jää rahaa vielä niiden jälkeen niin selviää loppukuun sekä onneksi mulla on säästötiilillä rahaa ja saan sinne siirrettyä ensikuun alussa noin 60 euroa niin summa taas nousee pikkuhiljaa. Raha asiat ok! Olen erittäin tyytyväinen siihen. On tajunnut sen että kaikki ylimäärinen raha vaan säästötilille sekä että ei kannata tuhlata sitä mihinkään turhaan. Uskon että tästä tulee hyvä päivä alan kuunnella kohta hyvää musiikkia niin päivä lähtee hyvin käyntiin sillä nyt iloinen ja positiivinen olo päälle pakko sanoa että parhaan kaverin näkeminen piristi todella paljon mun mieltä.

Itkupotkuraivari ilta ja harhat.Perjantai 13.10.2023 05:28

Kyllä taas huomattiin että eilenä tulee kaikki ihan puun takaa mulla oli eilenä ihan hyvä olo koko päivän mutta sitten illalla alkoi ahdistaa, tuli itkupotkuraivarit ja mä vaan sitten taas itkin loppuillan ennen kun menin nukkumaan harhat tuli vielä siihen päälle oli taas todella lähellä että olisin ottanut sen rauhoittavan lääkkeen mutta huomasin kun olin itkenyt niin olo helpottui onneksi ja kun otti iltalääkkeet siihen päälle niin nekin onneksi rauhoitti. Mulla ei ole pitkiin aikoihin ollut tuollaista oloa mutta on kevyempi olo kun sain taas itkettyä kaiken paskan pihalle. Onneksi nyt on vihdoinkin perjantai ja viikonloppu alkaa tulee onneksi erilainen viikonloppu koska on parhaan kaverin synttärit niin pääsee sitten niitä viettämään aijon sitten unohtaa kaikki huolet ja murheet kun saan olla parhaan kaverin kanssa käyn tänään alkossa ja kaupassa ostamassa ne juomat ja sipsit menen taas sähköpotkulaudalla kaupoille niin pääsee sillä nopeasti. Kävin eilenä tokmannilla mun teki mieli suklaata ostin sitä ja söin koko levyn. Eilenä kävin myös lenkillä vähän satoi vettä mutta en onneksi kastunut pahasti katsoin True Blood sarjaa taas pari jaksoa eteenpäin jäänyt siihen ihan koukkuun vaikka olen nähnyt sen koko sarjan ihan kivaa oli aloittaa uudelleen sen katsominen. Otan nyt aamulääkkeet ja perjantai musat soimaan ja nauttimaan viikonlopusta. Olen todellakin juhlatuulella mikä on ihan paras fiilis mukavaa vähän juoda taas alkoholia join muutama viikko sitten sitä on kohta ollut kuukausi taukoa. On tehnyt ihan hyvää olla juomatta olokin on tuntenut paremmalta.

Siivoilua ja lenkkeilyä.Torstai 12.10.2023 05:30

Tein vähän kevyemmät treenit salilla koska mun kroppa oli pikkasen väsynyt ja jalat sekä mun takapuoli olivat kipeitä varmaan johtui noista sählypeleistä mitkä olivat tiistaina vaihdikkaat pelit katsoo ensi viikolla sitten että tekee kovemmat treenit taas sitten nyt kun kroppa saa levättyä viikonlopun yli. Alan kohta siivota ja pestä pyykkiä niin sitten loppupäivän voi ottaa rennosti ajattelin mennä lenkille jos on hyvä sää aijon myös katsoa netflixiä True Blood sarjaa eteenpäin aloin katsomaan sitä sarjaa uudelleen kätevää kun kaikki 7 kautta ovat netflixissä on sitten paljon katsottavaa. Odotan niin innolla sitä mullan alla sarjaa mikä tulee marraskuun alussa netflixiin. Luin uutisista että netflixin hinta varmaan nousee no ei haittaa hyvin pystyn edelleen maksamaan sen joka kuukausi ja jos se nousee muutamia euroja niin sitten nousee en luovu siitä koska tällä hetkellä siellä on paljon katsottavaa. Aamukahvi taas herätti aamulla huomasin että kahvia pitää ostaa kohta lisää alkaa loppumaan ajattelin saludoa olen alkanut siitä tykkäämään hyvä kahvi mä juon melkein jatkuvasti tuota intenso kahvia mitä myydään lidlissä maksaa vaan alle kolme euroa ja sen hinta oli nyt laskenut 20 senttiä on ollut todella hyvä että kahvin hinta ei ole noussut pitkään aikaan silloin yhtenä vuonna se nousi rajusti vähän säikähti sitä. Fiilis on todella hyvä tällä hetkellä viikonloppua odotellen niin näkee parhaan kaverin käyn huomenna kaupoilla ostamassa juomat valmiiksi lupasin alkosta ostaa meille helmeilevän omenaviinin mikä on meidän lempi viini juodaan se puoliksi sitten vähän sipsiä niin voidaan sillä herkutella lauantai iltana. En ole vielä valinnut vaatteita mitä puen sitten lauantaina päälle mulle iski vaatekriisi no tässä on vielä pari päivää aikaa miettiä laittaa vaan jotkut rennot. Otan nyt aamulääkkeet ja vien pyykit sitten alan imuroimaan. Laitan taustalle hyvät musat soimaan niin on kivempi siivota.

Tein 7 maalia sählyssä.Keskiviikko 11.10.2023 05:04

Eilenä päivä meni mukavasti töissä oli maalaushommia nopeasti aika kului sitä tehdessä sekä hyvät jutut kaikkien työkavereiden kanssa niin oli juttuseuraa samalla odotan jo kovasti sitä että saan toisen työpäivän sitten mun viikkoon se olisi sitten keskiviikko mulle sanottiin että katsotaan miten tää alkaa sujumaan niin jos kaikki menee hyvin ja mä jaksan sitten vaan toinen työpäivä lisätään viimeistään joulukuussa.
Olen siitä myös tyytyväinen että täältä kotoa töihin kävelee kymmenessä minuutissa työpaikka ei ole kaukana. Eilenä oli todella hyvät sählypelit pitkästä aikaan sain tehtyä 7 maalia ja olin hyökkääjä koko pelin ajan tuli todella hyvä fiilis ja onnistunut olo pelien jälkeen mä olen niin hyvä sählyssä pelannut jo 12 vuotta ja kehittynyt siinä todella paljon muistan alkuun kun olin todella huono mutta siitä se sitten alkoi sujumaan pikkuhiljaa. Olo ja fiilis tällä hetkellä on ollut hyvä koko tämän viikon ajan ei ole yhtään ahdistanut, masentanut..olen ollut aika iloisella päällä koko ajan eli oma itseni jutellut taas paljon kaikkien ihmisten kanssa ollut sosiaalinen. Aina kun juttelen kaikkien kanssa niin mulla on ihan sama mitä musta ajatellaan sanon aina mitä ajattelen. Soitin eilenä parhaalla kaverille hyvin sillä menee ja näemme viikonloppuna ellei tule esteitä vietetään sen synttäreitä ja meidän ystävyyttä tänä syksynä tulee 15 vuotta täyteen että olemme olleet ystäviä pitkä aika ja olen todella onnellinen että mulla on paras kaveri sille mä aina kerron kaikki huolet ja murheet se asuu ihan tuossa lähellä onneksi ei kaukana. Salitreenit taas illalla sinne menen hyvällä fiiliksellä katson kohta mun treenivaatteet niin on sitten valmiina. Aijon tehdä kovat treenit että lihaksissa tuntuu viime treenit tuntuivat mun jaloissa. Saa nähdä tuleeko sitten muut paikat kipeiksi koitan aina venytellä sen jälkeen kun olen treenannut. Otan nyt aamulääkkeet ja voisin jo vähän alkaa siivota kämppää niin huomenna ei sitten ole niin kauheasti siivottavaa pyykit pesen huomenna vasta.
Hyvällä fiiliksellä tänään taas töihin ei ollut ongelmaa nousta tänään sängystä ylös nyt kun kahvit on juotu niin olen ihan hereillä ja valmiina tähän päivään. Mulla ei ole nyt mitään vaatekriisiä tiedän mitä puen päälle tänään rennot vaatteet mä löysin mun vaatekaapista yhden violetin pitkän hupparin mitä en ole käyttänyt kertaakaan se on ostettu joskus tokmannilta otin sen jo eilenä käyttöön siitä tulee varmaan mun lempi vaate. Olin eilenä salilla treenaamassa niin oli kunnon treenit taas viikonlopun jälkeen isoilla painoilla ja kyykkyjä tuli tehtyä myös. Tänään on sählypelit iltapäivällä neljältä alkaa ja pelaamme taas sen noin puolituntia kenttä missä me pelataan tällä hetkellä on aika pieni mutta kyllä siihen tottuu taas ennen pelattiin isomalla kentällä ja siinä oli enemmän haastetta aijon olla taas hyökkääjä alkuun koska siinä olen erittäin hyvä koitan tehdä maaleja. Kävin eilenä apeekissa nyt on kaikkia lääkkeitä sain haettua leponexit ja karpalokapselit. Menin sähköpotkulaudalla kylille eilenä ajelen vielä sillä kun pystyy ennen kun talvi tulee sitten keväällä tai kesällä aijon ostaa uuden laudan aijon nyt säästää koko ensi vuoden kevään siihen saan rahat kasaan varmasti kun en tuhlaa niitä mihinkään turhaan. Totesin että mulla on tällä hetkellä niin paljon vaatteita etten nyt hetkeen tarvitse uusia sukkia ja alushousuja aijon kyllä ostaa koska niitä tarvitsee aina se voi olla kun joulun jälkeen alkaa alennusmyynnit niin menen ihan varmasti sitten taas shoppailemaan koska saa taas ihan kaikkea halvalla. Ajattelin mun yhden kaverin kanssa tehdä sen shoppailureissun kivempaa kun kaveri on mukana. Nyt alan kuunnella hyvää musiikkia ja tiskaan tästä tulee hyvä päivä tekemistä on taas tänään päivä menee nopeasti.
Mukavan rento sunnuntai nukuin päikkärit, kävin lenkillä koska oli hyvä sää ja katsoin loppuillan yle areenasta uusi päivä sarjaa mihin olen jäänyt ihan koukkuun tykkään siitä sarjasta. Olo tällä hetkellä tuntuu ihan hyvältä ja jaksoin herätä heti kun kello soi uskon että tästä tulee hyvä päivä koska mulla on taas salitreenit illalla kivaa mennä treenaamaan viikonlopun jälkeen. Pitää valita treenivaatteet mitkä pistän päälle tänään vaikeaa taas valita koska mulla on niitä paljon ja aijon jossain vaiheessa shoppailla niitä lisää jos löydän jotain kivoja. Kävin tuossa eilenä puolenkuun pelit sivuilla niin näin siellä todella hienon pokemon t-paidan mikä maksaisi vaan 24 euroa mietin että haluanko ostaa sen ensi kuussa kun tulee taas rahaa? Saan nyt tällä viikolla maksettua loput menot niin pystyisi shoppailemaan ensi kuussa sekä saan siirrettyä säästötilille rahaa. Jaan kohta viikonlääkkeet dosettiin niin mun pitää tällä viikolla hakea lisää leponexia ja karpalokapseleita masennuslääkkeet riittävät tämän vuoden loppuun saakka haen sitten sitä lääkettä joulukuun lopulla se on hyvä että masennuslääkettä ei tarvitse hakea jatkuvasti että sitä saa aina kolmeksi kuukaudeksi. Odotan innolla että Netfixiin tulee se mullan alla sarja minkä nähnyt joskus teininä yksi parhaista sarjoista. Tulee marraskuun alussa tuonne netflixiiin sitten aijon pitää katsomismaratoonin nyt on paljon katsottavaa niin ei tule tylsää. En ole katsonut vielä uutta vain elämää jaksoa katson sen ruudusta jossain vaiheessa kun tulee hyvä hetki tykkään siitä koska ne laulaa niin hyviä kappaleita siinä ohjelmassa mitä mä kuuntelen joka päivä tuolta Youtubesta. Hyvät musat soimaan nyt ja alan tiskaamaan sekä valitsen tämän päivän vaatteet. Hyvällä fiiliksellä tähän päivään näen yhtä mun kaveria samalla niin meillä on varmasti sitten hyvät jutut.

Kauhea ilma oli eilenä.Sunnuntai 08.10.2023 05:54

Mukavaa kun voi vielä tämän päivän ottaa ihan rennosti ennen kun uusi viikko taas alkaa mietin että pitäisikö jo kohta alkaa pesemään pyykkiä niin huomenna ei sitten tarvitse pestä aamulla? Taidan joo tehdä niin koska nyt on intoa pestä ne. Olo ja fiilis tällä hetkellä tuntuu todella hyvältä ja taas nautin tästä olosta kun vaan pystyy mulla on viime viikot tuntuneet pikkasen rankalta ja mä mietin silloin että koska alkaa taas kaikki helpottaa niin onneksi nyt. Semmoista väsymystä mutta ahdistusta tai masennusta ei silloin onneksi ollut aina kun mulle tulee se niin sitten mä taas vaan elän hetken ja päivän kerrallaan. Mä olen niin jäänyt koukkuun tuohon True Blood sarjaan katselin sitä taas eilisen illan ja taas tänään jatkuu sen katsominen katsoin jopa yhden jakson The good doctor sarjaa olen siitä iloinen että sen sarjan kuudes kausi on tullut netflixiin olen vielä neljänellä kaudella ja on katsomatta viides kausi. Animea pitäisi myös katsoa eteenpäin mulla on muutama sarja mitä en ole vielä katsonut sekä pari on kesken katson ne eka loppuun ennen kun aloitan uuden sarjan katsomisen. Eilenä oli ihan kauhea ilma kävin lidlissä kaupassa kun lähdin sieltä kävelemään kotiinpäin niin mä olin ihan kastunut kun satoi vaan räntää ja oli niin kova tuuli etten voinut ottaa edes sateenvarjoa käyttöön. Heti kun selvisin kotiin niin menin suoraan kuumaan suihkuun ja laitoin kuivat vaatteet päälle pelkäsin että tulenkohan mä kipeäksi tuon reissun jälkeen en onneksi tullut toivon että tänään olisi hyvä sää niin pääsisi lenkille. Otan nyt aamulääkkeet, vien pyykit ja tiskaan nautin kun ei ole kiire aamu alkanut kahvilla mikä herätti kahvia ostin lisää eilenä kun kävin lidlissä oli halventunut 20 senttiä mikä oli positiivinen juttu!
Tein nyt niin että otin sen 80 euroa mun säästötililtä ja kävin ostamassa ne kengät tokmannilta ajattelin että se on joulu/synttärilahja itselle mulla kävi tuuri niitä kenkiä oli vielä jäljellä kokoa 41 ne ei ole sitten todellakaan mitkään lenkkeilykengät tarkoitettu ihan muuhun käyttöön maksoivat sen 80 euroa mulla on aina silleen jos mä näen jotain todella kivaa niin haluan ostaa oli se sitten kallista tai halpaa mä en voinut ohittaa noita kenkiä ovat niin hienot että ne kestää varmasti useamman vuoden. Pakko sanoa että olo tällä hetkellä tuntuu aika hyvältä viimeiset pari viikkoa ovat vähän tuntuneet rankalta mutta nyt alkaa helpottaa onneksi mulla oli semmoinen väsymys päällä mietin että mistä se johtui? No onneksi kaikki on hyvin taas ja jaksaa. Netflixiin oli tullut True Blood sarja aloin katsomaan sitä uudelleen yksi mun lempi sarjoista. Siinä on niin hyvät näyttelijät ja se juoni sarjassa olen ihan jäänyt siihen koukkuun kerkesin katsomaan eilenä pari jaksoa tänään jatkuu katsominen luin myös uutisista että netflixiin tulee tuo mullan alla sarja mikä on myös yksi mun lempi sarjoista alan sitäkin katsomaan uudelleen. The good doctor sarjasta on tullut myös kuudes kausi on todella paljon katsottavaa niin ei tule todellakaan tylsää katson noita kaikkia sarjoja kun vaan pystyy. Tänään on aika rento päivä ja huominen odotan jo innolla ensi viikkoa niin näkee parhaan kaverin uskon että viikko menee nopeasti. Otan nyt aamulääkkeet huomasin että leponex lääkettä pitää hakea lisää ensi viikolla niin on sitä sitten taas nyt saa sitä haettua kun olen käynyt verikokeissa.