IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

.Maanantai 30.09.2013 15:21

Mun ei tarvinnutkaan mennä psykologille tänään. sieltä soitettiin että se on tullut kipeeksi niin aika peruttiin. ihan hyvä vaan :D sain nukkua aamupäivän. Tänään taas salille kuntoilee. jee. salkkarit tulee taas tänään. lemmen viemää en näe koska olen salilla silloin.
oon alkanut nyt vasta kattomaan julkkis bbtä. sen takia koska siellä on niko ja esko :D fanitan niitä. viikonloppuna jaksoin katsoa bbn mutta saa nähdä miten katon niitä sitten viikolla. olen jo kymmeneltä ihan unessa. kun täytyy ottaa silloin lääkkeet vähän aikaisemmin. ettei unirytmi mene ihan sekaisin. Leponex lääkeessä on se hyvä puoli että se pistää nukuttamaan. Ei tarvitse mitään uni lääkkeitä. mulla menee iltaisin sitä 200 mg.

sunnuntaiSunnuntai 29.09.2013 16:25

viikonloppu on mennyt todella kivasti :) olen menossa tänään takaisin orimattilaan. katottiin poikaystävän kanssa eilen illalla kauhuleffa pimeässä. poikaystävä säikytteli mua vähän väliä :D menin nukkumaan sen leffan jälkeen. heräsin tunti sitten. Muistin tänään ottaa aamulääkkeet. eilenä en muistanut ottaa. Huomenna psykologille. taas. heti aamusta. :P

lauantai.Lauantai 28.09.2013 17:07

Heräsin jotain kahdentoista aikaan. söin kolmioleivän myöhäiseksi aamupalaksi. Eilen illalla katoin bbn :D jaksoin valvoa. ajattelin katsoa sen myös tänään kun valvon. vatsa oli vähän sekaisin tänään. En tiedä mistä mun vatsa otti nokkiinsa. varmaan oon syöny liikaa suklaata. mukava olla tääl poikaystävän luona :)<3 voi ottaa rennosti.
ei vitsit mun olisi tehnyt mieli eilenä siiderii tai lonkeroa. mutta aijon pitää siitä kiinni etten juo. en ole juonut 4 kuukauteen.
viimeksi pari siiderii keväällä. Nyt mun ei enää onneksi tee mieli. :P

weekend ! :)Perjantai 27.09.2013 15:10

se olisi viikonloppu :) poikaystävä hakee mut illalla. meen sen luokse viikonlopuksi. pitää viel vähän pakkailla ja kuluttaa aikaa.
otan kannettavan mukaan. Hyvää viikonloppua kaikille ! :)

.Torstai 26.09.2013 15:21

Huomenna on perjantai <3 yay. lähden ehkä poikaystävän luokse viikonlopuksi taas. Maanantaina olisi taas psykologilla käynti. argh. no mutta. kohta mun ei tarvitse enää mennä linkulla sinne. hahaa :D kun se siirtyy jossain vaiheessa orimattilaan. katoin aamulla taas muutaman jakson californicationia. neljäs kausi menossa.

että tämmöistä.Keskiviikko 25.09.2013 15:05

Eilenä tuli taas itkettyä. johtui ihan siitä että viikonloppuna oli menkat ja se sitten tapahtui niiden jälkeen. Nyt on taas siedettävä olo. Ei ole niin kireä olo. Tänään kuntosalille. ihan hyvä vaan. saa purettua vitutusta ja on tekemistä. Odotan kovasti viikonloppua. Näen silloin poikaystävän. kamala ikävä on ollut sitä. Ei enää kauaa niin näen sen <3 ihanaa.

LahtiMaanantai 23.09.2013 16:07

Tuli käytyä taas lahdessa. psykologin luona. ihan kivasti meni siellä. juteltiin pelkästään hyvistä asioista :) kuten kavereista,harrastuksista, vähän puhuttiin syömisestä,painosta..olo tiloista mitä on ollut viime aikoina,olenko tarvinnut syödä rauhoittavia,onko ollut jähmettymis kohtauksia..puhuttiin myös vaatteista :D sanoin psykologille että meen sokokseen ostoksille keskustelun jälkeen. Tuli käytyä sokoksessa. ostin sieltä True bloodin viidennen tuotantokauden. maksoi 30 euroa. Nyt on taas kateltavaa. olisin käynyt fantasia peleissä, mutta liike oli kiinni. totesin että joku toinen kerta. Ai niin. mun psykologi vaihtuu ja nää käynnit siirtyy tohon orimattilaan. hyvä puoli on siinä että enää ei tarvitse mennä enää bussilla. pääsen kävellen tuohon orimattilan keskustaan. eniten mietityttää että millainen ihminen siellä on vastassa. Toivottavasti mukava. käyn varmaa viel pari kertaa tuolla lahdessa ennen kun siirryn. Tänään olisi kuntosali illalla. olen menossa sinne :) illalla telkkarista tuleekin sitten salkkarit ja uusi päivä mitkä aijon kattoo.

Muumimukit <3Sunnuntai 22.09.2013 18:46

oli nyt pakko liittyä muuimukit yhteisöön :) mulla ei ole kaikkia mukeja, mut niitä voi silti kerätä :) mulla itelllä on muumimukeja tällä hetkellä 8 kappaletta. Ja ajattelin alkaa taas keräilemään niitä kun on intoa taas :)

Mukava viikonloppu :)Sunnuntai 22.09.2013 17:57

olin viikonlopun sijaisperheeni luona Myrskylässä. Mun velipuolikin oli viikonlopun kotona :) oli kiva nähdä porukoita. Tuli levättyä viikonloppu. saunottiin,syötiin,ulkoiltiin,käytiin jopa hesessä eilenä syömässä illalla. söin pitkästä aikaan kanahampurilaisen. suklaatakin tuli vedettyä viikonloppua. juotavana oli kivennäisvettä. Tulin noin tunti sitten orimattilaan. Nyt mulla on aikaa leikkiä tällä uudella kannettavalla :D Huomenna aamulla pitäisi lähteä taas lahteen psykologin luokse. Aika on kello 10. Ajattelin sen jälkeen mennä shoppailemaan sokokseen ja ehkä käyn fantasiapelit liikkeessä kattomassa manga kirjoja. sellainen suunnitelma :) ehkä käyn kahvilla jossain. Mun tekisi mieli käydä kattomassa sokoksessa että olisiko siellä myynnissä toi true bloodin viides tuotantokausi dvd:llä, ja californicationin viides kausi. Ne voisi ostaa.

.Perjantai 20.09.2013 15:22

se olisi taas perjantai. olen ehkä menossa sijaisperheeni luokse viikonlopuksi. jos en mene niin olen varmaan koneella koko viikonlopun :D saa nähdä. Alan pikku hiljaa tottua tähän tietokoneseen.
Tää tuntuu ihan samalta kuin aina ennenkin. Apteekissa pitää käydä. Täytyy hakea lisää leponexia. Menkatkin alkaa taas viikolopppuna. En ole vielä räjähtänyt :D varmaan sekin tulee tossa viikonloppuna. pitää ostaa paljon suklaata. ja ehkä sipsii. irtokarkit kuulostaa kans hyvältä.
vaikea valita. no sen näkee kaupassa sitten. ehkä ostan kaikki :D