IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kesäkuun viimeinen päivä.Perjantai 30.06.2023 05:56

Nopeasti mennyt tämä viikko äsken sitten oli juhannus en ole menossa mihinkään tänä viikonloppuna olen kotona aijon ottaa ihan rennosti koko viikonlopun. Olo ja fiilis on tuntunut väsyneeltä koko viikon mutta ei ole onneksi ahdistanut tai ollut semmoista masentavaa oloa. Näyttää siltä että tänään paistaa aurinko ja se tarkoittaa sitä että aijon mennä tänään lenkille eilenä mä en jaksanut liikkua mihinkään. Kesäkuun viimeinen päivä tää kesäkuu on mennyt nopeasti sille ei voi mitään aijon nauttia ihan täysillä vielä kesästä koska sitä on jäljellä mulla on jäätelöä vielä paljon pakkasessa niin syön niitä pikkuhiljaa pois sitten kun jäätelö loppuu niin ostan sitä taas lisää. On ollut viime päivinä vähän vatsavaivoja mutta otin eilenä vähän lääkettä mikä auttoi jo vatsaan juhannuksena tuli syötyä ja juotua vaikka mitä niin mun vatsa ei oikeen sitten tykännyt siitä päätin että nyt en herkuttele yhtään tai juoda alkoholia haluan saada vatsan taas kuntoon otan vielä tänään sitä lääkettä illalla ennen kun menen nukkumaan maha kipua ei onneksi enää ole mikä tuntui eilenä se lääke jo vähän näköjään rauhoitti mun vatsaa. Olen sen päättänyt että limua ja alkoholia aijon vähentää paljon en halua olla koukussa sokerjuomiin ja sokeri ei ole hyväksi. Ajattelin nyt vaan juoda vettä, teetä, kahvia, kivennäisvettä ja mehukivennäisvesiä en ole juonut yhtään mitään sokeri juomia juhannuksen jälkeen eikä onneksi ole tehnyt mieli siinä säästää euroja kun ei osta limua tai alkoholia katsotaan miten alkaa sujumaan. Otan hetken päästä aamulääkkeet ja alan kuunnella jotain hyvää musaa mistä tulee perjantai fiilis päälle.
Eilenä oli kiva ukkonen iltapäivällä ja satoi kaatamalla vettä mutta se ei haitannut ilma tuntui sen jälkeen ihanan raikkaalta nyt näköjään aurinko taas paistaa. Onneksi kerkesin eilenä käydä apteekissa ja kaupassa sähköpotkulaudalla ennen kun sen ukkonen ja vesisade tuli nyt on taas kaikkia lääkkeitä kävin hakemassa leponexit ja karpalokapselit otan kohta aamulääkkeet ja alan siivota ja pesemään pyykkiä hyvin on onneksi koko aamu aikaa hoitaa ne niin loppupäivän voi ottaa rennosti. Olo tuntuu tällä hetkellä vähän väsyneeltä mutta ei ole onneksi ahdistanut olen taas elänyt hetki ja päivä kerrallaan tätä viikkoa viikko mennyt ihan hyvin tähän asti. Tänään aijon taas lenkkeillä koska on hyvä sää ulkona olin eilenäkin lenkillä jaksoin mennä eikä sillä hetkellä onneksi väsyttänyt aijon liikkua paljon niin tulee askelia ja liikuntaa mikä tekee mun mielelle ja kropalle hyvää. Tosiaan sen nyt päätin että alan pian aloittaa kuntosalilla käymisen niin tulee taas vähän erilaista liikuntaa ettei aina ole vaan lenkkeilyä pari kertaa viikossa aijon sitten käydä eli varmaan aina maanantaisin ja keskiviikkoisin olen aika innoissani siitä että alan käymään taas salilla ja on vaan kävelymatkan päässä niin ei ole kaukana kätevää kun asuu ihan siinä vieressä. Heräsin tänään tuossa viideltä onneksi aamukahvi herätti tänä aamuna taas oli semmoinen olo etten olisi jaksanut nousta ylös huomasin samalla että kahvia pitää ostaa kohta lisää alkaa loppumaan. Aloitan imuroimalla, vien pyykit, moppaan ja siivoan keittiön ja vessan siinä menee vaan noin tunti kun siivoaa
laitan hyvää musiikkia soimaan taustalle uskon että tulee mukava päivä huomenna on taas perjantai ja viikonloppu alkaa en ole menossa viikonloppuna nyt mihinkään olen kotona aijon ottaa ihan rennosti ja nauttia kesästä syön jäätelöä mulla on sitä pakkasessa ostin lidlistä sitä hetki sitten.

Alan käymään taas kuntosalilla syksyllä.Keskiviikko 28.06.2023 04:52

Viikko alkanut todella väsyneellä fiiliksellä on ollut niin väsynyt olo en eilenä jaksanut heti herätä aamulla ja tulla koneelle no nyt mä heräsin tuossa neljältä äsken join aamukahvit niin nyt on vähän enemmän hereillä kun joi kupin kahvia ja kun on nukkunut hyvin niin jaksaa muuten olo ollut silleen hyvä ettei ole ahdistanut tai ollut muuten huonoa oloa.
Unohdin eilenä ottaa aamulääkkeet mutta se ei ole vaarallista jos unohtaa kerran olin eilenä niin väsynyt etten muistanut ottaa niitä. Jalkapallopelit oli eilenä ja mun joukkue onneksi voitti. Pelattiin vaan 20 minuuttia koska oli niin kuuma. Hyvä että vesipullo oli mukana koska silloin pitää juoda kun juoksee kuumalla kentällä mulle tuli ainakin lämmin siellä mutta kivaa oli päästä juoksemaan ja tekemään maaleja mulla on todella hyvä kunto aijon jatkaa samaan malliin. Olen ajatellut että kun syksy tulee niin alan taas käymään salilla treenaamassa pari kertaa viikossa niin tulee lihaksille vähän liikettä ja muuta liikuntaa nyt olen vaan lenkkeillyt ja pelannut jalkapalloa onneksi paino on pysynyt hyvänä jo monta kuukautta ei ole noussut eikä laskenut sekin riippuu siitä mitä syö ja miten liikkuu olen onneksi normaalipainoinen. Sain tällä viikolla tuon suuhygienisti laskun mikä oli vaan onneksi 48 euroa maksan sen laskun hetken päästä onneksi mulla on jo rahat heti siihen niin saa maksettua heti pois sitten sitä ei tarvitse enää miettiä. Tänään teen ruoaksi makkarakeiton kävin eilenä kaupassa ostamassa ainekset siihen keittoon hyvä ruoka tälle päivälle menin eilenä taas sähköpotkulaudalla kauppaan sillä oli kivaa taas ajella alan nyt säästämään rahaa uuteen sähköpotkulautaan minkä aijon sitten ostaa ensi vuonna keväällä tai kesällä hyvin voi säästää tämän vuoden loppuun ja ensi vuoden kevään ajan saan ihan varmasti rahat kasaan siihen. Otan nyt aamulääkkeet ja alan tiskaamaan voisin avata ikkunan niin tulee raitista ilmaa tänne kämppään mulla oli makuuhuoneen ikkuna auki yöllä koska oli niin kuuma.

Mukava juhannus :)Maanantai 26.06.2023 05:21

Juhannus tuli ja meni mukavaa oli viettää sitä poikaystävän kanssa juotiin vähän viiniä ja viinaa mä join vaan viiniä koska viinasta mulle olisi tullut huono olo mulla meni se koko viinipullo minkä ostin oli sitä helmeilevää omenaviiniä hyvää kylmänä sitten siihen päälle join muutaman siiderin nyt päätin etten juo taas ainakaan pariin viikkoon alkoholia mun unirytmi meni vähän sekaisin tuossa juhannuksena mutta sitten kun menin nukkumaan ajoissa eilenä illalla niin hyvin nukuin koko viime yön ja heräsin äsken olo tuntuu tällä hetkellä väsyneeltä mutta hyvältä kyllä tuo juhannus piristi mun elämää rahat riittivät juuri ja juuri juhannus juomiin ja ruokiin onneksi viikon päästä tiistaina tulee lisää rahaa niin raha asiat on kunnossa. Käytiin poikaystävän kanssa eilenä kaupassa ostin itselle jäätelöä ja poikaystävä osti mulle vielä suklaata siihen päälle jee, nyt on suklaata ja jäätelöä koitan olla syömättä niitä ihan heti. Tänään ehdottomasti lenkille juhannuksen jälkeen en liikkunut mihinkään juhannuksena join ja söin vaan teen pitkän lenkin tuossa päivällä niin tulee taas liikuntaa sekä askelia alan pesemään kohta pyykkiä koska sitä on kertynyt kivasti juhannuksen jälkeen vien ne hetken päästä pesukone on varmasti vapaa. Aamukahvi maistui aika hyvältä koska en ollut juonut sitä muutamaan päivään aina kun olen poikaystävän luona niin en juo silloin yhtään kahvia hyvin pystyy olla ilman mulle ei tule pää edes kipeäksi. Kohta jaan viikonlääkkeet dosettiin ja mun pitää hakea leponex lääkettä seuraavaksi masennuslääkettä on vielä jäljellä aika paljon niin sitä ei tarvitse hakea ihan vielä viikon päästä maanantaina on verikokeet päivällä. Aamu alkanut hyvin uskon että tästä tulee hyvä päivä näen kaveria tuossa illalla menen sen luokse kylään niin pääsee kuulemaan miten sen juhannus meni aika rento päivä tulossa ihanaa kun ei ole kiire voi vaan olla ja nauttia kesästä
voisi vaikka nukkua päikkärit myös tänään kun on aikaa.

Jee, juhannus lähestyy :)Keskiviikko 21.06.2023 03:13

Mä heräsin tuossa kahden jälkeen yöllä enkä saanut enää unta niin päätin nyt nousta ylös ja keittämään kahvia aijon nukkua myöhemmin sitten vaikka päikkärit jos alkaa väsyttämään. Olen jo tänään lähdössä juhannuksen viettoon vanhempien luokse yhdeksi yöksi ja huomenna sitten poikaystävän luo viettämään juhannusta pakko sanoa että olen niin odottanut juhannusta ja sitä että pääsee viettämään sitä tärkeän ihmisen kanssa huomenna mennään sitten kaupoille ja alkoon ostamaan ruokaa ja juomaa kivaa taas juoda pitkästä aikaan koska siitä on kuukausi aikaa kun join viimeksi ostan viiniä ja siideriä pakko saada sitä helmeilevää omenaviiniä se on niin hyvää kylmänä sitä tuli juotua viimeksi parhaan kaverin luona. En ole nyt ihan varma millainen sää on nyt sitten juhannuksena? Kaikki sanoo että aurinko paistaa? Sataa vettä?? Pitää nyt vaan seurata millainen sää tulee lämmin on silti vaikka vettä sataa no jos tulee niin olen sisällä mutta jos aurinko paistaa kivasti niin sitten olen ulkona. Olen pakannut melkein kaikki jatkan kohta pakkaamista aijon ottaa kannettavan ja tabletin mukaan niin pystyy katsomaan animea ja muita sarjoja olen löytänyt muutaman animesarjan mitkä vaikutti mielenkiintoiselta poikaystävän kanssa katsotaan animea juhannuksena meillä on yksi sarja kesken se on kiva kun poikaystäväkin harrastaa animea voidaan aina puhua animesta suositellaan toisilemme erilaisia sarjoja mitä kannattaa katsoa ja mitä ei. Alan kohta siivota että saa kämpän kuntoon ennen lähtöä olen lähdössä vasta iltapäivällä. Nautitaan kaikki nyt juhannuksesta mikä on tulossa mä ainakin aijon nauttia ihan täysillä kesä on tässä ja nyt!
Hauskaa juhannusta kaikille!

Jalkapalloa tänään :)Tiistai 20.06.2023 05:05

Heräsin tuossa puoli viideltä ja join aamukahvit nyt olen ihan hereillä onneksi kahvi herättää joka aamu juon sen aina mustana en lisää siihen mitään. Olo ja fiilis tällä hetkellä tuntuu hyvältä nautin tästä hyvästä olosta ei ahdista tai masenna yhtään ihanaa kun on sitten hyvässä kunnossa juhannuksena mutta sitten kun juon alkoholia niin olo on sitten semmoinen että pää on kipeä ja väsyttää ei haittaa yhtään koska nyt on kivaa juoda taas pitkästä aikaan. Tänään on jalkapallopelit iltapäivällä mikä on todellakin mun lempi harrastus tykkään juosta tuolla kentällä ja tehdä noita maaleja mulla on todella hyvä kunto niin jaksaa juosta samalla siinä saa purettua paineita. Otan kohta aamulääkkeet ei tarvitse hakea mitään lääkettä tällä viikolla kaikkia on masennuslääkettä haen seuraavan kerran heinäkuun lopulla tai elokuun alussa aina kun haen sitä lääkettä niin saan sitä aina kolmeksi kuukaudeksi mikä on hyvä niin ei tarvitse jatkuvasti hakea sitä leponex lääkettä haen joka kuukausi. Mulla on verikokeet taas tuossa heinäkuun alussa pitää käydä aina niissä leponex lääkkeen takia pakko sanoa että se on paras psyykelääke mitä olen koskaan syönyt auttaa todella paljon tähän mun sairauteen.
En eilenä jaksanut mennä lenkille koska oli niin kuuma tänään saa liikuntaa kun on ne jalkapallopelit mietin että menen ehkä aamulenkille tuonne pururadalle. Alan nyt tiskaamaan ja kuuntelemaan musiikkia voisin siivota tätä kämppää tänään kun on aikaa imuroin, moppaan ja pesen vessan sekä vien roskat otan kohta aamulääkkeet. Tästä tulee hyvä päivä iloinen ja positiivinen fiilis päälle tänään semmoinen mä aina olen eli oma itseni.

En ole juonut alkoholia kuukauteen.Maanantai 19.06.2023 05:13

Uusi viikko alkaa ja juhannus alkaa lähestyä odotan sitä innolla olen menossa viettämään sitä poikaystävän luokse. Rahaa tulee taas torstaina niin pystyy ostamaan juhannus juomat ja ruoat mun tekisi mieli syödä juhannuksena jotain pihviä, makkaraa ja perunasalaattia ostetaan puoliksi kaikki poikaystävän kanssa niin toisen ei tarvitse maksaa kaikkea. Juhannuksena aijon ehdottomasti juoda viiniä, siideriä ja lonkeroa en ole juonut alkoholia nyt kuukauteen mikä on vaan hyvä asia nyt on kivaa juoda taas pitkästä aikaan nousee varmasti nopeasti päähän se alkoholi musta tulee aina silloin aika iloinen ja mua naurattaa ihan kaikki tykkään olla humalassa se on musta kivaa paitsi seuraavana päivänä sitten aina väsyttää ja pää on kipeä pieni krapula en onneksi koskaan oksenna se olisi vielä huonompi juttu aina kun juon alkoholia niin en sinä päivänä ota sitten noita lääkkeitä. Kohta alan jakamaan viikonlääkkeitä dosettiin ja ei tarvitse hakea mitään kaikki lääkkeet riittävät tälle viikolle varmaan ensi viikolla pitää hakea lisää leponexia. Jee, salkkarit tulee vielä tämän viikon sitten jää kesätauolle jatkuu taas syksyllä innolla haluan nähdä mitä sitten vikassa jaksossa tapahtuu. Eilenä katsoin taas ensitreffit alttarilla australiaa paljon draamaa mistä tykkään olen kerennyt katsomaan sitä 12 jaksoa ja jaksoja on 32 vielä on monta jaksoa jäljellä. Alan hetken päästä pesemään pyykkiä mitä on kertynyt kiva määrä onneksi on tämä aamu aikaa pestä. Lenkille menen tänään taas olin eilenäkin pakko liikkua kun on innostusta paino ja kunto pysyy hyvänä kun lenkkeilee. Aamu alkanut hyvin jaksoin nousta ylös ja aamukahvit on juotu alan kuuntelemaan hyvää musiikkia ja pesemään pyykkiä tästä tulee hyvä päivä olo ja fiilis on hyvä tällä hetkellä ihanaa kun on hyvä olla mikään ei masenna tai ahdista nautin niin tästä olosta!
Eilenä mulla oli pitkästä aikaan taas itkupotkuraivari päivä mikä onneksi helpotti mun oloa todella nyt on tuli paljon kevyempi olo kun sai itkettyä. Mulla tulee välillä noita mutta se on vaan hyvä että itkee viime päivinä ollut semmoinen kireä olo ja ärsyyntynyt ahdistusta ei ole onneksi tullut. Mulla oli eilenä vähän tylsää aamusta niin ajattelin vähän shoppailla netissä menin lenzishop sivulle ja tilasin sieltä kivan anime t-paidan mikä maksoi 40 euroa ajattelin seuraavan kerran tilata syksyllä tuolta sivulta anime hupparin ne maksoi jotain yli 50 euroa kalliita mutta hienoja.
Olisin halunnut samalla ostaa sen hupparin mutta päätin että syksyllä vasta nyt en shoppaile taas hetkeen uskon että tuo uusi t-paita tuo paljon iloa mulle elämään kesän ajaksi. Eilenä nähtiin taas poikaystävän kanssa käytiin tokmannilla ja se osti mulle battery energiajuoman se oli joku uusi maku niin ajattelin tällä kertaa maistaa mä koitan kyllä välttää energiajuomia koska en halua jäädä niihin koukkuun olen huomannut että jotkut juo niitä jatkuvasti eikä se ole kauhean terveellistä enkä halua olla myös riippuvainen kofeiinista koko päivän mulle riittää ihan hyvin yksi kuppi kahvia päivän aikana ja se on aamukahvi en juo päivän aikana enempää kofeiinia mielummin juon enemmän vihreää teetä se ei aiheuta mitään. Tänään on aika rento päivä ei mitään ihmeellistä aijon mennä lenkille, katson ohjelmia ja sarjoja eteenpäin, en varmaan nuku päikkäreitä koska on niin kuuma. Eilenä yritin nukkua päikkäreitä mutta ei siitä tullut yhtään mitään otan kohta aamulääkkeet ja voisin kohta tarkistaa paljon mulla on kertynyt pyykkiä koska niitäkin pitäisi pestä taas. Tulossa kuuma päivä mutta luulen että kiva mulla on fanta limua jääkaapissa niin aijon sitä juoda tänään varmasti hyvää kylmänä nautin kesästä nyt kun vaan pystyy.
Eilenä oli mukava päivä katsoin animea, kävin vaan puolentunnin lenkillä, näin kaveria illalla..rento perjantai heräsin tänään tuossa viiden jälkeen ja aloin keittämään aamukahvia mikä herätti onneksi nyt on saludo kahvia. Tänään mulla ei ole oikeastaan mitään ihmeellistä olen nyt koneella, käyn lenkillä, voisi katsoa vaikka taas netflixiä ja ensitreffit alttarilla australiaa..pakko sanoa että siinä ohjelmassa on ollut paljon draamaa ja mä olen ihan koukussa siihen koko ajan siinä tapahtuu jotain niin on kiva katsoa.
Olo ja fiilis on ollut hyvä paitsi mä en enää kauheasti nauti tästä kuumuudesta mikä on kivat helteet ovat alkaneet mulla piti yöllä olla makkarin ikkuna auki että tulisi vähän raitista ilmaa kämppään ja se helpotti onneksi nukkumista täytyy kohta muuten avata kaikki ikkunat taas niin ilma vaihtuu eikä ole niin kuuma. Luin väärin sen että koska salkkarit jää kesätauolle tulee vielä ensi viikon ja sitten jää mä luulin että ne olisi tällä viikolla jääneet jo tauolle odotan innolla mitä vikassa jaksossa tapahtuu olen katsonut nyt sitä rantabaaria ja se on aika hyvä en ole vaan vielä tottunut niihin uusiin hahmoihin mutta siinä kyllä tapahtuu vaikka mitä kiva että se sarja tulee nyt koko kesän arkipäivisin.
Otan kohta aamulääkkeet ja voisin tarkistaa paljon mulla on lääkkeitä vielä jäljellä masennuslääkkeet eivät ole vielä loppumassa sen muistin äsken mutta luulen että lepoenxia pitää kohta hakea lisää rauhoittavia lääkkeitä on avaamaton paketti on todella hienoa että olen hyvin selvinnyt ilman sitä lääkettä otan sitä siinä kohtaan jos mikään muu keino ei auta ahdistukseen tai harhoihin. Olen huomannut että harhoja mulla ei ole ollut moneen kuukauteen ja se on todella hyvä ollut nyt parempi kausi pystynyt hyvin elämään tämän sairauden kanssa välillä on hyviä päiviä ja huonoja

En ole menossa nyt desucon tapahtumaan.Perjantai 16.06.2023 05:47

Desucon frostbite tänä viikonloppuna lahdessa olin siellä viime vuonna nyt tällä kertaa en ole menossa koska siihen menee niin paljon rahaa ja on vähän jo nähty se tapahtuma olen ollut siellä niin monta kertaa pakko kyllä sanoa että siellä oli paljon hienoja cosplay asuja kaikilla harrastajilla niin oli kivaa ottaa niistä asuista kuvia aina kun olin siellä niin shoppailin animefiguureja, pehmoleluja, julisteita..mulla meni aina siellä shoppailuun yli 100 euroa ellei enemmän olen löytänyt myös sieltä pari kivaa reppua ja laukun. On luvattu todella hyvää säätä viikonlopulle viime vuonna kun olin desuconissa kesällä niin satoi kaatamalla vettä oli erittäin mukavaa.
Se on taas perjantai ja viikonloppu alkaa en ole menossa mihinkään viikonloppuna koska olen menossa sitten vasta juhannuksena poikaystävän luokse aijon ottaa ihan rennosti tämän viikonlopun tänään aijon nukkua päikkärit koska mulla on hyvin aikaa. Olo on hyvä tällä hetkellä paitsi että on vaan niin kuuma ruoka ei meinaa maistua mutta pakko syödä jotain ettei tule huono olo vettä olen juonut paljon ja limua kylmänä. Mä niin nautin siitä että sukkia ei tarvitse pitää jalassa paitsi jos lähtee lenkille aijon tänään tehdä iltapäivällä lenkin päikkäreiden jälkeen.
Kävin eilenä tokmannilla niin ostin sen remix karkkipussin mistä olen jo syönyt puolet mulla iski eilenä karkkihimo. Otan hetken päästä aamulääkkeet ja alan kuunnella hyvää musiikkia tästä tulee hyvä päivä näen kaveria taas tuossa illalla menen sen luokse kylään nähtiin myös eilenä pakko sanoa että kavereiden seura piristää aina mun elämässä on ihan parhaat kaverit olen tuntenut ne jo vuosia ja ystävyys kestää loppuun saakka.