IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

En ole menossa nyt desucon tapahtumaan.Perjantai 16.06.2023 05:47

Desucon frostbite tänä viikonloppuna lahdessa olin siellä viime vuonna nyt tällä kertaa en ole menossa koska siihen menee niin paljon rahaa ja on vähän jo nähty se tapahtuma olen ollut siellä niin monta kertaa pakko kyllä sanoa että siellä oli paljon hienoja cosplay asuja kaikilla harrastajilla niin oli kivaa ottaa niistä asuista kuvia aina kun olin siellä niin shoppailin animefiguureja, pehmoleluja, julisteita..mulla meni aina siellä shoppailuun yli 100 euroa ellei enemmän olen löytänyt myös sieltä pari kivaa reppua ja laukun. On luvattu todella hyvää säätä viikonlopulle viime vuonna kun olin desuconissa kesällä niin satoi kaatamalla vettä oli erittäin mukavaa.
Se on taas perjantai ja viikonloppu alkaa en ole menossa mihinkään viikonloppuna koska olen menossa sitten vasta juhannuksena poikaystävän luokse aijon ottaa ihan rennosti tämän viikonlopun tänään aijon nukkua päikkärit koska mulla on hyvin aikaa. Olo on hyvä tällä hetkellä paitsi että on vaan niin kuuma ruoka ei meinaa maistua mutta pakko syödä jotain ettei tule huono olo vettä olen juonut paljon ja limua kylmänä. Mä niin nautin siitä että sukkia ei tarvitse pitää jalassa paitsi jos lähtee lenkille aijon tänään tehdä iltapäivällä lenkin päikkäreiden jälkeen.
Kävin eilenä tokmannilla niin ostin sen remix karkkipussin mistä olen jo syönyt puolet mulla iski eilenä karkkihimo. Otan hetken päästä aamulääkkeet ja alan kuunnella hyvää musiikkia tästä tulee hyvä päivä näen kaveria taas tuossa illalla menen sen luokse kylään nähtiin myös eilenä pakko sanoa että kavereiden seura piristää aina mun elämässä on ihan parhaat kaverit olen tuntenut ne jo vuosia ja ystävyys kestää loppuun saakka.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.