IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Hyvä ilma.Sunnuntai 28.04.2019 08:47

Eilenä oli mukava päivä. Poikaystävän kanssa vietettiin. Katsottiin netflixistä yhtä zombi sarjaa mikä oli ihan hyvä.
Melkein kerettiin katsomaan eka kausi. Pari jaksoa jäi. Käytiin myös tokmannilla kuluttamassa aikaa. Poikaystävä osti sieltä pari paitaa ja jätskit ostettiin. Käytiin myös hakemassa subit. Tarjosin ne tällä kertaa.
Tästä tulee hyvä päivä. Ei ole mikään kiire. Kylillä pitää käydä tänään jossain vaiheessa. Käyn pankkiautomaatilla ja kaupassa. Tulee samalla ulkoiltua kun on näin hyvä sää. Vappuna pitäisi olla hyvä sää. Näin mä kuulin eilen. No ihan hyvä vaan. On se aurinko parempi kun taas joku vesisade. Olen vapun täällä. En ole lähdössä vapuksi lomille. Paras kaveri lähtee. Mutta ensi viikon viikonloppuna olen menossa taas lomille. Pitää pestä pyykkiä tänään taas. sitä aina vaan kertyy. No vien pyykit samalla kun olen menossa aamupalalle. Pesukone on varmasti vapaa. Pitää katsoa joutuuko ensi viikolla taas hakea lääkkeitä. Leponex on taas se lääke mitä pitää hakea. Kävin verikokeissa viime viikolla niin saan haettua sitä lääkettä taas. Masennuslääke ei ihan heti ole vielä loppumassa. Riittää vielä pariksi kuukaudeksi.
Ai niin pitää muuten tarkistaa paljon mulla on vielä noita medipam rauhottavia jäljellä. Varmaan niitäkin pitää taas hakea.
Nyt viime aikoina en ole onneksi joutunut syömään niitä. Mulla on mennyt taas ihan hyvin. Ei ole ahdistanut pahasti.
Eikä ole ollut harhoja. Mutta ne kyllä tulee taas siinä vaiheessa kun ahdistus iskee. Nyt mä nautin tästä hyvästä olosta kun vaan voi.
Uskon että vappu menee mukavasti muiden kanssa.
En joudu olemaan yksin vappuna. Mulla on seuraa.
Töissä ja kotona. Kohta alan taas vähän siivota. Keittiön ainakin.
Laitan vähän musiikkia soimaan taustalle kun siivoilen.
Mukavampi siivota. Mä katsoin eilen illalla taas Roba sarjaa.
Parisen tuntia. Se on vaan niin hyvä.
Pitää taas tänään katsoa loput jaksot mitä siitä on nyt tullut.
Ne on tuolla katsomossa. Huomenna taas pitää katsoa lemmen viemää. Kaverin kanssa katsotaan se. Huomenna arki sitten alkaa taas. Pari päivää töitä ja sitten keskiviikko on vapaa.
Mutta hyvällä mielellä olen menossa töihin.
Tää aurinko piristää samalla mieltä. Ihanaa kun kesä tulee.
Tulee hyvä kesä varmasti.

Siivosin kolme tuntia.Lauantai 27.04.2019 08:29

Mukavaa kun aurinko paistaa. Saa nähdä millainen ilma on sitten vappuna. Kuulin että ei ole vissiin kauhean hyvä sää mutta sen näkee sitten. Eilen mä siivosin koko kämpän. Siinä meni jotain kolmisen tuntia.
Mutta nyt kaikki nurkat on siivottu. Sohvan ja sängyn alta.
Kivasti löytyi kyllä roskaa. Mutta nyt ensi kerralla on paljon helpompi siivota sitten. Kun nurkissa ei ole enää tavaraa. Olin verikokeissa.
Pääsin kymmenen minuuttia etuajassa. Ihan jees. Menen sitten taas ensi kuussa verikokeisiin. Joutuu käymään joka kuukausi lääkityksen takia. Eilen mulla ja parhaalla kaverilla oli mukava ilta. Katsottiin posse mikä oli taas todella hauska. Tänään katsotaan sitten putous.
Harmi kun putous kohta taas loppuu. Se on niin paras kun voi nauraa kun sitä katsoo. No ehkä tulee jossain vaiheessa sitten uusi kausi.
Parin viikon päästä on bileet yhden kaverin luona. Ollaan kavereiden kanssa menossa sinne ja ollaan yötä.
Päästään viettämään mukavaa iltaa. Ajattelin juoda siellä sitten siideriä.
Muutaman siiderin. Saa nähdä mihin asti valvotaan taas. Mutta hauskaa tulee varmasti. Nauretaan paljon. Bussilla pitää sitten taas kulkea. Onneksi kaverit on bussissa mukana niin mua ei ala sitten pahasti ahdistamaan. Jos menisin yksin bussilla niin se ahdistus iskisi varmasti.
Bussimatkoihin menee noin 20 euroa. Ei onneksi sen enempää.
Onneksi ensi kuun alussa tulee rahaa taas niin pystyy maksamaan bussimatkat ja juomat. Toivon että on hyvä sää parin viikon päästä.
Aurinko saisi paistaa silloin. Sen näkee sitten.
Poikaystävä on ehkä tulossa käymään tänään. Sillä on nyt pahat allergiat kun on tää siitepöly kausi.
Ymmärrän jos se ei pääse tulemaan. Näemme sitten taas viimeistään ensi viikolla. En ole nyt katsonut yhtään animea. Voisi huomenna taas katsoa kun mulla on hyvin koko päivä aikaa.
Tää viikko on ollut taas täynnä kaikkea niin ei ole kerennyt katsomaan. Ai niin ja mä olen alkanut katsomaan sitä Roba nimistä poliisi sarjaa. Siis todella hyvä. Olen vasta kerennyt katsomaan ekan jakson. Katsomossa on ne jaksot. Katson sieltä.
Kohta katson mitä puen tänään päälle. Taidan laittaa tänään legginsit jalkaan kun on näin lämmin.
Sitten joku t-paita. Vaatteet on siinä. Jos poikaystävä on tulossa käymään niin mennään taas subwayhin.
En ole pitkään aikaan käynyt subwayssa. Nyt on taas kivaa mennä sinne. Subway leipä on vaan paras.
Sipsiä aijon ostaa tänään. Mun piti eilen mutta en jaksanut lähteä kauppaan illalla. Väsytti siivouksen jälkeen.
Ensi viikolla tosiaan vappujuhlat töissä tiistaina.
Mukavaa. Ei tarvitse tehdä töitä. Juodaan vaan simaa ja kuunnellaan hyvää musiikkia. Keksiviikko on vapaa päivä.
Ensi viikosta tulee vähän erilainen. Ei haittaa.
Vähän vaihtelua. Nyt hyvää musiikkia soimaan ja nauttimaan tästä päivästä. Huomenna ajattelin mennä lenkille iltapäivällä.
Jos on samanlainen ilma kuin tänään.
Hyvä lenkkeily sää. En vielä ole päättänyt minkä lenkkireitin aijon huomenna tehdä. Niitä on monta vaihtoehtoa.

Suursiivous.Perjantai 26.04.2019 08:19

Nyt on taas mukavaa kirjoittaa tänne pitkästä aikaan. Nopeasti tää viikko on taas mennyt ja viikonloppu taas alkaa. Hyvin olen jaksanut tämän viikon. Ei ole ollut mitään huonoa oloa. Tänään mulla on taas verikokeet. Kahdentoista jälkeen. Onneksi on hyvä ilma kävellä tänään sinne terveyskeskukseen. Tänään teen suursiivouksen täällä mun kämpässä. Aamupäivän aijon siivota. Pitää samalla heittää vanhoja vaatteita ja takkeja pois mitä en enää käytä.
Siivoan samalla tuon mun naulakon. Siellä on takkeja jotka ovat jääneet pieneksi. Mun piti jo herätä kuudelta mutta torkutin vaan kelloa.
Heräsin sitten puoli kahdeksan aikaa. No hyvin mä kerkiän kirjoittaa tämän blogin. Odotan jo kovasti kesää. Ihanaa kun on jo näin lämmin vaikka on huhtikuu. Vappuna on vissiin huono sää. Näin mä kuulin. Mutta se voi vielä muuttua. Olisi kiva jos vappuna on hyvä sää. Meillä on töissä ensi viikon tiistaina vappujuhlat. Vietetään vappua työkavereiden kanssa. Syödään munkkia ja juodaa simaa. Olen vapun täällä. En ole lähdössä vappulomalle. Poikaystävä on töissä.
Menen lomille sitten ensi viikon viikonloppuna.
Eilen oli kokkiryhmä. Tein mansikkasalaatin. Oli aika hyvää.
Tuoreita mansikoita mitkä oli tosi hyviä ja sopi siihen salaattiin.
Ensi kerralla teen jälkiruoan. Pizzaa tehdään taas ensi kerralla. Se oli joku lohipizza. Varmasti hyvää. Kohta tuo meidän kokkiryhmä jää kesätauolle. Jatkuu sitten taas syksyllä.
Kaupassa pitää käydä tänään. Aijon käydä verikokeiden jälkeen.
Ostan jotain hyvää nyt kun on taas viikonloppu. Ehkä sipsiä. Coca colaa mulla on vielä muutama tölkki niin limua ei tarvitse ostaa.
Jee, tänään tulee salkkarit ja posse. Katsotaan niitä tänään parhaan kaverin kanssa. Paras kaveri on myös viikonlopun taas täällä.
Päästään viettämään aikaa. Poikaystävä on kipeä niin se ei varmaan tule viikonloppuna käymään.
No soitellaan sitten. Kyllä me näemme sitten taas jossain vaiheessa.
Viimeistään ensi viikolla. Nyt voisi alkaa kuunnella musiikkia.
Perjantai fiilis päälle. Nauttimaan viikonlopusta.
Tulee mukava viikonloppu. Aijon levätä samalla.
Jaksaa taas ensi viikon. Odotan jo innolla vappua.
Kivaa päästä viettämään sitä työkavereiden kanssa.
Hyvää musiikkia ja simaa. En juo yhtään alkoholia vappuna.
Olen selvinpäin. Paras kaveri lähtee vapuksi lomille.
Näen sitä sitten taas torstaina.
On pari päivää poissa.

Mukavasti meni loma.Maanantai 22.04.2019 05:06

Pääsiäisloma meni mukavasti. Olin porukoilla yhden yön ja loppu viikonlopun poikaystävän luona. Nopeasti meni taas viikonloppu mutta oli ihan mukavaa. Pääsi taas poikaystävän kanssa viettämään laatuaikaa. Viime viikonloppuna me ei nähty. Saunottiin viikonloppuna ja katseltiin leffoja. Nukuin pitkään myös. Mun unirytmi on taas sekaisin. Heräsin taas neljän jälkeen. No onneksi on tää päivä vielä vapaata. Huomenna taas töihin. Kohta on muuten vappu ja ajattelin silloin taas lähteä lomille. Katsoo jos vaikka joisi vappuna jotain.
Päärynäviiniä ja siideriä. Fiiliksen mukaan. Voisi olla ulkona jos on hyvä sää. Oltiin poikaystävän kanssa ulkoilemassa viikonloppuna. Oli niin hyvä ja lämmin sää. Nyt tällä viikolla pitäisi vissiin olla jo 20 astetta lämmintä. Ihanaa. Mukavaa kävellä töihin kun on lämmin sää. Hyvästi pakkaset! Aijon mennä tänään lenkille kun on hyvin aikaa.
Iltapäivällä. Saa vähän liikuntaa taas. Aijon tällä viikolla hankkia sen salikortin. Onneksi ei ole kaukana. Toi sali on ihan tuossa vieressä niin sinne kävelee alle viidessä minuutissa.
Eikä se salikortti ole onneksi kamalan kallis. Alan sitten taas käymään salilla säännöllisesti. Etten ihan jää tänne sohvanpohjalle.
Tekee vaan kropalle hyvää kun käy salilla.
Netflixiin on tullut taas hyviä leffoja mitä pitäisi katsoa. No mulla on tämän viikonloppuna aikaa katsoa koska olen viikonlopun täällä.
Sitten sinne oli tullut yksi zombisarja mikä pitäisi myös katsoa.
Animea pitää katsoa taas eteenpäin.
Paljon katsottavaa. Tänään ei vissiin tule salkkareita. Pyhäpäivä.
Huomenna sitten taas näkee. Odotan jo innolla kesää ja sitä että pääsee shoppailemaan kesävaatteita.
kaikkea semmoista mikä näyttää hyvältä päällä kesällä.
Paljon eri värejä. Mekkoja ja toppeja.
Legginsejä..uudet ballerinakengät haulaisin myös. Mulla on yhdet semmoiset pinkit. Olisi kiva jos on myös toiset. Pystyy vaihtelemaan.
Sitten tosiaan kun kesä tulee ja ilmat lämpenee kunnolla niin otan sen mun Guesskorun käyttöön. Näyttää hyvältä kaulassa topin kanssa. Pitää muistaa ottaa se aina pois kaulasta kun menee suihkuun. Tänään on tullut taas rahaa kelalta. Ajon nyt taas säästää seuraavan kuukauden ainakin niin sitten kesällä on shoppailurahaa.
Desuconiin menee myös taas rahaa kesällä.
Mennään taas sinne kaverin kanssa. Liput on jo hommattu.
Nyt alan kuuntelemaan vähän musiikkia. Ja menen varmaan kohta taas nukkumaan.

Pääsiäiseksi lomille.Torstai 18.04.2019 07:08

Nyt alkaa pitkät vapaat. Olen lähdössä pääsiäseksi lomille. Eka vanhempien luokse tänään ja huomenna sitten poikaystävän luokse.
Tää viikko on mennyt ihan hyvin. Ei ole ollut mitään pahaa ahdistusta tai harhoja. Kävin eilen hakemassa lisää leponexia. Nyt on taas kaikkia lääkkeitä. Verikokeet mulla on taas ensi viikolla. Pitää taas mennä sinne. Joudun käydä verikokeissa aina kerran kuussa. Olen tottunut.
Pyykkiä alan pesemään Tässä aamun aikana. En eilen kerennyt pestä koska oli kaikenlaista. Nyt on hyvin aikaa pestä. Saa puhtaita vaatteita lomille. En aijo juoda yhtään alkoholia pääsiäisenä. Siitä mulle tulee vaan tosi huono olo. Juon vaan limua. Voisi ostaa coca colaa tänään kun me käydään kaupassa illalla kun mua tullaan hakemaan.
Kesällä kerkiää hyvin sitten juoda viiniä ja siideriä.
Sitten kun pääsee ulos istumaan aurinkoon päärynäsiiderin kanssa ai että. Nautin sitten. Animea pitää nyt katsoa kun on loppu viikko aikaa.
Saisi katsottua sarjoja loppuun ja aloittaa uusia.
Eilen oltiin salilla kaverin kanssa. Se oli nyt viimeinen ohjattu ryhmä.
Jatkuu taas syksyllä. Mutta ei se mitään. Käyn ensi viikolla hankkimassa sen oman salikortin millä sitten pääsee salille. Ei ollut kamalan kallis.
Alle 30 euroa. Sillä pääsee kymmenen kertaa salille.
Aijon koko kesän käydä sitten salilla. Joko kerran viikossa tai pari kertaa viikossa. Katsoo ihan fiiliksen mukaan.
Haluan pitää kropan kunnossa. Kaikki lihakset saavat liikettä salilla.
Odotan jo innolla kesää. Ajattelin kesäkuussa tai toukokuussa mennä shoppailemaan kesävaatteita.
Käyn myös tokmannilla katsomassa jos sieltäkin löytyy jotain kivaa kesävaatetta. Nyt mä haluaisin ostaa jotain mekkoja.
Mitä on kiva pitää päällä kun on lämmin. Viime kesänä mä löysin aivan ihanan sinisen mekon. Tokmannilta. Hyvä löytö oli.
Aijon pitää sitä taas tänä kesänä päällä. Katsoo jos cubukselta löytyy sitten jotain kivoja mekkoja.
Uusia toppeja pitää ostaa myös cubukselta. Mun mielestä siellä myydään parhaat topit. On eri värisiä ja eri malleja.
Eikä mun mielestä kamalan kalliita.
Ajon sitten jossain vaiheessa ostaa ne Guess korvikset.
Sen kaulakorun kanssa minkä ostin. Alan kohta pitämään sitä kaulakorua. Kun kesä tulee niin sitten.
Aina kun menee suihkuun niin mun kannattaa ottaa se kaulakoru pois kaulasta. Ettei se pahasti kulu.
Tuos Guess kaulakoru on kallein koru minkä mä olen koskaan ostanut. Se on ihana. Kestää varmasti monta vuotta.
Kaverit on myös lähdössä lomille tänään. Näen parasta kaveria sitten taas sunnuntaina. Kun molemmat ollaan tultu lomilta.
Mutta nyt aijon nauttia lomasta. Pitää ehkä ostaa vähän suklaamunia itselle. Nyt kun on pääsiäinen.
Mukavaa nähdä vanhemmat taas pitkästä aikaan.
En ole aikoihin käynyt kotona. Nyt on taas mukavaa mennä.
Näen vanhempien uuden koiran minkä nimi on helmi.
Se on vielä pentu. Huomenna kun menen poikaystävän luokse niin katsotaan jos haetaan vaikka pizzaa tai kebabia.
Kebab ruokaa mun tekee kauheasti mieli. En ole sitä syönyt vähään aikaan taas. No katsotaan.
Nyt loma fiilis musiikit soimaan. Tulee erittäin kiva pääsiäinen.
Kohta alan pesemään sitä pyykkiä.

Olen katsonut animea.Sunnuntai 14.04.2019 08:10

Paras kaveri on tullut taas kotiin reissusta. Näemme tänään illalla. Ikävä on ollut sitä. Mutta nopeasti meni tää viikko. Heräsin tänään Puoli kahdeksan aikoihin. Olin eilisen illan kaverin luona katsomassa putousta. Oli kyllä taas niin hyvä että sai nauraa. Menin sitten nukkumaan sen jälkeen. Eilinen päivä meni nukkuessa ja animea katsoin muutaman tunnin. Tänään jatkan varmaan taas animen katsomista. Vielä tämä päivä on aikaa katsoa ennen kun uusi viikko taas alkaa. Pitää mennä töihin ja on noita ryhmiä. Uskon että ensi viikko menee hyvin ettei ala ahdistaa. Mutta katsotaan.
Jos se huono olo iskee niin iskee. Päivä kerrallaan vaan.
Aijon ehkä mennä tänään lenkille iltapäivällä. Jos jaksaa.
Katsoo fiiliksen mukaan. Mutta vielä voi ottaa tämän päivän rennosti.
Aijon nauttia tästä päivästä. Huomenna tulee taas salkkarit. Katsotaan niitä taas parhaan kaverin kanssa. Kun paras kaveri on ollut poissa niin salkkareita on ollut tylsää katsoa yksin.
Nyt me taas näemme joka päivä. Ihanaa. Poikaystävä on tämänkin päivän korjailemassa sen autoa. No ensi viikolla näemme. Onneksi aina tulee viikonloppu. Se on ihan hyvä että se korjailee autoaan niin sillä on sitten auto millä kulkea. Ollaan soiteltu nyt viikonloppuna.
Aamupala on vasta tunnin päästä. No olen koneella ja voisin taas kuunnella vaikka musiikkia ja voisin katsoa huomiset vaatteet valmiiksi töihin. Ajattelin pistää päälle ne mun uudet housut mitkä ostin cubukselta. Sitten joku huppari niiden kanssa.
Mukavaa mennä huomenna töihin. Hyvällä fiiliksellä.
Näkee taas kaikki työkaverit. Huomenna ei ole ohjattua kuntosalia, niin ajattelin sitten varmaan mennä lenkille.
Mutta jos mä haluan sittenkin salille niin sitten menen salille.
En ole vielä päättänyt. Sen näkee huomenna millainen fiilis.
Kumminkin jotain liikuntaa huomenna.
Ensi viikolla on taas sähly. Kivaa päästä sitä pelaamaan.
Siinä saa kunnon liikunnat. Kun juoksee kenttää melkein 40 minuuttia putkeen. Voin sanoa että mulla on aika hyvä kunto.
Se tekee vaan hyvää kropalle. Kun syke nousee siinä samalla.
Sitten vesi maistuu pelin jälkeen. Kohta se meidän sählyryhmä jää kesätauolle ja alamme pelaamaan jalkapalloa. Sekin on kivaa.
Ensi viikon keskiviikkona on viimeinen ohjattu saliryhmä.
Sitten jatkuu taas syksyllä. Ei se mitään koska aijon edelleen jatkaa salilla käymistä. Hankin nyt sen oman salikortin. Olen nyt käyttänyt sitä salikorttia minkä olen saanut ohjaajalta.
Nyt on kivaa kun on oma kortti.
Hankin sen tässä kuussa jossain vaiheessa. Mutta. Tänään on hyvä päivä. Odotan jo kovasti että näen parhaan kaverin.
Ajon ehkä nukkua aamupäivän jos mua nukuttaa.
Eilen mä nukuin päikkäreitä. Oli mukavaa nukkua.
Nyt musiikkia soimaan.

Guess kaulakoru.Lauantai 13.04.2019 08:08

Oli todella mukava päivä eilen. Shoppailu päivä. Bussilla lähdin kaupunkiin ja pyörin siellä muutaman tunnin. Ostin vaan pari juttua mistä toinen oli aika kallis. Cubukselta löysin housut mitkä maksoi vaan 24 euroa. Mutta. Kävin timanttiset liikkeessä ja sieltä löytyi se paras löytö. Guess kaulakoru. Maksoi 79 euroa. Ostin sen! Muuta en sitten ostanut. Alan käyttämään sitä kaulakorua vasta kesällä. Kimaltelee kivasti auringossa. Ensi kuussa ajattelin ostaa lisää Guess koruja. Korvikset on seuraava hankinta. Sopivat sitten hyvin sen kaulakorun kanssa. Mä rakastan Guess merkkiä. Kävin myös eilen katselemassa Guess laukkuja. Aivan ihania. Pitää se uusi Guess laukku jossain vaiheessa taas. Joskus tämän vuoden puolella.
Pitää siihen alkaa säästämään rahaa. Kävin myös subwayssa syömässä eilen. Oli hyvää. Mua ei onneksi ahdistanut yhtään koko päivänä. Bussimatkat meni tosi hyvin myös. Onnistunut päivä oli eilen.
Paras kaveri tulee reissusta huomenna kotiin. Ihanaa nähdä se. Ollut ikävä sitä koko viikon. Viikko olimme erossa toisistamme.
Nyt taas näemme joka päivä. Menen tänään kaverin luokse katsomaan putousta illalla. Kivempi katsoa sitä kaverin kanssa kun yksin. Kunnon naurut tulee taas illalla. Kävin eilen myös tokmannilla illalla. Ostin vähän herkkuja. Sipsiä, suklaata ja limua. Ihanaa kun nyt saa herkutella taas.
Enkä mieti mitään kaloreita. Nautin vaan.
Animea aijo katsoa taas tänään. Poikaystävä ei ole tulossa tänään käymään koska se menee korjailemaan sen yhtä autoa.
No ei se mitään. Kyllä me taas näemme jossain vaiheessa.
Ihana aamu kun ei ole mikään kiire.
Kerkiää hyvin kirjoittaa blogin. Tunnin päästä on vasta aamupala.
Aijon ehkä nukkua tänään päikkärit jos nukuttaa. Ehkä käyn myös lenkillä. Katsoo fiiliksen mukaan että mitä tekee.
Nautin tästä päivästä. Ensi viikolla sitten taas töihin.
Ai niin pitää lähiaikoina hankkia se salikortti.
Mikä maksoi sen alle 30 euroa. Pitää ensi viikolla hankkia se.
Pääsee salille sitten taas. Olen siitä tyytyväinen että jatkan salilla käymistä vaikka ne ohjatut ryhmät jäi nyt kesätauolle.
Syksyllä menen niihin ryhmiin sitten taas.
Haluan pitää mun kropan kunnossa. Voisin alkaa siivota vähän tätä mun keittiötä. pyyhkiä tasot ja tiskata.
Kahvipannun pesen ainakin. Saa siitä sitten taas hyvät kahvt keitettyä. Laiatn musiikkia soimaan taustalle kun siivoan.
Tätä keittiön pöytää pitää myös vähän siivota.
Pyykkiä pesen taas jos jaksan. Sitä on kertynyt taas.
Seuraavan shoppailu reissun teen varmaan viimeistään kesällä.
Menen shoppailemaan kesävaatteita. Vielä en ostanut niitä.
Kesällä sitten. Pitää myös käydä tokmannilla katsomassa onko sielläkin kivoja kesävaatteita.
Ostan sieltäkin jos löytyy. Tykkään tokmannin vaatteista.
Sieltä löytyy välillä jotain kivaa.
Sekä siellä voi olla alennuksessa vaatteita. Shoppailu on vaan parasta. Mielummin käytän rahat shoppailuun kun taas alkoholiin tai tupakkaan. Nyt mä taas olen päättänyt etten juo vähään aikaan.
Join pari siideriä silloin viimeksi kun olin poikaystävän luona.
Mutta kesällä tulee juotua. Kun on lämmin niin silloin tekee mieli siideriä. Kylmää siideriä. Pitää tänään katsoa yksi leffa minkä löysin.
Sen niminen kun pahan kukat. Se on tuolla katsomossa niin ajattelin katsoa sen. Paras kaveri sanoi että se on hyvä.
Mutta nyt alan nauttimaan tästä päivästä.
Voi vaan olla.

Shoppailemaan! :)Perjantai 12.04.2019 07:35

Viikonloppu taas koittaa vihdoinkin. Voin sanoa että olen jo pikkasen taas väsynyt. Henkisesti. Mutta ei ole onneksi ahdistanut tai ollut mitään harhoja. Ollut vaan väsynyt fiilis. Mutta mä selvisin taas tästäkin viikosta. Tänään tosiaan olen menossa shoppailemaan. Pidän shoppailu päivän. Ihanaa mennä vähän törsäämään rahaa. Ostan jotain tosi kivaa itselle. Saa nähdä että mitä. Cubus liikkeessä aijon todellakin käydä.
Sieltä voi löytyä vaikka mitä kivaa. Olen menossa bussilla. Hyvä puoli on siinä että saan kortin ohjaajalta niin mun ei tarvitse maksaa bussimatkaa. Lupasin mennä kaverille tänään käymään. Katsotaan lemmen viemää. Paras kaveri tulee sitten jo huomenna kotiin reissusta. Näemme viimeistään sunnuntaina. Ihanaa. Mulla on ollut ikävä parasta kaveria. Sen reissu on varmasti onnistunut.
Heräsin monta kertaa viime yönä mutta nukahdin uudestaan. Nyt mä heräsin vähän ennen seitsemää. Join aamukahvit. Nyt olen hereillä.
Juon varmaan vielä toisen kupin kahvia tässä myöhemmin.
Lounaan jälkeen olen menossa shoppailemaan. Hyvin kerkiää syödä. Jaksaa sitten pyöriä liikkeissä.
Poikaystävä on varmaan huomenna tulossa käymään. Mukavaa. Vietetään kiva päivä. Katsellaan leffoja. Ensi viikolla kun on pääsiäinen niin olisi tarkoitus mennä taas poikaystävän luokse.
Nopeasti tää viikko menee. Odotan jo innolla seuraavaa lomaa.
Ensi viikolla taas pääsee katsomaan salkkareita parhaan kaverin kanssa. Nyt on ollut tylsää katsoa salkkareita yksin.
No vielä tää ilta pitää katsoa. Kohta laitan perjantai musat soimaan. Alan fiilistelemään tätä päivää. Katsoo illalla käynkä tokmannilla ostamassa vähän sipsiä ja suklaata. Varmaan myös limsaa.
Nyt on taas mukavaa herkutella koska en ole herkutellut viikolla yhtään. Tiukka linja. Viikonloppuna kun herkuttelen niin mä en edes mieti yhtään kaloreita. Syön vaan. Se on jotenkin ihanaa kun ei mieti että paljon tässä suklaalevyssä on kaloreita tai sipsipussissa.
Mä pystyn syömään ihan mitä vaan.
Enkä mä liho yhtään koska mä liikun viikolla paljon.
Kävelen töihin, lenkkeilen, käyn salilla, pelaan sählyä...
Paino pysyy kurissa mistä olen iloinen.
Olen todella tyytyväinen mun painoon tällä hetkellä. Pysynyt samana. Eikä se ole vaarallista jos vaikka laihtuisin muutaman kilon.
Mutta tunnen itseni upeaksi ja kauniiksi.
Hyväksynyt itseni semmoisena kuin olen. Sekä olen sen hyväksynyt että mulla on nää sairaudet. Jotenkin pystyy elämään tätä elämää.
Joutuu syömään lääkkeitä ja se on mulle ihan ok.
Ettei sekoa uudelleen. Välillä noita psykoosi olotiloja tulee mutta aina olen selvinnyt niistä. Rauhottavilla ja juttelemalla ohjaajalle.
Sekä levolla. Sitten kun on levännyt tarpeeksi niin sitten on taas hyvä fiilis päällä ja huomaa että mä selvisin.
Elämä tuntuu taas hyvältä. Olen onnellinen.
Mulla on asiat aika hyvin tällä hetkellä taas. Ihanaa kun ulkona paistaa aurinko. Täydellinen shoppailu sää.
Tunnin päästä on vasta aamupala. No mä kuuntelen vaikka musiikkia. Sekä pyöriä youtubessa.
Tästä tulee kiva päivä!

Vapaa päivä :)Keskiviikko 10.04.2019 08:06

Mulla on tänään vapaa päivä töistä. Ihana aamu kun ei ole kiire.
Nukuin viime yön taas sohvalla. Mua väsytti eilen illalla niin paljon että nukahdin siihen. Hyvin kyllä nukuin koko yön. Nyt ajattelin taas kirjoittaa blogia kun on aikaa kirjoittaa rauhassa.
Olen varmaan nyt tämän aamun koneella. Animea voisi taas katsoa eteenpäin taas myöhemmin. Nyt alkoi muuten uudet anime sarjat.
Nyt on muutenkin ollut hyvä olo ettei ole ahdistanut tai ollut harhoja.
Hyvin olen jaksanut tämän viikon tähän päivään asti.
Päivä kerrallaan vaan. Paras kaveri soitti mulle eilen illalla. Sen loma on mennyt tähän asti tosi hyvin. Sanoi että on lämmin ja on ollut rannalla ottamassa aurinkoa. Ai että mä olen kade kun se on siellä auringon lämmössä ja täällä sataa vaan räntää sekä lunta.
Sanoin sille että mulla on sitä ikävä. No me näemme loppu viikosta.
Sunnuntaina. Ylihuomenna tosiaan olen menossa sinne shoppailemaan.
Saa nähdä löydänkö mitään kivaa vaatetta.
Shoppailu budjetti on se 50 euroa ainakin. Uusia salivaatteita voisin vaikka katsoa jos löydän. Ai niin mä jatkan salilla käymistä vaikka ohjatut ryhmät loppuu. Käyn sen parisen kertaa viikossa.
Se on ihan tuossa vieressä se sali. Kävelee alle viidessä mnuutissa.
Siellä on ihan hyviä laitteita millä sitten tehdä.
Aijon aina olla siellä noin tunnin. Sitten aijon lenkkeillä myös viikossa.
Haluan että mun kroppa voi hyvin ja että se saa liikuntaa.
Sekä salitunnin jälkeen tulee hikinen ja onnistunut olo.
Meillä jatkuu vielä sähly mikä on kerran viikossa.
Sitten kun sekin jää kesätauolle, niin me aletaan asukkaiden ja ohjaajien kanssa pelaamaan jalkapalloa.
Kerran viikossa sählyn sijasta.
Mä tykkään pelata jalkapalloa. Musta se on hauskaa. Meitä on hyvä porukka pelaamassa. Pitää hakea taas leponexia. Alkaa taas loppumaan. Haen sitä viimeistään ensi viikolla.
Niin on sitä lääkettä taas. Muita lääkkeitä on tarpeeksi mutta vissiin rauhottavia joutuu myös kohta hakemaan lisää.
Kohta on pääsiäinen. Olen menossa silloin lomille. Poikaystävän luokse. Nyt tämän viikonlopun olen täällä.
Poikaystävä tulee taas käymään viikonloppuna. Katsellaan taas leffoja ja syödään hyvää ruokaa mitä haetaan. Nyt mun tekee mieli kebab ranskalaisilla. Sitä voisi ensi kerralla syödä.
Aijon nauttia tästä päivästä. Kohta alan kuuntelemaan vähän musiikkia. Ulkona näyttää synkältä mutta kyllä se aurinko tulee taas esiin jossain vaiheessa. Sekä tulee lämpimät ilmat.
Kyllä se kesä sieltä tulee varmasti.
Odotan innolla. Alle pari kuukautta niin on kesäkuu.
Pitää kesällä ostaa kivoja kesämekkoja. Niitä on sitten hyvä pitää päällä kun on kuuma. Sitten mun pitää laittaa kilo aurinkorasvaa ennen kun menen ulos kuumuteen. Mulla on tosi herkkä iho.
Se voi palaa jos en laita aurinkorasvaa.
Mutta tykkään kun on ihanan lämmin. Ei tarvitse kauheasti pukea päälle. Kesällä pitää ehdottomasti syödä paljon jäätelöä.
Se kuuluu kesään. Mä ainakin syön. Enkä mieti sillä hetkellä mitään kaloreita. Nautin. Pitää pakastimeen ostaa jäätelöä.
Mä tykkään ihan kaikesta jäätelöstä.
Onneksi jäätelä ei ole kamalan kallista.
Riippuu mitä jäätelöä ostaa.

Perjantaina shoppailemaan :)Maanantai 08.04.2019 04:58

Viime viikko meni hyvin ja nopeasti. Arki alkaa taas. Olin poikaystävän luona viime viikonloppuna. Kivasti meni viikonloppu. Katseltiin leffoja netflixistä. Join myös pari siideriä lauantai iltana. Mun teki mieli päärynäsiideriä niin ostin sitä. Oli tosi hyvän makuista kolmen kuukauden tauon jälkeen. Kylmänä. Nopeasti kyllä nousi taas päähän.
Katsoin animea myös viikonloppuna ja tällä viikolla jatkuu sitten taas katsominen kunha kerkiää. Loppu viikosta on taas aikaa katsoa animea.
Tällä viikolla ohjatut kuntosaliryhmät jää kesätauolle. Jatkuvat taas syksyllä. No ei se mitään käyn salilla joka viikko noiden jälkeen.
En aijo todellakaan lopettaa salilla käymistä kun on nyt tottunut käymään. Saan salikortin sitten käyttöön kun menen yksin. Olen siellä sitten ainakin sen tunnin. Teen eri liikkeitä ja olen eri laitteissa.
Sykettä aijon nostaa salilla kun siellä on semmoisia laitteita.
Ajon myös lenkkeillä kun vaan aurinko paistaa. Illalla.
En todellakaan aijo lopettaa liikuntaa vaan lisätä sitä koska mulle tulee aina hyvä olo sen jälkeen ja mä nautin siitä.
Kohta menen lenkkeilemään tuonne pururadalle kunhan lumet sulaa sieltä. Se on tehokas lenkki. Viime viikolla en joutunut syömään onneksi kauheasti rauhottavia. Sekä muutenkin oli pirteämpi olo että jaksoi tehdä taas kaikkea. Olla iloinen ja positiivinen.
Hyvällä fiiliksellä menen taas töihin tänään ja mä uskon että tästä tulee hyvä päivä. Tämän viikon perjantaina aijon pitää shoppailupäivän. Olen menossa kaupunkiin shoppailemaan.
Cubus liikkeessä aijon käydä sekä sokoksessa ihailemassa noita Guess laukkuja. Varmaan se Guess laukku tulee ostettua jossain vaiheessa. Kunhan säästän vaan rahat siihen.
Aijon ostella jo vähän kesäisiä vaattieta. Toppeja ostan cubukselta koska siellä myydään mun mielestä parhaat topit.
Eikä ole onneksi kamalan kalliita. Ostan pirteän värisiä toppeja kesäksi. Housuja mä en tarvitse koska niitä mulla on ihan tarpeeksi.
Täytyy katsoa käynkö muissa vaatekaupoissa perjantaina.
Se on parasta koska mulla on koko päivä aikaa shoppailla.
Menen bussilla. Saan onneksi bussikortin ohjaajalta niin ei tarvitse itse maksaa matkaa. Toivon että perjantaina on lämmin ja aurinkoinen päivä. Tänään pitää taas jakaa viikon lääkkeet dosettiin.
Kävin viime viikon perjantaina verikokeissa.
Saa taas haettua leponexia. Se on seuraava lääke mitä joudun nyt hakemaan. Masennuslääkettä on vielä pariksi kuukaudeksi.
Sekä kuukauden e-pillerit.
Mun leponex lääkettä ei ole vielä laskettu. Se sitten vähenee jossain vaiheessa. En vaan tiedä että koska.
Tänään töiden jälkeen mulla on keskustelu oman ohjaajan kanssa.
Miten on mennyt ja mitä tulevaisuudessa.
Ihan hyvä puhua nyt siitä niin tiedetään missä mennään.
Uskon että tulvevaisuus on mulla hyvä. Heräsin tänään taas neljältä.
Mun unirytmi on aina sekaisin sen jälkeen kun olen ollut lomilla.
Tulee nukuttua erilailla. Silloin mä nukun aina pitkään.
En herää kun kello soi.
Mutta aina kun mä olen kotona niin pakko aina herätä ajoissa.
Kuuden jälkeen viimeistään. No uni tulee tänään hyvin illalla kun olen herännyt tähän aikaan. Voisin kohta katsoa mitä puen päälle tänään.
Kaupassa mun ei tarvitse käydä koska kävin eilen.
Ostin kahvia lisää kun oli loppu. Kulta katriinaa. Paras.
Paras kaveri on tällä hetkellä etelässä auringon lämmössä.
Se soitti mulle eilen ja kertoi että reissu on mennyt hyvin.
Se on vielä kuusi päivää reissussa.
Näemme sitten viimeistään tämän viikon sunnuntaina.
Tuntuu nyt oudolta kun en näe parasta kaveria tällä viikolla.
Tottunut näkemään sen joka päivä. Joudun nyt katsomaan salkkarit yksin. No kyllä tää viikko menee äkkiä. On paljon ohjelmaa. Onneksi toinen kaveri on maisemissa niin vietän aikaa hänen kanssaan.