IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Yksi työpäivä lisää.Lauantai 30.06.2018 08:18

Kun työt alkaa taas niin mulla on nyt kolme työpäivää viikossa. Maanantai, tiistai ja keskiviikko. Se onnistui että alan käymään tiistainakin töissä. En sitten syksyllä enää jatka klubitalolla käymistä.
Mä käyn klubitalolla vielä heinäkuun ajan. Sitten se loppuu. Voin sanoa että olen aika innoissani että tuli vielä yksi työpäivä lisää. Ja jos se alkaa tuntua rankalta, niin sitten vähennetään noita työpäiviä.
Mutta olen ihan varma että jaksan. Mulla alkaa sitten työt taas heinäkuun vikalla viikolla. Eilen oli aika sateinen päivä. En ihan lähtenyt lidliin asti hakemaan kahvia. Kävin vaan tokmannilla ostamassa sen kahvin. Nyt saa taas aamukahvia. Poikaystävä tulee tänään taas käymään. Ihanaa nähdä se. Haetaan taas hyvää ruokaa ja katsellaan leffoja. Ensi viikolla olisi tarkoitus lähteä poikaystävän luokse taas.
Kun lähden taas lomille. Mun maha on parantunut. Ei ole enää kipeä. Mä mietin että mistä mun maha oikeen tuli kipeäksi? Mutta nyt kaikki on hyvin. Säikähdin vähän sitä mun mahaa. Mä pelkäsin että joutuu lähteä lääkäriin asti. Mä nyt päätin etten aijo juoda alkoholia kun vasta sitten kun on se tallinnan reissu. Eli en nyt juo kuukauteen.
Tipaton heinäkuu. Sitten kun on laivalla niin on kiva juoda kavereiden kanssa. Vähän viiniä ja siideriä. Aijon juoda päärynäsiideriä siellä. Päärynäsiideri on mun lemppari. Pitää vähän vaan miettiä paljon ottaa juoma rahaa mukaan.
Viiniä saa sitten juoda niin paljon kun mennään syömään.
Pari lasillista aijon juoda ainakin. Silloin kun oltiin Tukholman risteilyllä niin tuli pikkasen juotua sitä viiniä liikaa.
Pitää sitten shoppailla itselle jotain kivaa sieltä Tallinnasta kun mennään sinne pyörimään. Mä sanoin eilen poikaystävälle, että meidän pitää tehdä jossain vaiheessa shoppailureissu kärkkäiselle.
Mä haluaisin niin päästä sinne taas shoppailemaan.
Katsoo tuossa syksyllä jos silloin menee. Mennä katsomaan vähän syysvaatteita ja ehkä uusi laukku siinä samalla sieltä.
Mä tarvitsen muuten uusia toppeja ja alushousuja.
No niitä saa tuolta tokmannilta ostettua. Niitä saa halvalla.
Mulla oli eilen punnitus aamulla, niin mä olin laihtunut 600 grammaa.
Hyvä että on tippunut eikä noussut. Positiivinen yllätys.
Mä olin ihan varma että paino olisi noussut juhannuksen jälkeen.
Mutta ei onneksi. Aamupala on tänään yhdeksältä.
Alkaa olla vähän nälkä jo. Kohta voisin katsoa mitä puen päälle tänään. Varmaan legginsit. Tulossa lämmin päivä.
Eilen katsottiin parhaan kaverin kanssa tosi hauska leffa eilen. Viikossa aikuiseksi. Siinä sai kunnon naurut kun sen katsoi.
En ollut aiemmin nähnyt sitä. Valvoin tuonne kymmeneen asti kun se leffa loppui. Nukuin tosi hyvin viime yön.
Kohta voisin kuunnella vähän musiikkia ja alkaa nauttimaan tästä päivästä. Tulee kiva päivä. Pääsee viettämään poikaystävän kanssa aikaa. Voin sanoa että ikävä on ollut sitä.

Erilainen viikko ohjelma syksyllä.Perjantai 29.06.2018 08:10

Jippii! Perjantai. Viikonloppu alkaa. Heräsin nyt tuossa puoli kahdeksan aikoihin. Mukavaa kun viikonloppu alkaa. Mulla on maha ollut pari päivää kipeä mutta nyt alkaa onneksi helpottaa. Ei ole niin kipeä mitä eilen tuo mun maha. En tiedä olinko syönyt jotain semmoista mikä aiheutti sen kivun. Join eilen aika paljon vettä niin sekin varmasti auttoi.
Kävin eilen apteekissa hakemassa ne uudet e-pillerit. Sen e-pillerin nimi on: Diza. Maksoi noin 39 euroa se paketti. Alan sitten ensi viikolla syömään niitä. Jaan ne mun dosettiin. Otan sen aina iltaisin.
Jos tänään saisi nuo pyykit pestyä. Eilen pesukone oli vaan varattu. Jos tänään onnistuisi. Nyt kämppä kiiltää kun siivosin eilen.
Nyt on siistiä toistaiseksi. Sotken taas viikonloppuna. Mä kävin kaupassa eilen niin unohdin ostaa kahvia. Menen nyt tänään ostamaan sen kahvipaketin. Varmaan menen lidliin. Eilen ostin kaupasta mehukivennäisvettä. Sitruunan makuista. Se on nyt mun lempi juoma näin kesällä. Siinä on varmasti vähemmän kaloreita kun taas limsassa.
Eilen loppui tuo pihlajasatu. Oli ihan hauska jakso.
Nyt sitten alkaa tänään ne pihlajakadun tuhmat tädit.
Varmasti hauska. Pakko katsoa tänään. Ajattelin nyt olla koneella.
Katsoo jos myöhemmin katson taas netflixiä.
Ajattelin tänään katsoa animea. Netflixistä. Aloin katsomaan sieltä yhtä animesarjaa. Tänään ei tarvitse käydä missään muualla paitsi kaupassa. Poikaystävä on varmaan huomenna tulossa käymään.
Ihanaa nähdä se. Katellaan leffoja. Pidetään pieni leffamaratooni.
Nyt mulla on ollut ihan hyvä olo. Paitsi tuo mun maha.
Rauhottavia en ole syönyt sen heureka reissun jälkeen.
Mulla meni silloin viime tiistaina se rauhottava.
Nyt mua ei ole onneksi ahdistanut. Mikä on vaan hyvä. Mä juttelin eilen pitkään mun ohjaajan kanssa, niin sanoin sille että haluan yhden työpäivän lisää viikolle sitten syksyllä.
Siellä töissä missä mä käyn pari kertaa viikossa. Ohjaaja sanoi että se soittaa meidän työpaikan ohjaajalle ja kysyy onnistuuko että saisin sitten syksyllä yhden työpäivän lisää.
Ja mä lopetan klubitalolla käymisen sitten syksyllä. Mä niin viihdyn tuolla töissä. Ja jos se tuntuu rankalta, niin sitten vaan pari kertaa käyn töissä viikolla. Katsotaan. Kaipaan mun viikko ohjelmaan muutoksia. Olisi vähän erilainen viikko. Kuntosalin aijon aloittaa taas syksyllä. Nyt mä en ole käynyt salilla moneen viikkoon.
No syksyllä sitten taas pari kertaa viikossa. Jos innostuisi taas siitä.
Kesäloman jälkeen on sitten kiva aloittaa syksy.
Arki alkaa. Nyt aijon nauttia tästä lomasta. Poikaystävällä on myös vielä loma. Mutta. Aloitan viikonlopun hyvällä mielellä.
Kaverit on myös viikonlopun täällä niin näen niitäkin.
Tallinan laivareissua mä odotan jo innolla. Vielä vähän yli kuukausi.
Kyllä se reissu sieltä tulee. Parasta on se että mun rakkaat kaverit lähtee myös sinne laivalle. Ihanaa. Pakko ostaa poikaystävälle tuliaisia. Viinapullo ja vähän mässyä siihen päälle.
Siinä on hyvä tuliainen. Itselle otan vähän juoma rahaa ja mässyihin rahaa. Katsoo Kun käydään Tallinnassa maissa että ostanko sieltä jotain. No katsotaan.

Uudet e-pillerit.Torstai 28.06.2018 07:21

Kesäloma on lähtenyt hyvin käyntiin. Mä nukuin melkein koko eilisen päivän. Olin vaan sohvalla. Tänäänkin on aika rento päivä. Pitää vaan siivota tänään. Alan siivoamaan kun saan blogin kirjoitettua.
Heräsin tuossa puoli seitsemän. Nukahdin taas sohvalle illalla. Heräsin aamuyöllä ja menin omaan sänkyyn nukkumaan.
Tänään on taas tulossa lämmin päivä. Hyvä lenkkeily sää. Aijon illalla mennä taas lenkille tuonne pururadalle. Se on hyvä lenkki.
Mun pitää käydä siellä apteekissa hakemassa ne uudet e-pillerit.
En ole vielä hakenut niitä. Käyn varmaan tällä viikolla hakemassa ne.
Maksaa noin 40 euroa kolmen kuukauden annos.
Saa nähdä miten ne vaikuttaa mun mielialoihin sitten. Olenko ihan raivona vai rauhallinen. Mulla on tosi rajut mielialan vaihtelut kun mulla on menkat. Saatan hetkessä suuttua pienestäkin asiasta.
Ja aina mä sitten suutun poikaystävälle. No se on tottunut muhun.
Sekä ottaa vitsinä nuo mun menkat. Sekä sen että suutun.
Mulla alkaa kohta taas menkat. Saa nyt nähdä tuleeko nuo itkupotkuraivarit. En yhtään ihmettele vaikka nyt tulisi.
No päivä ja hetki kerrallaan. En nyt aijo miettiä mitään menkkoja.
Ne sitten tulee kun tulee. Pitää varmaan käydä kaupassa tänään tai viimeistään huomenna. Mulla on kahvi kohta loppu.
Sitä pitää ostaa lisää. Käyn varmaan lidlissä kaupassa.
Koitan olla ostamatta mitään herkkuja. Mun ei onneksi tee edes mieli mitään suklaata. Mikä on vaan hyvä. Ei ole makean himoa.
Sitten tietysti huomenna se iskee ja pitää ostaa suklaata.
En yhtään ihmettele jos käy niin. Tänään pääsee vihdoinkin pesemään pyykkiä. Kun menen aamupalalle niin katson samalla onko pesukone vapaa. Toivon että on niin pääsee heti pesemään.
Tänään tulee vika pihlajasatu jakso. Pakko katsoa. Se on ollut yllättävän hyvä ohjelma. Mielenkiintoinen ja hauska.
Harmi kun sitä tehtiin vaan 10 jaksoa. Olisi saanut olla enemmän niitä jaksoja. Tänään katson taas varmaan netflixiä. Mutta nyt ajattelin olla tämän aamun koneella. Siivoan tässä samalla.
Alan ensin imuroimaan. Huomenna mulla ei ole mitään ryhmiä.
Rento perjantai päivä. Naistenryhmä on nyt kesätauolla.
jatkuu sitten taas syksyllä. Kohta on heinäkuu. Tää kesäkuu on mennyt tosi nopeasti. Onneksi on vielä heinä ja elokuu.
Kesää on vielä paljon jäljellä ennen kun syksy alkaa.
Nyt pitää vaan nauttia kesästä kun pystyy.
Syödä paljon jäätelöä. Mä en ole nyt hetkeen syönyt jätskiä.
Voisi vaikka ostaa tällä viikolla. Tai ensi viikolla. Sillä ei ole kiire.
Saan kyllä jätskiä jossain vaiheessa kun tekee mieli.
Sitten ostan. Mutta. Nyt siivoamaan. Kerkiää osan siivota ennen aamupalaa.

Kesäloma!Keskiviikko 27.06.2018 08:00

Ihanaa. Mulla alkoi nyt kesäloma! Menen töihin taas seuraavan kerran heinäkuun vikalla viikolla. Nyt aijon vaan nauttia lomasta ja kesästä.
Meillä oli eilen retkipäivä työporukan kanssa. Käytiin heurekassa. Mentiin junalla sinne. Oli ihan mukava päivä. Joskus viiden aikoihin oltiin kotona illalla. Mutta mulle tuli huono olo kun mentiin junaan niin oli pakko ottaa se rauhottava siinä tilanteessa. Se onneksi helpotti oloa ja loppu päivä meni sitten hyvin. Mua ahdisti eilen aamulla niin paljon ennen sinne reissuun lähtöä. Mutta mä selvisin.
Tuntuu oudolta kun ei tarvitse lähteä töihin. Nyt mulla on aikaa katsoa animea. Aloin katsomaan eilen taas yhtä uutta sarjaa.
Sain katsottua sen Fullmetal Alchemist animen eilen loppuun.
Tänään on taas tulossa lämmin päivä. Eilen oli hyvä sää.
Ei ollut kylmä eikä kuuma. Sopiva. Olin eilisen illan parhaan kaverin kanssa. Katsottiin taas se pihlajasatu. Se on niin hauska. Sitä tulee enää muutama jakso. Tänään näkee taas lemmen viemää. Eilen mä en nähnyt. Kaverin kanssa katsomme taas tänään. Menen kaverin luokse tänään katsomaan. Mun pitää muuten kohta hakea ne uudet e-pillerit. Syön vielä tämän viikon noita vanhoja pillereitä.
Saa sitten nähdä miten ne uudet e-pillerit vaikuttaa.
Mietin että mitä mä tekisin aamupäivän tänään? Nukunko vai katsonko netflixiä? Itse asiassa voisin nukkua päikkärit vasta lounaan jälkeen. Joo niin mä teen. Eli katson netflixiä aamupäivän.
Kohta kuuntelen vähän musiikkia. Kun on hyvin aikaa tässä.
Tulee kunnon loma fiilis päälle. Tästä tulee hyvä päivä.
Viikonloppu lähestyy pikku hiljaa. Olen viikonlopun nyt täällä. Lähden lomille sitten taas ensi viikon viikonloppuna.
Menen taas poikaystävän luokse. Poikaystävällä on myös kesäloma tällä hetkellä. Kaikilla on nyt näköjään loma.
No kun saa levättyä heinäkuun niin jaksaa mennä taas töihin.
Muutkin ryhmät alkaa sitten elokuussa.
Sitten on taas ohjelmaa kun syksy alkaa. Nyt vietetään eka tää kesä. Pyykkiä pitää pestä tuossa huomenna kun on aikaa.
Mulla on kiva pyykkivuori taas kertynyt.
Mutta. Nyt puen vaatteet päälle ja alan popittaa musiikkia.
Tästä tää loma alkaa hyvällä fiiliksellä!

Oli mukava juhannus.Maanantai 25.06.2018 04:46

Juhannus on nyt vietetty. Oli todella mukava viikonloppu vanhempien luona ja oli mukavaa nähdä kaikki sisarukset. Me grillattiin ja saunottiin juhannuksena. Join pari siideriä ja yhden viinipullon. Pikkasen olin väsynyt seuraavan päivänä. Nukuin melkein koko lauantai päivän.
Eilen olin jo vähän pirteämpi. No nyt mua ei väsytä yhtään vaikka heräsin tänään neljältä. Keitin äsken aamukahvit. Tuntuu nyt oudolta olla koneella kun en ole ollut koneella moneen päivään.
Ihan kiva kirjoittaa taas blogia. Enää tämä viikko niin mulla alkaa kesäloma. Pari työpäivää tällä viikolla. Mulla on koko heinäkuu lomaa.
Ihanaa. Aijon lomalla katsoa paljon animea. Katson niin paljon kun pystyy koska mulla on vaan aikaa. Sekä saa nukkua päikkäreitä.
Otan ihan rennosti koko heinäkuun niin jaksaa elokuussa taas töihin.
Meillä on se tallinnan risteily 8 päivä elokuuta. 22 tunnin risteily.
Sitä odotan seuraavaksi. Pitää katsoa paljon ottaa sinne rahaa mukaan.
En hirveästi ota mutta jonkin verran. Tuntuu oudolta kun on taas maanantai. No uusi viikko alkaa. Mulla on ihan hyvä olo.
Toistaiseksi. Musta vähän tuntuu että tällä viikolla joudun syömään rauhottavia. varaudun siihen. Koska se ahdistus saattaa iskeä koska tahansa tai nuo harhat. Harhoja mulla ei ole nyt ollut vähään aikaan.
Mä näen aina semmoisia hahmoja. Jotka tuntuu välillä pelottavilta.
Ne ei aina ole pelottavia. Mutta nyt on vaan ollut hyvä kun noita harhoja on ollut harvemmin. Yhdessä vaiheessa niitä oli mulla ihan koko ajan. Nämä harhat kuuluu mun sairauteen. Olen tottunut jo elämään näiden harhojen kanssa. Niitä tulee ja menee.
Tänään pitää jakaa taas viikon lääkkeet dosettiin. Jaan ne tuossa illalla vasta iltapalalla. Leponex lääke ei ihan heti lopu koska hain sitä viime viikolla. Kohta alan muuten syömään niitä uusia e-pillereitä.
Mulla menee tällä viikolla vikat e-pillerit.
Saa nyt nähdä miten ne uudet pillerit vaikuttaa. No sen näkee sitten.
En nyt aijo stressata niistä pillereistä.
Eilen katselin melkein kolme tuntia animea putkeen iltapäivällä.
Katsoin: "Fullmetal Alchemist" animea. Enää pari jaksoa niin olen katsonut koko sarjan. Hyvä anime. Netflixiin on tullut tuo "Death Note" anime. Olen senkin nähnyt ja ajattelin katsoa senkin uudestaan. Katsoin tuon animen silloin kun se tuli. On hyvä anime.
Yli kymmenen vuotta vanha. Nyt olen innostunut taas katsomaan animea. Mikä on vaan hyvä juttu. Netflixiin on myös tullut vaikka mitä anime sarjoja mitä pitää katsoa. No heinäkuussa mulla on aikaa katsoa niitä. Mitähän sitä tänään pukisi päälle?
No varmaan housut ja huppari. Joo ne mä laitan töihin päälle.
Sitten pitää juomapullo ottaa töihin mukaan.
Se ei saa unohtua. Koitan juoda päivän aikana paljon vettä.
Menen tänään lenkille illalla jos on hyvä sää.
Heitän tuon pururata lenkin. Tehokas lenkki.
Aijon nyt alkaa taas enemmän liikkumaan. Juhannuksena en kauheasti liikkunut. Aijon lenkkeillä. Mutta. Tästä uusi viikko taas alkaa. Toivottavasti tästä tulee hyvä viikko.

Yhdeltä lähtö.Torstai 21.06.2018 06:45

Ihanaa. Tänään lomille. Porukat tulee hakemaan yhden aikaan.
Pitää pakata kohta loput kamat ja laittaa kämppä kuntoon ennen lähtöä.
Sain eilen jo aika hyvin siivottua. Kävin tokmannilla taas eilen niin siellä oli juhla mokka tarjouksessa. Alle kolme euroa paketti. Piti ostaa kun halvalla sai. Nyt on taas kahvia. Heräsin tuossa kuuden jälkeen.
Nyt on ihana aamu taas kun ei ole mikään kiire. Pääsee kohta juhannuksen viettoon. Käyn tänään alkossa ostamassa sen viinipullon.
En vaan tiedä että mitä viiniä ostaisin. Varmaan taas sen päärynäviinipullon. Se on hyvä eikä maksa kauheasti. Sitten ostan pari siideriä siihen vielä niin siinä on sitten mun juhannus juomat.
Paras kaveri sanoi mulle että sekin käy alkossa tänään katsomassa juotavaa. Sekin aikoo juoda. Se eilinen pihlajasatu jakso oli tajuttoman hauska. Kalle oli ihan paras. Vitsit me naurettiin kaverin kanssa kun katsottiin. Pakko katsoa se tänään taas illalla kun se tulee.
Lemmen viemää jäi eilen myös aika jännään kohtaan. Voi olla etten tänää näe sitä mutta se ei haittaa. Ensi viikolla sitten taas katson lemmen viemää. Mun sisarukset tulee huomenna kotiin.
Siis ihanaa nähdä ne kaikki. Mä en ole nähnyt niitä moneen kuukauteen. Mun veljet ja siskon. Ihanaa viettää juhannusta kun koko perhe on koossa. Mikäs sen parempaa.
Varmaan saunotaan juhannuksena. Kävin eilen illalla apteekissa hakemassa leponexia. Nyt sitä lääkettä on taas. Onneksi apteekissa ei ollut ruuhkaa kun kävin hakemassa. Nyt mulla on taas kaikkia lääkkeitä. Otan yhden rauhottavan lomille mukaan varmuuden vuoksi. Se on ihan hyvä olla mukana.
Pesen pyykkiä tänään heti aamupalan jälkeen. Mulla on nyt tää aamu aikaa pestä vielä ennen kun lähden. Toivon että pesukone ei ole varattu. No sen näkee sitten.
Mietin laitanko mekon tänään päälle kun lähden lomille? Joo taidan laittaa. Tuolla ulkona paistaa nyt aurinko. Laitan sen punaisen mekon. Ja sen kanssa legginsit. Laitan ballerinakengät jalkaan kun lähden lomille ja pakkaan nuo mun lenkkarit mukaan jos me käydään viikonloppuna lenkillä.
Kannettavan ja tabletin otan mukaan lomille. En jätä niitä tänne.
Rahaa menee tänään noin 20 euroa varmaan koska käyn ruokakaupassa vielä kun olen käynyt alkossa.
Juomiin menee noin 12 tai 13 euroa. Ei onneksi sen enempää.
Huomenna tulee taas rahaa. Jippii. 146 euroa. Se on iso summa.
Pärjää sillä hyvin loppu kuun. Ja saa laskut maksettua.
Mutta. Nyt jatkuu pakkaaminen. Pitää pakata saunakamat mukaan.
Ettei unohdu. Mutta nyt nautitaan. Tulee kiva juhannus.
Laitan vähän musiikkia taustalle kun jatkan pakkaamista.
Hyvää juhannusta kaikille !

Kohta on juhannus.Keskiviikko 20.06.2018 07:08

Huomenna olen lähdössä jo lomille. Menen vanhempien luokse viettämään juhannusta. Mun kaikki sisarukset on myös tulossa juhannuksena kotiin. En ole nähnyt niitä pitkään aikaan. Ihanaa nähdä ne. Olo on muutenkin ollut hyvä tähän asti. Viikko sujunut tosi hyvin.
Olin eilen klubitalolla taas. Tehtiin kasvisgratiinia. Oli hyvää ruokaa ja helppo tehdä. Jäkiruoaksi oli jäätelöä. Eilen oli kiva vesiade. Vähän oli myös ukkosta. Ja nyt ulkona paistaa taas aurinko.
Mutta oli ihan hyvä että satoi vähän vettä. Pitää alkaa pakkailemaan pikkuhiljaa ja pitää siivota tänään tää kämppä kun pääsen töistä kotiin.
Pyykkiä voisi samalla taas pestä jos pesukone on vaan vapaa.
Aijon juoda juhannuksena. Päärynäviiniä ja siideriä. Siinä on mun juhannus juomat. Ai että ne maistuu hyvältä kylmänä.
Käyn huomenna alkossa ostamassa ne. Niihin juomiin menee rahaa noin 12 euroa. Ostan vaan pari siideriä. Viinipullo maksaa sen vähän yli 7 euroa. Suklaata pitää myös ostaa viikonlopuksi.
Varmaan grillataan viikonloppuna ellei sada vettä. Poikaystävä lähtee yhden kaverin luokse viettämään juhannusta. Pitävät jätkien viikonlopun. No se tekee sille ihan hyvää. Ai niin apteekissa pitää käydä tänään. Mulla on leponexit loppu. Käyn työpäivän jälkeen.
Hyvin on sitten aikaa käydä. Onneksi apteekkiin ei ole pitkä matka.
Kaupassa pitää myös käydä koska mulla on taas kahvi loppu.
Pitää siis ostaa sitäkin. Heräsin tänään tuossa kuuden jälkeen.
Nyt on pirteä ja hyvä fiilis. Mukavaa lähteä taas lomille. Pitempi loma tällä kertaa. Aijon vaan nauttia. Voisin katsoa kohta mitä puen tänään päälle. Vaatekriisi iski. Ihana aamu kun ei ole mikään kiire.
Kerkiän muuten hetken jo siivota vähän ennen kun menen töihin. Tajusin sen juuri. Laitan kunnon musat soimaan taustalle kun siivoan.
Kivempi siivota. Mukavaa kun ei ole joutunut syömään noita rauhottavia. Luulen että tää loppu viikko menee ihan hyvin ilman niitä. Sitten varmaan ehkä ensi viikolla se ahdistus iskee.
Mutta nyt en mieti sitä. Päivä ja hetki kerrallaan.
Eikä mulla ole mitään hätää koska kaikki on todella hyvin.
Ei stressiä. Mikä on ihan parasta. Kaikki asiat ovat tasapainossa.
Tämän viikon perjantaina tulee kelalta taas rahaa. Pitää muuten maksaa laskuja tänään. Teen sen tänään kun kerkiän.
Molemmat kaverit lähtee myös jo huomenna lomille.
Tänään mä näen ne vielä. Katsotaan parhaan kaverin kanssa taas se pihlajasatu. Ihan paras. Ossi hahmo näkyi siinä eilisessä jaksossa.
Oli hassua nähdä se. Nyt voi katsoa lomilla sitten animea netflixistä.
On jotain katsottavaa. Siellä on muutama anime minkä aijon katsoa.
Katsottavaa on paljon. Kohta alkaa uudet animet. Siellä oli muutama sarja mitä alan seuraamaan. Jotain katsottavaa.
Mä alan keräilemään pokemon pehmoleluja.
Päätin tämän eilen. Sekö ajattelin alkaa katsoa taas pokemonia netflixistä. Ekoja jaksoja. Niitä on jotain 50 jaksoa ekaa kautta.
Löysin sieltä Omoi.fi sivulta pokemon pehmoleluja.
Sitten kun on desucon niin silloinkin voi ostaa niitä sieltä.
Pokemon on vaan paras. Se oli mun lempi ohjelma kun olin pieni.
Laitan juhannuksena päälle sen mun pokemon hupparin.
On se vaan hieno. Ja kallis. Odotan jo seuraavaa desuconia. Tässä on monta kuukautta aikaa säästää rahaa sinne.
Shoppailu budjetti on taas se noin 100 euroa.
En halua tuhlata ihan kaikkia mun rahoja. sadalla eurolla saa vaikka mitä sieltä desuconista.
Ja sitten on vielä bussi ja ruoka rahat siihen päälle.
Yhteensä noin 150 euroa mulla menee desucon reissuun.
Sopivasti. Mutta. Nyt siivoilemaan. Ja pukemaan vaatetta päälle.
Tästä tulee hyvä päivä! Huomista odotellen. Että pääsee lomille.

Aikaisin hereillä.Maanantai 18.06.2018 05:05

Heräsin taas neljältä. Päätin nousta ylös ja aloin keittämään aamukahvia. Nyt kerkiää ainakin blogin kirjoittaa. Lähden noin kolmen tunnin päästä töihin. Eilen oli mukava kiireetön päivä. Katselin animea, netflixiä ja nukuin. Kolme tuntia tuli putkeen katsottua animea.
Netflixistä katselin taas terrace housea. Tykkään kovasti siitä ohjelmasta. Olen kohta katsonut kaikki jaksot siitä mitä netflixiin on tullut. Katselin eilen myös muutaman jakson Gintama animea. Se on tosi hyvä anime. Olen alkanut nyt vasta tykkäämään siitä.
Olen katsonut sitä huimat 48 jaksoa. satoja jaksoja on vielä katsomatta. No kun kesäloma alkaa heinäkuussa niin on aikaa katsoa Gintamaa. Ja muita anime sarjoja. Tänään on varmaan tulossa aika lämmin päivä. Eilen oli varmaan jotain 25 astetta lämmintä. En lähtenyt lenkille koska oli niin kuuma. Tokmannilla kävin taas eilen pyörimässä.
Katselin sieltä tällä kertaa sänkyyn lakanoita että minkä hintaisia ne on.
Jotain 12 euroa. Ei paha hinta. Ostan niitä sitten jossain vaiheessa.
Mä tarvitsen uusia lakanoita. Uusia alusvaatteita tarvitsen myös.
Onneksi tokmannilla myydään alushousuja. Ei ole kaukana kun hakee.
Katselin niin kolmet alushousut saisi kymmenellä eurolla.
Siellä oli eri värisiä. Ihan kivan näköisiä. Mä nyt päätin että kun syksy tulee, niin alan säästämään rahaa mun säästötilille.
Laitan sitten aina 50 euroa säästöön joka kuukausi niin neljässä kuukaudessa mulla on jo sitten 200 euroa jo säästössä.
Pikku hiljaa alan säästämään. Heti tallinnan reissun jälkeen.
Se reissu on 8 elokuuta. Rahaa tulee onneksi sitten 7 päivä ennen reissu päivää. Hirveästi en aijo tuhlata. Sen verran että saa ostettua poikaystävälle tuliaisia laivalta ja vähän siideri rahaa.
Juon sitten laivalla. Ihanaa kun kaverit lähtee myös mukaan. Tulee hyvä reissu. Tänään tulee taas pihlajasatu. Pakko katsoa.
Viime jakso jäi aika hyvään kohtaan. Eilen kun olin parhaan kaverin luona niin katsottiin poliisit 2017 kautta.
Oltiin jo nähty ne jaksot mutta haluttiin katsoa niitä uudestaan.
Odotan kovasti uutta poliisit kautta. Se on yksi mun lempi ohjelmista.
Eiköhän siitä tule uusi kausi taas jossain vaiheessa.
Sain eilen pestyä pyykit. Nyt on taas puhtaita vaatteita.
Tänään laitan taas legginsit jalkaan. On varmaan tänään tulossa aika lämmin päivä. Lenkille aijon mennä tänään illalla kun eilen en jaksanut. Oli kuuma tai ei. Laitan aurinkorasvaa taas ennen lenkkiä niin en pala. Menen tuonne pururadalle taas lenkille.
Se on mun lempi lenkkireitti tällä hetkellä. Siellä on ihanan rauhallista kun autoja ei mene siellä. Ja lenkki on tehokkaampi kun on ylä ja alamäkiä. Syke nousee. Mä aina juoksen ne mäet ylös.
Hölkkään. Ja kävelen reippaasti. Pitää ottaa vesipullo mukaan lenkille. Nyt on ollut aika hyvä että mulla ei ole ollut viime aikoina makeanhimoa. Ei ole tehnyt mieli edes suklaata.
No siinä säästää kun ei osta suklaata. Ostan suklaata sitten vasta kun mun oikeasti tekee mieli. Mutta ei ihan joka päivä.
Vähintään kerran viikossa. Kello on tulossa viisi.
Mietin että menenkö vielä takaisin nukkumaan. No olen koneella vielä. Pitää katsoa vaatteet töihin. Jotain kevyttä päälle.
Laitan sen maastokuvioisen t-paidan päälle. Sitten legginsit.
Uskon että tänään on tulossa hyvä päivä.

Animea ja Netflix.Sunnuntai 17.06.2018 08:23

Tänään aijon pitää sohvalla löhöilypäivän. Katson animea, netflixiä ja nukun. Lepään tämän päivän. Niin jaksaa sitten taas aloittaa uusi viikko.
Poikaystävä kävi eilen. Haettiin pizzat ja katseltiin netflixistä leffoja.
Otin pepperonipizzan missä oli aika paljon sipulia mutta hyvää oli.
Käytiin myös eilen yhdessä moottoripyörävausteliikkeessä. Poikaystävä osti öljyä sen moottoripyörään ja katselimme samalla sille uutta kypärää. Löytyi yksi minkä poikaystävä ostaa sitten myöhemmin.
Pikkasen oli kuuma eilen ja tänään on myös tulossa lämmin päivä.
Kävin eilen pururadalla lenkillä vielä eilen illalla. Ja aijon varmaan taas tänään mennä sinne lenkille. Tuossa illalla vasta menen.
En ole vielä jaksanut viedä noita tyhjiä pizzalaatikoita roskiin.
Vien ne tänään jossain vaiheessa. Alan heti pesemään pyykkiä aamupalan jälkeen. Mun pitää pestä pari kertaa koska sitä pyykkiä on aika paljon. Onneksi on tänään aikaa pestä.
En nyt osaa päättää mitä animea alan katsomaan. Niin monta vaihtoehtoa. No katson sen kohta mitä alan katsomaan.
Gintamaa aijon varmaan katsoa. Huomenna tulee taas pihlajasatu.
Se on kyllä niin paras. Pakko katsoa huomenna.
Ai niin mulla on vielä jaffa limua jääkaapissa vielä yksi tölkki.
Pitää tänään juoda se pois. Se tölkki maksoi vähän yli euron kun ostin sen tokmannilta. Mulla oli eilen päällä se mun maastokuvioinen t-paita. Ihan paras. Laitan sen huomenna päälle töihin.
En vielä pese sitä koska en ole kauheasti hikoillut.
Kohta on aamupala. Alkaa olla jo vähän nälkä.
Eilen meillä oli iltapalalla hampurilaisia. Tänään on sitten taas ruoka kahdelta. Vielä pitää jaksaa ensi viikko.
Hyvin se menee. Päivä ja hetki kerrallaan. En nyt aijo kauheasti stressata. Mulla on kaikki asiat aika hyvin nyt. Ei ole huolia.
Nautin nyt elämästä. Enkä olen nyt pitkään aikaan joutunut syömään rauhottavia. Mikä on vaan hyvä juttu, eikä ole ollut harhojakaan aikoihin. Nyt on siis menossa hyvä kausi.
Pitää nyt vaan nauttia kun pystyy. Koska sitten maailma taas romahtaa jossain vaiheessa. Mutta selviän siitä kyllä aina.
Tajuan että ei ole mikään hätä.
Mulla alkaa jo olla aika paljon tyhjiä pulloja ja tölkkejä.
Pitäisi viedä ne lidliin pullonkeräykseen.
No sitten kun saan autokyydin poikaystävältä niin vien ne sitten.
Paljon helpompi viedä ne autolla kun kävellen. Sitten niistä saa ihan kivasti hiluja. Varmaan saan jotain viisi euroa noista.
Mulla on shortsit nyt jalassa. Paljon kevyempi olo.
Eikä ole niin kuuma. Omistan vaan yhdet shortsit.
Pitäisi ostaa lisää niitä. Tokmannilla myydään aika hyviä shortseja.
Ei ole niin kamalan kalliitakaan.
Pitää sieltä ostaa niitä vielä tänä kesänä. Jos vaikka heinäkuussa käy ostamassa jossain vaiheessa kun rahaa on taas tullut.
Mutta. Nyt kerään kaikki pyykit valmiiksi ja vien ne heti aamupalan jälkeen pesuun. Sitten ei taas tarvitse pestä pyykkiä muutamaan päivään.

Pientä shoppailua.Lauantai 16.06.2018 08:25

Eilen oli todella kiva päivä. Meillä oli naistenryhmä aamupäivällä niin oltiin rannalla piknikillä. Oli aivan ihana sää. Ja hyviä herkkuja oli mikana mitä me syötiin. Viinirypäleitä, vadelmia, mustikoita, vaahtokarkkeja..oltiin noin tunti siellä. Lounaan jälkeen mä nukuin melkein päivälliseen asti. Nukuin kolmen tunnin päikkärit. Olin pikkasen väsynyt. Sitten päivällisen jälkeen menin kaverin luokse kylään katsomaan lemmen viemää. Lemmen viemän jälkeen lähdin tokmannille vähän shoppailemaan. Löysin hienon maastokuvioisen t-paidan sieltä. Se oli alennuksessa niin ostin sen. Maksoi vaan 10 euroa. Oikea hinta olisi ollut 16 euroa. Sitten ostin pari tölkkiä jaffaa.
Loppu perjantai illan olin parhaan kaverin luona. Katsottiin pihlajasatua.
Se loppu oli paras siinä jaksossa. Vitsit me revettiin parhaan kaverin kanssa sen jakson lopulle. Sitten sen jälkeen katsottiin noin tunti vain elämää. Se oli vika jakso. Ne vaan lauloi niitä biisejä.
Tänään poikaystävä tulee käymään. Ihanaa nähdä se. Ei nähty viime viikonloppuna kun oli se desucon. Haetaan taas jostain ruokaa.
Ehkä subit. Subia mun tekee mieli. Joo sen mä haluan syödä tänään. Mä laitan tänään päälle sen mun uuden t-paidan. Ja legginsit sen kanssa. Tänään on tulossa taas aika lämmin päivä.
Juhannuksena on vissiin luvattu jopa 30 astetta lämmintä. Huhhuh.
No hyvä vaan jos aurinko silloin paistaa niin olisi ihan kiva. Aijon juhannuksena olla ulkona. Päärynäviinipullon kanssa. Juon sitä sitten ja pari siideriä. Tulee mukava juhannus.
Menen lomille juhannuksena. Pitää ehkä laittaa vähän aurinkorasvaa.
Ainakin käsiin laitan. Poikaystävän autossa on varmaan aika kuuma.
No pidetään ikkunoita auki niin tuulettuu.
Mietin nyt että minkä laukun otan tänään käyttöön?
No katson sen tässä aamupäivällä. Yhdeksältä on taas tänään aamupala. Syön puuroa. Pitää nälän poissa.
En ole vieläkään jaksanut pestä pyykkiä. Huomenna pesen.
Alan heti aamusta pesemään. Niin saa hoidettua ne.
Kohta kuuntelen taas vähän musiikkia. Fiilistelyä.
Alkaa olla jo vähän juhannusfiilis päällä.
Ja kohta mulla alkaa kesäloma. Koko heinäkuu. Ihanaa. Voi ottaa ihan rennosti ja mä päätin että kun mulla on kesäloma niin alan katsomaan taas enemmän animea kun on aikaa.
Nyt alan katsomaan Gintama animea. Se on tosi hyvä. Ostin sen animejulisteen viimeksi desuconista. En ole vielä laittanut sitä seinälle. Aijon laittaa sen olohuoneen seinälle. Siinä se on sitten hieno. Olen kerennyt katsomaan Gintama animea 46 jaksoa.
Tarkoitus on katsoa ne ihan kaikki. Poikaystävä on katsonut ne kaikki. Se sarja jatkuu vieläkin. No kesälomalla katson sitä.
Mutta. Nyt nauttimaan tästä päivästä.
Illalla menen taas parhaan kaverin luokse viettämään taas iltaa.
Menen ehkä lenkille myös illalla. Kun poikaystävä on lähtenyt.
Menen pururadalle taas. Se on hyvä lenkki.