IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Pientä shoppailua.Lauantai 16.06.2018 08:25

Eilen oli todella kiva päivä. Meillä oli naistenryhmä aamupäivällä niin oltiin rannalla piknikillä. Oli aivan ihana sää. Ja hyviä herkkuja oli mikana mitä me syötiin. Viinirypäleitä, vadelmia, mustikoita, vaahtokarkkeja..oltiin noin tunti siellä. Lounaan jälkeen mä nukuin melkein päivälliseen asti. Nukuin kolmen tunnin päikkärit. Olin pikkasen väsynyt. Sitten päivällisen jälkeen menin kaverin luokse kylään katsomaan lemmen viemää. Lemmen viemän jälkeen lähdin tokmannille vähän shoppailemaan. Löysin hienon maastokuvioisen t-paidan sieltä. Se oli alennuksessa niin ostin sen. Maksoi vaan 10 euroa. Oikea hinta olisi ollut 16 euroa. Sitten ostin pari tölkkiä jaffaa.
Loppu perjantai illan olin parhaan kaverin luona. Katsottiin pihlajasatua.
Se loppu oli paras siinä jaksossa. Vitsit me revettiin parhaan kaverin kanssa sen jakson lopulle. Sitten sen jälkeen katsottiin noin tunti vain elämää. Se oli vika jakso. Ne vaan lauloi niitä biisejä.
Tänään poikaystävä tulee käymään. Ihanaa nähdä se. Ei nähty viime viikonloppuna kun oli se desucon. Haetaan taas jostain ruokaa.
Ehkä subit. Subia mun tekee mieli. Joo sen mä haluan syödä tänään. Mä laitan tänään päälle sen mun uuden t-paidan. Ja legginsit sen kanssa. Tänään on tulossa taas aika lämmin päivä.
Juhannuksena on vissiin luvattu jopa 30 astetta lämmintä. Huhhuh.
No hyvä vaan jos aurinko silloin paistaa niin olisi ihan kiva. Aijon juhannuksena olla ulkona. Päärynäviinipullon kanssa. Juon sitä sitten ja pari siideriä. Tulee mukava juhannus.
Menen lomille juhannuksena. Pitää ehkä laittaa vähän aurinkorasvaa.
Ainakin käsiin laitan. Poikaystävän autossa on varmaan aika kuuma.
No pidetään ikkunoita auki niin tuulettuu.
Mietin nyt että minkä laukun otan tänään käyttöön?
No katson sen tässä aamupäivällä. Yhdeksältä on taas tänään aamupala. Syön puuroa. Pitää nälän poissa.
En ole vieläkään jaksanut pestä pyykkiä. Huomenna pesen.
Alan heti aamusta pesemään. Niin saa hoidettua ne.
Kohta kuuntelen taas vähän musiikkia. Fiilistelyä.
Alkaa olla jo vähän juhannusfiilis päällä.
Ja kohta mulla alkaa kesäloma. Koko heinäkuu. Ihanaa. Voi ottaa ihan rennosti ja mä päätin että kun mulla on kesäloma niin alan katsomaan taas enemmän animea kun on aikaa.
Nyt alan katsomaan Gintama animea. Se on tosi hyvä. Ostin sen animejulisteen viimeksi desuconista. En ole vielä laittanut sitä seinälle. Aijon laittaa sen olohuoneen seinälle. Siinä se on sitten hieno. Olen kerennyt katsomaan Gintama animea 46 jaksoa.
Tarkoitus on katsoa ne ihan kaikki. Poikaystävä on katsonut ne kaikki. Se sarja jatkuu vieläkin. No kesälomalla katson sitä.
Mutta. Nyt nauttimaan tästä päivästä.
Illalla menen taas parhaan kaverin luokse viettämään taas iltaa.
Menen ehkä lenkille myös illalla. Kun poikaystävä on lähtenyt.
Menen pururadalle taas. Se on hyvä lenkki.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.