IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Uudet kengät.Sunnuntai 31.05.2020 07:46

Eilen oli mukava päivä. Olin paljon ulkona. Sekä mä kävin siellä tokmannilla. En löytänyt uusia ballerinakenkiä vaan uudet kävelykengät. Mitkä oli tarjouksessa. Maksoi vaan 14 euroa. Oikea hinta olisi ollut 24 euroa. Sitten ostin uuden vesipullon. Pinkin värisen.
Nyt on hyvä kun on kunnon kengät ja vesipullo. Pitää olla vesipullo mukana kaikkialla kun on niin kuuma. Otan sen vesipillon aina kun menen lenkille. Niin ei tule nestehukka. Aijon nyt juoda paljon vettä.
Kun on niin lämmin. Fiilis on ihan hyvä tällä hetkellä. Juhannusta odotellen. Sieltä se kyllä tulee. Pääsee viettämään aikaa poikaystävän kanssa. Ihanaa. Odotan innolla. Tänään on taas aamulenkki. Olin eilenäkin aamulenkillä. Tuli käveltyä 40 minuuttia. Se on aika hyvä.
Katsoo kauan tänään sitten kävelee. Varmaan ainakin se puolisen tuntia. Huomenna olen menossa taas liikuntapuistoon. Varmasti on hyvä sää silloin. Otan mun uuden vesipullon mukaan. Sekä otan käyttöön uudet kengät. Jalka varmasti tottuu nopeasti niihin kenkiin.
Siinä menee hetki. Ne on valkoisen väriset ne kengät. Missä on vihreän väriset nauhat. Aika kivat. Siellä tokmannilla olisi ollut pinkkejä kenkiä mutta ne ei tuntunut hyvältä jalassa. No onneksi löysin nuo.
On se parempi kuin ei mitään. Tästä tulee hyvä päivä taas. Nautin kesästä. Pitää käydä ostamassa sitä jäätelöä jossain vaiheessa. Olisin eilen ostanut tokmannilta mutta kaikki jäätelöt oli loppu.
No joku toinen kerta. Kyllä sitä jäätelöä kerkiää syömään tänä kesänä. Monta kertaa.
Kuulimme kavereiden kanssa eilen todella hyviä uutisia. Me päästään kaikki viettämään juhannusta muualle. Eli mä pääsen poikaystävän luokse juhannuksena! Vielä pitää jaksaa kolme viikkoa. Nopeasti se varmasti menee. Nyt on jotain mitä odottaa. Sekä se on parasta että pääsee viettämään laatuaikaa poikaystävän kanssa. Se oli perjantai päivän paras uutinen. Ollaan oltu jo kolme kuukautta kohta täällä.
Mutta onneksi nää kuukaudet on menneet mun mielestä nopeasti.
On tottunut tähän korona tilanteeseen. Juhannuksena aijon juoda. Viiniä ja siideriä. Pääsee saunaan myös. Laitetaan poikaystävän kanssa sauna. Sekä grillataan. Tulee mukava juhannus. Niin ja tottakai valvotaan myöhään. Olin viime juhannuksen poikaystävän luona. Silloin me grillattiin. Oli todella lämmin päivä. Mukavaa oli.
Poikaystävä tulee sitten hakemaan mut autolla. Annan sille vähän bensarahaa. Sekä tarjoan sille pizzan. Itselle otan kebabia.
Käydään hakemassa vähän ruokaa. Laitan mekon päälle juhannuksena jos on lämmin sää. Laitan sen uuden minkä mä ostin silloin hetki sitten tokmannilta. Mikä vaan maksoi sen 10 euroa. Mulla oli se eilen myös päällä. Mun lempi mekko tällä hetkellä. Sinisen värinen. Aijon tänään käydä tokmannilla katsomassa sitä uutta vesipulloa ja katson samalla löydänkö uudet ballerina kengät sieltä. Edelliset on aika kuluneet.
No onneksi on aikaa katsoa tänään. Ei ole kiire. Mutta. Odotan innolla juhannusta. Onneksi sitä ei tarvitse viettää täällä.
Pääsee vaihtamaan maisemaa. Mikä tekee todella hyvää. Piristää varmasti aika paljon!

Kohta on kesäkuu.Perjantai 29.05.2020 07:22

Toukokuun viimeiset päivät. Kohta alkaa kesäkuu. On lämmintä. Tää kesä tuli mun mielestä aika nopeasti. Mutta ei se haittaa yhtään. Nyt on kesä ja siitä pitää nauttia! Nukuin taas viime yön sohvalla. Nukahdin taas siihen. Tuli hyvin nukuttua. Tänään mä heräsin vähän ennen seitsemää. Nyt on pieni vaatekriisi mitä kesävaatetta puen tänään päälle? Katson sen kohta. Jotain kevyttä tietysti. Ettei ihan kuuma tule.
En muistanut eilen katsoa salkkareita. Katson tänään jossain vaiheessa sen salkkari jakson tuolta katsomosta. Niin ja tietysti pitää tänään katsoa eilinen temptation island suomi jakso.
En eilen jaksanut mennä kauppaan. Tänään menen kauppaan. Pitää ainakin ostaa lisää kahva ja teetä. Ostan varmaan vähän suklaata. Pidän herkuttelu päivän. Mulla on aina viikolla yksi herkuttelu päivä.
Sallin sen. Onneksi mä en vedä karkkia tai suklaata joka päivä.
Paino pikkasen nousisi siitä. Nyt mulla on hyvä paino ja aijon pitää sen.
Olen normaalipainoinen ja se riittää mulle. Eilen olin taas illalla lenkillä.
Luulin että olisi alkanut sataa mutta onneksi ei. Menen varmaan tänäänkin lenkille. Se on vaan hyvä että on innostunut lenkkeilemään.
Menisin salille jos vaan pääsisi. Mutta sitten kun kuntosalit aukeaa niin menen heti sinne ja alan käymään pari kertaa viikossa.
Aijon kohta hankkia sen uuden vesipullon. Tokmannilta ostan sen.
Siellä myydään aika hyviä vesipulloja. Ostan jonkun kivan värisen mikä piristää. Ajattelin viikonloppuna mennä tokmannille.
Kun on hyvin aikaa. Mutta. Alan nauttimaan tästä kesäpäivästä.
Tulee hyvä päivä!

Olo on aika jees.Torstai 28.05.2020 07:48

Nyt on kämppä siivottu. Siivosin jo eilen. Tänään ei muuta tarvitse sitten tehdä kun pestä pyykit. Niin ja käydä kaupassa. Ulkona on aika pilvistä. Aurinko ei nyt paista. No kunhan ei sada vettä kun menen kauppaan. Olo on nyt hyvä. Ei ahdista yhtään. Eikä ole enää sitä hermostunutta oloa. Kyllä tämä tästä. Salkkarit on mennyt todella jännäksi. Saa nähdä selviääkö Lasse vai kuoleeko se? Ismo sentään jäi vielä henkiin. Pakko katsoa taas tänään. Niin ja pitää katsoa tänään se eilinen temptation island suomi jakso. Miten sille yhdelle parille nyt käy?
Aloin katsomaan netflixistä skins liekeissä sarjaa alusta asti. Olen nähnyt osan niistä jaksoista. Mutten ihan kaikkia. Kaikki kaudet ovat onneksi netflixissä. Pidän varmaan viikonloppuna katsomis maratoonin.
On hyvä sarja. Mutta. Tänään on aika rento päivä muuten. Huomenna on vielä rennompi päivä. Viikonloppua odotellen. Aijon ulkoilla paljon viikonloppuna. Ensi viikolla on kuuma viikko. Melkein 30 astetta.
huhhuh. Sitten kyllä menee paljon aurinkorasvaa ja vettä kun juo.
Mun pitää käydä siellä tokmannilla ostamassa se vesipullo.
Ajattelin varmaan käydä viikonloppuna. Samalla mä katson ballerinakenkiä. Tarvitsen uudet. Edelliset on aika kuluneet.
Ei onneksi maksa paljoa. Nyt kun on kesä niin tarvitsee uusia kenkiä.
Pitäisi myös ostaa kunnon kävelykengät taas. Ostan ne heti kunhan kenkäliikkeet aukeaa. Kohta voisi keittää teetä. Äsken join kahvia.
Ai niin kun menen kauppaan niin ostan lisää teetä.
Alkaa olla taas loppu. Mutta. Kohta vien pyykit.

Kesä on tullut :)Keskiviikko 27.05.2020 07:17

Olo on ollut tällä viikolla hermostunut ja neuroottinen. Mutta uskon että tänään olo on parempi. Alku viikko on aina se pahin. Nyt ollaan jo viikon puolivälissä. Kohta on taas viikonloppu. Kävin taas eilen pari kertaa lenkillä. Oli aika lämmin. Tänään on taas tulossa kuuma päivä.
Ensi viikolle ne lupaili jopa 30 astetta lämmintä! Huhhuh. Pitää nyt sitten alkaa käyttämään sitä aurinkorasvaa. Ettei pala. Kohta taas vaihtuu kuukausi. Mulla on taas kesäkuun 12 päivä verikokeet. Päivällä on aika. Pitää mennä taas piikille. Onneksi on tottunut. Sain eilen maksettua kaikki tämän kuun laskut ja tilille jäi vielä kiva summa rahaa.
Minkä aijon nyt säästää. Tulevaisuutta varten nyt säästän. Koska ei voi tietää mitä tulevaisuudessa tulee tapahtumaan. Niin ihan hyvä että on sitten rahaa. Jos tulee jotain yllätyksiä. Päätin myös etten enää varmaan osta tänä kesänä lisää kesävaatteita. Mä kaivoin vaatekaappia niin mä löysin vaikka mitä kivaa kesävaatetta. On paljon vaihtoehtoja. Sekä ne kesävaatteet on hyvässä kunnossa vielä.
Hyvin pystyy tämän kesän vielä käyttää niitä. Salkkarit jäi eilen kyllä niin jännään kohtaan. Pakko katsoa tänään mitä Lasselle käy.
Selviääkö hengissä. Temptation island suomi tulee taas tänään.
Katson sen jakson vasta huomenna. Ei ole kiire. Harmi kun se kohta loppuu mutta odotan jo innolla seuraavaa kautta.
Mikä sitten kuvataan suomessa. Saa nähdä millaiset parit sitten tulee sille kaudelle. Mutta nyt ajattelin vähän siivota keittiötä.
Viedä roskat ja vaihtaa lakanat sänkyyn.
Huomenna sitten jatkan siivoilua. Osan siivoan jo tänään.
Niin huomiselle ei tule sitten niin paljon siivottavaa.
Laitan hyvää musiikkia soimaan taustalle. Pyykkiä pesen sitten huomenna taas. Mutta. Nyt nautitaan kesästä!

Tänään taas liikuntapuistoon.Maanantai 25.05.2020 07:34

Maanantai. Viikonloppu meni nopeasti. Oli mukava viikonloppu. Eilen olin taas lenkillä pari kertaa. Oli niin hyvä sää. Tänään olen menossa taas liikuntapuistoon kaverin kanssa päivällä. Kun on näin hyvä ilma. Päästään vähän treenaamaan. Tänään pitää taas jakaa viikon lääkkeet.
Luulen että leponexia pitää taas hakea tällä viikolla. Masennuslääkettä mulla on vaikka kuinka paljon jäljellä. Pariksi kuukaudeksi riittää vielä se lääke. Toivon että tästä viikosta tulee mukava viikko. Nyt nautin kesästä ja auringosta. Sekä viettää kesää kavereiden kanssa.
Pitää laittaa sitä aurinkorasvaa ennen kun menen tuonne ulos. Siellä on lämmin. Onneksi ostin sitä. Sitten pitää ostaa sitä lisää kun alkaa loppumaan. Saa nähdä mitä tänään tapahtuu salkkareissa. Onneksi se ei ole ihan vielä loppumassa. Tulee vielä noin kuukausi. Temptation island suomi loppuu kohta. Saa nähdä mitä niille pareille käy. Eroaako vai ovatko edelleen yhdessä? Seuraava kausi on pakko katsoa koska se kuvataan suomessa. Mielenkiintoista! Saa sitten nähdä millaiset parit tulee siihen ohjelmaan. Mä heräsin jo tänään vähän ennen seitsemää. Aamukahvit on juotu ja olen valmiina uuteen päivään. Tästä tulee hyvä päivä. Nyt alan kuunnella vähän musiikkia.
Mukavaa taas viettää tänään kavereiden kanssa aikaa. Mulla on ihanat kaverit. Tuki ja turva. Niillä menee onneksi myös tosi hyvin tällä hetkellä. Nautimme kaikki elämästä. Olemme onnellisia.
Se on tärkeintä.

Shoppailua tokmannilla.Sunnuntai 24.05.2020 08:02

Eilen oli mukava päivä. Olin paljon ulkona. Aurinko lämmitti kivasti. Kävin myös eilen tokmannilla vähän shoppailemassa. Löysin parit kivat rintaliivit ja sinisen kesämekon mikä maksoi vaan 10 euroa. Sitten ostin myös aurinkorasvaa. Oli kyllä mukavaa shoppailla pitkästä aikaan. Mulla meni noihin ostoksiin noin 50 euroa. Ai niin mun piti myös ostaa tokmannilta uusi vesipullo. No sillä ei ole onneksi kiire. Sitten kun menen seuraavan kerran tokmannille niin ostan sen. Tänään taas aijon lenkkeillä. Kun on hyvä sää. Nyt se kesä sitten alkoi. Ihanaa.
Täytyy nyt nauttia. Sitten kun tulee hyvä hetki niin laitan sen mun uuden mekon päälle. Se on ihanan kevyt päällä. Siitä tulee varmaan nyt mun lempi mekko. Salkkarit jatkuu melkein kesäkuun loppuun.
Vielä noin kuukausi tulee salkkareita. Jee. Ei ole vielä loppumassa.
Kiva kun se jatkuu niin pitkään. Salkkarit jäi aina tauolle ennen kesäkuun alussa. Vika jakso on varmasti taas jännä. Tänään mä pesen pyykkiä. Mulla on kiva pyykkivuori. Pakko pestä. Onneksi on koko päivä aikaa. Saa sen hoidettua. Sitten ei taas tarvitse pestä vähään aikaan.
Mutta. Nautin tästä päivästä ja lämmöstä. Sitten kun menen seuraavan kerran kauppaan niin ostan jäätelöä. Jäätelökesä alkaa nyt!

100 euroa kohta säästössä.Perjantai 22.05.2020 07:37

Verikokeet tänään. Puoli yhdeltä. Sinne pitää mennä. Onneksi on hyvä sää niin on kiva kävellä tuonne terveyskeskukseen. Sinne on kolme kilsaa täältä. Sitten kun olen käynyt verikokeissa niin saan taas hakea leponexia. Näin tämä menee. Nukahdin taas eilen illalla sohvalle. Heräsin siitä yöllä ja menin sänkyyn nukkumaan. Tänään mä heräsin seitsemältä. Uskon että tästä tulee hyvä päivä. Kun olen käynyt verikokeissa niin menen lidliin kauppaan. En ole pitkään aikaan käynyt lidlissä. Ihan kiva mennä sinne pitkästä aikaa. Mä näin eilen poikaystävän. Se tuli moottoripyörällä. Oltiin parkkipaikalla ja juteltiin.
Oli ihanaa nähdä se. Lievitti vähän ikävää. Pian taas näemme.
Odotan innolla. En muistanut eilen katsoa salkkareita. No katson ne tänään. Menen taas illalla parhaan kaverin luokse viettämään iltaa.
Pitää muuten katsoa eilinen temptation island suomi jakso.
Siinäkin taas tapahtuu. Ja paljon. Kaikkea ei niin järkevää.
Kohta sekin ohjelma loppuu. Odotan innolla jo seuraavaa kautta. Pakko katsoa seuraava kausi koska se kuvataan suomessa. Siinäkin kaudella varmasti taas tapahtuu. Eilinen päivä tuntui ihan lauantailta.
Hassua. Huomenna on se lauantai. Nautin nyt lämmöstä viikonloppuna.
Aijon käydä ostamassa jäätelöä. Kesän eka jätski.
Menen huomenna varmaan kylillä taas käymään. Pitää käydä pankkiautomaatilla nostamassa 40 euroa taas säästöön.
Tänään on tullut taas rahaa. Sitten mulla olisi 100 euroa jo säästössä. Summa nousee siitä sitten pikkuhiljaa. Joka kuukausi.
Onneksi olen oppinut säästämään. Ennen mä tuhlasin kaikki rahat mitä sain kun olin nuorempi.
Nyt olen järkevä. Siitä tulee hyvä fiilis että säästää.
Olen huomannut tämän. Tietää että rahaa on.

Lenkkeilyä taas aamulla.Torstai 21.05.2020 07:45

Helatorstai. Pyhäpäivä. Viikko on mennyt taas nopeasti. Kohta on taas viikonloppu. Huomenna mulla on verikokeet päivällä. Puoli yhdeltä. Sen jälkeen ajattelin mennä lidlistä hakemaan kulta katriina kahvia koska se on tarjouksessa. Saa neljä kahvipakettia kympillä. Kannattaa käydä ostamassa. Huomenna tulee taas rahaa. Saa niillä maksettua laskuja pois ja saa siitä vähän säästöön. Hyvä juttu. Raha asiat ovat hyvässä kunnossa. Niistä ei tarvitse stressata. Rahaa on. Olo on muutekin ollut viime päivinä hyvä. Nautin taas siitä. Olen huomannut etten ole syönyt rauhottavia moneen viikkoon. Se on vaan hyvä juttu. Mulla on mennyt hyvin. Harhojakaan ei ole ollut. Näen varmaan poikaystävän huomenna. Ihanaa nähdä se. Ei olla nähty aikoihin. Varmasti piristää paljon mieltä kun näemme. Harmi että pitää olla se turvaväli.
Ei saa edes halata. No kunhan näkee toisen. Siivosin jo eilenä. Tänään pitää pestä pyykkiä. Hyvin on aikaa pestä tänään. Laitoin puhtaat lakanat sänkyyn. Nyt on kiva nukkua niissä. Vaihdan aina lakanat kerran viikossa sänkyyn. Siitä on tullut tapa. Muuten voisi ostaa uusia lakanoita. Tokmannilla varmasti myydään ihan hyviä niin sieltä voisi jossain vaiheessa ostaa. Teen silleen. Nyt kun on rahaa niin ostan ne.
Varmaan tuossa kesällä. On hyvin aikaa ostaa. Se on kätevää kun tokmanni on ihan tuossa vieressä. Ei ole kaukana.
Kävelymatkan päässä. Sieltä aijon myös jossain vaiheessa ostaa kesävaatteita. Ei ihan vielä mutta pian. Varmaan kesäkuussa.
Sitten kun tulee hyvä hetki. Tänään menen taas aamulenkille.
Siitä on tullut mulle tapa. Olin eilen illalla myös lenkillä.
Nyt vaan kannattaa liikkua kun on intoa. Tekee vaan hyvää kun tulee paljon askelia. Suosittelen.

Näen poikaystävän ja vanhemmat!Tiistai 19.05.2020 07:44

Saimme eilen uutisia että saamme nähdä nyt läheisiä. Mutta. Ulkona saamme nähdä ja pitää olla turvaväli. Oli kyllä todella iloinen uutinen! Näen siis tällä viikolla poikastävän ja vanhemmat. Siis ihan mahtavaa. Pääsee niiden kanssa juttelemaan livenä. Kyllä se piristää elämää paljon kun näkee taas muita ihmisiä. Tuntuu varmaan sitten ihan oudolta kun näkee toisia pitkästä aikaan. Mutta odotan innolla.
Viikko on muutenkin lähtenyt hyvin käyntiin. On ollut hyvä olo eikä mahakaan ole enää kipeä. Viime viikolla se oli tosi kipeä. Kiva särky.
Kesti sen muutaman päivän. Ovulaatiokipua. Luulen että sitä kipua on tulossa jatkossakin. Pitää totutella siihen. Sekä pitää alkaa syömään särkylääkettä siihen. Mikä onneksi auttaa. Nyt ei ole ahdistanut yhtään. Se on vaan hyvä juttu. On ollut rauhallinen olo. Nautin nyt siitä.
Ennen kun se paska olo taas iskee jossain vaiheessa. Hetki ja päivä kerrallaan. Eletään tätä elämää. Huomista ei kannatta vielä edes miettiä. Keskityn nyt tähän päivään. Olin eilen taas siellä liikuntapuistossa kaverin kanssa. Oli kivaa. Koitan nyt pari kertaa käydä viikossa siellä treenaamassa. Nyt kun on innostusta.
Olen laihtunut puolitoista kiloa. Jipii. Olen silti normaalipainoinen.
Mikä on hyvä juttu. Eikä se haittaa jos paino alkaa tästä tippua.
Kunhan ei liikaa. Koitan liikkua mahdollisimman paljon päivän aikana.
Käyn pari kertaa lenkillä päivällä. Olen menossa taas aamulenkille kaverin kanssa tänään. Ulkona on kiva ilma. Nyt kannattaa ulkoilla.
Saa vähän happea. Mutta luulen että tänään on hyvä päivä.
Eilen oli myös hyvä päivä. Nyt nautin elämästä. Unohdetaan murheet. Kaikki kyllä järjestyy vaikka on korona.
Selviämme!