IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Shoppailua tokmannilla.Sunnuntai 24.05.2020 08:02

Eilen oli mukava päivä. Olin paljon ulkona. Aurinko lämmitti kivasti. Kävin myös eilen tokmannilla vähän shoppailemassa. Löysin parit kivat rintaliivit ja sinisen kesämekon mikä maksoi vaan 10 euroa. Sitten ostin myös aurinkorasvaa. Oli kyllä mukavaa shoppailla pitkästä aikaan. Mulla meni noihin ostoksiin noin 50 euroa. Ai niin mun piti myös ostaa tokmannilta uusi vesipullo. No sillä ei ole onneksi kiire. Sitten kun menen seuraavan kerran tokmannille niin ostan sen. Tänään taas aijon lenkkeillä. Kun on hyvä sää. Nyt se kesä sitten alkoi. Ihanaa.
Täytyy nyt nauttia. Sitten kun tulee hyvä hetki niin laitan sen mun uuden mekon päälle. Se on ihanan kevyt päällä. Siitä tulee varmaan nyt mun lempi mekko. Salkkarit jatkuu melkein kesäkuun loppuun.
Vielä noin kuukausi tulee salkkareita. Jee. Ei ole vielä loppumassa.
Kiva kun se jatkuu niin pitkään. Salkkarit jäi aina tauolle ennen kesäkuun alussa. Vika jakso on varmasti taas jännä. Tänään mä pesen pyykkiä. Mulla on kiva pyykkivuori. Pakko pestä. Onneksi on koko päivä aikaa. Saa sen hoidettua. Sitten ei taas tarvitse pestä vähään aikaan.
Mutta. Nautin tästä päivästä ja lämmöstä. Sitten kun menen seuraavan kerran kauppaan niin ostan jäätelöä. Jäätelökesä alkaa nyt!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.