IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

.Lauantai 30.11.2013 21:42

tänään on ollut todella mukava päivä :)<3 poikaystävä kävi kylässä. lähti hetki sitten. katottiin "the lone ranger" leffa. oli ihan viihdyttävä :D
syötiin sipsii ja pizzaa. sain kuulla tänään surullisia uutisia meijän porukoiden koirasta. se jouduttiin lopettaa..sillä oli kovat kivut. nyt oon vollottanu. ja vollotan varmaan lisää. sen koiran nimi oli lakka. aivan ihana koira. se oli aina iloinen... mutta. elämä jatkuu...

pePerjantai 29.11.2013 16:41

se olisi perjantai. kävin kaupassa ostamassa suklaata. ja kivennäisvettä. oon tän viikonlopun orimattilassa. poikaystävä lupasi tulla käymään. :) tänää yks mun kaveri tulee kyläilemään. juodaan teetä ja katotaan lemmen viemää. syön myös silloin suklaata.
taidan jo nyt keittää teetä. tekee mieli. ja sitten myöhemmin juon taas. teetä pitää muuten käydä ostamassa. alkaa loppua.

toivoa täynnäTorstai 28.11.2013 14:54

torstai. toivoa täynnä. kohta voisi keittää teetä. flunnsakin alkaa helpottaa. en ole enää niin tukossa. ajattelin tänään käydä ostamassa kivennäisvettä. en ole juonut sitä pitkään aikaan.
meen taas kaverille katsomaan lemmen viemää. asuu ihan naapurissa.
oon viikonlopun orimattilassa. mietin että pitäisikö värjätä hiukset? no sen näkee sitten. en ole vielä päättänyt. mun tekisi mieli taas mennä shoppailemaan. parempi etten mee. kattoo tossa keväällä tai alku vuodesta että millainen on raha tilanne. voisi mennä sitten kavereitten kanssa shoppailemaan :)

keskiviikkoKeskiviikko 27.11.2013 17:38

vieläkin on vähän räkäinen olo. kuumetta ei ole onneksi. kävin ulkona vähän kävelemässä. sai vähän raitista ilmaa kun oon ollu melkee 3 päivää sisällä. tuli myös käytyä mega myynti areenalla. ostin joululahjoja. siellä olisi ollut ihana talvi takki mutta hinta..150e :D totesin että joo. en osta. tuli juuri helsingissä tuhlattua vähän rahaa.
en ole menossa kuntosalille tänään. kattoo taas ensi viikolla. mulle sanottiin jos on flunssa niin silloin ei todellakaan kannata mennä hyppimään sinne. olin että okei. en mee. nyt kun mun ei tarvi mennä salille niin näen lemmen viemää tänään.^^

paranemaan päin.Tiistai 26.11.2013 13:49

olo on hiukan parempi. ainakaan ei ole kuumetta. onneksi. räkänen olo on vielä. juon juuri teetä. tänään varmaan katon lisää k-on! animea.
ulos en aijo mennä vielä. siellä on kylmä.
sain viime yönä onneksi nukuttua. voi olla että kuume sattaa vielä nousta tai sitten ei. on ollut yksinäistä kun eilenä en nähnyt kavereita.
En halua tartuttaa niitä. katsoo jos huomenna näkisin ne :) ellei ole kuumetta.

sohvan pohjallaMaanantai 25.11.2013 17:51

päivä on mennyt levätessä sohvan pohjalla. oon kattonu vaan k-on! animea. hyvä sarja. kohta voisi juoda jotain lämmintä. vaikka finrexiä.voi olla että lepään huomisen päivän vielä.

flunssa :(Maanantai 25.11.2013 14:25

oon tullu kipeeksi..viime yönä en saanu kunnolla unta koska oli kuumetta. mulla on tällä hetkelläkin lämpöä. räkänen olo ja kurkku kipee. En ole menossa salille tänään. lepään tän päivän. katsoo millainen olo on huomenna. ehkä parempi. pitää vetää finrexiä että paranee. ja juo jotain lämmintä. mä nukuin villapaita päällä viime yön kun paleli.

:)Sunnuntai 24.11.2013 20:57

oli mukava viikonloppu poikaystävän luona :)<3 tosin sain flunssan poikaystävältä koska tämä oli kipee :D kurkku on kipee. en tiedä onko kuumetta. Huomenna on taas maanantai..

animeLauantai 23.11.2013 18:02

lauantai päivä mennyt mukavasti poikaystävän luona :) sain katsottua juuri minami-ke animen toisen kauden loppuun. nyt alan katsoa vihdoin ja viimein k-on! animea. sen k-on leffan olen nähnyt. oli hyvä ^^ voisi katsoa uudestaan.
jee. lonkerot ja siiderit odottelee jääkaapissa ^^ ilta juomista.
ai niin. mulla on koneella yks anime mitä en ole katsonut kokonaan. sen niminen kun ben-to. hmm.. k-on! vai ben-to..

:))Perjantai 22.11.2013 14:55

se olisi taas perjantai :) lähen poikaystävän luokse viikonlopuksi.
en ole nähnyt sitä pariin viikkoon. on ollut ikävä..nyt mä pääsen käyttämään mun uutta laukkua ja lompakkoa :) suklaata en osta koska mulla on kassillinen suklaata mitä sai fazerilta. on syötävää.
lumi näköjään suli pois. ihan hyvä vaan. pääsee vielä pyörällä kulkemaan. oon melkein pakannut. kone pitää ottaa mukaan. voi pyöriä ircissä ja katsoa animee. ajattelin ehkä juoda viikonloppuna.