IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Onnea Joel!Maanantai 30.11.2020 07:30

Jes! Joel voitti big brotherin. Olen iloinen Joelin puolesta. Oli muutenkin hyvä bb kausi. Toivon että ensi vuonna bb tulee taas. On sitten katsottavaa. Saa sitten nähdä millaisia asukkaita sitten astuu taloon.
Nopeasti nää 12 viikkoa meni. Kaikenlaista talossa kyllä tapahtui.
Nyt taas tuntuu oudolta kun ei tule enää bb:tä. No kyllä siihen sitten tottuu taas. Onneksi salkkarit tulee vielä. Mutta sekin jää varmaan sitten joulutauolle. Maanantai aamu lähtenyt jotenkin käyntiin. Oli taas semmoinen tunne ettei jaksa herätä. No aamukahvit on juotu.
Ehkä tää päivä lähtee jotenkin taas käyntiin. Maanantai on se viikon pahin päivä. Sitten kun maanantaista on selvitty niin alkaa taas helpottaa. Huomenna verikokeisiin. Yhdeltä on aika. Kerkiän hyvin syödä ennen lähtöä. Sitten kun siellä on käynyt niin ei tarvitse taas kuukauteen mennä verikokeisiin. Lääkkeet jaan kohta dosettiin.
Tällä viikolla haen lisää sitä leponexia. Sitten on taas kaikkia lääkkeitä.
Saa nähdä mitä tänään tapahtuu salkkareissa. Siinä on ollut taas paljon juonenkäänteitä ja draamaa. Pakko taas katsoa.
Mulla on vielä katsomatta yksi tempparit jakso. Katson sen sitten taas kun tulee hyvä hetki. Harmi että sekin ohjelma kohta loppuu.
Mutta siinäkin tapahtuu koko ajan jotain minkä takia sitä on vaan pakko katsoa. Huomenna alkaa joulukuu. Nopeasti marraskuu meni. Ajatella että kohta on taas joulu. Ostan kavereille jotkut pienet joululahjat.
Suklaata ajattelin ostaa. Varmaan kaverit tekee saman. Kunhan muistaa toista jouluna. Ajatus on tärkein. Aijon viettää joulua vanhempien ja poikaystävän kanssa. Jos vaan pääsee viettämään joulua. Se ihan riippuu tästä koronatilanteesta. Toivotaan että kaikki menee hyvin. Niin pääsee joulun viettoon.

Joel voittoon!!!Sunnuntai 29.11.2020 07:44

Tänään selviää kuka voittaa big brotherin. Ajatella että bb loppuu. Mutta pakko on sanoa että on ollut ihan mahtava kausi. Mä niin toivon että Joel vie voiton tänään. Ollut ihan mahtava tyyppi alusta asti kun tuli taloon. Mä niin toivon että ensi vuonna tulee taas bb. Niin hyvää viihdettä. Mä ja paras kaveri ollaan molemmat bb faneja. Puhutaan aina bb:stä. Kastoin eilen pari tempparit jaksoa ja vielä on katsomatta pari.
Katson ne loput jaksot tänään. Niin paljon draamaa taas siinäkin ohjelmassa taas. Pakko vaan katsoa miten ne parit oikeen selviää siellä. Kohta sekin ohjelma loppuu. On ollut kyllä ihan mielenkiintoinen kausi taas. Varmaan taas tulee uusi kausi ensi vuonna. Onkohan ne sitten suomessa vai ulkomailla? Sen näkee sitten. Viikonloppu on mennyt ihan mukavasti. Ei ole ollut huonoa oloa tai ahdistanut.
Saa nähdä millainen on sitten ensi viikko. Toivon että menee hyvin taas.
Nyt vaan tuntuu oudolta kun ei pääse salille. Tämän koronatilanteen takia. Mutta. Onneksi tässä lähellä on ulkona liikuntapuisto missä pystyy treenaamaan. Ajattelin sinne mennä sitten jossain vaiheessa. Sitten kun innostuu niin menen. Nyt aijon lenkkeillä paljon. Aamulenkille taas olen menossa. Se pistää mun päivän aina hyvin käyntiin. Aina aamupalan jälkeen on kiva mennä lenkille. Täällä missä mä asun niin paljon erilaisia lenkkireittejä. Niitä on sitten kiva aina vaihdella. Tekee aina eri lenkin. Aamukahvi onneksi herätti minut tänä aamuna taas. Aamu lähtenyt hyvin käyntiin. Mä olen aamuihminen. Tykkään aina aikaisin herätä aamulla, keittää kahvia ja kirjoittaa blogi. Nää aamut on ihan parhaita kun ei ole mihinkään kiire. Saa tehtyä aamurutiinit rauhassa.
Niillä myös päivä lähtee aina hyvin käyntiin. Huomenna pitää jakaa taas viikonlääkkeet dosettiin. Seuraava lääke mitä mun pitää hakea on leponex. Haen sitä sitten ensi viikolla kun olen eka käynyt niissä verikokeissa. Niiden jälkeen saa vasta sitä lääkettä.
Rauhottavia mulla on vaikka kuinka paljon kun en ole joutunut onneksi syömään niitä. Masennuslääkettä on myös pariksi kuukaudeksi vielä. Sekä karpalokapseleita on 20 päiväksi.
Mutta. Nyt jännitän ja toivon että Joel voittaa!!

Synttärit lähestyy.Lauantai 28.11.2020 07:44

Heräsin tuossa seitsemän jälkeen. Ihana aamu kun ei ole kiire. Aamulenkki on taas tänään. Toivon että on hyvä sää ulkona. Tuskin sataa vettä. Varmaan käyn kävelemässä joko puolen tunnin lenkin tai tunnin lenkin. Katsotaan. Olo on edelleen hyvä. Ei ahdista yhtään. Enkä mä onneksi edes mieti kauheasti tuota koronaa. Elää nyt vaan tätä elämää. Niin hyvin kun vaan pystyy. Mä tajusin sen, että mä saan aika paljon rahaa säästettyä kun nyt ei pääse mihinkään shoppailemaan.
Mikä on vaan positiivinen asia. Jotain hyvää tässäkin.
Katson kun tulee taas rahaa kelalta niin laitan siitä sitten niin paljon säästötilille kun vaan pystyy. Tottakai laskuihin myös pitää olla sitä rahaa. Saan ainakin laitettua 50 euroa. On se parempi kuin ei mitään.
Kohta vaihtuu kuukausi. Joulukuu. Nopeasti meni tämä marraskuu.
Uusivuosi lähestyy myös ja mun synttärit. Saa nähdä miten niitä sitten pääsee juhlimaan tämän koronan takia. Jos pääsee juhlimaan niin aijon ostaa viinipullon sen kunniaksi. Kohta pitää ottaa aamulääke. Mulla menee masennuslääke aamuisin mikä on hyvä. Se lievittää aika hyvin ahdistusta myös se lääke. Leponex lääkkeessä on se hyvä puoli taas että se rauhoittaa ja pistää nukuttamaan illalla. Mulla menee sitä 200mg
Olen syönyt tuota lääke määrää useamman vuoden. Kun aloin syömään tuota lääkettä niin silloin mulla meni vaan 150mg. Sitten se nostettiin yhdessä vaiheessa tuohon 200mg. Vahva psyykelääke.
Mutta hyvin toimii. Harhojakin on vähemmän kun syö tuota lääkettä.
Nyt on ollut hyvä etten ole syönyt rauhottavia taas hetkeen.
Pärjännyt ilman niitä. Mutta nyt on hyvä olla taas ja nautin siitä.
En ole vieläkään kerennyt katsoa temppareita. Mulla on 4 jaksoa katsomatta. Koitan saada ne katsottua tässä viikonloppuna.
Kunnon maratooni. No ainakin on katsottavaa. Ei tule tylsää kun katsoo. Kunnon draamaa tiedossa.

Oppinut elämään sairauden kanssa.Perjantai 27.11.2020 07:32

Siivosin eilen kolme tuntia aamulla. Mutta nyt on hyvä fiilis että kämppä on kunnossa ja siisti. Pyykit sain myös pestyä. Nyt voi ottaa ihan rennosti. Tänään mä aijon varmaan nukkua päikkärit ja katsoa temppareita ja big brotheria. Muutama jakso taas katsomatta. Onneksi on aikaa tänään katsoa. Fiilis on aika hyvä tällä hetkellä. Varmaan ihan johtuu siitä että nyt on perjantai. Viikko mennyt taas hurjaa vauhtia.
Mulla ei ole viikonloppuna mihinkään kiire. Voi vaan olla. Aijon ulkoilla paljon. Tänään menen päivällä taas lenkille. Olin eilen illalla myös lenkillä. Kiva ilma oli eilen illalla ulkona. Näkyi täysikuu ja tähdet.
Eikä ollut kamalan kylmä. Muutama aste plussaa. Aamukahvi maistui hyvältä äsken. Join ison kupin mustaa kahvia. Kahvi ei ole ihan heti loppumassa. Mulla on ainakin tällä hetkellä 6 pakettia kahvia.
kahvi ja tee ei saa koskaan olla loppu. Niitä pitää aina olla. Päivällä mä juon sitten aina vihreää teetä hunajan kanssa. Yksi mun lempi juoma.
Juon enemmän teetä kun taas kahvia. Yksi kuppi kahvia menee vaan päivässä ja aina aamulla. Hyvin nukuin viime yönä. Heräsin vähän ennen seitsemää. Jaksoin nousta ylös. Nyt nää aamut eivät ole tuntuneet pahalta. Nyt on taas helppo nousta sängystä ylös.
Eikä nyt yhtään onneksi ahdista. Luulen että viikonloppu menee hyvin.
Onneksi on lääkkeet mitkä auttaa ahdistukseen ja harhoihin.
Aina kun ne tulee, niin sitten mä aina ajattelen että kyllä tää menee ohi ja kaikki on taas hyvin. Se olo aina kestää sen hetken. Mutta sitten huomaa että hei mä selvisin. Sitten niitä olotiloja ei tule taas hetkeen. Ahdistusta on ollut nyt enemmän kun taas harhoja.
Onneksi ne harhat iskee mulle todella harvoin nykyään.
On tää sairaus niin kiva. Onneksi olen nyt oppinut elämään sen kanssa. Sekä hyväksynyt itseni semmoisena kuin olen.
Alku oli silloin todella vaikeaa kun sairastuin. Olin silloin osastolla hoidossa. Mä en muista mitään siitä ajasta.
Se oli sekavaa aikaa. Mutta nyt mä nautin elämästä täysillä.
Vaikka on nyt korona niin se ei lannista minua. Koittaa vaan yrittää elää ihan normaalia elämää.

Siivoan joka nurkan.Torstai 26.11.2020 07:18

Tänään teen kunnon siivouksen kämppään. Vien matot ulos tuulettumaan sekä imuroin ja moppaan joka ikisen nurkan. Pesen myös samalla pyykkiä tässä aamulla kun on aikaa. Sitten on kiva kun kämppä on siisti. Alan heti siivota kun saan kirjoitettua blogin.
Olo on tällä hetkellä todella hyvä. Alku viikko oli vähän perseestä mutta nyt alkaa helpottaa. On paljon parempi olo eikä yhtään ahdista.
Huomenna alkaa taas viikonloppu. Otan ihan rennosti. Saa silloin taas levättyä. Tuskin tulee harhoja tai ahdistusta. Aijon ulkoilla paljon viikonloppuna. Mikä tekee mielelle taas hyvää. Toivon vaan ettei vettä sada kauheasti. Kävin eilen apteekissa ja kaupassa. Nyt on taas karpalokapseleita. 20 päiväksi. Käyn sitten taas ensi kuussa hakemassa lisää niitä kun loppuvat. Pieni paketti niitä maksaa vaan 12 euroa.
Hyvin pystyn ostamaan niitä joka kuukausi. Leponex lääkettä pitää taas hakea ensi viikolla kun on eka käynyt verikokeissa. Mulla on verikokeet ensi viikon tiistaina. Nyt tämä sairaus ei ole haitannut mun elämää.
Hyvin pystyn nyt elämään sen kanssa ja hyväksynyt että aina ei voi olla hyvä päivä jos harhat iskee. Mutta sitten huomaa että seuraava päivä on sitten aina parempi. Onneksi olen oppinut elämään hetki ja päivä kerrallaan. Sitä ei voi koskaan tietää mitä seuraavana päivänä tapahtuu. Voi tapahtua ihan mitä tahansa. Onneksi mulla on hyvä lääkitys päällä. Niin pystyy elämään tätä elämää jotenkin.
Onneksi mulla on paljon hyviä asioita elämässä. Niillä aina selviää päivästä toiseen. Kaverit on yksi niistä. Nyt ei aijo mennä salille tämän koronan takia. En ota riskiä. Nyt vaan paljon lenkkeilyä.
Se on parempi. Saa raikasta ilmaa mikä tekee hyvää. Oltiin eilen kaverin kanssa lenkillä illalla. Kun ei menty salille.
Mutta. Nyt alkaa siivoilu. Musat vaan soimaan taustalle niin on kivempi siivota.

Koronaa kaikkialla.Keskiviikko 25.11.2020 07:16

Nyt näköjään näyttää siltä että koronaa on nyt joka paikassa. Kohta ei voi taas käydä missään. Joutuu olemaan kotona. Tänään tulee vissiin uusia rajoituksia. Saa nähdä mitä ne nyt sitten päättää. En olisi uskonut että tästä tulee niin paha tilanne. Mutta nyt vaan joutuu elämään sen koronan kanssa. Itse en ole onneksi vielä saanut sitä. Mikä on vaan hyvä. Totean vaan jos se tulee se korona niin sitten tulee. Sitten ollaan karanteenissa ja sairaana. Olo oli paljon parempi mitä maanantaina. Ei vituttanut niin kauheasti. Oli hyvät pelit taas sählyssä. Sain ainakin tehtyä kolme maalia. Olin taas hyökkääjä. Pelasimme sen puolisen tuntia. Oltiin taas eri joukkueessa parhaan kaverin kanssa. Mutta oli hauska pelata. Se teki samalla hermoille hyvää kun pääsi juoksemaan pallon perässä. Tuli hyvä olo pelin jälkeen. Nukutti hyvin viime yönä.
Heräsin taas puoli seitsemän. Nyt mä herään aina siihen aikaan.
Mä tykkään todella paljon näistä aamuista kun ei ole mikään kiire. Saa juoda aamukahvin rauhassa ja kirjoittaa blogia. Niillä mun päivä lähtee aina hyvin käyntiin. Mutta pakko sanoa että tää viikko on ollut kyllä paljon parempi kun viime viikko. Nyt ei ahdista mitä viime viikolla.
Silloin oli koko ajan huono olo. Mutta en syönyt yhtään rauhottavaa. Selvisin. Tänään on taas aamulenkki. Toivon että vettä ei sada. Käyn kävelemässä sen puolen tunnin lenkin. Siinä on hyvää liikuntaa heti aamusta. Illalla sitten salille ellei tule rajoituksia. Katsotaan. Jos ei salille pääse niin sitten vaan lenkkiä illalla. Huomenna mä käyn kaupassa ja apteekissa. Sekä huomenna taas siivotaan.
Alan taas aamulla siivota. Sitten kämppä on taas kunnossa.
En ole nyt tänä viikonloppuna lähdössä mihinkään. Aijon vaan ottaa ihan rennosti. Tehdä kaikkea rentoa tekemistä. Poikaystävällä on muuta menoa niin me ei nyt nähdä. Saan laatuaikaa itseni kanssa.
Mikä tekee ihan varmasti hyvää. Luulen että viikonloppuna ei pahasti ahdista. Aijon nukkua vaan päikkäreitä kun vaan pystyy.
Sekä käydä lenkillä. Myös syödä jotain herkkuja. Mutta nyt alan kuunnella hyvää musiikkia ja nauttia siitä että on hyvä olo.

Maanantai. kaikki vaan vitutti.Tiistai 24.11.2020 07:14

Viikko alkanut joten kuten. Eilen mua vaan vitutti kaikki taas mutta mä selvisin päivästä. Toivon että tänään on paljon parempi päivä mitä eilen.
Uskon että tänään ei varmasti vituta yhtä paljon kun taas eilenä. Maanantai on se viikon paskin päivä. Nyt on onneksi tiistai. Tänään on ohjelmassa taas aamulenkki ja ruoka mitä teen tänään on lohikeitto.
En ole tehnyt sitä ruokaa vähään aikaan. Nyt taas maistuu. Tykkään erilaisista keitoista. Syön niitä välillä kun tekee mieli. Mä olen ihan sekaisin taas päivistä. Mulla on ne verikokeet vasta ensi viikon tiistaina eikä tämän viikon perjantaina. No se on hyvä ettei perjantaina tarvitse sitten lähteä mihinkään. Voi ottaa rennosti. Tänään on taas sählypelit iltapäivällä. Kiva mennä taas pelaamaan. Pelaan niin hyvin kun vaan pystyy. Koitan tehdä maaleja. Mä ja paras kaveri ollaan varmasti taas eri joukkueessa niin kuin aina. Ollaan kovia pelaamaan. Tulee hyvät pelit taas tänään. Toivon että mun olo on hyvä taas tämän viikon.
Ettei joudu nyt syömään yhtään rauhottavaa. varmasti selviän ilman niitä. Koitan vaan ajatella ja tehdä hyviä juttuja. Mitä mulla on elämässä. Kaverit on parasta mun elämässä. Ilman niitä mä en selviäisi. Tänään taas näkee kaverit. Pääsee viettämään aikaa niiden kanssa tänään. Mun pitää hakea apteekista lisää noita karpalokapseleita. Alkaa kohta loppua. Mä syön niitä joka päivä. Ei tule mitään tulehduksia kun syö niitä päivittäin. Suosittelen.
Otan se aina illalla iltalääkkeiden kanssa. Se on hyvä ottaa silloin niin ei unohdu. Harhoja ei ole ollut taas vähään aikaan. Mikä on vaan hyvä. Mutta mä tiedän että ne tulee sitten taas kun on väsynyt ja ahdistunut. Mutta nyt en aijo miettiä tuota asiaa. Päivä ja hetki kerrallaan elän tätä mun elämää. Mutta ihan kiva päivä tulossa tänään. Nautin nyt siitä. Aamu on muutenkin lähtenyt hyvin käyntiin.
Heräsin jotain puoli kuuden aikaan. Kahvit on taas juotu.
Nyt olen ihan hereillä.
Oli todella mukava viikonloppu. Paitsi että poikaystävä joi pikkasen liikaa niin sille tuli huono olo. Kun se nukkui koko lauantai illan niin sunnuntaina sillä oli onneksi paljon parempi olo. Mua vähän huvitti kun se oli ihan humalassa. No luulen ettei poikaystävä juo taas vähään aikaan viinaa. Mä taas join perjantaina viiniä ja siideriä. Oli hyvää.
Mulle ei onneksi tullut huonoa oloa seuraavana päivänä. Ei edes päänsärkyä. Vähän vaan väsytti. Saunottiin eilen iltapäivällä. Oli hyvät löylyt. Oli mukavaa olla taas saunassa pitkästä aikaan. Piristi paljon mieltä. Uusi viikko taas lähtee käyntiin. Aamu on ainakin lähtenyt hyvin käyntiin kiitos aamukahvin. Minkä join äsken mustana. Tänään taas liikutaan. Olen menossa aamulenkille ja illalla sitten taas salille. Pääsee kunnolla liikkumaan viikonlopun jälkeen. Tekee vaan hyvää kropalle.
Sekä mielelle. Olo tuntuu tällä hetkellä rauhalliselta. Ei onneksi ahdista.
Ainakaan vielä. Sekin voi olla ettei sitä ahdistusta tule. Toivon että viikko sujuu kivasti. Mutta jos huono olo tulee niin sitten se tulee.
Jes!! Vili lähti vihdoinkin bb talosta! Hyvä että ei ole finaalissa.
Se oli niin ärsyttävä asukas. Nyt mä niin toivon että Joel voittaa koko big brotherin. Se on paras. Viikonlääkkeet pitää jakaa taas dosettiin.
Mun ei nyt tarvitse hakea onneksi mitään lääkettä. Kaikkia on.
Seuraava lääke on taas leponex mitä pitää hakea ja mulla on tämän viikon perjantaina verikokeet. Piikille pitää mennä.
Koitan pestä pyykkiä tänään jos pesukone on vaan vapaa.
Katsotaan. Jos en tänään pesen niin sitten huomenna. Huomenna on taas sählypelit iltapäivällä. Kivaa päästä pelaamaan taas. Ihan täysillä. Koitan saada tehtyä maaleja. Hyvä että on paljon liikuntaa viikolla. Ei tule tylsää.

Suunnitellaan taas laivareissua.Perjantai 20.11.2020 07:14

Vihdoinkin viikonloppu! Koko viikon olen odottanut tätä. Nyt unohdetaan huolet ja murheet ja nautitaan elämästä ja viikonlopusta. Päästään juhlimaan poikaystävän synttäreitä tänään. Juodaan ja syödään kakkua. Ostan lidistä sen kakun koska siellä ne on tarjouksessa tänä viikonloppuna. Maksaa vaan 4 euroa se kakku. Poikaystävä saa valita millaisen kakun haluaa. Mä maksan sen. Käydään alkossa taas hakemassa vähän juotavaa. Mä juon tänään illalla viiniä ja siideriä.
En ole juonut kuukauteen mitään. Nyt kyllä taas varmasti maistuu kun ei ole juonut pitkään aikaan. Pääsee humalaan taas ja se on aika kiva.
Nyt eilen mua ei onneksi masentanut yhtään. Päivä meni ihan mukavasti. Näin taas kaverit eilen. Mitkä sitten piristi mun päivää paljon. Olin parhaan kaverin luona eilen kylässä. Juotiin kahvia ja höpöteltiin niitä näitä. Oli taas hauskat jutut. Juttelimme eilen siitä että tehdään taas joskus laivareissu. Katsoo jos ensi vuonna päästään kavereiden kanssa laivalle. Se ihan riippuu myös siitä millainen on koronatilanne. Mutta katsotaan. Onneksi ei ole mikään kiire sen asian kanssa. Mennään sitten laivalle kun vaan pystyy. Meillä on koko loppuelämä aikaa. Pitää varmaan sitten alkaa säästämään siihen reissuun jo. On sitten valmiina ruoka ja juoma rahat. Mulle ihan riittää että pääsee ryyppäämään laivalle. En varmaan shoppaile siellä. Katselen vaan. Tuliaisia pitää sitten kyllä ostaa poikaystävälle.
Viinaa ja suklaata. Se on hyvä tuliainen. Sitten me valvotaan koko yö laivalla. Tanssitaan ja juodaan. Viimeksi tehtiin silleen.
Pakko sanoa että hauskaa oli. Mä join silloin aika paljon viiniä ja lonkeroa. Mutta ei mulle tullut pahaa krapulaa sillä reissulla.
Pikkasen vaan päätä särki ja väsytti. Pakko sanoa että se oli mun paras laivareissu tähän asti. Se oli niin parasta kun parhaat kaverit oli mukana. En koskaan unohda sitä reissua.

Huomista odotellen. :)Torstai 19.11.2020 07:24

Aamu on lähtenyt jotenkin käyntiin. En meinannut jaksaa nousta sängystä ylös. Aloin keittämään kahvia jos se vaikka herättäisi. Olo on ollut vaihteleva. Välillä on hyvä fiilis sitten yhtäkkiä tulee masentunut olo. En tiedä mistä johtuu. Onneksi saan muuta ajateltavaa viikonloppuna kun olen menossa poikaystävän luokse. Olen huomenna illalla vasta lähdössä. Käydään kaupassa, alkossa ja haetaan jotain ruokaa. Lupasin ostaa poikaystävälle jonkun juoman synttärilahjaksi alkosta. Itselle ostan sen viinipullon. Olin eilen salilla. En meinannut jaksaa tehdä mitään siellä. Treenit eivät menneet hyvin. No ensi viikolla uusi yritys. Jos vaikka sitten on enemmän energiaa taas salilla.
Ai niin me joudutaan laittamaan maskit tästä lähtien salille. Ohjaaja sanoi eilen meille siitä. No sitten pitää laittaa. Mun pitää varmaan apteekista ostaa lisää niitä maskeja niin on sitten niitä. Jalkani on parantunut. Ei ole enää kipeä. Kyllä mä pikkasen säikähdin kun se tuli kipeäksi. Mutta nyt kaikki on taas hyvin. Hyvin pystyy liikkumaan sillä.
Päätin että ensi viikolla mä liikun niin paljon kun vaan pystyy. Paljon lenkkeilyä. salia ja pääsee pelaamaan taas tiistaina sählyä. Aijon vaan nauttia liikunnasta. Se onneksi lievittää mulla hyvin masennusta ja ahdistusta. Ei tarvitse sitten syödä noita rauhottavia. Tänään taas siivotaan. Alan siivoilemaan kohta. Pesen samalla pyykit.
Toivon että tästä on tulossa mukava päivä. Big brotheria pitää katsoa tänään. Mulla on pari jaksoa katsomatta. Jaksoin eilen katsoa myös salkkarit. Sen jälkeen mä menin nukkumaan. Huomenna maksan loput laskut pois niin niitä ei sitten enää tarvitse miettiä. Rahaa tulee taas huomenna. Jipii. On sitten viikonlopuksi ruoka ja juoma rahat.
Voi että mä niin toivon että se Vili lähtee sieltä bb talosta.
Joel tai Kristiina saa voittaa. Jompi kumpi. Mutta toivon enemmän että se on Joel. Yli viikon päästä se sitten selviää. Sitten bb loppuu.
Mä niin toivon että ensi vuonna se tulee sitten taas.
Sitten on viihdettä. Odotan myös että ensi vuoden puolella tulee taas Putous. Se on yksi mun lempi ohjelmista. Olen katsonut kaikki kaudet. Onneksi se tulee taas. Saa nähdä millaisia hahmoja siinä on tällä kertaa. Toivon että hyviä.