IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Synttärit lähestyy.Lauantai 28.11.2020 07:44

Heräsin tuossa seitsemän jälkeen. Ihana aamu kun ei ole kiire. Aamulenkki on taas tänään. Toivon että on hyvä sää ulkona. Tuskin sataa vettä. Varmaan käyn kävelemässä joko puolen tunnin lenkin tai tunnin lenkin. Katsotaan. Olo on edelleen hyvä. Ei ahdista yhtään. Enkä mä onneksi edes mieti kauheasti tuota koronaa. Elää nyt vaan tätä elämää. Niin hyvin kun vaan pystyy. Mä tajusin sen, että mä saan aika paljon rahaa säästettyä kun nyt ei pääse mihinkään shoppailemaan.
Mikä on vaan positiivinen asia. Jotain hyvää tässäkin.
Katson kun tulee taas rahaa kelalta niin laitan siitä sitten niin paljon säästötilille kun vaan pystyy. Tottakai laskuihin myös pitää olla sitä rahaa. Saan ainakin laitettua 50 euroa. On se parempi kuin ei mitään.
Kohta vaihtuu kuukausi. Joulukuu. Nopeasti meni tämä marraskuu.
Uusivuosi lähestyy myös ja mun synttärit. Saa nähdä miten niitä sitten pääsee juhlimaan tämän koronan takia. Jos pääsee juhlimaan niin aijon ostaa viinipullon sen kunniaksi. Kohta pitää ottaa aamulääke. Mulla menee masennuslääke aamuisin mikä on hyvä. Se lievittää aika hyvin ahdistusta myös se lääke. Leponex lääkkeessä on se hyvä puoli taas että se rauhoittaa ja pistää nukuttamaan illalla. Mulla menee sitä 200mg
Olen syönyt tuota lääke määrää useamman vuoden. Kun aloin syömään tuota lääkettä niin silloin mulla meni vaan 150mg. Sitten se nostettiin yhdessä vaiheessa tuohon 200mg. Vahva psyykelääke.
Mutta hyvin toimii. Harhojakin on vähemmän kun syö tuota lääkettä.
Nyt on ollut hyvä etten ole syönyt rauhottavia taas hetkeen.
Pärjännyt ilman niitä. Mutta nyt on hyvä olla taas ja nautin siitä.
En ole vieläkään kerennyt katsoa temppareita. Mulla on 4 jaksoa katsomatta. Koitan saada ne katsottua tässä viikonloppuna.
Kunnon maratooni. No ainakin on katsottavaa. Ei tule tylsää kun katsoo. Kunnon draamaa tiedossa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.