IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Oppinut elämään sairauden kanssa.Perjantai 27.11.2020 07:32

Siivosin eilen kolme tuntia aamulla. Mutta nyt on hyvä fiilis että kämppä on kunnossa ja siisti. Pyykit sain myös pestyä. Nyt voi ottaa ihan rennosti. Tänään mä aijon varmaan nukkua päikkärit ja katsoa temppareita ja big brotheria. Muutama jakso taas katsomatta. Onneksi on aikaa tänään katsoa. Fiilis on aika hyvä tällä hetkellä. Varmaan ihan johtuu siitä että nyt on perjantai. Viikko mennyt taas hurjaa vauhtia.
Mulla ei ole viikonloppuna mihinkään kiire. Voi vaan olla. Aijon ulkoilla paljon. Tänään menen päivällä taas lenkille. Olin eilen illalla myös lenkillä. Kiva ilma oli eilen illalla ulkona. Näkyi täysikuu ja tähdet.
Eikä ollut kamalan kylmä. Muutama aste plussaa. Aamukahvi maistui hyvältä äsken. Join ison kupin mustaa kahvia. Kahvi ei ole ihan heti loppumassa. Mulla on ainakin tällä hetkellä 6 pakettia kahvia.
kahvi ja tee ei saa koskaan olla loppu. Niitä pitää aina olla. Päivällä mä juon sitten aina vihreää teetä hunajan kanssa. Yksi mun lempi juoma.
Juon enemmän teetä kun taas kahvia. Yksi kuppi kahvia menee vaan päivässä ja aina aamulla. Hyvin nukuin viime yönä. Heräsin vähän ennen seitsemää. Jaksoin nousta ylös. Nyt nää aamut eivät ole tuntuneet pahalta. Nyt on taas helppo nousta sängystä ylös.
Eikä nyt yhtään onneksi ahdista. Luulen että viikonloppu menee hyvin.
Onneksi on lääkkeet mitkä auttaa ahdistukseen ja harhoihin.
Aina kun ne tulee, niin sitten mä aina ajattelen että kyllä tää menee ohi ja kaikki on taas hyvin. Se olo aina kestää sen hetken. Mutta sitten huomaa että hei mä selvisin. Sitten niitä olotiloja ei tule taas hetkeen. Ahdistusta on ollut nyt enemmän kun taas harhoja.
Onneksi ne harhat iskee mulle todella harvoin nykyään.
On tää sairaus niin kiva. Onneksi olen nyt oppinut elämään sen kanssa. Sekä hyväksynyt itseni semmoisena kuin olen.
Alku oli silloin todella vaikeaa kun sairastuin. Olin silloin osastolla hoidossa. Mä en muista mitään siitä ajasta.
Se oli sekavaa aikaa. Mutta nyt mä nautin elämästä täysillä.
Vaikka on nyt korona niin se ei lannista minua. Koittaa vaan yrittää elää ihan normaalia elämää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.