IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

yay.Keskiviikko 31.07.2013 14:52

Nyt on pitkästä aikaan hyvä fiilis :) tästä päivästä tulee hyvä päivä.
voisi siivota, ja viettää kavereiden kanssa aikaa. :) ihanaa kun menkat on ohi ja itkut itketty. mulla on taas positiivinen asenne :D

....Tiistai 30.07.2013 22:02

masentaa ja väsyttää. pitää mennä ajoissa nukkumaan. huomenna on varmasti parempi fiilis. uskoisin. poikaystävääkin on ikävä. juteltiin äsken skypessä. oli ihana kuulla sen ääntä <3

:/Tiistai 30.07.2013 15:08

kiva mulla on ripuli tai jotain. vatsa on sekaisin. ei pysty juomaan kahvia :/ pitää juoda vihreetä teetä. ja vettä. aamulla tuli katsottua mullan alla sarjaa dvd:ltä kun en enään saanut unta.
onneksi tänään ei ole niin kuuma päivä. pyykiä pitäisi pestä tänään jos jaksaisi. se on hieman pakko.
En ole taas pessyt vähään aikaan. ajattelin että ehkä vois kattoo jopa animee taas pitkästä aikaan. mulla ois koneella pari sarjaa mitä en ole katsonut vielä. Eilinen ilta oli taas ihan perseestä. itkin taas silmät päästäni. mä mietin mun elämää,vanhempia,pappaa,mummia. Mun oikeet vanhemmat on molemmat kuollu. Ne olivat alkoholisteja. kuolivat viinaan. mun elämä ei ole helppoa. välillä on hyviä päiviä, välillä huonoja. Mun pitää elää päivä kerrallaan. Mutta on mussa tapahtunut hiukan muutosta parempaan suuntaan. tossa syömisessä. oon alkanu syömään enemmän ja en ole niin neuroottinen ruoan suhteen. paino on onneksi pysyny samana eikä ole tippunut. Mutta sen voin sanoa että syömishäiriö ei ole kiva asia. se rajoittaa joskus elämää. samoin skitsofrenia.

.Maanantai 29.07.2013 19:01

kohta pitää lähtee tonne kuumuuteen. pitää kylillä käydä. laitoin just kilon aurinkorasvaa. vesipullo,hattu ja aurinkolasit messiin ^^

:PMaanantai 29.07.2013 17:13

Tää päivä ei ole tuntunut niin kovin ärsyttävältä. ihan hyvä vaan. yritän pitää mun välipaloista kiinni taas ettei paino saa tippua. jogurtti ja ruisleipä. kävin puntarilla viikonloppuna niin se näytti 47,3. eli pysynyt aika samana yay ^_^ ainakaan ei ole onneksi tippunut.
viikonloppuna tuli vedettyy kauheesti suklaata kun poikaystävä oli ostanu mulle yllätykseksi :D se tietää että rakastan suklaata yli kaiken. jos pitäisi valita, suklaa vai siideri? valitsisin sen suklaan. ehdottomasti. En pystyisi elämään ilman sitä. Tuo ainakin mulle enemmän nautintoa kun joku yksi siideri. No,kaikilla on makunsa.

x///Sunnuntai 28.07.2013 18:16

mä valitan koko ajan...parempi että oon hiljaa.

vittuSunnuntai 28.07.2013 15:40

nyt se sitten alko. ihanteellinen olo tila. vitutus ja ärsyyntynyt olo. kiitos menkkojen. mulla on pää kipee,vatsa kipee,lonkka on jostain syystä kipee. muutama päivä tätä. jes.

<3Lauantai 27.07.2013 22:22

olen rakastunut tikkareihin <3

:)Lauantai 27.07.2013 19:23

Tää päivä on mennyt mukavasti. on nukuttu,käyty kaupassa, ja käytiin poikaystävän kanssa mun sijaisperheen luona kahvilla. Mentiin moottoripyörällä :) oli kuuma niin mulla oli päällä vaan housut,huppari ja tosi hyvät ajokengät: sandaalit :D En tajunnu laittaa lenkkareita.
Tää loppu päivä meneekin sitten koneella ollessa. mä oon omalla läppärillä,ja poikaystävä on omalla koneella. voi olla että katotaan jokin leffa. ja valvotaan :)

;))Perjantai 26.07.2013 19:34

iltapäivä seksi <3 ;))