IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Pakko juhlia viikonloppuna. :)Perjantai 29.10.2021 05:17

Vihdoinkin se on taas perjantai ja viikonloppu. Viikko mennyt todella nopeasti. Olen menossa taas poikaystävän luokse. Ei nyt olla nähty hetkeen ja on taas ihanaa nähdä. Ikävä on ollut kova näiden parin viikon aikana. Olen lähdössä vasta illalla. Kun poikaystävä pääsee töistä niin se tulee sitten hakemaan mut. Käydään kaupoilla ja tottakai alkossa pitää myös käydä. Mun tekee kauheasti mieli omenaviiniä. Ostan sitä viikonlopuksi. Juhlajuoma. Nyt pitää juhlia viikonloppuna koska on halloween. Me suunniteltiin poikaystävän kanssa että tehdään pizzaa viikonloppuna. Ei olla ihan vielä päätetty että mitä pizzaa. No se selviää kyllä kun ollaan kaupassa. Sain eilenä siivottua ja pestyä pyykit. En eilenä jaksanut lähteä lenkille. Mua väsytti eilenä koko päivän niin en jaksanut liikkua. No ensi viikolla kun arki taas alkaa niin liikun. Menen taas salille ensi viikolla. Maanantaina ja keskiviikkona. Kaverin kanssa mennään treenaamaan taas. Olen laihtunut kilon. Mikä oli aika kiva yllätys. Mielummin haluan että paino tippuu kun taas nousee. Mä olen liikkunut todella paljon niin en yhtään ihmettele että kilo on lähtenyt. Sekä koittanut syödä terveellisesti. Nyt mun kroppa näyttää kyllä hyvältä.
Olen todella tyytyväinen mun kroppaan mikä on hyvä asia. Tuntee itsensä kauniiksi. Heräsin taas tuossa vähän ennen viittä. Mä olen joka aamu herännyt siihen aikaan. No ei haittaa. Olen aamuvirkku. Onneksi saa joka aamu kahvia niin sillä mun aamut lähtee käyntiin. Olo on tällä hetkellä todella hyvä. Rakastan perjantaita. Viikko mennyt tosi hyvin.
Toivon että ensi viikko menee taas yhtä hyvin kun tämä viikko.
Otan kohta aamulääkkeet ja jatkan pakkailua. Olen melkein pakannut kaikki viikonlopuksi. Paljon vaatteita otan taas mukaan. Niin kuin aina.
Pitää olla paljon vaihtovaatetta. Aijon nauttia täysillä viikonlopusta.
Tulee mukava viikonloppu. Perjantai fiilis musat nyt soimaan! Sekä alan kohta tiskaamaan ja siivoan keittiön.

Odotan viikonloppua. :)Torstai 28.10.2021 05:25

Torstai. Tänään taas siivotaan. Alan taas siivoilemaan kun saan eka blogin kirjoitettua. Pyykkiä pitää pestä myös. Onneksi mulla on koko aamu hoitaa kaikki. Sitten loppupäivän voi ottaa rennosti. Ihanaa huomenna alkaa taas viikonloppu. Olen menossa poikaystävän luokse. Päästään taas viettämään aikaa toistemme kanssa pitkästä aikaa. Tulee mukava viikonloppu ja pääsee vähän vaihtamaan taas maisemaa mikä tekee vaan hyvää. Olo tällä hetkellä on hyvä. Viikko sujunut todella hyvin. Paremmin kun viime viikko. Onneksi on hyvässä kunnossa niin pääsee nauttimaan viikonlopusta. Kohta vaihtuu taas kuukausi. Pakko sanoa että lokakuu on mennyt nopeasti. Kohta se joulu alkaa sieltä tulla. Pitää alkaa kohta kavereille ostelemaan joululahjoja. Onneksi asun lähellä tokmannia niin käyn sieltä ostamassa ne lahjat. Jotain pientä jokaiselle. Ajatus on tärkeä.
En mennyt eilenä illalla lenkille koska vettä satoi illalla. No tänään uusi yritys. Jos illalla on hyvä sää niin menen lenkille. Saa taas vähän liikuntaa tälle päivälle. Pakkailen huomenna kaikki vaatteet ja tavarat ennen lähtöä.
Tulee taas varmaan puolet vaatekaapista mukaan. Eli liikaa vaatteita. Mä pakkaan aina liikaa kaikkea jos lähden viikonlopuksi reissuun. Pitää olla paljon vaihtovaatteita. Mulla on onneksi hyvä kassi mihin saa pakattua kaikki. Ensi viikolla tulee taas rahaa. Hyvä niin saa maksettua vuokran minkä saan varmaan ensi viikolla. Maksan sen aina alkukuusta heti kun se tulee. Tosiaan mä päätin etten enää shoppaile tänä vuonna enää. Mulla on niin paljon vaatteita niin niillä pärjää hyvin.
Shoppailen sitten varmaan ensi vuoden keväänä vaatteita ja tottakai kesällä pitää shoppailla uusia kesävaatteita. Nyt alan vaan säästämään.
Koska uskon että ensi vuonna tulee paljon reissuja ja mä haluan että mulla on rahaa niihin. Tänään pitää katsoa taas eilinen bb jakso. Niillä on hyvä viikkotehtävä. Haluan niin nähdä kun ne laulaa ja soittaa.
Onnistuvat siinä ihan varmasti. Saa nähdä ketkä joutuvat tällä viikolla häätöäänestykseen. Voi olla ihan kuka tahansa niistä asukkaista.
Toivon että Sami ja Jasmiina eivät ole häätöäänestyksessä.
Ne on mun suosikit. Toivon että molemmat pääsevät finaaliin asti.

Tein 6 maalia sählyssä.Keskiviikko 27.10.2021 06:00

Oli hyvät sählypelit taas eilenä. Mun joukkue voitti. Sain tehtyä 6 maalia ja olin hyökkääjä koko pelin ajan. Meillä oli sekajoukkueet eikä nyt miehet vastaan naiset. Pelattiin se puolisen tuntia mikä teki ihan hyvää. Sai juosta pallon perässä ja hiki tuli. Sekä hyvä fiilis pelin jälkeen.
Tuli jotenkin rentoutunut olo. Tein eilenä todella hyvää tonnikalakiusausta.
Sitä jäi niin laitoin loput pakkaseen. Tänään teen lihasuikalekastiketta ja riisiä. Se on yksi mun lempi ruoka mitä teen useasti. Tänään taas aamulenkille pururadalle. Kävin eilenäkin aamulla siellä lenkillä. Tekee hyvää liikkua luonnossa ja siellä on vaan niin ihanan rauhallista kävellä kun ei ole mitään meteliä. Sitten on hyvä että siellä on myös ne kuntoportaat missä mä käyn aika usein. Tänään olen menossa vielä illalla kaverin kanssa lenkille. Tulee taas kivasti liikuntaa tälle päivälle. Ei haittaa yhtään. Jaksan liikkua. Liikunta tekee mulle aina hyvää. Kroppa pysyy hyvässä kunnossa ja paino. Olo tuntuu ihan hyvältä tällä hetkellä. Ei ahdista yhtään mikä on hyvä. Eikä ole enää niin kireä olokaan. Sai onneksi purettua eilenä kireää oloa sählyssä. Sain eilenä pestyä pyykit mutta mun pitää huomenna pestä taas pyykkiä. Lakanat. Voisin itseasiassa kohta vaihtaa puhtaat lakanat sänkyyn. Sekä aloittaa jo siivoukset niin sitten huomiselle ei tule niin kauheasti siivottavaa.
En ole vielä kerennyt katsoa big brotheria. Olen taas pari jaksoa jäljessä.
Katson ne heti kun vaan kerkiää. Onneksi pystyy katsomaan ruudusta koska vaan ne jaksot. Aloin muuten katsomaan semmoista ohjelmaa kuin viisi miestä viikossa. Musta se on mielenkiintoinen. Olen katsonut kaikki jaksot mitä siitä on nyt tullut. Mielenkiintoisia ja erilaisia miehiä on siinä mitä on kiva seurata. Tykkään! Sitä tulee 30 jaksoa. Aina maanantaisin tulee 3 jaksoa. Hyvää viihdettä mun mielestä.
Nyt alan kuunnella hyvää musiikkia, tiskaan ja vaihdan ne lakanat sänkyyn. Niin ja aamulääkkeet pitää muistaa ottaa.

Tänään taas pelit.Tiistai 26.10.2021 06:15

Maanantai päivästä selvitty. Tänään mulla on taas jonkin verran ohjelmaa niin ei ole tulossa tylsää päivää. Menen aamulenkille, teen ruoaksi tonnikalakiusausta, sählypelit on taas iltapäivällä kolmelta. Innolla olen menossa taas tänään pelaamaan. Saa nähdä millaiset joukkueet on tänään. Paras kaveri ei ole tulossa tänään pelaamaan koska sillä on muuta menoa. Kävin eilenä verikokeissa. Seuraava verikoe aika on marraskuun 22 päivä. Sinne on vielä kuukausi. Nyt saa taas hakea leponexia kun on käynyt verikokeissa. Jouduin eilenä käymään apteekissa. Kävin hakemassa taas karpalokapseleita. Mä syön niitä joka päivä. Suosittelen koska kun olen joka päivä syönyt niitä niin ei ole tullut mitään tulehduksia. Otan sen aina iltalääkkeiden kanssa. Aika jännä että Minna palasi takaisin bb taloon. Pakko seurata mitä siinä nyt seuraavaksi tapahtuu. Katson taas tänään eilisen bb jakson. Olin eilenä niin väsynyt illalla etten jaksanut katsoa salkkareita vaan menin ajoissa nukkumaan. No mä katson tänään sen eilisen salkkarit jakson mtv palvelusta. Sen voi katsoa sieltä koska vaan. Olo on tällä hetkellä ihan hyvä. Ei onneksi ahdista. Vähän on kireä olo mutta kyllä se siitä helpottaa jossain vaiheessa. Onneksi pääsee sählyyn purkamaan tätä kireää oloa. Aijon pelata tänään niin täysiä kun vaan pystyy ja jaksaa. Annan ihan kaikkeni tänään peleissä. Pesen varmaan taas tänään pyykkiä. Koska sitä on taas kertynyt kiva määrä. Mulla on onneksi aamulla aikaa hoitaa ne. Aamukahvit on juotu mikä onneksi taas herätti tänä aamuna. Enää ei väsytä. Pitää muuten kahvia ostaa taas lisää. Samoin teetä koska sekin alkaa kohta loppua.
Ai niin ja puuro pitää myös muistaa ostaa. Saa aamulla taas puuroa.
kohta otan aamulääkkeet. Mulla menee aamuisin masennuslääke mikä on hyvä lääke koska se lievittää samalla ahdistusta. Aamuisin ei ole koskaan huonoa oloa. Olen tämän huomannut. Yleensä se ahdistus iskee päivällä. Illalla taas ei koska kun ottaa iltalääkkeet niin ne rauhoittaa heti oloa. Saa samalla nukuttua hyvin yön. Että kyllä nuo lääkkeet auttaa mua aika paljon elämässä. Pystyy elämään tätä elämää.

Jes! Noora lähti.Maanantai 25.10.2021 05:18

Heräsin jo ennen herätykelloa tänä aamuna. Puoli viideltä. Olen melkein nyt joka aamu herännyt siihen aikaan. Uusi viikko taas alkaa. Uskon että on tulossa mukava viikko. Innolla odotan taas viikonloppua koska olen menossa silloin taas poikaystävän luokse. Tänään mun pitää käydä kaupassa aamulla ja päivällä mulla on verikokeet. Menen molempiin paikkoihin pyörällä. Pääsee sillä nopeasti.
Kohta jaan viikonlääkkeet dosettiin. Kaikkia lääkkeitä onneksi on niin ei tarvitse mennä apteekkiin. Jes! Noora lähti bb talosta. Ei tule ikävä. Aika jännä että Juhani jäi vielä taloon. Saa nyt nähdä piristyykö vai mököttää vielä? Saa nähdä millainen viikkotehtävä niillä taas alkaa. Kohta bb loppuu. Sitten taas miettii että mitä katsoo? No onneksi salkkarit tulee joka päivä. Salkkareissa on taas tapahtunut vaikka mitä. Saa nähdä mitä tällä viikolla tapahtuu. Ai niin Violan ja Miran häät! Ne tapahtuu salkkareissa tällä viikolla. Pakko katsoa miten niiden häät sitten menee.
Eilenä oli todella kiva ilma ulkona. Kävin aamulenkillä ja menin vielä iltapäivällä toiselle lenkille. Ulkoilin yhteensä tunnin. Ihanan raitis ilma. Sekä tarkeni ulkona kun laittoi lämpimästi päälle ettei tullut kylmä.
Tänään olen menossa illalla kaverin kanssa lenkille. Kiva taas nähdä kaveria koska ei nyt nähty viikonloppuna koska se oli reissussa. Soitin eilenä taas parhaalle kaverille. Sillä on kaikki ok. Hyvä niin ei tarvitse olla huolissaan. Pitää katsoa jos nähtäisiin taas tällä viikolla.
Pitää katsoa pesenkö taas pyykkiä. Mun pitäisi pestä nuo mun pyyhkeet. Pesen huomenna viimeistään jos tänään en jaksa. Mutta nyt alan jakamaan lääkkeet dosettiin. Sekä otan aamulääkkeen.
Uskon että on tulossa hyvä päivä.
Eilenä ulkona oli tosi kiva ilma. Kävin liikuntapuistossa ja tein lenkin siihen päälle. Teki tosi hyvää saada kunnolla raitista ilmaa. Muutenkin fiilis oli tosi hyvä eilenä. Ei vituttanut yhtään. Uskon että ensi viikosta tulee paljon parempi kun tästä viikosta. Nyt kun on taas levännyt kunnolla niin jaksaa.
Tänään taas selviää kuka lähtee bb talosta. Toivon että Noora lähtee tai juhani. Haluan että Taavi ja Aki jäisivät vielä taloon koska ne on mun suosikkeja. Alkuun mä tykkäsin Juhanista mutta en enää. Se on ollut jotenkin masentunut viime aikoina ja valittanut. Joten en tykkää siitä enää. Se on hyvä että Jasmiina jäi vielä taloon ja Sami. Saa taas nähdä millainen viikkotehtävä niillä on taas ensi viikolla. Tänään olen menossa taas aamulenkille sekä vielä iltapäivällä teen toisen lenkin. Koitan taas liikkua tänään paljon koska se tekee mulle vaan hyvää. Tänään aijon taas suunnitella ruokia mitä teen ensi viikolla. Mun tekee mieli kauheasti tehdä tonnikalakiusausta. Se on yksi ruoka ja sitten voisi tehdä vaikka lihakastiketta. Menen huomenna aamulla taas kauppaan. Ai niin puuroa pitää muistaa ostaa lisää koska se on kohta loppu. Huomenna mulla on taas verikokeet päivällä. Menen pyörällä sinne. Sitten kun on käynyt piikillä niin saa taas haettua leponexia. Mä kävin jo tällä viikolla hakemassa niin haen seuraavan kerran taas parin viikon päästä. Nyt mulla on kaikkia lääkkeitä taas. Ei tarvitse hetkeen käydä apteekissa.
Aamu lähtenyt mukavasti. Kiitos aamukahvin. Hyvin nukutti viime yönä ja heräsin taas tänään puoli kuusi. Olen aamuvirkku. Tykkään näistä aamuista. Kohta pitää taas tiskata. Niin kuin joka ikinen aamu. Mulla aina kertyy noita mukeja mistä juon teetä tai kahvia. Sain eilenä pestyä pyykit. Nyt ei taas muutamaan päivään tarvitse pestä mitään. Viimeistään taas ensi viikon torstaina kun siivoan. Aijon nauttia tästä päivästä. Tästä tulee hyvä päivä. Viikonloppu vielä onneksi jatkuu.

Normaali olo vihdoinkin!Lauantai 23.10.2021 06:20

Eilenä oli pitkästä aikaan normaali olo koko viikon aikana. Mua ei ärsyttänyt, vituttanut..kerrankin oli hyvä olo ja mä nautin siitä. Sekä päivä meni mukavasti. Nukuin eilenä kunnon päikkärit ja kävin lenkillä.
Söin myös eilenä kaikki herkut loppuun. Nyt en taas herkuttele viikkoon.
Toivon taas että ensi viikko menee paljon paremmin taas kun tämä viikko.
Ensi viikolla olen menossa taas poikaystävän luokse viikonlopiuksi. Innolla odotan. Kyllä viikko menee taas nopeasti kun on ohjelmaa. Tänään ajattelin mennä iltapäivällä liikuntapuistoon jos on hyvä sää. Mun mielestä pitäisi olla hyvä sää tänään mutta sehän voi vielä muuttua. Tänään katson taas bb jaksot. Olen pari jaksoa jäljessä. Onneksi on hyvin aikaa tänään katsoa kaikki jaksot. Ai niin posse pitää myös katsoa. Meinasin unohtaa sen varmasti taas hauska. Sain maksettua kaikki laskut. Tilille jäi vielä rahaa. Onneksi pystyn maksamaan kaikki laskut joka kuukausi. Sekä siinä saa samalla säästöön rahaa. Päätin nyt etten tuhlaa vaan aijon säästää.
Päätin etten shoppaile enempää vaatteita tänä vuonna. Ensi vuonna sitten taas. Huomasin ja tajusin että mulla on tällä hetkellä niin paljon vaatteita että kyllä niillä nyt pärjää. Niistä saa monta asua. Tänään pesen pyykit mitkä mun olisi pitänyt jo torstaina pestä. No hyvin on aikaa nyt hoitaa ne. Pesukone on varmasti vapaa. Menen aamulenkille taas tänä aamuna. Toivottavasti on hyvä sää. Olin eilenäkin lenkillä Vesisateessa. Ei onneksi ihan kaatamalla satanut vettä onneksi. Vähän tihutti. Uskon että tästä tulee hyvä päivä. Ei ole kiire. Saa olla rauhassa ja kerättyä taas voimia. Innolla olen menossa sinne liikuntapuistoon.
Mukavaa tekemistä iltapäivälle. Saa samalla tehtyä treenit niissä laitteissa mitä siellä on. On tosi hyvä että mun kroppa on hyvässä kunnossa. Mulla on todella hyvä kunto. Aijon pitää siitä kiinni. Että jaksaa liikkua. Liikunta tekee ainakin mulle todella hyvää ja mä nautin siitä. Se lievittää mulla aika hyvin ahdistusta tai masennusta.
Suosittelen liikuntaa ihan kaikille. Kohta pitää ottaa aamulääkkeet.
Ettei unohdu. Alan kohta tiskaamaan sekä kuuntelemaan hyvää musiikkia. Aamu lähtenyt hyvin käyntiin. Heräsin puoli kuudelta.

Nyt on taas leponex lääkettä.Perjantai 22.10.2021 05:26

Eilenä oli todella ahdistava päivä mutta mä selvisin siitä onneksi! Oli todella lähellä että olisin ottanut sen rauhoittavan siihen ahdistukseen. Tein silleen että lähdin ulkoilemaan kun alkoi ahdistamaan pahasti. Mikä kannatti koska se helpotti mun oloa onneksi. Sitten kun otti iltalääkkeet niin nekin rauhoitti illalla niin sain hyvin nukuttua. Nyt olo tuntuu ihan hyvältä. Kyllä se siitä. Onneksi nyt alkaa viikonloppu. Voi taas olla ja ottaa ihan rennosti. Aijon ulkoilla taas paljon viikonloppuna jos on hyvä sää. Ajattelin mennä liikuntapuistoon. Kohta alan maksamaan kuun vikoja laskuja. Rahaa on tullut taas tänään. Niin saa maksettua kaikki.
Kävin eilenä siellä apteekissa hakemassa ne leponexit. Nyt on sitä lääkettä taas pariksi viikoksi. Kun menin apteekkiin niin siellä ei ollut onneksi ruuhkaa. Kävin kaupassa myös ostin sipsiä ja suklaata.
Kerkesin eilenä katsoa vaan yhden bb jakson. No mulla on koko viikonloppu aikaa katsoa loput bb jaksot. Saa nähdä kumpi joukkue sitten voittaa. Sekä ketkä joutuvat häätöäänestykseen. Jännäksi taas menee.
Jasmiina on yksi mun suosikki asukas naisista. Mä toivon että Noora lähtisi talosta. Mä en yhtään tykkää siitä asukkaasta. Yrittää olla positiivinen mutta valittaa koko ajan jostakin asiasta. Jasmiina sanoo aina asiat suoraan mitä se ajattelee ja se on parasta siinä. Mun voittaja suosikki on ehdottomasti Sami. Toivon että se voittaa big brotherin.
Mä uskon että se pääsee ihan finaaliin asti. Kaikki tykkäävät siitä.
Heräsin tänään jo neljän jälkeen. No ei se mitään aloin keittämään kahvia. Nyt ajattelin olla koneella tämän aamun. Ihanaa kun ei ole kiire. Sekä ihan parasta että on taas perjantai. Viikon paras päivä.
Nopeasti tää viikko taas meni. Tuntuu että hetki sitten olisi ollut viikonloppu. Soitin eilenä parhaalle kaverille. Sillä menee hyvin niin ei tarvitse olla huolissaan. Pitää katsoa jos vaikka taas nähtäisiin ensi viikolla. Voisi mennä taas kylään. Pitää kysellä. Nyt alan maksamaan laskuja pois ja alan kuunnella vähän hyvää musiikkia perjantain kunniaksi. Tästä tää viikonloppu taas alkaa!

Vitutti eilinen päivä.Torstai 21.10.2021 06:14

Eilenä mua ärsytti ja vitutti koko päivän. Onneksi pääsi kuntosalille eilenä purkamaan paineita. Teki hyvää. Oli hyvät treenit. Alan kohta siivoilemaan kun saan eka blogin kirjoitettua. Pyykkiä pitää pestä myös tänään. Toivon että tänään on vähän parempi fiilis mitä eilenä. No onneksi kohta alkaa taas viikonloppu niin saa taas olla ja levättyä. En näe kavereita viikonloppuna koska niillä on muuta menoa niin olen itseni kanssa koko viikonlopun. Tekee ihan hyvää välillä olla yksin. Menen huomenna käymään siellä apteekissa. Haen ne leponexit. Niin on sitten sitä lääkettä taas. Verikokeet mulla onkin taas ensi viikon maanantaina puoli yhdeltä. Sitten kun on käynyt verikokeissa niin saa taas haettua leponexit.
Jos ei mene verikokeisiin niin sitten sitä lääkettä ei saa. Ovat tarkkoja siitä. Olen taas pari bb jaksoa jäljessä. No mulla on sitten viikonloppuna hyvin aikaa katsoa kaikki bb jaksot. Pidän katsomismaratoonin. Ajattelin taas ostaa viikonlopuksi herkkuja. Suklaata ja sipsiä. Käyn huomenna kaupassa ostamassa ne samalla kun käyn apteekissa. Rahaa tulee huomenna niin saan maksettua loput laskut heti aamusta. Onneksi mä pystyn joka kuukausi maksamaan kaikki laskut mitä tulee. Sitten on kivaa kun jää vielä rahaa laskujen jälkeen. Mitä en todellakaan tuhlaa.
Menen varmaan taas tänään lenkille. Jos on hyvä ilma. Eilenä satoi vettä koko päivän niin en mennyt lenkille. Onneksi pääsi sentään salille niin tuli jotain liikuntaa keskiviikko päivälle. Mutta nyt alan siivota. Otan eka aamulääkkeet ja imuri käteen. Sitten on taas mukavaa kun on siistiä ja saa pyykit pestyä. Voi viikonlopun ottaa rennosti!
Sählypelit ei oikeen mennyt putkeen. Oli miehet vastaan naiset niin miehet sitten voitti. Mä ja paras kaveri oltiin jotenkin ihan väsyneitä siellä kentällä eikä saatu oikeen tehtyä maaleja. No katsoo sitten millaiset pelit on sitten ensi viikolla. Paras kaveri ei ole tulossa pelaamaan ensi viikolla koska sillä on muuta menoa. Jos ensi viikolla menisi vähän paremmin taas pelit. Keskiviikko. Nopeasti nää päivät menee. Ylihuomenna on taas perjantai. En ole nyt tänä viikonloppuna lähdössä mihinkään. Olen taas itseni kanssa viikonlopun. Ensi viikon viikonloppuna olen menossa taas poikaystävän luokse. Innolla odotan että näemme taas. Ikävä on.
Tänään on taas salitreenit illalla. Innolla olen menossa sinne. Nyt on hyvä että on intoa kuntoilla. Tulee hyvät treenit ja saa samalla vähän purettua tätä kireää oloa. Olo on muuten hyvä. Ei onneksi ahdista yhtään. Mietin sitä että koska viimeksi olen syönyt noita rauhoittavia? On siitä ainakin pari kuukautta aikaa ellei enemmän. Se on vaan hyvä juttu etten ole syönyt niitä. Yleensä jos mua alkaa ahdistaa pahasti niin menen ulkoilemaan. Se helpottaa heti mun oloa. Otan sen rahoittavan vasta siinä vaiheessa jos on niin paha ahdistus ja harhat päällä. Onneksi se lääke alkaa aina heti vaikuttamaan viidessä minuutissa. Se lääke määrä on vaan se 5mg. Mä käyn todella harvoin apteekissa hakemassa noita rauhoittavia. Varmaan kerran vuodessa ellei harvemmin. Käyn tämän viikon perjantaina hakemassa ne leponexit. Mulle tulee rahaa taas silloin. Takuueläke. Pärjää taas loppukuun ja saa loput laskut maksettua. Tänään teen ruoaksi mifu pastavuokaa. Se on yksi mun lempi ruoka mitä teen aina välillä. Eilenä tein nakkikeiton.
Siitäkin tuli hyvää. Pitää taas alkaa suunnitella ensi viikon ruokia.
Onneksi mulla on hyvin aikaa aina suunnitella ne. Olen saanut katsottua kaikki bb jaksot. Hyvin pysyn mukana siinä. Tietää mitä siinä tapahtuu. En eilenä jaksanut katsoa eilistä salkkarit jaksoa. No katson sen tänään illalla kun tulen salilta. Onneksi tuolta mtv palvelusta voi aina koska vaan katsoa ohjelmia ja sarjoja. Eikä maksa mitään.
Aamu lähtenyt hyvin käyntiin. Nyt alan tiskaamaan ja vaihdan puhtaat lakanat sänkyyn. Sekä alan kuunnella hyvää musiikkia. Tästä tulee hyvä päivä.