IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Pakko juhlia viikonloppuna. :)Perjantai 29.10.2021 05:17

Vihdoinkin se on taas perjantai ja viikonloppu. Viikko mennyt todella nopeasti. Olen menossa taas poikaystävän luokse. Ei nyt olla nähty hetkeen ja on taas ihanaa nähdä. Ikävä on ollut kova näiden parin viikon aikana. Olen lähdössä vasta illalla. Kun poikaystävä pääsee töistä niin se tulee sitten hakemaan mut. Käydään kaupoilla ja tottakai alkossa pitää myös käydä. Mun tekee kauheasti mieli omenaviiniä. Ostan sitä viikonlopuksi. Juhlajuoma. Nyt pitää juhlia viikonloppuna koska on halloween. Me suunniteltiin poikaystävän kanssa että tehdään pizzaa viikonloppuna. Ei olla ihan vielä päätetty että mitä pizzaa. No se selviää kyllä kun ollaan kaupassa. Sain eilenä siivottua ja pestyä pyykit. En eilenä jaksanut lähteä lenkille. Mua väsytti eilenä koko päivän niin en jaksanut liikkua. No ensi viikolla kun arki taas alkaa niin liikun. Menen taas salille ensi viikolla. Maanantaina ja keskiviikkona. Kaverin kanssa mennään treenaamaan taas. Olen laihtunut kilon. Mikä oli aika kiva yllätys. Mielummin haluan että paino tippuu kun taas nousee. Mä olen liikkunut todella paljon niin en yhtään ihmettele että kilo on lähtenyt. Sekä koittanut syödä terveellisesti. Nyt mun kroppa näyttää kyllä hyvältä.
Olen todella tyytyväinen mun kroppaan mikä on hyvä asia. Tuntee itsensä kauniiksi. Heräsin taas tuossa vähän ennen viittä. Mä olen joka aamu herännyt siihen aikaan. No ei haittaa. Olen aamuvirkku. Onneksi saa joka aamu kahvia niin sillä mun aamut lähtee käyntiin. Olo on tällä hetkellä todella hyvä. Rakastan perjantaita. Viikko mennyt tosi hyvin.
Toivon että ensi viikko menee taas yhtä hyvin kun tämä viikko.
Otan kohta aamulääkkeet ja jatkan pakkailua. Olen melkein pakannut kaikki viikonlopuksi. Paljon vaatteita otan taas mukaan. Niin kuin aina.
Pitää olla paljon vaihtovaatetta. Aijon nauttia täysillä viikonlopusta.
Tulee mukava viikonloppu. Perjantai fiilis musat nyt soimaan! Sekä alan kohta tiskaamaan ja siivoan keittiön.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.