IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Salille taas illalla treenaamaan.Maanantai 01.11.2021 05:19

Oli mukava halloween viikonloppu poikaystävän luona. Juotiin viikonloppuna. Mä join omenaviiniä ja siideriä. Oli hyvää. Nyt taas päätin etten juo vähään aikaan. Pidän vähän taukoa. Tulipahan aika paljon nukuttua viikonloppuna mikä on vaan hyvä niin jaksaa aloittaa taas uuden viikon. Käytiin eilenä lenkillä poikaystävän kanssa. Noin tunnin lenkki käveltiin mikä teki mulle hyvää. Piristi mua aika paljon. Samoin varmasti poikaystävää. Ollaan nyt alettu aina lenkkeilemään kun olen sen luona. Se on hyvä juttu. Koska mä muutenkin lenkkeilen viikonloppuna.
Tänään taas illalla salille treenaamaan Intoa löytyy. Tulee hyvät treenit varmasti. Huomenna mulla on sitten taas se sählyryhmä. Pääsee sielläkin sitten juoksemaan. Koitan taas liikkua paljon tällä viikolla. Kohta jaan viikonlääkkeet dosettiin. Kaikkia lääkkeitä on niin ei tarvitse tällä viikolla mennä apteekkiin. Tuli netistä tilattua karpalokapselipaketti missä on 120 kapselia. Ei vähään aikaan sitä nyt tarvitse hakea. Riittää hyvin ensi vuoden alkuun asti. Olo tuntuu tällä hetkellä ihan hyvältä. Aamu lähtenyt mukavasti taas käyntiin. Kiitos aamukahvin. En juonut yhtään kahvia poikaystävän luona niin nyt kyllä kahvi maistui hyvältä mustana. Mun pitää tällä viikolla käydä ostamassa lisää kahvia. Loppu viikosta käyn hakemassa. On sitä sitten taas ai niin ja teetä pitää myös ostaa. Nyt se Juhani lähti bb talosta. Mä tykkäsin siitä ihan alusta mutta en enää. Ihan hyvä että lähti. Hyvä että Sami jäi taloon sekä Pekka ja Anssi. Pekka on ollut aika viihdyttävä viime aikoina. Repesin sille kun se värjäsi ne hiukset Vaaleaksi. Ihan parasta. Niiden viikkotehtävä oli kyllä todella hyvä. Saa nähdä millainen viikkotehtävä niillä alkaa nyt tällä viikolla. Innolla haluan nähdä.
Pyykkiä pitäisi taas pestä. Pesen tänään jos pesukone on vaan vapaa.
Nyt otan aamulääkkeet ja alan jakamaan lääkkeet dosettiin. Uskon että tästä on tulossa hyvä päivä. Odotan jo innolla että pääsee salille.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.