IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Sählyssä oli pienemmät maalit.Keskiviikko 31.05.2023 05:25

Eilenä sählyssä oli mielenkiintoiset pelit pienemmät maalit käytössä eikä ollut maalivahteja ihmeteltiin että missä on ne isommat maalit? Ei löydetty niitä voin sanoa että oli paljon vaikeampaa tehdä maaleja. Ensi viikolla aletaan pelamaan jalkapalloa ja sähly sitten jatkuu syksyllä kivaa aloittaa jalkapallo tykkään niin paljon pelata sitä olen hyvä siinä. Olo ja fiilis on ollut koko tämän viikon aika hyvä ei ole yhtään ahdistanut tai masentanut sekin on ollut hyvä että harhoja ei ole ollut pitkään aikaan en ole siis joutunut syömään rauhoittavia mä en edes enää muista koska olen syönyt niitä viimeksi? Siitä on todella pitkä aika. Kävin eilenä kaupassa tänään teen jauhelihakeiton yksi mun lempi keitto eilenä tuli tehtyä hyvää tonnikalakastiketta ja riisiä. Ostin sitä jogurttia aamupalaksi syön sitä puuron kanssa hyvä ja terveellinen aamupala. Tänään aijon mennä lenkille koska näyttää olevan aika hyvä sää tulee askelia ja liikuntaa näen myös yhtä mun kaveria illalla olen menossa sen luokse kylään kivaa nähdä näemme melkein joka päivä koska olemme naapureita. Soitin eilenä parhaalle kaverille ja kyselin miten sillä menee kaikki oli onneksi hyvin sillä niin ei tarvitse olla huolissaan odotan kovasti että näemme taas. Kohta alkaa uusi kausi rantabaaria kesäkuun alussa innolla alan katsomaan olen sen sarjan fani kaikki jaksot ja kaudet olen nähnyt siitä on kivaa kun se tulee sitten joka päivä. Tulee edes jotain katsottavaa kesällä koska salkkarit jää sitten kesätauolle. Nyt otan aamulääkkeet ja alan tiskaamaan ja vien kohta roskat. Aamu alkanut kahvilla mikä herätti onneksi uskon että tästä tulee hyvä päivä.

Kävin ostamassa sen repun tokmannilta.Tiistai 30.05.2023 06:05

Mä kävin eilenä tokmannilla ja ostin sen violetin repun maksoi sittekin 30 euroa eikä 24 euroa katsoin väärin sen hinnan tarkistin mun rahatilanteen niin ihan hyvin pystyin ostamaan sen nyt mulla on töihin uusi reppu siinä on jopa vesipullolle oma tasku. En ole vielä saanut siitä tietoa monta tuntia teen töitä sitten päivän aikana no saan sen tiedon jossain vaiheessa työt alkavat viikon päästä tiistaina ja käyn alkuun kerran viikossa katson miltä tuntuu ja sitten elokuussa lisään toisen työpäivän. Onneksi heinäkuu on lomaa niin siinä saa sitten levätä ja kerätä voimia ennen kun työt sitten alkaa elokuussa. Olo ja fiilis on ollut todella hyvä sen jälkeen kun sain tiedon siitä että pääsee töihin ei ole yhtään ahdistanut tai masentanut ja se on vaan hyvä asia että tuo tieto vaikutti silleen että nyt olen ihan innoissani ja haluaisin heti aloittaa jo työt. Tänään on jonkin verran ohjelmaa olen menossa aamulla kauppaan sähköpotkulaudalla, teen ruoaksi tänään tonnikalakastiketta ja riisiä huomenna ajattelin tehdä jauhelihakeiton ai niin ja pitää muistaa ostaa jogurttia aamupalaksi olen nyt sitä alkanut syömään aamuisin puuron kanssa. Tänään on viimeiset sählypelit ja ensi viikolla aletaan pelaamaan jalkapalloa tykkään pelata koska olen siinäkin aika hyvä kehittynyt koko ajan siinä pelannut jo vuosia jalkapalloa samoin kuin sählyä. Saa nähdä millaiset joukkueet ja pelit on tänään hyvällä fiiliksellä pelaamaan ei edes haittaa jos häviää pääasia että pääsee pelaamaan ja juoksemaan kentällä. Nyt otan aamulääkkeet, tiskaan ja alan kuunnella musaa tästä tää päivä alkaa tulee varmasti hyvä päivä onneksi aamukahvi herätti tänä aamuna.

Pääsen töihin :)Maanantai 29.05.2023 04:53

Mukava viikonloppu taas pitkästä aikaan poikaystävän luona tuli juotua vähän siideriä ja lonkeroa tuossa lauantai iltana kun heräsin tuossa sunnuntaina niin ei ollut onneksi kamalan huono olo vähän vaan väsytti ja oli kauhea jano menin eilenä jo ajoissa nukkumaan ja heräsin nyt tänä aamuna aikaisin niin tulee taas tämä arkirytmi uusi viikko alkaa ja hyvällä fiiliksellä aijon aloittaa sen sain viime perjantaina hyviä uutisia mä aloitan ensiviikolla työt mun entisessä työpaikassa alan käymään kerran viikossa tiistaisin kesäkuun ajan heinäkuu on lomaa ja sitten elokuussa lisätään toinen työpäivä lisää eli alan sitten käymään pari kertaa viikossa olen todella innoissani koska mun entiset työkaverit on samassa työpaikassa niin kivaa nähdä kaikki sekä hyvä asia on myös että töihin täältä kävelee 10 minuutissa. Kun kävin viimeksi tuolla tokmannilla niin näin siellä kivan violetinrepun minkä haluaisin kovasti ostaa niin siitä tulisi reppu mulle töihin saisin kaikki eväät ja vesipullon pakattua siihen ei se maksanut kun jotain 26 euroa musta vähän tuntuu että käyn ostamassa sen sitten jo tänä viikonloppuna koska rahaa tulee perjantaina. Aamu alkanut isolla kupilla kahvia ja alan kohta jakamaan viikonlääkkeet dosettiin kaikkia lääkkeitä on ei tarvitse hakea mitään alan myös kohta pesemään pyykkiä mitä on kertynyt kiva määrä onneksi on koko tämä aamu aikaa pestä. Kauppaan olen menossa huomenna menen sähköpotkulaudalla koska en ole ajanut sillä hetkeen ja pääsee nopeasti kauppaan. Teen tuon kauppalapun valmiiksi mitä pitää ostaa sekä suunnitella mitä ruokaa nyt sitten tekee. Viikon päästä on verikokeet heti aamusta ja sen jälkeen mulla on se suuhygienisti innolla sitten odotan laskua mikä sieltä tulee se on ollut aina noin 50 euroa.

Tulee ihan paras viikonloppu :)Perjantai 26.05.2023 05:02

Viikko alkaa olla kohta takanpäin ja onneksi alkaa viikonloppu olen menossa poikaystävän luokse viettämään viikonloppua ei olla nähty pitkään aikaan ihanaa taas nähdä on ollut kova ikävä. Olen huomannut että poikaystävällä on ollut myös mua ikävä mä tunnen sen niin hyvin huomaan käytöksestä eli jos se vaikka soittaa videopuhelun mulle tiedän että se haluaa nähdä mut. Nopeasti nää viikot menee se vaan vähän harmittaa että kesä menee aina nopeasti kohta alkaa jo kesäkuu nopeasti tää toukokuu on mennyt huomasin että viikonloppuna on viileämpää eikä aurinko oikeen paista olisin niin halunnut ottaa aurinkoa poikaystävän pihalla. Illalla olen vasta lähdössä poikaystävällä on työpäivä tänään niin hakee mut sen jälkeen käydään kaupoilla ostamassa ruokaa ja juomaa ajattelin vaan viikonloppuna juoda siideriä ja lonkeroa sen päätin että viiniä juon sitten juhannuksena viimeksi kun join parhaan kaverin luona viiniä niin mulle tuli aika kiva päänsärky siitä muutamaksi päiväksi ja pisti aika hyvin väsyttämään oli aika kuollut olo. Ihanaa nyt saa herkutella kun viikonloppu alkaa mulla on kauhea suklaanhimo aijon nyt ostaa sitä uutta fazerin suklaata se oli rouhea keksi suklaa poikaystävä oli jo maistanut sitä ja se sanoi siitä ettei ollut hyvää pikkasen ihmettelin suklaa on aina hyvää! Otan hetken päästä aamulääkkeet ja alan pakkailemaan kamoja mulla on vaatekriisi mitä puen päälle tänään? Minkä laukun tai repun otan sitten käyttöön kun lähden? Onneksi tässä on koko päivä aikaa niitä miettiä tilillä on rahaa niin saan ostan ruoat ja juomat kohta tulee lisää rahaa taas kun kuu vaihtuu ja saan taas siirrettyä jotain säästötilille.
Alan nyt kuuntelemaan hyvää musaa mistä tulee viikonloppu fiilis päälle aijon vaan olla ja nauttia viikonlopusta poikaystävän kanssa.

Olin eilenä paljon ulkona.Torstai 25.05.2023 05:52

Eilenä oli vähän erilainen päivä oltiin yhden porukan kanssa urheilukentällä ja siellä oli yksi liikunnan ohjaaja mikä piti meille semmoisen liikuntatunnin oli kävelyä, punneruksia, kyykkyjä, venyttelyä..mä tykkäsin siitä todella paljon oli mukavaa tehdä ihan kun olisi ollut salilla treenaamassa teki kyllä hyvää sitten loppuiltapäivä pelattiin ulkona erilaisia pelejä ja grillattiin mä join päivän aikana melkein kolme litraa vettä oli todella lämmin ja kuuma päivä nyt tänään sää näyttää ihan erilaiselta on paljon viileämpää en ole ihan varma sataako vettä tänään ei kyllä haittaisi ilmasta tulisi sitten ihanan raikkaampaa.
Heräsin tuossa viideltä ja join aamukahvit hyvin nukutti viime yönä ja mä nukahdin heti illalla kun menin sänkyyn. Alan kohta siivota ja pesemään pyykkiä laitan hyvää musiikkia soimaan taustalle
olo on muuten ollut aika hyvä paitsi pää on ollut viime päivinä kipeä ei ole onneksi yhtään ahdistanut tai ollut mitään muuta huonoa oloa viikko sujunut onneksi ihan hyvin. Aijon tänään sulattaa nyt tuon jääkaapin ja pakastimen samalla kun siivoan onneksi jääkaapissa ei ole kauheasti tavaraa mietin pitäisikö tänään myös putsata tuo kahvinkeitin että keittäisi vedet läpi siitä pannu on aika likainen. Uskon että tästä tulee hyvä päivä onneksi ei nyt silleen väsytä on energiaa tälle päivälle niin hyvin jaksaa siivota saa kämpän kuntoon. Kun maksoin alkuviikosta laskuja niin sain siirrettyä säästötilille 40 euroa todella hyvä sitten kun rahaa tulee ensi kuun alussa niin saan silloinkin siirrettyä saman summan taas en tuhlaa vaan aijon nyt säästää.
Otan nyt aamulääkkeet ja ensi aijon imuroida kivasti on kyllä hiekkaa tullut tuonne eteiseen.

Kuuma päivä tänään tulossa.Keskiviikko 24.05.2023 05:48

Eilenä oli todella tiukat ja vauhdikkaat pelit sählyssä mun joukkue hävisi viidellä maalilla ja itse sain vaan tehtyä yhden maalin huomasi heti kun se yksi meidän pelaajista oli tullut takaisin niin se pelasi niin hyvin oltiin eri joukkueessa. Pelit oli myös silleen hyvät että sai taas purettua kireää oloa pois mikä on tuntunut tällä viikolla. Hyvin nukuin viime yönä ja nyt kun heräsin tänä aamuna niin olo tuntuu aika hyvältä heräsin tuossa viiden jälkeen ja join äsken aamukahvit nyt olen ihan hereillä ja pirteä. Mun pitää tässä aamusta käydä tokmannilla ostamassa viimein se aurinkorasva aijon olla ulkona tänään paljon ja on tulossa kuuma päivä enkä halua että mun iho palaa auringossa. Tarkistin vielä mun lääkkeet niin ei mun tarvitse vielä ensi viikolla hakea leponexia riittävät hyvin vielä ensi viikon verikokeet mulla on sitten taas vähän yli viikon päästä maanantaina ja samana päivänä myös suuhygienisti. Aijon laittaa kevyesti vaatetta päälle eli legginsit ja toppi vesipullo pitää olla mukana kun olen ulkona. Otan hetken päästä aamulääkkeet ja alan siivota tänään niin huomenna ei ole sitten niin kauheasti siivottavaa pyykkiä pesen huomenna sitten taas heti aamusta. Nautin tänään auringosta ja siitä että nyt on viimein kesä alan tässä kuuntelemaan hyvää musiikkia mistä tulee hyvä ja iloinen fiilis päälle onneksi mulla on kaikki asiat hyvin tällä hetkellä eikä ole yhtään mitään stressiä, huolia tai murheita.
Sain eilenä kuulla että olisi mökkireissu tuossa elokuussa ollaan tutun porukan kanssa menossa pariksi yöksi se on muuten sama paikka missä oltiin myös viime vuonna ihan kivaa lähteä sitten sinne. Tässä kesällä varmaan sitten selviää pääsenkö mä syksyllä töihin mikä olisi todella hyvä ja kiva juttu tulisi arki päiviin ihan muuta tekemistä jos vaikka pääsisi parina päivänä viikossa sekin voi olla etten pääse sitä asiaa selvitellään. Tänään en tee ruokaa vaan aijon syödä pakkasesta pois noita ruokia koska mun pitää sulattaa tuo jääkaappi ja pakastin teen sen aina joka vuosi ennen juhannusta. Tänään on sählypelit iltapäivällä ja hyvällä fiiliksellä olen menossa sinne nyt siellä on haastetta koska yksi meidän pelaajista on palannut takaisin se oli pari viikkoa reissussa tulee vauhdikkaat pelit varmasti tänään. Eilenä mulla oli maanantai väsymys ja jotenkin vähän alakuloinen olo luulen että tänään on varmasti parempi päivä tulossa mitä eilenä. Otan kohta aamulääkkeet niin nekin auttaa siihen ettei ala ahdistamaan en halua nyt mitään huonoa oloa tälle päivälle onneksi pelit on tänään niin pääsee purkamaan paineita siinä samalla. Tänään soitellaan parhaan kaverin kanssa niin kun joka tiistai onneksi ei tarvitse olla huolissaan koska sillä on aina kaikki hyvin
täytyy katsoa jos nähdään joku viikonloppu jos menisin vaikka sen luokse kylään. Alan tiskaamaan ja katsomaan youtubesta videoita sekä kuuntelen hyvää musaa tästä tää päivä taas alkaa onneksi aamukahvi herätti.
Harmi kun viikonloput menevät aina nopeasti oli kyllä ihan kiva viikonloppu eilenäkin nukuin päikkärit, kävin lenkillä ja katsoin loppuillan netflixiä ja ruudusta ohjelmia sain katsottua the good doctor sarjan kolmannen kauden loppuun sekä kerkesin katsoa ekan jakson neljättä kautta. Tänä aamuna tuntui ihan siltä etten jaksa nousta ylös mutta pääsin ja join äsken aamukahvit kohta alan jakamaan lääkkeitä dosettiin mun ei tarvitse hakea mitään lääkettä tällä viikolla kaikkia on haen varmaan leponex lääkettä sitten ensi viikolla lisää masennuslääkkeet riittävät vielä pariksi kuukaudeksi rauhoittavia on avaamaton paketti on ollut hienoa etten ole niitä joutunut syömään yhtään. Olo tällä hetkellä tuntuu ihan hyvältä uskon että tästä tulee hyvä viikko odotan jo kovasti viikonloppua koska silloin olen menossa poikaystävän luokse jos kaikki menee vaan hyvin. Näköjään tänään taas tulossa lämmin päivä mietin pitäisikö mennä tänään liikuntapuistoon treenaamaan vai meneekö taas lenkille? No katson tuossa myöhemmin miltä tuntuu. Rahaa on tullut tänään taas ja maksan kohta tuon mun puhelinlaskun katson jos saisi siirrettyä säästötilille taas pienen summan rahaa niin kasvaisi pikkuhiljaa. Alan tosiaan säästämään rahaa niihin uusiin silmälaseihin mun pitäisi tässä kesällä mennä muutenkin näöntarkastukseen ajattelin tuossa kesäkuussa niin saisi senkin sitten hoidettua. Alan kohta pesemään pyykkiä mitä on kertynyt taas kivasti onneksi on aamu aikaa hoitaa ne.

Pitää ostaa aurinkorasvaa.Sunnuntai 21.05.2023 06:30

Viikonloppu on mennyt rennosti ja mukavasti huomenna alkaa sitten uusi viikko hyvällä fiilksellä sitten ensi viikkoon toivon ettei tule mitään ahdistusta, masennusta tai harhoja olen nauttinut siitä että nyt on vihdoinkin kesä tänäänkin tulossa lämmin päivä aijon mennä lenkille tuossa iltapäivällä niin tulee jotain liikuntaa tälle päivälle. Kävin eilenä lidlissä niin ostin kahvia samalla huomasin että sinne oli tullut myyntiin aurinkorasvaa mikä maksaisi noin 12 euroa merkki on nivea paljon halvempaa kun tokmannilla kun rahaa tulee huomenna niin menen sitten lidliin ostamaan sen aurinkorasvan
mun on pakko alkaa käyttämään sitä koska mulla on vaalea iho ja mä palan helposti auringossa mä en koskaan rusketu jos olen paljon ulkona mä joudun jatkuvasti laittaa sitä aurinkorasvaa ja se on ärsyttävää onneksi vaan kesällä joutuu käyttämään sitä eikä syksyllä tai talvella.
Eilenä katsoin netflixiä niin sinne oli tullut uusi kausi "Sillä silmällä" mä olen sen ohjelman fani ne homot on ihania siinä ohjelmassa ja niitä on niin hauska katsoa aijon varmaan tänään jatkaa sen katsomista kerkesin katsoa eilenä pari jaksoa odotan että siitä tulee taas uusia kausia. Ai niin ja kesäkuun alussa alkaa uusi kausi rantabaaria olen sen sarjan fani nähnyt kaikki jaksot ja kaudet huomasin että siihen on tulossa nyt paljon uusia hahmoja ja siellä on myös jotain vanhoja hahmoja saa nähdä mitä kaikkea sillä kaudella tapahtuu aijon katsoa sitä ihan joka päivä kun tulee on aika kiva kun tulee sitten kesällä jotain katsottavaa koska salkkarit jää varmaan kohta kesätauolle. Otan nyt aamulääkkeet ja alan kuunnella hyvää musiikkia aamu alkanut kivasti onneksi aamukahvi herätti aika hyvä fiilis tällä hetkellä nautin siitä.
Heräsin tuossa viideltä ja join äsken aamukahvit tänään olen menossa lidlissä käymään niin ostan lisää kahvia koska alkaa kohta loppumaan. Ihanaa kun on lämmin ja aurinko paistaa! Piristää niin paljon mun mieltä se on kesä nyt ja mä aijon nauttia siitä ihan täysillä odotan jo innolla ensi viikkoa niin olen menossa poikaystävän luokse on ollut ikävä sitä viime päivät ollaan soiteltu joka ikinen päivä ja ollut onneksi videopuheluita että näkee toisen uskon että nopeasti menee tämä viikko niin näemme suunniteltiin että käydään Rolls nimisessä ruokapaikassa hakemassa hampurilaisateriat en ole koskaan ennen käynyt siellä niin haluan testata sen ruokapaikan semmoinen ateria maksoi noin 10 euroa aika kallista mutta varmasti on hyvää paras kaverikin kävi siellä vähän aikaa sitten syömässä ja tykkäsi. Olo tuntuu tällä hetkellä ihan hyvältä eilenä mulla oli vähän kireä olo ja pää kipeä ei ole ahdistanut ja se on hyvä eikä muutenkaan ole ollut huonoa oloa että näkisin taas harhoja mä en edes enää muista koska niitä oli on ollut onneksi nyt parempi kausi ja nautin tästä ihan täysillä. Otan hetken päästä aamulääkkeet sekä tiskaan alan kohta kuunnella musiikkia niin päivä lähtee sillä hyvin käyntiin. Mulla on pieni vaatekriisi mitä puen päälle tänään kun on tulossa lämmin päivä ihan varmaan jotkut legginsit ja t-paita rennot vaatteet en ole vielä alkanut käyttämään mekkoja omistan tällä hetkellä noin 4 kivaa mekkoa ja on vielä hyvässä kunnossa ehkä tässä kesällä ostan uusia mekkoja jossain vaiheessa jos tulee vastaan niin ostan. Tästä tulee varmasti hyvä päivä ihanaa kun ei ole mihinkään kiire voi vaan olla ja nauttia kesästä.