IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Salkkarit jää kohta kesätauolle.Sunnuntai 11.06.2023 05:51

Viikonloppu mennyt mukavasti hyvin olen saanut olla ja levättyä niin jaksaa sitten huomenna aloittaa uuden viikon tänään on aika rento päivä ohjelmassa lenkkeilyä, katsoa netflixiä, ensitreffit alttarilla ohjelmaa mitä katsoin taas eilenä illalla menee koko ajan jännään suuntaan katsoin myös muutaman jakson syke sarjaa eteenpäin siinäkin tapahtuu vaikka mitä jännittävää. Kävin eilenä siellä lidlissä niin nyt on taas kahvia saa aamukahvit keitettyä join tänä aamuna saludo kahvin loppuun heräsin tänä aamuna tuossa viideltä olo tuntuu tällä hetkellä aika hyvältä nyt ei ole viime päivinä ollut mitään huonoa oloa ja eikä ole väsyttänyt.
Mukavaa kun tänään taas paistaa aurinko niin on hyvä lenkkeily sää innolla menen lenkille tulee sitten askelia ja liikuntaa tälle päivälle. Helteet ovat nyt tulossa ja se tarkoittaa sitä että kun menen tuonne ulos aurinkoon niin joudun laittamaan paljon aurinkorasvaa mulla on todella vaalea iho ja palan helposti auringossa. Kesällä mulla menee paljon aurinkorasvaa käytän tuota nivea merkkistä mikä on paras kallista mutta tehokasta. Otan hetken päästä aamulääkkeet ja voisin samalla tarkistaa paljon mulla on lääkkeitä vielä jäljellä muistin että leponex lääkettä vielä jäljellä sen verran että riittää ensiviikon karpalokapseleita kävin hakemassa hetki sitten lisää nekään ei ole ihan heti loppumassa huomasin tuossa että kohta pitää pestä pyykkiä aijon pestä vasta huomenna tänään otan ihan rennosti nautin vaan auringosta ja kesästä. Ai niin kohta salkkarit jää kesätauolle tajusin sen juuri pakko katsoa sitten viimeiset jaksot varmasti jää taas jännään kohtaan viimeisessä jaksossa luin vähän jotain juonipaljastuksia että joku vissiin kuolee siinä? En tiedä kuka mutta haluan sitten yllättyä että kuka se on.
Eilenä oli todella kiva päivä kävin aamulenkillä, nukuin päikkärit sitten menin vielä iltapäivällä lenkille näin mun yhtä kaveria ja poikaystävän kanssa myös nähtiin mikä kyllä niin piristi mun perjantai päivää kävin kaupoilla ja apteekissa kaupasta ostin limua, sipsiä ja jäätelöä apteekista ostin nuo karpalokapselit ja yhtä todella vahvaa hammastahnaa mitä se suuhygienisti suositteli mulle se maksoi 8 euroa luulen että on tehokas aine mun hampaisiin mun pitää käyttää sitä sitten seuraavat pari viikkoa kerran päivässä pitää sillä pestä nuo hampaat onneksi se ei maistu pahalle niin hyvin pystyy käyttämään sitä. Huomasin eilenä kun katsoin ruudusta ohjelmia niin sieltä pystyy nyt katsomaan syke sarjan 13 kauden kaikki jaksot ilmaiseksi kerkesin eilenä katsoa yhden jakson ja tänään jatkan sen katsomista en ole nyt pitkään aikaan katsonut syke sarjaa se on yksi mun lempi sarja. Heräsin tänä aamuna taas ennen herätyskelloa no ei se mitään aloin vaan keittämään aamukahvia ja tulin tähän mun koneelle otan kohta aamulääkkeet. Olo tuntuu tällä hetkellä aika hyvältä onneksi nukuin hyvin viime yön niin jaksaa taas. En ole vielä katsonut eilistä rantabaari jaksoa katson sen tänään aijon jatkaa myös sitä ensireffit alttarilla australiaa olen katsonut sitä kolme jaksoa vielä on monta jaksoa jäljellä ja siinä tapahtuu varmasti vaikka mitä pakko sanoa että siinä ohjelmassa on aika mielenkiintoisia ihmisiä niin sen takia sitä on kiva katsoa ne ihmiset siinä kiinnostaa kovasti. Tänään pitää käydä lidlissä ostan kahvia koska alkaa loppumaan mulla on saludo kahvia tällä hetkellä nyt ostan sitä intenso merkkistä mikä maksaa alle 3 euroa paketti. Alan nyt katsomaan youtubesta videoita ja kuuntelemaan hyvää musaa tästä tulee hyvä päivä onneksi nyt ei ahdista tai masenna mikään olen onneksi oma iloinen itseni ja nautin tästä hyvästä olosta.

Tänään kauppaan ja apteekkiin.Perjantai 09.06.2023 05:27

En eilenä mennyt vielä apteekkiin ja kauppaan koska oli sateinen päivä mutta tänään onneksi paistaa aurinko niin pääsen sitten kaupoille ja apteekkiin menen sähköpotkulaudalla pääsee sillä nopeasti. Olo ja fiilis tällä hetkellä on ok eilenä ei onneksi yhtään ahdistanut ja uskon että tänään on hyvä fiilis eikä tule huonoa oloa hyvin nukuin viime yön enkä nähnyt nyt mitään painajaisia mikä on hyvä juttu tänään kun on hyvä ilma niin aijon mennä pitkälle lenkille tuossa iltapäivällä en eilenä lenkkeillyt koska satoi vettä mutta tänään on hyvä sää onneksi. Sain eilenä siivottua, pestyä pyykit ja puhdistin kahvinkeittimen mikä oli aika likainen mutta nyt on puhdas niin hyvä taas keittää sillä kahvia. Tänään olen menossa kaverin luokse kylään illalla päästään juttelemaan ja meillä on varmasti taas levottomat jutut ja nauretaan mikä on ihan parasta huumoria pitää olla elämässä ja nauraa elämän ei tarvitse olla niin vakavaa.
Ai niin pitää kohta tarkistaa paljon mulla on leponex lääkettä vielä jäljellä saan nyt hakea sitä lisää koska olen käynyt verikokeissa. Eilenä katselin loppuillan rantabaari sarjaa ja ensitreffit alttarilla australiaa mä olen jäänyt ihan koukkuun siihen ensitreffit alttarilla ohjelmaan siinä on heti alkanut tapahtumaan ekoissa jaksoissa paljon draamaa mistä mä niin tykkään! Salkkareissa on myös alkanut tapahtumaan vaikka mitä kohta se jää kesätauolle odotan sitten innolla kun syksyllä alkaa uudet jaksot siitä.
Aijon nauttia tästä päivästä koska on vihdoinkin perjantai ja viikonloppu alkaa voi ottaa ihan rennosti ja nauttia kesästä pitäisikö ostaa myös jäätelöä tänään? Taidan kyllä ostaa jäätelö kuuluu kesään!

Todella hyvät pelit eilenä :)Torstai 08.06.2023 05:55

Eilenä oli hyvät jalkapallopelit pelattiin noin puolituntia ja sain tehtyä jopa pari maalia mutta mun joukkue hävisi muutamalla maalilla pakko sanoa että oli ihan mahtavaa juosta kentällä pallon perässä teki niin hyvää purkaa vähän tätä kireää ja ahdistavaa oloa pois oli ihan eri olo pelien jälkeen. Hyvin nukutti viime yönä enkä nyt onneksi nähnyt mitään painajaisia kun heräsin tänä aamuna niin olo tuntuu aika hyvältä ja nyt kun join kupin kahvia niin on ihan hereillä otan kohta aamulääkkeet siitä tulikin mieleen että tänään voisin käydä siellä apteekissa hakemassa ne karpalokapselit ja käyn samalla kaupassa aijon ostaa viikonloppu herkut sipsiä ja vähän limua viikonloppuna ajattelin katsoa animea ja netflixiä olen löytänyt taas pari anime sarjaa mitä voisi alkaa katsomaan.
Desucon on viikon päästä en ole nyt tällä kertaa menossa sinne koska siihen menee niin paljon rahaa onhan se kyllä hieno tapahtuma ollut monta kertaa siellä ja aika paljon tuli aina shoppailtua kaikkea animekrääsää mulla meni rahaa siellä shoppailuun ainakin yli sata euroa viimeksi ostin sieltä tuon snorlax pokemon pehmolelun niin siihen meni 55 euroa mun oli pakko ostaa se koska oli niin hieno viimeksi ostin myös hienon laukun sieltä. Alan kohta siivota ja pesemään pyykkiä mitä on kertynyt onneksi koko aamu aikaa tehdä nuo ja nyt on innostusta siivota. Ikkunat sain pestyä viime viikolla ja tamppasin matot niin ne on hoidettu uskon että tästä tulee hyvä päivä kivaa kun aurinko paistaa niin on hyvä lähteä lenkille aijon tehdä tänään pitkän lenkin huomenna on sitten vihdoinkin perjantai viikon paras päivä! Näen mun yhtä kaveria menen sen luokse kylään.

Tänään on jalkapallopelit.Keskiviikko 07.06.2023 05:55

Eilenä ei ollut jalkapalloa niin se siirtyi tälle päivälle iltapäivällä on pelit tosi kiva ilma ulkona tällä hetkellä lämmin ja aurinko paistaa. Olo on ollut nyt tällä viikolla vähän väsynyt ja ahdistunut olen yrittänyt tehdä mindfulness harjoituksia mitkä on vähän helpottanut mun oloa en ole vielä ainakaan joutunut ottamaan rauhoittavaa lääkettä otan sen vasta siinä vaiheessa kun mikään muu keino ei auta tuohon ahdistukseen viime öinä on ollut painajaisia nekin tulee siinä kohtaa kun olen ahdistunut ja väsynyt viikonlopun suunnitelmat muuttuivat en ole menossa nyt mihinkään viikonloppuna olen nyt kotona ja keräilen voimia että jaksaa taas on sitten viimeistään juhannuksena paremassa kunnossa enää pari viikkoa juhannukseen nopeasti tää aika menee. Tänään olen menossa kauppaan aamusta menen sähköpotkulaudalla ruoaksi teen kanaa ja riisiä huomenna lasagnettea mun yksi lempi ruoka mitä teen usein ajattelin syödä kanaa koska sitä en ole pitkään aikaan syönyt. Rahaa on tullut tänään ja se tarkoittaa sitä että pitää maksaa tuo vuokra pois sitten näkee paljon jää rahaa sen jälkeen odotan jo sitä suuhygienisti laskua mikä on ihan varmasti noin 50 euroa ollut aina sama summa joka kerta. Sain tämän kuun alussa siirrettyä 40 euroa säästötilille säästän koko tämän kesän rahaa niin sitten rahat alkaa olla kasassa uusiin silmälaseihin mitkä on tarkoitus sitten hankkia viimeistään syksyllä. Tänään olen menossa illalla kaverin luokse kylään nähtiin eilenäkin meillä on ollut vähän levottomat jutut kun ollaan juteltu ja samalla naurettu ollut ihan parasta. Otan nyt aamulääkkeet ja alan kuunnella musiikkia ja tiskaan innolla sitten jalkapallo peleihin tulee hyvät pelit varmasti ja ihan parasta kun pääsee juoksemaan niin siinä saa purettua tätä ahdistusta pois ja paineita.

Lokakuussa taas hammaslääkäriin.Tiistai 06.06.2023 04:40

Selvisin eilisestä päivästä oli vauhdikas päivä mulla oli tosiaan nuo verikokeet aamusta, suuhygienisti siellä meni noin tunti ihan hyvin meni olen menossa seuraavan kerran hammaslääkäriin lokakuun alussa se on sitten tarkastuskäynti pääsen onneksi tutulle hammaslääkärille.
Mulla oli eilenä se haastattelu että pääsenkö töihin olin vaan oma itseni siinä haastattelussa ja annoin hyvän kuvan itsestäni eli iloinen, positiivinen ja innokas se joka haastatteli minua niin sanoi että ihan varmasti pääsen tuolla asenteella töihin nyt sitten odotan tietoa että pääsenkö tuli kyllä hyvä fiilis sen haastattelun jälkeen mä annoin kaikkeni siinä jos pääsen niin mulla alkaa työt viimeistään elokuussa kuulin että heinäkuu on lomaa. Kyllä hyvin nukutti viime yönä oli eilenä ihan väsynyt ja heti kun menin sänkyyn niin nukahdin mutta nyt tänä aamuna mä heräsin jo vähän ennen neljää no ei se mitään aloin keittämään aamukahvia olen nyt ihan hereillä ja pirteä olo tuntuu myös hyvältä eilenä oli pientä ahdistusta ennen haastattelua mutta meni onneksi ohitse sitten helpotti heti sen haastattelun jälkeen. Jaoin viikonlääkkeet dosettiin niin mun pitää hakea vaan noita karpalokapseleita leponexia on vielä ja masennuslääkettä käyn sitten tällä viikolla apteekissa huomenna tulee rahaa niin pääsen maksamaan pari laskua pois toinen niistä on mun vuokra rahaa jää onneksi laskujen jälkeen. Eilenä alkoi se uusi kausi rantabaaria sarja eka jakso oli aika jännittävä heti alkoi tapahtumaan onneksi se tulee joka arkipäivä niin on katsottavaa salkkarit jää kohta kesätauolle. Tänään meillä alkaa jalkapallo sählyn sijasta pelataan nyt koko kesä jos sää on hyvä mä tykkään jalkapallosta siinä saa juosta ja tehdä maaleja sähly jatkuu sitten taas syksyllä. En ole nyt käynyt salilla treenaamassa olen vaan lenkkeillyt ei ole ollut innostusta kyllä sitten varmaan viimeistään syksyllä alan käymään salilla. Nyt otan aamulääkkeet ja alan siivota keittiötä ja tiskaan mietin menenkö tässä aamulla käymään kaupassa?

Huomenna vauhdikas päivä.Sunnuntai 04.06.2023 06:27

Huomenna ei ole tulossa tylsää päivää mulla on heti aamusta verikokeet ja sen jälkeen tuo suuhygienisti kymmeneltä kahdelta mulla on se haastattelu alkaa jo vähän jännittämään ja toivon että pääsen sitten töihin varaudun myös siihen etten pääse voi tapahtua ihan mitä tahansa. Olen jo miettinyt mitä alan sitten taas tekemään kun syksy tulee käyn töissä jos pääsen sinne, käymään taas salilla treenaamassa, aijon katsoa animea enemmän, värittämään noita aikuisten värityskirjoja pitäisi ostaa uudet stabilo tussit ajattelin tässä kesällä käydä tuolla suomalaisessa kirjakaupassa ostamassa sieltä ne haluan myös ostaa uusia värityskirjoja. Eilenä oli mukava päivä kävin aamulenkillä tein toisen lenkin iltapäivällä kävin lidlissä ostamassa suklaata ja limua loppuillan katsoin netflixiä ja ensitreffit alttarilla australiaa heti kun katsoin ekan jakson sitä ensitreffit alttarilla ohjelmaa niin heti ekassa jaksossa alkoi tapahtua eli paljon draamaa mistä mä todella tykkään onneksi jaksoja on 32 niin on katsottavaa. Olo tällä hetkellä on ok aamu alkanut ihan mukavasti aamukahvit join äsken pitäisi taas alkaa pesemään pyykkiä mitä on kertynyt vien ne hetken päästä pesuun pitää tiskata myös otan kohta aamulääkkeet. Aijon nauttia tästä päivästä ja siitä ettei ole mikään kiire aijon varmaan katsoa animea tänään pitkästä aikaan nyt kun on innostusta käyn lenkillä myös tulee liikuntaa tälle päivälle tarkistan kohta mun lääkkeet tarviiko hakea mitään ensi viikolla sen tiedän että masennuslääkkeitä on paljon vielä jäljellä mutta leponexia pitää varmaan taas kohta hakea rauhoittavia on avaamaton paketti todella hyvä etten ole joutunut pitkään aikaan syömään noita rauhoittavia hyvin olen selvinnyt ilman niitä.
Heräsin tänään tuossa viiden jälkeen ja join aamukahvit mukavaa kun viikonloppu on taas alkanut saa kerätä voimia ensi viikkoon muutenkin fiilis ollut hyvä. Tänään on ohjelmassa lenkkeilyä, päikkäreitä, käyn lildissä ja tokmannilla..katson netflixiä ja alan katsomaan sitä ensitreffit alttarilla australiaa. Aijon ostaa lildistä suklaata ja limua niitä mun tekee mieli ja saa nyt taas vähän herkutella kun on viikonloppu. Sain eilenä tiedon että en pääse vielä töihin koska mulla on haastattelu ensi viikon maanantaina ja siinä sitten selviää pääsenkö töihin vai en se ihan riippuu siitä miten se haastattelu menee aijon olla oma itseni sitten siinä tottakai mua harmittaa sitten se jos en pääse töihin totean vaan ei sitten ja jatkan vaan tätä mun elämää eteenpäin voi tapahtua ihan mitä tahansa mikään ei oikestaan enää yllätä aijon nyt vaan keskittyä viikonloppuun enkä yhtään miettiä vielä ensi viikkoa. Huomaa että ilmat on viilenneet enää ei ole niin lämmin joutuu laittamaan enemmän vaatetta päälle kun menee ulos no kyllä se aurinko ja lämpö tulee taas jossain vaiheessa takaisin saa nähdä millainen sää on juhannuksena toivon että hyvä niin voi sitten ulkona istua ja ottaa aurinkoa. Innolla odotan juhannusta pääsee viettämään sitä poikaystävän kanssa ajattelin silloin juoda vähän viiniä taas varmaan me sitten grillataan juhannuksena ostetaan kunnon grilliruokaa pihviä, makkaraa ja perunasalaattia ai että viini sitten maistuu niiden kanssa onneksi on jotain mitä odottaa niin piristää mieltä. Otan nyt aamulääkkeet ja alan katsomaan youtubesta videoita ja kuunnella musaa nautin tästä päivästä ja siitä ettei ole mikään kiire.
Eilenä oli paljon energiaa heti aamusta niin siivosin koko aamun sain pestyä ikkunat, tamppasin matot, imuroin ja moppasin kunnolla pyykkiä en päässyt pesemään koska pesukone oli eilenä koko ajan varattu aijon tänään pestä tässä aamusta jos on vapaana. Se olisi taas perjantai ja viikonloppu alkaa en ole nyt lähdössä mihinkään olen kotona mulla ei ole tulossa tylsää viikonloppua mtv palveluun on tullut uusi kausi ensitreffit alttarilla australia jaksoja on 32 niin ajattelin pitää katsomismaratoonin
aijon viikonloppuna katsoa myös netflixiä ja animea. Viikon päästä viikonloppuna olen menossa sitten vanhempien luokse pitkästä aikaan ihan kivaa mennä niin pääsee taas vaihtamaan vähän maisemaa.
Olo ja fiilis on ollut hyvä koko tämän viikon ei ole yhtään ahdistanut tai ollut huonoa oloa mikä on hyvä juttu. Tarkistin mun lääkkeet niin riittävät vielä hyvin ensi viikon mulla on verikokeet maanantaina aamusta pitää mennä piikille niin saa sen jälkeen hakea leponexit. Onneksi mä syön lääkkeitä koska ne auttavat mua todella paljon elämässä ei tule helposti mitään masennusta tai psykoosia nuo olotilat tulee sitten vasta siinä vaiheessa kun on todella väsynyt ja ahdistunut silloin pitää syödä noita rauhoittavia jos mikään muu keino ei auta. Olen syönyt lääkkeitä 14 vuotiaasta asti 17 vuotiaana aloin syömään leponexia kun sairastuin skitsofreniaan olen onneksi oppinut elämään tuon sairauden kanssa välillä on hyviä päiviä ja huonoja mun elämä on aika hyvässä tasapainossa ja olen onnellinen se on tärkeintä että voi hyvin. Alan kuunnella hyvää musiikkia ja tiskaan aijon käydä lidlissä tänään mun tekee mieli suklaata ja limua asumistuki on tullut tänään niin on taas rahaa ja ensi viikolla tulee lisää rahaa ihan hyvä niin pääsee noista laskuista eroon mitä on tullut.

Pesen ikkunat tänään.Torstai 01.06.2023 06:03

Aamu alkanut hitaasti mutta pääsin ylös sängystä tuossa viiden jälkeen join äsken aamukahvit niin onneksi herätti olo ja fiilis on hyvä tällä hetkellä viikko mennyt ihan mukavasti. Tänään taas siivotaan ja mä aijon samalla pestä mun kaikki ikkunat pesen ne aina ennen juhannusta
siinä menee vaan noin vähän yli tunti mun pitäisi myös jossain kohtaa tampata matot ulkona voisin vaikka sen tehdä viikonloppuna kun on aikaa onneksi mulla on nyt innostusta siivota laitan hyvää musaa soimaan taustalle kun pesen samalla ikkunoita. Tänään menen lenkille taas iltapäivällä kun on nyt hyvä sää teen noin puolentunnin lenkin tekee hyvää. En ole nyt viikonloppuna lähdössä mihinkään olen täällä ensi viikolla olisi tarkoitus mennä vanhempien luokse viikonloppuna en ole pitkään aikaan käynyt niiden luona niin nyt ajattelin mennä mukavaa nähdä äiti ja isä. Juhannuksena olen sitten menossa poikaystävän luokse mä olen aina kaikki juhannukset ollut sen luona. Salkkarit jää kesätauolle 13 kesäkuuta ja jatkuu 21 elokuuta onneksi se rantabaari sarja alkaa ensi viikolla ja tulee joka päivä katson ne jaksot tuolta mtv katsomosta ne voi katsoa koska vaan sieltä. Viikonloppuna katson netflixiä kun on aikaa aijon jatkaa varmaan taas the good doctor sarjaa eteenpäin olen neljänellä kaudella siinä ajattelin varmaan myös katsoa animea.
Otan aamulääkkeet ja vien kohta pyykit pesuun mitä on kertynyt taas onneksi on aikaa pestä pyykkiä. Uskon että tulee hyvä päivä pakko sanoa että mulla on paljon energiaa ei yhtään onneksi väsytä innolla siivoamaan.