IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Antibioottikuuri. :(Torstai 30.06.2022 06:02

Nyt se sitten tuli. Virtsatientulehdus. Oireet alkoivat viime sunnuntaina eilenä tein pissatestin ja mulle määrättiin viiden päivän antibioottikuuri.
Kolme antibioottia päivässä viiden päivän ajan. Mulla ei ole ollut tuota tulehdusta moneen vuoteen. Tietysti sen piti heti tulla juhannuksen jälkeen. No kyllä mä selviän nyt pitää vaan juoda paljon vettä.
Varmaan nuo antibiootit pistävät väsyttämään mutta se ei haittaa koska en ole lähdössä mihinkään tänä viikonloppuna olen kotona. Saa nyt kunnolla levättyä. Ne antibiootit maksoivat vaan vähän yli viisi euroa. Onneksi sen verran eikä enemmän. Kun olin käynyt apteekissa niin kävin samalla kaupassa. Ostin jäätelöä, sipsiä ja pepsi max lime limua. Vähän piristystä kun olen nyt kipeä. Tänään pitäisi siivota. Alan kohta sitä tekemään ja pesemään pyykkiä. Onneksi on koko aamu aikaa siivota sitten loppupäivän voi ottaa rennosti. Ajattelin tänään käydä lenkillä. Eilenä ei pystynyt kun oli niin kuuma. Voisi käydä kävelemässä noin puolentunnin lenkin. Olo on muuten ok eilenä alkoi vähän ahdistaa kun kävin apteekissa hakemassa ne antibiootit. Mutta sitten rauhotuin ja ahdistus hävisi. Koitin vaan sillä hetkellä ajatella positiivisesti. Se auttoi heti. Otan nyt aamulääkkeet ja alan siivota. Kohta pitää ottaa myös antibiootti. Mulle sanottiin etten saa ottaa sitä tyhjään vatsaan pitää syödä jotain ennen sitä. No mä syön vaikka puuroa. Se on hyvä aamupala.

On kuuma!Keskiviikko 29.06.2022 05:14

Kuumuus vaan jatkuu ja jatkuu. No kyllä tähän tottuu ja onneksi on suihku mihin voi mennä sitten kun on kuuma. Kylmä suihku on paras
tulee hetkeksi viileämpi olo. Hyvin nukuin viime yönä ja heräsin hetki sitten. Aamukahvit juotu ja nyt olen ihan hereillä. Olo tuntuu ihan hyvältä tällä hetkellä ei ole alkanut pahasti ahdistamaan tai ollut masentavaa oloa. Pakko taas nauttia tästä hyvästä olosta kun pystyy. Kävin apteekissa eilenä niin nyt on taas kaikkia lääkkeitä hetkeksi. Tajusin juuri etten ole syönyt rauhoittavia ainakaan pariin kuukauteen mikä on loistava juttu!
Todella harvoin syön nyt niitä. Harhojakaan ei ole ollut pitkään aikaan.
Ollut siis parempi kausi. Pystynyt hyvin elämään tämän sairauden kanssa.
Tänään ajattelin katsoa netflixiä ja käydä lenkillä. Eilenä en jaksanut lähteä lenkille koska oli niin kuuma. Tänään uusi yritys. Nyt pitää juoda paljon nestettä ettei tule huonoa oloa. Vettä siis ja voisi kyllä jossain vaiheessa ostaa vaikka limua. Pepsiä max lime limua tekee mieli en ole juonut sitä pitkään aikaan. Se on yksi mun lempi limu. Ihme ja kumma en katsonut eilenä yhtään jaksoa tuota ensitreffit alttarilla australiaa. Tänään voisi jatkaa sen katsomista. Olen katsonut sitä 11 jaksoa ja jaksoja on 36.
Vielä on paljon katsottavaa. Odotan myös että tulee tuonne ruutuun uusia syke sarjan jaksoja. Se on ollut todella hyvä sarja olen tykännyt. Jäänyt siihenkin ihan koukkuun. Paras kaverikin katsoo syke sarjaa. Kohta otan aamulääkkeet ja alan tiskamaan. Pitäisi siivota mutta nyt en jaksa. Huomenna on hyvin aikaa. Alan sitten heti aamusta siivoamaan niin on varmasti paljon viileämpää. Pyykkiä pesen myös huomenna vaatteet ja lakanat. Uskon että tästä tulee mukava päivä. Ihanaa kun ei ole mikään kiire.

Nyt alan taas säästämään.Tiistai 28.06.2022 05:42

Tiistai päivä. Heräsin tuossa puoli viideltä taas Aamukahvit join äsken.
Olo tuntuu tällä hetkellä aika väsyneeltä. No en yhtään ihmettele oli vauhdikas juhannus. Ei ole vielä alkanut onneksi ahdistamaan ja se on vaan hyvä. Elän hetken ja päivän kerrallaan. En mieti edes huomista.
Tänään käyn apteekissa hakemassa nuo leponexit ja karpalokapselit
Sitten on taas kaikkia lääkkeitä. Eilinen päivä meni katsellessa netflixiä, kävin lenkillä nukuin päikkärit..rento maanantai. Loppuillan katsoin ensitreffit alttarilla australiaa. Mä olen jäänyt siihen ohjelmaan ihan koukkuun. Voisin vaan katsoa sitä koko ajan. Sain eilenä pestyä pyykit. Pesukone oli onneksi vapaana. Pesen seuraavan kerran pyykkiä sitten ylihuomenna. Ulkona on todella lämmin. Nyt kun olen menossa ulos niin mun on pakko laittaa aurinkorasvaa etten pala. Kun rahaa tulee ensi viikolla niin ostan lisää aurinkorasvaa niin ei pääse loppumaan.
Odotan jo kovasti salkkareita. Enää vähän yli kuukausi niin jatkuu taas. Jäi aika jännään kohtaan. En olisi uskonut että Camilla herää koomasta ja on taas mukana salkkareissa. Jännäksi menee. Noel varmaan kuoli? Uskon näin. Syksyllä alkaa big brother. Sitä odotan innolla niin on katsottavaa. Syksyllä mä alan taas käymään salilla pari kertaa viikossa niin tulee tekemistä. Ajattelin nyt kesän pitää taukoa salista. Aijon nyt kesällä vaan lenkkeillä ja se on ollut hyvä liikunta. Paino on pysynyt hyvänä ja mä olen laihtunut pari kiloa. Lenkkeily tekee ihmeitä
Suosittelen. Ei maksa mitään kävelee vaan. Nyt otan aamulääkkeet ja alan tiskaamaan. Voisin kohta tarkistaa myös mun rahatilanteen. Rahaa tulee taas ensi viikolla. Aijon laittaa taas osan säästötilille. Nyt kun desucon on vietetty niin nyt alkaa säästäminen. Päätin että en aijo nyt yhtään shoppailla. Pidän varmaan parin kuukauden tauon shoppailusta.
Desuconiin meni aivan liikaa rahaa mutta löysin kaikkea kivaa.

Oli kuuma mutta hyvä juhannus!Maanantai 27.06.2022 05:03

Oli todella kiva juhannus. kuuma oli mutta ei se mua haitannut nautin ihan täysillä. Otin vähän aurinkoa tuossa lauantaina iltapäivällä. Parisen tuntia jaksoin olla ulkona sitten riitti. Join samalla siideriä kun otin aurinkoa sekä kuuntelin hyvää musiikkia. Oli mukavaa viettää juhannusta poikaystävän kanssa. Mä olen kaikki juhannukset aina ollut poikaystävän luona. Join juhannusksena omenaviiniä ja siideriä. Ai että se viini maistui hyvältä taas kun sitä ei ollut juonut hetkeen. Kylmänä se on hyvää.
Join manskikkalime siideriä ja kuivaa omena siideriä. Ne on mun lempi siiderit mitä juon aina kesällä. Saunottiin ja valvottiin viikonloppuna niin kuin aina. Sitten seuraavana päivänä oli mukavaa nukkua pitkään. Ei tarvinnut herätä kun kello soi. Syötiin makkaraa ja salaatteja juhannuksena oli todella hyvää. Ei onneksi tullut huonoa oloa kun oli syönyt ja juonut hyvin. Uusi viikko alkaa. Heräsin jo neljältä en saanut enää unta koska on niin kuuma. Aamukahvit olen juonut ja nyt olen ihan hereillä. Pitäisi tänään tehdä kauppalappu ja käydä kaupassa. En ole suunnitellut yhtään että mitä söisin. No tässä on nyt aamu aikaa miettiä. Mun pitää tällä viikolla hakea lisää leponexia ja karpalokapseleita sitten on taas kaikkia lääkkeitä. Verikokeet mulla on viikon päästä maanantaina puoli yhdeltä. Nopeasti tää aika menee koska tuntuu että olisin äsken jo ollut verikokeissa. Kohta kesäkuu on mennyt ja alkaa heinäkuu. Pakko sanoa että on ollut todella kiva kesä tähän asti. Aijon nauttia täysillä loppukesästä. Olo on ollut ok. Ei ole ahdistanut tai masentanut olen ollut aika iloinen ja positiivinen. Nuo olotilat pitää olla koska on kesä. Toivon että tää olotila jatkuu vielä.
Toki varaudun siihen jos alkaa yllättäen ahdistaa. Se ahdistus tulee aina siinä vaiheessa jos mulla on kova vauhti päällä niin sitten mä väsähdän.
Nyt otan aamulääkeet ja jaan viikonlääkkeet dosettiin. Pyykkiä pitää pestä myös tänään. Onneksi on tänään aikaa pestä. Mulla on kiva pyykkivuori!
Olen tänään lähdössä poikaystävän luokse juhannuksen viettoon. Olen melkein pakannut kaikki kamat. Illalla olen vasta lähdössä koska poikaystävällä on vielä työpäivä tänään ja sitten sillä alkaa pitkät vapaat.
Ihanaa taas nähdä koska mulla on ollut ikävä sitä. Ollaan jo suuniteltu että mitä tehdään juhannuksena. Valvotaan, saunotaan, juodaan, syödään hyvää grilliruokaa, katsellaan netflixistä sarjoja ja leffoja..siinä se juhannus menee mukavasti eli otetaan ihan rennosti. Helteet on tulossa viikonloppuna niin pitää vaan juoda paljon nestettä ja kun haluaa olla ulkona niin pitää laittaa sitä aurinkorasvaa minkä mä käyn nyt ostamassa tänään. Alan kohta maksamaan laskuja pois. Sitten näkee paljon tilille jää vielä rahaa. Varmasti ihan kivasti niin pystyy ostamaan ruoat ja juomat.
Mä heräsin jo neljän jälkeen ennen herätyskelloa. En saanut enää unta niin päätin nousta ylös ja aloin keittämään aamukahvia. Nyt olen ihan hereillä ja innoissani. Ei ahdista yhtään mulla on vaan ollut kireä olo ja pää kipeä tällä viikolla. Mulla on vaatekriisi mitä puen päälle tänään. Ajattelin ehkä laittaa sen uuden t-paidan minkä ostin desuconista ja aijon ottaa käyttöön tuon mun uuden laukun. Sitten niiden kanssa jotkut legginsit. Sain eilenä siivottua ja pestyä pyykit. Tänään mulla ei ole mitään ihmeellistä odotan että poikaystävä tulee hakemaan illalla. Pitää jotenkin aika saada tänään kulumaan eli katson varmaan netfixiä. Salkkareiden vikassa jaksossa taas tapahtui. Camilla heräsi koomasta, Noel vissiin kuoli..Innolla odotan uusia jaksoja mitkä alkaa elokuussa.
Nyt otan aamulääkkeet ja alan maksamaan laskuja pois. Voisi kuunnella kohta hyvää musiikkia. Juhannus fiilis päälle. Aijon vaan nauttia koko viikonlopun.

Pakko katsoa vika salkkarit jakso.Keskiviikko 22.06.2022 05:46

Tänään siivoan kämpän ja pesen pyykkiä. Huomenna olen sitten lähdössä juhannuksen viettoon poikaystävän luokse. Olen melkein pakannut kaikki. Otan nyt paljon vaihtovaatetta mukaan koska viikonlopulle on luvattu hellettä. Pakkaan myös mukaan mun kannettavan ja tabletin. Voi katsoa sitten niiden kautta sarjoja ja animea. Pitää tehdä kauppalappu mitä ostaa kaupasta sitten huomenna ruokaa ja jotain juotavaa. Sanoin poikaystävälle että voitaisiin ostaa pihviä, makkaraa, perunasalaattia..kunnon grilliruokaa. Alkossa pitää käydä ostamassa viinipullo ja sitten siideriä ja lonkeroa. Kunnon juhannus juomat. Aijon tänään käydä lidlissä ostamassa sen aurinkorasvan mikä maksoi 12 euroa.
pakko ostaa koska mä muuten palan jos olen auringossa. Oli hyvät jalkapallopelit eilenä. Mä tein kolme maalia ja vahingossa oman maalin.
Olin hyökkääjä alkuun ja loppuajan puolustaja. Kentällä oli aika kuuma kun pelattiin. Onneksi vesipullo oli mukana. Mulla oli eilenäkin pää vähän kipeä. Nyt olo tuntuu ihan hyvältä. Ei ole onneksi ahdistanut ja se on hyvä. Viikko sujunut tähän asti ihan hyvin. Tänään tulee viimeinen salkkarit jakso. Eilinen jakso jäi jännään kohtaan. Nyt tämän päivän jaksossa ammutaan joku Jää dramaattiseen kohtaan taas. Nyt otan aamulääkkeet ja alan imuroimaan. Kun siivoan niin aijon kuunnella samalla hyvää musiikkia. Teen aina niin. Aamu alkanut hyvin kiitos aamukahvin. Näköjään tänään paistaa aurinko. Jee! piristää mieltä.
Nyt nautitaan täysillä kesästä!
Se on tiistai ja tänään on jalkapalloa iltapäivällä. Nyt on hyvä sää pelata.
Tykkään pelata jalkapalloa mun mielestä se on hauskaa. Olen aina iloinen kentällä. Aijon alkuun olla taas puolustaja ja loppuajan hyökkääjä.
Meitä on hyvä porukka aina pelaamassa niin voi jutella kaikkien kanssa.
Tulen kaikkien kanssa toimeen. Muut pelaajat tykkää musta koska olen iloinen ja positiivinen sekä hyvä pelaamaan. Olen aina itsevarma kentällä jos pelaan jalkapalloa tai sählyä. Se on vaan mun juttu. Mulla on aika hyvä kunto myös niin jaksaa juosta. Mä lenkkeilen paljon niin sen takia mun kunto on noussut. Olo tuntuu tällä hetkellä ihan hyvältä. Uskon että tästä on tulossa hyvä päivä eikä ala ahdistamaan. Onneksi pääsee juoksemaan pallon perässä niin saa purettua tuota kireää oloa mikä mulla on ollut nyt pari päivää. Eilenä mulla oli kiva päänsärky koko päivän.
Nyt pää ei tunnu kipeältä ja se on hyvä. Aamu alkanut mustalla kahvilla onneksi se herätti. Nukuin hyvin viime yönä. Heti kun menin eilenä illalla nukkumaan niin nukahdin heti. Heräsin jo puoli viideltä tänään.
Kohta alan tiskaamaan ja siivoan keittiötä koska on vähän sotkuista.
Otan aamulääkkeet hetken päästä ja mun ei tarvitse tällä viikolla hakea mitään muita lääkkeitä paitsi nuo karpalokapselit. Ensi viikolla mä haen seuraavan kerran leponexia. Sitä saa taas hakea koska olen käynyt verikokeissa. Seuraava verikoe aika on 4 päivä heinäkuuta puoli yhdeltä.
Huomenna tulee rahaa. Ihan hyvä koska mun pitää ostaa se aurinkorasva koska viikonlopulle on luvattu hellettä ajattelin olla ulkona silloin. Ottaa aurinkoa ja juoda vähän siideriä samalla kuunnellen hyvää musiikkia. Olen menossa poikaystävän luokse juhannuksena.
Ylihuomenna näemme! Ihanaa. On ollut sitä kova ikävä. Kivaa jo lähteä torstaina juhannuksen viettoon tulee pitempi viikonloppu.

Pyykinpesua ja kauppaan.Maanantai 20.06.2022 05:28

Uusi viikko alkaa. Saa nähdä millainen viikko on tulossa. Juhannusta mä odotan innolla niin pääsee poikaystävän luokse. Lähden jo varmaan siinä torstaina niin on sitten vähän pidempi viikonloppu. Olo tuntuu tällä hetkellä ihan hyvältä.
Varaudun kyllä siihen jos alkaa ahdistaa ihan yllättäen. Se voi tulla myöhemmin se ahdistus. No onneksi mulla on lääkkeet mitkä lievittää sitä. Kun ottaa masennuslääkkeen aamulla niin se onneksi tekee sen että ei ala pahasti ahdistamaan. Kohta jaan viikonlääkkeet dosettiin ja pitää tarkistaa mitä lääkkeitä on ja mitä pitää hakea. Mun pitää tällä viikolla ostaa lisää noita karpalokapseleita alkaa kohta loppua. Mä syön niitä joka päivä. Otan aina illalla sen iltalääkkeiden kanssa. Tänään pitää pestä pyykkiä ja käydä kaupassa. Menen taas mun sähköpotkulaudalla niin sillä pääsee nopeasti. Laitan sen kohta lataukseen niin on sitten akku täynnä.
Tällä viikolla tulee vikat salkkarit jaksot. Innolla katson mitä siinä tapahtuu. Vika jakso on varmasti jännittävä. Tänään katson taas netflixiä kun on hyvin aikaa ja mä löysin sieltä hyvän sarjan mihin olen jäänyt koukkuun. Sen niminen kuin "Good doctor" Olen katsonut vasta ekan jakson. Sitä on tullut kolme kautta. Näköjään aurinko paistaa tänään Ihan hyvä niin pääsee lenkille. Kävin eilenäkin lenkillä. Nyt alan siivota keittiötä ja vien pyykit hetken päästä. Alan tässä heti aamusta pesemään. Pesukone on varmasti vapaa. Uskon että tästä on tulossa mukava päivä. Onneksi myös aamukahvi herätti.

Oli todella kiva päivä desuconissa! :)Sunnuntai 19.06.2022 05:49

Oli todella mukava päivä eilenä desuconissa. Paljon oli porukkaa siellä enkä yhtään ihmettele koska se tapahtuma oli loppuunmyyty. Käytiin burger kingissä syömässä ja mä otin whopper aterian. Oli todella hyvää ja sen kanssa iso limu. Kun käveltiin sibeliustalolle niin ei onneksi sillä hetkellä satanut kaatamalla vettä. Sitten kun lähdimme pois niin sitten satoi kaatamalla vettä ja me kastuttiin aika kivasti. Mun hiukset ja housut oli ihan märät. Heti kun pääsi kotiin niin kuumaan suihkuun. Tuli aika paljon shoppailtua siellä. Rahat riittivät juuri ja juuri. Mä löysin yhden animefiguurin, pokemon pehmolelun, ihanan laukun ja t-paidan.
Poikaystävälle mä löysin tuliaiseksi dark souls kahvikupin ja sen kanssa noita japanilaisia karkkeja. Otin paljon kuvia siellä noista cosplay asuista mitä muilla oli päällä siellä. Kysyin aina että saanko ottaa kuvan? Sekä tuli juteltua muiden harrastajien kanssa siellä. Mun kaveri osti paljon "Miku" tavaraa mitä siellä oli myynnissä. Kaveri on Miku fani se on yksi pelihahmo. Sitten mun kaveri löysin todella hienon repun sieltä desuconista. Siinä mun uudessa laukussa on pinkkiä ja nahkaa. Siihen mahtuu paljon tavaraa ei ole mikään pieni laukku. Maksoi 35 euroa se oli alennuksessa. Oikea hinta olisi ollut 44 euroa. Jos se olisi maksanut sen 44 euroa niin sitten en olisi ostanut sitä. Suunniteltiin kaverin kanssa kun on seuraava desucon tapahtuma, niin me aijotaan yöpyä sitten hotellissa. Ei tarvitse bussilla kulkea edes takaisin. Nyt alan säästämään rahaa taas seuraavaan desuconiin. Mulla on onneksi koko syksy sitten aikaa säästää. Innolla jo odotan seuraavaa desuconia.
Ensi viikolla on juhannus. Olen menossa poikaystävän luokse viettämään sitä pääsee antamaan desucon tuliaisen samalla. Innolla jo odotan että näemme. On ollut vähän ikävä.

Desucon! :)Lauantai 18.06.2022 05:49

Tänään on se päivä kun pääsee yli kahden vuoden jälkeen taas desuconiin! Lähetään kaverin kanssa tuossa aamupäivällä bussilla lahteen. Matka kestää noin puolisentuntia. Kun pääsemme lahteen niin ekana me mennään burger kingiin syömään. Saa nähdä minkä aterian aijon ottaa ja syödä. Aijon maksaa kortilla nuo mun ruoat. Käteisellä maksan nuo shoppailut desuconissa. Odotan innolla mitä kaikkea siellä desuconissa on myynnissä. 120 euroa mulla on shoppailuun. Aijon poikaystävälle ostaa tuliaisia sieltä. Katsoo mitä löydän. Aina kun olen ollut desuconissa niin olen ostanut tuliaisia sieltä poikaystävälle. Olo on tällä hetkellä aika iloinen ja jännittynyt. Se on hyvää jännitystä onneksi ei ahdista. Pitää laittaa puhelin lataukseen niin sillä aijon ottaa paljon kuvia sieltä desuconista. Sekä ehdottomasti noista cosplay asuista mitä muilla on siellä päällä. Kysyn aina niiltä aina ensin että saako ottaa kuvan?
Vettä näköjään sataa lahdessa niin mun on pakko ottaa takki ja sateenvarjo mukaan niin ne kastu sitten pahasti. Mun pitää nyt vielä hetki miettiä tuota mun vaatetusta. Semmoiset vaatteet ettei tule kamalan kylmä. Sitten kun päästään desuconiin niin olen varmaan siellä t-paidassa koska siellä sisällä saattaa olla aika lämmin kun on paljon porukkaa.
Nyt otan aamulääkkeet ja alan fiilistellä tätä päivää. Pitää laittaa laukku valmiiksi niin kaikki on sitten mukana. Otan käyttöön tuon mun yhden animelaukun minkä joskus olen ostanut desuconista. Tästä tulee todella kiva päivä! Vesisade ei masenna minua.