IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Oli todella kiva päivä desuconissa! :)Sunnuntai 19.06.2022 05:49

Oli todella mukava päivä eilenä desuconissa. Paljon oli porukkaa siellä enkä yhtään ihmettele koska se tapahtuma oli loppuunmyyty. Käytiin burger kingissä syömässä ja mä otin whopper aterian. Oli todella hyvää ja sen kanssa iso limu. Kun käveltiin sibeliustalolle niin ei onneksi sillä hetkellä satanut kaatamalla vettä. Sitten kun lähdimme pois niin sitten satoi kaatamalla vettä ja me kastuttiin aika kivasti. Mun hiukset ja housut oli ihan märät. Heti kun pääsi kotiin niin kuumaan suihkuun. Tuli aika paljon shoppailtua siellä. Rahat riittivät juuri ja juuri. Mä löysin yhden animefiguurin, pokemon pehmolelun, ihanan laukun ja t-paidan.
Poikaystävälle mä löysin tuliaiseksi dark souls kahvikupin ja sen kanssa noita japanilaisia karkkeja. Otin paljon kuvia siellä noista cosplay asuista mitä muilla oli päällä siellä. Kysyin aina että saanko ottaa kuvan? Sekä tuli juteltua muiden harrastajien kanssa siellä. Mun kaveri osti paljon "Miku" tavaraa mitä siellä oli myynnissä. Kaveri on Miku fani se on yksi pelihahmo. Sitten mun kaveri löysin todella hienon repun sieltä desuconista. Siinä mun uudessa laukussa on pinkkiä ja nahkaa. Siihen mahtuu paljon tavaraa ei ole mikään pieni laukku. Maksoi 35 euroa se oli alennuksessa. Oikea hinta olisi ollut 44 euroa. Jos se olisi maksanut sen 44 euroa niin sitten en olisi ostanut sitä. Suunniteltiin kaverin kanssa kun on seuraava desucon tapahtuma, niin me aijotaan yöpyä sitten hotellissa. Ei tarvitse bussilla kulkea edes takaisin. Nyt alan säästämään rahaa taas seuraavaan desuconiin. Mulla on onneksi koko syksy sitten aikaa säästää. Innolla jo odotan seuraavaa desuconia.
Ensi viikolla on juhannus. Olen menossa poikaystävän luokse viettämään sitä pääsee antamaan desucon tuliaisen samalla. Innolla jo odotan että näemme. On ollut vähän ikävä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.