IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Siivousta ja pyykinpesua.Torstai 31.03.2022 05:46

Torstai päivä tänään taas siivotaan. Alan kohta siivota kun olen eka kirjoittanut blogin. Heräsin jo puoli viideltä ja aamukahvit on juotu.
Onneksi aamukahvi herättää. Mä juon joka aamu aika vahvaa mustaa kahvia. En koskaan lisää siihen maitoa tai sokeria. Olo on ollut nyt todella hyvä. Olen nauttinut tästä hyvästä olosta sekä nauranut paljon viime päivinä sekä ollut iloisella päällä. Huomenna mun pitää käydä apteekissa. Pitää hakea taas kaikkia lääkkeitä: Leponexit, medipamit, karpalokapselit..sitten on taas niitä lääkkeitä hetken ajan. Ajan pyörällä tuonne apteekkiin niin pääsee sillä nopeasti ja takaisin. Olen taas salkkareissa ihan mukana. Katsonut kaikki jaksot. Huomenna tulee uudet rantabaari jakso tuonne mtv palveluun. Katson ne heti kun kerkiää. Hyvä sarja tykkään. Olen katsonut rantabaari sarjaa ihan alusta asti. Harmi kun mun pari lempi hahmoa kuoli siinä. Lola ja Milo. Enää pari jaksoa niin putous loppuu. Hannu Gandhi voittaa ihan varmasti. Pakko sanoa että tämä putous kausi ei ole ollut niin hyvä. Silti olen halunnut katsoa kaikki jaksot. Tänään taas lenkkeilyä. Ajattelin mennä nyt päivällä lenkille.
Paino oli tippunut taas kilon. Mun paino jotenkin nyt jojoilee kilon välillä. No pääasia ettei nouse nyt enempää. Nyt olen taas tyytyväinen mun painoon. Katsoin eilenä syke sarjaa eteenpäin. Olen vieläkin kuudennella kaudella. Hyvä sarja olen jäänyt siihen koukkuun. Paras kaverikin katsoo sitä sarjaa. Aloin katsomaan myös tuota lego masters suomea. Sitä on kiva katsoa kun ne rakentaa niillä lego palikoilla. Olen katsonut vasta ekan jakson. Olen vähän jäljessä siinä. Kerkiän kyllä katsoa kaikki jaksot jossain vaiheessa. Nyt otan aamulääkkeet ja alan siivota. Sitten on mukavaa kun on siistiä. Viihtyy kämpässä. Pyykit vien hetken päästä pesuun.

Oli eilenä tasaiset sählypelit.Keskiviikko 30.03.2022 06:09

Miten nämä päivät menee vaan nopeammin? Tuntuu että aika kuluu äkkiä. Ylihuomenna on taas perjantai. Kohta vaihtuu myös kuukausi huhtikuu.
Eilenä oli hyvät sählypelit. Sai juosta ihan täysillä pallon perässä. Pelattiin yhteensä noin puolituntia. Paras kaveri ei tullut pelaamaan koska sillä oli selkä kipeä. Aika lailla tuli tasapeli. Molemmat joukkueet saivat yhtä paljon maaleja. Oli muutenkin hauskaa pelata. Meitä on aina hyvä porukka pelaamassa sählyä. On miehiä ja naisia. Sekajoukkueet oli. Ensi viikon tiistaina on pelit taas. Tänään on illalla salitreenit. Hyvällä fiiliksellä olen menossa. Kuntoilen niin paljon taas että hiki vaan valuu niinkuin viime maanantaina. Olo on onneksi ollut viime päivinä positiivinen ja iloinen. Ei ole yhtään ahdistanut ja se itkupurkaus yhtenä päivänä helpotti myös aika paljon mun oloa. Nyt aijon keskittyä hyviin asioihin mitä mulla on elämässä ja elän hetken ja päivän kerrallaan. Kohta vaihdan puhtaat lakanat sänkyyn. Huomenna pesen vasta pyykkiä tänään en jaksa. Huomenna aijon siivota saa kämpän kuntoon. Pitää käydä kaupassa tänään mulla alkaa vihreä tee olla loppu. Ostan sitä pari pakettia niin on sitten teetä joksikin aikaa. Menen pyörällä kauppaan. Pääsee nopeasti ja takaisin. Aamulenkille olen menossa niinkuin joka aamu. Se aina piristää kun käy. Päivä lähtee myös lenkillä hyvin käyntiin. Olen huomannut tämän. Suosittelen lenkkeilyä kaikille. Ei maksa mitään kävelee vaan. Paino pysyy hyvänä kun vaan liikkuu. Jättää samalla kaiken sokerin pois lisäksi. Nyt en ole yhtään syönyt sokeria tällä viikolla. Hyvin olen kaikki karkkihyllyt ohittanut kun olen käynyt kaupassa. Enkä ole juonut yhtään limua.
Hyvä minä! Nyt otan aamulääkkeet ja vaihdan lakanat sänkyyn.
Tästä tulee hyvä päivä. Toivon että aurinko vielä paistaisi.
Eilenä oli taas itkupotkuraivaripäivä. Mä vaan itkin mutta se helpotti onneksi mun oloa. Sai taas kaiken purettua pihalle. Nyt on paljon kevyempi olo. Olin eilenä illalla salilla niin tuli tehtyä todella hyvät treenit että hiki vaan valui. Huomenna olen menossa taas salille. On hyvä että on innostusta liikkua ja kuntoilla. Tänään on iltapäivällä sählypelit taas. Hyvällä fiiliksellä olen menossa pelaamaan. Paras kaveri on tulossa myös peleihin. Näkee samalla sitäkin. Ei olla nyt nähty pariin viikkoon. Huomasin että mun pitää tällä viikolla hakea myös rauhoittavia lääkkeitä koska nekin alkaa kohta olla loppu. Mun pitää ensin soittaa yhteen paikkaan että uusivat sen lääkereseptin niin saa haettua sitä lääkettä. Soitan tänään sinne tässä aamulla. Varmaan saan sitä lääkettä haettua loppuviikosta samalla kun haen niitä leponex lääkkeitä.
Olin eilenä illalla niin väsynyt etten jaksanut katsoa salkkareita. No katson tänään kaikki salkkarit jaksot mitä on tullut. Onneksi ne jaksot voi katsoa koska vaan mtv palvelusta. Tänään olen menossa aamulenkille niin kuin joka aamu ja teen ruoaksi lohikeiton. Keittopäivä. Eilenä tein makkarakastiketta. Siitä tuli aika hyvää. Menin eilenä pyörällä kauppaan. Hyvin pystyi ajamaan vaikka oli tullut lunta eikä ollut kamalan liukasta.
Se on hyvä että pääsee sillä niin ei aina tarvitse kävellä joka paikkaan.
Kohta alan kulkemaan tuolla mun sähköpotkulaudalla. Ostin sen silloin poikaystävältä viime kesänä. Hyvin pystyy silläkin kulkemaan.
Akku on nyt täynnä siinä. Takavalo lähti irti siitä no mutta ei se haittaa
En koskaan kulje sillä pimeässä. Laitan sen valon siihen sitten jossain vaiheessa. Nyt otan aamulääkkeet ja alan kohta tiskaamaan.
Onneksi aamukahvi herätti tänä aamuna.

Leponexia pitää hakea tällä viikolla.Maanantai 28.03.2022 05:20

Heräsin tänä aamuna jo puoli viideltä. Ajattelin olla taas aamuvirkku.
Join äsken aamukahvit mikä herätti myös. Tänään on jonkin verran ohjelmaa. Pitää käydä kaupassa, lenkille aijon mennä päivällä, pyykkiä pitää pestä ja salitreenit on illalla. Alan kohta tekemään kauppalappua. Huomenna ajattelin tehdä ruoaksi lohikeittoa. Se on yksi mun lempi keitto mitä teen useasti ja nyt mun tekee sitä taas mieli. Lunta on tullut yöllä en pääse kauppaan polkupyörällä vaan pitää mennä kävellen. En yhtään tykännyt tänä aamuna että lunta oli tullut. Toivon että sulaa nopeasti pois.
Eli pitää myös laittaa jalkaan talvikengät. Kohta jaa viikonlääkkeet dosettiin niin mun pitää tällä viikolla käydä apteekissa hakemassa nuo leponexit ja lisää karpalokapseieita. Ne alkaa olla loppu. Kaikkia muita lääkkeitä on vielä. Eli masennuslääkkeitä ja rauhoittavia. En nyt olen syönyt rauhoittavia pitkään aikaan ja se on vaan hyvä. Olen voinut silleen hyvin etten ole joutunut ottamaan niitä. Katsoin eilisen putous jakson oli hauska. Enää pari jaksoa niin sitten se loppuu. Toivon että Hannu Gandhi voittaa sen hahmo kilpailun. Se on ollut jotenkin niin mahtava hahmo ja sillä on ihana ääni kun se puhuu. Saa nähdä mitä tällä viikolla tapahtuu salkkareissa. Innolla haluan nähdä. Ihan kivaa mennä salille tänään. Laitan päälle ne mun uudet David urheiuvaatteet mitkä ostin tokmannilta.
Tosi hyvä löytö oli. Pitää sitten kesällä katsoa jos ostaa niitä vaatteita taas lisää sekä muita kesävaatteita. Odotan kovasti että pääsisi tuonne New Yorker liikkeeseen shoppailemaan. Se on yksi mun lempi vaateliike. Kävin siellä viimeksi vähän ennen joulua mutta en ostanut silloin sieltä mitään. Pitää kysyä jos mun yksi kaveri lähtisi mun mukaan sinne. Tehtäisiin kunnon shoppailureissu. Sekin tykkää siitä vaateliikkeestä. Pitää alkaa suunnitella näitä reissuja pikkuhiljaa.
On sitten mitä odottaa. Shoppailu on aina kivaa välillä!

Oli kivaa shoppailla pitkästä aikaan.Sunnuntai 27.03.2022 07:02

Eilenä oli kiva päivä. Nähtiin poikaystävän kanssa. Käytiin tokmannilla ja lidlissä. Tokmannille oli tullut uusia kivoja David urheiluvaatteita. Tuli sitten ostettua legginsit ja toppi. Meni yhteensä 30 euroa. Oli kiva shoppailla ja se piristi paljon. Nyt päätin etten shoppaile taas hetkeen. Laitan nuo vaatteet päälle kun menen seuraavan kerran salille eli ensi viikon maanantaina. Kiva mennä treenaamaan uusissa vaatteissa.
Se David urheilutoppi minkä mä ostin niin on keltaisen värinen. Sitä voi myös ihan hyvin käyttää kesällä. Olo on nyt tuntunut väsyneeltä. Ei ole ahdistanut. Välillä sitä väsyttää välillä ei. No onneksi ei tänään tarvitse lähteä mihinkään mutta lenkille aijon mennä. Kävin eilenäkin lenkillä kauheassa myrskyssä. Ei ollut mikään hyvä idea mutta lähdin silti lenkille.
Oli todella kova tuuli. Pipo meinasi lähteä päästä. Varmaan tänään on rauhallisempi ilma mitä eilenä. Aijon mennä aamulenkille ja iltapäivällä teen toisen lenkin. Paljon liikuntaa tälle päivälle. En eilenä jaksanut katsoa putousta niin varmaan tänään katson sen eilisen jakson. Se on kätevää kun voi katsoa koska vaan tuolta mtv palvelusta. Sieltä katson aina kaikki salkkarit jaksot. Eilenä tuli taas katsottua kotikatua ja syke sarjaa. Siinä se iltapäivä meni ja ilta. Sai hyvin ajan kulumaan. Tänään varmaan taas katson noita sarjoja. Kun ei ole muutakaan tekemistä tälle päivälle.
Huomenna arki taas alkaa. Pitää ensi viikolla hakea leponex lääkettä.
Alkaa kohta loppumaan. Nyt saan taas hakea sitä lääkettä koska olen käynyt verikokeissa. Seuraavat verikokeet mulla on 11 päivä huhtikuuta. Kevät on jo silloin aika pitkällä. Nyt on kiva kun pääsee pyörällä ajamaan. Ajattelin huomenna ajaa sillä kauppaan. Ei tarvitse kävellä.

Menen tänään käymään tokmannilla.Lauantai 26.03.2022 06:06

Olen taas terve. Mahakipu kesti vaan sen pari päivää onneksi. Poikaystäväkin on taas kunnossa sekin parani. Söin eilenä aamupalaksi ison lautasellisen puuroa niin sekin rauhoitti vähän tuota mun vatsaa. Aijon nyt syödä puuroa joka aamu koska se tekee vaan vatsalle hyvää.
Pakko sanoa että pöpöjä on paljon nyt liikkeellä. Koronaa myös.
Muuten olo on ollut ok. Ei ole ollut yhtään ahdistusta. Olen saanut aika hyvin levättyä kun olen ollut kipeä. Mikä on tehnyt vaan hyvää.
Sain eilenä katsottua kaikki rantabaari jaksot. Iltapäivällä oli hyvin aikaa katsoa. Kävin pari kertaa eilenä myös lenkillä. Sai kunnolla raitista ilmaa.
Kävin päivällä ja illalla. Tänään aijon ulkoilla taas. Ihanaa kun ei ole kiire. Ajattelin tänään käydä tokmannilla. Tekisi mieli shoppailla jotain kivaa. Katson onko sinne tullut myyntiin uusia david urheiluvaatteita. Mä rakastan niitä vaatteita. Voisi ostaa vaikka pari semmoista toppia tai t-paitaa sitten jotkut kivat legginsit. Tai sitten vaan teen niin että säästän enkä ostakaan mitään. Mieli voi muuttua. Katson nyt ihan fiiliksen mukaan. Voisin tokmannilla myös katsoa jotain kivan väristä kynsilakkaa.
Ai niin ja uusia ponnareita voisi ostaa. Niitä tarvitsee aina kun on pitkät hiukset. Hoitoainetta hiuksiin pitää ostaa myös. Mulla alkaa sekin olla kohta loppu. Otan kohta aamulääkkeet ja voisin kuunnella jotain musiikkia. Heräsin jo viiden jälkeen. Hyvin nukuin viime yön. Ehkä nukun päikkärit tänään jos tuntuu siltä.

Maha on kipeä.Perjantai 25.03.2022 06:00

Makasin koko päivän eilenä sohvalla vatsakipujen takia. Olo on edelleen kipeä. Mietin että olenko syönyt jotain semmoista mistä vatsa tuli kipeäksi? Vai onko tämä joku pöpö minkä olen vaan saanut. Aijon levätä tämänkin päivän. Poikaystäväkin on tällä hetkellä kipeä myös ja sillä on vatsavaivoja. Olen varmaan saanut pöpön siltä. Pitää nyt syödä noita maitohappobakteereja jos ne auttavat tuohon vatsaan. Otan kohta taas yhden. Olo on ollut myös väsynyt kun tulin kipeäksi. Onneksi ei tarvitse lähteä mihinkään. Koitan tänään kumminkin tehdä jonkun lenkin niin saisi vähän raitista ilmaa. Tekisi ihan hyvää. Eilenä kun olin vaan sohvalla niin katsoin kotikatu ja syke sarjaa. Katsoin myös putous jakson mikä oli aika hauska. Huomenna tulee putous taas. Katson sen sitten kun tulee hyvä hetki. Olen nyt salkkareissa ihan mukana sain katsottua jaksot eilenä.
Salkkareissa taas tapahtuu vaikka mitä niin sitä on vaan pakko katsoa ja seurata. Paljon draamaa. Eilinen jakso jäi aika mielenkiintoiseen kohtaan.
Kalleen ja siihen toiseen mieheen kun ne oli sängyssä ja Sampo tulee paikalle. Pakko katsoa mitä seuraavaksi tapahtuu. Innolla haluan nähdä.
Olen rantabaari sarjassa vähän jäljessä. En ole vieläkään katsonut viime perjantain jaksoja ja tänään on tullut uudet jaksot taas. No mulla on viikonloppuna aikaa katsoa sitten kaikki. Pidän katsomismaratoonin.
Paras kaveri soitti mulle eilenä ja oli kiva jutella. Suunniteltiin että ensi viikon viikonloppuna olen menossa sen luokse viettämään iltaa ja olen yötä. Juodaan vähän viiniä, höpötellään ja valvotaan. Olen kaivannut kovasti parhaan kaverin seuraa. Toivon että nyt mikään korona ei sitten iske ennen sitä ja että olen muutenkin kunnossa. Sekä toivon että paras kaveri ei tule myöskään kipeäksi.

En eilenä jaksanut katsoa salkkareita.Torstai 24.03.2022 05:51

Nopeasti tämä viikko on mennyt. Ollut todella hyvä viikko. Ei ole yhtään ahdistanut, masentanut tai ollut harhoja. Hyvin olen pystynyt elämään tämän sairauden kanssa hetki ja päivä kerrallaan. Onneksi lääkkeet auttavat paljon kun syön niitä. En todellakaan aijo koskaan lopettaa mun lääkiystä. Syön lääkkeitä ihan loppuun saakka. Mulle on ihan sama mitä muut ajattelevat siitä että syön lääkkeitä. Olen semmoinen kuin olen.
Tänään pitää siivota. Onneksi on koko aamu aikaa. Pesin jo eilenä pyykit niin ei enää tällä viikolla tarvitse pestä pyykkiä. Olin eilenä niin väsynyt etten jaksanut katsoa salkkareita. Katson tänään salkkarit jaksot. Menin eilenä ajoissa nukkumaan ja nukahdin heti. Tänä aamuna mä heräsin kuuden jälkeen. Nyt olen ihan hereillä kun join kupin mustaa kahvia.
Aijon tänään lenkkeillä. Illalla olen menossa. Saa taas liikuntaa tälle päivälle. Viikonloppuna tulee vissiin lunta taas ja kylmä. Näin luin uutisista. Katsoo pääseekö ollenkaan lenkille viikonloppuna jos on semmoinen sää. Katsoin eilenä muutaman jakson syke sarjaa. Olen kuudennella kaudella. Pakko sanoa että olen jäänyt siihen sarjaan koukkuun. Siinä on paljon hyviä hahmoja mistä mä tykkään. Siinä tapahtuu koko ajan jotain. Viikonloppuna tulee varmasti taas katsottua sitä sarjaa kun mulla on silloin vaan aikaa. Aijon jatkaa myös kotikatu sarjan katsomista. Nyt en ole katsonut kotikatu sarjaa hetkeen.
Muistin juuri etten ole vieläkään kerennyt katsomaan viime viikonlopun putous jaksoa. Sekin pitää katsoa jossain vaiheessa.

Olen iloinen! :) Hyvä fiilis jatkuu.Keskiviikko 23.03.2022 06:50

Odotan jo kovasti kesää ja että pääsee desuconiin. Onneksi saatiin kaverin kanssa liput sinne. Nyt tässä on muutama kuukausi säästää rahaa siihen reissuun. Pitää olla bussimatka, ruoka ja shoppailurahat. Paljon kuvia pitää sitten ottaa sieltä ja shoppailla vähän animekrääsää. Eli varmaan figuureja jos löytyy. Katson jos vaikka löytäisin desuconista kivan repun tai laukun. Semmoisia olen myös löytänyt sieltä. Aijon varmaan viikonloppuna jatkaa animen katsomista. Nyt kun mulla on aikaa. Pääsee niissä sarjoissa eteenpäin ja katsoo jos löytää jotain uusia sarjoja.
Olen huomannut että koko ajan tulee uusia animesarjoja mitä ei aina kerkiä katsoa. Katson aina sarjan kerrallaan. Olen harrastanut animea ja mangaa 13 vuotiaasta asti tähän päivään. Todella rakas harrastus mulle.
Poikaystäväkin katsoo myös animea. Voidaan aina puhua animesta ja suositellaan toisilemme sarjoja mitä kannattaa katsoa. Tänään illalla taas salitreenit. Innolla olen menossa sinne. Se on hyvä että olen innostunut taas liikkumaan ja kuntoilemaan. Tekee vaan hyvää mielelle ja kropalle.
Painokin pysyy hyvänä. Olen tyytyväinen mun painoon tällä hetkellä on pysynyt normaalina. Tuli eilenä hyvää mifupastavuokaa. Söin sitä eilisen päivän ja loput laitoin pakkaseen. Tänään teen suikalelihakastiketta ja riisiä. Otan kohta aamulääkkeet. Onneksi kahvi herätti tänä aamuna.
Olo tuntuu ihan hyvältä tällä hetkellä. Tästä tulee hyvä päivä. Nyt mulla ei ole ollut ahdistusta viime päivinä. Olo ollut normaali ja olen ollut iloisella päällä melkein koko ajan. Pakko nyt vaan nauttia tästä hyvästä olosta kun vaan pystyy. Tiedän että jossain vaiheessa se huono olo sitten iskee ja kovaa. Eli tulee ahdistus ja harhat. Siinä vaiheessa syön taas rauhoittavia. Onneksi se lääke auttaa heti noihin olotiloihin. En ole nyt syönyt moneen viikkoon rauhoittavia ja se on vaan hyvä.

Innolla tänään peleihin. :)Tiistai 22.03.2022 06:04

Tänään on taas sählypelit iltapäivällä. Kiva mennä pelaamaan. Kaverit tulee myös peleihin näkee niitäkin samalla. Aijon ihan täysiä juosta sitten kentällä pallon perässä. Koitan saada tehtyä maaleja. Tulee varmasti hyvät pelit. Olin eilenä illalla salilla niin tuli tehtyä hyvät treenit. Hiki tuli ja hyvä olo. Huomenna sitten uudestaan salille. Olo tuntuu tällä hetkellä ihan hyvältä. Ei yhtään ahdista ja se on hyvä. Kohta otan aamulääkkeet. Ei tarvitse tällä viikolla käydä apteekissa koska kaikki lääkkeet riittävät vielä tälle viikolle. Tänään pesen vasta pyykit koska pesukone oli eilenä varattu.
Tänään on hyvin aikaa pestä. Mulla on koko päivä aikaa ennen pelejä.
Aamulenkille olen menossa tänä aamuna ja ruoaksi teen tänään mifupastavuokaa. Se on yksi mun lempi ruoka. Maksan nyt tässä kohta laskuja pois. Rahaa on tullut tänään niin saa maksettua kaikki. Rahaa jää onneksi laskujen jälkeen. Pärjää loppukuun. En ole vieläkään kerennyt katsoa viime perjantain rantabaari jaksoja. Viikonloppuna on sitten aikaa katsoa kaikki jos nyt ei kerkiä viikolla. Katsoin viikonloppuna syke sarjaa muutaman jakson. Kotikatua en ole katsonut yhtään viime päivinä. Viikonloppuna aijon kyllä taas katsoa sitä kun on aikaa. En ole lähdössä tänä viikonloppuna mihinkään. Olen täällä. Aijon ottaa ihan rennosti taas viikonlopun. Ulkoilen todellakin viikonloppuna jos on hyvä sää. Eilenä aurinko taas lämmitti kun kävelin kauppaan. Huomenna ajattelin testata mun sählöpotkulautaa kulkeeko se vielä. Akku on täynnä niin varmasti kulkee. Kiva sitten alkaa ajaa sillä.