IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Olen iloinen! :) Hyvä fiilis jatkuu.Keskiviikko 23.03.2022 06:50

Odotan jo kovasti kesää ja että pääsee desuconiin. Onneksi saatiin kaverin kanssa liput sinne. Nyt tässä on muutama kuukausi säästää rahaa siihen reissuun. Pitää olla bussimatka, ruoka ja shoppailurahat. Paljon kuvia pitää sitten ottaa sieltä ja shoppailla vähän animekrääsää. Eli varmaan figuureja jos löytyy. Katson jos vaikka löytäisin desuconista kivan repun tai laukun. Semmoisia olen myös löytänyt sieltä. Aijon varmaan viikonloppuna jatkaa animen katsomista. Nyt kun mulla on aikaa. Pääsee niissä sarjoissa eteenpäin ja katsoo jos löytää jotain uusia sarjoja.
Olen huomannut että koko ajan tulee uusia animesarjoja mitä ei aina kerkiä katsoa. Katson aina sarjan kerrallaan. Olen harrastanut animea ja mangaa 13 vuotiaasta asti tähän päivään. Todella rakas harrastus mulle.
Poikaystäväkin katsoo myös animea. Voidaan aina puhua animesta ja suositellaan toisilemme sarjoja mitä kannattaa katsoa. Tänään illalla taas salitreenit. Innolla olen menossa sinne. Se on hyvä että olen innostunut taas liikkumaan ja kuntoilemaan. Tekee vaan hyvää mielelle ja kropalle.
Painokin pysyy hyvänä. Olen tyytyväinen mun painoon tällä hetkellä on pysynyt normaalina. Tuli eilenä hyvää mifupastavuokaa. Söin sitä eilisen päivän ja loput laitoin pakkaseen. Tänään teen suikalelihakastiketta ja riisiä. Otan kohta aamulääkkeet. Onneksi kahvi herätti tänä aamuna.
Olo tuntuu ihan hyvältä tällä hetkellä. Tästä tulee hyvä päivä. Nyt mulla ei ole ollut ahdistusta viime päivinä. Olo ollut normaali ja olen ollut iloisella päällä melkein koko ajan. Pakko nyt vaan nauttia tästä hyvästä olosta kun vaan pystyy. Tiedän että jossain vaiheessa se huono olo sitten iskee ja kovaa. Eli tulee ahdistus ja harhat. Siinä vaiheessa syön taas rauhoittavia. Onneksi se lääke auttaa heti noihin olotiloihin. En ole nyt syönyt moneen viikkoon rauhoittavia ja se on vaan hyvä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.