IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

viikonloppu :)Perjantai 31.07.2015 08:14

se on taas viikonloppu. nyt on vähän erilainen viikonloppu tiedossa. molemmat kaverit lähti lomille niin olen nyt yksin täällä. olen nyt täällä sen takia koska ensi viikon tiistaina ollaan lähdössä sinne reissuun. keräilen voimia. poikaystävä on tulossa ehkä käymään jos on terve. se on ollut nyt vähän kipeänä. no vietän aikaa itseni kanssa. kyllä mä tekemistä keksin. olen koneella, väritän, katson tabletilla jotain, käyn lenkillä..itse asiassa tänään pitää käydä kaupassa. ostan samalla uuden anime lehden mikä on ilmestynyt. olen niin kovasti odottanut sitä. eilenä mä kävin tokmannilla. ostin jaffa limua ja uusimman cosmopolitan lehden. siinä lehdessä oli taas kivan näköisiä vaatteita mitä haluaisin niin kovasti ostaa.
eilenä taas värittelin pari tuntia. olen nyt saanut väritettyä neljä kuvaa siitä kirjasta. väritän ehkä tänään taas. aloitin uuden kuvan taas eilenä.
nyt on ihanaa kun tänä aamuna ei ole kiire minnekkään. join äsken taas aamu kahvit. nyt olen hereillä.
aijon pestä taas pyykkiä viikonloppuna. sitä on taas kertynyt.
muuten olo ja fiilis on hyvä tällä hetkellä. ruokakin on masitunut.
kävin eilenä lenkillä illalla. aijon tänään taas mennä lenkille päivällisen jälkeen. olen jäänyt koukkuun tuohon lenkkeilyyn. se tekee tosi hyvää.
tavoite on käydä joka päivä ainakin puolen tunnin lenkillä.
se on sopiva aika. tai vaikka 45 minuuttiakin on ihan hyvä.
hyvä että ensi kuussa pääsee taas kuntosalille. odotan sitä kovasti. harmittaa kun toi kuntosali on ollut melkein koko kesän kiinni. onneksi se aukeaa taas. hyvin olen pärjännyt tällä lenkkeilyllä tähän asti. voi olla että tänä iltana me ei keretä oikeen soitella poikasytävän kanssa koska se on menossa moikkaamaan yhtä kaveria. katson vaikka sitten salkkareita illalla ja olen koneella.
varmaan nukahdan mun sohvalle taas tänään illalla. en ihmettele yhtään. ryömin sitten sänkyyn kun herään aamu yöllä.
en ostanut eilenä suklaata. tänään aijon ehkä ostaa.
ajattelin mennä lounaan jälkeen tuonne kauppaan.
pitää taas tiskata. mulla on kahvi kuppi vuori taas kertynyt. olen juonut teetä. juon kohta taas teetä tässä aamulla. niin kuin aina.
pitää tänä viikonloppuna tekstailla parhaan kaverin kanssa. kysellä miten viikonloppu on sujunut. parasta kaveria näen taas sunnuntaina. ja toista kaveria maanantaina.
kyllä tää viikonloppu menee varmaan äkkiä. on sitten kiva nähdä kavereita. ja maanantaina mulla on noi verikokeet aamulla. ja vissiin se sydän filmi. pitää vielä kysyä ohjaajalta että oliko mulla samalla toi sydän filmi. se otetaan mulla aina kerran vuodessa.
toivottavasti ei sada vettä maanantai aamuna kun kävelen sinne terveys keskukseen. tänään pitää katsoa toi uusi ore monogatari anime jakso. en eilenä muistanut katsoa. katson sen tänään tässä aamulla. varmaan katson toistakin animea sen jälkeen. nyt on taas tullut tällä viikolla noi uudet anime jaksot uusista sarjoista. olen taas aloittanut katsomaan muutamaa sarjaa taas. hyviä sarjoja. yllättävän hyviä. mun lempi animet on tällä hetkellä toi ore monogatari, Monster musume no iru nichijou, ja Himouto umaru-chan. sitten on vielä pari sarjaa mistä tykkään. mutta ne ei ole yhtä hyviä mitä noi. kirjaan aina ylös mitkä anime jaksot olen katsonut niin pysyn perässä. katson nyt tällä hetkellä seitsemän eri anime sarjaa tällä hetkellä. ihan likaa, mutta pitää seurata.
pysyn jotenkin kärryillä. mangaa pitäisi taas lukea tabletilla. en ole nyt lukenut mangaa vähään aikaan. mulla on muutama sarja kesken taas mitä pitäisi lukea. no luen sitten kun jaksaa taas ja on innostusta. tänään pitää taas katsoa toi emmerdale illalla. se on mennyt jännään suuntaan se sarja. muistan kun en ennen katsonut emmerdale sarjaa mutta nyt olen alkanut katsomaan sitä. hyvä salkkareiden korvike. salkkarit alkaa taas kuukauden päästä.
kyllä tää kuukausi menee äkkiä ja alkaa taas.
eilenä kun katsoin telkkaria niin siinä mainostettiin että lemmen viemää siirtyy AVA kanavalle! ihan tyhmää. se siirtyy elokuun lopussa. siinä on se huono puoli, että mulla ei näy tekstitystä AVA kanavalla. saa sitten nähdä että näkyykö se sitten kun alkaa se lemmen viemää. sitten se on ihan tyhmää jos en pysty enää katsomaan lemmen viemää. se on mun lempi sarja. en kauheasti ymmärrä saksaa. vaikka olen katsonut sitä sarjaa.
no kuukausi se tulee vielä subilla. onneksi.
alkaa olla taas nälkä. aamupala on kohta taas. syön leipää. ja aamu lääkkeet pitää ottaa. eilenä katselin taas tabletilla weeds sarjaa ja kolme miestä ja tyttö sarjaa. katsoin muutaman jakson. tykkään kovasti siitä kolme miestä ja tyttö sarjasta. ai niin pitää laittaa toi tabletti lataukseen. akku on kohta loppunut siitä. laitan sen kohta.
ensin kirjoitan tämän. mulla oli eilenä kova pään särky. tänään mun pää ei ainakaan tunnu kamalan kipeältä. mutta kireää oloa ei ole onneksi. no tänään tulee ainakin ulkoiltua.
mulla on vaate kriisi iskenyt taas. en tiedä mitä pistän tänään päälle. farkku takin ajattelin laittaa. kun menen kauppaan. ja farkut varmaan. hiukset laitan taas nutturalle. halun näyttää hyvältä taas tänään. pitää vähän meikata koska on perjantai. saa nähdä menenkö samalla käymään seppälässä. koitan olla menemättä. kaupassa käyn vaan. en seppälässä. olen päättänyt että nyt en enää tässä kuussa shoppaile. kierrän seppälän kaukaa.
koitan vaan ajatella, että säästän rahaa kun en shoppaile.
syyskuussa sitten. ensi kuussa aijon todellakin säästää vaan.
aijon ostaa ensi kuussa vaan ne stabilo tussit, ja uusimman aikuisten värityskirjan. ja rahaa saa mennä ensi kuussa vaan ruokaan ja juomiin. niihin ei mene onneksi paljoa.
kyllä mä pystyn säästämään ensi kuussa. se on vaan hyvä.
aijon kokeilla sitä. sitten syyskuussa on jonkin verran rahaa taas shoppailuun. pääsee ostamaan ihania syys vaatteita. aijon mennä lahteen shoppailemaan niitä. vietän ihanan shoppailu päivän.
kaverit varmaan lähtee myös mukaan. kivempi shoppailla sitten kavereiden kanssa kun taas yksin. odotan innolla. kyllä se syyskuu sieltä tulee.

torstai. ja kohta viikonloppu.Torstai 30.07.2015 08:24

eilenä oli mukava päivä. käytiin paja tunnilla heinolassa kahvilla. ja käveltiin siellä. oli hyvä ilma. eilenä taas väritin pari tuntia. voisi tänään taas värittää. olen jäänyt siihen koukkuun. eilenä kun olin kaverin luona niin näin sen uuden aikuisten värityskirjan minkä kaveri oli ostanut suomalaisesta kirjakaupasta. siinä oli sata erilaista kuvaa. mä haluan myös sen värityskirjan. ensi kuussa lahteen sitten suomalaiseen kirjakauppaan. ostoksille. ostan jonkun aikuisten värityskirjan ja hyvät stabilo tussit. sitten vaan värittämään.
eilenä katsoin tabletilla vähän animea. katsoin uusimman monster musume jakson ja to-love ru darkness jakson.
ajattelin tänään katsoa lisää animea. huomenna tulee uusi animelehti myyntiin. pitää ostaa. alan kohta siivoamaan kun olen kirjoittanut tämän blogin. tänään on siivous päivä. kuuntelen samalla musaa kun siivoan. tänään on taas toiminta tunti. iltapäivällä. en tiedä että mitä me tehdään. sen näkee sitten. onneksi mun kaverit on myös toiminta tunnilla myös. pitäisi käydä kaupassa taas. ajattelin tänään käydä. ja ajattelin ostaa suklaata. mun tekee kauheasti mieli.
varmaan ostan tuon fazerin hasselpähkinä suklaa levyn. tai tavallisen.
no katsoo kun on kaupassa.
nyt jaksaa siivota kun join äsken kahvia taas. ison kupillisen.
teetä juon taas myöhemmin. jaksoin eilenä käydä taas lenkillä päivällisen jälkeen. ajattelin tänään myös mennä ellei sada vettä.
ja huomenna menen myös lenkille. jos silloin on myös hyvä ilma.
onneksi toi lenkkely auttaa tuohon kireään oloon. olen huomannut sen. ja sitten kun alan käymään kuntosalillakin niin sekin auttaa kireään oloon. hyvä kyllä käydä salilla. odotan taas innolla kun alan käymään siellä. kaverin kanssa. ja odotan myös kun toi sählykin alkaa taas. mä ja paras kaveri tykätään pelata sählyä. me ollaan aina puolustajia. pelataan aina se puolituntia. siinä ajassa kyllä juoksee paljon kentällä. ja tulee todellakin hiki. ja hyvä olo sen pelin jälkeen. kuulin parhaalta kaverilta että salkkarit alkaa kuukauden päästä. niitä odotellessa. kyllä toi elokuu menee varmasti äkkiä.
sitten on syyskuu. harmittaa vähän kun koko kesä on ollut vaan sateinen. ei ole ollut kamalan lämmintä. ja elokuussakin varmaan myös sataa..ja kohta on syksykin. tää kesä ja heinäkuu on mennyt tosi nopeasti. kohta on taas talvi.
kävin eilenä pankin sivuilla niin tilillä on vielä aika kivasti rahaa. en shoppaile enempää tässä kuussa. ensi kuussa vaan ajattelin ostaa sen värityskirjan ja tussit. rahaa saa sitten mennä vaan ruokaan ja siideriin kun menen lomille. ajattelin syyskuussa shoppailla taas vaatteita. syys vaatteita. katsoo jos vaikka löytää jonkun kivan syys takin vaikka. jos löytyy. jso ei löydy niin ostan sitten jotain muuta.
koitan nyt säästää vähän elokuussa. on sitten enemmän shoppailu rahaa syyskuussa. se on välillä hyvä säästää.
ettei kaikki rahat vaan mene. sain eilenä taas yhden laskun minkä kerkeää maksaa ensi kuussa. erä päivä oli 15 päivä elokuuta. ei siis mikään kiire vielä. me ollaan menossa reissuun ensi viikolla mitkä ohjaajat on järjestänyt. me kaikki asukkaat ollaan menossa mökkeilemään pariksi päiväksi. ja käydään kotkassa ja vanhassa porvoossa. tulee varmasti mukava reissu. mun kaverit lähtee mukaan. me lähdetään tiistaina ja tullaan takaisin torstaina.
saunotaan ja grillataan. otetaan rennosti. ihan kiva lähteä.
vielä ei tarvi onneksi pakata. tiistaina vasta. ja ensi viikon maanantaina mulla on noi verikokeet. aamulla puoli yhdeksältä. en saa syödä ja juoda 12 tuntiin. ja en saa ottaa aamulääkkeitä. pitää ottaa eväät mukaan niin syön sitten ne verikokeiden jälkeen. teen ruisleipää evääksi. aijon ottaa rennosti tämän viionlopun.
aijon olla koneella, katsoa tabletilla jotain, värittää, käydä lenkillä..kyllä mä tekemistä keksin. kaverit lähtee lomille.
en tiedä onko poikaystävä tulossa käymään koska se on kipeä.
ymmärrän kyllä jos se ei pääse käymään. annan sen levätä ja kerätä voimia. onneksi on puhelin ja skype. kuulee edes toisen äänen. ja me varmaan näemme sitten taas ensi viikon viikonloppuna ellei poikaystävä lähde reissuun.
mutta. onneksi aina tulee viikonloppu. aina.
keretään olla vielä monta viikonloppua yhdessä. niitä odotellessa.
alan kohta imuroimaan. sitten sen jälkeen moppaan,siivoan vessan ja keittiön..siinä siivoamisessa menee noin alle tunti tai puoli tuntia.
ei onneksi kamala kauan mene. sitten kun on siivonnut niin kämppä on taas siisti. mulla on tää keittiön pöytä taas täynnä tavaraa.
roskat pitää myös viedä. ohjaajat tulee sitten tarkistamaan noi siivoukset. koitan siivota parhaani mukaan niin ei tule huomautuksia.
ihanaa. odotan että pääsen syömään suklaata. syön samalla kun katson lemmen viemää. se on vaan niin parasta kun katsoo lemmen viemää ja syö samalla suklaata. aijon nauttia.
menen taas kaverin luokse katsomaan lemmen viemää.
se jäi taas jännään kohtaan. eilinen emmerdale jaksokin jäi jännään kohtaan. pitää katsoa sekin tänään.
mutta. tästä on tulossa ihan mukava päivä. on ainakin tekemistä.
kohta pitää mennä aamupalalle. alkaakin olla jo nälkä.
syön ruisleipää. ruoka varmasti maistuu myös tänään.
eilenä söin taas hyvin. vatsan täyteen.
aamulääkkeet pitää myös ottaa. onneksi mulla menee aamulla vaan toi masennus lääke. ei onneksi leponexia. jos söisin leponexia aamulla niin olisin varmaan aika väsynyt. se on aina hyvä ottaa illalla se niin pystyy nukkumaan. ei tarvi syödä mitään uni lääkkeitä tai rauhottavia. mutta rauhottava pistää myös kyllä nukuttamaan jos sitä täytyy ottaa. sekin on vaan hyvä. onneksi noi lääkkeet on olemassa. mä joudun syömään niitä joka päivä. olen onneksi tottunut ja hyväksynyt sen asian. pystyn elämään tätä elämää.
välillä on hyviä päiviä. välillä huonoja. mutta nyt on onneksi hyvä olo. ja tästä on tulossa hyvä päivä.

aikuisten värityskirja.Keskiviikko 29.07.2015 08:12

eilenä oli hyvä päivä. ei ollut ollenkaan huonoa oloa. kävin kirjastossa, seppälässä vähän shoppailemassa. löysin sieltä uudet rintaliivit ja yhden sinisen napatopin mikä maksoi 6 euroa. rintaliivit maksoi 20 euroa. seppälän jälkeen kävin kaupassa ja huomasin että siellä oli myynnissä aikuisten värityskirjoja. oli pakko ostaa yksi. kauppa reissun jälkeen meninn käymään tokmannilla ja ostin 20 eurolla tusseja. sitten kun pääsin kämpille niin aloin värittämään. väritin eilenä ainakin pari tuntia. siihen jää koukkuun ja se musta ihan mukavaa puuhaa. aikakin kuluu nopeammin. ensi kuussa tulee sitten taas uusi väritys kirja myyntiin. seuraava numero. aijon ostaa ne kaikki.
ajattelin ensi kuussa mennä suomalaiseen kirja kauppaan ja käydä ostamassa sieltä lisää aikuisten väritys kirjoja ja stabilo tusseja millä sitten värittää. eilenä mulla meni 65 euroa. nyt päätin että tässä kuussa en shoppaile enää. ensi kuussa sitten taas.
oli mukava käydä kyllä seppälässä. siellä oli edelleen alennus myynti.
tänään on taas paja tunti. ollaan menossa heinolaan. en vaan tiedä että mitä siellä tehdään. sen näkee sitten. toivottavasti jotain mukavaa.
lenkille aijon mennä taas illalla päivällisen jälkeen ellei sada vettä. tuskin sataa. sain eilenä taas laskuja. onneksi ensi viikolla tulee taas rahaa. 4 ja 7 päivä. nyt on taas pirteä olo kun on juonut kahvia.
aijon varmaan värittää taas tässä aamulla. ellen ole koneella tai atso tabletilla jotain sarjaa. jotain aijon tehdä ennen paja tuntia.
alan käymään taas syksyllä kuntosalilla. maanantaisin ja keskiviikkoisin. illalla. onneksi mun kaveri tulee myös. ei tarvi olla yksin siellä. on sitten syksyllä taas ohjelmaa. ja sähly alkaa taas syksyllä. loppuu toi pesäpallo ja lenkkeily.
saa nähdä alanko käymään sitten kerran viikossa tuolla lahdessa klubi talolla. ohjaajat ei ole sanonut vielä mulle mitään siitä.
saa nähdä. kumminkin on edes jotain ohjelmaa viikolla. ja syksyllä alkaa myös taas toi naisten ryhmä. se on aina perjantaisin.
aamulla. ajattelin huomenna syödä suklaata. pitää ostaa. käyn huomenna kaupassa ostamassa. tekee mieli. olen nyt tämän viikonlopun täällä. kaverit lähtee lomille. en vielä tiedä tuleeko poikaystävä käymään viikonloppuna. sen näkee sitten.
mutta. kyllä mä tekemistä keksin viikonloppuna. olen koneella,katson tabletilla jotain,väritän, käyn lenkillä..ei tule tylsää jos olen nyt yksin. aika kyllä menee varmaan äkkiä.
onneksi mulle ei eilenä tullut sitä huonoa oloa. nyt alkaa taas helpottaa. eikä mun mielikuvitus laukkaa enää onneksi. selvisin.
nyt mun olo on onneksi tasainen. toi lenkkeily onneksi auttaa tuohon jännitykseen. eikä ole kauhean kireä olo kun on käynyt lenkillä.
menen tänään kaverin luokse katsomaan lemmen viemää. samalla näen kun mun kaverikin oli eilenä ostanut aikuisten värityskirjan suomalaisesta kirjakaupasta. tahdon myös! ensi kuussa sitten ostamaan :) pitää tehdä lahti reissu. varmaan shoppailen samalla muutakin kun sen värityskirjan ja tussit. voisi käydä sokoksessa.
jos sieltä löytyisi kivat orvikset taas. tai laukku.
nyt päätin etten osta ainakaan pariin kuukauteen uusia rintaliivejä.
selviän nyt hyvin noilla mitä mulla on.
poikaystävä varmasti tykkää noista mun uusista rintaliiveistä.
en kertonut vielä sille että minkä näköiset ne on.
kohta pitää taas miettiä että mitä pistän päälle tänään.
kun ollaan menossa sinne heinolaan. me lähetään siinä puoli yhden aikaan. ja ollaan varmaan ennen kolmea takaisin.
mutta tästä on tulossa ihan mukava päivä. saa vietettyä kavereiden kanssa aikaa. ajattelen positiivisesti.
aamupala on taas kohta. syön ruisleipää. ruoka on edelleen maistunut. se on hyvä että pystyn syömään vaikka mulla on tää syömishäiriö. se ei ole onneksi kamalan paha. mutta mulla on se.
tavoite on aina syödä maha täyteen että jaksaa, eikä paino saa tippua enempää. ja mä herkuttelen vain viikonloppuisin. mutta huomenna ajattelin jo syödä suklaata. vähän aikaisemmin.
tänään ja huomenna pitää taas siivota. siivoan osan tänään niin huomiselle ei tule kauheasti siivottavaa.
sitten kämppä on taas siisti. mun pitää käydä kohta pankin sivuilla katsomassa paljon mulla on tilillä rahaa tällä hetkellä.
varmaan ihan kivasti vielä vaikka mulla meni eilenä se 65 euroa.
enempää en shoppaile tässä kuussa. päätin että ensi kuussa en aijo shoppailla mitään vaatteita. saa nähdä pystynkö siihen.
koitan vaikka ajatella että nyt rahaa saa mennä vaikka vaan siideriin ja lonkeroon. aijon juoda taas ensi kuussa. odotan innolla. mun tekee mieli jo nyt siideriä ja lonkeroa. sitten kun menen poikaystävän luokse taas niin ajattelin juoda taas muutaman.
nyt en ole juonut muutamaan viikkoon. aika hyvin.
ei sitä aina pidä juoda. välillä on hyvä pitää taukoja. ainakin mä pidän. säästää samalla vähän rahaa kun ei joka kerta osta alkoholia.
ensi kuussa saa mennä vaan siihen rahaa. sen olen päättänyt. ja ruokaan saa mennä myös rahaa. kun menen poikaystävän luokse.
vaatteita en tarvi enempää. piste. ostan sitten syksyllä lisää vaatteita. syys vaatteita. kaikki kesä vaatteet on jo ostettu tänä kesänä. katsoin netistä että koska toi uusi päivä sarja alkaa taas niin syyskuun lopulla vasta. saisi alkaa jo aikaisemmin. salkkareista en tiedä että koska ne alkaa sitten. varmaan myös syyskuussa.
niitä odotellessa. onneksi lemmen viemää tulee joka päivä eikä ole koskaan tauolla. tänään pitää taas todellakin katsoa koska se jäi aika jännään kohtaan. kerkeän hyvin käymään lenkillä ennen kun se alkaa. ja suihkussa kerkiän käydä ennen sitä.

aurinkoinen tiistai.Tiistai 28.07.2015 08:15

uusi päivä alkaa jälleen. kahvin voimalla. join äsken kahvia. olen nyt hereillä. aamu lähtenyt hyvin käyntiin :)
eilenä mulla oli tosi jännittynyt ja hermostunut olo. oli koko ajan semmoinen tunne että psykoottinen kohtaus tulee. juttelin ohjaajan kanssa eilenä iltapalan jälkeen ja sain rauhottavan varmuuden vuoksi. en onneksi tarvinnut sitä. luotin että ilta lääkkeet pisti väsyttämään. ja se auttoi. aijon palauttaa tuon rauhottavan takaisin kun menen aamu palalle. saa nähdä millainen päivä on sitten tänään. jännitän että tuleeko mulle se huono olo. toivottavasti ei. mä olen jännittänyt liikaa niin silloin mulle tulee se olo että kohatus meinaa tulla.
mutta jos se tulee niin tulee. onneksi on ohjaajat ja rauhottava.
eikä mua onneksi pelota se tilanne koska se on mulle aika tuttu. yleensä jos mulle tulee se kohtaus, istun paikallani, otan rauhottavan ja odotan että se alkaa vaikuttamaan. se vaikuttaa aika nopeasti mikä on vaan hyvä. ja sitten rentoudun. loppu päivä tai ilta olen sitten hieman lääke tokkurassa. se rauhottava on tosi vahva lääke. mutta auttaa onneksi. saa nähdä joudunko ottamaan sen tänään. toivon että tänään olisi hyvä päivä. kävin eilenä taas lenkillä. se teki ihan hyvää.
tänään on taas liikunta tunti iltapäivällä. mennään kavereiden kanssa lenkille. toinen vaihto ehto olisi pesäpallo. sitä en halua pelata. jaksoin eilenä pestä pyykkiä. nyt ei tarvi taas pestä vähään aikaan. katsoin eilenä taas tabletilla moderni perhe sarjaa muutaman jakson. ja katsoin eilenä myös pornoa ajan kuluksi.
katson varmaan taas tänään tässä aamulla.
kaupassa pitää käydä tänään. ajattelin mennä tuossa lounaan jälkeen. samalla ajattelin käydä seppälässä. varmaan ostan uudet rintaliivit. jos löytyy hyvät sieltä. tulee vähän tekemistä.
ja hieman shoppailua taas. tilillä on vielä kivasti rahaa niin pystyn ostamaan uudet rintaliivit. tekee mieli ostaa. sain eilenä pestyä kaikki mun rintaliivit. nyt on taas puhtaita. ei tarvi vähään aikaan pestä. ulkona on aika kiva ilma. ei sada vettä ainakaan. kiva kävellä sitten kylille. tänään varmaan aijon taas tabletilla katsoa jotain.
ehkä moderni perhe sarjaa taas. tai kolme miestä ja tyttö.
eilenä katsoin tabletilla yhtä leffaa mutta se oli aika tylsä. en jaksanut katsoa loppuun. animea pitäisi myös katsoa. tällä viikolla tulee taas uudet jaksot noista uusista anime jaksoista. pitää katsoa kun kerkeää. on sitten taas katsottavaa.
ruoka maistuu mulle taas. mikä on vaan hyvä. koitan syödä taas hyvin että jaksan. vatsa täyteen.
eilenä oli ihan hyvää ruokaa. saa nähdä mitä on tänään ruokana.
ai niin mun pitää käydä kirjastossa. pitää palauttaa noi cd levyt mitkä lainasin ja ne on nyt myöhässä. palautan tänään.
samalla kun menen kauppaan ja seppälään.
kaveri tulee taas tänään katsomaan lemmen viemää. se oli eilenäkin mun luona katsomassa. se sarja on mennyt nyt jännäksi.
pitää katsoa. kohta vaihtuu taas kuu. ja tulee taas rahaa ensi viikolla. jippii. pääsee maksamaan laskuja ja jää hiukan shoppailu rahaa onneksi. mulla on taas vaate kriisi. en tiedä mitä pistän päälle tänään. ajattelin laittaa noi mun vaaleat farkut varmaan, topin ja farkku takin. hiukset voisi laittaa poni hännälle. kivat korvikset voisi laittaa..on sitten nätti kun menee kylille. tunnen itseni kauniiksi.
tykkään mun vartalosta. se on juuri sopiva. en ole onneksi mikään lauta. paino on myös kohillaan. meillä on varmaan punnitus taas kohta. uskon että painan nyt sen 53 kiloa ainakin. ja vähän yli.
koitan käydä joka päivä aina lenkillä. huomenna taas ja tänään kun on liikunta tunti. otan vesi pullon mukaan. se oli mulla eilenäkin.
huomenna on taas paja. saa nähdä mitä tehdään. toivottavasti jotain kivaa. olisi kiva mennä taas jonnekkin. viimeksi oltiin kärkkäisellä. oli ihan mukavaa.
kohta pitää taas juoda teetä. eilenä mä join ainakin kolme kupillista teetä eilenä ja yhden kahvin. tänään tulee taas joutua varmaan aika paljon teetä. se on vaan mun mielestä hyvää. en laita ollenkaan maitoa tai sokeria. menee ihan raakana. ei ole kaloreita ollenkaan.
kahvinkin juon mustana. se on musta paremman makuista kun ei laita mitään maitoa. mulla on taas tiski vuori. pitää kohta tiskata. ja siivota vähän keittiötä. sänkykin pitää pedata.
teen sen kohta. aamupala on taas puolen tunnin päästä. syön ruisleipää. eilenä kun jaettiin lääkkeet niin mun ei tarvi vielä hakea onneksi mitään. ensi viikolla pitää varmaan hakea.
lääkkeet riittää sinne asti ainakin. leponexia pitää hakea ensi viikolla lisää. tuntuu oudolta kun tänä vuonna ei tule big brotheria. olisi ollut hyvä jos se olisi taas alkanut. ehkä sitten ensi vuonna. jatkuisi sitten taas. se on vaan niin hyvä ohjelma. katsottiin sitä aina parhaan kaverin kanssa. ollaan molemmat bb faneja. viime kausi oli tosi hyvä. piti aina joka päivä lukea netistä uusimmat uutiset mitä on tapahtunut jne. onneksi salkkarit alkaa taas syksyllä. ja uusi päivä. tulee edes jotain ohjelmaa syksyllä. ai niin ja vain elämää uusi kausi alkaa. pitää todellakin katsoa. hyvä ohjelma.
siellä on nyt Maija Vilkkumaa ja Anssi Kela ainakin.
katsoin eilenä vähän noita vanhoja salkkari jaksoja. niitä on kiva atsoa kun kaikki näyttää niin nuorilta siinä. katson niitä samalla kun skypetän poikaystävän kanssa. sivu silmällä katson.
onneksi puoli kahdeksalta tulee toi emmerdale. tulee edes jotain ohjelmaa silloin siihen aikaan. ja uusi päivä sarjan vanhat jaksot. niitä on hauska katsoa. eilenä naurettiin parhaan kaverin kanssa kun oli huvittava jakso. tänään taas katsotaan.

mukava viikonloppu ja mukavat häät :)Maanantai 27.07.2015 07:15

viikonlopusta selvitty. häät olivat mukavat. ne pidettiin lahden mylly saaressa. vihittiin rannalla. oltiin siellä häissä muutama tunti. oli hyvät ruoat ja kakku. sekä ohjelmaa mitä siellä oli.
ne häät alkoi siinä kahden aikaan. ja oltiin häissä jotain seitsemään asti. en juonut yhtään alkoholia. vettä vaan join.
onneksi oli mukava ilma lauantaina. kaverit laittoi viestiä ja soitti mulle
illalla ja lähetti terveisiä. ne oli siellä pippaloissa.
syksyllä on sitten taas noi pippalot. juhlitaan parin kaverin synttäreitä. niitä odotellessa :) silloin on pakko päästä juhlimaan.
menin lauantai iltana nukkumaan jo kahdeksan jälkeen. pikkaisen väsytti. ja nukuin pitkään sunnuntaina. poikaystävä kävi meillä porukoilla kylässä. keitin teetä meille ja syötiin pullaa. ihan kiva kun se kävi. oli jo vähän ikävä. poikaystävä on varmaan lähdössä tänä viikonloppuna taas reissuun niin me ei varmaan nähdä sitten viikonloppuna. mutta. tuleehan noita viikonloppuja ja on ihanaa nähdä taas toista pitkän ajan jälkeen <3 onneksi on puhelin ja skype.
pystyy soittelemaan joka päivä. halsin herätä tänään vähän aikaisemmin. join äsken ison kupin kahvia. teki hyvää. en juonut lomilla kun yhden kupin kahvia. aina kun olen lomilla niin olen tosi huono kahvia juomaan. teetä juon enemmän lomilla.
tulin eilenä takasin tänne eilen iltana. kerkesin käydä suihkussa ennen iltapalaa. ja menin eilen illalla parhaan kaverin luokse. juteltiin miten viikonloppu meni. paras kaveri oli pikkaisen väsynyt juhlimisesta. mutta oli vielä hengissä. näen tänään toista kaveria. saa nähdä onko sekin vähän väsynyt. tänään on ompelu ryhmä niin nähdään ja sitten vielä illalla jos se tulee taas mun luokse katsomaan lemmen viemää. tänään pitää käydä kaupassa ja lenkillä.
toivottavasti illalla ei sada. lainaan taas kaverin sateenvarjoa taas. pakko päästä tänään lenkille. satoi tai paistoi.
ei se haittaa jos vähän sataa. en kastu pahemmin.
muuten mulla on ihan hyvä olo tällä hetkellä. ja ruoka varmasti maistuu. syön taas hyvin niin jaksan. siellä häissä en syönyt paljoa ruokaa. ei maistunut oikeen. mutta eilenä maistui taas ruoka.
uusi viikko alkaa jälleen. toivottavasti on mukava viikko.
eikä ole huonoja päiviä. koitan käydä joka päivä lenkillä taas. tuli herkuteltua viikonloppuna taas. söin suklaalevyn ja pari suklaa patukkaa. sitten ne hää ruoat. lenkki tekee varmasti hyvää taas.
odotan että kuntosalikin aukeaisi. ensi kuussa taas avautuu.
eilenä katsoin taas tabletilta moderni perhe sarjaa ja kolme miestä ja tyttö sarjaa. ne on ihan hauskoja. varmaan katson taas tänään niitä. eilenä katsoin muutaman tunnin taas kun en keksinyt muutakaan. en jaksanut tulla koneelle.
nyt olen taas koneella. en ollut kahteen päivään koneella. nyt jaksaa kirjoittaa taas tätä blogia. viikonloppuna en jaksanut kirjoittaa. eikä muutenkaan huvittanut olla koneella. nyt olen varmaan ainakin tämän aamun koneella. en ihmettele yhtään.
tänään pitää taas jakaa viikon lääkkeet dosettiin. saa nähdä pitääkö tällä viikolla hakea lisää lääkkeitä. voi olla että täytyy. mutta. sen näkee sitten. pesen varmaan tänä aamuna pyykkiä. jos kone on vapaa. yleensä pesen tiistaisin mutta voisi tänä aamuna pestä. kun olen syönyt aamupalan. mulla on kiva pyykki vuori.
kun pesee nyt niin ei tarvi taas viikkoon pestä. onneksi omistan paljon vaatteita. kohta on elokuu. tää kuukausi on mennyt ainakin mun mielestä nopeasti. kohta alkaa noi muut ryhmät syksyllä.
sähly alkaa taas ja naisten ryhmä.
ei enää kauaa niin salkkarit alkaa taas. ja uusi päivä.
tulee taas ohjelmaa telkasta syksyllä.
mulla on verokokeet viikon päästä. maanantai aamuna.
ja sydän filmi. ihan hyvä että ne on heti alku viikosta. saa ne pois alta. ja psykologi on myös ensi kuussa taas. näkee sen uuden psykologin. hyvin se varmaan tapaamine menee. koitan olla positiivinen. katselin taas yksi päivä eros.fi sivuilta noita seksiasuja taas. siellä olisi pari mitä haluaisin mutta maksaa jotain 50 euroa asu. voisi ensi kuussa vaikka ostaa sitten. kun rahaa tulee taas.
innostun taas vähän shoppailemaan. ostan nyt vaan yhden asun ensi kuussa. en enempää. ettei vaan kaikki rahat mene noihin asuihin. mulla on jo aika kiva kokoelma niitä. omistan nyt 4 seksiasua. ja lisää pitää ostaa. ne asut roikkuu henkareissa ettei ne mene ryppyyn. ensi kerralla voisi käyttää taas tuota ekaa asua minkä ostin silloin. se on vähän kireä. se on s koko. olisi pitänyt ostaa se m koko niin ei olisi kamalan kireä. mutta menee kyllä mun päälle. pitää juoda taas teetä jossain vaiheessa aamulla. varmaan sitten kun on jakanut noi lääkkeet. vielä mun ei tee mieli kun join äsken kahvia. hyvin lähtenyt kyllä tää aamu käyntiin.
ja varmasti on tulossa ihan mukava päivä. pääsee lenkille taas :)
aijon ottaa vesipullon taas mukaan. kävelen ripeää vauhtia sen puoli tuntia ainakin. sitten suihkuun sen jälkeen, keittää teetä ja katsoa lemmen viemää. sitten lemmen viemän jälkeen skypetystä poikaystävän kanssa, ja parhaan kaverin luokse vielä illalla.
teen taas tänään ompelu ryhmässä sitä kaulahuivia. ei ole vielä pitkään aikaan valmis vielä. teen sitä ihan rauhassa. ei ole mikään kiire. kohta voisi kuunnella taas musaa. tekee mieli kuunnella koska viikonloppuna en kuunnellut ollenkaan musaa.
tulee hyvä fiilis kun kuuntelee taas. pitäisi ostaa tokmannilta noi kuulokkeet tuohon puhelimeen niin silläkin voisi sitten taas kuunnella musaa. ostan ne kuulokkeet jossain vaiheessa. maksaa jotain vähän yli kymmenen euroa. ei ole onneksi kamalan kalliit.
katsoo vaikka jos ensi kuussa ostaisi ne.

tänään lomille ja huomenna häihin :)Perjantai 24.07.2015 08:17

se olisi taas perjantai :) lähden taas lomille. porukoiden luokse. isä hakee mut iltapäivällä. käydään samalla kaupassa ja haetaan äiti sitten töistä. huomenna on sitten ne häät. ne on lahdessa. en muista mitä aikaa ne alkaa. mutta ihan kiva mennä. aijon laittaa päälle sinne sen punaisen mekon minkä ostin silloin kun oltiin siskon kanssa helsingissä.
sukkahousut,mustat kengät ja sitten semmoinen musta korsetti takki.
ihan hyvät vaatteet sinne häihin. pitää myös meikata.
kaverit lähtee sitten huomenna iltana sinne kaverin pippaloihin. sanoin kavereille että pitää hauskaa munkin puolesta.
näen taas parasta kaveria taas sunnuntaina. luvattiin tekstailla viikonloppuna. en aijo juoda yhtään alkoholia. pysyn ihan limsa linjalla.
juon varmaan sitten taas kun menen poikaystävän luokse. me ei nyt nähdä tänä viikonloppuna. näemme sitten taas viikon päästä.
ikävä on kova. mutta kyllä me näemme.
eilenä kävin kaupassa. ostin kahvia ja teetä. sekä suklaata. aijon tänään syödä suklaata. samalla kun katson lemmen viemää.
ajattelin tänään illalla syödä kana hampurilaisen. pitää ostaa tänään kaupasta. tekee mieli. aijon ottaa mun kannettavan mukaan ja tabletin.
pystyy sitten tänään illalla skypettää poikasytävän kanssa.
saa nähdä kauan ollaan siellä häissä huomenna. varmaan muutama tunti. pitää kohta vähän pakata. ja siivota vähän tätä kämppää. pitää tiskata taas. en ole jaksanut pestä pyykkiä. pesen ensi viikolla. onneksi mulla on kaappi täynnä vaatteita. ei heti lopu kesken. ei vaan ole huvittanut pestä pyykkiä. kerkeää hyvin ensi viikolla. kävin eilenä taas lenkillä päivällisen jälkeen. kerkesin hyvin käymään ennen kun alkoi satamaan. kävin sitten suihkussa ja menin kaverin luokse katsomaan lemmen viemää. oli aika huvittava jakso taas. tänään pitää taas katsoa. sain eilenä maksettua loput laskut. tilille jäi vielä rahaa. ihan kivasti.
animea pitäisi taas katsoa. vaikka tuossa viikonloppuna. kun kerkeää. ja pitää taas katsoa tabletilla tuota weeds sarjaa. sekin on aika hyvä. eka kausi menossa. ai niin pitää laittaa toi tabletti lataukseen. laitan sen kohta. akku on melkein lopussa.
laitan sen kun olen kirjoittanut tämän.
muuten on aika hyvä olo ja fiilis. kiva lähteä lomille taas.
ruoka on maistunut ja olen syönyt hyvin. ihanaa kun on taas viikonloppu niin voi taas herkutella. olen odottanut koko viikon että saa syödä taas suklaata. se on ihan hyvä että viikolla en herkuttele, mutta viikonloppuisin. sitten voi syödä niin paljon kun jaksaa.
voisi ostaa limua tänään kaupasta. sauna juoma. jos me saunotaan viikonloppuna. luulen että ensi viikolla meillä on taas toi veren paine mittaus ja punnitus. saa nähdä mihin suuntaan paino on mennyt. toivottavasti on pysynyt samana.
ai niin pitää muistaa pakata mukaan toi hiusten hoito aine. viimeksi kun olin porukoilla niin olin unohtanut ottaa sen mukaan. nyt pitää muistaa ottaa se mukaan niin hiukset ei mene helposti takkuun.
ja meikit pitää ottaa mukaan.
hirveästi kaikkea mitä pitää ottaa nyt tänä viikonloppuna mukaan.
aamupala on taas kohta puolen tunnin päästä. pitää ottaa aamulääkkeet. varmaan ensi viikolla pitää käydä taas apteekissa.
leponexit varmaan alkaa loppumaan.
nyt on taas onneksi kahvia. ostin kulta katriinaa. maksoi vaan alle kolme euroa paketti. saa nyt taas aamukahvit.
join taas kahvia tuossa hetki sitten. aijon kohta juoda taas teetä.
ajattelin että pitäisi käydä lahdessa tässä lähi aikoina. haluaisin käydä suomalaisessa kirja kaupassa. ostamassa noita aikuisten väritys kirjoja. mun paras kaveri värittää niitä ja se näytti mulle yhden väritys kirjan minkä se oli saanut siskolta.
mäkin haluan alkaa myös värittää. pitää samalla ostaa jotkut värikynät tai tussit. ne väritys kirjat ei ollut edes kamalan kalliita mitä katsoin netistä eilenä. muistan kun olin pieni niin väritin tosi paljon. voisi nyt alkaa taas värittää. se on ihan mukavaa puuhaa.
mä tykkään ainakin. pitää katsoa kun menee seuraavan kerran lahteen. pitäisi muutenkin käydä tuolla sokoksessa. aijon katsoa jos löydän vaikka sieltä jonkun kivan laukun. jonkun kalliin varmaan.
tykkään ostella kalliita laukkuja. olen jäänyt koukkuun niihin. niitä pitää välillä ostaa. laukkuja ei ole koskaan liikaa. ja poikaystävä on sanonut mulle varmaan sata kertaa etten tarvitse uutta laukkua. mutta mä tarviin. mä haluaisin semmoisen pinkin laukun. mulla on yksi pinkki laukku mitä en ole kamalsti käyttänyt. se on jossain tuolla mun kaapissa. pitäisi sitäkin käyttää joskus. kun vaan musitaa.
sitten pitäisi katsoa noita uusia korviksia sokoksesta. jos sieltä löytyisi taas parit kivat. niiden pitää olla hopeaa. tykkään enemmän hopeasta kun taas kullasta. varmaan löytyy jotkut korvikset.
meikkejä mun ei tarvi ostaa. mulla on vielä niitä.
ei heti lopu kesken. uusi haju vesi olisi myös kiva. omistan vaan yhden haju veden. voisi ostaa taas uuden. jos löytyy joku kiva tuoksu. hirveästi taas kaikkea mitä haluaisin taas ostaa. sitä odottellessa kun pääsee ostamaan. täytyyhän sitä välillä shoppailla.
pitää pyytää kaverit mukaan shoppailemaan. se on kivempaa shoppailla kavereiden kanssa kun taas yksin.
varmaan mennään sitten ensi kuussa sinne lahteen. rahaa tulee taas silloin niin pystyy shoppailemaan.
kohta voisi kuunnella vaikka musiikkia. tulee perjantai fiilis kun kuuntelee :) samalla voisi tiskata.
torstai päivä. kohta pitää alkaa siivoamaan. on siivous päivä.
kirjoitan eka tämän blogin. eilenä oli ihan mukava päivä. käytiin paja tunnilla kärkkäisellä ja kahvilla. en itselle löytänyt mitään mutta poikaystävälle löysin yhden paidan mikä maksoi vaan 9 euroa.
mun kaverit ei löytäny myös mitään. ohjaajat tarjosi meille kahvit ja munkit. mä join vaan teetä. vihreää teetä. oli ihan hyvää ja se munkki.
kävi eilenä myös lenkillä. alkoi satamaan loppu matkalla vettä.
mutta ei onneksi ihan kaatamalla. aijon mennä taas tänään lenkille.
pitää käydä myös kaupassa tänään. pitää ostaa lisää kahvia ja teetä. alkaa kohta loppumaan. muuten on ihan hyvä fiilis ja olo.
tänään on toiminta tunti. saa nähdä että mitä me tehdään.
tänään voisi taas katsoa tabletilla tuota weeds sarjaa. katson ekaa kautta. ihan hyvä sarja. eilenä katsoin sitä muutaman jakson.
yli huomenna on noi häät. ihan mukava mennä sinne.
menen porukoille varmaan huomenna. olen viikonlopun kotosalla.
en enää muista mitä aikaa ne häät alkoi lauantaina. muistaakseen iltapäivällä. silloin pitäisi olla aika hyvä ilma.
ei sada vettä. ajattelin pitää hiukset auki. en tee sen ihmeellisempää kampausta sinne. pitää myös meikata. kiva laittautua nätiksi.
pääsee syömään kakkua. kaverit lähtee sitten lauantai iltana kaverin luokse juhlimaan. vähän harmittaa kun en itse voi tulla. mutta no. tuleehan taas noita juhlia. mitä kaveri joskus järjestää. julitaan vielä monet kerrat. tänään on tullut noi loput rahat.
saa maksettua noi laskut. koitan tänään maksaa ne.
ei yhtään huvittaisi siivota mutta on pakko. siinä menee varmaan se puoli tuntia kun siivoaa. pitäisi pestä noi pyykit myös.
koitan tänään pestä. on koko päivä aikaa.
eilenä katsoin taas vähän animea. tuossa aamulla. pitää sitten jossain vaiheessa katsoa lisää. vaikka viikonloppuna.
jos kerkeää. nyt on vähän pirteämpi kun join äsken kahvia. jaksaa siivota. aijon ostaa kulta katriina kahvia. se on paras kahvi.
aamupala on taas kohta. saa nähdä mitä on tänään ruokana. eilenä oli ihan hyvää ruokaa. käytin eilenä noita mun uusia housuja. näyttää tosi hyvältä mun päällä. aijon käyttää niitä myös tänään kun menen kylille kauppaan. aijon mennä tuossa lounaan jälkeen kauppaan. kerkeää hyvin ennen toiminta tuntia.
eilinen lemmen viemää jakso oli hauska. tänään pitää taas katsoa.
se jäi jännään kohtaan. menen taas kaverin luokse katsomaan.
voisi kohta kuunnella musiikkia. samalla kun siivoaa.
ei ole sitten niin tylsää siivota. no sitten kun on siivonnut niin kämppä on taas siisti. koitan ajatella positiivisesti.
ruoka on maistunut onneksi. en ole pitkään aikaan näännyttänyt itseäni. mikä on vaan hyvä. pitää syödä että jaksaa.
vatsa täyteen. uskalsin eilenä syödä jopa sen munkin. mikä saavutus. teki mieli syödä se.
aijon tänään mennä taas illalla lenkille. ellei sada vettä.
toivotaan ettei sada. syön päivällisellä taas hyvin niin jaksaa kävellä. sen puolituntia ainakin. ripeää vauhtia.
se on tehokasta jos kävelee kovaa. mulla on aina vesi pullo mukana. se on hyvä olla mukana.
aijon mennä sitten taas syksyllä kuntosalille kun se aukeaa taas.
se aukeaa elokuussa. aijon varmaan taas käydä pari kertaa viikossa. niin kuin ennenkin. tykkään käydä kuntosalilla. on se kivaa vaihtelua. ei tarvi aina käydä lenkillä. voi käydä vaikka salilla.
saa nähdä tuleeko mun kaveri myös mukaan. jos se haluaa myös salille. tänä vuonna käytiin silloin yhdessä. ja varmaan taas käydään. se on kiva jos on juttu kaveri siellä. ei ole tylsää treenata.
aijon olla siellä ainakin 45 minuuttia. tai jopa tunti. riippuu mitä jaksaa tehdä siellä. mutta hyvää se tekee onneksi. syke nousee.
ja sitten tulee hyvä olo sen tunnin jälkeen. käy heti suihkussa sen jälkeen. sitten tulee taas ohjelmaa syksylle kun käy salilla.
aijon käydä aina iltaisin. silloin on kivasti aikaa.
saan ohjaajilta aina sen kuntosali kortin. kun menen salille.
mun ei tarvi maksaa siitä mitään. se kortti on kaikkien asukkaiden käytössä jotka käy salilla vaikka.
sählykin alkaa taas syksyllä. ihan kiva. mä ja mun paras kaveri ollaan odotettu sitä. tykätään pelata sählyä. ollaan aina puolustajia.
pelataan aina miehiä vastaan.
sekin alkaa varmaan elokuussa. tai syyskuussa. en tiedä. mutta kyllä se selviää. pääasia on että pääsee pelaamaan taas.
mutta nyt alan siivoamaan. saa sen pois alta.

sateinen päivä.Keskiviikko 22.07.2015 08:20

keskiviikko. kohta tulee taas viikonloppu. menen porukoille. ja sinne häihin mitkä on lauantaina. ihan kiva mennä. pääsee käyttämään sitä punaista mekkoa minkä ostin hesasta. lauantaina pitäisi olla hyvä ilma. ei varmaan sada vettä. ja eikä ole kamalan kuuma. sopiva keli. mutta sekin voi muuttua. eilenä katsoin varmaan jotain kolme tuntia animea putkeen. katsoin: "non non byori", "to love ru", ja "Himouto umaru-chan" anime jaksot. vielä on jonkin verran katsottavaa vielä. tänään pitää katsoa toi "monster musume no iru nichijou" uusin anime jakso. se on kolmas. huomenna tulee sitten uusin "ore monogatari" jakso. odotan innolla taas desuconia :) eilenä puhuttiin kaverin kanssa siitä ja sovittiin että kaveri hakee liput sinne. ja mä maksan sille sitten takaisin siitä lipusta. kuulin että nyt toi desucon on jatkossa k-18.
pitää mennä sinne sitten myös ensi kesänä.
odotan innolla. on jotain mitä odottaa.
eilenä oli ihan mukava päivä. kastoin eilenä vielä sarjoja tabletilla. eilenä meillä oli liikunta tunti. mentiin kaikki lenkille. tuli heitettyä 45 minuutin lenkki. ja oli kamalan kuuma. onneksi mulla oli vesi pullo mukana. tänään on toiminta tunti. ei mitään tietoa että mitä me tehdään. ollaan varmaan menossa jonnekkin. mikä on ihan kiva.
en varmaan mene lenkille tänään kun on sateinen ilma. huomenna sitten taas jos on hyvä keli. en muistanut pestä eilenä pyykkiä. kun katsoin vaan animea niin se unohtui kokonaan. pesen huomenna. silloin on aikaa. pitää myös vähän siivota tätä kämppää. huomenna pitää taas siivota. aamulla. siivoan osan tänään niin huomiselle ei tule kauheasti siivottavaa. ruoka on maistunut. mutta mulla on jotenkin neuroottinen olo ollut jo pari päivää.
mietin taas liikaa asioita. en ihmettele yhtään. mutta kyllä tää tästä. päivä kerrallaan. en vielä pysty edes kauheasti miettimään mitään ensi viikkoa. se jotenkin joskus ahdistaa jos miettii niin pitkälle.
ainakin mulla. aamupala on taas kohta. puolen tunnin päästä.
äsken join kahvia taas. ison kupillisen. syön taas ruisleipää aamulla.
niin kuin aina. saa nähdä mitä ruokaa on tänään. pitää syödä taas hyvin että jaksaa päivän. eilenä meillä oli makkara keittoa päivällisellä, niin se oli täynnä makkaraa. ei kauheasti ollut mitään perunaa. mutta ihan hyvää oli. pitää ostaa kaupasta lisää teetä ja kahvia. alkaa nekin kohta loppumaan. ostan huomenna niin sitten niitä taas on. sain eilenä labra ajan. kolmas päivä elokuuta. kahdeksan jälkeen. en saa syödä ja juoda 12 tuntiin. pitää tehdä eväät edellisenä iltana. kävelen sinne, käyn verikokeissa, ja mulla otetaan myös toi sydän filmi. sitten syön ne eväät että jaksan kävellä takaisin. otan ruileipää mukaan. teen tuhdin leivän.
sitten ei taas tarvi kuukauteen käydä verikokeissa.
ja sitä seuraavalla kerralla ne ottaa ne normaalit verikokeet.
saa taas syödä ja juoda ennen sitä. onneksi olen tottunut noihin verikokeisiin. en pelkää mitään neuloja. mikä on vaan hyvä.
aijon tänään laittaa noi mun uudet farkut. mikä on kiva. en vielä tiedä että minkä laukun otan käyttöön. ehkä guess laukun.
en ole pitkään aikaan käyttänyt guess laukkua.
nyt voisi taas käyttää. aijon laittaa myös kivat korvikset korviin ja meikata vähän. tästä on varmasti tulossa ihan mukava päivä.
vaikka on sateinen keli. kyllä se aurinko alkaa taas paistamaan.
se olisi kiva jos mentäisiin shoppailemaan paja tunnilla jonnekkin.
voisi ostaa taas pientä kivaa. saa nähdä. onneksi mun molemmat kaverit on mukana. kiva olla sitten niiden kanssa.
pitää katsoa taas tänään lemmen viemää. eilenä oli ihan hyvä jakso. menen taas kaverin luokse katsomaan sitä illalla.
ja juomaan teetä. onneksi tulee myös toi emmerdale. tänään pitää sekin katsoa. huomenna tulee noi loput rahat. saan maksettua loput laskut. niitä on pari ainakin. sitten taas näkee paljon jää rahaa taas.
onneksi en ole mikään tuhlaaja. nuorempana aina kun sain rahaa niin kaikki meni johonkin shoppailuun. nyt ei onneksi enää.
riittää onneksi joka kuukausi. ja pystyy vähän shoppailemaan.
nyt en aijo ostaa uusia housuja vähään aikaan. niitä mulla on aika paljon. uusi laukku olisi taas kiva. pitää katsoa jos ostaa sen jossain vaiheessa. haluaisin uudet korko kengät myös.
olisi kiva käydä taas kenkä kaupassa. kyllä mä sinne pääsen taas joskus. hirveästi taas kaikkea mitä haluan shoppailla.
pääsen kyllä sitten taas joskus oikeen kunnolla shoppailemaan. pitää kysyä parhaalta kaverilta että koska mentäisiin.
kaverin kanssa on kivempi shoppailla kun taas yksin.
pitää sitten tosiaan shoppailla kun on se desucon. haluan ostaa sieltä paljon kaikkea anime krääsää. viimeksi kun olin desuconissa niin mulla meni sata euroa siellä. voisi ottaa taas saman verran rahaa sinne taas. kyllä sillä rahalla saa jotain kivaa sieltä.
sitten pitää ottaa taas paljon kuvia noista cosplay asuista.
ja ottaa video kuvaa sieltä..odotan innolla ^_^
onneksi mun kaveri lähtee mukaan sinne. ei tarvi olla yksin. mietittiin että mentäisiin sinne kahtena päivänä. viimeksi oltiin vaan yksi päivä siellä. pitää myös suunnitella että missä käydään syömässä..ja kahvilla. jaksetaan sitten liikkua kun on vatsa täynnä.
mutta mä varmaan juon teetä kahvin sijasta.
no tässä on aikaa vielä suunnitella. monta kuukautta vielä.
varmasti on mukava desucon. olen jo alkanut suunnitella mun asua mitä laitan sitten kun desucon on taas ensi vuonna kesänä.
oikeastaan mulla on pari, kolme asua mitkä haluaisin laittaa silloin.
vaikeaa päättää. mutta jonkun aijon silloin laittaa. toivottavasti aurinko paistaa silloin. sinne on vielä alle vuosi. mutta odotan innolla.
ja nyt odotan myös tuota desuconia mikä on tammikuussa. en vielä ole päättänyt miten pukeudun sitten sinne. kumminkin laitan ne vaatteet ettei mulle tule kylmä. ajatelin varmaan laittaa taas ne vaatteet mitkä oli viimeksi. no pitää sitäkin vielä suunnitella.
jotain laitan päälle sinne.

tänään pitää katsoa animea.Tiistai 21.07.2015 08:12

nyt olen hereillä kun join ison kupin mustaa kahvia. aamu lähtee silleen hyvin käyntiin :) tänään ei ole kauheasti noita ryhmiä. liikunta tunti on ilatpäivällä. mennään lenkille kaveriden kanssa. toinen vaihto ehto olisi pesäpallo. kukaan meistä ei pidä siitä. lenkki on toinen vaihto ehto.
olo ja fiilis on hyvä tällä hetkellä. tänään on rento aamu. pitäisi katsoa animea tänään. ne uudet jaksot mitkä on nyt tullut.
hyvin on aikaa katsoa ennen liikunta tuntia.
eilenä kävin seppälässä shoppailemassa. mulla meni 50 euroa. löysin ihanat farkut, neule paidan ja mustat stringit. siellä oli alennus myynnit jo. pyörin varmaan tunnin siellä seppälässä. sain siellä aikaa vähän kulutettua. kannatti käydä. nyt mulla on uudet housut. aijon huomenna ottaa ne käyttöön. ne on pilli farkut. sinisen väriset.
maksoi 30 euroa. ei ollut pahan hintaiset. eilenä katsoin taas tabletilla noita sarjoja. en keksinyt muutakaan tekemistä.
ompelu ryhmää ei ollut eilenä. se oli peruttu. ohjaajat soitti ja ilmoitti mulle kun olin seppälässä. en jaksanut eilen illalla mennä enää lenkille.
tänään tulee lenkki heitettyä kun on se liikunta tunti.
mun ei tarvi vieläkään hakea mitään lääkkeitä apteekissa. huomasin sen eilenä kun jaoin lääkkeet dosettiin.
ruoka on maistunut. mikä on hyvä juttu. en ole näännyttänyt itseäni. teen niin että syön vatsan täyteen.
se on vaan hyvä että ruoka maistuu. eikä silleen etten syö mitään. punnitus on varmaan taas pian. mulla on jotenkin semmoinen olo että mun paino on saattanut tippua. tai sitten olen väärässä. sen näkee sitten punnituksessa. sitä toivon että olisi pysynyt samana.
sain eilenä taas laskuja. pitää maksaa. yli huomenna tulee lisää rahaa onneksi. tänään pitää pestä pyykkiä aamulla. nyt kun pesen niin ei tarvi sitten viikkoon pestä. pitää nyt samalla pestä noi mun parit rintaliivit. sitten niitä on taas kiva käyttää kun on puhtaat.
pitäisi ostaa taas uudet rintaliivit. eilenä kun kävin seppälässä niin näin siellä parit kivat rintaliivit. katsoo jos ostaa vaikka ensi kuussa sitten. mun seuraava ostos. aamupala on taas puolen tunnin päästä.
ja pitää ottaa aamulääkkeet. hyvä että mulla menee aamulla vaan toi masennus lääke. ei sen enempää.
ohjaajat aina katsoo kun me otetaan noi lääkkeet. ne on tosi tarkkoja. onneksi olen jo monta vuotta syönyt noita lääkkeitä niin olen tottunut. mun pitää syödä niitä etten sekoa. kun syön noita lääkkeitä pystyn elämään jotenkin tätä elämää.
kavereiden kanssa ollaan puhuttu monta kertaa että onneksi me syödään leponexia ja masennus lääkkeitä.
ja varmaan joudutaan syömään niitä loppu elämä. olen hyväksynyt sen asian jo aikoja sitten. mutta nyt mulla on onneksi paljon parempi olo. nyt tulee varmaan taas aika hyvä pitkä kausi.
siitä olen varma. nyt pitää vaan nauttia kun pystyy.
näen sitten ensi kuussa sen mun uuden psykologin. mun kavereilla on se sama tyyppi. saa nähdä millainen se on. toivottavasti mukava.
pitää sitten kavereilta kysyä mitä mieltä ne oli siitä.
se on ihan hyvä että käyn nyt vaan kerran kuussa psykologilla. jos mulla on huonompi kausi niin sitten kävisin siellä useammin. nyt ei ole tarvinut käydä kun vaan kerran kuussa.
sille psykologille pitää aina sanoa että uusii noi lääke reseptit.
saa sitten lääkkeitä. se aina kirjoittaa ne ylös muistiin.
saa sitten nähdä että kuinka kauan sitten se keskustelu kestää. edellisen psykologin kanssa noi keskustelut kesti vaan sen puolituntia. se edellinen psykologi oli tosi mukava. rento tyyppi.
ei ollut vakava. ja se kertoi omia kokemuksia.
sitä oli ihan kiva kuunnella. se jäi nyt eläkkeelle.
huomenna on taas paja tunti. saa nähdä mitä tehdään. toivottavasti jotain mukavaa. se on kiva kun mun molemmat kaverit on noissa ryhmissä. ei tarvi olla yksin. mun toisella kaverilla alkoi kesä loma niin sekin on nyt noissa kaikissa ryhmissä.
tänään pitää katsoa taas lemmen viemää. eilinen jakso oli aika hauska. nyt tulee taas toi emmerdale illalla. katsotaan sitä parhaan kaverin kanssa. mun toinen kaveri tulee taas mun luokse katsomaan lemmen viemää. nyt siinä sarjassa palasi yksi hahmo takaisin. tänään pitää tosiaan katsoa.
nyt siinä sarjassa alkaa taas tapahtumaan jotakin.
mun kaveri kertoo aina joskus lemmen viemän juoni paljastukset mitä se on lukenut netistä. se aina kertoo jos siinä tapahtuu jotain hauskaa. odotan myös että alkaa noi uusi päivä uudet jaksot. sekin jäi jännään kohtaan ennen kun jäi tauolle. sekin jatkuu sitten taas syksyllä. nyt ollaan parhaan kaverin kanssa katsottu noita uusintoja.
niitä on ihan kiva katsoa. pitää kohta keittää taas teetä. voisi tänään aamulla vaikka katsoa noi anime jaksot ja juoda teetä samalla.
nyt kun on hyvin aikaa. ennen kun pitää mennä syömään.
taidan tehdä niin :)

tänään seppälään shoppailemaan :)Maanantai 20.07.2015 08:13

nyt alkaa taas jälleen uusi viikko. toivottavasti on hyvä viikko. positiivisin fiiliksen kanssa mennään. eilenä meinasin taas nukahtaa parhaan kaverin sohvalle. kun olin ottanut ilta lääkkeet niin heti sen jälkeen alkoi väsyttämään. nukuin aika hyvin viime yön. join taas kahvia niin nyt olen taas pirteä. eilenä oli ihan ok päivä. kirjoitin blogin, kävin kaverin kanssa lenkillä ja olin sen luona kylässä. juotiin teetä ja juteltiin siinä samalla. sitten katsoin pari tuntia sitä vankila sarjaa tabletilla ja skypetin poikaystävän kanssa. menin myös parhaan kaverin luokse viettämään iltaa. katsottiin telkasta lapin poliisit ohjelmaa. tänään tulee taas emmerdale illalla. on sitten jotain katsottavaa illalla. ollaan parhaan kaverin kanssa odotettu että koska se taas jatkuu. tänään ajattelin mennä seppälään vähän shoppailemaan. tekee nyt mieli taas ostaa jotain kivaa. seppälässä on mun mielestä ihan kivoja vaatteita. aijon mennä sinne lounaan jälkeen. kerkeää hyvin käymään ennen ompelu ryhmää. meillä on ompelu ryhmä siinä puoli kahdelta. teen edelleen sitä kaulahuivia.
se kestää tunnin se ryhmä. tänään taas jaetaan viikon lääkkeet dosettiin. mun ei tarvi ainakaan vielä hakea mitään lääkettä. riittää vielä. olo ja fiilis on hyvä tällä hetkellä. aijon nyt nauttia tästä fiiliksestä. ukson että tää viikko menee varmasti ihan mukavasti.
lauantaina on ne häät. olen menossa sinne ja mun kaverit menee sen mun kaverin pippaloihin. sanoin kavereille että pitää hauskaa munkin puolesta. olisin itsekin halunnut mennä sinne mutta ajattelin mennä nyt sinne häihin kun sain oikein kutsun sinne.
ihan mukava mennä sinne. tiedän jo mitä laitan päälle sinne.
toivottavasti ei sada vettä. ne häät on ulkona yhdellä rannalla.
toivottavasti on silloin hyvä ilma.
tällä viikolla tulee rahaa taas. mikä on hyvä. saa maksettua tuon yhden laskun. rahaa pitäisi tulla 23 päivä.
sitten ei tässä kuussa tule enempää. mutta kohta vaihtuu taas kuu niin tulee sitten taas rahaa. onneksi kela on myöntänyt mulle ne rahat. se olisi aika perseestä jos en saisi rahaa. en pystyisi maksamaan laskuja. saan ihan kivasti rahaa joka kuukausi. riittää onneksi noihin laskuihin. teen aina niin että eka maksan laskut ja sitten katson paljon mulle jää vielä jäljelle. jää onneksi aina vähän shoppailu rahaa. mikä on kiva. pystyy joka kuukausi ostaa jotain pientä kivaa. tykkään tosi kovasti shoppailusta. se on aina piristävää. kun löytää jotain kivaa ostettavaa. toivottavasti nyt seppälästä löytyy jotain. voisi ne farkut ostaa jos ne on sopivat.
mun piti viime viikolla käydä katsomassa mutta en jaksanut. katson tänään kun menen sinne. ne ei varmaan ole kamalan kalliit.
mutta sen musitan että ne oli ihan kivan väriset.
pitäisi ostaa uusia rintaliivejä. parit pitäisi ostaa taas. katsoo sitten vaikka ensi kuussa jos ostaisi silloin uusia. ja alusvaatteita pitäisi ostaa myös lisää. no katsoo ensi kuussa. mulla on vaate kriisi taas. en tiedä mitä pistän tänään päälle. pitää kaivaa vaatekaappia taas. jotkut housut aijon laittaa. farkut taas varmaan. ajattelin laittaa pitkästä aikaa jotkut korvikset korviin. en ole pitkään aikaan pitänyt korviksia. ai niin pitää laittaa tuo mun tabletti lataukseen. siinä on akkua enää jotain 35 prosenttia. laitan sen kohta niin ei unohdu. pystyy myöhemmin katsomaan sillä taas jotain. voisi katsoa taas kolme miestä ja tyttö sarjaa. en ole katsonut sitä pitkään aikaan. voisi tänään katsoa. ajattelin mennä lenkille taas tänään. päivällisen jälkeen. ellei sada vettä. tavoite on käydä lenkillä joka päivä.
kävellä sen puolituntia ainakin. tekee tosi hyvää. mulla on aina vesipullo mukana. hyvä olla jos tulee jano.
ja aina kun käy lenkillä niin tulee tosi hyvä olo sen jälkeen. nautin oikein siitä. ja lenkkeily lievittää ainakin mulla tuota kireää oloa mikä joskus on. mutta nyt ei onneksi ole.
aamupala on taas kohta. ja alan kohta tiskaamaan. on kertynyt taas tiskiä. pesen kun olen kirjoittanut tämän.
aamu lääkkeet pitää ottaa taas kohta. sen muistan että noita masennus lääkkeitä mulla on vielä kivasti. varmaan ainakin kuukaudeksi vielä. silloin kun kävin hakemassa niitä apteekista niin sain ison paketin niitä. ihan hyvä vaan niin riittää joksikin ajaksi eikä tarvi ihan heti hakea. ohjaajat aina merkkaa ja muistuttaa jos pitää käydä apteekissa. aina kun ollaan jaettu viikon lääkkeet dosettiin niin ohjaajat aina tarkistaa ne onko ne oikein ja pitää sanoa jos jotain lääkettä pitää hakea lisää. ne merkaa sen ylös.
onneksi apteekkiin ei ole kamalan pitkä matka.
pystyy helposti hakemaan. ja aina pitää näyttää kela korttia apteekissa että saa noita lääkkeitä.
kohta voisi kuunnella musaa. kuuntelen aika paljon youtubesta musaa. ja mulla on koneella jonkin verran musiikkia myös.
joskus kuuntelen aina aamuisin. se on hyvä välill kuunnella. tulee samalla hyvä fiilis kun kuuntelee.
voisi kuunnella samalla kun tiskaan. täytyy pedata toi mun sänkykin.
huomenna pitää taas pestä pyykkiä aamulla.
sitäkin on taas kertynyt kivasti.