IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

liikunta tunti taas tänään.Tiistai 11.08.2015 08:26

tiistai päivä. tänään on taas liikunta tunti iltapäivällä. mennään kaveriden kanssa lenkille. eilenä oli ihan mukava päivä. kävin apteekissa ja kaupassa. nyt on taas leponex lääkettä. ei ihan lopu heti kesken. tämän viikon perjantaina tapaan sen uuden psykologin.
mun paras kaveri tapasi sen eilenä ja se sanoi että oli ihan mukava tyyppi. eilenä väritin vähän taas. aijon myös tänäänkin värittää. ajattelin tässä aamulla voisi. sain taas muutaman laskun eilenä. maksan ne kaikki tässä aamulla kun on aikaa. sitten näkee taas paljon jää tilille rahaa. olo ja fiilis on ihan ok tällä hetkellä. uskon että tästä tulee hyvä päivä. aijon olla positiivinen. vietän kaveriden kanssa aikaa.
kaveri tulee taas illalla mun luo katsomaan lemmen viemää.
aijon tarjota sille vähän jätskiä. ja syön varmaan itsekin.
tulee tosi lämmin päivä. täytyy laittaa taas aurinko rasvaa ennen kun menen tuonne ulos. ja ottaa vesipullo mukaan taas lenkille.
kävin eilenäkin lenkillä illalla. oli kuuma mutta teki hyvää. oli ihanaa päästä suihkuun lenkin jälkeen. mä ja kaveri aloitetaan käymään kuntosalilla ensi kuun alusta lähtien pari kertaa viikossa.
sitä odotellessa. ole aivan innoissani. pitää sitten totutella niihin laitteisiin taas mitä siellä on. kiva mennä sinne. on illaksi ohjelmaa.
ja liikunta tekee aina hyvää. ainakin mulle tulee tosi hyvä olo sen jälkeen. kyselin yhdeltä ohjaajalta että koska sähly alkaa. se sanoi että myöhemmin syksyllä vasta. nyt olo on taas hiukan pirteä kun join kahvia äsken. aamupala on taas puoli yhdeksän. alkaa taas olla nälkä. syön ruisleipää. ai niin huomasin eilenä kun jaoin lääkkeet dosettiin, niin masennus lääkkeet alkaa kohta loppumaan. varmaan riittää vielä ensi viikon puolelle. pitää niitäkin hakea taas.
onneksi toi apteekki ei ole kaukana.
katsoin eilenä vähän taas tabletilla tuota moderni perhe sarjaa.
varmaan katson sitä taas tänään. nyt mulla on taas teetä. ostin citrus makuista vihreää teetä. se on yksi mun lempi tee.
pitää juoda tässä aamulla taas teetä. ruokakin on maistunut mulle.
ei ole ollut mitään ongelmaa. syön aina vatsan täyteen niin jaksan eikä paino tipu kun syön hyvin. olen tosi tyytyväinen tähän mun painoon. ja tunnen itseni kauniiksi. hyvä vartalo tällä hetkellä.
uskon etten varmaan koska liho tuohon 60 kiloon. yhdessä vaiheessa painoin niin paljon. se oli kamalaa. silloin toi leponex lääke lihotti. mutta sain painon tiputettua taas sopivaksi.
nyt se on hyvä. en halua lihoa enää yhtään. eikä sekään haittaa jos multa tippuu vaikka kilo. ei sitä huomaa. ja tää mun paino pysyy samana koska syön normaalia ruokaa viikolla, juon viikolla vaan mustaa kahvia, raakaa vihreää teetä, ja vettä. viikonloppuisin vasta herkuttelen. ja juon limsaa ja siideriä joskus. silloin kun herkuttelen niin en mieti mitään kaloireita sillä hetkellä. nautin siitä hetkestä kun voi syödä suklaata. tai syödä sipsiä. sanoin poikaystävälle eilenä että ensi kerralla kun menen sen luokse, niin en osta sipsiä. poikaystävä sanoi mulle että mun tekee kuitenkin mieli ostaa sitä sipsiä. sanoin että en osta. ostan sipsin sijaan vaikka uuni pizzan.
ja en aijo nyt juoda taas pariin kolmeen viikkoon yhtään siideriä tai lonkeroa. sitten on kiva juoda taas pitkän tauon jälkeen.
ensi kerralla ajattelin juoda karpalo lonkeroa. se on tosi hyvää kylmänä. pitää sitä sitten ostaa.
kun juo seuraavan kerran. voisi ostaa pari niitä vaikka ja kolmatta juomaa en vielä tiedä. aijon pysyä siinä että juon vaan sen kolme juomaa. neljä on mulle aivan liikaa. meinaa tulla huono olo jos juon niin paljon. tulen tosi helposti humala tilaan. kun juon vaikka jo pari siideriä tai lonkeroa. halvat kännit. kolme juomaa on se sopiva määrä mulle. ja siitä pidän kiinni. välillä voi tulla semmoisia tilanteita että juo sitten enemmän. vaikka ei pitäisi. mutta. niin käy onneksi harvoin mulle. jos mun kaverilla on taas noi pippalot niin sitten tulee juotua se neljä juomaa ainakin.
tai jopa viisi juomaa. se on aivan liikaa se viisi mulle. on tullut testattua. olen huomattavasti vähentänyt nyt juomista. mikä on hyvä juttu. eikä ole onneksi silleen että pitää joka viikonloppu vetää kännit. ei mitään järkeä. onneksi en tee silleen.
kaikki rahat menisi vaan alkoholiin. kun olin nuorempi niin silloin tuli juotua vähän enemmän. mutta nyt olen kasvanut aikuiseksi.
ja tullut viisaammaksi tuon alkoholin kanssa.
yritän elää terveellistä elämää. onneksi en polta tupakkaa. en ole polttanut nyt yli viiteen vuoteen. enkä ole sortunut kertaakaan.
se oli hyvä päätös silloin lopettaa. ja mulla oli tuki joukot kun lopetin tupakoinnin. kiitos myös nikotiini purkan mitä aloin syömään kun lopetin. ja tupakan hinta vaan nousee. kohta se maksaa jotain 10 euroa aski. hyvä että lopetin. mun kaverit polttaa. mutta. se on niiden valinta. polttakoot jos tahtovat.
ainakaan mun rahat ei mene mihinkään tupakkaan. käytän ne rahat mielummin shoppailuun. ostan jotain kivaa. odotan ensi kuuta innolla kun pääsee taas shoppailemaan.
mennään varmaan taas kavereiden kanssa sitten.
pitää myös ensi kuussa käydä seppälässäkin. sinne on sitten tullut noi syys vaatteet myyntiin mitä voisi ostaa sitten. tykkään tosi paljon seppälän vaatteista. ne on tosi kivoja. ja niitä on mukava ostaa. eikä ole pahan hintaisia tai kalliita.
viime farkut mitkä ostin sieltä on aivan ihanat. ne oli mulla silloin siellä reissussa päällä. ne pitäisi varmaan kohta pestä.
pystyy sitten taas käyttämään. en varmaan jaksa pestä pykkiä tänään. ei huvita. katsoo jos pesee joku muu päivä tällä viikolla.
nyt en jaksa. eikä mulla ole edes kauheasti pyykkiä.
ihanaa. kohta pääsee syömään. on nälkä. sitten kun on syönyt niin voisi keittää teetä. ja maksaa noi laskut.

kahvia :) <3Maanantai 10.08.2015 08:18

se olisi taas maanantai. uusi viikko alkaa jälleen. mun aamu on lähtenyt hyvin käyntiin kahvin juonnilla. joi äsken ison kupin mustaa kahvia. nyt olen hereillä ja jaksaa kirjoittaa blogia.
tänään on jonkin verran ohjelmaa. ajattelin olla tämän aamun koneella. menen syömään taas tuon lounaan ja sen jälkeen menen kylille asioille. pitää käydä tänään apteekissa hakemassa lisää leponexia. alkaa loppumaan. samalla ajattelin käydä myös kaupassa.
tästä on tulossa aika lämmin päivä. pitää varmaan taas laittaa aurinko rasvaa ennen kun menee tuonne ulos. onneksi mulla on aurinko rasvaa.
oli kyllä mukava viikonloppu poikaystävän kanssa. voi olla että menen taas tänäkin viikonloppuna sen luokse. olen sitten kaksi yötä sen luona. nyt olin vaan yhden yön. ajattelin etten aijo juoda ensi viikon viikonloppuna mitään alkoholia. ajattelin pysyä nyt limu ja kivennäisvesi linjalla. pidän taas muutaman viikon tauon. sitten on kiva taas jouda muutaman viikon jälkeen taas.
ja säästää siinäkin rahaa ettei kaikki mene siideriin tai lonkeroon.
tuli herkuteltua kyllä viikonloppuna. söin sipsiä ja suklaata. nyt alan taas lenkkeilemään hulluna. menen tänään taas illalla lenkille. ruoan jälkeen. nyt en aijo herkutella. seuraavan kerran herkuttelen taas kun on viikonloppu. sipisiä en aijo ensi kerralla ostaa.
syön suklaata. tänään voisi maksaa noita laskuja mitä on tullut. saa ne pois alta. sitten taas näkee paljon jää tilille rahaa.
mulla on aika hyvä olo tällä hetkellä. mikä on vaan hyvä. ei ahdista tai ole kireää oloa. hyvä fiilis. ajattelin tänään taas värittää. saisi nyt vaikka tänään väritettyä sen yhden kuvan loppuun mitä olen jo värittänyt tunti kausia. siinä on paljon pieniä yksityiskohtia mitä pitää värittää. ja voisi vaikka aloittaa uuden kuvan värittämisen taas.
tänään on ompelu ryhmä iltapäivällä. teen edelleen sitä kaulahuivia.
pikku hiljaa valmistuu. tänään näkee taas lemmen viemää. kaveri tulee taas mun luokse katsomaan. ai niin kun käyn kaupassa niin pitää ostaa lisää teetä. alkaa taas loppumaan. pitää ostaa pari pakettia ainakin. sitten on taas teetä.
aijon ehkä katsoa taas tänään animea. working!!! anime on kesken. olen katsonut ekasta kaudesta jo puolet. hyvä anime. tykkään kovasti. se on vaan jotenkin hauska. en ole pitkään aikaan lukenut mangaa. voisi taas tabletilla lukea jotain sarjaa.
mulla on monta manga sarjaa suosikeissa mitä pitäisi lukea. pitää katsoa koska innostuu lukemaan. nyt olen innostunut katsomaan taas animea. mikä on vaan hyvä juttu.
eilenä katsoin tabletilla taas moderni perhe sarjaa muutaman jakson.
tänään voi olla etten jaksa nyt katsoa sitä.
aamupala on taas kohta. syön ruisleipää. ja sen jälkeen voisi kohta keittää vaikka teetä. join vaan poikaystävän luona yhden kupin teetä. tänään tulee varmaan juotua pari, kolme mukillista teetä. en yhtään ihmettele. poikaystävä oli eilenä taas ihana. se osti mulle suklaata eilenä kun se kävi kaupassa.
fazerin hasselpähkinä suklaalevyn. se on mun lempi suklaa. en ole vielä syönyt sitä. syön sen vasta ensi viikonloppuna.
pitää varmaan pestä taas pyykkiä. mulla on muutama huppari mitkä pitäisi pestä. ja sitten pitää pestä myös ne vaatteet mitä käytin viikonloppuna. pesen varmaan huomenna vasta. niillä ei ole kamalan kiire. tänään taas jaetaan viikon lääkkeet dosettiin.
mun paras kaveri tapaa sen uuden psykologin tänään. mulla on se sama psykologi. paras kaveri sanoi että onkohan se millainen tyyppi.. sanoin myös että itseäkin jännittää tavata se myös. mulla on taas psykologin tapaaminen kohta. se edellinen jäi eläkkeelle niin nyt meillä on sitten uusi psykologi. aijon olla positiivinen kun tapaan sen. katsoo onko se vakava vai rento. sen näkee sitten. mutta olen varma siitä että siihen varmasti tottuu nopeasti kun on muutaman kerran tavannut sen. alku on aina jännittävä.
mutta hyvin menee varmasti. tänään voisi laitaa jotain kesäistä vaatetta päälle kun menen kylille asioille. voisi vaikka pistää mekon.
tai farkku shortsit. vaate kriisi taas. pitää kaivaa vaate kaapista jotain. mun pitäisi hankkia uudet aurinkolasit. pitäisi käydä tuolla sokoksessa katsomassa. siellä on ollut yleensä aika kivoja aurinkolaseja. eikä ole edes kauhean kalliita. seuraavan kerran kun menen sokokseen niin pitää ostaa. katsoin myös tuolla tokmannilla mutta siellä oli aika vähän hyvännäköisiä aurinkolaseja.
ostan ne aurinkolasit ensi kuussa. kun shoppailen seuraavan kerran. nyt pidän siitä kiinni etten shoppaile enää tässä kuussa.
reissussa meni se vähän yli sata euroa. eli ihan tarpeeksi.
nyt aijon taas säästää. on sitten ensi kuussa vähän enemmän rahaa shoppailuun. voisi vähän siivota tätä kämppää. pitäisi tiskata taas, pedata sänky, kerätä pyykit yhteen kasaan..teen sen kaiken kun olen kirjoittanut tämän ensin. voisi laittaa musaa taas soimaan samalla. tulee hyvä fiilis. eilenä kuuntelin illalla vähän musiikkia ennen kun menin parhaan kaverin luokse illalla. ai niin tänään tulee myös toi emmerdale. pitää sekin katsoa.
en muista mihin se jäi viimeksi. no katsoo taas sen tänään.
kohta varmaan alkaa toi vain elämää uusi kausi. se täytyy ehdottomasti katsoa. jso ei pysty katsomaan sitä niin laitan sen tallennukseen ja kaston myöhemmin. onneksi mulla on toi dna matka tv. pystyy katsomaan ja tallentamaan ohjelmia.
eikä maksa kauheasti kuussa. kannatti hankkia se.
todella kätevä.

poikaystävän luona.Sunnuntai 09.08.2015 11:57

täällä mä nyt oon. poikaystävän luona. poikaystävä haki mut eilen aamulla autolla. käytiin samalla kaupassa. tuli ostettua siideriä, sipsii ja ruokaa. join eilen illalla kolme siideriä. se kyllä riitti. kun olin juonut niin menin sitten nukkumaan. join pari rekorderligiä ja päärynä siideriä. oli kyllä tosi hyvää. saunottiin myös eilenä poikaystävän kanssa. oli hyvät löylyt. harmitti kun en tajunnut ottaa mukaan shampoota ja hoito ainetta. en pessyt ollenkaan hiuksia.
katsoin eilenä myös animea. uusimmat anime jaksot mitä oli ilmestynyt. oli hyviä jaksoja. oon ihan ähky sipsistä ja suklaasta.
syön kohta varmaan tuon kana hampurilaisen minkä ostin eilenä.
hieman väsyttää mutta muuten on hyvä fiilis.
tänään takaisin illalla kotiin. näen parasta kaveria taas illalla.
menen sen luokse. aijon varmaan huomenna taas värittää. muutaman tunnin taas. siinä se aika sitten taas kuluu. huomenna on myös toi ompelu ryhmä. teen edelleen sitä kaula huivia. ei ole vielä pitkään aikaan valmis. huomenna tulee taas lemmen viemää. pitää katsoa. kaveri tulee taas mun luokse katsomaan.
salkkarit alkaa taas ensi kuussa. odotan innolla.
ja uusi päivä sarja alkaa sitten syys kuun lopulla.
syksy vaan lähenee. mihin tää kesä oikeen meni? tosi nopasti taas.
mutta ihan mukava kesä on ollut vaikka satoi koko ajan vettä.
kiva päästä taas syksyllä kuntosalille. odotan innolla. kaverin kanssa mennään sinne taas. naisten ryhmäkin alkaa taas vissiin tänä syksynä. saa nähdä kuka noista ohjaajista sen vetää sitten.
ihan kiva että alkaa taas noi kaikki ryhmät syksyllä. on tekemistä. ei varmana tule tylsää. syksy menee varmasti äkkiä ja kohta on sitten joulu. ja uusi vuosi. sekä mun synttärit. 26 vuotta tulee sitten täyteen. olen jo niin vanha sitten. pitää miettiä mitä ostan itselle sitten synttäri lahjaksi. jotain kivaa voisi ostaa. aijon varmaan tehdä synttäri kakun taas. kamala jano. juon kohta tuota kivennäisvettä mitä ostin myös eilenä. on niin kamalan kuuma taas. helteet on ensi viikolla. pitää taas laittaa aurinko rasvaa etten pala tuolla ulkona.
lämmin viikko tulee taas. mutta varmaan ihan mukava viikko tiedossa. kaston varmaan animea taas tänään. working!!! animea voisi katsoa. se on aika hyvä. katson ekaa kautta. sitä sarjaa on tullut kolme kautta. paljon katsottavaa.
uusi ore monogatari jakso oli tosi hyvä. kohta sekin sarja loppuu kohta. vielä sitä tulee kuusi jaksoa.
katsoin eilen illalla ennen kun menin nukkumaan niin tuon uusimman monster musume jakson. se oli aika hyvä. tykkään siitäkin animesta tosi kovasti. se on hauska sarja.
hyviä uusia anime sarjoja on taas tullut. on jotain katsottavaa. katsoin myös eilenä moderni perhe sarjaa tabletilla. ajattelin tänäänkin katsoa sitä jossain vaiheessa. sekin on hauska sarja. olen nyt toisessa kaudessa.
se homo pariskunta siinä on niin paras.
vielä on paljon katsottavaa. sitä sarjaa on tullut viisi kautta.
mutta. nyt aijon juoda vähän kivennäisvettä. ja syödä kohta jotain.

tänään ehkä lomille.Lauantai 08.08.2015 08:12

lauantai. alkaa olla jo taas pirteä reissun jälkeen. oon saanut levättyä.
tänään olen ehkä menossa poikaystävän luokse. jos poikaystävä pystyy hakemaan. ei tiedä vielä. sillä oli pyörän kanssa jotain ongelmia. mutta katsotaan. kävin eilenä verikokeissa. ei ollut ruuhkaa ja pääsin vähän aikaisemmin. oli ihan kiva kävellä kun oli lämmin. eilenä taas väritin monta tuntia. alan kohta saamaan yhden kuvan valmiiksi. vielä pitää värittää. kävin myös tokmannilla. ostin kasan suklaata. slin vähän tuossa eilenä. vielä on reilusti jäljellä.
kävin lenkilläkin eilen illalla. oli aika lämmin kun kävelin. hiki tuli. onneksi mulla oli vesipullo mukana. kaveri oli eilenä taas mun luona. katsottiin lemmen viemää. oli hyvä jakso. ja eilen illalla menin vielä parhaan kaverin luokse viettämään iltaa. skypetin myös poikaystävän kanssa eilenä. jos lähden lomille tänään niin ajattelin ostaa vähän siideriä ajattelin vaan juoda pari, kolme. en ole juonut pitkään aikaan. nyt voisi taas vähän juoda. mun tekee mieli myös sipsiä. täytyy sitäkin ostaa. nyt on viikonloppu niin voi herkutella. en aijo miettiä mitään kaloreita viikonlopun aikana. syön vaan. ensi viikolla lenkkeilen taas hulluna ja syön normaalia ruokaa.
join taas äsken ison kupin mustaa kahvia. olen hereillä.
mulla on vaate kriisi taas. en tiedä mitä pistän päälle jos lähden lomille. pitää vähän katsoa tässä aamulla. pääsin eilenä käyttämään tuota mun uutta Guess lompakkoa. rakastan sitä. ihana lompakko. paras lompakko minkä olen omistanut. mahtuu ihan hyvin laukkuun vaikka on hiukan iso. pitää katsoa jos vaikka pääsee tänään myös käyttämään tuota viimeisintä Guess laukkua minkä olen ostanut.
lompakko sopii hyvin sen kanssa. menin eilenä jotain puoli kymmeneltä nukkumaan. nukahdin heti kun pääsin sänkyyn.
aamupala meillä on taas tunnin päästä. alkaa olla taas nälkä.
syön ruisleipää taas. aijon värittää taas tänään. jos kerkeän. koneella ajattelin nyt olla tämän aamun. en nyt keksi muutakaan. otan kannettavan mukaan ja tabletin kun menen lomille.
en jaksanut eilenä katsoa noita uusia anime jaksoja. aijon tänään katsoa kaikki jaksot. mitä on tullut. hyvin on aikaa katsoa tänään koneelta. rahat oli tullut eilenä. nyt tilillä on taas kivasti rahaa. pitää maksaa nyt kaikki laskut taas mitä tulee. ja sen jälkeen katsoa paljon tilillä on rahaa. olen nyt tämän kuun shoppailut tehty.
tässä kuussa rahaa saa mennä vaan ruokaan ja juomaan.
ja laskuihin. shoppailen taas sitten ensi kuussa. vaikka noita syys vaatteita mitä tulee myyntiin. seppälään tulee varmasti kivoja syys vaatteita mitä voisi ostaa. seppälä on yksi mun lempi vaate kauppa.
sieltä löytyy ihania vaatteita mistä tykkään. sopivan hintaisia. ei ole kamalan kalliita. aina kun käyn kaupassa niin seppälä on ihan siinä vieressä. käyn välillä siellä. viimeisimmät vaatteet mitä olen nyt ostanut ovat seppälästä. mun kaverit tykkää myös ostaa vaatteet seppälästä. aina löytyy jotain. haluaisin uuden meikki laukun. seppälässä oli yksi hieno mutta hinta 20 euroa. aika kallis. pitäisi käydä vaikka joskus sokoksessa katsomassa jos sieltä löytyisi joku kiva meikki laukku. seuraavan kerran kun menen sokosessa käymään niin pitää katsoa noita meikkejä taas. tällä hetkellä mulla on onneksi puuteria, meikki voidetta..ei ainakaan vielä ole loppumassa. syksyllä voisi katsoa taas vaikka uusia kenkiä.
tekee mieli ostaa taas uudet korolliset kengät.
taas mulle iskee tää shoppailu himo. pitää nyt vaan hillitä se.
olen shoppaillut tarpeeksi. tässä kuussa.
pitää kohta taas tiskata. tiski vuori on kertynyt. ja kahvi pannu pitää myös pestä. ettei lika jää siihenkin kiinni. juon teetä taas tässä myöhemmin. aamun aikana. pakkaan vasta sitten kun tiedän että poikaystävä tulee hakemaan. en viitsi vielä tässä vaiheessa pakata.
tiedän suunnilleen mitä otan lomille mukaan.
on hyvä fiilis tällä hetkellä. ihan kiva jos pääsen poikaystävän luokse. ajattelin ostaa poikaystävälle lonkeroa. kun käydään kaupassa. se on kiitos siitä jos se pääsee hakemaan mut.
nyt kun rahaa on tullut niin pystyy ostamaan. ajattelin ostaa noita ranch sipsejä. ne on niin parhaita ja hyviä. täytyy käydä tänään ostamassa. söin vähän sipsiä kun oltiin reissussa.
nyt tekee taas mieli. nam. pitää myös syödä noi suklaat mitkä ostin eilenä. ihanaa kun voi taas herkutella. aijon nyt nauttia ja syödä.
kohta pääsee taas kuntosalille. kaverin kanssa mennään. tässä kuussa aloitetaan se. kun se aukeaa. kiva päästä sinne tämän kesän jälkeen. siellä on varmasti aika paljon porukkaa kun sinne menee. mutta eiköhän me mahduta sinne kaverin kanssa. aijon silti jatkaa lenkkeilyä joka päivä vaikka menen kuntosalille illalla. käyn nyt siellä maanantai iltaisin ja keskiviikko iltaisin. on illalla sitten vähän ohjelmaa. pääsee hikoilemaan sinne. pitää kaivaa vaan kaapista sopivat treeni vaatteet. hiki paita ja verkkarit. sekä sisä kengät. sitten vaan salille. sählykin alkaa taas syksyllä. odotetaan sitäkin parhaan kaverin kanssa. me tykätään sählystä.
ollaan aina puolustajia. ja hyvin pelataan siellä pelissä. me pelataan aina se puoli tuntia. se on sopiva aika. kyllä siinä ajassa syke nousee ja tulee hiki. se sähly on varmaan sitten aina tiistaisin iltapäivällä. ihan hyvään aikaan. ruoka on sitten sen pelin jälkeen.
melkein heti. alan nyt kuuntelemaan musaa ja tiskaamaan.
sekä katsoa noi vaatteet mitä pistän päälle.

Guess lompakko <3Perjantai 07.08.2015 08:49

onnistunut reissu :)Perjantai 07.08.2015 08:00

vihdoin ja viimein pääsin tietokoneelle. tuntui oudolta että oli pari päivää ilman nettiä tai telkkaria. mutta se mökki paikka oli tosi upea.
päästiin nukkumaan tyttöjen kanssa samaan huoneeseen.
grillattiin illalla, saunottiin, oli kyllä hyvä sauna. pelattiin ulko pelejä.
keskiviikkona käytiin kotkassa. käytiin siellä yhdessä kala museossa missä oli erilaisia kaloja. oli kyllä hienon näköisiä. sitten vähän shoppailtiin kotkan kauppa keskuksessa. tuli ostettua lehto muotitalo kaupasta uusi Guess lompakko. maksoi 75 euroa. aivan ihana. aijon ottaa sen tänään käyttöön. sitten käytiin suomalaisessa kirja kaupassa. ostettiin kaveriden kanssa sieltä taas aikuisten värityskirjoja ja stabilo tusseja. tänään pitää taas värittää. en ole värittänyt muutamaan päivään. sitten käytiin abc asemalla syömässä. mä söin semmoiset makkara perunat. oli hyviä. en jaksanut syödä kaikkea koska se annos oli aika iso. eilenä käytiin porvoossa Brunberg karkki myymälässä. ostin itselle suklaata. ja poikaystävälle tuliaiseksi suklaata.
sitten käveltiin vanhassa porvoossa. oli hyvä ilma kävellä siellä. käytiin myös mäkkärissä syömässä. kerros ateriat. oli kyllä hyvää.
ja sokoksessa käytiin tyttöjen kanssa. en löytänyt sieltä mitää ostettavaa. käytiin myös mikro kulma kaupassa. ostin sieltä pari uutta kynsilakkaa. hopean väristä ja turkoosia. kivoja värejä.
rahaa meni reissun aikana vähän yli sata euroa. pitäähän sitä vähän shoppailla kun on reissussa. enempää en aijo tässä kuussa tuhlata. tänään on tullut taas rahaa. pitää käydä katsomassa paljon mulla on. oli ihanaa skypettää poikaystävän kanssa eilenä. on ollut ikävä sitä. olen huomenna menossa sen luokse. en vielä tänään. sanoin sille että lepään tämän päivän. mutta huomenna näemme. ihanaa. pitää muistaa antaa ne suklaat. poikaystävä hakee mut varmaan moottoripyörällä taas. kiva päästä taas kyytiin.
ajattelin huomenna juoda vähän siideriä. aijon ostaa päärynä siideriä ja mansikka lime siideriä. nyt on taas kiva juoda muutaman viikon tauon jälkeen. maistuu varmasti. pitää laittaa ne kylmään. ajatelin varmaan vaan juoda pari. en liikaa.
oli kyllä ihanaa päästä takaisin kotiin. pääsi omaan sänkyyn nukkumaan. nukuin hyvin viime yön. nyt taas jaksaa. tänään näen taas mun kavereita. toinen kaveri tulee mun luokse katsomaan lemmen viemää ja menen sitten parhaan kaverin luokse illalla.
keritään näkemään ennen kun menen poikaystävän luokse.
pitää ottaa mukaan toi mun kannettava ja tabletti. on sitten viihdettä. tänään pitää katsoa noi uusimmat anime jaksot. mitä on tullut tällä viikolla. täytyy ehdottomasti nähdä toi ore monogatari.
se on 18 jakso. tänään ajattelin käydä tokmannilla. ajattelin ostaa vähän jotain suklaata. nyt kun on taas perjantai niin voi herkutella taas. ja tulihan tuollakin reissulla syötyä. tänään täytyy päästä lenkille illalla. ennen kun alkaa lemmen viemää. kerkeän hyvin käymään. pitää varmaan myös tänään käydä kaupassa.
käyn varmaan tuossa lounaan jälkeen.
ei tullut onneksi huonoa oloa koko reissun aikana. eikä mun kavereillekkaan tullut huonoa oloa. syöminen ja ruokailu meni tosi hyvin. söin mitä pystyin syömään. vatsan täyteen. niin jaksoi sen reissun aikana. siellä oli aika viileää nukkua. mä nukuin silleen että mulla oli kolme peittoa päällekkäin ja silti oli kylmä. nukuin kumminkin ihan hyvin siellä mökissä. aamupala siellä oli hyvä. sai puuroa ja mustikka keittoa. oli todella hyvää. paras aamupala. oli siellä myös leipää ja karjalan piirakoita. mutta puuro oli paras. kaverit söi myös puuroa. se pitää hyvin nälän poissa. ja join myös kahvia aamulla. sekin maistui tosi hyvältä. ainakin heräsi siellä kun sai aamu kahvit. join äsken myös kahvia. ison kupillisen. pitää tänään juoda teetä taas. siellä mökillä sai myös teetä.
mustaa teetä sekin maistui ihan hyvälle.
tänään aijon ottaa rennosti. aijon levätä ja nauttia päivästä. ihanaa kun on perjantai. viikonloppu edessä. mikäs sen parempaa.
hyvä fiilis on tällä hetkellä. ja olen rakastunut tuohon mun uuteen Guess lompakoon. se tuntuu ihan pieneltä mini laukulta.
siinä on aitoa nahkaa. nyt se varmaan kestää toi lompakko useamman vuoden. toi on paras lompakko mitä olen ikinä omistanut.
oli vaikeaa päättää että minkä Guess lompakon ostaisi.
päädyin sitten tuohon. se on harmaan värinen missä on valkoista.
se on aika iso lompakko. mutta aivan ihana. mä hiplaan sitä koko ajan. ja se mahtuu mun käsi laukkuun.
kerroin poikaystävälle että ostin sen lompakon, niin se sanoi että turha ostos. ei musta ainakaan. ihan paras ostos.
olisin halunnut myös uuden Guess laukunkin, mutta päätin että lompakko vaan. ostin vähää aikaa sitten uuden Guess laukun. katsoo jos ensi vuonna ostaisi uuden Guess laukun.
se on suunnitteilla. pitää vaan alkaa taas säästämään rahaa siihen.
tänään voisi pestä pyykkiä jos kone on vapaa. toivottavasti on. mulla on paljon pyykkiä. tai voisin kohta käydä vaikka viemään noi pyykit. ennen muita. kerkeän hyvin. pitää pestä noi vaatteet mitkä mulla oli reissussa. on sitten taas puhtaita kun pesee. lakanat pitää pestä myös. jos mahtuu koneeseen. saa sitten puhtaat sänkyyn.
kerkeää hyvin pesemään ennen kun lähden lomille huomenna.
sitten tänään päivällä ei tarvi pestä. pitää taas alkaa pakkailemaan.
en tarvitse kauheasti vaatteita. kun menen poikaystävän luokse. olen vaan yhden yön sen luona.
pitää taas hieman siivota tätä kämpää. ennen kun lähden. on sitten siistiä taas kun tuun takaisin. eikä ole pyykki vuoria.
käyn kohta pankin sivuilla katsomassa että paljon mulla on rahaa.
varmaan aika kivasti. saa ostettua siideriä. ja ruokaa pitää ostaa myös viikonloppuna. on sitten syötävää kun olen poikaystävän luona. tehdään varmaan taas ruokaa huomenna.
aamupala on kohta. ai niin mun pitää taas mennä verikokeisiin tänään. en tiedä miksi. sain ennen reissua lapun että aika on taas aamulla. mun pitää kysyä ohjaajalta että miksi. no onneksi on hyvä ilma kävellä. eikä siellä mene onneksi kauaa. syön sitten kun tuun sieltä.

tänään reissuun :)Tiistai 04.08.2015 07:52

tänään lähdetään. loviisaan mökkeilemään pariksi päiväksi. käydään myös kotkassa ja vanhassa porvoossa. reissusta tulee varmasti mukava. ihanaa kun kaverit lähtee mukaan niin tulee mukava reissu. se on ihan kiva kun ohjaajat aina suunnittelee meille tämmöisiä reissuja. päästään näkemään kaikenlaista. olen melkein pakannut. vielä pitää pakata lakanat ja pyyhkeet. aijon saunoa tuolla reissussa.
uimaan en aijo mennä. pitää ostaa tuliaisia poikaystävälle.
jos löydän jotain kivaa sille. ja itsellekkin voisi vaikka ostaa jonkun matka muiston. nyt on luvattu hyvät ilmat. aurinko paistaa ja on lämmin. ihanaa. onneksi ei sada vettä.
aijon ottaa mukaan varmuuden vuoksi tuon aurinko rasvan. etten pala. nyt on luvattu että tulee noi helteet. ja huomenna pitäisi olla lämmintä jotain 25 astetta. pitää ottaa jotain kevyttä vaattetta mukaan niin ei ole kamalan kuuma. eilenä kävin kaupassa. ostin taas uuden aikuisten värityskirjan. siinä on vaan eläimiä mitä pitää värittää. ja tosi kivoja kuvia mitä on sitten kiva väritellä. katsoo jos vaikka väritän vielä ennen kun me lähdetään sinne reissuun. ruoka meillä on vasta kahdeltatoista. ja me lähdetään kahden jälkeen. reissuun lähtee kolme ohjaajaa. ja me kaikki asukkaat. ne huolehtii meidän lääkkeistä. saadaan ne lääkkeet sitten reissussa illalla ennen kun mennään nukkumaan. ja mulla on muutama rauhottava pilleri jos tulee huono olo. semmoinen olo jos alkaa vaikka ahdistaa.
mutta uskon ettei mulle tule sitä oloa reissun aikana.
aijon olla iloinen ja pirteä. mun kaverit jännittää myös sitä reissua. mutta uskon että kaikki menee varmasti hyvin ja on mukava reissu.
olen sitten kavereden tukena jos niille tulee huono olo.
pidetään huolta toisistamme. nekin ottaa omat rauhottavat mukaan.
toivottavasti päästään kaikki kolme samaan huoneeseen.
on kivempi nukkua kaveriden kanssa. voidaan jutella aina iltaisin ennen kun mennään nukkumaan. aamulla pitää sitten varmaan herätä aikasin jos me mennään jonnekkin sitten huomenna. kotkaan varmaan mennään käymään. mulla on taas vaate kriisi. en tiedä mitä pistän sinne reissuun päälle. vaikeaa. kun olen kirjoittanut tämän blogin niin alan suunnittelemaan noita vaatteita.
tosiaan. en ole koneella sitten pariin päivään. pääsen kirjoittamaan blogia seuraavan kerran perjantai aamuna.
tuntuu oudolta kun ei pääse koneelle pariin päivään. no sitten on kiva taas päästä kun tullaan reissusta. ja on paljon kirjoitettavaa.
ensi viikolla mun pitää käydä apteekissa. leponexit alkaa loppumaan. tälle viikolle riittää vielä. huomasin kun jaoin lääkkeitä dosettiin. masennus lääkkeitä mulla on vielä kivasti jäljellä.
puoli pakettia ainakin. ne ei heti lopu kesken.
meillä on aamu pala vasta tänään tuossa yhdeksältä. hieman myöhemmin. syön ruisleipää. ja koitan sitten syödä hyvin ennen kun me lähdetään. jaksaa sitten istua autossa. sinne on kai puolentoista tunnin ajo matka. kyllä se aika menee äkkiä.
sain eilenä taas kulta katriina kahvi paketin. kahvi aloi loppumaan niin sain eilenä lisää. nyt on taas kahvia. join äsken ison kupillisen. jotta heräisin. varmaan juon reissussakin vähän kahvia. on sitten pirteä. ja jos saa teetäkin niin juon myös sitä. aijon juoda teetä vielä tässä aamulla. ennen kun lähdetään.
pitää hieman meikata taas. ja ehkä laitan jotkut korvikset korviin.
hiukset aijon laittaa kiinni. ei ole sitten tiellä.
aurinkolasit pitää ottaa mukaan. ja vesipullo. mahtuu hyvin tuonne mun totoro kesä laukkuun. vesipullo on aina hyvä olla mukana. koska on näin lämmin. ei tule neste hukka.
pitää vähän siivota tätä kämppää hieman. on sitten kiva tulla takaisin. pyykkiä varmaan pesen vasta ensi viikolla.
viikonlopun jälkeen. onneksi omistan paljon vaatteita.
ei heti lopu kesken. en aijo mennä uimaan. varmaan on kylmää vettä. aijon vaan saunoa. varmaan syödään makkaraa aika paljon. kun me grillataan. illalla. sanoin poikaystävälle että soitan kun kerkiän tuossa illalla. pitää ottaa puhelimen laturi mukaan. ettei vaan unohdu. pystyy lataamaan puhelinta.
laitan sen illalla latautumaan. on sitten akku täynnä seuraavana päivänä. soitin eilenä äidille ja kerroin että me lähdetään tänään. soitan sitten viikonloppuna uudestaan äidille ja kerron miten reissu meni. äiti sanoi että mun pitää nauttia reissusta. sen aijon tehdä.
kohta voisi kuunnella hieman musaa. tulee hyvä matka fiilis. samalla voisin taas tiskata. ja siivota keittiötä. pestä myös toi kahvipannu. ettei se lika jää siihen kiinni.
ai niin pitää muistaa ottaa toi jaffa limu mukaan reissuun. on sitten sauna juoma. sitä ei varmaan saa mihinkään kylmään. no juon sen lämpimänä. ei haittaa. hyvää on silti.
saadaan varmaan ohjaajilta lisää limsaa. sauna limut varmaan.
no sitten on juotavaa. siideri olisi ollut kiva juoma mutta me ei saada juoda mitään alkoholia. juon siideriä sitten viikonloppuna.
silloin pystyy. pitää ostaa mansikka lime ja päärynä siideriä. ne on mun lempi siideri juomat. juon vaan muutaman. varmaan kolme juomaa vaan. se riittää mulle. tulen tosi helposti humalaan jo parista siideristä. eli se kolme riittää hyvin. en koskaan juo niin paljon että tulee toi huono olo. olen oppinut juomaan vähemmän. mikä on vaan hyvä. ja poikaystävä vahtii aina etten juo liikaa.
mun siideri poliisi. varmaan perjantaina olen aika väsynyt.
siitä olen varma. mutta. ei se haittaa. silloin kuuluu olla väsynyt.
mutta. nyt alan katsomaan noita vaatteita. ja tiskaamaan.

veri kokeissa käyty. huomenna reissuun :)Maanantai 03.08.2015 09:56

kävin aamulla verikokeissa. ja sydän filmissä. nyt ei tarvi kuukauteen mennä taas labraan. tuli käveltyä tänä aamuna kuusi kilsaa. hyvin jaksoin kävellä. tein eväät eilen illalla niin söin kun multa otettiin noi verikokeet. en saanut syödä tai juoda kahteentoista tuntiin.
nyt pääsin kirjoittamaan tätä blogia. kohta pitää jakaa taas viikon lääkeet dosettiin. ja pakko keittää aamukahvit kohta. niin heräilen tässä pikku hiljaa. huomenna lähdetään sinne reissuun. tulee varmasti kuava reissu. pitää alkaa pakkailemaan pikku hiljaa.
eilenä multa otettiin paino veren paineet. painan tällä hetkellä 53,5. paino on pysynyt samana. mikä on vaan hyvä juttu.
eilenä mä vaan väritin ja katsoin animea. aloitin katsomaan tuota working!!! animea. ihan hyvältä vaikuttaa. katsoin muutaman jakson.
ja sitten katsoin noi uusimmat anime jaksot mitä oli tullut.
eilenä täällä oli ukkonen. kesti pari tuntia. onneksi se ei ollut yöllä.
en varmaan olisi saanut nukuttua. olo ja fiilis on hyvä tällä hetkellä.
tänään on taas ompelu ryhmä päivällä. illalla kaveri tulee kylään, skypetystä poikaystävän kanssa ja menen parhaan kaverin luokse illalla. mukava päivä. aijon ehkä värittää taas tänään jos innostun.
huomenna aijon käydä kaupassa ennen kun lähdetään sinne reissuun. pitää hakea muutama juttu.
ruoka on maistunut. syön tänään taas hyvin. meillä on puuroa tänään ruokana. menen ehkä lenkille tänään jos jaksan tuossa illalla. eilenä en käynyt lenkillä. en vaan jotenkin jaksanut.
olin vaan koneella. ja olen varmaan taas tämän aamunkin myös koneella. en ole kauheasti katsonut tabletilla mitään.
saan taas tänään kahvi paketin. kuu on vaihtunut niin saan tässä kuussa taas pari pakettia kahvia. kohta pääsee keittämään. eka pitää vaan jakaa noi lääkkeet. jos lääkkeet alkaa nyt loppumaan niin huomenna käyn apteekissa vaikka. hyvin kerkeää aamulla.
samalla käyn siellä kaupassa.
huomenna tulee rahaa taas. juuri hyvänä päivänä. ja perjantaina pitäisi tulla myös rahaa taas.
pääsee ostamaan sidukkaa ja lonkeroa kun menen lomille taas.
poikaystävän luokse. varmaan tänä viikonloppuna.
ai niin aamulääkkeet pitää ottaa. meinasin unohtaa.
no otan ne nyt. masennus lääkkeitä mulla pitäisi olla vielä kivasti jäljellä. leponexia pitää varmaan hakea. rauhottavia mulla on vielä jäljellä..aijon ottaa reissuun niitä mukaan varmuuden vuoksi jos tulee huono olo, niitä on hyvä olla aina mukana.
meillä on kanaa ja riisiä ruokana tuossa päivällä. yksi mun lempi ruoka. olen saanut viikonlopun aikana väritettyä ainakin kolme kuvaa kokonaan. tunti kausia olen vaan väritellyt.
en aijo ottaa reissuun mukaan värityskirjaa. väritän sitten taas kun tullaan reissusta. sitten on taas mukavaa väritellä.
hyvä kun rahaa tulee huomenna niin voi ostaa noita tuliaisia. aijon poikaystävälle ostaa jotain jos löydän. pitää sitten soitella pikaystävän kanssa aina illalla. ei varmaan kauheasti keretä juttelemaan mutta kuulee edes toisen äänen. se on se tärkein.
mulla on jo nyt ikävä poikaystävää. mutta viikonloppuna onneksi näemme. sitä odotellessa. kyllä toi reissu menee aika äkkiä.
on kaikenlaista puuhaa ja käydään jossain. saa nähdä millaiset mökit sitten on. ja että päästäänkö kavereiden kanssa samaan huoneeseen. auto matka kestää sinne jotain puolitoista tuntia.
en edes tiedä mitä vaattetta pistän huomenna päälle. ehkä ne uudet farkut ainakin. totoro kesä kassin otan käyttöön. ja varmaan toi nahkatakki. pitää muistaa ottaa mukaan myös noi shampoot ja hoito aineet koska me saunotaan siellä illalla. ja varmaan paistetaan makkaraa. aijon lähteä sinne reissuun positiivisella asenteella.
ja ihanaa kun molemmat kaverit lähtee sinne myös. on seuraa.
varmaan nauretaan aika aljon siellä reissussa. ja pidetään huolta toisistamme.ohjaajat ottaa meidän kaikkien lääkkeet mukaan. ohjaajat huolehtii niistä. ja saadaan ne sitten siellä reissussa illalla ennen kun mennään nukkumaan. meidän pitää pakata omat lakanat mukaan sinne. siellä ei ole lakanoita. vesipullo pitää ottaa mukaan jos tulee jano. se on hyvä olla mukana. mahtuu tuonne laukkuun.
kohta voisi kuunnella vähän musaa. ja siivota tässä samalla. mun kämppä on taas vähän räjähtänyt. pitää tiskata ja kerätä pyykit yhteen kasaan. voisi vaikka myös pakata jo. tässä on sopivasti aikaa. mulla on semmoinen musta laukku mihin mahtuu mun kaikki tavarat. pitää pakata mukaan myös noi olo housut. ei tarvi olla koko aikaa farkuissa. saunan jälkeen ne on hyvä laittaa päälle.
mulla on juomatta toi yksi jaffa limu. aijon sen ottaa mukaan. juon sen saunan jälkeen. hyvä sauna juoma. voi olla että me saadaan limua tuolla reissussa. mutta ei sitä koskaan tiedä.
hyvä olla toi mukana. puhuttiin parhaan kaverin kanssa että vedetään kofeiini kännit. juodaan paljon kahvia. kun alkoholia ei saa juoda tuolla reissussa. ollaan varmasti aika pirteitä kun juodaan kahvia. ja teetä aijon juoda myös tuolla reissussa.
me lähdetään huomenna siinä kahden aikaan. ruokailu meillä on vasta kahdeltatoista huomenna. vähän myöhemmin toi ruoka.
ja kahvit juodaan ennen kun lähdetään. pysyy hereillä auto matkan.
aijon juoda myös kahvia tuossa huomenna aamulla. jaksan kirjoittaa blogin huomenna aamulla. sitten en pääse taas koneelle pariin päivään kun lähdetään. torstaina vasta illalla pääsen sitten koneelle. ja blogin kirjoitan siitä reissusta sitten perjantai aamuna.

aijon taas tänään värittää :)Sunnuntai 02.08.2015 08:22

sunnuntai. eilenä oli mukava päivä. poikaystävä tuli käymään.
käytiin kaupassa, katsottiin yksi kauhu leffa ja harrastettiin seksiä.
oli kyllä ihanaa. kiva oli taas saada seksiä muutaman viikon jälkeen.
ja se mun seksiasu taas toimi jälleen kerran.
poikaystävä tykkäsi. oli kyllä ihana taas nähdä sitä. varmaan me nähdään taas viikon päästä. menen varmaan sen luokse viikonlopuksi. sen näkee sitten. eilenä väritin taas koko illan. sain väritettyä pari kuvaa ja aloitin taas uuden kuvan värittämisen. väritin eilenä melkein neljä tuntia. menin siinä yhdeksän jälkeen nukkumaan. kävin jopa lenkillä eilenä. menin lenkille kun poikaystävä oli lähtenyt. kävelin sen puoli tuntia. kannatti mennä. muutenkin on tällä hetkellä tosi hyvä fiilis.
on ollut ihan mukava viikonloppu. tänään näen taas mun parasta kaveria. menen illalla sen luokse.
aijon varmaan tänäänkin värittää taas. ajan kuluksi.
eilenä söin vähän jätskiä ja sipsiä. ostettiin kaupasta poikaystävän kanssa. oli tosi hyvää. nyt on taas herkuteltu. en aijo enempää herkutella. sitten ensi viikon viikonloppuna taas.
huomenna mulla on aamulla noi verikokeet. pitää lähteä ajoissa kävelemään sinne. niin kerkeää. en ole varma kerkeänkö huomenna aamulla kirjoittaa blogia. no katsoo huomenna aamulla miten kerkeää. pitää muuten taas käydä kaupassa ennen kun lähtee sinne reissuun. aijon tiistaina käydä. aamulla varmaan. ollaan lähdössä tuossa ilta päivällä tiistaina. pitää alkaa pikku hiljaa alkaa pakkailemaan. miettiä mitä ottaa mukaan reissuun. otan ehkä mun tabletin mukaan. ehkä. en tiedä vielä. tänään pitää taas mennä lenkille. menen päivällisen jälkeen. pakko päästä lenkille.
olen nyt käynyt aina joka päivä lenkillä. mikä on vaan hyvä.
tulee ihan hyvä olo sen jälkeen kun on käynyt.
pitää varmaan ottaa rauhottavia mukaan reissuun jos tulee toi huono olo. sitä ei koskaan tiedä. ihan hyvä olla niitä mukana.
varmuuden vuoksi. annoin eilenä poiaksytävälle sen paidan minkä ostin kärkkäiseltä. hyvin sopi sille. poikaystävä tykkäsi siitä paidasta.
kannatti ostaa. kohta voisi kuunnella vähän musiikkia. tulee hyvä fiilis kun kuuntelee. aijon nauttia tästä päivästä. ei ole kiire minnekkään. voi vaan olla. ai niin pyykkiä pitäisi tänään pestä. alan kohta tässä aamulla pesemään. aamupalan jälkeen. kone on varmaan vapaana. uskon ainakin. pitää lakanat pestä ja vaatteet. on sitten puhtaita vaatteita kun lähtee sinne reissuun.
kohta voisi juoda teetä taas. aijon juoda tässä aamulla. koneella ajattelin nyt olla tämän aamun. eilen illalla en ollut koneella. en jaksanut. pyörin nyt vaikka täällä ircissä. en keksi muutakaan.
aijon värittää sitten jossain vaiheessa tänään taas. varmaan vasta sitten kun olen tullut tuolta lenkiltä. kerkeää hyvin värittämään muutaman tunnin ennen kun menen parhaan kaverin luokse.
soitin äidillekkin eilenä. vaihdeltiin kuulumiset. kerroin että ihan hyvin on mennyt. kaikki on hyvin. saa nähdä koska menen seuraavan kerran kotona käymään. en ainakaan lähi aikoina. katsoo jos vaikka tässä kuussa kävisi taas kotona. mutta ensin haluan mennä kyllä poikaystävän luokse. en ole senkään luona ollut muutamaan viikkoon. tahdon päästä taas viettämään aikaa poikaystävän kanssa. huomenna on taas ompelu ryhmä. teen sitä kaulahuivia. ei ole lähellekkään vielä valmis.
muuta ohjelmaa mulla ei ole huomenna. paitsi ne verikokeet aamulla. saa ne pois alta kun menee sinne. pitää tehdä eväät mukaan koska en saa syödä kahteentoista tuntiin enkä saa ottaa aamulääkkeitä aamulla. otan aamulääkkeet sitten kun tulen sieltä.
muuten huomenna on ihan ok päivä.
animea pitäisi taas katsoa. katson ehkä tänään jos jaksan. saa nähdä. sitten kun tullaan sieltä reissusta niin sitten voisi katsoa myös. miten kerkeää. on paljon katsottavaa.
ja pitäisi katsoa noita sarjoja taas tabletilla. ainakaan katsominen ei lopu kesken. ai niin pitä muistaa ottaa reissuun mukaan toi kännykän laturi. pystyy soittamaan poikaystävälle.
ei varmaan kauheasti keretä jutella mutta kuulee edes toisen äänen.
se on se tärkein. pitää ostaa tuliaisia poikaystävälle jos löytyy jotain ostettavaa. pitää katsoa. join hetki sitten vähän kahvia. nyt olen pirteä taas. huomenna aamulla en saa juoda kahvia. juon varmaan sitten vähän myöhemmin. kahvikin alkaa taas loppua. pitää pyytää ohjaajilta lisää. nyt kun kuu on vaihtunut niin saan taas tässä kuussa pari pakettia kahvia. ohjaajat aina antaa. nyt meillä on ollut onneksi kulta katriina kahvia. se on paras kahvi.
maistuu tosi hyvälle kun juo sitä mustana.
aamupala on taas alle tunnin päästä. yhdeksältä. pitää syödä ruisleipää. alkaakin olla nälkä taas. hyvä ulkona paistaa aurinko. mukavaa mennä tänään lenkille. otan vesipullon taas mukaan.
hyvä juoda samalla kun kävelee. yli huomenna tulee taas rahaa. onneksi. pääsee maksamaan taas noita laskuja.
pitää laittaa taas tabletti lataukseen. akkua on vähän jäljellä.
laitan sen kohta lataukseen. aijon nyt ladata sen ihan täyteen niin pystyy käyttämään sitä taas. varmaan ehkä käytän sitä tänään. jos en niin viimeistään huomenna. katson jotain sarjaa.
poikaystävä korjasi eilenä muuten tämän mun pöydän. se heilui hieman mutta nyt se ei enää onneksi heilu. poikaystävä osasi korjata sen. ihan hyvä vaan.
huomenna pitää katsoa lemmen viemää taas. se jäi jännään kohtaan. kaveri tulee varmaan taas mun luokse katsomaan sitä.
sitä sarjaa on kiva katsoa aina kaverin kanssa. ja joskus siinä sarjassa on huvittavia kohtauksia mille me aina nauretaan.
ja ne hahmot on hyviä siinä sarjassa. harmi kun se sarja siirtyy AVA kanavalle. toivottavasti näkyy noi tekstit. pystyy katsomaan sitä. no sen näkee sitten.

tästä tulee hyvä päivä :)Lauantai 01.08.2015 08:25

se olisi lauantai. aamukahvit join taas äsken niin jaksaa kirjoittaa.
eilenä oli yllättävän hyvä päivä. kävin kaupassa ja pyörähdin seppälässä. kokeilin siellä ihania harmaita farkkuja. oli tosi lähellä että meinasin ostaa ne. sain onneksi hillittyä shoppailu himoni. ne olisi maksanut 34 euroa. ei olisi ollut kamalan kalliit. aijon pitää kiinni siitä että shoppailen vaatteita sitten vasta syyskuussa. olen ylpeä itsestäni etten ostanut niitä housuja. koska ostin sitten vähän aikaa sitten uudet housut seppälästä. kaupassa kävin ja mukaan tuli uusin anime lehti. löysin siitä lehdestä taas uuden anime sarjan mitä alan katsomaan ja yhden manga sarjan mikä kertoo koulu kiusaamisesta. löysin tabletilla sen manga sarjan. pitää alkaa lukemaan sitä jossain vaiheessa. anime sarjan minkä löysin oli tuo working!!!. siitä on kolmas kausi alkanut. aijon katsoa sen ekan ja toisen kauden. nyt on taas katsottavaa.
eilenä katsoin tabletilla uusimman ore monogatari jakson ja jitsu wa watashi wa animen toisen jakson. pitää tänä viikonloppuna lisää animea. eilenä taas väritin muutaman tunnin. oli kyllä mukavaa värittää. aloitin taas värittämään pari uutta kuvaa.
aijon tänäänkin taas värittää. poikaystävä tulee tänään käymään. ihanaa nähdä sitä. katsotaan taas leffa ja harrastetaan seksiä. alkaa jo tehdä mieli kun ei ole saanut seksiä vähään aikaan.
aijon laittaa taas yhden mun seksiasun taas päälle. se on semmoinen musta läpi näkyvä. oikein seksikäs. ja sen alle laitan vielä pinkit rintaliivit. alus housut jätän pois. poikaystävä varmasti tykkää. ja itsekin nautin. aijon mennä varmaan tänään illalla vielä lenkille. jos jaksan. eilenä menin jo ennen yhdeksää nukkumaan. nukuin tosi hyvin viime yön. menen varmaan taas tänään tuossa yhdeksän jälkeen nukkumaan. huomenna on rento päivä. ei ole kiire minnekkään. varmaan väritän taas muutaman tunnin.
ja käyn lenkillä. kirjoitan aamulla blogia..tekemistä kyllä keksin.
näen taas huomenna mun parasta kaveria illalla. päästään juttelemaan ja katsotaan telkkaa samalla. toista kaveria näen maanantaina. aamu pala on tänään yhdeksältä.
syön ruisleipää. ja sen jälkeen aijon juoda teetä. vaate kriisi on taas päällä. en tiedä mitä pistän päälle tänään. ajattelin ehkä laittaa sen uuden napa topin ja noi mun uudet farkut. ne olisi varmaan aika hyvät. pitää myös meikata ja laittaa kivat korvikset.
on sitten taas nättinä. kohta voisi kuunnella vaikka musaa. ja mun pitää taas tiskata. pyykkiä aijon pestä vasta huomenna. pitää pestä noi lakanat ja vaatteet. huomenna on aikaa pestä.
varmaan aloitan tuossa huomenna aamulla pesemään.
maanantaina verokokeet. aamulla. pitää herätä ajoissa niin kerkeää sinne. lähden kävelemään siinä puoli kahdeksan aikaan.
no ainakin tulee lenkkeltyä samalla kun menee sinne.
koitan ajatella taas positiivisesti. tiistaina lähdetään sinne reissuun. mökkeilemään. se mökki oli loviisassa. ollaan siellä pari päivää. ihan kiva lähteä sinne. kaverit lähtee myös mukaan. on sitten seuraa siellä. rahaa tulee taas sinä päivänä kun me lähdetään. neljäs päivä. ihan hyvä vaan. ja seitsemäs päivä tulee lisää rahaa.
olen siihen todella tyytyväinen että mulla on raha asiat kunnossa. ja että saan kelalta rahaa. pystyy jotenkin elämään.
ja sitten on aina rahaa jos lähtee jonnekkin. ja sekin on kiva että pystyn melkein joka kuukausi shoppailemaan. ja pystyn ostamaan parin vuoden välein noita uusia Guess laukkuja. haluaisin nyt hankkia uuden Guess lompakon. omistan yhden Guess lompakon. se on mulla edelleen käytössä. ostin sen silloin kolme vuotta sitten. paras lompakko minkä olen ikinä omistanut. haluan uuden taas.
ostan sen sitten taas kun pääsen kauppaan missä myydään Guess juttuja. haluaisin ostaa Guess vaatteitakin joskus. onhan ne kalliita mutta hyvännäköisiä. ja ne kestää varmasti monta vuotta.
odotan niin innolla että pääsee ostamaan Guess juttuja. uusi laukku olisi myös kiva. se edellinen Guess laukku minkä ostin on aivan ihana. olen käyttänyt sitä jonkin verran.
odotan innolla seuraavaa Guess laukkua minkä aijon sitten ostaa taas. keräilen niitä. omistan tällä hetkellä neljä Guess laukkua.
hyvin ovat kestäneet.
olisi myös kiva ostaa joskus noita Guess koruja. ne on aivan ihanan näköisiä. ja ovat hopeaa. näin kerran yhdessä koru liikkeessä niitä ja olisin halunnut ostaa heti. pitää taas katsoa jos törmää niihin niin voisi vaikka ostaa. ne varmasti kestää aika kauan. musitan kun ostin kerran poikaystävälle yhden ranne korun muutama vuosi sitten lahjaksi niin se on edelleen kestänyt. se on edelleen sen ranteessa. se oli aika kallis koru. mutta poikaystävä on tykännyt siitä. se sopii todella hyvin sille. itsekin haluaisin taas uusia koruja. hopeaa. pitää jossain vaiheessa sitten shoppailla niitä.
on taas hirveän monta asiaa mitä haluaisin ostaa. katsoo sitten syys kuussa. yritän nyt tosissani olla ostamatta mitään elokuussa. aijon vaan silloin säästää. mulla on kaappi täynnä vaatteita, nurkissa tarpeeksi kenkiä, laukkuja..niin enköhän mä pärjää ihan hyvin niillä tuon elokuun. pysty yhdistelemään sitten noita vaatteita.
saa monta tyyliä aikaiseksi.
ja kun vähän meikkaa vielä siihen niin sitten näyttää hyvältä.
pitää alkaa pikku hiljaa miettimään että mitä pistän päälle sinne reissuun ja mitkä vaatteet otan mukaan. onneksi tässä on vielä aikaa miettiä. nahkatakin ajattelin laittaa. ja laukun minkä otan käyttöön on toi totoro anime kesä laukku. sinne mahtuu tavaraa. lompakko, puhelin, vesipullo..pitää ottaa vesipullo mukaan tuonne reissuun. on sitten jotain juotavaa jos tulee jano.
ja sen voi aina sitten täyttää jos loppuu. shampoot ja hoito aineet pitää ottaa mukaan koska me saunotaan siellä mökillä. pääsee tyttöjen kanssa saunaan. mukavaa. pitää juoda vähän limua sitten saunan jälkeen. siideriä tekisi mieli, mutta me ei saada juoda reissun aikana yhtään alkoholia. se on kielletty.
juos sitten taas vähän siideriä kun menen lomille. pitää ehdottomasti ostaa tuota rekorderlig mansikka lime siideriä. se on mun lempi juoma. kallis mutta tosi hyvää. voisi sitten juoda pari niitä ja yhden päärynä siiderin. olen jo alkanut suunnitella mitä juon lomilla sitten.
en ole juonut nyt muutamaan viikkoon. ihan hyvä tauko ollut taas nyt. eikä ole oikeastaan sen aikana tehnyt edes mieli juoda mitään. paitsi kun oltiin silloin häissä niin silloin mun teki mieli. join vaan silloin vettä. ja ne häät oli kyllä mukavat. oli mukava olla siellä.