IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

onnistunut reissu :)Perjantai 07.08.2015 08:00

vihdoin ja viimein pääsin tietokoneelle. tuntui oudolta että oli pari päivää ilman nettiä tai telkkaria. mutta se mökki paikka oli tosi upea.
päästiin nukkumaan tyttöjen kanssa samaan huoneeseen.
grillattiin illalla, saunottiin, oli kyllä hyvä sauna. pelattiin ulko pelejä.
keskiviikkona käytiin kotkassa. käytiin siellä yhdessä kala museossa missä oli erilaisia kaloja. oli kyllä hienon näköisiä. sitten vähän shoppailtiin kotkan kauppa keskuksessa. tuli ostettua lehto muotitalo kaupasta uusi Guess lompakko. maksoi 75 euroa. aivan ihana. aijon ottaa sen tänään käyttöön. sitten käytiin suomalaisessa kirja kaupassa. ostettiin kaveriden kanssa sieltä taas aikuisten värityskirjoja ja stabilo tusseja. tänään pitää taas värittää. en ole värittänyt muutamaan päivään. sitten käytiin abc asemalla syömässä. mä söin semmoiset makkara perunat. oli hyviä. en jaksanut syödä kaikkea koska se annos oli aika iso. eilenä käytiin porvoossa Brunberg karkki myymälässä. ostin itselle suklaata. ja poikaystävälle tuliaiseksi suklaata.
sitten käveltiin vanhassa porvoossa. oli hyvä ilma kävellä siellä. käytiin myös mäkkärissä syömässä. kerros ateriat. oli kyllä hyvää.
ja sokoksessa käytiin tyttöjen kanssa. en löytänyt sieltä mitää ostettavaa. käytiin myös mikro kulma kaupassa. ostin sieltä pari uutta kynsilakkaa. hopean väristä ja turkoosia. kivoja värejä.
rahaa meni reissun aikana vähän yli sata euroa. pitäähän sitä vähän shoppailla kun on reissussa. enempää en aijo tässä kuussa tuhlata. tänään on tullut taas rahaa. pitää käydä katsomassa paljon mulla on. oli ihanaa skypettää poikaystävän kanssa eilenä. on ollut ikävä sitä. olen huomenna menossa sen luokse. en vielä tänään. sanoin sille että lepään tämän päivän. mutta huomenna näemme. ihanaa. pitää muistaa antaa ne suklaat. poikaystävä hakee mut varmaan moottoripyörällä taas. kiva päästä taas kyytiin.
ajattelin huomenna juoda vähän siideriä. aijon ostaa päärynä siideriä ja mansikka lime siideriä. nyt on taas kiva juoda muutaman viikon tauon jälkeen. maistuu varmasti. pitää laittaa ne kylmään. ajatelin varmaan vaan juoda pari. en liikaa.
oli kyllä ihanaa päästä takaisin kotiin. pääsi omaan sänkyyn nukkumaan. nukuin hyvin viime yön. nyt taas jaksaa. tänään näen taas mun kavereita. toinen kaveri tulee mun luokse katsomaan lemmen viemää ja menen sitten parhaan kaverin luokse illalla.
keritään näkemään ennen kun menen poikaystävän luokse.
pitää ottaa mukaan toi mun kannettava ja tabletti. on sitten viihdettä. tänään pitää katsoa noi uusimmat anime jaksot. mitä on tullut tällä viikolla. täytyy ehdottomasti nähdä toi ore monogatari.
se on 18 jakso. tänään ajattelin käydä tokmannilla. ajattelin ostaa vähän jotain suklaata. nyt kun on taas perjantai niin voi herkutella taas. ja tulihan tuollakin reissulla syötyä. tänään täytyy päästä lenkille illalla. ennen kun alkaa lemmen viemää. kerkeän hyvin käymään. pitää varmaan myös tänään käydä kaupassa.
käyn varmaan tuossa lounaan jälkeen.
ei tullut onneksi huonoa oloa koko reissun aikana. eikä mun kavereillekkaan tullut huonoa oloa. syöminen ja ruokailu meni tosi hyvin. söin mitä pystyin syömään. vatsan täyteen. niin jaksoi sen reissun aikana. siellä oli aika viileää nukkua. mä nukuin silleen että mulla oli kolme peittoa päällekkäin ja silti oli kylmä. nukuin kumminkin ihan hyvin siellä mökissä. aamupala siellä oli hyvä. sai puuroa ja mustikka keittoa. oli todella hyvää. paras aamupala. oli siellä myös leipää ja karjalan piirakoita. mutta puuro oli paras. kaverit söi myös puuroa. se pitää hyvin nälän poissa. ja join myös kahvia aamulla. sekin maistui tosi hyvältä. ainakin heräsi siellä kun sai aamu kahvit. join äsken myös kahvia. ison kupillisen. pitää tänään juoda teetä taas. siellä mökillä sai myös teetä.
mustaa teetä sekin maistui ihan hyvälle.
tänään aijon ottaa rennosti. aijon levätä ja nauttia päivästä. ihanaa kun on perjantai. viikonloppu edessä. mikäs sen parempaa.
hyvä fiilis on tällä hetkellä. ja olen rakastunut tuohon mun uuteen Guess lompakoon. se tuntuu ihan pieneltä mini laukulta.
siinä on aitoa nahkaa. nyt se varmaan kestää toi lompakko useamman vuoden. toi on paras lompakko mitä olen ikinä omistanut.
oli vaikeaa päättää että minkä Guess lompakon ostaisi.
päädyin sitten tuohon. se on harmaan värinen missä on valkoista.
se on aika iso lompakko. mutta aivan ihana. mä hiplaan sitä koko ajan. ja se mahtuu mun käsi laukkuun.
kerroin poikaystävälle että ostin sen lompakon, niin se sanoi että turha ostos. ei musta ainakaan. ihan paras ostos.
olisin halunnut myös uuden Guess laukunkin, mutta päätin että lompakko vaan. ostin vähää aikaa sitten uuden Guess laukun. katsoo jos ensi vuonna ostaisi uuden Guess laukun.
se on suunnitteilla. pitää vaan alkaa taas säästämään rahaa siihen.
tänään voisi pestä pyykkiä jos kone on vapaa. toivottavasti on. mulla on paljon pyykkiä. tai voisin kohta käydä vaikka viemään noi pyykit. ennen muita. kerkeän hyvin. pitää pestä noi vaatteet mitkä mulla oli reissussa. on sitten taas puhtaita kun pesee. lakanat pitää pestä myös. jos mahtuu koneeseen. saa sitten puhtaat sänkyyn.
kerkeää hyvin pesemään ennen kun lähden lomille huomenna.
sitten tänään päivällä ei tarvi pestä. pitää taas alkaa pakkailemaan.
en tarvitse kauheasti vaatteita. kun menen poikaystävän luokse. olen vaan yhden yön sen luona.
pitää taas hieman siivota tätä kämpää. ennen kun lähden. on sitten siistiä taas kun tuun takaisin. eikä ole pyykki vuoria.
käyn kohta pankin sivuilla katsomassa että paljon mulla on rahaa.
varmaan aika kivasti. saa ostettua siideriä. ja ruokaa pitää ostaa myös viikonloppuna. on sitten syötävää kun olen poikaystävän luona. tehdään varmaan taas ruokaa huomenna.
aamupala on kohta. ai niin mun pitää taas mennä verikokeisiin tänään. en tiedä miksi. sain ennen reissua lapun että aika on taas aamulla. mun pitää kysyä ohjaajalta että miksi. no onneksi on hyvä ilma kävellä. eikä siellä mene onneksi kauaa. syön sitten kun tuun sieltä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.