IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Avautuminen.Torstai 31.10.2013 14:24

se olisi torstai. Huomenna on perjantai. en ole vielä päättänyt että mitä
tekisi viikonloppuna. no se selviää sitten. jos olen orimattilassa niin aijon todennäköisesti värjätä hiukset. yksi mun kaveri auttaa siinä.
ajattelin värjätä violetiksi. tarvii hankkia 2 purkkia sitä väriä.
alkaa tää juuri kasvu ärsyttämään. ja mulla on ihan seka väriset nää mun hiukset. ainakin ne on jonkin verran kasvanu. ja aijon kasvattaa niitä edelleen. Haluan todella pitkät hiukset.
Tänään ei tapahdu mitään ihmeellistä. paitsi yksi mun kaveri tulee kylään katsomaan lemmen viemää. katoin tänään aamulla uusinnan mikä tuli eilenä. Eilenä en nähnyt koska olin salilla.
olen ajatellut että kirjastossa voisi käydä. En ole käynyt siellä moneen kuukauteen. sinne on varmaan tullu paljon hyviä leffoja.
kirjojakin voisi lainata ja kokeilla lukemista pitkästä aikaan.
mangaakin voisi lukea :) ajattelin lukea uudestaan ranma manga sarjan. Mulla on ne kaikki osat. pitäisi ostaa taas lisää mangaa :3
En vain vielä tiedä että mitä sarjaa voisi alkaa kerätä.

keskiviikkoKeskiviikko 30.10.2013 17:23

se olisi keskiviiko. Ei enään kauan niin on taas viikonloppu.
Tää päivä on ollut ihan ok. meen kohta salille kaverin kanssa. siivoilin tuossa äsken. pyykkiä pitäisi taas pestä. pesen huomenna.
Ensi kuussa olisi reissu fazerin tehtaalle ja jumboon :) Nyt en osta mitään ennen sitä reissua. sitten kun meen jumboon niin aijon ostaa uuden guessin laukun. yritän säästää rahaa siihen. Tulee niin harvoin käytyä guessin liikkeessä. pääsee shoppailemaan taas jotain kallista :)

saliMaanantai 28.10.2013 20:31

Nyt on salilla taas käyty :) väsytti hieman niin ei jaksanut kauheesti nostella isoja painoja. ensi kerralla vähän enemmän!
Nyt salkkareita odotellessa :)

uusi viikko.Maanantai 28.10.2013 14:12

se olisi taas maanantai. kuntosalille taas tänään kuntoilee :) kaverin kanssa. jee. sallkkarit ja uusi päivä tulee taas tänään.
Eilenä olin niin väsynyt että nukahdin jo tossa ennen yhdeksää. kun otti taas lääkkeet niin ne alkoi heti väsyttää kun lauantaina en ottanut lääkkeitä. Mutta uusi viikko taas :) En vielä tiedä että mitä teen seuraavana viikonloppuna. sen näkee sitten.

aamu.Sunnuntai 27.10.2013 12:49

tuli valvottua johonkin neljään asti :D En meinannut millään saada unta. heräsin tossa hetki sitten. Eilenä tuli juotua 3 lonkeroo. olisin halunnut jekkuu mutta poikaystävä kielsi. ihan hyvä vaan. liian vahvaa mulle. viikonloppu on muutenkin mennyt mukavasti :) tänään takaisin orimattilaan. on myös tullut syötyä ihan kauheesti kaiken näköistä. suklaa kiintiö on täynnä. söin äsken loput suklaat.
Aamupalaksi :D

karpalo lonkero.Lauantai 26.10.2013 21:18

sain katsottua "hatsukoi limited" nimisen animen loppuun. sen kunniaksi juon nyt ensimmäisen karpalo lonkeron :D
nam :3 hyvältä maistuu pitkän tauon jälkeen. suklaa kiintiö on täynnä. söin joulu konvehti suklaata. Tänään valvotaan! :) poikaystävällä on juomana jekku pullo. ostin sen sille eilenä kun käytiin alkossa.
huomenna nukun pitkään <3 En ota lääkkeitä tänään kun juon. jos ottaisin lääkkeet sen jälkeen kun olen juonut niin laatta lentäisi.
on tullut testattua :D Huomenna otan taas normaalisti lääkkeet.

.Lauantai 26.10.2013 16:23

heräsin tunti sitten ja söin kolmioleivän. Tänään ajattelin juoda noi mun juomat. tossa illalla. suklaata on vielä kivasti jäljellä.
animee pitää kattoo tänään. katson minami-ke nimistä sarjaa. oon katsonut sitä vasta yhden jakson.
hyvältä sarjalta vaikuttaa :) kävin poikaystävän puntarilla. painoin melkein 50 kiloa ! huomasin jo ennen punnitusta että olen hiukan pyöristynyt. toki olen iloinen siitä että paino on noussut. En joudu osastolle hoitoon. keväällä painoin silloin 45 kiloa. ja veren paineet oli aika alhaalla. nyt mun veren paineettkin on noussut. ei huimaa enää mitä silloin.

Alkoholi.Perjantai 25.10.2013 21:17

Erosin "en juo" yhteisöstä. Tuli ostettua muutama lonkero ja siideri mitkä olen päättänyt juoda tänä viikonloppuna. teki ihan älyttömästi mieli. viimeksi join kesäkuun alussa pari siideriä.
saa nähdä tuleeko mulle hyvä vai huono olo kun vedän ne :D
jos tulee huono olo niin varmaan taas sanon: mä en juo enää ikinä.

viikonloppu!! :)Perjantai 25.10.2013 15:30

viikonloppuu! :) olen niin odottanut sitä. poikaystävän luokse viettää aikaa <3 En ole käynyt sen luona pariin viikkoon.
vielä pitää pakkailla. kannettavan otan mukaan todellakin ^^ voi sitten viikonloppuna kattoo animee ja olla koneella.
Täytyy nyt perjantain kunniaksi ostaa suklaata :)
syön sitä sitten kun tulee lemmen viemää ja salkkarit. ^^ Elämän pieniä iloja <3 ^^ Ai niin! uusin anime lehti on kaupoissa tänään! täytyy ostaa.

.Keskiviikko 23.10.2013 18:35

Tänään on ollut sateinen päivä. kävin robinhoodissa ostoksilla ja meinasin ostaa uusimman muumumukin <3 haluun sen :3 maksoiko se jotain 17 euroo :D mulla olisi mahdollista nyt ostaa se.
Nyt oon taas laittanut uusia kuvia irciin :3 piristää hiukan näin sateisena päivänä. Olen menossa kaverille tänään naapuriin katsomaan lemmen viemää. se on menossa ihan outoon suuntaan se sarja. saa nähdä mitä tapahtuu...animeekin pitää katsoa. nyt on taas löytyny mielenkiintoisia sarjoja mitkä täytyy katsoa.
Huomenna ajattelin katsoa sitten niitä :)