IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

sunnuntaiSunnuntai 31.08.2014 15:25

nukuin äsken pitkään. heräsin äsken. menin eilenä jo nukkumaam big brotherin jälkeen. viikonloppu on mennyt mukavasti. tänään pitää palata takaisin karissmoon. illalla menen parhaan kaverin luokse katsomaan big brotheria. saa nähdä että tippuuko kukaan pois koska tommy poistettiin talosta.
huomenna mulla on paljon ohjelmaa. on se hoito neuvottelu, kuntosali,pitää käydä kaupassa..
huominen päivä menee vauhdilla. ainakin on tekemistä.
mulla on vähän väsynyt olo mutta muuten ihan hyvä fiilis.
oon syöny aika paljon suklaata taas. nyt en aijo ainakaan viikkoon syödä suklaata. sipsiä en tällä kertaa syönyt.
mulla on jääkaapissa ruokana mikro ateria. syön sen myöhemmin koska äsken söin ruisleipää.
jee. huomenna tulee taas salkkarit ja uusi päivä. bb jakson laitan huomenna taas tallenukseen koska en jaksa valvoa kymmeneen asti.
poikaystävä nukkuu tällä hetkellä. ja mä ajattelin nyt kirjoittaa tämän blogin. nyt kun on sopivasti aikaa.
tää viikonloppu on mennyt taas ihan tajuttoman nopeasti. tahtoisin olla pitempään poikaystävän luona. mutta onneksi aina joka viikko tulee viikonloppu. perjantai on aina paras päivä :)

eilenä väsytti :PLauantai 30.08.2014 16:03

täällä sitä nyt ollaan. poikaystävän luona :) eilenä mulla oli jotenkin aika väsynyt fiilis. ei oikeen jaksanut tehdä mitään. mutta. nyt olo on pirteämpi. oon saanut nukuttua. säin äsken ruis leipää ja join teetä. myöhemmin mä ja poikaystävä tehdään spagettia ruoaksi. se on hyvää.
vatsa on vielä hiukan kipeä. mutta kyllä se paranee. olen onneksi pystynyt silti syömään suklaata. ja lakuja oon myös syöny. käytiin eilenä kaupassa niin mulla meni vaan 25 euroa.
alle viikon päästä tulee taas rahaa. onneksi. jaksoin eilenä katsoa bb:n telkasta. menin sen jälkeen nukkumaan. tänään aijon taas valvoa ja katsoa sen. animea en ole nyt katsonut vähään aikaan.
ei ole nyt oikeen ollut katsomis fiilistä
yli huomenna hoito neuvottelu. jännittää. varmaan jännitän taas turhaan koska se menee varmasti hyvin.
nyt tulee ensi viikolla ohjelmaa kun aloitan kuntosalin.
tekisi mieli lukea salkkareiden juoni paljastuksia mutta haluan yllättyä ja nähdä että mitä tapahtuu. kohta käyn taas bb:n sivuila lukemassa viimeiset tapahtumat. joni on aika hauska tapaus :D välillä repeilen siihen että mitä se tekee. saa nähdä kauan se on talossa.
se rasva minkä ostin apteekista niin se on auttanut tohon mun ihottumaan. mikä on hyvä. ihanaa kun on viikonloppu <3
voi vaan olla. ja ihmetellä :D

viikonloppu :-)Perjantai 29.08.2014 15:08

se olisi taas viikonloppu :) olen menossa poikaystävän luokse taas.
vatsa on vähän parempi. viikonloppuna en aijo kauheasti herkutella. ehkä suklaata voisi syödä vähäsen.
tänä aamuna oli verikokeet. menin kävellen sinne koska en saanut pyörän lukkoa auki. kyllä vitutti. onneksi ei satanu vettä kun menin ja tulin sieltä labrasta. tulin naisten ryhmään myöhässä. mutta se ei onneksi haitannut. saa nyt nähdä että paljon mulla menee rahaa viikonloppuna. veikkaan että alle 50 euroa. säästän jopa siinä etten osta mitään alkoholia. aijon juoda vaan kivennäisvettä viikonloppuna.
poikaystävä tulee hakemaan mut kun tulee töistä. käydään lahdessa yhessä moottoripyörä liikkeessä ostamassa poika ystävälle ajo housut. ne oli alennuksessa. fiilis on tällä hetkellä hyvä. mun pitää pakata ja laittaa vähän kämppää kuntoon. pitää tiskata.
maanantaina on sitten se hoito neuvottelu. yhdeltä. jännittää. mutta hyvin se varmasti menee. samana päivänä aloitan taas kuntosalin.
tänään pitää katsoa eileinen bb jakso koneelta. niillä oli nyt ne bileet.
käyn kohta bb:n sivuilla katsomassa viimeisimmät uutiset.
kun olen kirjoittanut blogin. apua. mulla on vaate kriisi. en tiedä että mitä laittaisi tänään päälle. ja että minkä laukun otan.
mä haluaisin kovasti uusia vaatteita. voisi ensi kuussa mennä taas shoppailemaan. kun on rahaa. tänään ei vissiin tule salkkareita? pitää tarkistaa asia. tänä iltana aijon valvoa ja katsoa bb jakson telkkarista. otan ilta lääkkeet hieman myöhemmin. ja huomenna nukun piiitkään ^^ ja valvon taas lauantai iltana.
ihan mukava viikonloppu tiedossa :) ja on taas ihanaa nähdä poikaystävää <3 on ollut ikävä.

maha kipee :(Torstai 28.08.2014 15:18

mulla alkoi taas nää vatsa kivut :( ei ole kivaa. jos nää pahenee niin menen lääkäriin. en vielä tiedä että olenko menossa viikonlopuksi lomille. sen näkee sitten voi olla että lähden vatsasta huolimatta. mutta mä en saa syödä mitään suklaata,sipsii,limsaa, alkoholia..etten vaan enempi ärsytä tätä vatsaa. vihreää teetä pystyn juomaan onneksi.
ja vettä. tänään on ollut siivous päivä. nyt kämppä on siisti. täällä viihtyy nyt :) aijon kohta katsoa eilisen bb jakson koneelta.
nyt niillä oli eilenä bileet. saa sitten nähdä että mitä ne örveltää siellä.
fiilis on tällä hetkellä ihan hyvä. paitsi tää vatsa vituttaa. mulla ei ole ollut aikoihin näitä vatsa kipuja.
se voi johtua stressistä, menkoista..en tiedä että mistä mun vatsa on ottanut nokkiin. nyt se on kuitenkin kipee.
tänään tai huomenna pitää käydä kaupassa. lähden ehkä kohta sinne kauppaan. saa samalla raitista ilmaa. menen pyörällä. illalla olen menossa taas lenkille. ehkä kaverin kanssa. eilenä kun kävi lenkillä niin noi vatsa kivut unohtui hetkeksi.
katson vasta sitten kauppa reissun jälkeen bb jakson.
meillä oli äsken ruokana kaali laatikkoa. mä en tykkää siitä ruoasta.
söin aika vähän sitä. päivällisenä on nakki keittoa.
huomenna pitää mennä sinne verikokeisiin. aamulla. syön eka aamu palan ja sitten menen pyörällä. verikokeiden jälkeen on naisten ryhmä. kerkeän sinne kyllä. ensi viikon maanantaina salille :)
kaverin kanssa. odotan innolla. saa nähdä ne uudet laitteet.
tänään on taas ilta päivällä toiminta tunti. saa nähdä että mitä tehdään. ilalla vietän taas sitten kavereiden kanssa aikaa. ja skypetän poikaystävän kanssa. ihan kivasti tekemistä.

keskiviikko.Keskiviikko 27.08.2014 13:28

viikon puoliväli. tänään on taas ohjelmassa paja yhdeltä. meillä on levy raati. illalla pitää mennä taas lenkille. ja illalla vietän taas kavereitten kanssa aikaa. menkat alkaa onneksi olla ohitse. ihme ja kumma en ole saanut vieläkään itkupotku raivareita.
eilenä käytiin poikaystävän kanssa gigantissa ja kärkkäisellä. ihme ja kumma. mä en ostanut mitään. mikä saavutus! olen ylpeä itsestäni.
aijon vasta ensi kuussa taas shoppailla.
katoin eilenä sen bb jakson. mun lempi asukkaat on tällä hetkellä tuulikki ja anna. en ole vielä päässyt oikeen perille muista asukkaista. lemppareita varmaan tulee vieä lisää. oon seurannut tiivisti että mitä talossa tapahtuu. käyny koko ajan bb netti sivuilla. tänään pitää katsoa
eilinen jakso. sitten kun tuun pajalta.
kämppää pitäisi siivota. senkin voisi tehdä pajan jälkeen. kun on aikaa. menen pyörällä sinne pajalle. pääsee nopeasti pois.
ehkä käyn kaupassa. saa nähdä.
ihanaa kun salkkariot tulee melkein joka päivä. saisi tulla viikonloppunakin. onneksi bb tulee viikonloppuna. silloin voisi valvoa ja katsoa ne jaksot telkasta. en vielä yhtään tiedä että mitä teen viikonloppuna. saa nähdä. aijon nyt vaan elää päivän kerrallaan.
ensi viikolla aloitan taas kuntosalin. mun kaveri tulee myös mukaan sinne. käyn maanantaisin ja keskiviikkoisin. illalla. en näe silloin lemmen viemää. mutta onneksi aamulla tulee siitä uusinta niin näkee. pitää nyt etsiä mun kuntosali kengät. verkkarit mulla on ja otan jonkun hikoilu paidan sinne. pitää kaivaa kaapista joku sopiva.
ihan mukavaa aloittaa taas kuntosali. tulee liikuntaa ja sali tunnin jälkeen tulee tosi hyvä olo kun on hikoillut siellä.
alle viikon päästä on se hoito neuvottelu. se pyörii koko ajan mun päässä. jännittää. mutta. hyvin se kyllä menee. tämän viikon perjantaina mulla on taas verikokeet. aamulla. menen taas pyörällä sinne terveys keskukseen. se on hyvä että on aamulla niin saa sen pois alta. sitten ei tarvi taas kuukauteen mennä.
tästä päivästä tulee hyvä päivä :)

tiistai.Tiistai 26.08.2014 14:58

tiistai. oon katsonut koko aamun vaan telkkua. söin äsken ja nyt ajattelin kirjoittaa blogia. keitin äsken teetä.
tänään on aika rento päivä. liikunta tunti on iltapäivällä. toivottavasti ei sada silloin vettä. jos sataa otan sateen varjon mukaan.
kohta aijon katsoa eilisen bb jakson matka tv sivulta.
tallensin sen jakson puhelimen kautta. salkkarit on mennyt jännäksi. yllätyin suuresti että eliasta ammuttin. saa nähdä selviytyykö.
se on hyvä että kari tuli kuvioihin :D repeilin sille eilenä.
menkat alkaa kohta olla ohitse. onneksi. eilenä kävin kaverin kanssa lenkillä. käveltiin yli puolituntia. teki ihan hyvää.
tänään ei erikseen tarvi mennä lenkille koska on liikunta tunti.
pesen nyt pyykkiä. pyykit on nyt kuivurissa. aloitin jo aamulla pesemään. ei tarvi sitten pestä ainakaan viikkoon.
eilenä maksoin pari laskua. meni melkein sata euroa. onneksi ensi kuussa tulee taas rahaa. mulla oli äsken kiva tiski vuori. sain onneksi tiskattua. ja siivosin keittiön. kävin eilenä seppälässä. en tällä kertaa löytänyt mitään. katselin vaan. tänään aijon katsoa taas animee. eilenä katsoin pari jaksoa clannadia. true bloodiakin katsoin eilenä.
oon kohta katsonut sen kuudennen kauden.
eilenä ostin kaupasta uusimman mirai nikki mangan. oon jo lukenut sen. niitä tulee vielä muutama osa. aijon kerätä kaikki.
mutta nyt voisi katsoa sen bb jakson :)

salkkarit alkaa !Maanantai 25.08.2014 13:31

uusi viikko alkaa taas. tää päivä on aika rento. ompeluryhmä on iltapäivällä. missä minä en tee ikinä mitään. varmaan luen mangaa sen tunnin ajan. ruoan jälkeen olen menossa kauppaan.
iltapäivällä aijon katsoa animea. ja illalla olen menossa taas lenkille.
kaveri tulee katsomaan lemmen viemää ja olen menossa parhaan kaverin luokse taas illalla. katsomaan salkkareita! :) vihdoinkin se alkaa. sitä on odotettu. jaksoin katsoa big brotherin. se on musta hyvä että siellä talossa on kaiken ikäisiä. ja että se talokin on erilainen.
tästä kaudesta tulee varmasti mielenkiintoinen.
pitää tänään laittaa puhelimella tallenukseen tämän päivän bb jakso niin katsoo sen huomenna. aijon tietokoneelta katsoa sen. en jaksa valvoa kymmeneen asti koska nukun jo silloin.
menkat alkoi. en ole vielä saanut itkupotku raivareita. mutta ihan varmana ne tulee vielä tänään tai huomenna.
eilenä mulla oli ihan kauhea pään särky. johtui varmaan siitä koska en juonut viikonloppuna ollenkaan kahvia. eilenä kun tulin takaisin karissimoon niin keitin kunnon kahvit. join äskenkin kahvia.
kun menen kauppaan niin pitää ostaa lisää vihreää teetä. alkaa kohta loppua. voisi ostaa pari pakettia. tänään pitää maksaa se yksi lasku. vaikka sitten kun olen kirjoittanut tämän blogin.
mulla on varmaan kohta taas punnitus. ehkä tällä viikolla. paino on varmaan pysyny aika samana. uskoisin. tuli kyllä aika paljon syötyä viikonloppuna. suklaata, sipsii.. herkuttelen seuraavan kerran ensi viikonloppuna taas. pitäisi siivota keittiö mutta en jaksa.
antaa olla vaan. siivoan kun jaksan.
viikon päästä hoito neuvottelu. tääkin viikko menee varmasti aika nopeasti. kohta olisi myös verikokeet. ensi kuun alussa.
tänään taas jaettiin viikon lääkkeet dosetteihin. nyt ei ainakaan vielä tarvi hakea mitään lääkettä apteekista. riittää toistaiseksi.

big brother alkaa! :)Sunnuntai 24.08.2014 15:45

tänään se alkaa. big brother! :) menen parhaan kaverin luokse katsomaan sitä illalla. nyt kun mulla on toi matka tv ohjema niin pystyn tallentamaan bb:n ja katsoa sen seuraavana päivänä :)
en aina jaksa valvoa kymmeneen ja katsoa.
huomenna alkaa salkkarit ja uusi päivä.
viikonloppu on mennyt tosi mukavasti. eilenä käytiin kävellen kaupassa, katsottu telkkaa ja leffoja. harrastettu seksiä.
tänään pitää palata takaisin karissimoon. olisin halunnut olla täällä pitempään. menkat alkaa tänään. tulee erittäin hyvä olo.
mutta. kyllä mä kestän. mieli alan vaihtelut kestää sen pari päivää. aijon taas lenkkeillä ensi viikolla. tekee hyvää.
huomenna pitää maksaa se yksi lasku. saa sen pois alta.
eilenä katsoin pitkästä aikaan animea. katsoin uusia ja vanhoja sarjoja.
ensi viikolla koitan saada katsottua tuon clannad animen loppuun.
huomenna pitää käydä kaupassa. tekisi mieli käydä samalla seppälässä. sinne on tullut kaikkea ihanaa syys vaatteita.
alusvaatteita ja stringejä voisi ostaa. niitä ei ole koskaan liikaa.
joku paita olisi myös kiva. no katsoo vaikka ensi kuussa kun tulee rahaa niin voisi ostaa sieltä jotain.
hyvin pärjäsin tämän viikonlopun ilman alkoholia. oon vaan juonu limsaa ja kivennäisvettä. ei sitä aina tarvi juoda. silloin tällöin :)
on ihan hyvä pitää välillä taukoa. ja siinä säästää jopa rahaa.
kohta voisi syödä jotain. alkaa olla nälkä. jääkaapissa olisi kolmio voileipä ja mikro ateria. varmaan syön sen mikro aterian.

ihottumaa.Lauantai 23.08.2014 14:51

lauantai. ihanaa kun on viikonloppu. :) nukuin äsken pitkään. ja söin kana kolmio voileivän. ajattelin nyt päivittää blogia.
eilenä jouduin menemään lääkäriin. mulla on jotain ihottumaa.
kuivia kohtia pitkin kehoa. mulle määrättiin jotain rasvaa. joudun laittamaan sitä aamulla ja illalla. kahden viikon ajan. kahden viikon jälkeen pidän kaksi viikkoa taukoa. ja sitten pitää sen jälkeen taas laittaa sitä rasvaa. no. toivottavasti se auttaa.
se rasva maksoi vaan 5 euroa. ei ollut onneksi kauhean kallis.
käytiin eilenä alkossa poikaystävän kanssa ja mä ostin sille jekku pullon sijasta salmari pullon. oli halvempi.
itselle ostin viikonloppu juomaksi limsaa ja kivennäis vettä.
ja kasan suklaata. eilenä katsottiin yksi ihmisusi leffa. oli ihan hyvä.
tänään katsotaan taas joku leffa. voisi kaupasta ostaa sipsiä.
käydään varmaan kaupassa tänään.
eilenä oli tullut onneksi rahaa. annoin poikaystävälle 20 euroa bensa rahaa. huomenna alkaa menkat. itkupotku raivarit varmaan tulee.
mielikuvitus laukkaa, ahdistaa, itkettää.. varmaan joudun ottaa rauhottavia. huomenna alkaa bb :) ja yli huomenna salkkarit. yay!
huomen iltana menen parhaan kaverin luokse katsomaan bb:tä :)
saa nähdä millaisia tyyppejä sinne taloon menee.
ja salkkareissa näkee kuka kuolee.
yli viikon päästä on se hoitoneuvottelu. eka päivä syyskuussa.
vähän jännittää se keskustelu mutta varmasti menee ihan hyvin.
syyskuussa aloitan taas kuntosalin. kuulin että sinne on tullut uusia laitteita. näkee sitten. tänään katson animee. ajattelin tällä kertaa katsoa noita uusia sarjoja.

viikonloppu ^^Perjantai 22.08.2014 15:16

viikonloppuu! :) olen menossa jälleen taas poikaystävän luokse viikonlopuksi. poikaystävä hakee mut iltapäivällä. kun pääsee töistä.
aamulla meillä oli naisten ryhmä. juteltiin niitä näitä ja juotiin kahvia.
kohta on paja tunti. ollaan taas ulkona.
olen melkein pakannut. vaate kriisi mulla on edelleen. aijon ottaa nyt käyttöön sen mun uuden hello kitty laukun. ^^
poikaystävä saa tänään sen mun yllätyksen. aijon ostaa sille alkosta jekku pullon :D käydään taas kaupassa hakemassa ruokaa ja aijon todellakin ostaa suklaata. päätin etten tänä viikonloppuna aijo juoda. menkat alkaa sunnuntaina. ja jos mä nyt joisin niin ensi viikolla tulisi mahdollisesti huono olo. aijon ostaa vaan limua ja kivennäisvettä.
viikonloppuna aijon katsoa animee. en ole pariin päivään kattonut.
voisi taas katsoa clannadia.
eilenä ja tänään ei ole oikeen maistunut ruoka. mutta illalla yritän taas syödä. fiilis on ollut ihan hyvä. en ole saanut itkupotku raivareita.
vielä. jee, maanantaina alkaa salkkarit! ja uusi päivä :)
alkaa tulla taas telkusta ohjelmaa :3
tänään aijon taas valvoa ja nukkua huomenna pitkään.
ai niin. rahaa on tullut tänään. jotain yli sata euroa. pitää käydä katsomassa pankin sivuilta. tai pankki automaatilta. pitää antaa poikaystävälle vähän bensa rahaa. mutta. nyt alan laittamaan kämppää kuntoon. pitää tiskata ja siivota keittiö.