IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

keskiviikko.Keskiviikko 27.08.2014 13:28

viikon puoliväli. tänään on taas ohjelmassa paja yhdeltä. meillä on levy raati. illalla pitää mennä taas lenkille. ja illalla vietän taas kavereitten kanssa aikaa. menkat alkaa onneksi olla ohitse. ihme ja kumma en ole saanut vieläkään itkupotku raivareita.
eilenä käytiin poikaystävän kanssa gigantissa ja kärkkäisellä. ihme ja kumma. mä en ostanut mitään. mikä saavutus! olen ylpeä itsestäni.
aijon vasta ensi kuussa taas shoppailla.
katoin eilenä sen bb jakson. mun lempi asukkaat on tällä hetkellä tuulikki ja anna. en ole vielä päässyt oikeen perille muista asukkaista. lemppareita varmaan tulee vieä lisää. oon seurannut tiivisti että mitä talossa tapahtuu. käyny koko ajan bb netti sivuilla. tänään pitää katsoa
eilinen jakso. sitten kun tuun pajalta.
kämppää pitäisi siivota. senkin voisi tehdä pajan jälkeen. kun on aikaa. menen pyörällä sinne pajalle. pääsee nopeasti pois.
ehkä käyn kaupassa. saa nähdä.
ihanaa kun salkkariot tulee melkein joka päivä. saisi tulla viikonloppunakin. onneksi bb tulee viikonloppuna. silloin voisi valvoa ja katsoa ne jaksot telkasta. en vielä yhtään tiedä että mitä teen viikonloppuna. saa nähdä. aijon nyt vaan elää päivän kerrallaan.
ensi viikolla aloitan taas kuntosalin. mun kaveri tulee myös mukaan sinne. käyn maanantaisin ja keskiviikkoisin. illalla. en näe silloin lemmen viemää. mutta onneksi aamulla tulee siitä uusinta niin näkee. pitää nyt etsiä mun kuntosali kengät. verkkarit mulla on ja otan jonkun hikoilu paidan sinne. pitää kaivaa kaapista joku sopiva.
ihan mukavaa aloittaa taas kuntosali. tulee liikuntaa ja sali tunnin jälkeen tulee tosi hyvä olo kun on hikoillut siellä.
alle viikon päästä on se hoito neuvottelu. se pyörii koko ajan mun päässä. jännittää. mutta. hyvin se kyllä menee. tämän viikon perjantaina mulla on taas verikokeet. aamulla. menen taas pyörällä sinne terveys keskukseen. se on hyvä että on aamulla niin saa sen pois alta. sitten ei tarvi taas kuukauteen mennä.
tästä päivästä tulee hyvä päivä :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.