IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

uusi mekko minkä aijon ostaa :)Tiistai 30.06.2015 08:34

eilenä oli ihan ok päivä. ompelu ryhmää ei ollut iltapäivällä. se oli peruttu. eilenä tapasin uuden psykologin. toi mun edellinen psykologi jää eläkkeelle. saa sitten nähdä millainen toi uusi sitten on.
toivottavasti mukava. eilenä katselin melkein 5 tuntia leffoja ja sarjoja tabletilla. makoilin sohvalla ja katselin. tänään voisi katsoa taas jotain tabletilla. eilenä kävin kaupassa ja pyörähdin seppälässä. siellä on yksi mekko minkä haluaisin. pitää käydä ostamassa se jossain vaiheessa. vaikka ensi kuussa kun rahat tulee.
mun ei tarvi hakea lääkkeitä koska ohjaajat huomasi että mulla oli yksi paketti vielä leponexia kaapissa. ohjaajat ei ollut huomannut sitä niin sovittiin että mun ei tarvi ainakaan vielä hakea mitään lääkkeitä.
huomenna mulla on verikokeet. aamulla puoli yhdeksältä.
pitää lähteä ajoissa kävelemään että kerkiää sinne.
mulla on vähän kireä olo. tekisi mieli itkeä kunnolla. itken varmaan taas jossain vaiheessa. se voi tulla sitten yllättäen.
en ihmettele yhtään. jos tulee niin tulee. aijon olla varmaan tämän viikonlopun täällä. poikaystävä menee viikonloppuna tapaamaan yhtä kaveria. ja varmaan tulee sitten viikonloppuna käymään täällä.
paras kaveri lähtee lomille mutta mun toinen kaveri on varmaan paikalla. kyllä mä tekemistä keksin viikonloppuna. katselen vaikka leffoja ja sarjoja tabletilla. ja käyn lenkillä.
ja vietän aikaa kaverin kanssa. tänään on vissiin ukkonen iltapäivällä. tänään meillä on taas liikunta tunti. jos sataa vettä niin sitten meillä ei ole sitä liikunta tuntia. no sen näkee sitten.
eilen illalla otin vahingossa aamulääkkeet. mä olin ihan ajatuksissani kun otin ne. huomasin ja sanoin ohjaajalle. ohjaaja sanoi ettei se ole vaarallista. otin sitten myös noi iltalääkkeet siihen päälle.
sovittiin etten nyt tänä aamuna ota sitten aamulääkettä. huomenna aamulla otan taas. eka kerta kun kävi nyt tolleen.
eilenä mä näännytin taas itseäni. oli nälkä mutta en halunnut syödä mitään. söin kyllä lounaalla ja päivällisellä. mutta siinä välillä en syönyt mitään. en halunnut. mä taas jotenkin nautin siitä kun oli ihanan tyhjä vatsa. mutta tänään koitan syödä vähän paremmin.
eilenä lakkasin kynnet uudella kynsilakalla minkä ostin.
tumman punaista. ihan kiva väri. se on mavalan kynsilakkaa.
nyt on hienot kynnet taas. kun kävin eilenä kaupassa niin unohdin ostaa sitä teetä. ostan sitten taas kun menen kauppaan.
mä olin ihan ajatuksissani kun olin kaupassa ja unohdin.
kohta pitää mennä aamupalalle. alkaa olla nälkä. pitää nyt vaan muistaa etten vaan vahingossa ota sitä aamulääkkettä.
tänään aijon pestä pyykkiä. tässä aamulla. kone on varmasti vapaa.
saa ne pestyä sitten. eilenä katsoin tosiaan tabletilla kolme meistä ja tyttö sarjaa, yhden cameron diaz leffan katsoin, sekä the affair sarjaa minkä olin tallentanut. tossa tabletilla on tosi hyvä akku. kestää pitkään. pitää varmaan pistää taas lataukseen.
siinä oli kyllä vielä 60 prosenttia akkua jäljellä.
ehkä laitan sen myöhemmin lataukseen kun akku alkaa loppumaan.
tänään ajattelin varmaan lukea mangaa sillä tabletilla.
en vaan vielä tiedä että mitä sarjaa lukisin. pitää katsoa.
mulla on muutama manga sarjakuva kesken mitä olen lukenut sillä tabletilla. varmaan luen niitä.
kohta pitää tiskata. ja pestä kahvi pannu. join äsken ison kupin mustaa kahvia. nyt olen taas hereillä. ajattelin käydä tänään varmaan tokmannilla. katsomassa onko siellä niitä sateen varjoja minkä voisi ostaa. kun en omista semmoista. vielä.
ei ole varmaan kamalan kalliita. samalla voisi katsoa löytyykö sieltä jotain muuta ostettavaa. ajattelin mennä sinne lounaan jälkeen. toivottavasti ei sada silloin vettä. sinne on onneksi lyhyt kävely matka. odotan innolla että pääsen seppälään ostamaan sen mekon.
se oli niin iahan. pitää katsoa jos vaikka käyn ostamassa sen tällä viikolla. joko torstaina tai perjantaina. ei se varmaan vielä häviä sieltä ihan heti. ei ollut edes pahan hintainen. oliko se jotain alle 30 euroa. pitää kokeilla s kokoa tai m kokoa. kumpi on sitten parempi.
pitää sovittaa. sitten sitä on kiva käyttää helle päivinä päällä.
pitää vaan laitaa taas aurinko rasvaa ettei pala. jos silloin on kamalan kuuma. en halua palaa. laitoin eilenäkin aurinko rasvaa ennen kun menin kylille. oli silloin kamalan lämmin.
mutta. onneksi mulla on aurinko rasvaa. sen pitäisi riittää koko kesän ajaksi. saa vaan nähdä koska ne helteet taas sitten alkaa.
en ole vieläkään löytänyt uusia bikineitä. musta vähän tuntuu että ne jää ostamatta tänä kesänä. kun ei vaan löydy niin ei löydy.
onneksi muita kesä vaatteita löytyy edes. ensi kuussa vähän sitten shoppailemaan taas. pitää myös alkaa miettimään seuraavaa seksiasua minkä ostan seuraavaksi. aijon ostaa taas semmoisen ensi kuussa. eros.fi sivuilta ajattelin ostaa. jos löytyy joku kiva taas. ja mistä poikaystävä tykkää. varmaan sille käy taas kaikki.
kerran näin siellä sivuilla yhden korsetin mikä olisi maksanut jotain. vähän yli 50 euroa..en vielä tiedä että ostanko sen sitten koska.
kovasti haluaisin sen. no pitää katsoa. tai sitten ostan jonkun vähän halvemman asun.

tänään seppälään :)Maanantai 29.06.2015 08:01

tää aamu on lähtenyt hyvin käyntiin. join äsken ison kupin mustaa kahvia pitkästä aikaan. en juonut yhtään kahvia lomilla.
mutta nyt alan taas juomaan joka aamu :) olo on vähän pirteämpi mitä eilen illalla. eilen illalla väsytti tosi paljon. ja mä nukahdin heti tuossa ennen yhdeksää illalla. olin parhaan kaverin luona katsomassa vain elämää ohjelmaa. odotan innolla uutta kautta mikä tulee sitten syksyllä :) olo ja fiilis on ihan ok tällä hetkellä. ja ruokakin varmasti maistuu.
tänään pitää käydä kaupassa ja apteekissa. pitää hakea lisää leponexia. jos nyt se resepti olisi vaikka jo uusittu. jos en saa vielä tänään lääkkeitä niin sitten käyn huomenna uudestaan apteekissa. mulla on kyllä aikaa käydä. ajattelin käydä samalla seppälässä. katsomassa jos sieltä löytyisi jotain shoppailtavaa. mun tekee taas mieli shoppailla. katson jos löytyy jotain kivaa. rahaa tulee taas tällä viikolla. jee. ja pitää maksaa taas laskuja.
eilinen päivä meni ihan kivasti. kävin lenkillä, kirjoitin blogin ja sitten katsoin tabletilla yhden leffan ja sarjoja. tänään ajattelin katsoa taas jotain sarjaa tabletilla. voisi katsoa vaikka tuon uuden the affair jakson minkä laitoin tallennukseen. eilenä katsoin nelos jakson. tykkään siitä sarjasta. pitää katsoa myös lemmen viemää uusinta tänä aamuna mikä tulee kello kymmenen. en nähnyt sitä viime perjantaina. aijon mennä taas tänään illalla lenkille. ellei ole kamalan kuuma. jos on niin laitan jotain kevyttä vaattetta päälle. etten paistu ulkona. voisi kaivaa kaapista noi mun yhdet pussi housut mitkä ostin seppälästä. niitä voisi käyttää tänään koska ne on tosi kevyen tuntuiset. ne on jossain tuolla mun kaapissa.
pitää kaivaa esiin. poikaystävällä alkoi tänään taas työt. pitää skypetellä illalla ja kysyä miten meni sillä töissä.
varmasti ihan hyvin. aijon juoda taas teetä tässä aamulla. en ole juonut edes teetäkään moneen päivään. kun käyn tänään kaupassa niin pitää ostaa pari pakettia taas lisää teetä.
alkaa kohta taas loppumaan. onneksi ulkona paistaa aurinko. kiva kävellä sitten kylille. menen lounaan jälkeen. ai niin puhelimen voisi laittaa lataukseen. akku loppuu siitä kohta.
tänään pitää katsoa toi emmerdale. tulee taas illalla. katsotaan taas parhaan kaverin kanssa se. ja sitten tulee noi uusi päivä vanhat jaksot. katsotaan nekin. pitäisi taas pestä pyykkiä. pesen taas huomenna. kone on vapaa silloin. saa pestyä noi vaatteet mitkä mulla oli viikonloppuna käytössä.
saa nähdä koska on taas punnitus. varmaan ensi kuun alussa taas.
luulen että mun paino on pysynyt aika samana. toivottavasti.
olen nyt tosissaan siitä pitänyt kiinni että viikolla syön normaalia ruokaa ja herkuttelen vain viikonloppuisin. ja että liikun myös paljon viikolla. niin olen saanut mun painon pysyttyä samana. ja eikä se tietenkään maailmaa kaada jos vaikka pari kiloa on tullut lisää.
jos on tullut se pari kiloa niin mä saan ne hyvin pudottettua pois.
olen tosi tyytyväinen mun painoon tällä hetkellä.
harmi kun toi kuntosali on nyt kiinni. menen sitten sinne taas syksyllä kun se aukeaa. aijon käydä ainakin siellä sitten taas pari kertaa viikossa niin kuin ennenkin. nyt mun pitää vaan tyytyä lenkkeilyyn. koitan käydä joka päivä lenkillä. mutta jos mua ei huvita mennä lenkille niin sitten ei huvita. fiiliksen mukaan menen.
en vielä tiedä että mitä teen seuraavana viikonloppuna. mietin että pitäisikö nyt tämä viikonloppu olla vaikka täällä. olen nyt ollut taas monta viikonloppuan putkeen lomilla. no pitää katsoa loppu viikosta.
keskiviikkona mulla on aamulla verikokeet. puoli yhdeksältä aamulla. pitää lähteä ajoissa kävelemään terveys keskukseen. jotta kerkeää sinne. en vaan siitä pidä että se on heti aamulla. toivottavasti ei vaan sada vettä silloin. ajattelin käydä tokmannilla katsomassa niitä sateenvarjoja. voisi vaikka ostaa sen nyt. kun vielä muistaa. ne ei ole varmaan kamalan kalliita.
käyn sitten kun olen käynyt eka kylillä. hyvin kerkeää käydä tokmannilla ennen ompelu ryhmää.
menen kohta kaivamaan vaate kaappia. pitäisi edelleen siivota se mutta en ole jaksanut. sitten kun motivaatio iskee.
pitää laittaa joku kiva toppi niiden pussi housujen kanssa.
voisi vähän myös taas meikata ja laittaa kivat korvikset.
piristävää :) aijon ottaa käyttöön tuon mun totoro kesä kassin.
tilasin sen joskus netistä. hyvin on kestänyt nämä vuodet. ostin sen joskus 2006 vuonna. olen aina käyttänyt sitä kesäisin. se on mun kesä laukku. se on japanista. hyvin mahtuu tavarat siihen laukkuun.
ensi kuussa ajattelin ostaa taas uuden laukun. en vielä tiedä että minkä hintaisen laukun ostan. mutta kyllä se selviää.
ostan semmoisen laukun mikä näyttää kivalta. oikeastaan hinnalla ei ole paljon väliä. olisi kyllä kiva taas ostaa joku uusi guess laukku.
mutta ostin jo vähään aikaan yhden. kyllä mä sillä pärjään toistaiseksi. ostan sitten taas jossain vaiheessa uuden guess laukun kun pystyy. haluaisin myös uuden guess lompakon. mulla on tällä hetkellä yksi guess lompakko käytössä. kun ostin sen niin se maksoi 65 euroa. hyvin on kestänyt. ja hyvä lompakko.
kestää varmasti ikuisesti.

mukava loma :)Sunnuntai 28.06.2015 12:45

oli kyllä todella mukava loma :) palasin takaisin tänne hetki sitten. heti kun olin purannut mun tavarat niin oli pakko päästä lenkille. kävelin sen puoli tuntia ripeää vauhtia. nyt pääsee pitkästä aikaan kirjoittamaan blogia. en ole ollut koneella pariin päivään. nyt jaksan taas olla. käytiin perjantai iltana poikaystävän kanssa leffassa. käytiin katsomassa toi jurassic world. oli ihan hyvä leffa.
mentiin kello kuuden näytökseen illalla. kesti sen pari tuntia. oltiin yhdeksältä illalla takaisin. poikaystävän luona. eilenä menin sitten aamu päivällä kotiin. veli ja mun äiti tuli hakemaan autolla mut.
kävin samalla kaupassa ja ostin ristorante pizzan ja kivennäisvettä.
nyt mulla on netflix. pystyy katsomaan tabletilla leffoja ja sarjoja sekä mun koneella. ensimmäinen kuukausi on ilmainen. kokeilen sitä ja päätän sitten kun kuukausi on kulunut että pidänkö sen. eilenä aloin katsomaan kolmea uutta sarjaa. ne on: weeds, kolme miestä ja tyttö,
sekä moderni perhe. löysin myös muutaman leffan minkä aijon katsoa jossain vaiheessa. nyt toi mun tabletti on latauksessa.
alan kohta sitten käyttämään sitä kun akku on täynnä.
eilenä pääsin pitkästä aikaan saunaan. mulla oli jaffa sauna limsana.
en juonut yhtään alkoholia. eilenä nukuin jopa kolmen tunnin päivä unet. väsytti hieman. ja eilenä menin jotain ennen kymmentä nukkumaan. ja heräsin tänään puoli kymmenen.
huomenna pitää käydä kaupassa. ja asioilla. pitää käydä myös apteekissa hakemassa niitä lääkkeitä jos niitä on tullut.
huomenna alkaa sitten taas uusi viikko. poikaystävän lomakin loppuu ja on menossa huomenna taas töihin.
tänään voisi katsoa joku leffa. nyt kun aikaa. tai sitten katson jotain sarjaa. en ole vielä päättänyt. tuolla ulkona on aika kivan lämmin. tuli hiki kun kävin lenkillä. aijon mennä taas huomenna lenkille. kuntosalille ei voi mennä koska se on kiinni. aukeaa vasta elokuussa. mutta onneksi voi lenkkeillä.
huomenna on taas ompelu ryhmä. iltapäivällä. tänään näen parasta kaveria illalla taas. ja huomenna varmaan mun toista kaveria.
en nähnyt viime perjantaina lemmen viemää. pitää huomenna katsoa aamulla uusinta jos muistan.
huomenna illalla tulee sitten taas lemmen viemää.
kiva. mun naamaan on tullut pari finniä. mulla ei ole koskaan finnejä. no ne kyllä häviää sitten. kaverin pippalot on heinäkuussa. heinäkuun lopulla. sinne on vielä aikaa.
on vähän väsynyt olo. mietin että pitäisikö nukkua kauneus unet vai olenko hereillä. varmaan hereillä. ehkä on parempi etten nuku niin saa illalla paremmin sitten unen.
leikin kohta taas tabletilla niin pysyn sillä hereillä.

tänään leffaan :)Perjantai 26.06.2015 10:25

jee. menen taas lomille. ensin poikaystävän luokse ja sitten yhdeksi yöksi menen kotiin. mennään poikaystävän kanssa leffaan illalla.
poikaystävä hakee mut taas tuossa parin tunnin päästä. en ole vielä kerennyt pakata koska kävin äsken apteekissa hakemassa lisää lääkkeitä, mutta ne ei ollut vielä uusinut sitä reseptiä.
menin sitten mielenterveys keskukseen sanomaan että uusii tuon leponexin. saisin sitten ensi viikolla sitä haettua. onneksi lääkkeet riittää vielä tälle viikolle. eilenä leikin koko päivän mun tabletilla. lueskelin varmaan kolme tuntia mangaa ainakin ja katselin sarjoja.
katsoin tuon the affairin kolmannen jakson. nelos jakso on vielä katsomatta. ja viides jakso tulee tänä viikonloppuna. pitää laittaa tallennukseen. eilenä toiminta tunnilla katsottiin leffaa. oli aika rento päivä eilenä. ei ollut kauheasti mitään. näin eilenä mun kavereitakin illalla. fiilis on ihan hyvä tällä hetkellä :) ja olen syönyt hyvin taas. kaikki asiat on taas tasapainossa. kiva lähteä lomille. mä näen jopa mun veljeä pitkästä aikaan. ja mä pääsen pitkästä aikaan taas saunaan<3 pitää ostaa joku sauna juoma. vaikka limu. aijon ottaa kannettavan että tabletin mukaan lomille. ne pitää olla aina mukana jos menen jonnekkin. pystyy olla netissä. ruoka on tunnin päästä. kerkeää syömään ennen kun poikaystävä tulee hakemaan. pitää taas laittaa kämppä kuntoon. niin on kiva sitten palata takaisin kun on siistiä. en tiedä tuleeko poikaystävä hakemaan mut autolla vai moottoripyörällä. no sen näkee kohta.
pitää syödä suklaata taas kun on viikonloppu. en vaan vielä tiedä että mitä suklaata söisin. pitää käydä kaupassa tänään. pitää ostaa joku nopea mikro ruoka minkä pystyy syömään ennen kun me mennään tuonne leffaan. ei sitten tule nälkä.
en vielä tiedä menenkö jo tänään illalla jo kotiin sen leffan jälkeen vai vasta huomenna. en ole vielä päättänyt. mutta se selviää tänään.
katselin tabletilla rillit huurussa. kahdeksatta kautta. en ole vielä nähnyt sitä. vielä on muutama jakso näkemättä. pitää vaikka taas katsoa tuossa viikonloppuna. aijon hankkia netflixin tuohon mun tablettiin. pystyy katsomaan sarjoja ja leffoja :)
nyt kun olen innostunut katsomaan tuolla tabletilla.
ai niin pitää laittaa se lataukseen kohta. sitten kun olen kirjoittanut tämän blogin. mulla on taas vaate kriisi mutta farkut laitan ainakin jalkaan ja nahkatakin. hiukset ponihännälle. en jaksa meikata aijon vaan olla luonnollinen. voisi kohta kuunnella vaikka musiikkia.
samalla kun siivoan vähän tätä kämppää.
mun ei tee yhtään mieli mitään alkoholia :) hyvä juttu. ei sitä aina tarvi juoda. jos ei maistu niin ei maistu. juon vaan limua.
ja onneksi mulla on suklaata. ne riittää hyvin mulle.
voisi viikonloppuna syödä taas vaikka pizzaa. saunan jälkeen.
aijon ottaa rennosti ja nukkua pitkään. nukun myös ehkä päikkärit.
sitten kun on taas levännyt niin jaksaa taas.
olen nyt ollut aika monta viikonloppua putkeen lomilla. ohjaajat ei ole vielä valittanut siitä. mikä on vaan hyvä.
kyllä ne sitten jossain vaiheessa varmaan sanoo siitä.
mutta en aijo miettiä sitä. nyt on kesä ja mulla on paljon menoja. nyt vaan aijon nauttia. kesää on vielä paljon jäljellä :)

skitsofrenia ja syömishäiriö.Torstai 25.06.2015 08:16

huomenna on taas perjantai. olen menossa lomille. menen tällä kertaa kotiin viikonlopuksi. mun sisko ja veli on myös tulossa.
kiva nähdä niitä taas pitkästä aikaan.
eilenä oli ihan ok päivä. paja tunnilla katsottiin leffaa ja juotiin kahvit.
menin eilenä taas kaverin luokse katsomaan lemmen viemää.
menen taas tänäänkin sinne. tänään pitää taas siivota. on siivous päivä. ei millään jaksaisi mutta täytyy. pitää imuroida ja mopata.
pyyhkiä pölyt ja siivota vessa. toiminta tunti on myös tänään ilta päivällä. ollaan varmaan ulkona. pelataan pelejä.
ihan ok päivä taas tänään tiedossa. on jotain tekemistä. ja näkee kavereita. fiilis on ihan ok tällä hetkellä mutta olen taas neuroottinen.
se jotenkin liittyy tähän mun sairauteen. pinna on myös vähän kireällä taas. ajattelin mennä varmaan tänään taas lenkille.
ellei sada vettä. aamu pala on puolen tunnin päästä taas.
syöminen on mennyt hyvin. ruoka on maistunut. hyvin siis menee. olen siitä iloinen että pystyn syömään. eikä ole silleen etten syö.
pitää syödä että jaksaa. sen olen oppinut. joskus saatan olla neuroottinen ruokaa kohtaan. eilenä uskalsin syödä kakkua vähän pajalla. eikä tuntunut missään. teki vaan mieli.
aijon varmaan taas herkutella viikonloppuna. syön vähän suklaata.
juomana mulla on limu tai kivennäisvesi. en aijo juoda alkoholia viikonloppuna. eielnä mun mielikuvitus meinasi taas laukkaamaan mutta pystyin ajattelemaan järkevästi ja koitin olla ajattelematta mitään. tää skitsofrenia on välillä tosi inhottava sairaus. ei tiedä välillä mikä on totta ja mikä ei. aina ennen menkkoja mun mielikuvitus alkaa laukkaamaan. se on ärsyttävää mutta koitan vaan ajatella että se liittyy vaan tähän mun sairauteen.
onneksi mulla on hyvä lääkitys. ja että pystyn elämään tämän sairauden kanssa. välillä on helppoa välillä vaikeaa.
mun molemmat kaverit sairastaa myös skitsofreniaa.
ymmärretään toinen toisiamme. se on hyvä että etten ole ainoa joka sairastaa tätä sairautta. mulla on sielun toverit :)
me syödään kaikki kolme samaa lääkettä. ja se on hyvä lääke.
silloin kun sairastuin 17 vuotiaana ja olin osastolla niin mulle kokeiltiin kaikenlaisia lääkkeitä. kun aloin syömään leponexia niin se lääke onneksi auttoi. olen nyt syönyt sitä monta vuotta, ja varmaan joudun syömään sitä lääkettä loppu elämäni. pystyn silti elämään onneksi aika normaalia elämää. en vaan pysty mennä kouluun tai töihin. elän vaan päivän kerrallaan ja käyn noissa ryhmissä mitä meillä on viikolla. vietän kavereiden kanssa aikaa ja harrastan animea ja mangaa. mulla on ihana poikaystävä joka rakastaa mua tosi paljon. ja on hyväksynyt mut semmoisena kuin olen.
en varmaan ehkä koskaan parane tästä syömishäiriöstäkään.
sekin kuuluu mun elämään. mutta siitä olen iloinen että pystyn edes syömään. ja herkuttelen joskus. joskus voi olla niin etten lomilla syö ollenkaan mitään. koska ohjaajat ei ole silloin vahtimassa.
joskus haluan olla nälässä enkä syödä kauheasti mitään. jos olen lomilla. joskus saatan lomilla syödä liikaa. se vaihtelee välillä toi mun syöminen. tärkeää on se ettei paino saisi tippua. ja mun paino on pysynyt onneksi aika hyvänä. muutama vuosi taakse päin painoin vaan jotain 45 kiloa. meinasin joutua sairaalaan. se oli tosi lähellä. aloin sitten syömään paremmin ja mun paino alkoi nousemaan. mulla oli myös silloin tosi paha masennus.
aloin sitten syömään masennus lääkkeitä ja syön niitä edelleen.
enkä aijo lopettaa niiden syömistä. se masennus lääke on mun aamulääke. sen otan aina joka aamu. päivä lääkkeitä en syö. syön aina vaan aamulääkkeen ja ilta lääkkeen. iltaisin mulla menee toi leponex. se lääke on siinä mielessä hyvä että se pistää väsyttämään illalla. pystyy hyvin nukkumaan koko yön. ja joka kuukausi pitää käydä kerran verikokeissa. silloin kun aloin syömään leponexia niin oli kerran viikossa aina verikokeet. olin silloin osastolla.
mutta siitä olen tosi iloinen että olen nyt päässyt tämmöiseen hyvään hoito paikkaan missä asun tällä hetkellä. mulla on oma kämppä ja mun kaverit asuu ihan naapurissa. ohjaajat on töissä ala kerrassa ja siellä on myös keittiö missä käyn syömässä.
täällä on hyvät ruoat. paremmat mitä sairaalassa.
tää paikka on semmoinen kerrostalo. täällä on kolme kerrosta ja täällä asuu muitakin. hyvin olen viihtynyt nämä vuodet täällä. ja asun varmasti vielä täällä pitkään. tykkään kovasti tästä mun kämpästä. tää on kaksio. mihin kuuluu keittiö,makuuhuone, ja olohuone. vessa ja suihku. ihan kivan kokoinen kämppä. ja olen sisustanut tämän kivasti. silloin kun muutin tänne.
mutta. nyt alan siivoamaan. ja menen kohta aamupalalle.

paja tunti.Keskiviikko 24.06.2015 07:22

keskiviikko. viikon puoliväli. tänään olisi ohjelmassa paja tunti päivällä.
ei mitään tietoa että mitä tehdään mutta se selviää aamulla.
tänään tulee varmaan ukkonen päivällä. pystyy olemaan koneella jos ei laita johtoa kiinni seinään ja tablettia voi käyttää.
on sitten jotain tekemistä.
eilenä näin toista mun kaveria. katsottiin lemmen viemää ja juotiin teetä. sekä juteltiin. oli ihan mukavaa.
menin sitten eilenä taas illalla parhaan kaverin luokse. katsottiin emmerdale ja uusi päivä ohjelmia. menin sitten nukkumaan siinä yhdeksän aikaan. join äsken kahvia ja nyt on vähän pirteämpi olo.
ulkona sataa vettä. enkä mä omista sateen varjoa. pitäisi vaan hankkia se. vaikka tokmannilta. en muistanut eilenä ollenkaan käydä apteekissa. kävin vaan kirjastossa ja kaupassa.
palautin yhden cd levyn ja lainasin lisää cd levyjä.
olo on tällä hetkellä ihan hyvä. eilenä mulle meinasi tulla se psykoottinen kohtaus. se että jähmetyn enkä pysty puhumaan. mutta se tilanne meni onneksi ohi. ja loppu päivä meni ihan hyvin. eilenä meillä oli liikunta tunti. menin parhaan kaverin kanssa lenkille. oli ihan mukava jutella siinä samalla.
käveltiin se puoli tuntia. toi uusi kahvin keitin on aika hyvä. keittää hyvää kahvia ja siinä on tippa lukko. kohta voisi pestä tuon pannun.
ettei lika jää siihen heti kiinni. olen varmaan menossa tänä viikonloppuna kotiin. veli ja siskokin on tulossa. olisi kiva nähdä niitä.
pitää nyt katsoa miten tää viikko menee. toivottavasti ihan kivasti.
jos menen kotiin lomille niin päätin että tällä kertaa en aijo juoda.
pidän nyt vähän taukoa pari viikkoa ainakin.
ja rahaakin vähän säästyy. eilenä katsoin taas tabletilla girls sarjaa. katson nyt kolmatta kautta. tänään aijon varmaan katsoa sitten rillit huurussa kahdeksatta kautta. en ole nähnyt sitä ihan kokonaan.
sain eilenä pestyä pyykkiä. nyt ei tarvi taas vähään aikaan pestä.
on puhtaita vaatteita. tilillä on ihan kivasti vielä rahaa ja kohta tulee taas lisää. kun kuu vaihtuu. pääsee sitten shoppailemaan.
odotan innolla. syöminen on mennyt ihan hyvin. ei ole ollut mitään ongelmaa. eilenä oli ihan hyvät ruoat. ja varmaan tänäänkin.
koitan syödä niin jaksaa. en varmaan mene lenkille illalla jos sataa vettä. menen taas kaverin luokse katsomaan lemmen viemää.
toivottavasti silloin ei ole ukkonen.
tänään pitää katsoa taas illalla emmerdale. se jäi jännään kohtaan.
yksi henkilö palasi sinne. onneksi toi emmerdale tuli salkkareiden tilalle. on jotain katsottavaa. odotan taas syksyä kun salkkarit alkaa.
selviää kuka tappoi sen yhden. eilenä lemmen viemää jaksokin oli aika jännä. tänään pitää taas katsoa.
en ole nyt katsonut mitään animea. katson sitten taas kun huvittaa.
mangaa voisi lukea tabletilla. en ole vielä kauheasti lukenut. sillä tabletilla on ihan kiva lukea sitä. nyt on akku taas täynnä niin pystyy katsomaan taas sillä. latasin sen eilenä.
siinä on kyllä ihan hyvä laturi. helppo laittaa kiinni. ihan hyvä kun otin tuon tabletin minkä dna tarjosi mulle. sitä on kiva kyllä käyttää. jos ei jaksa vaikka olla koneella niin sitä voi sitten käyttää.
kätevä laite. näytin sitä kaverille ja nyt sekin haluaa semmoisen myös. pitää katsoa mitä pukisin tänään päälle. housut tiedän mitkä otan. hiukset voisi laittaa vaikka poni hännälle. ja pitää vähän meikata. pitää taas näyttää vähän nätiltä.
korvikset voisi myös laittaa. olisi ihan kiva jos mentäisiin paja tunnilla jonnekkin. se selviää sitten. huomenna käyn sitten apteekissa hakemassa niitä lääkkeitä. toivottavasti ei sada vaan vettä. aurinko saisi paistaa. huomenna on sitten taas toiminta tunti.
saa nähdä mitä me sitten tehdään. voisi tänään vähän jo siivota tätä kämppää koska huomenna on siivous päivä. ei tule sitten huomiselle kauheasti siivottavaa. aamupala on yli tunnin päästä. ajattelin nyt herätä vähän aikaisemmin. pitää taas tiskata. mulle on kertynyt taas kahvi kuppi vuori. onneksi mun paras kaverikin tulee paja tunnille. ei tarvi sitten yksin ihmetellä. toinen kaveri on töissä tällä hetkellä niin se ei ole noissa ryhmissä nyt. mutta onneksi paras kaveri on.

uusi kahvinkeitin :)Tiistai 23.06.2015 08:02

eilenä oli ihan mukava päivä. kävin tokmannilla ja ostin uuden kahvin keittimen. phillips merkkisen. makoi jotain 40 euroa. ihan hyvä kahvin keitin. keitin sillä äsken ekat kahvit.
sitten ostin tokmannilta shampoota, deodoranttia, ja kynsilakkaa. meni jotain vähän yli 50 euroa. ai niin ja ostin cosmopolitan lehden.
eilenä sain tehtyä vähän sitä kaulaliinaa ompelu tunnilla.
katsoin myös tabletilla rillit huurussa sarjaa. ajattelin tänään katsoa taas sitä. jossain vaiheessa tänään. kävin myös eilenä lenkillä. heitin noin puolen tunnin lenkin. teki ihan hyvää. tänään pitää käydä kaupassa lounaan jälkeen. en mennyt eilenä parhaan kaverin luokse. se on kipeänä. vissiin joku maha tauti. en tiedä näemmekö vielä tänään. no sen näkee sitten. olo on hieman kireä tällä hetkellä. ja neuroottinen. pelkään että toi mun kahvin keitin syttyy joko tuleen tai räjähtää. aina kun hankin jonkin uuden sähkö laitteen niin pelkään aina että se vaikka syttyy tuleen tai jotain. tuskin toi kahvin keitin syttyy tuleen koska johtokaan ei ole seinässä. mutta kyllä tää neuroottisuus häviää kyllä sitten. aina kun mulla on kireä olo niin saatan olla tosi neuroottinen. se häiritsee. mutta se varmaan kuuluu tähän mun sairauteen. mun kaveritkin on neuroottisia myös.
meillä on jotain yhteistä. tänään on ohjelmassa liikunta tunti iltapäivällä. kolmelta. näen varmaan mun toista kaveria tänään. katsotaan lemmen viemää ja juodaan teetä.
tulee varmaan mun luokse kylään taas. ei olla nähty viikkoon.
kiva taas nähdä sitä pitkästä aikaan.
meillä on varmasti paljon juteltavaa. :) sain eilenä maksettua loput laskut. ja tänään pitää pestä pyykkiä tässä aamulla.
jos kone on vaan vapaana. mutta tänään on varmaan ihan mukava päivä. onneksi aurinko paistaa. kiva kävellä sitten kauppaan tänään. ja lenkin pystyy tekemään sitten liikunta tunnilla. ei tarvi erikseen mennä sitten lenkille enää illalla. mun pitää hakea lisää leponexia apteekista. alkaa kohta loppumaan. katsoin netistä miten toi kuntosali on auki, niin se on nyt kesän kiinni. aukeaa vasta elokuun alussa. no pitää nyt vaan sitten lenkkeillä.
menen sitten vasta taas syksyllä salille.
punnitus on varmaan taas kohta. nyt kun kuu vaihtuu taas. saa nähdä olenko lihonut vai laihtunut. vai onko paino pysynyt samana.
toivottavasti on pysynyt samana. huomenna sataa vissiin vettä ja on ukkonen. apua. en tykkää yhtään ukkosesta. mutta. onneksi pystyy olla koneella ilman johtoa. ja saan netin kännykästä tähän.
tai sitten leikin tabletilla taas. pitäisi lukea mangaa sillä vähän. löysin muutaman sarjan minkä voisi lukea.
se on hyvä että pystyy lukemaan mangaa sillä.
aijon tänään käydä siellä apteekissa. hakemassa ne lääkkeet.
saa ne haettua niin ei tarvi vähään aikaan hakea taas.
sitten on taas lääkkeitä. ai niin voisi myös mennä kirjastoon tänään.
saa sielläkin kulutettua aikaa. jos vaikka löytyy taas jotain lainattavaa. käyn siellä ennen kun menen kauppaan ja apteekkiin.
en ole jaksanut viedä roskia. voisi viedä ne nyt ennen kun menen aamupalalle. sitten kun olen syönyt aamuapalan niin menen katsomaan onko pesukone vapaa. ruoka on maistunut ja olen syönyt taas hyvin. hyvin siis menee tämän syömishäiriön kanssa.
ei ole nyt ollut mitään ongelmaa. pitää syödä että jaksaa.
ja syödä vatsa täyteen. koitan tänäänkin syödä hyvin koska joudun vähän liikkumaan tänään. ai niin pitää kohta pestä tuo kahvi pannu. ettei lika tartu siihen. koitan nyt joka päivä aina pestä tuon pannun niin pysyy puhtaana. edellisen kahvin keittimen kanssa en ikinä pessyt sitä pannua. mutta nyt alan pestä. pysyy sitten puhtaana. ja koitan myös nyt puhdistaa aina joskus tuon kahvin keittimen.
pysyy sitten aina siistinä. tänään ajattelin lakata noi kynnet uudella kynsilakalla. se on mavalan kysni lakkaa. se on paras kynsilakka. pysyy kynsissä tosi pitkään se väri. ostin semmoista tumman punaista lakkaa. eka meinasin ostaa mustan väristä. mutta halusinkin punaista. pitää kyllä se musta värikin ostaa jossain vaiheessa. en ole vuosiin käyttänyt mustaa kynsilakkaa. joskus teininä tuli käytettyä. voisi alkaa käyttää taas. ostan sitä sitten seuraavaksi. kun olen saanut käytettyä noi vanhat kynsilakat.
alkaa olla nälkä taas. kohta on onneksi aamupala. syön ruisleipää.
niin kuin joka aamu. se on paras leipä. parempaa kuin vaalea leipä. syön tosi harvoin vaaleaa leipää.
toivottavasti toi mun kahvin keitin sitten kestää pitkään. useamman vuoden. koitan pitää sen hyvässä kunnossa niin se kestää pitempään. se keitin on mustan värinen. hyvän näköinen keitin :)
eikä se ollut onneksi kamalan kallis. hyvin pystyin ostamaan sen.
onneksi toi tokmanni on ihan tuossa vieressä. pystyy ostamaan vaikka mitä.

loma meni hyvin :)Maanantai 22.06.2015 07:27

nyt jaksan taas kirjoittaa blogia. eilenä olin niin väsynyt että meinasin nukkua koko päivän. en jaksanut olla koneella. mutta nyt taas jaksaa ja tää aamu on lähtenyt hyvin käyntiin :) olen nyt paljon pirteämpi mitä eilenä. viikonloppuna tuli syötyä 2 suklaa levyä ja sipsi pussi.
eli pitää alkaa nyt taas hulluna lenkkeilemään tällä viikolla. aijon mennä tänään lenkille. joko päivällä tai illalla. en vielä tiedä.
katsoin putkeen tabletilla tuon californication seitsemännen kauden
viikonloppuna. oli hyvä kausi. odotan että kahdeksas kausi tulee. sitten aloitin katsomaan girls sarjan kolmatta kautta. ajattelin senkin katsoa uudelleen. tänään olisi ohjelmassa myös ompelu ryhmä. iltapäivällä.
tänään taas jaetaan viikon lääkkeet dosettiin. ja uskon että en joudu ihan vielä hakemaan lääkkeitä. saa nähdä miten tämä viikko sitten menee. musta vähän tuntuu että huonosti mutta katsotaan.
tuskin joudun ottamaan mitää rauhottavia. tai no. ei sitä koskaan tiedä. toivon ettei joudu ottamaan. itkemisellä saan aina pahan olon purettua pois. itkeminen helpottaa tosi paljon mun oloa.
en ole taas itkenyt vähään aikaan. mutta. kyllä se vielä sieltä tulee.
en ihmettele yhtään. kuitenkin yritän olla positiivinen.
mutta jos tulee huono olo ja ei jaksa niin sitten ei jaksa.
sitten kun siitä on taas selvitty niin elämä on taas ihanaa.
oli kyllä mukava viikonloppu poikaystävän luona <3 poikaystävä tykkäsi kovasti siitä koulutyttö puvusta. itsekin olin tyytyväinen.
ensi kuussa sitten tilaukseen uusi asu. kohta taas vaihtuu kuu niin pystyy ostamaan kun rahat taas tulee.
pitää alkaa katsomaan ja miettimään mikä se olisi tällä kertaa.
pitää vähän kysellä poikaystävältä että mistä se tykkäisi. sille varmaan kelpaa kaikki. en ihmettele yhtään.
saa nähdä koska pääsisi taas kuntosalille. aijon jatkaa sitä syksyllä taas. niin on jotain ohjelmaa. onneksi voi sentään kuntosalin sijaan lenkkeillä. tulee edes jotain liikuntaa. nyt en aijo taas herkutella viikkoon. viikonloppuna tuli syötyä ihan kaikkea ja liikaa. poikaystävä tyrkytti mulle toista suklaa levyä ja mä söin sitten senkin :D on se mun poikaystävä taas ihana. koittaa lihottaa mut. no ei nyt sentään. mä vaan rakastan suklaata tosi paljon.
se on yksi mun pahe ja toinen mun pahe on siideri tai lonkero.
niistä en koskaan luovu <3 en luovu etenkään rekorderlig mansikkalime siideristä. se on parasta siideriä mutta kallista. toinen juoma mistä pidän kovasti on karpalo lonkero. ajattelin niitä juoda sitten kaverin pippaloissa. nams.
kohta voisi juoda taas vihreää teetä. join vaan yhden tee kupillisen viikonloppuna. tänään mulla menee varmaan sitten taas kolme kuppia vihreää teetä. en yhtään ihmettele.
pitää kohta taas käydä pankin sivuilla katsomassa raha tilanne. huomenna tai tänään pitiäisi tulla se vähän yli sata euroa.
saa maksettua pari laskua taas. sitten on tämän kuun kaikki laskut maksettu. tänään tai huomenna ajattelin pestä sitä pyykkiä. mulla on kiva pyykki vuori. toivottavasti kone on vaan vapaa.
ajattelin käydä varmaan kaupassa tänään. toivottavasti ei sada vaan vettä. en omista vieläkään mitään sateen varjoa. pitäisi edelleen hankkia. ajattelin nyt tämän viikonlopun olla täällä. olen ollut nyt aika monta viikonloppua putkeen lomilla. mun kaveritkin on täällä viikonlopun ja poikaystävä tulee varmasti käymään. pitää katsoa jos vaikka taas hakisi koti pizzasta pizzat.
ja kävisi kaverin kanssa lenkillä viikonloppuna. illat sitten vietän parhaan kaverin luona. ihan kiva viikonloppu tiedossa.
vaikka olen nyt täällä. jaksaa sitten mennä lomille taas ensi viikolla.
aijon ottaa nyt vaan rennosti tämän viikon. käyn ryhmissä ja vietän aikaa kavereiden kanssa :) ihan mukava viikko tiedossa ellei mulle tule noita huonoja oloja. toivotaan ettei tulisi.
no onneksi mulla on noi rauhottavat ja jos tulee huono olo niin ohjaajien kanssa voi aina jutella. koitan nyt käydä paljon lenkillä niin mun pää ja ajatukset saa sitten raitista ilmaa.

hyvin on mennyt juhannus.Lauantai 20.06.2015 13:02

juhannus on mennyt hyvin. ei ole onneksi krapulaa. eilenä join johonkin kahteentoista asti ja menin nukkumaan. tuli kyllä kamala närästys mutta nukahdin onneksi. nyt vasta heräsin. vähän väsyttää mutta muuten on hyvä olo. eilenä sain katsottua girls sarjan neljännen kauden loppuun. katsoin sen tabletilla. ja sitten aloitin katsomaan californication seitemännen kauden. ajattelin kohta katsoa sitä. animeakin tuli katsottua eilenä.
nyt on vasta lauantai. tuntuu ihan sunnuntailta. huomenna on vasta sunnuntai. ihanaa kun lomaa on vielä jäljellä.
mukavaa on ollut. tänään otan taas normaalisti lääkkeet taas. voisi kohta ottaa aamulääke. hiukan myöhässä.
sitten olo on taas tasaantunut huomenna kun lääkkeet on ottanut taas tänään. ensi viikolla tulee taas rahaa. saa maksettua loput laskut.
ensi viikko menee varmaan ihan mukavasti. on ohjlemaa taas jonkin verran ja vietän kavereiden kanssa aikaa. huomenna näen parasta kaveria taas. menen sen luokse illalla.
katsotaan varmaan taas vain elämää.
lemmen viemää jäi jännään kohtaan. pitää katsoa taas maanantaina. maanantaina menen taas lenkille illalla. kuntosali on varmaan edelleen kiinni. no aina voi mennä lenkille.
pitää varmaan käydä myös kaupassa maanantaina.
pyykkiäkin pitää pestä. pesen tuossa tiistaina.
aamulla. kone on vapaa silloin varmaan. saa nähdä millaiset olo tilat tulee mulle taas kun alkaa viikon päästä noi ihanat naisten vaivat.
varmaan taas että pinna kiristyy, mielikuvitus laukkaa, itkettää, vituttaa.. kaikki noi ihanat olo tilat mitkä tulee.
mutta kyllä mä selviän. syön paljon suklaata ja jätskiä.
ne lohduttaa mua sitten. vitut kaloreista. niitä en mieti silloin kun syön. pitää sitten ensi viikolla paljon lenkkeillä.
olen varmaan sitten ensi viikon viikonlopun tuolla missä asun.
olen ollut nyt taas jo muutaman viikonlopun putkeen lomilla. ajattelin pitää nyt taukoa ja levätä. mun kaveritkin on silloin maisemissa ja poikaystävä tulee taas käymään sitten.
ainakin näkee kavereita. odotan innolla sen kaverin pippaloita mitkä tulee. sitten taas juodaan ja pidetään hauskaa.
en vielä tiedä että mitä puen päälle sinne. pitää vielä vähän miettiä.
riippuu myös siitä millainen ilma on.
toivottavasti aurinkoinen. saa nähdä koska alkaa noi helteet. ei ole vielä oikeen ollut. mutta. kesää on vielä paljon jäljellä :)
ensi kuussa sitten kavereiden kanssa shoppailemaan. joku viikonloppu. pitää alkaa jo suunnitella sitä.
vähän kysellä koska ollaan kaikki kolme yhtä aikaa paikalla viikonloppuna. onneksi tulee taas rahaa ensi kuussa niin pystyy maksamaan noi bussimatkat. ja sitten noi ruoat mitä sitten syödään siellä shoppailu reissulla. ja sekin että pystyy ostamaan siideriä ja lonkeroa ensi kuussa taas. hyvin riittää rahat noihin kaikkiin.
ja shoppailuun. pitää myös muistaa maksaa kaikki laskut taas.
aijon ostaa uudet kengät, laukun, varmaan housut, koruja..
kaikkea kivaa. ihanaa päästä sitten kunnolla shoppailemaan. koko päivä aikaa eikä ole mikään kiire. sovittiin että käydään kavereiden kanssa kaikki liikkeet läpi. mennään kahville arnoldsiin ja heseen syömään. tulee mukava shoppailu päivä.
toivottavasti silloin paistaa aurinko eikä sada vettä. mutta sen näkee sitten.

animee :3Perjantai 19.06.2015 11:52

täällä sitä nyt ollaan. poikaystävän luona :) heräsin tuossa puoli tuntia sitten. alkaa olla nälkä. voisi kohta syödä jotain. ostin kana kolmio voileivän niin sen voisi vaikka nyt syödä. ostin juhannus juomatkin. siideriä ja lonkeroa. rekorderlig mansikka limeä ja karpalo lonkeroa.
nams. juon ne tänään illalla :) aika sateinen juhannus keli. no sitten ollaan sisällä. eilenä laeikin taas mun tabletilla. katselin girls sarjaa ja californication sarjaa. lemmen viemää katsoin myös eilenä. ja tänään pitää myös katsoa. fiilis on hyvä tällä hetkellä. kiva kun on vähän pitempi loma. paras kaveri lähtee myös tänään lomille. eilenä tekstailtiin vähän. ja varmaan taas tänään. ostin ranch sipsejä. mutustelen niitä jossain vaiheessa. ajattelin katsoa animea taas tänään nichijouta ajattelin nyt katsoa. olen saanut sen kohta katsottua. hyvä anime :) ore monogatari jakso pitää myös katsoa tänään. eilenä en katsonut. en muistanut.
sain eilenä maksettua muutaman laskun. vielä olisi pari laskua vielä maksamatta. onneksi tässä kuussa tulee mulle vielä se vähän yli sata euroa niin saan sen yhden laskun maksettua.
mutta. kohta vaihtuu taas kuu ja tulee lisää rahaa. jippii.
ostan taas ensi kuussa seuraavan seksiasun. nyt olen ostanut jo kolme niitä. rahaa on mennyt niihin jo sata euroa.
kohta mulla on kokoelma niitä. ja niitä voi aina välillä vaihdella.
ei olla vielä poikaystävän kanssa harrastettu seksiä. varmaan tänään. näkee sen mun asun. varmasti tykkää kovasti.
ja olen myös itsekin tyytyväinen ;)
kaverin pippalot on tosiaan. heinäkuun alussa vasta. neljäs päivä lauantaina. sinne on vielä pari viikkoa aikaa. aijon juoda silloinkin.
nyt kun juon tänään niin juon sitten seuraavan kerran niissä pippaloissa. pari viikkoa tauoka siinä välissä. saa nähdä millainen ilma on silloin. ollaanko sisällä vai ulkona.
sen näkee sitten. psykologi mulla on sitten taas yhdeksäs päivä heinäkuuta. sinne on vielä aikaa. on tää kesä menny aika nopeasti. on ollut paljon kaikkea. mutta hyvä kesä on ollut tähän asti :)
ja varmasti tulee vielä mukavia hetkiä.
nyt pitää vaan nauttia kun pystyy. odotan jo innolla seuraavaa desuconia. mikä on sitten vasta ensi vuoden alussa. pääsee ostamaan kaikkea anime krääsää. ja muutenkin siellä on mukavaa :) katson varmaan tänään myös nisekoi animea. toista kautta.
se eka kausi oli hyvä. kiva kun siitä on tullut myös toinen kausi.
mun pitäisi myös katsoa uudestaan toi K-ON! leffa. se on mulla koneella. ja ne animet voisi joskus katsoa taas. mä rakastan K-ON! animea. paras :) ja hellsing on yksi mun lemppareista.
katson varmaan tolla mun tabletilla noita animeita. tai no mikei vaikka tällä koneellakin. nyt kun tää on päällä. katson nyt ore monogatari jakson kun olen kirjoittanut tämän blogin.
ja kohta aijon myös syödä jotain.