IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

paja tunti.Keskiviikko 24.06.2015 07:22

keskiviikko. viikon puoliväli. tänään olisi ohjelmassa paja tunti päivällä.
ei mitään tietoa että mitä tehdään mutta se selviää aamulla.
tänään tulee varmaan ukkonen päivällä. pystyy olemaan koneella jos ei laita johtoa kiinni seinään ja tablettia voi käyttää.
on sitten jotain tekemistä.
eilenä näin toista mun kaveria. katsottiin lemmen viemää ja juotiin teetä. sekä juteltiin. oli ihan mukavaa.
menin sitten eilenä taas illalla parhaan kaverin luokse. katsottiin emmerdale ja uusi päivä ohjelmia. menin sitten nukkumaan siinä yhdeksän aikaan. join äsken kahvia ja nyt on vähän pirteämpi olo.
ulkona sataa vettä. enkä mä omista sateen varjoa. pitäisi vaan hankkia se. vaikka tokmannilta. en muistanut eilenä ollenkaan käydä apteekissa. kävin vaan kirjastossa ja kaupassa.
palautin yhden cd levyn ja lainasin lisää cd levyjä.
olo on tällä hetkellä ihan hyvä. eilenä mulle meinasi tulla se psykoottinen kohtaus. se että jähmetyn enkä pysty puhumaan. mutta se tilanne meni onneksi ohi. ja loppu päivä meni ihan hyvin. eilenä meillä oli liikunta tunti. menin parhaan kaverin kanssa lenkille. oli ihan mukava jutella siinä samalla.
käveltiin se puoli tuntia. toi uusi kahvin keitin on aika hyvä. keittää hyvää kahvia ja siinä on tippa lukko. kohta voisi pestä tuon pannun.
ettei lika jää siihen heti kiinni. olen varmaan menossa tänä viikonloppuna kotiin. veli ja siskokin on tulossa. olisi kiva nähdä niitä.
pitää nyt katsoa miten tää viikko menee. toivottavasti ihan kivasti.
jos menen kotiin lomille niin päätin että tällä kertaa en aijo juoda.
pidän nyt vähän taukoa pari viikkoa ainakin.
ja rahaakin vähän säästyy. eilenä katsoin taas tabletilla girls sarjaa. katson nyt kolmatta kautta. tänään aijon varmaan katsoa sitten rillit huurussa kahdeksatta kautta. en ole nähnyt sitä ihan kokonaan.
sain eilenä pestyä pyykkiä. nyt ei tarvi taas vähään aikaan pestä.
on puhtaita vaatteita. tilillä on ihan kivasti vielä rahaa ja kohta tulee taas lisää. kun kuu vaihtuu. pääsee sitten shoppailemaan.
odotan innolla. syöminen on mennyt ihan hyvin. ei ole ollut mitään ongelmaa. eilenä oli ihan hyvät ruoat. ja varmaan tänäänkin.
koitan syödä niin jaksaa. en varmaan mene lenkille illalla jos sataa vettä. menen taas kaverin luokse katsomaan lemmen viemää.
toivottavasti silloin ei ole ukkonen.
tänään pitää katsoa taas illalla emmerdale. se jäi jännään kohtaan.
yksi henkilö palasi sinne. onneksi toi emmerdale tuli salkkareiden tilalle. on jotain katsottavaa. odotan taas syksyä kun salkkarit alkaa.
selviää kuka tappoi sen yhden. eilenä lemmen viemää jaksokin oli aika jännä. tänään pitää taas katsoa.
en ole nyt katsonut mitään animea. katson sitten taas kun huvittaa.
mangaa voisi lukea tabletilla. en ole vielä kauheasti lukenut. sillä tabletilla on ihan kiva lukea sitä. nyt on akku taas täynnä niin pystyy katsomaan taas sillä. latasin sen eilenä.
siinä on kyllä ihan hyvä laturi. helppo laittaa kiinni. ihan hyvä kun otin tuon tabletin minkä dna tarjosi mulle. sitä on kiva kyllä käyttää. jos ei jaksa vaikka olla koneella niin sitä voi sitten käyttää.
kätevä laite. näytin sitä kaverille ja nyt sekin haluaa semmoisen myös. pitää katsoa mitä pukisin tänään päälle. housut tiedän mitkä otan. hiukset voisi laittaa vaikka poni hännälle. ja pitää vähän meikata. pitää taas näyttää vähän nätiltä.
korvikset voisi myös laittaa. olisi ihan kiva jos mentäisiin paja tunnilla jonnekkin. se selviää sitten. huomenna käyn sitten apteekissa hakemassa niitä lääkkeitä. toivottavasti ei sada vaan vettä. aurinko saisi paistaa. huomenna on sitten taas toiminta tunti.
saa nähdä mitä me sitten tehdään. voisi tänään vähän jo siivota tätä kämppää koska huomenna on siivous päivä. ei tule sitten huomiselle kauheasti siivottavaa. aamupala on yli tunnin päästä. ajattelin nyt herätä vähän aikaisemmin. pitää taas tiskata. mulle on kertynyt taas kahvi kuppi vuori. onneksi mun paras kaverikin tulee paja tunnille. ei tarvi sitten yksin ihmetellä. toinen kaveri on töissä tällä hetkellä niin se ei ole noissa ryhmissä nyt. mutta onneksi paras kaveri on.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.