IRC-Galleria

Miittis

Miittis

Joulua odotellen :)

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

« Uudemmat -

Ahdistusta edelleen.Keskiviikko 07.12.2022 05:09

Eilenä olo oli vähän vielä taas ahdistunut tuossa illalla. En joutunut ottamaan rauhoittavia onneksi leponex on semmoinen että sekin rauhoittaa aina illalla ja pystyy hyvin nukkumaan öisin se on samalla hyvä unilääke. Tällä hetkellä olo tuntuu ihan hyvältä mutta katsotaan että miten tää päivä sujuu. Olen nyt miettinyt nämä viime päivät että mistä tää ahdistus johtuu? Alkoholista se ei johdu koska en ole nyt juonut alkoholia kuukauteen. Ehkä olen vaan jotenkin väsynyt niin sen takia mua vaan ahdistaa. No elän hetken ja päivän kerrallaan taas tätä mun elämää. Muuten mun elämässä on kaikki asiat ihan hyvin. Ahdistus on se ainoa huolen aihe tällä hetkellä onneksi ei masenna se olisi vielä pahempi olotila kun ahdistus. Koitan taas tässä elämässä keskittyä vaan hyviin juttuihin mitkä tuo mulle paljon iloa elämään tärkein niistä ovat ystävät. Eilenä mä vietin itsenäisyyspäivää yhden mun kaverin kanssa ja se oli mukavaa ei tarvinnut yksin viettää itsenäisyyspäivää. Syötiin hyvää ruokaa ja juteltiin vaan niitä näitä. En jaksanut alkaa katsoa mitään linnan juhlia menin jo eilenä ajoissa nukkumaan koska nukutti. Maksan kohta tuon hammaslääkäri laskun ja vuokran. Rahaa on tullut kelalta tänään niin pystyy maksamaan nuo laskut pois. Onneksi jää rahaa vielä laskujen jälkeen niin selviää. Tällä viikolla aijon jatkaa joululahjojen hankintaa.
Ostan osan nyt ja osan ennen joulua niin sitten ne lahjat on hankittu.
Menen tokmannille Etsimään kaikki lahjat onneksi asun ihan lähellä tokmannia. Olin eilenä niin väsynyt etten jaksanut katsoa salkkareita.
Tänään katson molemmat jaksot se on kätevää kun ne on tuolla mtv palvelussa niin voi katsoa sieltä koska vaan. Eilenä katsoin syke sarjaa muutaman jakson. Otan aamulääkkeet ja alan taas siivota keittiötä.
Roskat pitää viedä tänään roskiin koska niitä on kertynyt. Toivon että tulee hyvä päivä eikä ala taas ahdistamaan. Jos se tulee niin kyllä mä selviän siitä sitten taas. Meditoin ja teen mindfulness harjoituksia kun alkaa ahdistaa niin nuo keinot helpottaa varmasti heti oloa. Onneksi kävin vuosia sitten semmoisen mindfulness kurssin todella iso apu mun elämään.

Ahdistus ja harhat tuli eilenä.Tiistai 06.12.2022 05:45

Eilenä ei alkanut maanantai sittenkään kamalan hyvin. Aamu meni ihan mukavasti mutta sitten iltapäivällä alkoi pahasti ahdistaa ja illalla sitten tuli harhat ja mä vaan itkin. Mä selvisin onneksi ilman rauhoittavaa lääkettä. Kun itkupurkaus sitten tuli niin se vaan onneksi helpotti mun oloa. Nuo harhat olisi tullut ennemmin tai myöhemmin. Nyt on hyvä kun ne tuli taas niin uskon että nyt niitä ei tule hetkeen. Voin sanoa että nyt on aika kevyempi olo kun sai taas itkettyä ja se tekee mulle aina hyvää kun itken. Saa kaiken pahan olon purettua pois sillä. Sain eilenä sen hammaslääkärilaskun niin se oli 68 euroa. Maksan sen huomenna heti pois kun tulee rahaa mä arvasin että se lasku oli sen vähän yli 60 euroa.
Itsenäisyyspäivä tänään en mitenkään ihmeellisesti vietä sitä. Syön kyllä hyvää ruokaa tänään ja se on siinä. Aamulenkille olen menossa tässä aamusta taas niin saa raitista ilmaa. Mä päätin nyt kun joulu alkaa lähestyä niin pidän pienen tauon kuntosalilla käymisestä. Aijon nyt rauhoittua ja keskittyä joulun viettoon. Lenkkeilyä aijon jatkaa joka päivä niin se on myös ihan hyvää liikuntaa. Sitten kun vuosi vaihtuu niin innolla sitten taas salille treenaamaan. Voisi vaikka ostaa tokmannilta sitten tammikuussa uusia david urheiluvaatteita niin on sitten uudet treenivaatteet. Aijon tänään ottaa käyttöön nuo uudet korvikset mitkä ostin tokmannilta. Ne on semmoiset vihreät joulupallot.
Todella kivat ne oli mulla eilenäkin käytössä maksoi vaan 3 euroa. Nyt otan aamulääkkeet ja katson mitkä vaatteet laitan tänään päälle kun on itsenäisyyspäivä. Jotain kivaa aijon laittaa päälle niin piristää mieltä. Uskon että tästä tulee hyvä päivä pahin olo on jo takanapäin.
Uusi viikko taas alkaa hyvällä fiiliksellä aijon aloittaa tämän viikon. Jaksoin nousta äsken ylös kun kello soi ja join aamukahvit. Eilenä oli kiva päivä mä kävin siellä tokmannilla ja löysin sieltä uudet yöhousut ja korvikset. Ne yöhousut oli tarjouksessa maksoi vaan 12 euroa ne on harmaan väriset ja niissä on taskut. Hyvä löytö koska mä tarvitsin ne uudet yöhousut koska edelliset oli jo kuluneet ja vanhat. Juu sorruin shoppailemaan mutta teki kauheasti mieli ostaa itselle jotain pientä kivaa.
Mulla meni vaan 15 euroa ne korvikset maksoi vaan 3 euroa. Aijon ottaa tänään käyttöön nuo korvikset. Kohta jaan viikonlääkkeet dosettiin ja mun ei tarvitse tällä viikolla hakea mitään lääkettä koska kaikkia on. Huomasin kyllä tuossa että masennuslääkettä pitää kohta hakea lisää riittävät tämän vuoden loppuun. Olo tuntuu tällä hetkellä ihan hyvältä otan aamulääkkeet kohta. Uskon että tästä tulee mukava päivä aijon käydä lenkillä tänään ja illalla mä näen yhtä mun kaveria. Kohta alan pesemään pyykkiä niin saa ne hoidettua tässä aamulla. Eilenä katsoin loppupäivän taas the good doctor sarjaa ja sykettä. Hyviä sarjoja ovat olen jäänyt niihin ihan koukkuun. Sain katsottua eilenä tempparit siinä oli näköjään pientä draamaa kohta siinä alkaa varmasti tapahtua enemmän mielenkiinnolla haluan nähdä mitä tapahtuu. Jee, salkkarit tulee tällä viikolla taas innolla aijon katsoa. Siinäkin alkaa varmasti taas tapahtua. Kohta Vissiin salkkarit jää joulutauolle? No sitten ensi vuonna taas jatkuu uusin jaksoin.
Nyt otan aamulääkkeet, alan tiskaamaan ja kuuntelemaan hyvää musiikkia. Parasta tässä päivässä on myös se ettei ole mikään kiire.
On ollut mukava viikonloppu tähän asti olen aika hyvin saanut taas olla ja levätä. Eilenä oli mukava päivä kävin aamulenkillä, sen jälkeen nukuin parin tunnin päikkärit, söin ruoan ja lähdin tekemään toista lenkkiä. Loppu päivän katselin vaan syke sarjaa ja jersey shorea ruudusta. Menin sitten tuossa kahdeksalta nukkumaan illalla. Nukahdin heti kun menin sänkyyn ja nyt mä heräsin tuossa viiden jälkeen. Aamukahvit join äsken ja nyt olen ihan hereillä. Tänään ei ole mitään ihmeellistä aijon käydä lenkillä, tokmannilla ajattelin käydä, katson varmaan taas syke sarjaa eteenpäin. Olo on ollut hyvä ei ole nyt yhtään ahdistanut.
Nautin taas tästä hyvästä olosta kun pystyy toivon että ensi viikko menee mukavasti. Viikon päästä olisi tarkoitus mennä parhaan kaverin luokse yöksi. Vietetään pikkujouluja eli juodaan alkoholia, herkutellaan ja höpötellään. Ajattelin juoda siideriä, lonkeroa ja ehkä viiniä. Ihan kivaa taas juoda koska en ole nyt juonut alkoholia kuukauteen. Ollut pieni tauko siitä mikä on oikeasti tehnyt vaan mulle hyvää. Nyt kun juon taas niin nousee varmasti nopeasti päähän. Aijon syödä hyvin ennen kun alan juomaan koska ei kannata juoda koskaan tyhjään vatsaan tulee aika huono olo sen jälkeen jos juon viiniä niin ajattelin ostaa sitä helmeilevää omenaviiniä mikä on mun lempi viini pullo ei ole onneksi kamalan kallis.
Näin eilenä poikaystävän se toi mun pari ponnaria ja t-paidan mitkä olin unohtanut sen luokse viime viikonloppuna kivaa oli nähdä sitä taas.
Otan nyt aamulääkkeet ja alan kuunnella jotain hyvää musiikkia. Aijon nauttia tästä päivästä vielä ennen kun uusi viikko alkaa. Tänään koitan vihdoinkin saada pestyä nuo pyykit. Tajusin myös sen etten ole vielä sulattanut mun jääkaappia olen kokonaan unohtanut sen asian no ensi viikolla sulatan sen.

Odottelen sitä hammaslääkäri laskua.Lauantai 03.12.2022 06:13

Eilenä oli mukava päivä kävin apteekissa hakemassa lääkkeet ja kävin samalla kaupassa ostin kaupasta teetä, sipsiä ja limua. Herkuttelen niillä nyt tänä viikonloppuna. Kävin eilenä aamulenkillä kun oli kiva ilma aijon tänään myös lenkkeillä. Teen aamulenkin ja toisen lenkin iltapäivällä. Aamulenkin jälkeen aijon nukkua päikkärit. Kun olen viikonloppuisin täällä kotona niin nukun silloin päikkäreitä kun on aikaa ja siinä saa samalla aika hyvin levättyä. Nukun myös joka yö todella hyvin etten herää mihinkään ja menen aina ajoissa nukkumaan. Onneksi iltalääkkeet rauhoittaa ja ovat samalla hyvä unilääke. Mä nukahdan aina tuossa illalla vähän ennen kahdeksaa ja otan aina iltalääkkeet vähän ennen seitsemää illalla.
Katsoin eilenä melkein koko iltapäivän syke sarjaa nyt olen kaudella 12.
Todella jännittävä olen jäänyt siihen koukkuun. Aijon varmaan tänään jatkaa sen katsomista ja pitäisi myös jatkaa sitä the good doctor sarjaa.
Katsottavaa on paljon niin mulle ei ole tulossa tylsää. Saa ajan hyvin kulumaan kun katsoo lempi sarjoja. Tempparit aijon katsoa tänään niin näkee mitä siinä on taas tapahtunut. Paljon draamaa varmasti siinä taas ja siellä itketään iltanuotiolla ei mitenkään yllätä. Tänään yritän nyt saada pestyä mun pyykit. Olisin eilenä pessyt mutta pesukone oli koko ajan vaan varattu. Olo on ollut edelleen aika hyvä olen huomannut että tällä viikolla ei ole onneksi ollut kauheasti ahdistusta. Alkuviikko tuntui vaikealta mutta olo kyllä sitten helpottui. Masennuslääke minkä otan aina aamulla niin sekin lievittää hyvin ahdistusta hyvä että syön sitä lääkettä. Aamukahvit join äsken ja nyt olen ihan hereillä. Heräsin tuossa viiden jälkeen. Otan kohta aamulääkkeet ja alan tiskaamaan. Mietin pitäisikö käydä tänään huvikseen tokmannilla? Mulla on nyt shoppailu kielto itselle etten nyt yhtään saisi ostaa uusia vaatteita.
Sitten kun tammikuu alkaa ja alennusmyynnit niin sitten vasta saisin shoppailla. Suunniteltiin kaverin kanssa shoppailupäivä tammikuussa joulun jälkeen kun alkaa alennusmyynnit. Sitä odotellen varmasti sitten löytyy jotain kivaa halvalla. Odotan nyt sitä hammaslääkäri laskua minkä aijon maksaa sitten heti pois kun se tulee. Luulen että se on varmasti jotain vähän yli 60 euroa ainakin? Saa nähdä.

Olen laihtunut pari kiloa. :)Perjantai 02.12.2022 05:40

Se on taas perjantai ja viikonloppu alkaa. Saan taas levätä ja kerätä voimia ensi viikkoon. Olen itseni kanssa koska kavereilla on muuta menoa viikonloppuna. Se tekee ihan hyvää olla itsensä kanssa niin saa olla vähän rauhassa. Kun on levännyt viikonlopun niin jaksaa sitten ensi viikon taas ja nähdä kaikkia ihmisiä. Olo ja fiilis on edelleen hyvä. Eilenä oli aika mukava päivä sain siivottua, tein ruokaa, nukuin päikkärit, kävin lenkillä ja katsoin pitkästä aikaan syke sarjaa kun siitä oli tullut uusia jaksoja tänään varmaan taas jatkan sen katsomista. Pitää käydä tänään apteekissa ja kaupassa. Rahaa on tullut taas niin saa maksettua lääkkeet mitä pitää hakea eli leponexit ja karpalokapselit. Leponex lääke riittää aina pariksi viikoksi. Verikokeet mulla on sitten taas 19 päivä tätä kuuta. Pitää siellä aina käydä niin saa sitten ne leponexit. Olen syönyt leponex lääkettä siitä asti kun sairastuin skitsofreniaan. Onneksi olen nyt aika hyvin pystynyt elämään tätä elämää vaikka mulla on se sairaus. Välillä on huonoja päiviä mutta niistä aina sitten jotenkin selviää jos alkaa masentaa tai harhat iskee. Aamu alkanut mukavasti kiitos aamukahvin.
Otan kohta aamulääkkeet ja alan siivota keittiötä. En eilenä jaksanut pestä pyykkiä niin tänään uusi yritys jaksoin sentään siivota eilenä.
Tänään aijon taas käydä lenkillä eilenä oli kiva ilma ulkoilla. Teki hyvää kun sai raitista ilmaa ja tuli askelia. Voin sanoa että mun paino on hyvä tällä hetkellä olen normaalipainoinen. Olen myös laihtunut pari kiloa mistä yllätyin paljon positiivinen ja hyvä juttu! Pakko sanoa että olen nyt todella tyytyväinen mun kroppaan. Aijon käydä salilla edelleen niin kroppa pysyy hyvässä kunnossa. On ollut hyviä treenejä nyt salilla kun olen käynyt. Nyt musat soimaan ja nauttimaan siitä että viikonloppu alkaa tästä tulee hyvä päivä varmasti.
Viikko on mennyt todella nopeasti huomenna on taas perjantai ja viikonloppu alkaa. En ole menossa mihinkään tänä viikonloppuna olen täällä kotona. Itseni kanssa koska kaikilla muilla kavereilla on muuta menoa viikonloppuna. Se kyllä tekee ihan hyvää välillä olla vaan itsensä kanssa. Aijon tehdä kaikkea rentoa ja mukavaa eli aijon nukkua päikkäreitä, käydä lenkillä, herkutella, katsoa netflixiä..parasta on myös se että mulla ei ole mikään kiire viikonloppuna. Huomenna pitää käydä apteekissa hakemassa leponexit ja karpalokapselit. Asumistuki tulee huomenna niin on sitten taas rahaa ja lisää rahaa tulee ensi viikolla ihan hyvä niin saa taas maksettua vuokran pois. Onneksi mulla on raha asiat ok ei tarvitse murehtia sitä. Rahat riittävät joka kuukausi ja saa siinä samalla säästötilille jonkin summan siirrettyä. Tänään siivoukset jatkuvat imuroin eilenä niin tänään pitää mopata, pestä vessa ja pyykit pestä.
Onneksi sain tampattua matot viime viikolla niin se on tehty. Uuni ja jääkaappi pitää vielä pestä ja mä aijon nyt varmaan huomenna sulattaa tuon jääkaapin ja pakastimen. Olin eilenä salilla illalla ja oli hyvät treenit.
Väsytti niin paljon sen jälkeen niin en enää jaksanut katsoa salkkareita. Tänään katson nuo salkkarit jaksot ai niin tempparit pitää myös katsoa kun ne jaksot tulee tuonne ruutuun. Eilenä katsoin tuota the good doctor sarjaa tabletin kautta. Olen siinä toisella kaudella ja aijon jatkaa sen katsomista taas viikonloppuna. Animea aijon myös katsoa eteenpäin kun tulee semmoinen hyvä hetki. Olo ja fiilis on hyvä edelleen aamu alkanut kahvilla mikä onneksi herättää mut joka aamu.
Otan nyt aamulääkkeet, alan kuunnella hyvää musaa ja jatkan siivoilua.
Tästä tulee hyvä päivä aijon mennä tuossa päivällä sitten lenkille niin saa kunnolla raitista ilmaa mikä tekee hyvää. Ulkona on ihan kiva sää niin mukavaa mennä sinne lenkille.
Viikko mennyt tähän asti todella hyvin Hyvä olo vaan jatkuu. Ahdistusta ei ole myöskään nyt ollut ja teen jakuvasti noita mindfulness harjoituksia ja meditoin mitkä lievittää ahdistusta.
Onneksi nuo keinot auttavat paljon eikä joudu syömään noita rauhoittavia tuohon ahdistukseen. Otan sen rauhoittavan lääkkeen vasta sitten jos mikään muu keino ei auta. Tajusin juuri että olen syönyt rauhoittavia viimeksi kesällä ja siitä on jo pitkä aika. Olen yllättynyt miten olen niin pitkään pärjännyt ilman sitä lääkettä mikä on vaan positiivinen juttu.
Mulla on vielä avaamaton paketti rauhoittavia. En eilenä jaksanut mennä kauppaan niin menen tänään. Syön pakkasesta tänään ruokia pois koska mun pitää sulattaa jääkaappi ja pakastin. Huomenna sitten ajattelin tehdä lihasuikalekastiketta ja perunoita. Tänään salitreenit illalla ja innolla olen sinne menossa teen kunnon treenit niin tulee hyvä olo sen jälkeen. Huomenna ja loppuviikosta aijon sitten lenkkeillä toivottavasti on hyvä sää ulkoilla. En ole menossa tänä viikonloppuna mihinkään olen itseni kanssa viikonlopun. Poikaystävä lähtee viikonlopuksi yhden sen kaverin luokse soitellaan sitten toisilemme niin se vähän lievittää ikävää. Olen menossa seuraavan kerran poikaystävän luokse jouluna. Olen eka vanhempien luona ja sitten menen yhdeksi yöksi poikaystävän luokse. Tulee mukava joulu kun näkee kaikki rakkaat ihmiset. Kun rahaa tulee tällä viikolla niin käyn ostamassa ne joululahjat ovat sitten valmiina.
Aloitan tänään jo siivoukset niin huomenna sitten ei ole niin kauheasti siivottavaa ja pesen pyykkiä. Lakanat pitää pestä ja vaihdan puhtaat lakanat tänään sänkyyn. Siitä tulikin mieleen että voisi ostaa uusia lakanoita. Katsoo jos vaikka tokmannilta löytyy jotain kivoja. Aijon katsoa kun menen tokmannille tällä viikolla. Nyt otan aamulääkkeet ja alan kuunnella jotain hyvää musiikkia. Aamu alkanut hyvin kiitos aamukahvin tästä tulee hyvä päivä on iloinen ja positiivinen olo.
Unohdin kertoa miten mulla meni viime perjantaina hammaslääkärissä. Hyvin siellä meni laittoivat paikan mun ylähampaaseen. Otin puudutuksen ettei se sattunut kun paikkasivat siinä meni se puolisentuntia. Odotan jo innolla laskua mikä sieltä sitten tulee. Eilenä oli hyvä päivä. Kävin aamulenkillä, sain pyykit pestyä ja salitreenit oli illalla. Tänään ei ole sählypelejä ne on peruttu koska on nyt paljon koronaa liikenteessä osa pelaajista on sairastunut. No ei se mitään menen sitten tänään lenkille niin tulee jotain liikuntaa tälle päivälle. Viikko on alkanut hyvin ei ole yhtään ahdistanut. Se oli todella hyvä etten juonut alkoholia viikonloppuna niin voin sanoa että nyt on aika hyvä olo. Nautin tästä hyvästä olosta kun vaan pystyy. Tarkistin mun lääkkeet niin mun pitää sittenkin hakea leponexia tällä viikolla. Sain eilenä uuden verikoe ajan se on 19 päivä joulukuuta päivällä. Kohta vaihtuu kuukausi pakko sanoa että tää syksy on mennyt nopeasti ja joulu alkaa lähestyä. Saa nähdä onko jouluna sitten lunta. Tänään pitää käydä kaupassa menen tuossa iltapäivällä kävellen menen koska en pääse enää sähköpotkulaudalla kulkemaan. Sitten kun kevät ja kesä tulee niin sitten ajelen taas sähköpotkulaudalla ja alan nyt säästämään rahaa uuteen sähköpotkulautaan. Saa varmasti rahat kasaan ennen kesää nyt kun en tuhlaa niitä mihinkään muuhun. Kohta pitää lähteä joululahja ostoksille aijon ostaa kaikille mun kavereille suklaata lahjaksi. Sanoin kavereille että mulle riittää ihan hyvin suklaa niin ostavat mulle sitä joululahjaksi ajatus on tärkein. Tuntuu oudolta nyt kun big brohter loppui. Tottunut siihen että se tuli joka päivä toivon että siitä tulee taas uusi kausi ensi vuonna. Ai niin kohta salkkarit jää joulutauolle ei tule hetkeen sitten sitä nyt on hyvä kun Ulla tuli takaisin saa nähdä kauan se on sitten siinä. Otan aamulääkkeet nyt ja alan tiskaamaan. Onneksi aamukahvi herätti niin nyt olen ihan hereillä. On kahvia taas koska ostin viime sunnuntaina sitä pari pakettia lidlistä.

Mukava viikonloppu ilman alkoholia.Maanantai 28.11.2022 04:12

Oli todella kiva viikonloppu poikaystävän luona en juonut yhtään alkoholia pystyin siihen eikä mun edes tehnyt yhtään mieli. Poikaystävä joi viikonloppuna eikä se mua yhtään onneksi haitannut. Voin sanoa että on nyt aika hyvä olo taas kun ei ole juonut alkoholia. Yleensä kun juon niin mua alkaa ahdistaa tai masentaa jälkeenpäin ja niitä olotiloja en halua yhtään nyt kun joulu alkaa lähestyä haluan olla hyvässä kunnossa ja että on hyvä olo.
Tehtiin kaikkea mukavaa poikaystävän kanssa saunottiin perjantai iltana, pidettiin lauantaina leffailta..ostettiin vähän leffamässyä eli sipsiä ja dippiä oli hyvää ja sitten me syötiin sitä Daim kakkua minkä ostin. Poikaystävä osti mulle taas kasan suklaata sain siltä konvehtirasian, suklaalevyn ja suklaapatukan. Aina kun se ostaa mulle suklaata niin tiedän että se on rakkaudenosoitus mikä on aika ihanaa. Mä heräsin jo tuossa vähän ennen neljää no ei se mitään olen nyt nukkunut aika hyvin niin jaksaa taas join aamukahvit äsken niin nyt olen ihan hereillä. Otan kohta aamulääkkeet ja jaan viikonlääkkeet dosettiin. Pitää tarkistaa haenko leponexia tällä viikolla ja karpalokapseleita mun pitää ainakin hakea masennuslääkkeet riittävät vielä tämän vuoden loppuun. Reeo voitti big brotherin ei kyllä yllätä mä arvasin että se voittaa voin sanoa että ei ollut mun suosikki asukas. Nyt tuntuu oudolta kun ei enää tule big brotheria. Pakko sanoa että oli hyvä kausi siinä tapahtui paljon. Odotan innolla että ensi vuonna tulisi taas uusi bb kausi. Hyvää viihdettä pakko sanoa nyt sitten seuraan noita temppareita siinä alkaa nyt varmasti tapahtumaan. Ai niin ja salkkarit pitää katsoa koska Ulla palasi niihin viime jaksossa. Saa nähdä mitä kaikkea tapahtuu tällä viikolla salkkareissa. Tänään pesen pyykkiä, menen päivällä lenkille ja salille treenaamaan illalla. Pääsee taas liikkeelle viikonlopun jälkeen mikä tekee vaan hyvää en kauheasti liikkunut tuossa viikonloppuna. Tänään teen kunnon treenit salilla niin tekee vaan hyvää. Olo ja fiilis tuntuu hyvältä uskon että on tulossa hyvä viikko elän taas hetken ja päivän kerrallaan.
« Uudemmat -