IRC-Galleria

Miittis

Miittis

Kevättä odotellen. :)

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

« Uudemmat -

Oli hyvää Daimkakkua. :)Maanantai 24.01.2022 05:32

Oli todella kiva ja mukava viikonloppu. Pääsi taas kunnolla rentoutumaan.
Saunottiin, tehtiin ruokaa, valvottiin, juotiin..kaikkea rentoa poikaystävän kanssa. Poikaystävä osti mulle sen viinin mitä halusin kovasti maistaa. Se oli todella hyvää! Päärynän makuista viiniä. Se on nyt mun suosikki viini mitä olen maistanut tähän asti. Aijon sitä ostaa sitten aina välillä ja juoda.
Syötiin myös viikonloppuna Daimkakkua. Ostin semmoisen koska en ole koskaan ollut maistanut sitä. Siis todella hyvää! Söin varmaan puolet siitä kakusta. Aijon ostaa ja syödä sitä jatkossakin. Nyt kun arki taas alkaa niin heräsin jo tänään puoli viideltä. Aamukahvit on juotu. Pyykkiä pitää pestä taas tässä heti aamusta. Jaan kohta viikonlääkkeet dosettiin. Pitää tarkistaa paljon mulla on leponexia niin tarviiko sitä hakea jo tällä viikolla vai vasta ensi viikolla. Masennuslääkettä mun ei tarvitse vielä hakea. Sitä on vielä. Samoin rauhoittavia. Nyt on mennyt jo muutama viikko kun söin viimeksi rauhoittavia. Se on vaan hyvä että en syö niitä koko ajan. Otan sen aina silloin jos ahdistus ei helpota tai jos iskee todella pahat harhat. Harhoja mulla ei ole ollut taas vähään aikaan mikä on hyvä. Nyt on taas parempi kausi. Saa nähdä miten tämä viikko menee. Toivon että on tulossa mukava viikko. Nyt kun ei pääse vieläkään salille niin on vaan käytävä lenkillä. Saa raitista ilmaa mikä tekee vaan hyvää sekä tulee paljon askelia. En ole katsonut vielä viime viikon tempparit jaksoja. Aijon ne katsoa tällä viikolla jossain kohtaa. Nyt olen katsonut vaan kotikatu sarjaa ja olen jäänyt siihen ihan koukkuun. Hyvä sarja. Vielä on paljon jaksoja sitä sarjaa. Olen siinä vasta ihan alussa. Syke sarjaa pitää myös katsoa jossain vaiheessa. Sekin on todella hyvä.

Kokeilen uutta viiniä. :)Perjantai 21.01.2022 05:37

Viikonloppu alkaa taas. Olen menossa taas poikaystävän luokse. Lähden tuossa vasta illalla. Aijon käydä alkossa ostamassa vähän viiniä. Ajattelin maistaa semmoista viiniä kuin: "moshi moshi" Ajattelin kokeilla uutta makua. Se viinipullo maksaa vaan 12 euroa. Poikaystäväkin haluaa myös maistaa sitä. Se oikeastaan ehdotti mulle sitä viiniä. Ihan kiva kokeilla uusia makuja. Jos siitä tuleekin mun yksi lempi viineistä. Aijon myös ostaa vähän siideriä. Mun synttärit alkaa lähestyä ja aijon nyt viettää niitä tänä viikonloppuna poikaystävän kanssa. Saa nähdä mitä saan siltä lahjaksi. Olen ihan varma että suklaata. Olo on ollut hyvä mutta vähän hermostunut. No nyt aijon viikonlopun ottaa ihan rennosti ja nauttia.
Tänään on tullut kelalta taas rahaa niin saa loput laskut maksettua. Saa myös nyt ostettua viikonlopuksi ruoat ja juomat. Alan kohta pakkailemaan kamoja. Koitan nyt taas silleen pakata ettei tule nyt ihan kauheasti vaatetta mukaan. Mä aina pakkaan liikaa vaatteita kun lähden jonnekkin.
Kohta alan kuunnella hyvää musiikkia mistä tulee viikonloppu fiilis päälle.
Perjantai on viikon paras päivä. Onneksi nää viikot menee nopeasti. Kohta on kevät ja kesä tulossa. Sitten aijon taas vaan nauttia. Pääsee shoppailemaan kesävaatteita. Aijon katsoa jos tokmannilla myydään jotan kivoja kesävaatteita niin ostan sieltä ja teen varmaan shoppailureissun kesällä tuonne New yorker liikkeeseen. Ajattelin mennä sinne mun yhden kaverin kanssa. Se olisi aika kiva shoppailureissu. Hyvää kannattaa odottaa. Nyt otan aamulääkkeet ja alan kuunnella musiikkia. Innolla odotan jo lähtöä. Nyt pakkaamaan!

Lopetin tupakanpolton 20 vuotiaana.Torstai 20.01.2022 05:41

Viikko on mennyt taas nopeasti. Huomenna on perjantai ja viikonloppu alkaa. Olen menossa taas poikaystävän luokse viikonloppuna. Kivaa taas mennä. Päästään viettämään aikaa toistemme kanssa. Alan kohta siivota. Saa kämpän taas kuntoon. Pyykit sain pestyä jo eilenä. Olo on ollut edelleen hyvä. Viikko mennyt paljon paremmin kun viime viikko. Nyt olen nauttinut ihan täysillä tästä hyvästä olosta. Kävin eilenä illalla lenkillä ja soitin parhaalle kaverille. Sillä menee onneksi hyvin. Sain eilenä katsottua kaikki salkkarit jaksot mitä oli tullut. Nyt olen siinä ihan mukana. Eilenä katsoin myös kotikatu sarjaa. Tykkään siitä sarjasta. Syke sarjaa en katsonut eilenä mutta sen katsominen jatkuu taas viikonloppuna.
Huomenna tulee taas rahaa ja saa maksettua loput tämän kuun laskut.
Maksan ne heti huomenna aamulla kun olen koneella. Kohta vaihtuu taas kuukausi. Mulla on ollut tavallaan tipaton tammikuu. Join viimeksi uutena vuotena. Muutaman viikon tauko mikä on vaan ihan hyvä. Juon pari kertaa kuukaudessa alkoholia vähintään. Se on hyvä että en polta tupakkaa. Poltin tupakkaa viimeksi 20 vuotiaana. Lopetin sen ikäisenä ja se oli hyvä päätös. Kerkesin silloin polttamaan sen kolme vuotta. Aloitin 17 vuotiaana Kun jouduin osastolle hoitoon. Tupakka on nykyään aika kallista. Varmaan maksaa jo 10 euroa tupakka aski. Huhhuh.
Siinä säästää aika kivasti rahaa kun ei polta. Nyt otan aamulääkkeet ja alan siivota. Aloitan imuroimalla. Tästä on varmasti tulossa hyvä päivä.

Verikokeissa käyty.Keskiviikko 19.01.2022 05:50

Kävin eilenä aamulla siellä verikokeissa. Hyvin meni ja ajat eivät olleet onneksi myöhässä. Pääsin oikeaan kellon aikaan. Siinä tuli samalla hyvä aamulenkki kun käveli terveyskeskukseen ja takaisin. Onneksi aamulla ei ollut kamalan kylmä. Ihan hyvä sää. Viikko on sujunut tähän asti hyvin. On ollut hyvä olo ja fiilis päällä ei ole yhtään ahdistanut. Vähän on ollut hermostunut olo mutta se menee kyllä nopeasti ohitse taas. Aijon tänään taas lenkkeillä. Eli aamulenkki ja illalla toinen lenkki. Aijon taas saada paljon askelia tälle päivälle. Onneksi voi aina lenkkeillä koska salille ei pääse treenaamaan tämän koronan takia. Kuntosalit on varmasti vielä kiinni helmikuun ajan. Ehkä pääsee sitten keväällä salille taas tai sitten ei. Tässä voi tapahtua vielä ihan mitä tahansa. No elän hetken ja päivän kerrallaan. Heräsin jo tänään ennen herätyskelloa. Aamukahvit on juotu taas ja onneksi se herätti. Kohta otan aamulääkkeet. Ajattelin jo tänään siivota kun on nyt hyvin taas aikaa. Pyykkiä voisi myös pestä. Vaihdan kohta lakanat sänkyyn sekä pesen edelliset. Olen melkein koko ajan katsonut syke sarjaa. Olen nyt kolmannella kaudella. Yksi parhaista sarjoista mitä olen katsonut. Niin hyvä. Vielä on monta kautta sitä jäljellä niin on katsottavaa. Olen kohta katsonut yle areenasta ekat kaudet. Loput kaudet on sitten ruudussa. Olen salkkareissa vähän jäljessä mutta katson ne jaksot tänään. Tempparit tulee tänään ja huomenna. Katson ne jaksot sitten viimeistään viikonloppuna. Saa nähdä mitä siinä tapahtuu tällä viikolla.
Kohta alkaa putous ja sitä pitää alkaa katsomaan. Mä olen putous fani.
Olen katsonut melkein kaikki kaudet. Se on vaan niin hauska. Kaverin kanssa aletaan katsomaan sitä yhdessä. Tulee taas katsottavaa viikonloppuisin.

Ei tarvitse hakea mitään lääkettä.Maanantai 17.01.2022 06:31

Maanantai. Uusi viikko taas alkaa. Mukavasti meni viikonloppu. Hyvä olo edelleen jatkuu ja se on hyvä. Uskon että tästä tulee mukava viikko. Varmasti parempi kun viime viikosta. Tänään mulla on ohjelmassa aamulenkki, pyykinpesua ja näen yhtä kaveria illalla. Huomenna mulla on aamulla verikokeet ja sydänfilmi puoli yhdeksältä. Onneksi on heti aamusta niin saa ne pois alta. Sitten kun on käynyt taas verikokeissa niin saa hakea leponexia. Haen sitä lääkettä sitten loppukuusta tai alkukuusta.
Kohta jaan viikonlääkkeet dosettiin. Kaikkia lääkkeitä on niin ei tarvitse nyt hakea mitään. Onneksi tänään on aamu aikaa hoitaa pyykit. Mun pyykinpesu päivät on aina maanantaina ja torstaina. Ne on hyvät päivät aina pestä pyykkiä. Sain eilenä katsottua tempparit jaksot. Siinä on alkanut nyt tapahtua. Peitto heilui näköjään taas. Odotan jo kovasti loppua ja nähdä ketkä parit pysyvät yhdessä ja ketkä eivät. Vielä on muutama jakso ennen viimeistä iltanuotiota. Pakko sanoa että on ollut paljon parempi kausi kun taas viime kausi. Tällä kaudella on tapahtunut enemmän. Saa nähdä mitä tapahtuu tällä viikolla salkkareissa. Innolla haluan nähdä. Aijon tällä viikolla jatkaa myös syke ja kotikatu sarjojen katsomista. Nyt on paljon katsottavaa ja se on vaan hyvä. Saa ajan hyvin kulumaan. Syke sarja on todella hyvä. Olen niin jäänyt siihen koukkuun.
Siinä tapahtuu koko ajan jotain. Nyt otan aamulääkkeet ja vien pyykit hetken päästä pesuun. Onneksi aamu on alkanut hyvin. Nyt olen ihan hereillä taas.

Kohta alkaa uusi viikko. :)Sunnuntai 16.01.2022 06:34

Viikonloppu on taas kohta vietetty. On ollut mukava viikonloppu. Ei ole yhtään ollut mitään huonoa oloa ja ahdistusta mikä on vaan hyvä juttu.
Eilenä kävin taas pari kertaa lenkillä. Aamulla ja iltapäivällä. Tänään teen saman niin saa ajan taas kulumaan sekä tulee liikuntaa. En ole vielä katsonut tämän viikon temppareita tänään aijon katsoa. Eilenä innostuin katsomaan taas pari jaksoa syke sarjaa. Mä olen jäänyt siihen sarjaan koukkuun. Todella hyvä sarja ja siinä on hyvät hahmot. En tajua miksen aiemmin ole alkanut katsomaan tuota sarjaa? Paras kaveri sanoi mulle pari kertaa että hei ala katsomaan sykettä. No nyt olen alkanut vihdoinkin katsomaan. Se on hyvä että ne kaikki jaksot ovat yle areenassa ja ruudussa. Pystyy katsomaan ne kaikki eikä maksa mitään. Kevät alkaa lähestyä mikä on aivan ihanaa. Kohta alkaa olla enemmän valoa. Viime syksy oli mulle todella rankka mutta mä onneksi selvisin. Mulla oli monta viikkoa todella huono ja ahdistunut olo. Olin koko ajan vaan väsynyt. Silloin musta tuntui että nyt en selviä. Onneksi alkoi olo sitten pikkuhiljaa helpottaa. Aloin nauttimaan taas elämästä. Oli todella hyvä että nyt jouluna ja uutena vuotena olin hyvässä kunnossa. Pääsi viettämään aikaa rakkaiden kanssa. Pesen ehkä tänään pyykkiä tai sitten vasta huomenna. Fiiliksen mukaan nyt katson. Nautin vielä tästä päivästä ennen kun uusi viikko taas alkaa. Nyt on hyvä fiilis päällä. Pakko nyt nauttia tästä hyvästä olosta kun vaan pystyy.

Aijon säästää rahaa koko kevään.Lauantai 15.01.2022 06:17

Viikonloppu on mennyt hyvin tähän asti. Eilenä oli hyvä päivä. Ei yhtään ollut mitään huonoa oloa mikä on vaan hyvä juttu. Päivä kului nukkuen päikkäreitä ja katsoin syke sarjaa muutaman jakson. Kävin myös lenkillä vielä illalla. En eilenä katsonut salkkareita niin katson tänään sen eilisen jakson. Katson myös tänään ne tempparit jaksot mitkä on tullut tällä viikolla. Tänään on hyvin aikaa katsoa ne. Olen nyt päättänyt etten shoppaile mitään vaatetta tässä keväällä vaan vasta kesällä. Aijon nyt tämän kevään säästää rahaa. En tarvitse uusia vaatteita koska mulla on niitä kaappi täynnä ja hyvässä kunnossa. Tämä oli hyvä päätös pystyn siihen. Nyt kun on korona niin ei oikeen pääse minnekkään. Esim vaikka shoppailemaan. Sitten kun kesä tulee niin shoppailen kivoja mekkoja, toppeja, legginsejä..sitä odotellen. Mulla on vielä muutama mekko aika hyvässä kunnossa niin pystyy niitäkin käyttämään ensi kesänä.
Aamu alkanut hyvin kiitos aamukahvin. Aijon mennä aamulenkille ja teen toisen lenkin sitten iltapäivällä. Nyt liikkeelle kun olen syönyt litran jäätelöä ja sipsiä. En aijo herkutella taas viikkoon. Oli hyvää ne sipsit ja jäätelö. Kohta otan aamulääkkeet sekä siivoan vähän tätä keittiötä.
Ensi viikon tiistaina heti aamusta on taas verikokeet puoli yhdeksän.
No sen saa heti sitten aamusta hoidettua. Siinä tulee hyvä aamulenkki kun kävelen sinne terveyskeskukseen. Olen käynyt joka kuukausi verikokeissa 17 vuotiaasta asti kun aloin syömään leponex lääkettä.
Onneksi olen jo tottunut siihen. Se on hyvä lääke mitä syön joka päivä.
Auttaa todella paljon tähän mun sairauteen.

Ihanaa viikonloppu alkaa!Perjantai 14.01.2022 06:22

Oli kiva nähdä paras kaveri eilenä. Sillä oli kaikki onneksi hyvin niin ei tarvitse olla huolissaan. Suunniteltiin että vietetään mun synttäreitä ensi kuussa. Ostetaan herkkuja ja juotavaa. Innolla odotan. Olo on nyt todella hyvä tällä hetkellä. Eilenä oli jo paljon parempi päivä. Enää ei ahdista mikä on vaan hyvä. Nyt on muutenkin hyvä fiilis koska nyt alkaa taas viikonloppu. Aijon vaan olla ja levätä. Katson syke sarjaa taas eteenpäin.
Ai niin en ole vielä katsonut tämän viikon tempparit jaksoja. Katson ne tuossa viikonloppuna. Kohta tempparit loppuu. Ollut mun mielestä ihan hyvä kausi. Nyt siinä on alkanut vihdoinkin tapahtua. Innolla haluan lopussa nähdä ketkä parit pysyvät yhdessä ja ketkä eivät. Siinä voi tapahtua ihan mitä vaan lopussa. Nyt on taas leponex lääkettä. Kävin eilenä apteekissa. Kävin myös kaupassa niin mä ostin sitä jäätelöä ja sipsiä. Herkuttelen niillä sitten tänään ja viikonloppuna. Sain eilenä siivottua ja pestyä pyykit. Nyt on taas siistiä. Viihtyy täällä kämpässä.
Tänään aijon mennä illalla lenkille. Tulee jotain liikuntaa tälle päivälle.
Onneksi ulkona ei ole kamalan kylmä nyt siellä on aika lämmin. Luulen että kohta ilmat alkaa taas kylmetä. Kohta otan aamulääkkeet ja alan kuunnella jotain hyvää musiikkia. Viikonloppu fiilis vaan nyt päälle.
Mulla ei ole mihinkään kiire. Aijon nukkua, syödä käydä lenkillä ja katsella sarjoja ja ohjlemia. Siinä viikonloppu menee ihan kivasti taas. Nyt aijon nauttia tästä hyvästä olosta. Vielä kun vaan pystyy. Se ahdistus saattaa sitten taas tulla ihan puun takaa. Nyt en mieti sitä.
Tänään näen parhaan kaverin illalla. Olen menossa sen luokse kylään ei olla nähty pitkään aikaan. Kivaa taas nähdä. Eilenä oli hyvä päivä. Oli vähän väsynyt olo mutta ei onneksi ahdistanut. Eikä onneksi joutunut ottamaan rauhoittavaa lääkettä. Uskon etten syö taas rauhoittavia vähään aikaan. Alkaa taas varmasti parempi kausi. Onneksi se huono olo kesti vaan sen pari päivää. Tänään pitää siivota taas ja pestä pyykkiä. Alan kohta siivota ja pyykit vien hetken päästä pesuun. Mulla on hyvin koko aamu hoitaa nuo kaikki niin loppupäivän voi ottaa sitten rennosti. Aijon mennä päivällä lenkille niin tulee vähän liikuntaa. Kävin eilenä illalla myös lenkillä. Pakko vaan lenkkeillä kun ei pääse salille treenaamaan. Menen sitten heti taas salille kun pääsee. Katsoin eilenä taas kotikatu sarjaa. Pitää katsoa syke sarjaa myös. Paljon on katsottavaa. Monta tuntia ja kautta. Viikonloppuna ajattelin pitää katsomismaratoonin. Olen viikonlopun täällä. Ensi viikolla olen menossa taas poikaystävän luokse.
Ajattelin tänään käydä kaupassa. Mun tekee mieli kauheasti sipsiä ja jäätelöä. Siinä on mun viikonloppu herkut. En ole syönyt jäätelöä pitkään aikaan. Ostan ainakin litran sitä. Onneksi aamu on alkanut hyvin kiitos aamukahvin. Heräsin kun kello soi eli viideltä. Ei ollut ongelmaa nousta ylös sängystä. Nyt otan aamulääkkeet ja alan siivota. Aloitan imuroimalla.
Vessan pesen viimeiseksi. Tästä tulee hyvä päivä. Innolla jo odotan että näkee parhaan kaverin.

Olen vaan nukkunut.Keskiviikko 12.01.2022 06:21

Olo alkaa jo olla paljon parempi. Onneksi se ahdistus ja huono olo kestivät vaan sen pari päivää. Nyt alan olla taas oma itseni. Uskon että nyt alkaa taas parempi kausi. Olen vaan nukkunut viimeiset pari päivää mikä teki vaan hyvää. Saanut levättyä. En vielä eilenä jaksanut mennä apteekkiin mutta tänään menen sinne. Saa haettua leponexia. Paras kaveri soitti mulle eilenä. Näemme huomenna. Olen menossa sen luokse kylään. Kivaa taas nähdä koska ei olla taas nähty vähään aikaan. Tänään aijon taas lenkkeillä. Aamulenkille ja illalla toinen lenkki. Nyt ulkona ei ole kamalan kylmä onneksi. Eilenä oli kova pakkanen. Kävin eilenä päivällä lenkillä. Aamulla en mennyt kun oli niin kylmä. Alan kohta siivoilemaan. Saa kämpän kuntoon. Pyykkiä pesen huomenna taas lakanat ja vaatteet.
En eilenä katsonut salkkareita niin katson tänään sen eilisen jakson. Menin jo ajoissa nukkumaan. No onneksi salkkarit voi katsoa koska vaan tuolta mtv palvelusta. Kaikki jaksot ovat siellä. En eilenä katsonut kotikatua tai syke sarjaa. No mulla on sitten viikonloppuna aikaa katsoa niitä sarjoja taas. Olen viikonlopun täällä ja ensi viikolla olen menossa taas poikaystävän luokse. Aijon ottaa taas tämän viikonlopun ihan rennosti niin jaksaa sitten taas. Hetki ja päivä kerrallaan. Nyt otan aamulääkkeet ja alan siivota. Uskon että tästä on tulossa hyvä päivä.
Nyt on ihan parasta ettei enää ahdista tai masenna mikään. Kaikki menee hyvin taas.
« Uudemmat -