IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Olen taas terve :)Perjantai 28.04.2023 05:06

Olen onneksi parantunut niin pääsee viettämään viikonloppua poikaystävän luokse mulla on enää tämä ja huominen päivä antibioottikuuria jäljellä tein nyt sen päätöksen etten aijo juoda yhtään alkoholia viikonloppuna juon vaan limua mulla on vielä vanilja coca colaa muutama tölkki jäljellä niin juon niitä ja sitten ajattelin vielä ostaa jaffaa lisäksi. Mun ei tee onneksi edes mieli alkoholia ja se on vaan positiivinen asia siinä säästää myös euroja kun ei osta sitä. En ole vielä pakannut niin alan kohta tekemään sen olen lähdössä taas vasta illalla kun poikaystävä pääsee töistä niin tulee hakemaan mut käydään kaupoilla siinä samalla. Ajattelin katsoa animea viikonloppuna kun on vaan aikaa. En ole tänä vuonna menossa desucon tapahtumaan ihan vaan sen takia koska siihen reissuun menee ihan kauheasti rahaa ja mä olen jo ollut siellä niin monta kertaa se on vähän jo nähty alan nyt tosiaan säästämään rahaa niihin uusiin silmälaseihin laskin niin ensi kuussa saan siirrettyä säästötilille 80 euroa aika kiva summa. Viikon päästä sitten mennään kaverin kanssa shoppailemaan lauantaina ellei tule esteitä olen innoissani ja aijon sitten shoppailla itselle jotain kivaa päätettiin että mennään sitten burger kingiin syömään kävin viimeksi siellä syömässä noin vuosi sitten kivaa taas mennä. Otan nyt aamulääkkeet, musat soimaan ja alan pakata. Tulee varmasti mukava viikonloppu! Pääsee myös vähän viettämään vappua simaa ja munkkeja muuten pitää ostaa.

Viikon päästä shoppailemaan :)Torstai 27.04.2023 06:51

Oli kivaa nähdä taas kaveria pitkästä aikaan juotiin teetä, höpöteltiin ja katsottiin yhtä meidän lempi tv sarjaa suunniteltiin että viikon päästä viikonloppuna mennään kaupungille shoppailemaan ja ulos syömään. Rahaa tulee ensi viikolla niin voi sitten shoppailla aijon ostaa jotain kivaa sitten itselle olen jo niin odottanut että pääsisi taas New yorkeriin ja cubukselle nyt se toteutuu kaverin kanssa ollaan suunniteltu jo tätä reissua koko kevät se on parasta että meillä ei ole silloin mikään kiire voidaan vaan shoppailla koko päivä käydään myös jossain kahvilla. Olo tuntuu tällä hetkellä onneksi hyvältä enää pari päivää antibioottia.
Onneksi ruoka on maistunut nyt mutta on ollut todella väsynyt olo vieläkin en meinannut tänä aamuna päästä sängystä ylös onneksi aamukahvi herätti minkä join äsken. Olen saanut melkein siivottua enää pitää siivota vessa, keittiö ja pestä pyykit jaksoin eilenä imuroida ja mopata.
Katsoin eilenä taas loppuillan uusi päivä sarjaa olen jäänyt siihen koukkuun kivaa katsoa se uudestaan vielä on yli 800 jaksoa jäljellä
olen kerennyt katsomaan vasta 24 jaksoa. Tänään aijon käydä siellä lidlissä kun on hyvin aikaa menen sähköpotkulaudalla ellei nyt sada kaatamalla vettä huomasin että ulkona on aamulla satanut. Otan nyt aamulääkkeet ja vien kohta pyykit sekä alan kuunnella hyvää musiikkia.
Siivoan vielä tämän aamun niin loppupäivän voi ottaa rennosti uskon että tästä tulee mukava päivä hyvä että ei ole mikään kiire tänään.

Ruoka taas maistuu.Keskiviikko 26.04.2023 06:01

Ruoka on alkanut taas onneksi maistumaan mikä on hyvä juttu enää 4 päivää antibioottikuuria niin sitten se on syöty toivon että tämän jälkeen en syö antibiootteja vähään aikaan taas tosi vahva lääke vaikka on vaan 100mg. Olo on muuten ollut aika hyvä ei ole mitään ahdistusta tai että masentaisi on vaan väsyttänyt nyt mun voimat ovat alkaneet palautua niin aijon tänään siivota koko kämpän koska viime viikolla en pystynyt pesen pyykkiä myös huomenna. Olen saanut nyt ajan kulumaan katsomalla uusi päivä sarjaa areenasta aloin ihan alusta katsomaan sitä tykkään siitä olen nähnyt kaikki jaksot ja kaudet. Tänään jaksaa taas nähdä kavereita olen menossa illalla yhden kaverin luokse kylään. Ihan mukavaa taas nähdä muita ihmisiä mä olin monta päivää kipeänä tuossa mun sohvalla makaamassa kun ei ollut yhtään voimia. Aamu alkanut kahvilla ja nyt olen ihan hereillä ja pirteä otan kohta lääkkeet alan kuunnella hyvää musiikkia niin päivä lähtee hyvin käyntiin ja uskon että tästä tulee mukava päivä. Käyn varmaan lidlissä tänään mun tekee mieli jäätelöä niin voisi vaikka ostaa piristää varmasti nyt kun maistuu taas kaikki. Olen hyvin saanut nukuttua viime yöt mikä on hyvä en ole herännyt yöllä jaksaa paremmin kun on nukkunut hyvin.

Lääke on aiheuttanut pahoinvointia.Tiistai 25.04.2023 06:29

Olen vähän paremassa kunnossa mutta joudun silti syömään noita antibiootteja lauantaihin asti onneksi tuo lääke alkoi nopeasti vaikuttamaan heti parissa päivässä nyt kun olen syönyt sitä lääkettä niin mulla on ollut semmoinen oksettava olo eikä ruoka oikeen maistu siinä lääkkeessä luki että voi aiheuttaa pahoinvointia en ole onneksi oksentanut. Heräsin tänään vasta vähän ennen kuutta en meinannut illalla saada unta en tiedä miksi mutta nukahdin onneksi aamukahvit join äsken ja nyt olen ihan hereillä aijon myöhemmin nukkua taas päikkärit. Kävin apteekissa niin nyt on taas kaikkia lääkkeitä eli leponexit ja masennuslääkkeet ei ollut onneksi mitään ruuhkaa apteekissa niin sain ne lääkkeet heti menin kävellen apteekkiin niin tuli taas vähän käveltyä en todellakaan aijo vielä tehdä mitään hikilenkkejä ennen kun olen täysin terve ja jaksaa taas tänään on sählypelit mutta en pääse pelaamaan koska on lääkekuuri päällä menen kyllä katsomaan kun muut pelaa niin olen siinä sitten vähän mukana kannustamassa. Eilenä tuli itku koska oli niin väsynyt olo mutta helpotti mun oloa viime viikko on ollut todella rankka niin en yhtään ihmettele että itkin.
Otan nyt aamulääkkeet ja hetken päästä antibootin ennen kun otan sen lääkkeen niin syön aamupalan ettei ihan tyhjään vatsaan ota sitä lääkettä.
Uskon että tästä tulee mukava päivä toivon että ruokakin maistuu taas tänään.

Olo alkaa olla jo parempi.Maanantai 24.04.2023 06:08

Antibiootit ovat alkaneet vaikuttamaan kuume on onneksi laskenut ja enää ei onneksi yskitä koko aikaa olen onneksi saanut nyt nukuttua viime yöt ainoa mitä mulla on nyt tällä hetkellä on väsymys mikä johtuu noista antibiooteista. Mulle sanottiin silloin perjantaina että jos olo ei ole parempi maanantaina niin uudestaan lääkäriin. Kävin eilenä pienellä kävelyllä mikä vähän piristi ajattelin tänäänkin mennä. En nyt aijo mennä tällä viikolla salille treenaamaan koska on antibioottikuuri päällä menen sitten ensi viikolla nyt aijon vaan levätä tämän viikon jos sitten vappuna on paremassa kunnossa pääsee silloin vähän juhlimaan. Rankka viikko on takanapäin mutta nyt alkaa vihdoinkin helpottaa en ole moneen vuoteen ollut näin kipeä onneksi mä selvisin nyt kun voimat ovat alkaneet palautua niin alan pesemään kohta mun pyykkejä mitä on kertynyt kiva määrä tässä viikon aikana. Olen huomannut että ruoka on alkanut maistua kun olin todella kipeä niin mulle ei maistunut yhtään ruoka. Aijon varmaan tänään käydä siellä apteekissa hakemassa nuo lääkkeet eli leponexit ja masennuslääkkeet menen taas sähköpotkulaudalla niin ei tarvitse kävellä apteekkiin. Otan kohta aamulääkkeet ja antibiootin sekä alan kohta syömään vähän aamupalaa. Uskon että aamupala taas maistuu viime aamuina se ei ole maistunut. Tästä tulee varmaan ihan mukava päivä
hyvä että jaksaa taas. Hetki ja päivä kerrallaan elän tätä viikkoa en edes mieti yhtään huomista päivää.

Sain antibioottikuurin.Sunnuntai 23.04.2023 05:38

Jouduin perjantaina menemään lääkäriin akuuttiin koska mun vointi huononi mulla oli tulehdusarvot todella korkealla ja kuume ei meinannut laskea odotin akuutissa melkein 7 tuntia ennen kun pääsin lääkärin luokse. Mulle määrättiin antibioottikuuri joudun syömään niitä nyt sitten viikon yksi antibiootti päivässä sain sen nimistä antibioottia kuin "Doximed" 100mg. Kuume on nyt onneksi laskenut vielä on aika räkäinen olo ja mua yskittää sekä väsyttää ei nyt auta mikään muu kuin lepo nuo antibiootit pistää väsyttämään. Poikaystävä kävin eilenä mun puolesta kaupassa kun en itsen pystynyt käymään oli samalla kiva nähdä se toi mulle ylläriksi suklaadonitsin ja limua. Olen vielä hetken hereillä tässä ja menen kohta takaisin nukkumaan. On ollut niin voimaton olo etten olen jaksanut mennä ulkona käymään katsoo jos tänään jaksaisi mennä kävelylle tekisi vaikka pienen lenkin. Aloin katsomaan yle areenasta tuota Uusi päivä sarjaa ihan alusta olen katsonut koko sarjan ja ajattelin katsoa sen uudestaan muistan kun parhaan kaverin kanssa katsottiin sitä arki iltaisin kun se tuli. Voi vaan nyt löhötä sohvalla ja katsoa sitä sarjaa kun ei nyt jaksa oikeen tehdä muutakaan. En ole vieläkään jaksanut siivota tai pestä pyykkiä no katsoo jos ensi viikon alussa olisi sitten voimia ne hoitaa muuten olo on ollut ok ahdistusta ei ole ollut viime päivinä. Otan hetken päästä aamulääkkeet jaksoin onneksi tänä aamuna keittää aamukahvit nyt on kahvia taas kun poikaystävä toi mulle lisää sitä eilenä.

Olen ollut kipeä.Perjantai 21.04.2023 05:43

En ole nyt moneen päivään ollut koneella koska flunssa iski kuumetta, lihassärkyä, kurkku kipeä ja koko ajan tulee limaa kurkusta. Olen vaan maanut kaikki päivät mun sohvalla ja nukkunut eli olen vaan levännyt mikä on auttanut. Kuumetta mulla oli jopa 38 astetta nyt tänä aamuna kun heräsin niin olo ei tuntunut enää niin kauhealta.
kurkku on kipeä ja yskittää vielä jouduin perumaan viikonlopun suunnitelmat koska olen edelleen kipeä soitin eilenä parhaalle kaverille ette pääse tulemaan ei se mitään suunniteltiin sitten että näemme sitten toukokuussa jotain positiiviista tässä on se että pääsen varmasti viettämään vappua eli ihan hyvä että tuo tauti tuli nyt.
Olen menossa viettämään vappua poikaystävän luokse jos kaikki menee vaan hyvin voin sanoa että tuo tauti tuli ihan puun takaa mulla oli viime maanantaina niin hyvä fiilis sitten tiistai aamuna iski tuo tauti. Aina kun kevät tulee niin olen huomannut että mulle tulee silloin tuo flunssa.
Mun kämppä on ihan räjähtänyt koska en ole jaksanut yhtään siivota no onneksi on viikonloppuna aikaa siivota ja pesen silloin myös pyykkiä. Tänään aijon pitää lepopäivän eli varmaan aijon vaan nukkua vaikka olen ollut nyt kipeä niin mua ei ole onneksi masentanut tai ahdistanut mikä on todella hyvä mielummin valitsen väsymyksen kun nuo olotilat. Ensi viikolla olen menossa sinne apteekkiin pitää hakea taas kaikkia lääkkeitä eli leponexit ja masennuslääkkeet lääkkeet onneksi riittävät ensiviikon alkuun. Otan nyt aamulääkkeet ja alan siivota keittiötä ja tiskamaan mulla on kiva tiskivuori koska en ole tiskannut moneen päivään. Roskat pitää muistaa myös viedä niitäkin on kertynyt.
Eilenä oli yllättävän hyvä päivä vaikka oli maanantai olo tuntui aika hyvältä ja olin oma iloinen itseni ei onneksi yhtään ollut mitään huonoa oloa ahdistusta tai masennusta sekin piristi päivää kun kävin lenkillä ja aurinko paistoi. Salitreenit oli eilenä illalla ja menen vasta seuraavan kerran salille vasta ensi viikolla aijon lenkkeillä nyt loppuviikon koska on luvattu hyvää säätä. Sain pestyä eilenä pyykit ja tänään menen aamusta kauppaan aijon tehdä ruoaksi tänään makkarakastiketta ja makaronia huomenna kinkkukiusausta helpot ruoat taas parille päivälle. Menen sähköpotkulaudalla kauppaan niin sillä pääsee nopeasti edestakaisin
otan repun niin saan siihen mun ostokset. Katsoin eilenä salkkarit ja se jäi todella mielenkiintoiseen kohtaan pakko katsoa taas tänään mitä seuraavaksi tapahtuu kohta muuten salkkarit jää kesätauolle saa nähdä millaiseen kohtaan se sitten loppuu varmaan taas aika dramaattisesti sitten odottaa innolla kun se jatkuu syksyllä. Otan kohta aamulääkkeet ja apteekissa pitää käydä tällä viikolla hakemassa ne masennuslääkkeet
saan niitä kolmeksi kuukaudeksi niin ei ihan heti tarvitse hakea sitä lääkettä ensi viikolla käyn varmaan hakemassa nuo leponexit.
Onneksi rauhoittavia lääkkeitä ei joudu hakemaan jatkuvasti koska mä syön niitä todella harvoin. Laitan hetken päästä sähköpotkulaudan lataukseen onneksi se lataa sen aika nopeasti. Haaveilen uudesta sähköpotkulaudasta ja aijon nyt siihen alkaa säästämään rahaa jos sen saisi sitten hankittua ensi vuonna. Ensin alan nyt säästämään rahaa uusiin silmälaseihin jos ne saisi sitten hankittua tuossa syksyllä
sitten on hyvä kun on kunnon silmälasit niin näkee niillä paremmin taas. Edelliset silmälasit hankin vuonna 2018 siitä on jo monta vuotta aikaa ne on jo aika kuluneet.

Koko viikon pitäisi paistaa aurinko :)Maanantai 17.04.2023 05:52

Todella hyvää säätä luvattu tälle viikolle auringon pitäisi paistaa ja lämpö voi nousta 15 asteeseen nautin niin siitä kun ei ole mitään lunta, pakkasta tai loskaa onneksi talvi on ohitse. Uusi viikko alkaa taas ja heräsin tuossa viiden jälkeen uskon että tästä tulee hyvä viikko koska on jotain mitä odottaa eli olen menossa tänä viikonloppuna parhaan kaverin luokse viettämään iltaa ja olen yötä sen luona ei olla nähty pitkään aikaan toivon että ei tule mitään esteitä että pääsen sen luokse meillä on sitten paljon juteltavaa juodaan siinä samalla lupasin ostaa viinipullon ja meillä on muutakin juotavaa. Rahaa tulee sopivasti tämän viikon perjantaina niin pystyy ostamaan juomat ja herkut mulle ja parhaalle kaverille. Olo tuntuu tällä hetkellä aika hyvältä eilenä oli hyvä päivä nähtiin poikaystävän kanssa mikä piristi loppuillan katsoin netflixiä löysin semmoisen sarjan sieltä kuin "Wellmania" aika hauska sitä oli 8 jaksoa saa nähdä tuleeko siitä sitten uusia kausia sain melkein eilenä katsottua koko kauden pidin katsomismaratoonin. Kohta jaan lääkkeet dosettiin ja seuraava lääke mitä pitää hakea on masennuslääke menen tällä viikolla apteekkiin varmaan tuossa keskiviikkona. Tänään aamulenkille tottakai ja salitreenit on illalla nyt liikkeelle taas viikonlopun jälkeen niin kroppa tykkää. Huomasin että mä söin aika paljon tuossa viikonloppuna vaikka mitä herkkuja nyt en herkuttele arkipäivinä yhtään vasta sitten viikonloppuna kun menen parhaan kaverin luokse. Vien hetken päästä pyykit ja alan kuunnella hyvää musiikkia niin maanantai lähtee hyvin käyntiin. Onneksi hyvä olo jatkuu edelleen olen iloinen tällä hetkellä hyvä että ei ahdista tai masenna.

Ostin lidlistä hyvää jäätelöä.Sunnuntai 16.04.2023 06:23

Viikonloppu on mennyt mukavasti tähän asti olen saanut hyvin levättyä taas niin huomenna jaksaa aloittaa uusi viikko. Eilenä oli mukava päivä nukuin päikkärit, kävin lidlissä ja tokmannilla katselin loppuillan ruudusta ohjelmia. Ostin lidlistä uutta keksijäätelöä mitä oli tullut myyntiin neljä kappaletta oli paketissa niin maksoi vaan 3 euroa poikaystävä oli myös ostannut sitä aiemmin ja sanoi mulle että mun on pakko maistaa niitä tykkäsin niistä ja aijon jatkossa kyllä syödä sitten niitä. Aamu alkanut kahvilla tottakai ja nyt on pirteä olo kun on saanut heti aamusta kofeiinia hyvä olo jatkuu edelleen ja mä nautin niin tästä. Otan kohta aamulääkkeet tarkistin mun lääkkeitä kohta mun pitää hakea taas masennuslääkettä. Leponexit riittävät vielä ensi viikolle nyt mä saan taas hakea leponexia kun kävin hetki sitten verikokeissa. Rauhoittavia lääkkeitä mulla on melkein kokonainen paketti onneksi mä syön niitä todella harvoin silloin kun on todella huono olo en huvikseen halua todellakaan syödä niitä. Onneksi jo masennuslääke auttaa paljon koska se on samalla lääke ahdistukseen hyvä että otan sen lääkkeen aina heti aamusta. Tänään aamulenkille pitäisi olla aika hyvä sää tänään aurinko paistaa piristää paljon mieltä. Pitäisi tehdä kauppalappu ja miettiä mitä ruokia tekisi sitten ensi viikolla mun tekee mieli ainakin tehdä kinkkukiusausta ja sitten ehkä jotain jauhelihasta mietin niitä ruokia vaikka vasta huomenna niiden suunnittelussa ei mene kauaa menen sitten sähköpotkulaudalla kauppaan niin sillä pääsee nopeasti laitan sen taas lataukseen niin kulkee taas. Otan aamulääkkeet nyt ja alan tiskaamaan sekä voisin katsoa paljon mulla on kertynyt pyykkiä mitä pesen vasta sitten huomenna aamulla tänään en jaksa pestä mitään pyykkiä aijon ottaa rennosti tämän päivän vielä.