IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Olen ollut kipeä.Perjantai 21.04.2023 05:43

En ole nyt moneen päivään ollut koneella koska flunssa iski kuumetta, lihassärkyä, kurkku kipeä ja koko ajan tulee limaa kurkusta. Olen vaan maanut kaikki päivät mun sohvalla ja nukkunut eli olen vaan levännyt mikä on auttanut. Kuumetta mulla oli jopa 38 astetta nyt tänä aamuna kun heräsin niin olo ei tuntunut enää niin kauhealta.
kurkku on kipeä ja yskittää vielä jouduin perumaan viikonlopun suunnitelmat koska olen edelleen kipeä soitin eilenä parhaalle kaverille ette pääse tulemaan ei se mitään suunniteltiin sitten että näemme sitten toukokuussa jotain positiiviista tässä on se että pääsen varmasti viettämään vappua eli ihan hyvä että tuo tauti tuli nyt.
Olen menossa viettämään vappua poikaystävän luokse jos kaikki menee vaan hyvin voin sanoa että tuo tauti tuli ihan puun takaa mulla oli viime maanantaina niin hyvä fiilis sitten tiistai aamuna iski tuo tauti. Aina kun kevät tulee niin olen huomannut että mulle tulee silloin tuo flunssa.
Mun kämppä on ihan räjähtänyt koska en ole jaksanut yhtään siivota no onneksi on viikonloppuna aikaa siivota ja pesen silloin myös pyykkiä. Tänään aijon pitää lepopäivän eli varmaan aijon vaan nukkua vaikka olen ollut nyt kipeä niin mua ei ole onneksi masentanut tai ahdistanut mikä on todella hyvä mielummin valitsen väsymyksen kun nuo olotilat. Ensi viikolla olen menossa sinne apteekkiin pitää hakea taas kaikkia lääkkeitä eli leponexit ja masennuslääkkeet lääkkeet onneksi riittävät ensiviikon alkuun. Otan nyt aamulääkkeet ja alan siivota keittiötä ja tiskamaan mulla on kiva tiskivuori koska en ole tiskannut moneen päivään. Roskat pitää muistaa myös viedä niitäkin on kertynyt.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.