IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tipaton tammikuu.Tiistai 31.12.2019 06:36

Vuoden viimeinen päivä. Nopeasti meni tämä vuosi. Tässä vuodessa on ollut paljon hyviä ja huonoja asioita. Mutta niistä on selvitty.
Nyt aijon hyvällä fiiliksellä aloittaa uuden vuoden. Toivon että ensi vuonna pystyn taas elämään melkein normaalia elämää. Päivä kerrallaan. Jos tää sairaus iskee pahasti taas niin se iskee.
Selviän kyllä siitä. Se kestää vaan aina sen hetken. Jos tilanne pahenee niin sitten siinä vaiheessa otan sen rauhottavan. Niin helpottaa oloa ja harhat katoaa. Tänä vuonna olen syönyt todella vähän rauhottavia. Mikä on vaan hyvä juttu. Olen hyvin selvinnyt noista tilanteista jos alkaa pahasti ahdistaa. Sitten kun vituttaa niin menen salille tai lenkille purkamaan sitä vitutusta. Sitten tulee taas hyvä olo sen jälkeen. En eilen jaksanut mennä salille. Pidin lepo illan. Katselin vaan lemmen viemää ja emmerdalea. Olen nyt päättänyt että pidän tipattoman tammikuun. Mä pystyn olla ilman alkoholia kuukauden.
Siinä säästää kun ei juo. Nyt viime viikolla tuli pikkasen juotua liikaa.
Nyt on hyvä pitää kuukausi taukoa. Se tekee varmasti kropalle vaan hyvää. Nyt aijon taas keskittyä liikuntaan. Salia ja lenkkeilyä.
Loppu viikon taas. Etten jää nyt ihan sohvan pohjalle. Pakko liikkua myös sen takia koska mä olen syönyt ihan älyttömästi jouluna. Tämä viikko lomaa niin alkaa työt taas ensi viikolla. Nopeasti tää loma on mennyt taas. Mutta mukavaa taas nähdä kaikki työkaverit loman jälkeen. Sitten kun arki alkaa kunnolla taas niin liikunta lisääntyy.
Kävelen aina töihin. Ei ole pitkä matka. Siinä saa hyötyliikuntaa.
Mun tuet nousee hitusen ensi vuonna. Noin 50 euroa tulee lisää rahaa tukiin. Se on vaan hyvä juttu. On sitten taas hitusen enemmän rahaa ja siitä summasta voi vaikka laittaa vähän säästöön.
Kohta on desucon. Alle kuukausi. Odotan innolla jo sitä.
Mun shoppailu budjetti on varmaan noin 100 euroa. Otan sen rahan tuolta mun säästötililtä. Sitten 50 euroa riittää bussimatkoihin ja ruokaan. Mulla menee sitten noin 150 euroa desucon viikonloppuna.
Ellei vähän yli. No sen näkee sitten. Nukuin vähän huonosti viime yönä. Heräsin vähän väliä. Nyt mä sitten heräsin kuudelta.
Menen varmaan jossain vaiheessa nukkumaan taas.
Mun unirytmi on pikkasen sekaisin. No se tasaantuu kyllä siitä.
Pääasia että unirytmi on hyvin sitten ensi viikolla kun arki alkaa.
Nyt kun on ollut loma niin nukkuu miten sattuu.
Valvonut myöhään, nukkunut pitkään. Jaoin lääkkeet dosettiin niin tällä viikolla ei tarvitse hakea mitään vielä.
Ensi viikolla sitten taas. Pitää hakea masennuslääkettä ja leponexia.
Mulla on syömättä ja juomatta verikokeet 10 tammikuuta.
En saa ottaa edes aamulääkkeitä.
Onneksi nuo on aina kerran vuodessa eikä joka kuukausi.
Ne sitten ottaa sen 5 purkkia verta kerralla. Aina kun on normaalit verikokeet niin ne ottaa vaan sen pari purkkia verta.
Onneksi ei ole neulakammoa enää. Tottunut kun pitää käydä verikokeissa joka kuukausi.

Joulu tuli ja meni.Perjantai 27.12.2019 06:36

Joulu meni todella mukavasti. Saunottiin, syötiin jouluruokia, käytiin haudoilla sekä avattiin lahjat. Mä sain lahjaksi kaikkea kivaa: yöhousut, yöpaita,pipo,sukat,suklaata...Aika lailla pehmeitä lahjoja.
Kaikkea semmoista mitä halusin lahjaksi. Join vähän päärynäviiniä ja siideriä jouluna. Maistui kyllä hyvältä saunan jälkeen. Kun käytiin haudoilla niin kaikkialla oli paljon kynttilöitä palamassa.
Se oli hieno näky. Vein yhden muistokynttilän yhdelle haudalle.
Siitä tuli hyvä mieli kun vein sen. Nyt en enää kyllä syö jouluruokia. Mä olen syönyt niitä viimeiset kolme päivää. Ei kiitos enää.
Syön sitten taas vuoden päästä niitä. Mä olen päivissä ihan sekaisin.
Tuntuu ihan sunnuntailta vaikka nyt on perjantai.
Lomaa on vielä yli viikko. Ihanaa. Nyt aijon vaan nauttia. Seuraava juhla on sitten uusi vuosi. Juhlin sitä sitten poikaystävän kanssa.
Vietetään vuoden vikaa päivää. Tulee varmasti mukavaa. Juon varmaan taas päärynäviiniä. Sekä siideriä. Poikaystävä juo varmaan taas viinaa.
Tänään ajattelin pestä pyykkiä. Mulla on koko päivä aikaa pestä.
Animea varmaan aijon katsoa tänään myös. Niin ja kaupassa mun pitää käydä. Paljon ohjelmaa tänään kumminkin. No onneksi ei ole kiire.
Saa kaiken tehtyä tänään rauhassa. Mä heräsin jo kuudelta. Ajattelin nyt herätä ajoissa koska porukoilla mä nukuin vaan pitkään.
Aina kun olen täällä, niin herään ajoissa. Nukun sitten myöhemmin päikkärit jos nukuttaa. Laskuja pitää maksaa tänään taas pois.
Mulla on pari laskua. Maksan ne tänään niin ei unohdu.
Samalla näkee sitten mun rahatilanteen. Nyt kun käyn kaupassa niin mun tekee mieli ostaa taas coca colaa. Voisi ostaa taas. Nyt on viikonloppu taas niin saa juoda vähän limua. Katsoo ostanko sipsiä.
Tai sitten ostan ne sipsit kun vietetään uutta vuotta.
Olen nyt viikonlopun täällä. En ole menossa minnekkään.
Paras kaverikin on viikonlopun täällä. Päästään viettämään vuoden viimeisiä päiviä yhdessä. Mikäs sen mukavampaa.
Viettää parhaassa seurassa. Mua ei ole ahdistanut yhtään tällä viikolla mikä on vaan hyvä juttu. Olen ollut iloisella mielellä koko viikon ja iloisuus vaan jatkuu. Nautin siitä.
Ei ole yhtään stressiä mistään asiasta. Mikä on vaan hyvä.
Ei siisi ole huolia. Kaikki asiat on tasapainossa. Nyt alan tiskaamaan ja laittaa pyykit valmiiksi. Vien ne myöhemmin pesukoneeseen.
Nyt jotain musiikkia voisi kuunnella. Iloista musiikkia!

Kohta on joulu!Maanantai 23.12.2019 08:24

Tänään on sitten lähtö. vanhempien luokse viettämään joulua. Olen lähdössä vasta illalla. Näen mun sisarukset tänään. Kivaa nähdä niitä.
Ei olla nähty pitkään aikaan. Olen melkein pakannut kaikki kamat.
Loput pakkaan tuossa myöhemmin. Paljon kaikkea taas mitä pitää ottaa mukaan. Eli paljon vaatteita mulla on mukana. En vielä tiedä mitä puen jouluna päälle. Kauhea vaatekriisi. Laitan päälle varmaan sen mun yhden kotelomekon. Se voisi olla vaate jouluna. Huomenna jouluna me saunotaan, syödään, käydään haudoilla..jaetaan lahjat. Siinä se meidän joulu sitten on. Mukavaa yhdessä oloa. Ihanaa päästä kunnon puusaunaan. Saunajuomana ajattelin että olisi siideriä. Ajattelin vähän juoda jouluna. Muutaman siiderin. En nyt tällä kertaa osta varmaan viiniä. Juon sitten viiniä uutena vuotena. Päivä kuluu tänään hitaasti kun vaan odottaa että pääsee lähtemään. Käyn ajan kuluksi tuolla kaupassa. Ostan vähän suklaata jouluksi. Kahvia pitää ostaa myös koska alkaa taas loppumaan. Paras kaverikin lähtee tänään joulun viettoon. Se lähtee sen vanhempien luokse. Tuntuu nyt oudolta kun ei näe nyt parasta kaveria moneen päivään. Yleensä me näemme joka päivä. Onneksi voi aina soittaa tai lähettää viestiä.
Nyt mä aijon vaan nauttia joulusta. Syödä ja syödä. Olin eilen vielä salilla kuntoilemassa koska mä tiedän että jouluna tulee syötyä aika paljon kaikkea ja painokin saattaa siinä nousta.
No sitten alan taas kuntoilemaan joulun jälkeen. Tai sitten viimeistään tammikuussa kun uusi vuosi on vietetty.
Lääkkeet pitää jakaa tänään dosettiin. On sitten lääkkeet mukana kun lähden viettämään joulua. Rauhottavia en ota mukaan koska mä pärjään ihan hyvin ilman niitä. Tuskin ahdistun jouluna.
Kämppä pitää laittaa myös kuntoon ennen lähtöä. Pedata sänky, viedä roskat..siivota keittiö. Aijon ottaa mun tabletin mukaan niin voi katsoa vaikka animea siitä jos tulee tylsää.
Näen porukoiden Helmi koiran. Se on aivan ihana. Varmasti innoissaan kun näkee mut. Käyn sen kanssa sitten lenkillä.
Äidin kanssa. Ulkoilen kun olen kotona.
Tulee siinä sitten vähän liikuntaa ettei ole koko aikaa sisällä.
Mutta. Pakkaaminen taas jatkuu. Nyt jotain musiikkia kuuntelemaan.
Vähän fiilistelyä. Tulee ihan paras joulu!

Aloin katsomaan Grand hotel sarjaa.Sunnuntai 22.12.2019 08:27

ylihuomenna joulu. Nopeasti on mennyt tää joulukuu. Kohta on joulu on sitten vietetty ja sitten seuraavaksi tulee uusi vuosi.
Kaikkea mukavaa tiedossa. Nähtiin vielä eilen parhaan kaverin kanssa. Annettiin lahjat toisilemme. Näemme seuraavan kerran sitten ensi viikon torstaina. Ikävä tulee kun ei nähdä moneen päivään.
Me näemme aina melkein joka päivä. No viestitellään ja soitellaan.
Kyllä aika menee äkkiä taas niin näemme. Aloin katsomaan uutta sarjaa. Sen niminen kuin: Grand hotel. Vaikutti ihan katsottavalta sarjalta. Katsoin ekan jakson. Katson toisen jakson varmaan tänään.
Jään varmaan siihen sarjaan ihan koukkuun. Ihan kivaa että löytää uusia sarjoja mitä katsoa. Vähän vaihtelua.
Mietin mitä tekisin tänään. Lenkille voisi mennä vaikka. vähän ulkoilua tänään. Ettei ihan jää sohvan pohjalle. Eilen kävin kaupassa. Ostin sitruunavihreää teetä. Se on hyvää. Mun lempi tee mitä juon aina.
Hunajaa voisi ostaa niin laittaa sitä teen sekaan. Se on hyvää. Juon mielummin sitä kun taas kahvia. Kahvia juon aina aamulla. Pärjään yhdellä kupilla kahvia päivässä. Ei tule päänsärkyä kun juo sen yhden kupin. Se riittää. Animea voisi katsoa taas tänään kun on aikaa. Katson nyt noita netflixin animeita. Siellä on paljon niitä.
Paljon katsottavaa. Ei tule tylsää kun katsoo. Pitää alkaa pakkailemaan kamoja. Olen lähdössä huomenna sitten joulun viettoon vanhempien luokse. Pariksi päiväksi. Tekee ihan hyvää päästä välillä pois täältä. Vaihtaa maisemaa. Edes hetkeksi.
Tulee varmasti mukava joulu. Saan varmaan muutaman lahjan.
Avaan tuon parhaan kaverin antaman lahjan myöhemmin.
Sitten joulun jälkeen. Kun olen tullut porukoilta.
Mutta. Nyt nauttimaan joulusta. Sekä vapaa päivistä. Eli lomasta mikä vielä kestää pari viikkoa. Aijon ottaa ihan rennosti ja nauttia elämästä. Ei ole kiire.

Rento lauantai päivä.Lauantai 21.12.2019 08:44

Lauantai. Päivä ettei ole mihinkään kiire. Voi vaan olla. Kaupassa pitää varmaan käydä tänään. Mutta muuten on rento päivä.
Eilen tuli vikat salkkari jaksot. Jäi aika jännään kohtaan. Saa nähdä mitä sitten tapahtuu siinä. Näin eilen mun kaveria ja annoin sille jo joululahjan. Se on lähdössä huomenna reissuun. Näemme sitten taas ensi vuonna. Parasta kaveria näen vielä tänään. Annan sille lahjan nyt koska me ei sitten myöhemmin nähdä. Olen katsonut taas temptation islandia. Sain katsottua viime kauden loppuun. Oli ihan jännä.
Toivon että siitä on taas sitten tulossa uusi kausi. Mä olen jäänyt siihen ihan koukkuun. Paras kaverikin katsoo sitä. Puhutaan aina siitä mitä siinä tapahtuu. Mietin pitäisikö jouluna juoda vähän viiniä?
Päärynäviinipullon voisi ostaa. Mietin sitä vielä ostanko. Tai sitten juon jouluna vaan siideriä. Muutaman siiderin. Lääkkeet mä jaan sitten dosettiin maanantai päivänä. Mun pitää hakea taas ensi viikolla lääkkeitä. Kun tulen joululomalta niin käyn apteekissa. Haen leponexia ja masennuslääkettä. Kävin eilen tokmannilla. Löysin itselle pari lahjaa. Sitten ostin suklaata vielä kavereiden lahjoihin. Itselle löysin legginsit ja olopaidan. Sitä mä pidän aina iltaisin päällä. Oli alennuksessa niin ostin.
Mulla meni vaan 26 euroa. Ei paljoa. Rahaa tuli taas eilen kelalta.
Takuueläke. Laskuja pitää varmaan maksaa tänä viikonloppuna pois.
Mulla on pari laskua. Maksan ne varmaan tänään.
Kun on aikaa. Kohta alan kuunnella vähän musiikkia taas. Joulufiilis päälle. Alkaa olla vähän joulufiilis. Mikä on hyvä juttu.
Pääsee viettämään rakkaiden vanhempien kanssa joulua.
Paras kaverikin lähtee maanantaina joulun viettoon. Olen pari yötä porukoilla. Tulee mukava joulu varmasti.

Joulu lähestyy.Perjantai 20.12.2019 07:28

Perjantai. Viikonloppu alkaa taas. Nopeasti aika menee. Tänään mulla ei ole muuta ohjelmaa paitsi menen ehkä salille tänään illalla. Nyt kun on intoa mennä. Hyvä liikkua paljon ennen joulua koska jouluna tulee syötyä ihan liikaa. Paino saattaa siinä sitten nousta joulun jälkeen.
Sain eilen siivottua kämpän. Sekä pyykit pestyä. Nyt niitä ei tarvitse miettiä viikkoon. Siivosin joka nurkan. Siinä siivotessa meni se parisen tuntia. Ajattelin tänään herätä ajoissa. Heräsin jotain puoli seitsemän.
Aamukahvit join äsken. Nyt olen hereillä. Pirteänä uuteen päivään.
Tästä tulee hyvä perjanta päivä. Vietän kavereiden kanssa tänään aikaa. Vielä kun pystyy koska kaverit lähtee muualle viettämään joulua eikä me silloin nähdä. Toista kaveria en näe kymmeneen päivään. Sillä on pitkä joululoma. Näemme sitten taas ensi vuonna. Sitten on taas kiva nähdä toista kun tulee lomilta kotiin. Itse olen menossa viettämään joulua vanhempien luokse. Olen siellä pari päivää. Sitten tulen tänne takaisin, olen muutaman päivän täällä, sitten lähden viettämään uutta vuotta poikaystävän luokse. Kaikkea kivaa tiedossa.
Pääsee viettämään rakkaiden kanss aikaa jouluna ja uutena vuotena.
Mikäs sen mukavampaa. Aijon nauttia. Tänään on tullut kelalta rahaa.
Ihan hyvä koska olen menossa tänään käymään tokmannilla. Pitää ostaa muutama juttu sieltä. Mitä tarvitsee. Käyn samalla katsomassa onko ne David merkkiset legginsit vielä siellä myynnissä. Ajattelin ostaa. Maksoi vaan 10 euroa. Siinä on yksi joululahja itselle.
Mutta jos niitä ei enää ole niin ei sitten. Mun tekee mieli coca colaa. Pitää ostaa sitä kun käyn kaupassa seuraavan kerran.
Pystyy ostamaan colaa kun rahaa on tullut tänään. Kohta alan popittaa musiikkia. Perjantai fiilis päälle. Tänään tulee vika salkkari jakso. Pakko katsoa. Sitten se jää tauolle. Varmaan jää taas aika jännään kohtaan. Katsomme sen tänään parhaan kaverin kanssa.
Ihanaa kun loma alkoi. Pari viikkoa. Mutta se menee varmasti äkkiä.
Sitten arki taas alkaa. Uusi vuosi. Saa nähdä mitä kaikkea ensi vuonna tapahtuu. Toivon että hyviä asioita.
kaikkea kivaa päästään tekemään sitten kavereiden kanssa. Tehdään reissuja paljon ensi vuonna. Laivareissu on ainakin.
Se ollaan jo sovittu. Varmaan sitten kesällä kun on lämmin.
Aijon vaan nauttia elämästä ensi vuonna. Mulla on kaikki asiat aika hyvin nyt ja tulevaisuudessa.
Ei mitään stressiä. Elää vaan hetken ja päivän kerrallaan.
Niin kaikki menee varmasti hyvin!

Loma alkoi vihdoinkin!Torstai 19.12.2019 07:51

Nyt alkoi viimeinkin loma. Pari viikkoa. Ensi vuonna taas työt jatkuu.
Ajon vaan nauttia lomasta. Ottaa ihan rennosti. Ei ole kiire minnekkään.
Viikko on muutenkin mennyt ihan mukavasti. Olen käynyt salilla. Kävin maanantaina ja eilen. Oli hyvät treenit. Soudin taas soutulaitteella. Parisen kilsaa. Sitten tein sarjoja. Olin eilen noin tunnin salilla.
Hiki tuli. Sekä hyvä olo sen jälkeen. Salkkarit tulee enää tämän viikon sitten jää joulutauolle. Jatkuu taas ensi vuonna. Odotan innolla taas kun salkkarit alkaa. On taas katsottavaa telkasta. Tänään on taas siivouspäivä. Siivosin osan jo eilen kun pääsin töistä kotiin. Ei ole enää niin paljon siivottavaa. Pyykkiä pitää pestä tänään ja sitä on kertynyt taas kivasti. No onneksi mulla on aikaa siivota ja pestä pyykkiä tämä päivä. Saa kämpän taas kuntoon. Nyt ei ole ollut ollenkaan mitään ahdistusta. Tai huonoa oloa. Mikä on vaan hyvä. Nyt on menossa taas hyvä kausi. Aijon nauttia siitä että on hyvä olla. Rauhottavia en ole syönyt pitkään aikaan. Eikä ole ollut mitään harhojakaan.
Lääkkeet mitä syön auttavat mua joka päivä. Lievittävät ahdistusta.
Eikä ole harhojakaan. Mun ei tarvinnutkaan hakea lääkkeitä tällä viikolla koska mulla riitti niitä vielä tälle viikolle. Ensi viikolla mun pitää hakea masennuslääkettä. Alkaa kohta loppumaan.
Kohta voisi kuunnella vähän musiikkia. Loma fiilis vaan päälle.
Aijon lomalla varmaan nukkua paljon päikkäreitä. Kun on aikaa nukkua.
Mutta aijon joka aamu herätä aina ajoissa. Seitsemän jälkeen.
Tai ennen seitsemää. Kerkiää rauhassa juoda aamukahvit ja kirjoittaa blogia. Rahatilanne on todella hyvä tällä hetkellä.
Rahaa on niin siitä ei tarvitse murehtia. Perjantaina tulee taas lisää rahaa. Saa maksettua laskut. Rahaa on myös sen verran että poikaystävälle pystyy tarjoamaan pizzan. Sekä itselle pystyy ostamaan pizzan. Rahaa on myös silloin kun on uusi vuosi niin pystyy ostamaan uuden vuoden juomat. Aijon silloin juoda päärynäviiniä ja siideriä. Odotan innolla uutta vuotta.
Pääsee viettämään sitä poikaystävän kanssa. Toivon että ensi vuosi on hyvä vuosi. Sekä että on paljon ohjelmaa ensi vuonna. Reissuja odotan kaikista eniten. Mennään taas laivalle kavereiden kanssa ensi vuonna. Viimeksi oli niin mahtavaa ja Hauskaa.
Kohta on synttärit. Vietän niitä Desuconissa. Kaverin kanssa.
Tulee hyvä desucon viikonloppu. Aijon vaan silloin nauttia.
Nyt musat soimaan ja alan siivota. Myöhemmin aijon ehkä katsoa animea. Tai jotain muuta. Eka siivoan.
Oli mukava päivä eilen. Pääsi viettämään poikaystävän kanssa aikaa.
Käytiin tosiaan subwayssa hakemassa subit. Mä otin tällä kertaa kana teriyaki leivän. Ostettiin kaupasta vähän leffa mässyä ja katsottiin pari leffaa. Toinen leffoista oli yksi animeleffa. Sen niminen kuin: "Your name" Katsottiin se yle areena sivulta. Mulla on tunnukset siellä.
Pystyy katsomaan sieltä leffoja ja sarjoja. Tykkäsin siitä animeleffasta. Oli hyvä. Olen aina halunnut nähdä sen niin nyt mä näin sen.
Tänään ajattelin katsoa animea pitkästä aikaan taas. Mulla ei ole mitään ihmeellistä ohjelmaa tänään. Lenkillä voisi käydä iltapäivällä.
Ellei sada vettä. Fiilis on nyt todella hyvä. Nyt kun on saanut vähän levättyä niin jaksaa taas. Ensi viikko vielä töitä niin sitten alkaa parin viikon loma. Hyvin jaksan varmasti ensi viikon vielä. Huomenna olen menossa taas salille illalla. Soutamaan soutulaitteella taas parisen kilsaa. Tykkään todella siitä laitteesta. Mun lemppari salilla.
Tekee ihan hyvää mennä salille viikonlopun jälkeen. Nyt kun viikonloppuna on syönyt taas kaikenlaista. Herkkuja ja juonut limua. Mulla on vielä yksi coca cola tölkki minkä aijon juoda tänään pois.
Sitten en taas viikkoon osta limua. Paino pysyy hyvänä kun herkuttelee vaan viikonloppuna. Eikä viikolla. Olen kyllä tyytyväinen mun painoon.
Olen normaalipainonen ja siitä aijon pitää kiinni.
Liikunta auttaa pitämään painon hyvänä. Mulla se ainakin toimii.
Ensi viikolla pitää hakea taas lääkkeitä. Mun pitää hakea taas leponexia. Nyt mä saan niitä taas kun kävin verikokeissa viime perjantaina. Pitää varmaan myös masennuslääkettä hakea myös.
Uskon että ensi viikolle riittää masennuslääkkeet.
Kaikkea pitää taas hakea apteekista. Onneksi apteekki ei ole kaukana. Voisi huomenna tai tiistaina käydä hakemassa ne lääkkeet.
Työpäivän jälkeen. Hyvin kerkiää hakea.
En ole aikoihin syönyt rauhottavia mikä on vaan hyvä juttu.
Kun syö niitä vaan harvemmin niin sen parempi.
Liikunta auttaa jos mua alkaa kauheasti ahdistamaan.
Kuntosalilla käynti on yksi keino tai lenkki. Suosittelen kokeilemaan.
Jos alkaa ahdistaa pahasti. Mua se ainakin auttaa paljon.
Kuntosali auttaa myös jos vituttaa kauheasti. Pääsee salille purkamaan niitä tunteita. Sitten on hyvä olo taas sen jälkeen.
Kun on hikoillut. Voisin katsoa valmiiksi vaatteet mitä pistän huomenna päälle. Kivaa mennä huomenna töihin taas.
Näkee taas kaikki työkaverit. Huomisesta tulee hyvä päivä!
Uskon että koko viikosta tulee hyvä viikko.

Annan lahjan poikaystävälle.Lauantai 14.12.2019 08:34

Viikonloppu on taas. Nopeasti on viikko taas mennyt. On ollut ihan mukava viikko. Paras päivä oli se kun olimme siellä Jumbossa.
Poikaystävä on tulossa tänään käymään. Annan sen lahjan nyt sille minkä ostin jumbosta. Guess kaulakoru. Toivon että tykkää siitä.
Käydään muuten subwayssa tänään. Poikaystävä lupasi tarjota.
En vielä tiedä minkä subileivän aijon ottaa. No se selviää kyllä.
Nyt on hyvä olo tällä hetkellä. Mikään ei nyt ärsytä eikä vituta.
Alan tottumaan näihin pillereihin mikä on hyvä juttu. Alku oli ihan perseestä kun aloin syömään niitä. Rajut mielialan vaihtelut.
Olen nyt ollut parhaan kaverin tukena. Parhaan kaverin yksi sukulainen on kuollut ja tänään on sen hautajaiset. Menen tänään illalla sen luokse tueksi. Koitan piristää vähän parasta kaveria. Olla vaan sen vieressä.
Olin eilenäkin sen tukena kun sillä oli huono olo.
Olen aina parhaan kaverin tukena. Tuli mitä tahansa. Paras kaverikin on mun tukena jos mulla on jotain. Muistan kun mun isoisä kuoli ja oli sen hautajaiset. Se oli todella surullista. Mutta kyllä se siitä sitten alkoi helpottaa pikkuhiljaa. Mun isoisä oli ihan mahtava. Kaipaan sitä joka ikinen päivä. Mä ajattelen sitä joka päivä.
Hyviä muistoja siitä. Aijon tänään testaa noita mun uusia kenkiä.
Niitä mitkä ostin jumbosta. Pääsee vähän testaamaan niitä.
Pysyn kyllä pystyssä niillä. Korko ei ole korkea niissä.
Ihanaa kun huominen päivä on semmoinen ettei ole kiire minnekkään. Voi vaan olla. Aijon nukkua ja käydä varmaan lenkillä.
Animea voisi myös katsoa kun on aikaa.
En ole taas vähään aikaan katsonut animea. Ollut taukoa siitä.
Ai niin mun pitää katsoa tuolta yle areenasta se yksi animeleffa mikä on tullut sinne. Olen aina halunnut katsoa sen.
Voisi katsoa sen tänään poikaystävän kanssa.
Jos poikaystävä haluaa katsoa sen. Siinä olisi ainakin yksi leffa.
Sitten vielä jotain leffoja netflixistä. Mulla alkaa kohta parin viikon joululoma. Olen vielä ensi viikon töissä ja sitten alkaa loma.
Pariin viikkoon ei tarvitse mennä töihin.
Ihan mukavaa kun on loma. Se koskee kaikkia ketkä on töissä siellä. Nyt alan kuunnella vähän musiikkia ja katsoa mitä puen tänään päälle. Pitää katsoa ne housut mitkä sopii niiden mun uusien kenkien kanssa. Mutta mukava päivä tänään tulossa.
Mukavaa päästä viettämään poikaystävän kanssa aikaa. Menen poikaystävän luokse seuraavan kerran uutena vuotena.
Odotan innolla uutta vuotta. Silloin pitää juoda vähän viiniä.
Aijon ostaa taas sen päärynäviini pullon. Sekä muutaman siiderin.
Siinä on mun juomat uutena vuotena.

Kauppakeskus Jumbo.Torstai 12.12.2019 07:57

Kävin eilen shoppailemassa Vantaan jumbossa. Olin kavereiden kanssa siellä. Oli mukava shoppailupäivä. Löysin poikaystävälle synttäri/joululahjan: Miesten Guess kaulakorun. Maksoi vaan 59 euroa.
Myyjä paketoi sen hienoon pieneen pakettiin. Annan sen lahjan sitten jouluna. Itselle löysin ihanat punaiset nahkakengät. Oli puoleen hintaan. Maksoi vaan 30 euroa vaikka oikeas hinta oli 60. Hyvä löytö. Muuta en sitten ostanut. Mulla meni rahaa 90 euroa mutta ei se haittaa. Harvoin pääsee Jumboon shoppailemaan. Käytiin syömässä yhdessä ravintolassa. Otin pekonihampurilaisen ranskalaisten kanssa. Oli hyvää.
Sitten jaksoi taas shoppailla kun olimme syöneet. Olimme neljän aikoihin kotona iltapäivällä. Loppu illan olin parhaan kaverin luona. Katsottiin salkkarit ja ole mitä syöt. Sitten menin nukkumaan ja nyt tänä aamuna mä heräsin sentään ajoissa. Mulla on nyt ollut vaikeaa nousta aamulla ylös. Varmaan vaan johtuu tuosta pimeydestä mikä on ulkona. Ei tiedä onko päivä vai yö. Tänään taas siivoan ja pesen pyykkiä. Torstai on aina hyvä siivouspäivä. Silloin on aikaa aina siivota.
Mun olo on ollut ihan ok. Nyt mä alan pikkuhiljaa tottua näihin e-pillereihin. Ei enää ole ollut niin raivostuttavaa oloa.
Kun aloin syömään niitä niin mua ärsytti ihan kaikki. Sekä oli semmoinen olo että itkettää. Nuo olotilat kesti sen parisen viikkoa.
Mutta nyt on tasaantunut. Huomenna mulla on verikokeet.
Päivällä. Kerkiän onneksi syömään ennen lähtöä. Sitten kun olen käynyt verikokeissa niin käyn lidlissä.
Se on matkan varrella. Käyn ostamassa vähän limua. Sipsiä ja dippiä ostan myös viikonlopuksi. Voi taas herkutella kun on viikonloppu. Nyt alkaa taas pitkät vapaat. Voi vaan olla.
Nukkua päikkäreitä. Eikä ole kiire yhtään mihinkään.
Aijon vaan nauttia. Odotan innolla että pääsee käyttämään noita uusia kenkiä. Pystyn kävelemään niillä.
Kaverit sanoi mulle että osta ne. Olisin jäänyt katumaan jos en olisi ostanut niitä. Ne kestää varmasti muutaman vuoden.
Mutta. Nyt siivoamaan. Musat soimaan taustalle. Kivempi siivota.
Tästä tulee hyvä päivä!