IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tipaton tammikuu.Tiistai 31.12.2019 06:36

Vuoden viimeinen päivä. Nopeasti meni tämä vuosi. Tässä vuodessa on ollut paljon hyviä ja huonoja asioita. Mutta niistä on selvitty.
Nyt aijon hyvällä fiiliksellä aloittaa uuden vuoden. Toivon että ensi vuonna pystyn taas elämään melkein normaalia elämää. Päivä kerrallaan. Jos tää sairaus iskee pahasti taas niin se iskee.
Selviän kyllä siitä. Se kestää vaan aina sen hetken. Jos tilanne pahenee niin sitten siinä vaiheessa otan sen rauhottavan. Niin helpottaa oloa ja harhat katoaa. Tänä vuonna olen syönyt todella vähän rauhottavia. Mikä on vaan hyvä juttu. Olen hyvin selvinnyt noista tilanteista jos alkaa pahasti ahdistaa. Sitten kun vituttaa niin menen salille tai lenkille purkamaan sitä vitutusta. Sitten tulee taas hyvä olo sen jälkeen. En eilen jaksanut mennä salille. Pidin lepo illan. Katselin vaan lemmen viemää ja emmerdalea. Olen nyt päättänyt että pidän tipattoman tammikuun. Mä pystyn olla ilman alkoholia kuukauden.
Siinä säästää kun ei juo. Nyt viime viikolla tuli pikkasen juotua liikaa.
Nyt on hyvä pitää kuukausi taukoa. Se tekee varmasti kropalle vaan hyvää. Nyt aijon taas keskittyä liikuntaan. Salia ja lenkkeilyä.
Loppu viikon taas. Etten jää nyt ihan sohvan pohjalle. Pakko liikkua myös sen takia koska mä olen syönyt ihan älyttömästi jouluna. Tämä viikko lomaa niin alkaa työt taas ensi viikolla. Nopeasti tää loma on mennyt taas. Mutta mukavaa taas nähdä kaikki työkaverit loman jälkeen. Sitten kun arki alkaa kunnolla taas niin liikunta lisääntyy.
Kävelen aina töihin. Ei ole pitkä matka. Siinä saa hyötyliikuntaa.
Mun tuet nousee hitusen ensi vuonna. Noin 50 euroa tulee lisää rahaa tukiin. Se on vaan hyvä juttu. On sitten taas hitusen enemmän rahaa ja siitä summasta voi vaikka laittaa vähän säästöön.
Kohta on desucon. Alle kuukausi. Odotan innolla jo sitä.
Mun shoppailu budjetti on varmaan noin 100 euroa. Otan sen rahan tuolta mun säästötililtä. Sitten 50 euroa riittää bussimatkoihin ja ruokaan. Mulla menee sitten noin 150 euroa desucon viikonloppuna.
Ellei vähän yli. No sen näkee sitten. Nukuin vähän huonosti viime yönä. Heräsin vähän väliä. Nyt mä sitten heräsin kuudelta.
Menen varmaan jossain vaiheessa nukkumaan taas.
Mun unirytmi on pikkasen sekaisin. No se tasaantuu kyllä siitä.
Pääasia että unirytmi on hyvin sitten ensi viikolla kun arki alkaa.
Nyt kun on ollut loma niin nukkuu miten sattuu.
Valvonut myöhään, nukkunut pitkään. Jaoin lääkkeet dosettiin niin tällä viikolla ei tarvitse hakea mitään vielä.
Ensi viikolla sitten taas. Pitää hakea masennuslääkettä ja leponexia.
Mulla on syömättä ja juomatta verikokeet 10 tammikuuta.
En saa ottaa edes aamulääkkeitä.
Onneksi nuo on aina kerran vuodessa eikä joka kuukausi.
Ne sitten ottaa sen 5 purkkia verta kerralla. Aina kun on normaalit verikokeet niin ne ottaa vaan sen pari purkkia verta.
Onneksi ei ole neulakammoa enää. Tottunut kun pitää käydä verikokeissa joka kuukausi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.