IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Katsottiin hyvä leffa :)Maanantai 31.07.2023 05:24

Eilenä oli mukava päivä poikaystävä tuli käymään käytiin kaupoilla ja ostettiin vähän leffamässyä jäätelöä, karkkia ja limua katsottiin netflixistä sen niminen leffa kuin "Nobody" Suosittelen oli mun mielestä aika hyvä ja poikaystäväkin tykkäsi siitä kerkesin myös vielä lenkillä käydä ennen kun alkoi sataa kaatamalla vettä huomasin nuo tummat pilvet niin menin aikaa kovaa lenkin. Uusi viikko jälleen alkaa ja hyvällä fiiliksellä aijon aloittaa sen olen hyvin saanut taas levätä ja kerätä voimia koko viikonlopun tänään on ohjelmassa pyykinpesua, verikokeet ja näen varmaan taas yhtä mun kaveria illalla jaan kohta viikonlääkkeet dosettiin niin ensi viikolla sitten vasta käyn hakemassa leponexit ja masennuslääkkeet lääkkeet riittävät vielä tälle viikolle onneksi rahaa tulee tämän viikon perjantaina asumistuki sekä samalla odotan innolla kun tilaan sen uuden pokemon repun sitten perjantaina heti aamusta. Olen nyt paljon miettinyt sitä että haluaisin jo ostaa uudet silmälasit ensin mun pitäisi mennä näöntarkastukseen piti jo tässä kuussa mennä no katsoo jos vaikka menee tällä viikolla tai sitten ensi viikolla. Mulla on säästöjä niin hyvin pystyisin ostamaan ne uudet silmälasit mutta sitten taas mietin että voisin tehdä niin että säästän tämän vuoden loppuun rahaa ja ostaa ne vasta sitten niillä ei ole mikään kiire ja näen vielä ihan hyvin noilla mun vanhoilla laseilla olisi vaan niin kova into saada jo uudet.
Ensi vuonna aijon sitten hankkia sen uuden sähköpotkulaudan alan siihen myös säästämään rahaa hyvin kerkiää sitten ensi kevään säästää jos sen saisi sitten ensi vuonna kesällä ostettua haluan mennä poikaystävän kanssa yhdessä mennä ostamaan se saan sitten kuljetettua autossa kotiin. Katsoo jos saisi vaikka 500 eurolla sitten sen sähköpotkulaudan mitään tonnin lautaa en ostaa koska se on jo aika kallis mulle riittää ihan vaan se että pääsee kaupoille sillä ja keskustaan täältä ei ole pitkä matka ajaa viidessä minuutissa. Alan jakamaan lääkkeitä dosettiin ja vien hetken päästä pyykit mitä ei ole onneksi kauheasti kertynyt sekä kuuntelen hyvää musiikkia. Saa nähdä sataako vettä kun menen sinne verikokeisiin jos sataa niin pitää ottaa sateenvarjo käyttöön.

Huomenna verikokeet.Sunnuntai 30.07.2023 06:04

Mukavasti on viikonloppu mennyt saanut levättyä ja kerättyä voimia uuteen viikkoon mikä sitten taas alkaa huomenna toivon että on tulossa hyvä viikko ettei siihen kuulu mitään ahdistusta, masennusta tai harhoja en usko että harhat tulee mutta ahdistus saattaa tulla selviän kyllä siitä sitten teen taas noita meditointi ja mindfulness harjoituksia mitkä auttaa onneksi ahdistukseen niin silloin ei tarvitse ottaa rauhoittavaa lääkettä siinä meni monta vuotta kun harjoittelin noita niin nyt ne auttaa todella paljon kävin silloin vuosia sitten yhdellä mindfulness kurssilla mikä ei maksanut mitään ja siitä oli todella paljon apua. Huomenna mulla on verikokeet taas päivällä nopeasti tää kuukausi on mennyt tuntuu että olisin hetki sitten ollut verikokeissa saa hakea taas leponexia kun on käynyt siellä. Tarkistin mun lääkkeet niin hyvin riittävät ensi viikolle ja elokuussa pitää hakea masennuslääkkeet ja leponexit onneksi saan sitä masennuslääkettä kolmeksi kuukaudeksi niin ei jatkuvasti tarvitse hakea sitä. Aloin katsomaan mtv palvelusta alusta tuota The Harlins ohjelmaa mä olen jäänyt siihen ihan koukkuun yksi mun lempi ohjelma Johanna on niin luonnollisen kaunis siinä ja aivan ihana persoona iloinen ja positiivinen olen sen fani tuosta ohjelmasta tulee syksyllä uusi kausi niin odotan innolla sitä ja aijon katsoa sen odotan jo salkkareita myös mitkä alkaa kohta sitten on syksyllä taas katsottavaa. Tänään ei ole mitään ihmeellistä aika rento päivä menen pitkälle lenkille jos on hyvä sää sitten varmaan nukun taas ja katson noita ohjelmia ja sarjoja ruudusta. Syke sarjaa voisi katsoa eteenpäin olen vielä 13 kaudella siinä yksi mun lempi sarjoista katson sitä aina kun tulee hyvä hetki.
Otan nyt aamulääkkeet ja siivoan keittiön koska on vähän sotkuista
huomenna pesen pyykkiä sitten taas heti aamusta ihme sitä ei ole nyt kertynyt kauheasti mutta pesen silti.

Mökkireissu tulossa.Lauantai 29.07.2023 06:31

Eilenä oli mukava päivä nukuin päikkärit, kävin tokmannilla koska mun teki kauheasti mieli jäätelöä ja pähkinöitä niin ostin niitä syön niitä tänään myöhemmin. En mennyt lenkille eilenä koska satoi vettä melkein koko päivän kävin sitten illalla vielä lidlissä sähköpotkulaudalla silloin ei tullut onneksi kaatamalla vettä ostin kahvia ja mehukivennäisvettä. Olo tällä hetkellä tuntuu aika hyvältä eilenä oli jotenkin koko päivän väsynyt fiilis mutta ei ole tullut mitään huonoa oloa onneksi aijon nukkua taas päikkäreitä kun on hyvin aikaa tänään se on myös mukavaa kun ei ole mihinkään kiire. Melkein kuukauden päästä on tiedossa yksi mökkireissu missä olen pari päivää yhden tutun porukan kanssa ollaan menossa sinne sama mökki missä olimme viime vuonna ihan kivaa lähteä koska meillä on hyvä porukka eikä tule mitään tylsää reissua yksi mun rakkaista kavereista myös lähtee mukaan sinne mikä on kiva juttu saa nähdä millainen sää on silloin toivon että lämmin niin voisi mennä uimaan sekin voi olla että pari päivää sataa kaatamalla vettä se on sitten viimeinen kesäreissu ennen syksyä. Tänään kun on aikaa niin ajattelin katsoa netflixiä The good doctor sarjaa voisi taas jatkaa eteenpäin en ole katsonut sitä pitkään aikaan. Eilenä mä katsoin koko iltapäivän taas ensitreffit alttarilla australiaa olen kohta saanut katsottua sen 8 kauden niin voi sitten alkaa katsomaan 9 kautta. Olen innoissani siitä pokemon repusta minkä aijon ostaa sieltä puolenkuun pelit sivuilta viikon päästä toivon että niitä reppuja on silloin vielä jäljellä ostan sen niin sitten en aijo shoppailla taas hetkeen se reppu tuo mulle sitten paljon iloa elämään. Otan nyt aamulääkkeet ja alan kuunnella jotain hyvää musiikkia niin lauantai päivä lähtee hyvin käyntiin tästä tulee varmasti hyvä päivä olen nyt iloisella tuulella nautin tästä hyvästä olosta.
Viikonloppu taas alkaa nopeasti tää viikko on mennyt ollut ihan hyvä olo ahdistusta, harhoja tai masennusta ei ole ollut onneksi yhtään vähän on vaan ollut semmoinen väsynyt olo. Onneksi viikonloppuna voi vaan olla ja levätä en ole menossa mihinkään olen kotona viikon päästä viikonloppuna olen menossa sitten taas poikaystävän luokse on nyt ollut viime päivät ikävä sitä no nopeasti viikko menee niin näemme. Kävin eilenä huvikseen puolenkuun pelit sivulla niin löysin sieltä todella hienon pokemon repun minkä aijon laittaa tilaukseen kun rahaa tulee ensi viikolla se on nyt ainoa asia minkä aijon ostaa elokuussa sen jälkeen en shoppaile enempää se reppu maksoi noin 50 euroa mä tykkään todella paljon pokemonista kerään kaikkea pokemon krääsää paras ohjelma kun olin lapsi. Aijon jossain vaiheessa ostaa puolenkuun peleistä myös pokemon pehmoleluja keräilen myös niitä kun olin viimeksi desuconissa niin ostin sieltä hienon snorlax pehmolelun mikä oli todella kallis mutta ihan paras. Täytyy katsoa ensi vuonna menisi taas desuconiin jos saa vaan liput. Olisi niin mahtavaa päästä taas sinne nyt viimeksi en mennyt koska rahatilanne ei oikeen sallinut. Alan nyt säästämään sinne tässä on hyvin puoli vuotta aikaa säästää kun se on tammikuussa hyvin saan rahat kasaan bussimatkoihin, ruokiin ja shoppailuun. Mulla menee aina desucon reissuun ainakin 150 euroa yhteensä ellei enemmän kallista mutta erittäin mukavaa jos pääsen ensi kerralla desuconiin niin otan paljon kuvia noista kaikista cosplay asuista mitä on muilla harrastajilla ne on todella hienoja kaikki. Aijon animea katsoa viikonloppuna kun on aikaa mulla on pari sarjaa kesken pitäisi myös netflixistä katsoa tuota Cowboy Bebop sarjaa minkä olen aina halunnut katsoa olen sen animen fani.

Kohta alkaa salkkarit :)Torstai 27.07.2023 05:51

Tänä aamuna jaksoin hyvin nousta ylös ja join aamukahvit äsken nyt olen ihan hereillä ja pirteä sitä aina herää kun saa kofeiinia onneksi mulle riittää päivän aikana vaan yksi kuppi kahvia sillä pärjää hyvin koko päivän. Alan kohta siivota ja pesemään pyykkiä teen ne tässä heti aamusta niin loppupäivän voi ottaa sitten rennosti. Eilenä oli mukava päivä olin paljon ulkona ja katsoin loppuillan tuota ensitreffit alttarilla australiaa mihin olen jäänyt koukkuun 8 kausi menossa ja vielä olisi sen jälkeen 9 kausi siinä on sitten 37 jaksoa eli monta tuntia katsottavaa.
Odotan jo innolla että salkkarit alkaa se viimeinen jakso oli jännittävä onneksi se sitten alkaa jo 8 päivä elokuuta viime vuonna salkkarit alkoi silloin kesän jälkeen elokuun lopulla. Kun olen nyt kotona viikonlopun niin ajattelin taas pitkästä aikaan katsoa animea mulla on muutama sarja katsomatta niin voisin jatkaa niitä. Tänään kun on hyvä sää niin menen lenkille tuossa päivällä ei pitäisi sataa mitään vettä teen varmaan taas sen 40 minuutin lenkin mikä on hyvä siinä ajassa tulee sitten paljon askelia. Alan käymään kuntosalilla sitten tuossa elokuussa pari kertaa viikossa eli maanantaisin ja keskiviikko iltaisin. Illalla on hyvin aikaa sitten treenata varmaan paikat tulee kipeiksi alkuun mutta kyllä ne lihakset tottuu aloitan alkuun pienillä painoilla ja lisään niitä sitten pikkuhiljaa hyvällä fiiliksellä alan treenaamaan ja saa nyt nähdä tippuuko paino edelleen tässä syksyllä kunhan ei liikaa. Mulla on sopiva paino tällä hetkellä mistä olen erittäin tyytyväinen tykkään mun kropasta en muuttaisi sitä yhtään. Otan nyt aamulääkkeet ja alan imuroimaan pyykit vien hetken päästä laitan hyvää musaa soimaan taustalle niin on mukavampi siivota.

Paino taas tippunut pari kiloa.Keskiviikko 26.07.2023 06:18

Nää aamut ovat tuntuneet vaikeilta ei millään jaksa nousta aamulla ylös no pääsin hetki sitten aloin keittämään kahvia tein aika vahvaa niin nyt varmasti herään. Olo on tuntunut edelleen väsyneeltä mutta muuten olo ollut ok ei ole tullut huonoa oloa mikä on vaan hyvä. Aijon tässä aamusta mennä vielä takaisin nukkumaan hetkeksi niin saa tätä väsymystä pois. En ole menossa minnekkään tänä viikonloppuna olen kotona ensi viikolla sitten poikaystävän luokse odotan jo innolla että näemme. Rahaa tulee taas sopivasti perjantaina 4 päivä asumistuki tulee silloin tein taas semmoisen päätöksen että aijon pitää tipattoman kuukauden ajattelin taas kokeilla miltä se tuntuu ja tekee varmasti aika hyvää. Siinä säästää paljon euroja kun ei osta alkoholia eikä tule krapulaa tai huonoa oloa aijon nyt vaan keskittyä hyvään oloon ja hyviin asioihin mitä on elämässä painokin pysyy kunnossa kun ei juo olen taas laihtunut pari kiloa mistä yllätyin olen edelleen normaalipainoinen ja se paino on ihan varmasti tippunut sen takia koska olen jättänyt melkein kokonaan sokerin pois enkä enää syö niin paljon herkkuja kun yleensä sekä käyn melkein joka päivä lenkillä ja syön terveellistä ruokaa kaikki nuo asiat vaikuttavat painoon saa nyt nähdä syksyllä tippuuko paino edelleen kun alan käymään salilla treenaamassa saa se vähän vielä tippua mutta ei likaa nyt olen erittäin tyytyväinen mun painoon tällä hetkellä sekä että mun kroppa on hyvässä kunnossa. Otan nyt aamulääkkeet ja hyvät musat soimaan uskon että tulee mukava päivä ei ole mitään sen ihmeellistä nautin kesästä kun pystyy. Mietin pitäisikö käydä kaupassa tänään ja ostaa jäätelöä? Taidan tehdä niin.
Onneksi aamukahvi herätti tänä aamuna mulla oli semmoinen olo etten olisi halunnut herätä eilenä oli vähän väsynyt fiilis niin nukuin melkein parin tunnin päikkärit mikä kannatti niin sai siinä samalla levättyä. Tein eilenä melkein 40 minuutin lenkin iltapäivällä päikkäreiden jälkeen teki todella hyvää sai ajatuksia samalla tuuletettua. Fiilis ja olo tuntuu tällä hetkellä ihan hyvältä onneksi mulla ei ole tullut ahdistusta ainakaan vielä koitan nyt vaan keskittyä hyviin asioihin mitkä tuo mulle iloa elämään sekä nauttia siitä kun mulla ei ole kiire minnekkään kesä on semmoista aikaa että ei tarvitse tehdä mitään syksyllä sitten taas alkaa kaikki harrastukset eli kuntosalilla käyminen, sähly, lenkkeilyä..liikunta on vaan mun juttu ja olen siinä erittäin hyvä se tuo mulle paljon iloa elämään ja hyvin lievittää ahdistusta ja masennusta sekä paino pysyy hyvänä ja kunto. Otan kohta aamulääkkeet ja ajattelin mennä apteekkiin tuossa ensi viikolla hakemassa nuo masennuslääkkeet saan sitä lääkettä aina kolmeksi kuukaudeksi niin ei tarvitse jatkuvasti hakea.
Rauhoittavia lääkkeitä en ole syönyt moneen kuukauteen ja se on todella hieno juttu silloin kun sairastuin niin silloin söin niitä jatkuvasti kun oli psykoosi päällä sitten aloin syömään leponex lääkettä mikä sitten auttoi siihen että harhat hävisivät heti ja niitä tuli paljon harvemmin. Onneksi olen hyvin oppinut elämään sairauden kanssa välillä on hyviä päiviä ja huonoja. Alan kuunnella nyt hyvää musiikkia ja tiskaan sekä siivoan keittiön uskon että on tulossa hyvä päivä aurinko näköjään paistaa jo heti aamusta saa nähdä sataako vettä vielä tänään myöhemmin.

Ostin uudet Skechers kengät :)Maanantai 24.07.2023 05:27

Oli todella mukava lauantai ilta parhaan kaverin luona juotiin vaikka mitä mutta ei onneksi tullut mitään pahaa krapulaa pikkasen vaan väsytti sitten sunnuntaina. Hyvä sää oli lauantaina niin istuttiin pihalla ja otettiin aurinkoa meillä oli todella hyvät keskustelut puhutaan ihan mistä vaan parhaan sovittiin että näkisimme nyt vähän useammin ja soitellaan enemmän. Kävin eilenä tokmannilla huvikseen mikä kannatti löysin sieltä uudet mustat Skechers kengät maksoi 80 euroa mä olen haaveillut kovasti uusista Skechers kengistä ja nyt mä löysin ja ostin ne olin yllättynyt että tokmannilla myydään niitä? Värillä ei ole väliä kunhan ne tuntuvat hyvältä jalassa nuo kengät tuo mulle taas paljon iloa elämään. Mulla on tällä hetkellä valkoiset Skechers kengät ja nekin löysin vuosi sitten tokmannilta ne on aika kuluneet jo käytän ne eka loppuun ennen kun otan uudet käyttöön. Uusi viikko alkaa nopeasti nää viikot menee kohta on elokuu olo ja fiilis tuntuu ihan hyvältä vähän vaan väsyttää mutta kyllä se siitä otan kohta aamulääkkeet ja jaan viikonlääkkeet dosettiin seuraava lääke mitä pitää hakea kohta on masennuslääkkeet mulla on verikokeet sitten taas viikon päästä maanantaina. Pitää muuten myös kohta tarkistaa paljon on leponex lääkettä jäljellä? En eilenä jaksanut lähteä lenkille niin tänään olen menossa ellei sada vettä. Aijon tehdä pitkän lenkin niin tulee askelia tälle päivälle sekä saa taas ajatuksia tuuletettua ensi kuussa alan taas käymään kuntosalilla tekisi taas ostaa uusia treenivaatteita katsoo jos syksyllä ostaa uusia mun vaate koko on M hyvin löydän aina sen kokoisia vaatteita. Alan kohta pesemään pyykkiä mitä on kertynyt hyvin tämä aamu aikaa pestä ne alan nyt tiskaamaan ja kuuntelemaan hyvää musiikkia nautin siitä kun ei ole mikään kiire aika rento meininki.
Vihdoinkin lauantai olen odottanut tätä päivää koko viikon koska näen parhaan kaverin pitkästä aikaan taas menen sen luokse viettämään iltaa ja olen yötä sen luona. Tänään pitäisi olla aika hyvä sää niin voidaan istua parhaan kaverin pihalla ottamassa aurinkoa, jutellaan ja juodaan kävin eilenä ostamassa jo juomat siideriä ja lonkeroa sitten on vielä siihen lisäksi vähän mansikka viinaa mitä aijon kyllä juoda kunhan en liikaa koska se nousee aika nopeasti päähän ja jos juon liikaa sitä niin mulle tulee huono olo. Kun juon nyt alkoholia tänään niin en ota lääkkeitä koska se on aika vaarallista jos ne ottaa alkoholin kanssa kerran kun olin juonut alkoholia olin ottanut leponex lääkkeen siihen päälle niin oksensin onneksi siihen ei tullut sitten mitään muuta eikä se ole vaarallista jos ei ota leponex lääkettä yhtenä iltana silloin jos ei ota sitä pariin päivään niin sitten olo on jo aika huono olen kokeillut. Heräsin taas ennen herätyskelloa no ei se mitään join äsken aamukahvit olo tuntuu hyvältä ja pirteältä ei väsytä yhtään koska olen innoissani tästä päivästä aijon unohtaa kaikki huolet ja murheet tänä iltana nautin kesästä vielä kun pystyy kohta on jo elokuu heinäkuu on mennyt tosi nopeasti. Kohta maksan yhden laskun pois niin sitten olen jo maksanut kaikki tämän kuun laskut ja rahaa jäi onneksi vielä laskujen jälkeen niin selviää saan taas ensikuun alussa siirrettyä summan säästötilille laskin että 50 euroa saan taas säästöön. Raha asiat on aika hyvin mikä tekee mut onnelliseksi ja se on kiva kun voi shoppailla aina välillä jos löytää jotain kivaa. Yhden kaverin kanssa tehdään shoppailureissu tässä syksyllä ja käydään samalla jossain syömässä mun tekee mieli mennä taas burger kingiin se on yksi mun lempi ruokapaikka pitää ehdottaa kaverille jos mentäisiin vaikka sinne sitten syömään sitten kun ollaan syöty siellä niin jaksetaan shoppailla ajattelin ostaa jotain kivoja syysvaatteita haaveilen uudesta Guess laukusta minkä aijon kyllä ostaa kun olen saanut säästettyä rahat kasaan tavoite on ostaa se sitten ensi vuonna sillä ei ole onneksi mikään kiire. Alan kuunnella hyvää musiikkia mistä tulee hyvä fiilis päälle ihan kivaa taas juoda parin viikon jälkeen ja se rentouttaa kivasti ja tulee aina iloinen fiilis päälle kun juon. Juon alkoholia aina iloon en suruun tai masennukseen.

Huomenna näen parhaan kaverin :)Perjantai 21.07.2023 05:14

Huomenna olen menossa parhaan kaverin luokse viettämään iltaa ja olen yötä sen luona ellei tule mitään esteitä kivaa taas nähdä nähtiin viimeksi muutama viikko sitten ollaa molemmat odotettu että päästään viettämään mukavaa iltaa meillä on paljon taas juteltavaa ja juodaan siinä samalla en ole juonut alkoholia taas pariin viikkoon niin nyt kyllä maistuu meillä on aina niin paljon juotavaa ettei ihan heti lopu kesken. Vietämme nyt viimeisiä kesäpäiviä sieltä se syksy alkaa tulla pakko sanoa että tää kesä on mennyt todella nopeasti etenkin tää heinäkuu no elokuussa kesä vielä jatkuu hetken. Tää on ollut hyvä kesä tähän asti paljon on ollut tekemistä ja saanut viettää aikaa kavereiden kanssa kaverit ovat olleet parasta tässä kesässä ja poikaystävän seura tottakai. Olo tuntuu nyt tällä hetkellä aika hyvältä sain onneksi nukuttua viime yön enkä herännyt mitään kolmeen aikoihin. Enää ei tunnu yhtään väsyneeltä ja nyt kun join aamukahvit niin olen ihan hereillä ja iloinen siitä että nyt on perjantai ja kiva viikonloppu tulossa kun menen parhaan kaverin luokse niin unohdetaan hetkeksi huolet ja murheet ollaan vaan ja vietetään kesää. Voin sanoa kun olin vanhempien luona piristi todella paljon mun mieltä ja kiva oli nähdä ne sekä siinä sai olla ja kerätä voimia tuli nukuttua päikkäreitä niin siinä sai levättyä samalla. Otan nyt aamulääkkeet ja aijon miettiä mitä puen sitten päälle huomenna? Aijon laittaa rennot vaatteet ja kivat korvikset korviin legginsit ja t-paidan taidan laittaa huomenna. Alan kuunnella hyvää musiikkia ja katsomaan youtubesta videoita siinä tää aamu mukavasti menee hyvä fiilis päällä! En aijo murehtia yhtään mistään vaan aijon nauttia.