IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Hyvä olo onneksi jatkuu :)Lauantai 12.08.2023 06:07

Mukavaa kun viikonloppu on taas alkanut niin voi ottaa ihan rennosti tänään on ohjelmassa lenkkeilyä, päikkäreitä, katson sarjoja ja ohjelmia..kaikkea mukavaa ja parasta kun ei ole mikään kiire olo tuntuu edelleen hyvältä ja voin sanoa että se johtuu ihan siitä että en ole juonut nyt alkoholia kolmeen viikkoon kohta on ollut tipaton kuukausi ja saa nähdä jatkanko edelleen etten juo. Olen niin huomannut että masennus ja ahdistus ovat aika lailla hävinneet pitkäksi ajaksi mikä on todella hyvä juttu ja aina kun olen juonut alkoholia niin sen jälkeen tulee nuo huonot olot ja se ei ole oikeen mukavaa enkä mä kaipaa niitä enää eli mielummin juon nyt alkoholia paljon harvemmin haluan olla iloinen sekä positiivinen ja että on tuo hyvä olo niin pitkään kun vaan pystyy.
Onneksi mulla on hyvä lääkitys myös päällä mikä auttaa todella paljon tuohon mun sairauteen ja pystyn nyt hyvin elämään tätä elämää sekä viimein hyväksynyt itseni semmoisena kuin olen mä varmaan elän elämäni parasta aikaa mulla on paljon rakkaita ja tärkeitä ihmisiä elämässä mistä mä saan niin paljon voimaa kiitos kaikille niille. Pitää kohta tarkistaa rahatilanne paljon on vielä tilillä rahaa varmasti sen verran että selviän kohta tulee takuueläke ja maksan sitten vielä pari laskua tässä kuussa pois onneksi raha asiat ovat kunnossa ei tarvitse murehtia rahasta saan sitä ja mulla on paljon sitä säästössä. Otan nyt aamulääkkeet ja alan katsomaan youtubesta videoita ja samalla kuunnella vähän jotain musiikkia tästä tulee hyvä päivä onneksi on hyvä lenkkeily sää teen pitkän lenkin tuossa iltapäivällä niin tulee askelia sekä saa tuuletteua vähän päätä ja ajatuksia.

Ihanaa, perjantai :)Perjantai 11.08.2023 06:09

Mökkireissu alkaa lähestyä pikkuhiljaa ihan kivaa lähteä pariksi päiväksi reissuun hyvän porukan kanssa pääsee samalla vaihtamaan maisemaa se on sitten kesän viimeinen reissu ennen syksyä sitten sen jälkeen arki alkaa viimein. Olo tällä hetkellä on ihan ok eilenä mua väsytti koko päivän mutta tänä aamuna on paljon pirteämpi fiilis kun joi ison kupin kahvia ja taas viikon paras päivä eli perjantai! Silloin pitää olla aina iloinen kun viikonloppu alkaa. En ole menossa mihinkään tänä viikonloppuna olen kotona ja aijon ottaa ihan rennosti ennen reissua. Aloin eilenä katsomaan ensitreffit alttarilla australian 9 kautta mikä jo alkuun mennyt jännään suuntaan ja sillä kaudella on varmasti paljon draamaa mistä tykkään olen katsonut salkkareita myös innolla kivaa kun se taas alkoi niin on katsottavaa arki iltaisin sekä joka jaksossa siinä tapahtuu aina jotain.
Tänään näen yhtä mun kaveria illalla olen menossa sen luokse kylään kivaa nähdä juodaan teetä ja höpötellään mikä piristää päivää kivasti. Menen tänään käymään kaupassa en eilenä jaksanut mennä sähköpotkulaudalla aijon kulkea niin tulee sillä taas ajeltua sekä pääsee nopeasti edestakaisin.
Uskon että tästä tulee hyvä päivä ihanaa kun ei ole mikään kiire ja eikä mua ahdista tai stressaa mikään asia koska elän taas hetken ja päivän kerrallaan tätä elämää en mieti edes huomista päivää keskityn taas tähän hetkeen otan kohta aamulääkkeet ja alan kuunnella hyvää musiikkia niin tulee hyvä fiilis päälle nautitaan kaikki viikonlopusta. Ihanaa kun aurinko näköjään paistaa tänään niin on hyvä sää lähteä lenkille päivällä.
Tänään taas siivotaan sekä pesen pyykkiä onneksi on aamu aikaa hoitaa ne niin loppupäivän voi ottaa rennosti aijon päivällä käydä lenkillä ja kaupassa sähköpotkulaudalla niin tulee nyt sillä vähän ajeltua varmasti on aika hyvä ilma tänään ei pitäisi sataa mitään vettä. Otin eilenä jo käyttöön nuo uudet collegehousut ja käytän niitä tänäänkin tuntuu niin hyvältä päällä ihanan rennot housut niistä varmaan tulee mun lempi vaate ovat todella hyvät sitten töihin niin saa puhelimen taskuun ja se ei haittaa jos ne likaantuu töissä koska ne voi aina pestä ovat kokoa M muistan kun olin vuosia sitten vähän lihavampi niin silloin mun vaatekoko oli L mä en enää edes muista minkä takia mä silloin olin lihavampi että mistä se johtui vissiin lääkkeet lihottivat mut ja nyt vuosien aikana paino on vaan tippunut mikä on hyvä juttu koska aloin liikkumaan ja kuntoilemaan ja nyt liikunta on mun elämä mistä en aijo luopua haluan että mieli ja kroppa ovat hyvässä kunnossa sekä että kunto on hyvä. Syksyllä meillä alkaa taas sählypelit jalkapallon jälkeen mistä olen innoissani olen todella hyvä pelaaja olen kehittynyt vuosien aikana koska olen pelannut varmaan sählyä ainakin 12 vuotta alkuun se oli vaikeaa mutta alkoi sitten sujumaan paremmin mitä enemmän mä pelasin. Olo ja fiilis tuntuu tällä hetkellä ihan hyvältä otan kohta aamulääkkeet ja vien pyykit hetken päästä sitten alan imuroida parasta tässä päivässä on se että saa asiat tehtyä rauhassa eikä kiireellä mä inhoan tehdä asioita jos on kamala kiire alkaa vaan vituttaa ja ärsyttää.
Eilenä tuli mtv katsomoon tuo sinkkulaiva ohjelma mitä alan katsomaan kolme ekaa jaksoa pakko katsoa koska mä olen risteily fani tykkään itsekin olla aina laivalla odotan jo innolla että pääsisi kavereiden kanssa taas laivalle rahat ovat jo valmiina siihen reissuun koska olen säästänyt jo siihen aikoja sitten on jo juoma ja shoppailu rahat. Ehkä ensi vuonna tehdään se reissu vihdoinkin olin laivalla viimeksi vuonna 2019 paras laivareissu tähän asti hyviä muistoja.

Oli hyvät jalkapallopelit eilenä.Keskiviikko 09.08.2023 06:06

Eilenä iltapäivällä oli pitkästä aikaan jalkapallopelit pelattiin noin 40 minuuttia ja mä olin koko ajan hyökkääjä sain tehtyä ainakin pari maalia mutta mun joukkue hävisi yhdellä maalilla tiukat pelit mutta oli silti hauskaa. Tuntui hyvältä juosta siellä kentällä niin siinä samalla sai purettua kireää oloa pois mikä on nyt tuntunut tässä alkuviikosta. Pääsin ylös äsken ja onneksi aamukahvi herätti mut oli semmoinen fiilis etten olisi jaksanut herätä otan kohta nuo aamulääkkeet. Tänään ei ole mitään ihmeellistä näen kaveria tuossa illalla ja käyn lenkillä jos on hyvä sää aika rento päivä tänään ihanaa kun ei ole mikään kiire mun kaikki arki päivät on semmoisia ettei ole kauhea kiire minnekkään no arki muuttuu sitten taas kun menen kuntosalille treenaamaan ja työt alkaa niin tulee ihan erilainen viikko sitten on vähän enemmän tekemistä mikä ei haittaa mua yhtään olen aika innoissani vielä ei ole kuulunut koska aloitan sitten töissä ja se on nyt alkuun kerran viikossa katsoo sitten myöhemmin jos lisään toisen työpäivän viikkoon odotan jo että näkee kaikki vanhat työkaverit nekin ovat varmasti innoissaan kun palaan takaisin töissä aina viihtyy kun on hyvä työporukka mut otetaan varmasti hyvin vastaan. Kävin eilenä tokmannilla huvikseen mikä kannatti löysin kivat vaaleansiniset collegehousut mitkä maksoi vaan 12 euroa siinä on hyvät taskut niin niistä tulee sitten mun työhousut saa puhelimen taskuun jos olisivat olleet kalliimmat niin en olisi ostanut niitä niiden oikea hinta oli alkuun 24 euroa hyvä löytö laskin eilenä mun rahatilanteen niin päätin että ostan ne housut kun sai niin halvalla nyt en shoppaile enempää.

Pian alkaa salitreenit.Tiistai 08.08.2023 05:22

Eilenä oli ihan hyvä päivä kävin aamulla lenkillä ja tein toisen lenkin iltapäivällä aika lämmintä niin join paljon vettä mikä kyllä kannatti ei tullut huonoa oloa tuossa kuumuudessa.
Apteekissa käyty niin on taas masennuslääkettä kolmeksi kuukaudeksi ja leponex lääkettä pariksi viikoksi mulle sanottiin apteekissa että masennuslääke resepti pitää uusia taas niin sitä saa jatkossa mun pitää se nyt muistaa. Olo tuntuu tällä hetkellä aika hyvältä se varmaan ihan johtuu siitä että en ole juonut yhtään alkoholia viime aikoina pari viikkoa mennyt kun join viimeksi se oli silloin parhaan kaverin luona mä aijon katsoa kauan pystyn olla ilman alkoholia ehkä pitempään kun kuukauden ei tee edes yhtään mieli ja se on aika hieno juttu mä saan paljon iloa muista asioista ja se ei ole alkoholi liikunta, hyvä ruoka, uni ja ystävät ovat mun tärkeitä asioita elämässä tällä hetkellä. Kohta alan käymään salilla treenaamassa pari kertaa viikossa loppukuusta aijon aloittaa ja jatkaa sitä treeniä pitkälle kevääseen saakka eli ensi vuoden puolelle. Saa nyt nähdä tulenko entistä timmiin kuntoon kun alan treenata olen jo nyt erittäin tyytyväinen mun kroppaan tällä hetkellä paino ja kaikki on hyvin mun kropassa. Toivon myös ettei paino tipu liikaa olen sopivan painoinen tällä hetkellä varmaan lihakset tulee alkuun kipeiksi kun treenit alkaa mutta kyllä ne tottuu. Kivaa kun salkkarit alkoi taas katsoin eilisen jakson ja oli aika hyvä pakko tänään katsoa mitä seuraavaksi tapahtuu. Katsoin eilenä myös pari jaksoa ensitreffit alttarilla australiaa olen kohta saanut katsottua 8 kauden niin voi sitten siirtyä 9 kaudelle sillä kaudella jaksoja on sitten 37 eli monta tuntia katsottavaa. Löysin myös netflixistä pari sarjaa mitä voisi alkaa katsomaan. Otan nyt aamulääkkeet ja tiskaan sekä alan katsomaan youtubesta videoita sekä kuunnella jotain hyvää musaa onneksi aamukahvi herätti uskon että tästä on tulossa hyvä päivä.

Salkkarit alkaa tänään! :)Maanantai 07.08.2023 05:14

Oli todella mukava viikonloppu taas poikaystävän luona maisemanvaihdos teki vaan hyvää ja olo tuntuu aika hyvältä tällä hetkellä nyt kun heräsin. En juonut yhtään alkoholia viikonloppuna mistä olen erittäin tyytyväinen mun ei edes tehnyt mieli poikaystävä joi viikonloppuna viinaa ja lonkeroa mutta se ei onneksi haitannut mua join vaan coca colaa mikä oli ihan hyvää koska en ollut juonut sitä pitkään aikaan mä koitan todella vähentää tuota limun juontia ettei liikaa juo onneksi arkena ei mene yhtään mutta sitten sitä menee kyllä vähän viikonloppuna jos en juo alkoholia. Katsottiin poikaystävän kanssa animea viikonloppuna löytyi yksi sarja mistä todella tykkäsin kerettiin katsoa siitä puolet sitten kun menen luokse seuraavan kerran niin katsomme sen sitten loppuun todella mukavaa kun poikaystäväkin harrastaa animea mitä minäkin voidaan aina puhua animesta. Saunottiin lauantai iltana mikä rentoutti aika kivasti mä rakastan saunomista ja sitten kun juo kylmää limua saunan jälkeen maistuu niin hyvältä. Arki alkaa taas ja tänään vihdoinkin salkkarit!! Olen niin odottanut koko tämän kesän sitä mä haluan niin nähdä mitä seuraavaksi siinä tapahtuu mukavaa kun se tulee taas joka arkipäivä on katsottavaa syksyllä. Jaan kohta viikonlääkkeet dosettiin ja mun pitää tällä viikolla taas hakea kaikkia lääkkeitä masennuslääkkeet kolmeksi kuukaudeksi, leponexit, karpalokapselit..onneksi rahaa on tullut taas tänään niin on lääkkeisiin rahaa ja maksan tässä aamusta tuon vuokran pois minkä erä päivä on 10 päivä tätä kuuta pakko kyllä sanoa että raha tekee mut onnelliseksi saan sitä aina sopivasti joka kuukausi millä pärjää ja sitten on nuo säästöt ja saan aina säästötille siirettyä rahaa sitten sekin piristää jos haluaa joskus shoppailla niin siihenkin on sitten rahaa mutta nyt en shoppaile koska mulla menee tässä syksyllä rahaa pariin isoon laskuun ja haluan saada ne pois alta niihin menee ainakin yli 100 euroa. Saan ne maksettua kun en nyt tuhlaa mihinkään katsoo jos sitten loppusyksystä tekisi kaverin kanssa shoppailureissun kun on rahaa taas shoppailuun laskujen jälkeen hyvää kannattaa aina odottaa.
Jaan nyt lääkkeet dosettiin ja alan kohta pesemään pyykkiä mitä on kertynyt viikonlopun jälkeen onneksi on koko tämä aamu aikaa pestä ne.

Viikonloppu vihdoinkin!Perjantai 04.08.2023 05:22

Selvitty tästä viikosta ja viikonloppu alkaa olen menossa poikaystävän luokse nähtiin myös eilenä mikä piristi päivää kivasti en ole vielä pakannut kamoja niin teen sen tässä hetken päästä aamulla ei ollut mitään ongelmaa nousta ylös tänä aamuna ja kahvi samalla herätti. Mukavaa päästä vaihtamaan vähän maisemaa mikä tekee todella hyvää olen nyt ollut taas pari viikkoa täällä kotona niin haluan nyt todellakin lähteä muualle. Aijon ostaa herkkuja viikonlopuksi nyt kun en juo alkoholia ajattelin vähän suklaata ja pizzaa..sallin myös nyt juoda vähän coca colaa koska sitä mun tekee vähän mieli ostan semmoisen pikkupullon sitä. Poikaystävän kanssa katsomme varmasti animea viikonloppuna koska sillä on niin monta sarjaa sen koneella niin on katsottavaa. Saunotaan viikonloppuna pääsee kunnon puusaunaan niin tulee hyvät löylyt olin viimeksi saunassa vanhempien luona. Olo ja fiilis tuntuu todella hyvältä on ollut todella mukava viikko pitkästä aikaan paljon hyviä ja positiivisia asioita tapahtunut tällä viikolla eikä mua ole yhtään ahdistanut tai ollut masentavaa oloa. Mökkireissu alkaa jo lähestyä alle pari viikkoa ihan kivaa lähteä pariksi päiväksi sinne hyvässä porukassa toivon kovasti että on hyvä sää niin voidaan olla paljon ulkona sekin voi olla että vettä vaan sataa ei voi tietää. Jee, asumistuki tullut tänään ja saan siirrettyä säästötilille nyt ainakin 50 euroa mä päätin että ostan sen pokemon repun myöhemmin koska mulla tulee tässä syksyllä ylimääräisiä menoja ja laskuja niin en voi nyt ostaa sitä reppua. Käydään poikaystävän kanssa alkossa tänään koska tiedän että se haluaa juotavaa viikonlopuksi ei haittaa mua yhtään se saa mun puolesta juoda. Otan nyt aamulääkkeet, hyvät musat soimaan ja alan pakata kamoja mulla on vaatekriisi mitä puen päälle tänään en ole vielä valinnut vaatteita katson senkin kohta. Pitää valita myös laukku minkä otan käyttöön ja mä omistan ainakin 15 laukkua niitä on vähän tullut ja kertynyt vuosien aikana.
Heräsin jo tänään neljältä koska ajattelin että nyt kirjoitan taas blogin sitten sen jälkeen alan tässä siivota ja pestä pyykkiä saa kaiken tehtyä tässä aamusta niin loppupäivän voi ottaa ihan rennosti. Onneksi aamukahvi herätti tänä aamuna juon sen aina mustana en lisää siihen mitään maitoa tai sokeria sekä mulle riittää aina päivän aikana yksi kuppi en juo mitään kofeiini juomia koskaan illalla koska silloin ei tule uni enkä olla riippuvainen kahvista ja juoda sitä koko ajan koska silloin olisin aika levoton sekä hermostunut juon mielummin päivän aikana vihreää teetä siitä ei onneksi tule mitään oireita ja on vähän terveellisempi juoma. Viikonloppu alkaa lähestyä ja olen menossa poikaystävän luokse ellei tule esteitä on ollut kova ikävä sitä viime päivinä päästään viettämään mukavaa viikonloppua aijon niin rentoutua ja unohtaa huolet ja murheet sekä maisemanvaihdos tekee todella hyvää sanoin poikaystävälle etten aijo juoda viikonloppuna alkoholia se saa juoda jos haluaa ei häiritse mua mä päätin että pidän sen tipattoman kuukauden ja mennyt tähän asti todella hyvin en ole juonut nyt alkoholia pariin viikkoon eikä onneksi yhtään tee mieli siinä on myös positiivista että siinä säästää aika kivasti taas rahaa kun ei osta alkoholia eikä ole huonoa oloa mä haluan nyt että mieli ja kroppa on hyvässä kunnossa olen sen huomannut jos juon alkoholia niin sen jälkeen seuraavat päivät saattavat tuntua ahdistavilta ja saattaa tulla masentunut olo noita olotiloja en todellakaan halua. Aijon vaan keskittyä hyviin juttuihin mihin ei kuulu alkoholi menen lenkille tänään ellei sada vettä eilenä oli sateinen päivä saa nyt nähdä koska aurinko tulee esiin ja tulevatko helteet enää takaisin? Vai sataako koko elokuun vaan vettä? Saa nähdä nyt otan aamulääkkeet ja vien kohta pyykit.

Toivon että paino ei nyt tipu enempää.Keskiviikko 02.08.2023 06:13

Eilenä satoi melkein koko päivän vettä menin kauppaan aamulla niin silloin ei onneksi satanut olisin tehnyt chili con carnea ruoaksi mutta ei ollut niitä maustepusseja kaupassa oli loppu sitten mä tein vaan jauhelihakastikkeen mihin tuli tomaattimurskaa ja jauhelihamaustetta tänään teen kinkkukiusausta mitä en ole tehnyt taas pitkään aikaan hyvä ja terveellinen ruoka tälle päivälle. Aamu alkanut kahvilla mikä onneksi herätti tänä aamuna oli taas semmoinen olo aamulla että en olisi jaksanut nousta ylös olo tuntuu tällä hetkellä ihan hyvältä viikko on mennyt todella hyvin mua ei ole yhtään ahdistanut ollut semmoinen iloinen olo koska tietää että pääsee töihin taas ja tulee ihan erilainen arki syksyllä aloitan salitreenit elokuun lopulla niin olen siitäkin innoissani haluaisin kovasti sitten shoppailla uusia treenivaatteita tokmannille aina tulee välillä kivoja treenivaatteita mitä aina ostan sieltä välillä. Saa nyt sitten nähdä kun alkaa salitreenit että tippuuko mun paino sitten edelleen toivon että ei tipu liikaa koska olen tällä hetkellä erittäin tyytyväinen mun painoon koitan silti syödä terveellisesti ja säännöllisesti niin uskon että niillä paino pysyy hyvänä olen lopettanut limun juomisen mikä oli aika helppoa mutta alkoholista en pysty ihan luopumaan sitä on aina välillä pakko saada mutta ei nyt koska mulla on tipaton kuukausi tällä hetkellä mikä tekee vaan hyvää en ole juonut kohta alkoholia pariin viikkoon eikä mun edes ole tehnyt mieli mikä on positiivinen juttu mä vaan haluan että mieli ja kroppa on hyvässä kunnossa sekä keskittyä vaan liikuntaan ja kuntoiluun. Otan nyt aamulääkkeet ja voisin kohta tarkistaa paljon mun tilillä on rahaa onneksi rahaa tulee tämän viikon perjantaina asumistuki niin selviää ja ensi viikolla tulee eläke onneksi raha asiat on kunnossa niin siitä ei tarvitse murehtia hyvin pystyy elämään.
Sain eilenä hyviä uutisia mulla alkaa työt elokuussa olen koko kesän odottanut tuota tietoa ja nyt se vihdoinkin tuli mulla oli silloin se haastattelu kesäkuun alussa varmaan tällä viikolla ilmoitetaan koska sitten aloitan ja se on nyt alkuun että käyn kerran viikossa ja jos kaikki menee hyvin niin lisään toisen työpäivän viikkoon. Ensin pitää vaan tottua siihen että on töissä koska en ole ollut moneen vuoteen mulla on semmoinen iloinen jännitys päällä olen aika innoissani ja se myös ihan parasta että kaikki mun entiset työkaverit on edelleen siellä yllätys sitten niille kun menen sinne saa nähdä tuleeko itku kun näen ne. Aijon olla sitten ihan oma itseni siellä jotkut ehkä tykkäävät ja jotkut eivät mulle on ihan sama mitä musta ajatellaan aijon olla kaikkia kohtaan ystävällinen. Onneksi työpaikka ei ole kaukana kävelee täältä 10 minuutissa siinä tulee samalla askelia kun kävelee sinne nyt mulla on se uusi violetti reppu minkä ostin tokmannilta hetki sitten siitä tulee mun työreppu siihen saa hyvin pakattua eväät ja jopa vesipullon minkä aijon kyllä ottaa töihin niin voi juoda vettä siinä välillä. Selvisin eilenä verikokeista ajat eivät olleet onneksi myöhässä eikä satanut vettä kun menin olin varautunut takkiin ja sateenvarjoon hiki kyllä tuli kun takki oli päällä ja sen alla huppari eilenä oli aika hiostava ilma. Fiilis ja olo tuntuu tällä hetkellä aika hyvältä pakko taas nauttia tästä olosta viikko on alkanut positiivisesti ja hyvin kerrankin oli eilenä kiva maanantai päivä. Otan nyt aamulääkkeet ja jotain hyvää musiikkia soimaan hyvä fiilis jatkuu!