IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

liikunta.Sunnuntai 30.11.2014 08:35

viikonloppu on kohta ohitse. ihan kivasti mennyt. poikaytävä ei päässyt eilenä tulemaan mutta ehkä näemme tänään.
vietin sitten eilenä aikaa mun kaverin kanssa. kävin myös lenkillä ja robbarissa. ja ollut koneella. menen kohta varmaan taas nukkumaan hetkeksi. eilenä kun menin tuossa nukkumaan aamulla niin nukuin puolikahteen asti. nukuin aika pitkään.
ja eilenä menin taas nukkumaan yhdeksän aikaan.
skypetin poikaystävän kanssa eilenä. illalla oli vähän tylsää kun ei ollut oikeen seuraa. mutta tänään näen taas mun parasta kaveria illalla.
katotaan taas vino showta. eilenä katsoin jopa vähän putousta.
en katsonut ihan loppuun. telkasta ei tullut muutakaan.
mulla on kiva tiski vuori. koitan tiskata tänään. ja siivota vähän keittiötä. ajattein taas pestä viikonloppuna pyykkiä mutta en jaksa.
pesen taas ensi viikon tiistaina. ensi viikolla mulla on taas psykologilla käynti ja verikokeet. pitää taas sanoa psykologille että uusii noi mun lääkkeet. että saan niitä taas apteekista.
mulla oli tiistaina muistaakseen aika sen luo. pitää vielä tarkistaa.
aijon mennä tänään lenkille jos poikaystävä ei ole tulossa tänään. pyydän taas mun kaveria mukaan. yksin on tylsä kävellä.
huomenna on taas kuntosali. onneksi. meillä on nyt taas se patteri harjoitus. eli tehdään isoilla painoilla liikkeitä. se on tosi tehokasta.
tykkään siitä. tulee hiki. enää pari kertaa on toi naisten kuntosali. kysyin mun ohjaajalta että voiko muutenkin käydä salilla vaikka ei ole naisten kuntosali tuntia. se sanoi että voi käydä. ajattelin käydä ainakin keskiviikkoisin. samaa aikaa kun yleesä. maanantaisin käyn sitten aina lenkillä. illalla. varmaan taas kaverin kanssa.
sähly jatkuu vielö toistaiseksi. mikä on vaan hyvä. pidän sählystä vaikka pelaan jätkiä vastaan. ollaan aina muutaman kerran voitettu.
mä ja mun paras kaveri ollaan aina samassa joukkueessa.
ollaan puolustajia. välillä tulee mustelmia jos pallo osuu kovaa johonkin jalkaan tai käteen. mutta pystyy silti onneksi pelaamaan.
me pelataan se puolituntia. se menee tosi nopeasti.

rento aamu :)Lauantai 29.11.2014 08:32

lauantai. mä heräin jo tuossa kuudelta. keitin taas äsken kahvia jotta heräisin. mustana. eilinen ilta meni katsoen telkkua ja skypetystä poikaystävän kanssa. menin jo nukkumaan ennen yhdeksää.
nukuin tosi hyvin. varmaan valvon taas tänään tohon yhdeksään asti.
poikaystävä on varmaan tulossa käymään tänään. tai huomenna. sen näkee sitten. varmaan katsotaan taas leffaa ja harrastetaan seksiä.
ei tule tylsää ;) eilenä en jaksanut katsoa animea. mutta nyt tänä viikonloppuna aijon katsoa koska mulla on vaan aikaa.
pitää katsoa toi tamako love strory anime leffa.
kestää puolitoista tuntia. aijon varmaan myös katsoa tuon tokyo ghoul animen loppuun. on jotain tekemistä. kaveriakin näen viikonloppuna.
käydään lenkillä ja juodaan teetä. en ole ihan yksin.
onneksi on seuraa. hyvä fiilis tällä hetkellä. ihan kiva kun on viikonloppu. voi vaan olla. rentoutua. katsoin eilenä taas posse ohjelmaa. se on vaan niin hauska. nauroin kun katsoin sitä. duudsonit on kyllä ihan parhaita. aijon käydä lenkillä viikonloppuna. varmaan tuossa huomenna. kaverin kanssa. aijon pyytää sitä mukaan.
maanantaina on sitten toiseksi viimeinen naisten kuntosali tunti.
se ryhmä jää joulu tauolle. mutta ajattelin mennä sinne tekemään vaikka yksin niitä liikkeitä joku päivä. en aijo jättää sitä silleen kesken. haluan että mulla on hyvä kunto. ja sen jälkeen tulee niin hyvä olo. menen joko yksin tai kaverin kanssa. mielummin menen kuntosalille kun lenkille illalla. aijon päivällä käydä lenkillä.
pimeässä ei ole kiva kävellä. kohta tulee taas onneksi sitä rahaa. ensi viikolla. torstaina ja perjantaina. kumpanakin päivänä.
pitää sitten lähteä joululahja ostoksille. robbariin.
se on lähellä. alle kilometrin päässä. mulle on maistunut taas ruoka. mikä on vaan hyvä. ei ole ollut nyt nälkä päiviä että näännyttäsin itseäni. olen syönyt vaan. kohta pitää mennä aamupalalle.
syön varmaan vaan ruisleipää. aamupalan jälkeen voisi mennä hetkeksi vielä nukkumaan. voisi nukkua sen pari tuntia.
sitten kun herään niin voisi keittää teetä.

viikonloppu.Perjantai 28.11.2014 08:17

se olisi taas viikonloppu. olen täällä karissimossa viikonlopun.
vietän aikaa kaverin kanssa ja poikaystäväkin on tulossa käymään viikonloppuna. aijon mennä lomille sitten taas seuraavan viikon viikonloppuna. tänään meillä on naisten ryhmässä lenkkeilyä.
päästään ulkoilemaan. käyn ehkä kaupassa tänään. jos jaksan.
pitää ostaa muutama juttu. eilenä jakoin katsoa vähän animee. aloitin katsomaan taas uutta sarjaa. mangaa luin myös eilenä mirai nikki mangaa. kävin eilenä myös puolenkuun pelit sivulla tilaamassa mangaa. ostin nyt yhden manga kirjan näin alkuun. sen niminen sarja kuin: "ultra cute". pitäisi tulla sitten puhelimeen tekstiviesti että koska se on saapunut postiin. mulla menee siihen noin 20 euroa. ensi kuussa aijon tilata lisää mangaa sitten taas sieltä. katsoin että mitä sarjoja on myynnissä ja mitä alan keräämään.
tein jopa listan. kiva alkaa taas kerätä mangaa parin vuoden jälkeen.
mulla on kivasti vielä kaappi tilaa niille.
uusi animelehti tulee taas ensi kuussa. pitää ostaa. ennen joulua ilmestyy. mun pitäisi ostaa steamista toi final fantasy 7 peli.
pystyisi pelaamaan koneella sitä. aijon ostaa sen jossain vaiheessa.
tänään varmaan jatkuu animen katsominen. katson varmaan sitä uutta sarjaa minkä aloitin eilenä. sen nimi on "Daitoshokan no hitsujikai" se on haaremi sarja. kyllä sitä katsoo mutta ei ole ihan paras anime. viikonloppuna ajattelin katsoa tuon "tamako love strory" elokuvan. kestää puolitoista tuntia. tykkäsin kovasti siitä tamako market animesta. sen voisi katsoa joskus uudestaan.
mietin että mä voisin aina tilata sieltä puolenkuun pelit sivuilta aina pari kolme mangaa kuussa. saisi jossain vaiheessa kerättyä kaikki sarjat mistä tykkää. pitäisi käydä joskus siellä liikkeessä käymässä. en ole varmaan käynyt pariin vuoteen. pitää tehdä reissu sinne.
odotan innolla sitä desuconia. pyöriny koko ajan päässä. hyvää kannattaa aina odottaa. pitää miettiä sitten että paljon tuhlaa rahaa siellä. vielä on aikaa miettiä. suunniteltiin kaverin kanssa myös että missä käydään syömässä. että jaksetaan sitten liikkua siellä.
mutta. kaikki kyllä järjestyy ^^
kohta tulee taas onneksi rahaa. ensi viikolla. saan maksettua kaverille sen 30 euroa. kun se osti mulle sen desucon lipun.
sitten pitää ostaa joululahjat. pari lahjaa parille kaverille.
ensi kuussa on myös sitten ne kaverin pikkujoulut. niitä odotellessa :) tulee varmasti kivaa. pitää miettiä että mitä sitten aikoo juoda. varmaan ainakin karpalo lonkeroa. ja up ciderii. ne tavalliset. menee varmaan yli kymmenen euroa niihin juomiin. ei paljoa.
jos siellä on väkeviä niin niihin en ainakaan koske. mulle ei sovi viina. jos juon viinaa niin mulle tulee siitä tosi huono olo. on testattu.
ainakin opin siitä jotakin. ei kannata juoda sitä.
menen ehkä lenkille taas illalla. pitää vielä katsoa. voisi pyytää taas kaveria mukaan. ei tarvi yksin liikkua tuolla pimeydessä.
jos menen yksin niin ajattelin kuunnella musiikkia samalla.

desucon ^_^Torstai 27.11.2014 07:54

jee ! ensi vuonna desuconiin :) kaveri tilasi eilenä liput. saatin ne eilenä. nyt mä olen kaverille velkaa sen 30 euroa. maksan sen tänään sille takaisin. pitää vaan käydä pankki automaatilla. käyn tänään.
olisipa jo se desucon. en ole käynyt vuosiin missään anime tapahtumassa. viimeksi olin animecon 2006 vuonna helsingissä. cossasin yhtä koulu tyttöä. pitää vielä miettiä että mitä laittaa sinne päälle. ajattelin laittaa sen yhen mun ihanan takin missä on eri värejä ja kuvia. se varmasti herättää huomiota.
ja sitten laitan yhet nahka nilkkurit. missä on teko kultaa.
onneksi se takki on lämmin niin tarkenee jos on ulkona. kamera pitää ottaa mukaan että saa upeita kuvia otettua.
pitää vielä suunnitella kaverin kanssa että missä käydään syömässä..
varmaan hesessä :D mutta. onneksi tässä on aikaa suunnitella.
tosi mahtavaa kyllä mennä sinne ^_^ siellä on varmaan myynnissä kaikkea anime krääsää. pitää ottaa rahaa mukaan niin voi shoppailla.
eilenä katsoin animea pitkästä aikaan. katsoin honya san animea ja tokyo ghoulia. tänään ajattelin katsoa tokyo ghoulin loppuun. muutama jakso jäljellä. olen katsonut 8 jaksoa.
tänään on taas siivous päivä. alan kohta siivoamaan kun olen saanut tämän kirjoitettua. kämppä on hiemasen sekaisin..^^`
tänään pitää katsoa lemmen viemää uusinta. eilenä oli kuntosali niin en nähnyt. mulla on taas verikokeet ensi viikolla. eilenä mulla oli punnitus. painoin 52,9. melkein 53 kiloa. olen ihan tyytyväinen. pysynyt samana. tänään on taas toiminta tunti iltapäivällä. saa nähdä että mitä tehdään. muuta mulla ei ole ohjelmassa.
menen kaverin luokse katsomaan taas lemmen viemää.
lenkille en varmaan jaksa mennä. illalla siellä on pimeää niin ei kauheasti tykkää sitten kävellä. mutta. mulla on tosi hyvä fiilis nytten :) olen tämän viikonlopun karissimossa. poikaystävä varmaan tulee taas käymään viikonloppuna ja vietän kaverin kanssa aikaa. juodaan teetä ja käydään lenkillä. ihan mukava ja rento viikonloppu tiedossa. sitten taas seuraavan viikon viikonloppuna lomille. varmaan taas poikaystävän luokse.
ajattelin ostaa huomenna varmaan irtokarkkeja. en ole syönyt niitä pitkään aikaan. nyt voisi syödä. tekee mieli.
tänään ajattelin lukea mirai nikki mangaa. kohta olen kerännyt kaikki manga osat. ajattelin tilata nyt jatkossa netistä mangaa.
englanniksi. oon taas innostunut keräilemään mangaa.
ollut hieman taukoa. mulla on vielä paljon kaappi tilaa mihin mahtuu mangaa. ai niin pitää myös muistaa katsoa että koska tulee seuraava anime elhti. sitä odotan kovasti. tulee muistaakseen ensi kuussa ennen joulua. voisi vähän selailla edellistä anime lehteä.
mutta. nyt laitan musaa soimaan niin on kiva siivota sen tahdissa :D

keskiviikko.Keskiviikko 26.11.2014 08:07

viikon puoli väli. kohta olisi taas viikonloppu. ole varmaan täällä karissimossa. eilenä oli hyvä päivä. katselin sinkku elämää ja girls sarjaa. makoilin vaan sohvalla. meillä oli eilenä sähly. jätkät voitti. parilla maalilla. mutta. siinä sai ainakin liikuntaa jos ei muuta.
tänään on ohjelmassa paja ja kuntosali illalla.
ruoka on maistunut onneksi. olen jopa syönyt välipaloja.
eilenä mua vähän itketti. mutta se helpotti oloa. en ollut itkenyt pitkään aikaan. mutta nyt on taas hyvä olo. sain eilenä pestyä pyykkiä.
aijon varmaan pestä noi mun pyyhkeet tuossa viikonloppuna.
kun on aikaa. tänään aamulla ei ole mitään ohjelmaa. olen varmaan koneella ja katson girls sarjaa.
en jaksanut eilenä käydä missään. makoilin vaan sohvalla viltin alla.
meinasin käydä lidlissä. perjantaina voisi käydä siellä hakemassa suklaa donitsin. ajattelin myös ostaa irtokarkkeja koska en ole syönyt niitä pitkään aikaan. sipsiä en osta. mun kiintiö on täynnä. mulla on vielä syömättä toi fazerin suklaa levy minkä sain poikaystävältä. koitan syödä sen viikonlopun aikana. mun pitäisi siivota vähän tätä kämppää. mulla on jopa kiva tiski vuori. tiskaan tänään jossain vaiheessa.
tänään on kolmanneksi viimeinen kuntosali tunti. tämän jälkeen on enää pari jäljellä ennen kun jää tauolle. sitten pitää vaan alkaa lenkkeilemään. otan kaverin mukaan. tuolla ulkona ei ole kiva kävellä yksin pimeässä. pitää ottaa kaveri mukaan.
ensi viikon maanantaina kuntosalilla on tuo patteri. se tarkoittaa sitä että isoimilla painoilla tehdään. tosi tehokasta. tulee hyvä olo sen tunnin jälkeen. tänään voisi vähän meikata. laittaa meikki voidetta ja puuteria. haluan näyttää vähän nätimmältä tänään.
en ole nyt meikannut muutamaan päivään.
join äsken ison kupin mustaa kahvia. mä juon kahvia aina aamuisin yhden kupillisen. ja pari kuppia vihreää teetä päivän aikana.
nuorempana oli kauhea kahviholisti. join kahvin aina mustana. ja edelleen juon mustana. kahvi onneksi piristää hieman.
kun juon taas vihreää teetä niin en laita siihen ollenkaan sokeria tai maitoa. juon sen raakana. maistuu ihan hyvältä.
yksi mun kaveri soitti tuossa maanantaina. sillä on pikkujoulut ensi kuussa. ollaan kavereitten kanssa menossa sinne. poikaystävä tulee myös mukaan varmaan. ajattelin silloin taas juoda. siiderii ja lonkeroo. aijon jäädä yöksi sinne. mun kaveritkin jää.
lähtee sitten taas sunnuntaina takaisin karissimoon bussilla.
pikkujoulut on lauantaina. 13 joulu kuuta.
tulee varmasti hauskaa :) ja ihan kiva nähä sitä kaveria pitkästä aikaan. voisi sille ostaa jonkun joululahjan. varmaan suklaata.
kun tulee rahaa ensi kuussa niin pitää lähteä joulu lahja ostoksille. robbarista ajattelin ostaa kavereille lahjat. jotain pientä. suklaata myös siihen lisäksi. pitää keksiä jotain poikaystävälle lahjaksi. mutta. kyllä se selviää :)

iltapäivällä sähly.Tiistai 25.11.2014 07:58

heräsin jo tänään kuudelta. join juuri taas ison kupin kahvia ja ajattelin nyt päivittää blogini. eilenä oli ihan hyvä päivä. kävin kaupassa,olin ompelu ryhmässä. mun kaveri tekee siinä ryhmässä mulle ihanat säärystimet. se on joulu lahja mulle. ja kuntosalilla olin eilen illalla. oli hyvä tunti. meillä on aina naisten kuntosali ja sitä vetää pari ohjaajaa.
nyt on enää pari kertaa jäljellä ennen kun ryhmä jää tauolle. jatkuu sitten taas tammikuussa. aijon varmaan omalla ajalla käyä salilla tekemässä tai lenkkeilen. jompi kumpi. en aijo jättää liikuntaa.
tänään voisi katsoa animee :) mulla on aika paljon katsottavaa. mutta ei se mitään. pitäisi lukea myös tuo uusi mirai nikki manga.
minkä ostin viime perjantaina. tänään pitää aamulla katsoa lemmen viemää uusinta. jäi aika jännään kohtaan. iltapäivällä on taas sähly.
mun paras kaverikin on tulossa pelaamaan :) ollaan varmaan samassa joukkueessa. varmaan pelataan taas miehet vastaan naiset. viimeksi naiset voitti :) tänään yritetään uudelleen.
mun kaveri tulee taas illalla mun luokse katsomaan lemmen viemää.
se on ihanaa kun näen mun kavereita joka päivä :)
ihan parhaita kavereita. niille voi aina kertoa kaiken.
mä tuen niitä ja ne tukee mua. tänään varmaan maistuu ruoka. koitan syödä. toivottavasti on jotain hyvää.
mulla on tosi hyvä olo tällä hetkellä. aijon nauttia siitä. ja aijon olla positiivinen. ajattelin ehkä käydä lidlissä tänään. pitää vielä vähän miettiä. mun tekisi mieli ostaa sieltä suklaa donitseja. tai jotain muuta hyvää. pitää käydä pankki automaatin kautta. nostan pari kymppiä ja aijon rikkoa sen että saan kasaan 7 euroa.
pitää maksaa yksi kalenteri. eilenä katsoin taas huvikseni sinkku elämää. viidettä kautta. olen kohta katsonut sen taas loppuun.
mulla on yli viikon päästä taas psykologi. ensimmäinen joulukuuta.
pitää muistaa sanoa että uusii tuon leponex lääkeen niin saan sitten myöhemmin sitä. 5 päivä ensi kuuta tulee taas onneksi rahaa.
päätin että nyt ostan vasta ensi kuussa vaan joululahjat. ei mitään itselleni. katsoo sitten tuossa tamminkuussa jos silloin lähtisi shoppailemaan. kun alkaa alennus myynnit. koitan sinnitellä sinne asti. päätin että nyt en osta uutta laukkua tai kenkiä koska ostin juuri pari viikkoa sitten. jotain muuta voisi ostaa. ehkä vähän meikkejä voisi katsella. ja uusia stringejä ja alusvaatteita.
takkia mä en tarvi koska niitä mulla on paljon.
mutta. enköhän mä löyä sitten joatin kivaa. tänään pitää pestä taas pyykkiä. sitten kun pesukone on vapaa. pesen taas lakanat ja vaatteet. tiistai on ihan hyvä päivä pyykin pesulle. kun saa alku viikosta pestyä niin sitä ei tarvi sitten tehdä enää loppu viikosta.
voi olla että pesen pyyhkeet tuossa viikonloppuna koska olen luultavasti täällä tämän viikonlopun. sitten kun olen ollut tämän viikon viikonlopun täällä, niin ensi viikolla pääsee taas lomille.
poikaystävä on varmaan tulossa käymään viikonloppuna.
ja mun kaveri on täällä tämän viikonlopun. on sitten seuraa. paras kaveri lähtee lomille. näemme sitten taas sunnuntaina.

kuntosali :)Maanantai 24.11.2014 07:56

uusi viikko alkaa taas. heräsin jo tänään kuudelta. keitin äsken kahvia.
jotta heräisin. oli todella mukava viikonloppu poikaystävän luona. :)
näemme taas ensi viikon viikonlopppuna. olen varmaan täällä karissimossa nyt tämän viikonlopun.
oli ihanaa eilenä nähdä parasta ystävää :) katsottiin vino showta ja juteltiin. menin sitten taas yhdeksältä nukkumaan.
tänään olisi ohjelmassa kaupassa käynti, ompelu ryhmä ja kuntosali.
kivasti ohjelmaa tiedossa. ja on vähän tekemistä.
mun kaveri tekee mulle joululahjaksi säärystimet. valkoisen väriset missä on kimalletta. aijon käyttämään niitä kun on valmiit.
kiva mennä taas kuntosalille illalla. aijon tehdä tehokkaasti liikkeitä.
jotta tulee hiki ja hyvä olo sen jälkeen.
tästä on tulossa varmaan aika hyvä viikko :) on ohjelmaa. ja sitten viikonloppuna voi ottaa rennosti.
pitää käydä lenkkeilemässä viikon aikana. satoi tai paistoi.
saa samalla raitista ilmaa. olin pikkasen väsynyt tuossa eilenä. mua alkoi jopa kiukuttaa yhdessä vaiheessa. mutta se meni onneksi ohi.
varmaan johtui väsymyksestä ja juomisesta. mutta. nyt on hyvä olo taas. nukuin hyvin viime yön. tänään pitää juoda vihreää teetä. en juonut vihreää teetä viikonloppuna vaan tavallista teetä.
kohta sitäkin pitää ostaa lisää koska se loppuu kohta.
jee. tänään tulee taas salkkarit. pitää katsoa :)
ja uusi päivä. eilenä taas katselin sinkku elämää ajan kuluksi. nyt katson taas viidettä kautta. se on jännä ettei siihen sarjaan koskaan kyllästy. vaikka on katsonut kaikki jaksot sata kertaa. aina yhtä hyvä ja hauska. ajattelin alkaa katsomaan taas girls sarjaa alusta. mulla on sitä pari kautta dvdnä. tykkään kovasti siitä sarjasta.
jokin aikaa sitten katsoin kolmannen kauden.
mun silmä on parantunut. ei tarvinnut onneksi mennä sen takia lääkäriin. mun silmä varmaan ärtyi siitä kun laitoin ripsiväriä. mutta. semmoista sattuu välillä. huomenna on taas pyykki päivä. mulla on kivasti pyykkiä. mutta ihan hyvä että on huomenna niin saa ne pois alta ja sitten ei tarvi pestä viikkoon. sählykin on taas huomenna. mulla on pari mustelmaa jalassa. ne tuli viime kerralla. koitan nyt olla telomatta itseäni. varmasti hyvä peli tulossa. aijon olla taas puolustaja. viimeksi tein jopa pari maalia. mikä saavutus.
saa nähdä teenkö huomenna maaleja. sen näkee sitten.

sunnuntai.Sunnuntai 23.11.2014 11:05

ihmeellistä. olen jo tähän aikaan hereillä. söin äsken ruisleipää.
muistin jopa ottaa aamu lääkkeet. join eilenä. ei tullut huonoa oloa.
mikä on vaan hyvä. nyt pidän taas muutaman viikon taukoa juomisesta.
nukahdin jo kymmeneltä eilen illalla. nukahdin saman tien.
näin jotain untakin. tänään takasin karissimoon. on ollut mukava viikonloppu. poikaystävä vie mut illalla takaisin.
huomenna taas pitää mennä kuntosalille. arki alkaa taas. varmamsti mukava viikko tulossa :) koitan olla positiivinen.
pitää varmaan taas käydä kaupassa huomenna. tulee samalla lenkkeiltyä. animea voisi katsoa myös huomenna.
en näe huomenna lemmen viemää. pitää taas katsoa tiistai aamuna uusinta. salkkarit pitää katsoa huomenna.
on vähän väsynyt fiilis. varmaan illalla nukahdan saman tien. olen menossa parhaan kaverin luokse vielä tänä iltana. katsotaan vino show ohjelmaa. se on hauska. oon nähny kaikki jaksot.
en ole nyt nähnyt mun parasta kaveria koska hän on ollut kipeänä.
mun sipsi kiintiö on täynnä. tullut syötyä paljoa. nyt päätin etten vähään aikaan syö sipsiä. suklaata aijon syödä taas ensi viikon viikonloppuna. varmaan syön fazerin sinistä. mulla on se vielä syömättä. sain poikaystävältä sen. mulla on vielä jääkaapissa hampurilainen ja mikro ateria. en vielä tiedä että kumman aijon syödä. varmaan sen mikro ruoan. annan poikaystävälle sen hampurilaisen.

siiderii ja lonkeroo :PLauantai 22.11.2014 12:22

mun silmä on paljon parempi. alkaa paranemaan. kävin kyllä eilenä apteekissa hakemassa silmä tippoja varmuuden vuoksi.
mä olen nyt täällä poikaystävän luona. heräsin tunti sitten ja söin kolmiovoileivän ja teetä. hyvä aamu pala.
päätin etten olisi juonut tänä viikonloppuna mutta en voinut vastustaa kiusausta ja ostin siiderii ja lonkeroa. juon nyt illalla. alkoholi on mun ainoa pahe. siideri ja lonkero. ostin muutaman juoma. juon sillee ettei mulle tule huono olo. ostin sipsejä eilenä kaupasta ja ne oli semmoisia ettei maistunut miltään. pahvilta maistui. nyt tiedän ettetn jatkossa osta noita sipsejä. suklaatakin ostin ja olen syönyt sitä jonkin verran.
eilenä oli tullut rahaa niin sain maksettua pari laskua.
nyt on kaikki tän kuun laskut maksettu.
ruoka on maistunut mulle taas. mikä on hyvä juttu. ei ole nyt ollut semmoisia nälkä päiviä. fiilis on hyvä tällä hetkellä. kiva olla poikaystävän luona. ensi viikon viikonlopun olen karissimossa. mun pitää olla sielläkin joskus viikonloppuna etten ole aina lomilla.
nyt en kyllä syö mitään muutamaan tuntiin. on vähän ähky olo.
illalla aijon seuraavan kerran syödä. poikaystävä tykkäsi mun antamasta synttäri lahjasta. sen synttärit on joulukuussa mutta ajattelin antaa sen lahjan aikaisemmin. ostin sille fingerpori sarjakuva kirjan ja after eight suklaata. after eight suklaa on tosi hyvää. tänään voisi katsoa jotain animea. en vielä tiedä että mitä.
tänään aijon taas valvoa. varmaan kahteentoista asti.
ja huomenna nukun pitkään. ihanaa kun ei ole kiire minnekkään.
voi vaan olla. outoa kun ei tule enää bbtä. mutta. ensi syksynä varmaan taas. sitä odotellessa. salkkarit jää kohta tauolle.
mitä mä sitten katson? onneksi ne tulee sitten taas jossain vaiheessa. onneksi lemmen viemää ei jää koskaan tauolle. tulee telkasta ympäri vuoden. katsoin eilenä possen. oli aika hauska. sai nauraa. duudsonit on ihania. pitää taas katsoa seuraava jakso ensi viikolla.

silmä tulehdus.Perjantai 21.11.2014 08:24

se olisi taas perjantai :) viikonloppu edessä. olen menossa taas poikaystävän luokse. oon nyt ollut neljä viikonloppua putkeen lomilla.
ajattelin että ensi viikon viikonloppuna olisin täällä karissimossa.
viikot on mennyt tosi nopeasti.
eilenä oli ihan mukava päivä. ei ollut kauheasti ohjelmaa. sai vähän levätä. olen varmaan menossa tänään lääkäriin kun mun silmä on tulehtunut. saisi jotain lääkettä. mulla on ollut semmoista vihlovaa kipua silmässä. eikä se ole vielä parantunut. ohjaajat lupasi soittaa lääkäriin ja varata mulle ajan tänään.
mua ei onneksi jännitä yhtään. eikä pelota. hyvin se menee.
tänään aijon antaa poikaystävälle sen synttärilahjan. kun käyn kaupassa tänään niin pitää ostaa siihen vielä jokin suklaa juttu.
ja itselle pitää ostaa suklaata. en aijo juoda viikonloppuna. ei ole semmoista fiilistä että pitäisi juoda. ostan taas limsaa ja kivennäisvettä viikonlopuksi. ne on ihan hyviä juomia. suklaata varmaan tulee taas syötyä viikonloppuna. tänään on naisten ryhmä. saa nähdä mitä tehdään. se on tuossa aamulla.
eilenä katselin taas sinkku elämää. neljättä kautta. en keskinyt mitään muuta tekemistä. mä oon varmaan nähnyt kaikki sinkku elämää jaksot sata kertaa. eikä niihin koskaan kyllästy.
aina yhtä hauskoja. aloitin myös lukemaan ranma mangaa ihan alusta. koitin katsoa animea mutta en jostain syystä pystynyt keskittymään. pitää yrittää katsoa viikonloppuna.
tänään on tullut vissiin jo rahaa. pitää käydä katsomassa. jos on tullut rahaa niin aijon maksaa pari laskua tänään pois alta.
sitten taas näkee paljon on rahaa sen jälkeen.
mulla on tosi hyvä fiilis :) varmaan johtuu siitä kun viikoloppu alkaa ja saa viettää aikaa poikaystävän kanssa.
en nähnyt vielä parasta kaveria eilenä. me näemme sitten taas sunnuntaina. luvattiin että tekstaillaan viikonlopun aikana.
mulla on taas vaate kriisi. mä en tiedä että mitä laitan tänään päälle. laukun tiedän minkä otan käyttöön. se on se mun uusi pinkki laukku. tänään en varmaan jaksa meikata. tai no. pitää vielä miettiä. poikaystävä tulee hakemaan mut vasta illalla kun pääsee töistä. käydään samalla kaupassa ostamassa ruokaa.
kohta pitää ottaa taas aamulääkkeet. mä olen tyytyväinen tohon mun lääkitykseen. auttanut tosi paljon. ei ole tarvinut nostaa tai mitään. joudun varmaan syömään noita masennus lääkkeitä vielä jonkin aikaa. leponexia taas joudun syömään mun koko elämän ajan. ei se haittaa. jos mä en söisi leponexia niin olisin jo osastolla hoidossa. leponex on hyvä lääke. joutuu tosin käymään verkokeissa kerran kuussa mutta siihen on onneksi tottunut.
aijon ottaa tänään käyttöön mun uudet ranne korut. perjantain kunniaksi. vähän bling bling :)