IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

keskiviikko.Keskiviikko 26.11.2014 08:07

viikon puoli väli. kohta olisi taas viikonloppu. ole varmaan täällä karissimossa. eilenä oli hyvä päivä. katselin sinkku elämää ja girls sarjaa. makoilin vaan sohvalla. meillä oli eilenä sähly. jätkät voitti. parilla maalilla. mutta. siinä sai ainakin liikuntaa jos ei muuta.
tänään on ohjelmassa paja ja kuntosali illalla.
ruoka on maistunut onneksi. olen jopa syönyt välipaloja.
eilenä mua vähän itketti. mutta se helpotti oloa. en ollut itkenyt pitkään aikaan. mutta nyt on taas hyvä olo. sain eilenä pestyä pyykkiä.
aijon varmaan pestä noi mun pyyhkeet tuossa viikonloppuna.
kun on aikaa. tänään aamulla ei ole mitään ohjelmaa. olen varmaan koneella ja katson girls sarjaa.
en jaksanut eilenä käydä missään. makoilin vaan sohvalla viltin alla.
meinasin käydä lidlissä. perjantaina voisi käydä siellä hakemassa suklaa donitsin. ajattelin myös ostaa irtokarkkeja koska en ole syönyt niitä pitkään aikaan. sipsiä en osta. mun kiintiö on täynnä. mulla on vielä syömättä toi fazerin suklaa levy minkä sain poikaystävältä. koitan syödä sen viikonlopun aikana. mun pitäisi siivota vähän tätä kämppää. mulla on jopa kiva tiski vuori. tiskaan tänään jossain vaiheessa.
tänään on kolmanneksi viimeinen kuntosali tunti. tämän jälkeen on enää pari jäljellä ennen kun jää tauolle. sitten pitää vaan alkaa lenkkeilemään. otan kaverin mukaan. tuolla ulkona ei ole kiva kävellä yksin pimeässä. pitää ottaa kaveri mukaan.
ensi viikon maanantaina kuntosalilla on tuo patteri. se tarkoittaa sitä että isoimilla painoilla tehdään. tosi tehokasta. tulee hyvä olo sen tunnin jälkeen. tänään voisi vähän meikata. laittaa meikki voidetta ja puuteria. haluan näyttää vähän nätimmältä tänään.
en ole nyt meikannut muutamaan päivään.
join äsken ison kupin mustaa kahvia. mä juon kahvia aina aamuisin yhden kupillisen. ja pari kuppia vihreää teetä päivän aikana.
nuorempana oli kauhea kahviholisti. join kahvin aina mustana. ja edelleen juon mustana. kahvi onneksi piristää hieman.
kun juon taas vihreää teetä niin en laita siihen ollenkaan sokeria tai maitoa. juon sen raakana. maistuu ihan hyvältä.
yksi mun kaveri soitti tuossa maanantaina. sillä on pikkujoulut ensi kuussa. ollaan kavereitten kanssa menossa sinne. poikaystävä tulee myös mukaan varmaan. ajattelin silloin taas juoda. siiderii ja lonkeroo. aijon jäädä yöksi sinne. mun kaveritkin jää.
lähtee sitten taas sunnuntaina takaisin karissimoon bussilla.
pikkujoulut on lauantaina. 13 joulu kuuta.
tulee varmasti hauskaa :) ja ihan kiva nähä sitä kaveria pitkästä aikaan. voisi sille ostaa jonkun joululahjan. varmaan suklaata.
kun tulee rahaa ensi kuussa niin pitää lähteä joulu lahja ostoksille. robbarista ajattelin ostaa kavereille lahjat. jotain pientä. suklaata myös siihen lisäksi. pitää keksiä jotain poikaystävälle lahjaksi. mutta. kyllä se selviää :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.