IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Siskon luokse huomenna. :)Perjantai 12.04.2024 04:41

Vihdoinkin alkaa viikonloppu on ollut vauhdikas viikko hyvin jaksoin kaikki arkipäivät nopeasti tää aika vaan menee aurinko myös piristänyt mun viikkoa kivasti eilenäkin paistoi. Olen menossa huomenna siskon luokse yökylään ei olla nähty pitkään aikaan käydään ulkona jossain syömässä ollaan ja höpötellään siinä se viikonloppu menee kivasti vähän vaihtelua.
Ajattelin tänään ajella vähän sähköpotkulaudalla nyt kun kaikki jäät ja lumet ovat sulaneet se pitää laittaa lataukseen. Katsoo kauan akku kestää vielä siinä ja katson jos tuo lauta kestää vielä tämän kesän ja syksyn niin ensi vuonna ostan uuden laudan keväällä saa kyllä rahat säästettyä siihen ei ongelmaa. Heräsin tuossa vähän ennen neljää no ei se mitään nukun vaikka päikkärit tänään myöhemmin jos nukuttaa aamukahvin juon hetken päästä. Hyvä olo ja fiilis jatkuu elämä tuntuu aika kivalta tällä hetkellä. Kaikkea kivaa tiedossa ja vappu lähestyy myös meillä on töissä vappujuhlat silloin tiistaina juodaan simaa ja syödään munkkeja. Mä rakastan munkkeja todella hyviä niitä pitää syödä aina vappuna kun niitä on. Katsoo sitten jos työpäivän jälkeen silloin menisin poikaystävän luokse toiseksi vappu päiväksi se olisi kiva. Tästä tulee kiva päivä menen kaverin luokse iltapäivällä kylään keritään nähdä vielä.
Otan nyt aamulääkkeet ja hyvät perjantai musat soimaan. Pääsee nauttimaan viikonlopusta en juo alkoholia eikä mun edes tee mieli mikä on hyvä. Säästää siinäkin muutaman euron kun ei osta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.