IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Siskon luokse huomenna. :)Perjantai 12.04.2024 04:41

Vihdoinkin alkaa viikonloppu on ollut vauhdikas viikko hyvin jaksoin kaikki arkipäivät nopeasti tää aika vaan menee aurinko myös piristänyt mun viikkoa kivasti eilenäkin paistoi. Olen menossa huomenna siskon luokse yökylään ei olla nähty pitkään aikaan käydään ulkona jossain syömässä ollaan ja höpötellään siinä se viikonloppu menee kivasti vähän vaihtelua.
Ajattelin tänään ajella vähän sähköpotkulaudalla nyt kun kaikki jäät ja lumet ovat sulaneet se pitää laittaa lataukseen. Katsoo kauan akku kestää vielä siinä ja katson jos tuo lauta kestää vielä tämän kesän ja syksyn niin ensi vuonna ostan uuden laudan keväällä saa kyllä rahat säästettyä siihen ei ongelmaa. Heräsin tuossa vähän ennen neljää no ei se mitään nukun vaikka päikkärit tänään myöhemmin jos nukuttaa aamukahvin juon hetken päästä. Hyvä olo ja fiilis jatkuu elämä tuntuu aika kivalta tällä hetkellä. Kaikkea kivaa tiedossa ja vappu lähestyy myös meillä on töissä vappujuhlat silloin tiistaina juodaan simaa ja syödään munkkeja. Mä rakastan munkkeja todella hyviä niitä pitää syödä aina vappuna kun niitä on. Katsoo sitten jos työpäivän jälkeen silloin menisin poikaystävän luokse toiseksi vappu päiväksi se olisi kiva. Tästä tulee kiva päivä menen kaverin luokse iltapäivällä kylään keritään nähdä vielä.
Otan nyt aamulääkkeet ja hyvät perjantai musat soimaan. Pääsee nauttimaan viikonlopusta en juo alkoholia eikä mun edes tee mieli mikä on hyvä. Säästää siinäkin muutaman euron kun ei osta.

Salitreenit jatkuu koko kesän ajan.Torstai 11.04.2024 04:41

Ollut vauhdikas ja hyvä viikko olo on tuntunut todella hyvältä mistä olen nauttinut niin paljon varmaan myös tämä kevät mikä piristää kun on enemmän auringon valoa ja lämmintä. Töitä on ollut jonkin verran taas tällä viikolla ja olin kahviossa eilenä hommissa päivä meni mukavasti ja nopeasti nyt mä osaan tehdä vaikka mitä kun olen jo monta kertaa ollut siellä menen taas ensi viikon tiistaina kun mua pyydettiin menen mielelläni sinne tulee mun kanssa tuttu työkaveri niin hyvin pärjäämme siellä sitten kahdestaan. Mä olen todella iloinen siitä että olen päässyt tuonne kahvioon töihin Ihan yksi parhaimmista asioista mun elämässä tällä hetkellä mä nautin siitä työstä. Sekin piristää myös kun on kivat työkaverit siinä samalla joiden kanssa tehdä töitä ja tulemme hyvin toimeen keskenämme. Heräsin tänään ennen herätyskelloa no ei se mitään aloin vaan keittämään kahvia tänään taas siivotaan aamusta ja pesen pyykkiä hyvin on aikaa tehdä ne. Onneksi pesukone toimii tällä hetkellä niin helpottaa paljon pyykinpesua. Ruoaksi teen tänään kanakastiketta ja riisiä hyvä ja terveellinen ruoka tälle päivälle. Olin salilla eilenä taas treenaamassa mikä teki todella hyvää päätin että aijon treenata pari kertaa viikossa myös koko kesän ajan se on kätevää kun kuntosali on kävelymatkan päässä kävelee alle viidessä minuutissa. Alan käymään maanantaisin ja keskiviikkoisin niin kuin ennenkin iltaisin kun silloin mulla on aikaa. Haluan että kroppa on hyvässä kunnossa sekä aijon pitää mun kunnosta huolta nyt pääsee myös kunnolla lenkkeilemään kun lumet ja jäät ovat sulaneet. Otan aamulääkkeet ja vien hetken päästä pyykit tästä tulee hyvä päivä saa nähdä millainen sää on tänään toivottavasti hyvä varmasti lämmin ilma. Onneksi sai nyt käyttöön kevät takin en enää jaksa talvivaatteita.

Onneksi mulla on litteä vasta.Tiistai 09.04.2024 05:39

Viikko alkanut kivasti eilenä oli hyvä päivä kävin verikokeissa ja mukavaa kävellä sinne terveyskeskukseen kun aurinko lämmitti ja paistoi. Otin kevät takin käyttöön ja pääsin kunnolla kokeilemaan noita mun uusia vogue merkkisiä aurinkolaseja hyvin näki niillä. Hyvät salitreenit oli eilenä illalla treenasin vatsa ja jalkalihaksia. Mulla on silleen hyvä tuo vatsan alue ettei siinä ole ollenkaan läskiä. Litteä vatsa mistä olen erittäin tyytyväinen treenaan sitä melkein aina kun olen salilla jos syön liikaa jotain niin sitten se välillä pömpöttää mutta häviää onneksi seuraavana päivänä. Jalkalihaksia treenaan aina salilla mulla ne on todella hyvät ja kun lenkkeilen paljon niin jalatkin on hyvässä kunnossa jaksaa liikkua niillä. Työpäivä taas tänään innolla olen menossa sinne ja kivaa nähdä kaikki työkaverit saa nähdä olenko huomenna sitten menossa kahvioon töihin se selviää tänään. Olisi ihan mukavaa mennä sinne taas hommiin niin päiväkin menisi kivasti taas siellä olen oppinut paljon kaikkea. Mukavaa ja rentoa hommaa mistä todellakin tykkään. Sählypelit tänään iltapäivällä mistä olen todella innoissani kivaa päästä pelaamaan pitkästä aikaan. Saa nähdä millaiset joukkueet on taas tänään yritän tehdä monta maalia taas ja aijon olla hyökkääjä. Olo tällä hetkellä tuntuu todella hyvältä ahdistusta ei ole ollut onneksi yhtään ja kun sai levättyä viime viikonlopun eikä ole juonut yhtään alkoholia. Otan hetken päästä aamulääkkeet aamukahvi herätti onneksi tänä aamuna katson kohta vaatteet töihin. Pieni vaatekriisi mitä puen tänään päälle. Tästä tulee hyvä päivä paljon tekemistä tänään.
Päätin jo tänään herätä puoli viideltä menen aina ajoissa nukkumaan ja herään aikaisin tykkään olla aamuvirkku aamut alkaa aina hyvin käyntiin isolla kupillisella mustaa kahvia ja se kofeiini määrä riittää koko päivän ajaksi. En juo enempää kahvia päivän aikana juon sitten enemmän vihreää teetä. Sen olen kyllä huomannut että jos en juo sitä kahvia aamulla niin mulle tulee pää kipeäksi olen tavallaan riippuvainen kahvista. Alan taas jakamaan viikonlääkkeitä dosettiin ei tarvitse hakea mitään lääkettä kaikki riittävät. Masennuslääkettä haen seuraavan kerran tuossa toukokuussa. Onneksi saan aina kolmen kuukauden masennuslääkkeet niin ei tarvitse hakea niitä jatkuvasti. Olo ja fiilis tuntuu hyvältä onneksi sain vaan viikonlopun olla ja levättyä. Olin itseni kanssa koko viikonlopun ja se tekee aina tavallaan hyvää kun ei nähnyt kauheasti ketään.
Verikoe päivä jälleen puoli yhdeltä on aika tänään pitäisi olla aika lämmin ja auringon pitäisi paistaa ihan parasta. Aijon ottaa kevät takin sitten käyttöön ihanaa kun pääsee noista talvivaatteista eroon. Pesin jo eilenä pyykit niin tämän aamun voi ottaa ihan rennosti. Näen taas kaveria myöhemmin tänään ei nähty viikonloppuna koska se oli reissussa nyt näemme taas joka päivä melkein tällä viikolla. Musta on kivaa elää tätä arkea kaverin kanssa ja ollaan samassa paikassa töissä olemme myös naapureita. Mä voin aina kertoa sille mun huolet ja murheet luotan siihen ollaan tunnettu monta vuotta. Saltreenit tänään illalla ja nyt jaksaa treenata ihan täysillä. Teen semmoiset treenit että tuntuu huomenna pääsee pitkästä aikaan pelaamaan sählyä mitä odotan jo innolla. Päätin että tämän kuun yritän elää terveellistä elämää. Jätän alkoholin ja sokerin pois ja katson mitä syön sekä aijon lisätä niin paljon liikuntaa kun vaan pystyy. Haluan vaan että mieli ja kroppa ovat hyvässä kunnossa ja jaksaa tätä arkea.
Mä väsyn ja ahdistun aika nopeasti jos juon alkoholia olen taas sen vihdoinkin huomannut. En mielelläni kauheasti halua sitä oloa nyt kun kaikki on vihdoinkin taas hyvin.

Olo tuntuu hyvältä :)Sunnuntai 07.04.2024 05:49

Viikonloppu mennyt ihan mukavasti onneksi voi vielä ottaa tämän päivän rennosti ennen kun alkaa uusi viikko. Huomaa että olo on hyvä tällä hetkellä nautin siitä olen oma iloinen itseni tällä hetkellä mikään ei masenna mua. Aijon vaan unohtaa kaikki huolet ja murheet sekä keskittyä vaan tähän hyvää oloon. Tein semmoisen päätöksen että en juo yhtään alkoholia tässä kuussa kokeilen miltä se tuntuu tekee ihan hyvää varmasti ja siinä säästää rahaa. Mulle tuli alkoholista viimeksi aika huono olo ja nuo vatsakivut en enää halua sellaista. Hyvä etten juonut viiniä olisi tullut vielä entistä huonompi olo. Otan hetken päästä aamulääkkeet ja mietin alanko pesemään pyykkiä vai vasta huomenna? Mietin hetken ja mun pitää tehdä kauppalappu koska olen menossa kauppaan tänään.
Eilenä ei tullut onneksi enää lunta haluan jo että ne sulaisi pois ja että aurinko vaan paistaisi. Luin kyllä uutisista että lämpö alkaa tulla pikkuhiljaa ihanaa kesä lähestyy. Huomenna salitreenit innolla sitten sinne katson nuo treenivaatteet valmiiksi ja aijon huomenna vetää ihan täysiä niin että tuntuu kropalle tekee niin hyvää odotan myös innolla ensi viikon sählypelejä kun viimeksi en ollut pelaamassa. Verikoe päivä huomenna mulla on aika kahdentoista jälkeen. Mun pitää käydä joka kuukausi leponex lääkkeen takia onneksi olen tottunut. Pakko kyllä sanoa että leponex on ihan paras lääke auttaa todella paljon tähän mun sairauteen. Välillä kun tulee huonoja päiviä niin leponex lääke ei silloin välttämättä auta niin joutuu sitten ottamaan sen rauhoittavan lääkkeen. Uskon että tulee nyt paljon kivoja päiviä kun olokin tuntuu tällä hetkellä niin hyvältä. Hetki ja päivä kerrallaan vaan.
Mukavaa kun on viikonloppu saa olla ja levättyä niin jaksaa ensi viikon. Olo on ollut edelleen hyvä mistä olen nauttinut ahdistusta, masennusta, tai harhoja ei ole onneksi viime päivinä ollut mikä on hyvä juttu. En ole onneksi joutunut syömään noita rauhoittavia lääkkeitä viime aikoina.
Aamu ja iltalääkkeet auttavat paljon mun oloon ne lievittää ahdistusta ja rauhoittavat sitten illalla ennen kun menen nukkumaan ja leponex lääke on hyvä siihen että saa nukuttua joka yö. Eilenä oli rento päivä nukuin parin tunnin päikkärit ja kävin tokmannilla ostin sieltä kynsilakan poistoainetta ja muumi teetä. Loppu illan katsoin netflixistä sinkkuelämää sarjaa taas mikä on niin paras kohta eka kausi katsottu. No niin sain laskut eilenä maksettua ja siirrettyä 70 euroa säästötilille. Rahaa jäi vielä kivasti tilille niin hyvin pärjää sillä huhtikuun. Onneksi raha asiat ovat hyvässä kunnossa ja sen olen oppinut että kaikki ylimääräinen vaan säästötilille. Sekä siitä tulee aina hyvä mieli kun saa kaikki laskut maksettua. Pitää varmaan käydä lidlissä tänään kahvia ostaa lisää. Ostan aina tuota intenso kahvia mikä maksaa vaan pari euroa onneksi kahvin hinta ei ole viime aikoina noussut. Silloin muutama vuosi sitten sen hinta nousi jatkuvasti pelkäsi sitä voiko enää kohta ostaa kahvia. Mulla menee kahvia vaan yksi kuppi päivässä ja se on aamukahvi. Olen huomannut jos juon kofeiinia iltapäivällä tai illalla niin en saa unta. Tykkään paljon enemmän vihreästä teestä sitä juon mielelläni enemmän kun kahvia siinä ei ole niin kauheasti sitä kofeiinia.
Tarkistin mun lääkkeet niin kaikkia on niin ensi viikolla ei tarvitse hakea mitään hain pari päivää sitten leponexit. Riittävät muutamalle viikolle ja mulla on verikokeet taas ensi viikon maanantaina päivällä. Tästä tulee hyvä päivä ei ole kiire minnekkään. Aamulenkille menen tuossa myöhemmin niin tulee askelia ja saa raitista ilmaa. Eilenä tuli taas kivasti lunta no toivotaan ettei tule enempää. Haluan jo että kaikki lumet sulaa ja aurinko vaan lämmittäisi.

Hammaslääkäriin tässä kuussa.Perjantai 05.04.2024 05:44

Ihanaa kun on taas perjantai ja viikonloppu alkaa. Eilenä oli hyvä päivä sain siivottua, kävin apteekissa niin nyt on taas leponex lääkettä ja kaupassa ostin jäätelöä, sipsiä ja muistin sen vihreän teen. Upea ilma eilenä niin pakko oli lähteä lenkille aurinko lämmitti kivasti ja otin käyttöön nuo mun uudet Vogue merkkiset aurinkolasit hyvin kyllä näki niillä. Parhaat aurinkolasit tähän mennessä ja oli aika kalliit no ne kestää sen parisen vuotta ainakin kannatti ostaa en kadu. Muistin eilenä että mulla on taas hammaslääkäri tämän kuun lopulla paikkaavat yhden reiän. Onneksi pääsee tutulle hammaslääkärille toivon ettei sieltä sitten tulisi niin isoa laskua no saan sen kyllä heti maksettua onneksi on rahat siihen laskuun kun se tulee. Alan tässä kohta maksamaan laskuja pois vuokran maksan nyt sain sen pari päivää sitten. Kelalta tullut rahaa taas tänään niin selviää siirrän nyt sen 70 euroa säästötilille. Olo on onneksi nyt parina päivänä ollut hyvä vatsakipujen jälkeen alkuviikko oli aika rankka kun vatsa oli huonossa kunnossa. Olen taas iloinen oma itseni ja pakko sanoa että olen onnellinen tällä hetkellä. Moni asia tekee mut onnelliseksi huomannut vihdoinkin sen taas loppu ja alkuvuosi oli mulle todella rankkaa aikaa taas mutta mä onneksi selvisin siitä silloin tuntui että kaikki romahtaa. Elän taas hetken ja päivän kerrallaan tätä elämää koskaan ei voi tietää että mitä tapahtuu. Aijon nyt keskittyä hyviin asioihin mitä on.
Innostuin eilenä katsomaan pari jaksoa House sarjaa olen toisella kaudella siitä on tullut mun lempi sarja viikonloppuna pitää katsoa lisää sitä ja sinkkuelämää myös. Otan aamulääkkeet nyt ja voisin tarkistaa millainen sää on tänään koska haluan mennä lenkille iltapäivällä
toivon että lunta ei nyt tulisi enempää talvi taas tuli yllättäen.

Kaurapuuro auttoi vatsaan.Torstai 04.04.2024 05:15

Vatsa parani kun söin melkein kaksi päivää kaurapuuroa se jotenkin vaan rauhoitti sen ja kivut hävisivät samantien. Positiivinen yllätys! Täytyy jatkossa syödä sitten kaurapuuroa jos vatsa menee huonoon kuntoon mä luulen että johtui siitä kun tuli syötyä viikonloppuna vaikka mitä ja siihen päälle vielä alkoholia niin vatsa ei tykännyt. Päätin etten juo alkoholia taas vähään aikaan. Menin eilenä töihin ja oli salitreenit illalla. Piristi päivää kun näki kaikki työkaverit sekä pääsi treenaamaan taas.
Tänään mulla ei ole muuta kuin siivoilua, lenkkeilyä sekä käyn kaupassa ja siellä apteekissa. Kävin kaupassa eilenä mutta unohdin ostaa sitä teetä kaiken muun muistin ostaa. Asumistuki on tullut tänään ja huomenna tulee lisää rahaa niin pärjää. Saa siirrettyä säästötilille rahaa myös mikä on kiva niin summa sitten kasvaa. Alan myös säästämään siihen jos päästään kaverin kanssa desuconiin kesällä tässä kuussa tulee liput myyntiin niin kaveri lupasi hommata ne. Ne liput menee varmasti äkkiä niin saa nähdä saadaanko ne toivon ainakin olisi aika kiva. Haluan niin päästä taas desuconiin ja shoppailemaan sinne. Syksyllä olisi tarkoitus lähteä kavereiden kanssa sitten laivalle niin sinne pitää myös alkaa säästämään rahaa no mulla on onneksi koko kesä aikaa sitten säästää. Oltiin laivalla viimeksi vuonna 2019 oli kiva laivareissu hienoja muistoja siitä. Alan tässä kohta alkaa siivota ja pesemään pyykkiä hyvin on koko aamu aikaa hoitaa ne niin loppupäivän voi ottaa rennosti en ole tänä viikonloppuna menossa mihinkään olen ihan kotona ajattelin katsoa paljon netflixiä viikonloppuna koska siellä on katsottavaa se oli kiva yllätys kun sinkkuelämää sarja oli tullut sinne paras sarja!

Maha ollut kipeä.Keskiviikko 03.04.2024 05:18

Mulla on ollut maha pari päivää kipeä menin eilenä töihin, mutta jouduin lähtemään kotiin lepäämään kipujen takia. En ole oksentanut tai ripuloinut yhtään niin se ei ole mikään vatsatauti mietin että johtuuko se ehkä stressistä? Tai siitä kun pääsiäisenä tuli ehkä liikaa juotua ja syötyä niin vatsa ei siitä tykännyt en ole vielä päättänyt menenkö töihin tänään katson miten tää aamu etenee ja tuleeko vielä kovat kivut. En mennyt eilenä sählyäkään pelaamaan mä vaan lepäsin koko iltapäivän ja illan.
Olen onneksi saanut hyvin nukuttua joka yö niin ei silleen väsytä pahasti.
En ole vieläkään käynyt apteekissa pitäisi hakea leponexit no ne kerkiää hakea vaikka sitten loppuviikosta mulla on verikokeet taas ensi viikon maanantaina. Piikille taas leponex lääkkeen takia joka kuukausi olen onneksi jo tottunut siihen ja mä en pelkää mitään neuloja. Netflixiin oli tullut sinkkuelämää sarja niin aloin taas katsomaan uudestaan sitä olen nähnyt sen sarjan todella monta kertaa mutta se on vaan niin hyvä. Kerkesin katsoa kolme ekaa jaksoa varmaan viikonloppuna tulee katsottua lisää kun on aikaa. Rahaa tulee huomenna ja ylihuomenna saa maksettua laskuja pois sekä kivaa saada siirrettyä 70 euroa sitten säästötilille. Onneksi raha asiat ovat kunnossa niin sekin tuo iloa elämään. Kyllä raha tekee mut onnelliseksi jos sitä on myönnän. Sekä siitä tulee aina hyvä mieli kun saa aina joka kuukausi maksettua kaikki laskut pois kuten puhelinlaskun ja vuokran. Mun pitää tosiaan kohta siivota tuo vaatekaappi ja kaivaa kaikki kesävaatteet esiin ja samalla katsoa heitänkö jotain vaatteita pois mitä en tarvitse kesällä shoppailen uusia vaatteita ajattelin uudet bikinit hankkia jos löydän jotkut kivat. Tässä on vielä pari kuukautta aikaa treenata bikinikuntoon kunnon treeniä vaan niin kroppa näyttää sitten hyvältä ja aijon koko kesän käydä treenaamassa salilla se on mun yksi tavoite. Otan nyt aamulääkkeet ja alan tiskaamaan mulla on kiva tiskivuori. Huomenna aijon sitten heti aamusta siivota ja pestä pyykkiä.

Huhtikuu. Nopeasti nää kuukaudet menee.Maanantai 01.04.2024 03:44

Mukavaa kun on ollut vähän erilaisempi viikonloppu ja pitempi olin poikaystävän luona torstaista sunnuntaihin ihanan kiireetön pääsiäinen. Valvottiin, nukuttiin, saunottiin, juotiin alkoholia itse tällä kertaa vaan siideriä ja lonkeroa poikaystävä joi viinaa, niin sille tuli pieni krapula seuraavana päivänä itselle tuli vaan väsymys. Ajattelin taas että en aijo juoda alkoholia taas hetkeen ehkä parempi niin ja siinä säästää rahaa. Uusi viikko alkaa ja voin sanoa että olo tuntuu hyvältä ainakin tällä hetkellä alan jakamaan viikon lääkkeitä dosettiin niin pitää hakea leponexia lisää ajattelin mennä tänään jo käymään apteekissa hakemassa ne koska mulla on aikaa. Taas vaihtui kuukausi nyt alkaa jo huhtikuu nopeasti meni maaliskuu kesä alkaa lähestyä kovaa vauhtia. Tällä viikolla tulee rahaa taas ja laskin että saan siirrettyä säästötilille sen 70 euroa. Hyvä niin summa nousee pikkuhiljaa taas ja nyt mulla on shoppailu kielto hetken koska mulla meni melkein 500 euroa noihin silmälaseihin ja aurinkolaseihin sekä tuli ostettua sen Adidas huppari mikä maksoi 50 euroa. Eiköhän ne tuo mulle iloa joksikin ajaksi mutta sen mä tiedän kun kesä tulee niin varmasti tulee shoppailtua uusia kesävaatteita se on varmaa. Onneksi olen pienikokoinen niin löydän helposti kivoja vaatteita toppeja ajattelin ostaa ainakin lisää koska omistan vaan pari tällä hetkellä sekä myös mekkoja. Heräsin äsken enkä saanut enää unta join kahvit äsken aijon varmaan myöhemmin nukkua päikkärit kun on aikaa. Huomenna arki alkaa menen töihin ja saa nähdä onko meillä sählyä iltapäivällä.
Salille en ole menossa tänään treenaamaan aijon ottaa vielä tämän päivän rennosti seuraavat salitreenit ovat taas ylihuomenna.
Pyykkiä pitäisi pestä vien ne hetken päästä niin saa hoidettua samantien niitä aina tulee viikonlopun jälkeen. Maanantai on aina mun pyykkipäivä ja torstai.