IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Huhtikuu. Nopeasti nää kuukaudet menee.Maanantai 01.04.2024 03:44

Mukavaa kun on ollut vähän erilaisempi viikonloppu ja pitempi olin poikaystävän luona torstaista sunnuntaihin ihanan kiireetön pääsiäinen. Valvottiin, nukuttiin, saunottiin, juotiin alkoholia itse tällä kertaa vaan siideriä ja lonkeroa poikaystävä joi viinaa, niin sille tuli pieni krapula seuraavana päivänä itselle tuli vaan väsymys. Ajattelin taas että en aijo juoda alkoholia taas hetkeen ehkä parempi niin ja siinä säästää rahaa. Uusi viikko alkaa ja voin sanoa että olo tuntuu hyvältä ainakin tällä hetkellä alan jakamaan viikon lääkkeitä dosettiin niin pitää hakea leponexia lisää ajattelin mennä tänään jo käymään apteekissa hakemassa ne koska mulla on aikaa. Taas vaihtui kuukausi nyt alkaa jo huhtikuu nopeasti meni maaliskuu kesä alkaa lähestyä kovaa vauhtia. Tällä viikolla tulee rahaa taas ja laskin että saan siirrettyä säästötilille sen 70 euroa. Hyvä niin summa nousee pikkuhiljaa taas ja nyt mulla on shoppailu kielto hetken koska mulla meni melkein 500 euroa noihin silmälaseihin ja aurinkolaseihin sekä tuli ostettua sen Adidas huppari mikä maksoi 50 euroa. Eiköhän ne tuo mulle iloa joksikin ajaksi mutta sen mä tiedän kun kesä tulee niin varmasti tulee shoppailtua uusia kesävaatteita se on varmaa. Onneksi olen pienikokoinen niin löydän helposti kivoja vaatteita toppeja ajattelin ostaa ainakin lisää koska omistan vaan pari tällä hetkellä sekä myös mekkoja. Heräsin äsken enkä saanut enää unta join kahvit äsken aijon varmaan myöhemmin nukkua päikkärit kun on aikaa. Huomenna arki alkaa menen töihin ja saa nähdä onko meillä sählyä iltapäivällä.
Salille en ole menossa tänään treenaamaan aijon ottaa vielä tämän päivän rennosti seuraavat salitreenit ovat taas ylihuomenna.
Pyykkiä pitäisi pestä vien ne hetken päästä niin saa hoidettua samantien niitä aina tulee viikonlopun jälkeen. Maanantai on aina mun pyykkipäivä ja torstai.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.