IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Mukavasti mennyt viikonloppu :)Sunnuntai 31.01.2016 11:22

Mukavasti on mennyt viikonloppu poikaystävän luona. Oon nukkunut aika paljon. Ja herkutellut. Eilenä saunottiin. Oli hyvät löylyt.
Eilenä illalla menin jo nukkumaan puoli kahdeksan aikaa. Sanoin vaan että lepään hetken, mutta nukahdin. Heräsin sitten siihen kun poikaystävä oli tulossa nukkumaan. Äsken join teetä ja söin leipää.
Ajattelin nyt päivittää blogia. En nyt keksi muutakaan tekemistä tällä hetkellä. Tai no alan varmaan kohta katsomaan gossip girl sarjaa varmaan. Ostin perjantaina kaupasta alkoholittoman siiderin.
Oli aika hyvää. Ajattelin niitä juoda jatkossa. Se on hyvä että niissä ei ole alkoholia. Se on vähän kuin limsaa.
Oon syönyt viikonlopun aikana sipisä ja suklaata. Enempää en aijo syödä. Kiintiö on täynnä. Sain poikaystävältä synttäri lahjaksi suklaata ja pähkinä pussin. Syön ne vasta sitten ensi viikon viikonloppuna.
Fiilis on hyvä tällä hetkellä. Ei ole iskenyt onneksi huonoa oloa.
Jaksaa taas ensi viikon kun oon vaan levännyt tämän viikonlopun.
Verikokeet on ensi viikolla. En vaan vielä tiedä että mikä päivä ja monelta. Saan ohjaajalta sen ajan sitten.
Toivottavasti se aika on joskus päivällä eikä aamulla.
No sen näkee sitten. Voisi pikku hiljaa laittamaan noita tavaroita kassiin. Ja katsoa samalla olenko pakannut kaiken.
Ei sitten illalla tarvi pakkailla. Lähtee sitten vaan. Poikaystävä vie mut tuossa takaisin viiden aikaan illalla. Käyn suihkussa, olen koneella ja loppu illaksi menen parhaan kaverin luokse taas.
huomenna alkaa arki taas. pitää katsoa menenkö salille huomenna. Vai lenkille illalla. Katson fiiliksen mukaan.
Ensi viikolla pitää taas maksaa laskuja. Onneksi rahaa tulee taas ensi viikolla. Torstaina ja perjantaina. Maksan laskut heti kun rahat ovat tulleet. Tosiaan. ensi kuun aijon nyt vaan säästää. En shoppaile yhtään mitään. Maaliskuussa sitten vasta. pystyn tähän kyllä.
Ja samalla tää on hyvää harjoittelua. Mä en onneksi tarvi mitään tällä hetkellä. Huomenna on taas ompelu ryhmä.
aika rento päivä huomenna. Kaupassa aijon varmaan taas käydä.
Tulee siinäkin samalla ulkoiltua. Liukasta on ulkona varmasti. en yhtään ihmettele. pitää tosi varovasti kävellä ettei vaan lennä.
Jäät ja lumet saisi jo sulaa. Eikä olisi kamalan liukasta. No kyllä toi kevät alkaa lähestymään pikku hiljaa. Onneksi. Kohta on taas kesä. Ihanaa. Odotan kovasti. pääsee shoppailemaan kesä vaatteita.
katsoo jos tuossa ennen kesää saisin ostettua sen uuden guess laukun. itse asiassa mä voisin nyt siihen alkaa säästämään sitä rahaa. Sitten mä voisin ostaa sen maaliskuussa tai huhtikuussa. Pitää katsoa. uusi guess laukku olisi ihan kiva taas. Rakastan guess laukkuja ihan hirveästi. Ja ne sopii aika monen vaatteen kanssa.
se laukku kruunaa sen asun mikä on päällä.
mietin pitäisikö hankkia iso laukku vai pieni laukku.
tai sitten ostan sen laukun mikä näyttää kivalta.
Aijon ostaa sen guess laukun lahdesta. Varaan aikaa siihen ettei sitten ole kamalan kiire kun valitsen sen laukun.
Rahaa saa mennä siihen guess laukkuun 200 euroa tai alle.
Ei sen enempää. Uutta guess lompakkoa en tarvi. ostin sen uuden lompakon viime kesänä ja se on ollut paras lompakko mikä mulla on koskaan ollut. Ja se on aika iso lompakko.
otin nyt käyttöön taas guess laukun kun lähdin nyt lomille.
en ole nyt pitkään aikaan taas käyttänyt guess laukkua.
Ai niin ensi viikon tiistaina mun pitää olla klubitalolla jo yhdeksän aikaa. Meillä on joku kehitys päivä silloin ja siellä pitää olla vähän aikaisemmin. Ajattelin mennä sinne kun ei mulla ole muutakaan.
Saa siellä ajan kulumaan hyvin taas.
Pitää sitten lähteä sinne tuossa kahdeksan bussilla.
kokki ryhmää ei ole huomenna. Vasta viikon päästä taas maanantaina. Meillä on aina toi kokki ryhmä parin viikoin välein maanantaisin. Hyvä että salkkarit alkaa taas huomenna. Ne ei tulleet viime perjantaina. Tuli joku leffa.
Lemmen viemää sarjaa näkee taas huomenna. Pitää katsoa.
Toivon että ensi viikko menisi taas mukavasti. olisi hyvä fiilis.
Mutta jos se huono olo tulee niin se tulee.
Mutta kyllä siitä selviää. Ajattelee vaan että ehkä huomenna on parempi päivä. Ainakaan ei tule tylsää kun on paljon tekemistä taas.
On ryhmät ja kaverit. kohta voisin syödä tuon kana hampurilaisen.
Alkaa olla taas pikku hiljaa nälkä. Syön sen kohta.
Saa nähdä nukunko tänään taas noi päikkärit.
Poikaystävä on antanut mun nukkua jos mua on nukuttanut.
Poikaystävä lähtee taas vissiin reissuun ensi viikon viikonloppuna.
Ei nähdä silloin. No mä vietän sitten kaveriden kanssa aikaa tai sitten menen kotona käymään. Katsotaan miten ensi viikko menee.
Päivä kerrallaan. Jos ei pysty menemään lomille niin sitten ei.
saapahan taas levättyä ensi viikon viikonlopun.
Ja kyllä mä tekemistä keksin. aijon katsoa taas animea ja sarjoja.
Ja leffoja netflixistä mitä olen tallentanut mutta en ole kerkinyt katsomaan. Niitä on aika paljon. Kannatti hankkia toi netflix.
Onpahan katsottavaa. Ja tabletilla on mukava katsoa noita sarjoja ja leffoja. Tämän vuoden puolella netflixiin tulee taas paljon uusia sarjoja ja leffoja. odotan innolla.
anime sarjatkaan ei heti ihan lopu kesken.
Gintamaa pitäisi taas katsoa. Ja yhtä toista sarjaa.
Koitan taas ensi viikolla taas katsoa niitä. Jos innostun taas katsomaan.

Perjantai koitti viimeinkin. :)Perjantai 29.01.2016 07:34

Mahtavaa. Perjantai! Nyt se viikonloppu vihdoin taas koitti.
Lähden taas poikaystävän luokse viettämään viikonloppua. odotan kovasti iltaa kun se tulee hakemaan mut. Pitää alkaa pakkailemaan pikku hiljaa. Tää päivä kuluu varmaan aika hitaasti kun odottaa iltaa että pääsee lähtemään. No mä olen koneella vaikka tai katson tabletilla jotain. Saan silleen hyvin ajan kulumaan.
Kävin eilenä se psykologin luona. Juteltiin se vähän yli puolituntia.
Juteltiin mun voinnista mikä on ollut nyt viime aikoina. Kerroin sille viime viikosta mikä oli rankka. kerroin siitä työ päivästä kun lähdin pois sieltä. Sitten juteltiin noista bussi matkoista miten ne on mennyt. Kerroin että tällä viikolla bussi matkat meni onneksi hyvin, mutta viime viikolla ei. Sitten me tehtiin hengitys harjoitusta. Se psykologi sanoi että se hengitys harjoitus helpottaa ahdistusta. Jos hengittää oikealla tavalla. Se kesti sen viisi minuuttia. Sitten puhuttiin desucon tapahtumasta, mitä ostin sieltä ja animesta ja mangasta. Kerroin että olen taas innostunut katsomaan animea. Sitten se keskustelu päättyi ja sain nyt sen hoito neuvottelu ajan mikä on sitten helmikuun lopulla.
Psykologi sanoi että ohjaaja on myös mukana sitten siinä.
Saa nähdä kuka noista ohjaajista sitten lähtee tuonne hoito neuvotteluun. Sitten muistin sanoa sille psykologille että uusii tuon leponex lääkkeen. Että saa sitä sitten taas. Psykologi kyseli multa että koska mulla on verikokeet niin sanoin että varmaan ensi viikolla. Tuolla ulkona on siis aivan liukasta. Meinasin eilenä lentää monta kertaa kun kävelin tuolla eilenä. Selvisin kauppa reissusta.
Tänään päätin että en lähde luistelemaan tuonne ulos.
Ai niin meillä on naisten ryhmä taas aamulla niin mun pitääkin lähteä tuonne ulos. Kuulin parhaalta kaverilta että oltaisiin menossa mega myynti arenalle. Mutta en aijo ostaa mitään. Katselen vaan. Otan taas tuon mun guess laukun käyttöön. En ole pitkään aikaan käyttänyt Guess laukkua. Tänään otan sen myös käyttöön kun lähden lomille. Mulla on vaate kriisi taas päällä. En tiedä mitä pistäisin päälle kun lähden lomille. Farkut ainakin laitan. Tekisi niin mieli laittaa toi nahkatakki mutta mä en halua että mun pylly paleltuu. Laitan tänään tuon pitkän takin. Hiukset pidän auki ja meikata täytyy ennen kun lähtee. Näyttää sitten hyvältä.
kerkiän nähdä vähän lemmen viemää illalla ennen kun poikasytävä tulee hakemaan. Me tehdään illalla sitten tortilloja ruoaksi.
Hyvä ruoka. Aijon ottaa mukaan noita mun synttäri suklaat mitkä sain lahjaksi. Saa ne pikku hiljaa sitten syötyä pois.
Ja varmaan poikaystävä ostaa tänään mulle ne synttäri suklaat mitä en ole vielä saanut siltä. Lisää suklaata. Mutta ihanaa syödä suklaata taas kun on viikonloppu. Mun tekee mieli kauheasti myös sipsiä. Sitäkin pitää ostaa. Ja ehkä pizzaa myös.
En ole ollut nyt poikaystävän luona kolmeen viikkoon.
Ihanaa taas päästä sen luo. Päästään viettämään laatu aikaa yhdessä. ja mä varmaan nukun taas viikonloppuna noita päivä unia.
poikaystävä antaa aina mun nukkua jos mua nukuttaa.
Sitten se tulee välillä herättelemään mua. Jos olen nukkunut tosi kauan. Mutta tänään yritän ainakin valvoa illalla. Otan noi iltalääkkeet hieman myöhemmin. Eilenä mä nukahdin taas parhaan kaverin sohvalle. Paras kaveri herätti mut ja menin omaan sänkyyn nukkumaan. Nukuin tosi hyvin viime yön. Ja mä nyt heräsin taas tuossa puoli seitsemältä. Keitin taas aamu kahvit. Nyt olen täysin hereillä. Tästä tulee hyvä päivä. Ja hyvä fiilis kun viikonloppu alkaa.
Aijon ostaa juomaksi taas kivennäsivettä ja limsaa.
Ne on mun sauna juomat. Muumi limua täytyy ostaa koska sitä mun tekee taas kauheasti mieli. Poikaystävä varmaan ostaa taas lonkeroa itselleen. Se aina juo ne kun se pelaa tietokoneella. Sen peli juomat. Sain eilenä pestyä noi mun pyykit. Nyt on taas puhtaita vaatteita viikonloppua varten. Pitää ottaa mukaan taas alusvaatteita ainakin ja toppeja. Olo housut, farkut, ja joku huppari.
Tai jokin muu lämmin paita. yleensä aina kun lähden lomille niin mä pakkaan aina koko omaisuuden mukaan. Eli pakkaan joskus ihan liikaa. Mä vaan tarvitsen kaikkea. Ai niin shampoot ja hoito aineet pitää pakata mukaan jos me saunotaan taas.
Pakkaan nyt kaiken tuohon mun isoon mustaan kassiin. Olen nyt sitä alkanut käyttämään repun sijasta. Siihen mahtuu vähän enemmän tavaraa. Pitää sitten laittaa taas kämppä järjetykseen ennen kun pitää lähteä. Sänky pitää pedata ja tiskit tiskata. Tiskaan tuossa kohta kun olen saanut kirjoitettua blogin.
Huomasin että kahvi alkaa taas pikku hiljaa loppua. Mun pitää varmaan käydä tokmannilla ostamassa tänään lisää.
Mulla on melkein koko päivä aikaa hakea. Mä käyn hakemassa sen vaikka tuossa lounaan jälkeen. Jaksan luistella tuonne tokmannille. Onneksi sinne on vaan viiden minuutin kävely matka.
ja se kahvi paketti maksaa sen kolme euroa. Ostan taas tuota kulta katriina kahvia. Sitä mä olen vaan juonut viime aikoina. Paras kahvi.
Teetä juon sitten taas kun tulen tuolta tokmannilta.
Eilenä kun kävin kaupassa niin huomasin että uusin cosmopolitan lehti oli ilmestynyt. En ole vielä ostanut sitä. Ajattelin ostaa sen ensi viikolla kun tulee lisää rahaa taas. Nyt en vielä raaski ostaa sitä.
No onneksi se on vielä myynnissä jonkin aikaa. kerkiän hyvin ostamaan sitten sen. Lakkasin eilenä taas mun kynnet. Tumman punaiseksi. Viimeksi ne oli turkoosin väriset.
Haluaisin ostaa seuraavaksi tuon mustan kynsilakan. En ole vuosiin käyttänyt mustaa kynsi lakkaa. Viimeksi kun olin teini.
Onneksi tokmannilla myydään tuota mavalan mustaa kynsilakkaa. Mavala on mun lempi kynsilakka merkki. Ja se kuivuu tosi äkkiä ja väri pysyy pitkään kynsissä. Ja eikä ole kamalan kallista kynsilakkaa. Kävin eilenä pyörähtämässä seppälässä. Kun olin käynyt kaupassa. Sinne oli tullut paljon ihania uusia farkkuja myyntiin. Oi vitsit olisin niin halunnut ostaa uudet. Mutta. Maaliskuussa viimeistää ostan uudet housut. Jos ne on vielä myynnissä seppälässä. Siellä oli semmoiset ihanat tummat pilli farkut mitkä olisi maksanut vaan 30 euroa.
Kumpa niitä on sitten vielä maaliskuussa. Mä nyt ihan oikeasti yritän olla shoppailematta mitään ensi kuussa. vaikka kuinka tekisi mieli. Yrittää vaan ajatella että maaliskuussa sitten vasta.
Hyvää kannattaa aina odottaa. Sitten maaliskuussa mä varmaan shoppailen hulluna. Tahtoo kaikkea uutta ja ihanaa. Sitten on sitä shoppailu rahaa vähän enemmän kun säästän ensi kuun.
Menen sitten vaikka lahteen shoppailemaan.
Mulla on lihakset vähän kipeänä siitä keskiviikon kuntosali tunnista.
Vaikka otin aika rauhallisesti siellä. No kyllä nää lihakset alkaa pikku hiljaa sitten tottumaan kun käyn enemmän salilla. Tavoite on myös se että menisin myös aina maanantaina salille.
Iltapäivällä ompelu ryhmän jälkeen. Pitää vaan pyytää ohjaajilta liikunta kortti niin pääsen sinne sitten. Koitan ensi viikon maanantaina mennä sinne. Ja olen siellä noin sen tunnin ajan siellä. Tulen päivälliseksi takaisin. Lenkkeilen myös aina kun vaan pystyy ja tulee sopiva hetki. Joko päivällä tai illalla.
Aina se puolen tunnin lenkki. Tykkään liikunnasta tosi paljon. Ja siitä tulee aina tosi hyvä olo sen jälkeen. Mä nautin siitä.
Ihanaa aina mennä kuumaan suihkuun lenkin tai sali tunnin jälkeen.
Sen jälkeen mä aina rentoudun. Tulee vaan hyvä olo. Ja saa purettua vähän noita paineita tai kireää oloa. Jos mulla on kireä olo niin lähden aina silloin lenkille. Tuulettamaan ajatuksia.
Sitten se kireä olo aina häviää kun on kävellyt kunnon lenkin.
Koittaa vaan ajatella että kyllä tää tästä.

Psykologille tänään aamulla.Torstai 28.01.2016 07:37

Eilenä mulla oli hyvä päivä. Oli hyvä fiilis koko päivän. Töissäkin meni mukavasti eikä tullut huonoa oloa. Mentiin illalla taas salille kaverin kanssa. Oli mukava sali tunti. Tein aika kevyesti siellä koska en ole aikoihin ollut nyt salilla. Oli mukava tunti. Ja uni tuli hyvin eilenä illalla.
Nukuin hyvin viime yön. huomenna olisi taas perjantai. Olen menossa varmaan taas poikaystävän luo viettämään viikonloppua.
Ihanaa päästä sen luokse taas pitkästä aikaan. Päästään viettämään laatu aikaa taas yhdessä. Ja nukun varmaan taas aika paljon viikonloppuna. Nukun varmaan taas päikkärit ja pitkään aijon taas nukkua. Voisi sitten viikonloppuna syödä taas pitkästä aikaan ristorante pizzaa. Lauantaina voisi syödä. Ja suklaata aijon taas syödä. Syön nyt noi suklaat mitä sain synttäri lahjaksi.
Tänään mulla on aamulla kello 10 psykologille aika. Lähden kävelemään sinne puoli kymmenen aikaa niin olen ajoissa siellä taas.
Mulla on nyt aika paljon kerrottavaa kun menen sinne.
No ainakin tulee taas juteltua siellä. Ai niin pitää sanoa sille että uusii tuon mun leponex lääke reseptin niin saisin taas sitä.
kerkiän takaisin lounaalle. toiminta tunti on taas tänään. kahdelta. Käyn sen jälkeen kaupassa taas. Pitää ostaa muutama juttu.
Alan kohta siivoamaan kun olen saanut ensin tämän blogin kirjoitettua. Tänään on siivous päivä. Kerkiän hyvin siivoamaan ennen kun menen sinne psykologille. Puolessa tunnissa kerkeän hyvin siivoamaan. Ihan hyvä että tänään on taas siivous päivä koska mun kämppä on tällä hetkellä aika sotkuinen.
Pitää tiskata taas. Mutta laitan taas musaa soimaan niin on kivempi sitten siivota. Fiilis on hyvä tällä hetkellä. Viikonloppua odotellessa.
Että pääsee taas lomille. olen nyt paljon paremassa kunnossa kun viime viikolla. Ajattelin illalla mennä varmaan taas lenkille.
Vaikka siellä on aika liukasta. No pitää vielä miettiä.
sain taas pari laskua eilenä. Saan ne maksettua ensi kuussa kun tulee taas rahaa. erä päivät oli ensi kuun puolella.
Ja rahaa tulee taas silloin sopivaan aikaan niin pystyy laskut maksamaan.Eilenä mä katsoin taas pari tuntia gintama animea ennen kun piti lähteä salille. iski katsomis innostus.
Viikonloppuna ajattelin taas katsoa gintamaan. Ja ehkä tänään ja huomenna. Olen nyt katsonut gintama animea 32 jaksoa parissa viikossa. Jos katson samaan malliin niin saan hyvin katsottua ne kaikki jaksot. Riippuu ihan siitä että jaksaako vaan aina katsoa.
Mutta todella hyvä anime. En ymmärrä miksi en alkanut katsomaan sitä aikoja sitten.Yuru yuri animea on vielä pari jaksoa jäljellä. Sitten sekin anime on katsottu. Koitan katsoa sen loppuun tässä lähi päivinä. ensi kuussa ilmestyy taas uusin anime lehti. odotan sitä kovasti. Anime lehti saisi tulla joka kuukausi. Mutta se tulee aina muutaman kerran vuodessa. ei ihan joka kuukausi.
pitää pestä pyykkiä taas tänään. Ajattelin pestä tuossa lounaan jälkeen jos pesukone on vaan vapaa. Saisi noi lakanat pestyä ja vaatteet siinä samalla. Tänään taas pystytään skypettämään poikaystävän kanssa illalla. Eilenä ei keretty kun olin salilla. Kun pääsin salilta niin soitin poikaystävälle. Katsottiin taas parhaan kaverin kanssa salkkarit eilenä. Tänään pitää taas katsoa.
Jäi aika huvittavaan kohtaan. Menen taas tänään kaverinkin luokse katsomaan lemmen viemää. Ja juomaan teetä siinä samalla.
Mutta ihan mukava päivä tänään tulossa. On jonkin verran puuhaa ja huomenna on perjantai. Tää viikko on mennyt mun mielestä tosi nopeasti. Mutta hyvä viikko on ollut. En aijo valittaa. Olen jaksanut olla ryhmissä ja töissä. aijon ottaa lomille taas mukaan kannettavan ja tabletin. Niin kuin aina kun menen poikaystävän luokse.
Ensi viikolla mulla on varmaan taas noi verokokeet. Sinne pitää taas mennä. Niin kuin joka kuukausi. Mun pitää käydä joka kuukausi verikokeissa koska mä syön tuota leponex lääkettä.
Ensi viikolla pitää varmaan taas hakea leponexia apteekista.
se lääke kyllä riittää vielä ensi viikollekkin. Mutta sitä on hyvä hakea taas niin sitä on sitten taas. Se olisi huono juttu jos ei saisi leponex lääkettä. Onneksi sitä saa aina. Kunhan on vaan käynyt joka kuukausi verikokeissa ja muistanut uusia sen reseptin.
Ohjaajat aian välillä muistuttaa että lääkkeitä pitää hakea.
Se on ihan hyvä että ne sanoo siitä ettei unohdu. Mutta mä muistan aika hyivn aina että jos jokin lääke alkaa loppumaan niin pitää hakea vaan lisää. Ja mä aina lasken noi lääkkeet että ne aina riittää.
Ajattelin viikonloppuna juoda taas pitkästä aikaan muumi limsaa.
Se on vaan niin tosi hyvää. se olisi hyvä sauna juoma.
Jos me saunotaan poikaystävän kanssa.
Aamupalaan on vähän yli tunti aikaa. Hyvin kerkiää siivoamaan ennen sitä. Teetä en nyt aijo juoda aamulla. Juon sitten taas lounaan jälkeen. Aamukahvit join taas äsken. Nyt on pirteäja hyvä fiilis.
Heräsin tänään tuossa puoli seitsemän aikaan. Onneksi musta on tullut nyt aamu ihminen. Muistan kun Nukuin aina aamulla niin paljon kun mahdollista. En meinannut herätä. Mutta nyt olen melkein jo pari vuotta aina herännyt aikaisin. Mä tykkään herätä aikaisin ja nauttia aamusta kun ei ole kiire minnekkään.
Ja hyvin kerkiää kirjoittaa rauhassa tämän blogin.
Mulle on tullut nyt silleen että blogi pitää kirjoittaa joka päivä aamulla. Siitä on nyt syntynyt tapa. Ja mä tykkään kirjoittaa tänne.
Ja yleensä syntyy tosi paljo teksitä ja tilakin meinaa loppua täällä kun on niin paljon asiaa mitä kirjoittaa. Kirjoitan aina että mitä tulee sillä hetkellä mieleen. Teen nyt silleen että kun menen sinne psykologille aamulla, niin otan vaan avaimet ja puhelimen mukaan.
En jaksa ottaa laukkua tai lompakkoa mukaan. Ja noi avaimet ja puhelin säilyy hyvin mun toppahousujen taskussa.
Pitää liikkua aika varovasti tuolla koska on aika liukas ja märkä keli.
eli aika inhottava. No mä kävelen varovasti niin en lennä.
Kiva jos tulisi nyt noi kovat pakkaset taas niin olisi aika liukasta sen jälkeen. Mutta onneksi nyt on plussa keli. Tänään on jotain pari astetta plussaa. Onneksi ei ole enää noita kovia pakkasia.
Ilmat alkaa lämmetä pikku hiljaa. Ihan hyvä vaan että kevät alkaa pikku hiljaa tulemaan ja on enemmän valoisaa.
Illat ei ole enää niin kamalan pimeitä. Ja piristyy kun aurinko alkaa paistamaan. Odotan kevättä kovasti. Ja kesää.
Tää aika menee varmaan taas hurjaa vauhtia. Sitten kun on kesä niin aijon ostaa kesän alussa uusia kesä vaatteita.
Teen silleen joka vuosi kesän alussa. Pitää ostaa lisää minihameita jos löytyy ja toppeja. uudet aurinkolasit pitää myös hankkia.
toppeja ei ole koskaan liikaa. Mä ostan aina toppeja jos löytyy halvalla. Ihan hyvä että niitä on. Uusia alusvaatteita pitäisi myös ostaa. Kesällä pitää ostaa noita stringejä. Niitä on hyvä pitää jos on kamalan kuuma. Mä tykkään enemmän stringeistä kun tavallisista pikkareista. stringit on parhaat. Peppu näyttää hyvältä niissä.
Ja tuntee itsensä seksikkääksi ne päällä.
Poikaystävä tykkää myös. Pitää nyt vaikka katsoa maaliskuussa jos silloin tilaisi netistä sen uuden seksiasun. ensi kuussa en aijo shoppailla mitään. Katsoo maaliskuun puolella.
Silloin on vähän enemmän rahaa taas kun on säästänyt helmikuun ajan. Pystyy shoppailla. odotan innolla kun pääsee taas vähän shoppailemaan. Mutta onneksi olen oppinut säästämään. Aina välillä. Ja se tekee ihan hyvää. Tietää sen että on sitä rahaa.
Jos tulee yllättäviä menoja vaikka. Mutta. nyt alkaa siivoaminen.

Töihin tänään taas.Keskiviikko 27.01.2016 07:09

Tänään olisi taas työ päivä. Hyvällä ja positiivisella asenteella olen menossa töihin tänään. Uskon ettei huono olo iske koska mulla on aika hyvä fiilis tällä hetkellä. Aijon silti ottaa rauhottavan mukaan töihin. Kaupassa pitää taas käydä hakemassa eväät töihin. En vielä oikein tiedä että mitä mä söisin. No kaupassa se selviää sitten.
Aijon ostaa taas triopicana appelsiini tuore mehua. Se on vaan niin hyvää. Vaatteet pitää kohta valita mitkä pistän päälle tänään.
En vielä oikein tiedä että minkä paidan pistäisin päälle. Farkut laitan ainakin. Ja hiukset laitan nutturalle. Mulla oli eilenäkin hiukset nutturalla.
Muutenkin oli tosi hyvä päivä eilenä. Kävin aamulla klubitalolla ja bussi matkat meni hyvin. Ei alkanut ahdistamaan onneksi bussissa.
Klubitalolla oli ruokana kinkku kiusausta. Oli tosi hyvää.
En jaksanut eilenä katsoa animea. Katsoin taas gossip girl sarjaa.
Ennen sählyä. Oli hyvä sähly peli eilenä. Miehet vastaan naiset. Me naiset voitettiin miehet kuudella maalilla.
Pelattiin se puoli tuntia. Sen jälkeen oli heti ruoka.
Illalla kaveri tuli taas kylään katsomaan lemmen viemää, skypetin poikaystävän kanssa ja olin parhaan kaverin luona taas illan.
Katsottiin salkkarit. Menin sitten yhdekäsltä nukkumaan eilenä. Mä heräsin nyt kuudelta tänään. Ei ole vielä kamalan kiire ja kerkiän hyvin blogin taas kirjoittamaan. Aamupalan syön kohta. Ennen kun lähden töihin. Tein eilenä illalla aamupala eväät. ruisleipää minkä välissä on makkaraa, juustoa ja kurkkua. Se on jääkaapissa se leipä. Jos tänään ja vihdoin pääsisi sinne salille illalla. Aina on tullut nyt joku este. Mutta innolla menen sinne sitten illalla. Tuntuu oudolta olla taas salilla tänään pitkästä aikaan. Jos mä nyt vaikka innostuisin käymään taas. Se on nyt vähän jäänyt. Mutta katsotaan miten menee. Onneksi kaveri on mukana siellä niin on seuraa.
Lämmitellään alkuun ennen kun me mennään noihin laitteisiin. Ja venytellään tunnin lopuksi. Musta vähän tuntuu että paikat on huomenna aika kipeät. No kyllä ne lihakset alkaa tottumaan pikku hiljaa kun alan taas käymään salilla. Pitää kaivaa taas sali vaatteet esiin mitkä pistän päälle sinne. Vesi pullo pitää totta kai olla mukana.
Soitan sitten poikaystävälle sen tunnin jälkeen. Tänä iltana me ei keretä skypettämään. Olen salilla siihen aikaan. Pitää syödä sitten hyvin taas niin jaksaa. Mun keittiö on ihan sotkuinen. En ole jaksanut siivota. Enkä aijo siivota tänä aamunakaan. Otan nyt tän aamun rennosti. Siivoan sitten kun huvittaa taas. Mä en aina jaksa siivota välillä. Mutta huomenna on pakko taas siivota kun on siivous päivä. Ja mulla on huomenna se psykologille aika aamulla. Kymmeneltä. Pääsee sinne taas juttelemaan. Hyvin se menee ja aika menee aina äkkiä kun vaan juttelee. Kerkiän lounaalle hyvin takaisin sieltä. Toiminta tuntikin on huomenna taas. Ja mun pitää käydä kaupassa taas. Käyn sen toiminta tunnin jälkeen.
Hyvin kerkiää ennen päivällistä. Tästä tulee hyvä päivä. Mä uskon ainakin. Jaksan varmasti tämän päivän. Ja kaverin kanssa nähdään aika paljon tänään. Töissä ja salilla. Onpahan seuraa koko päiväksi.
Mulla ja kaverilla on varmaan taas aika levottomat jutut taas tänään.
Nauretaan tänään taas. työ päivä menee silleen mukavasti.
Jotenkin on myös semmoinen innostunut fiilis.
Haluaa tehdä asioita ja juttuja. Se on vaan hyvä. Päiväkin sujuu mukavammin. Mulla on taas tää työ päivä yhdeksästä kahteen asti.
Aika kuluu varmasti tänään aika nopeasti. Huomaa että työ päivä on ohi taas. Töihin ei ole onneksi pitkä matka. Mä kävelen sinne vartissa. Jos kävelen ripeää vauhtia. Onneksi toi kauppa on matkan varrella niin pystyy ostamaan eväät. Ajattelin huomenna taas katsoa animea. Eilenä mä en jaksanut katsoa.
aijon katsoa taas gintamaa. olen nyt saanut parissa viikossa katsottua gintama animea 30 jaksoa. Ja vielä on paljon jäljellä niitä jaksoja. Ei katsominen lopu heti ihan kesken.
Gossip girla sarjaakin on vielä katsomatta neljä kautta.
Lähden tuossa kahdeksalta kävelemään kauppaan ja töihin.
Ei ole sitten niin kamalan kiire. Voi rauhassa kävellä. Tuolla ulkona voi olla aika liukasta. Ja ihana loska keli taas. Onneksi mulla on hyvät talvi kengät mitkä pitää vettä. Ei jalat kastu.
pääsen luistelemaan tuonne ulos. Kassi pitää laittaa taas valmiiksi. Pitää pakata sisä kengät ja vesipullo. Ja rahaa mukaan niin pystyy ostamaan eväät. Mulla on pari viiden euron seteliä niin ostan niillä ne eväät. En aijo käyttää pankki korttia tällä kertaa vaikka siellä olisi myös rahaa. Mä yritän parhaani mukaan taas säästää.
En ole edes nyt käynyt seppälässä viime aikoina. Enkä nyt aijo edelleenkään mennä sinne. Olen nyt päättänyt että ensi kuun yritän vaan säästää, enkä aijo shoppailla mitään. Rahaa saa mennä taas vaan ruokaan ja laskuihin. Aijon sitten maaliskuussa varmaan seuraavan kerran shoppailla. Ajattelin silloin ainakin mennä käymään seppälässä. Jos löytyy jotain kivaa silloin sieltä. Ajattelin nyt taas tänä keväänä ostaa uudet farkut taas. Mulla on tällä hetkellä parit tosi hyvät farkut mitkä on seppälästä.
Mun mielestä seppälästä saa tosi hyviä farkkuja.
Eikä ne ole niin kamalan kalliita. Mulla on yhdet harmaat ja siniset farkut. aijon laittaa tänään töihin ne siniset. Mulla oli ne eilenäkin jalassa. Nekin pitää muuten kohta taas pestä.
Käytän niitä vielä tämän viikon ja pesen ne vaikka sitten ensi viikolla vasta. Ja ensi viikolla otan käyttöön noi mun harmaat farkut.
Mä aina käytän noita mun farkkuja vuorotellen.
Aina viikon käytän samoja farkkuja. Ja sitten vaihdan taas ensi viikolla. Siitä on tullut tapa. onneksi noi mun farkut menee vielä jalkaan eikä ne purista. Ne mun farkut on pilli farkku mallit.
Musta pilli farkut on ihan kivoja. Pää asia on että ovat hyvät jalassa eikä purista. Mutta sitten kun olen aina täällä kämpillä niin mulla on olo housut aina jalassa. Omistan aika monet olo housut. Niitä on sitten aina mukava vaihdella toisiin. Ettei pidä koko aikaa samoja olo housuja. Pesen ne aina joka viikko. Muiden pyykkien kanssa.
Ajattelin huomenna pestä taas noi lakanat jos pesukone on vaan vapaa. On sitten mukavaa mennä nukkumaan puhtaisiin lakanoihin.
Siinä samalla voisin pestä noi likaiset vaatteet mitkä on kertynyt taas. Hyvin mahtuu varmasti lakanoiden kanssa.
Sitten sen jälkeen pesen taas pyykkiä ensi viikolla.
kohta voisi pukea päälle. Mulla on tällä hetkellä päällä olo housut ja pitkä villatakki. tykkään tästä mun pitkästä villatakista kun tää on ihanan lämmin. Ostin sen seppälästä vähän aikaa sitten. Maksoi vaan 25 euroa. heti lähti mukaan kun oli alennuksessa.
Mä pidän tätä aina lomilla ja kun olen kämpillä.
Tää pitäisi kohta pestä. En ole pessyt tätä villa takkia vielä kertaakaan. Kuivuriin en aijo pistää tätä. ettei se vaan kutistu.
Pesen vaan pesukoneessa ja laitan roikkumaan kuivumaan.
Nälkä alkaa olla pikku hiljaa. voisi kohta syödä tää aamupala pikku hiljaa. en jaksa meikata. Laitan vaan siistit vaatteet ja hiukset kiinni.
Ja sormukset taas sormiin. Ne riittää ihan hyvin. Tunnen itseni ihan hyvännäköiseksi. Sänky pitää pedata taas kohta. On sitten vähän siistimpi makuuhuone. Kyllä mä taidan pyyhkiä keittiöstä nää tasot ennen kun lähden töihin. Alkaa häiritsemään jos ne jää.
Tiskaan sitten kun kerkiän. Eli varmaan viimeistään tuossa huomenna aamulla. Tai tänään kun tulen töistä.
Katsotaan. Roskat jaksoin viedä eilenä. Nyt ei tarvi enää tällä viikolla viedä roskia. Mun roskis on tällä hetkellä tyhjä.
Mutta alan nyt syömään aamupalaa ja siivoamaan hieman.
Ennen kun pitää lähteä.

Viikko alkanut erittäin mukavasti :)Tiistai 26.01.2016 08:11

Eilenä olo tosi mukava päivä. Hyvä fiilis oli koko päivän.
Kokki ryhmä oli taas aamulla ja hyvät ruoat tehtiin. Mä tein salaatin mihin tuli porkkanaa ja ananasta. Nopeasti sain tehtyä sen salaatin.
Kokki ryhmän jälkeen kävin kylillä asioilla. Kävin apteekista ostamassa sen sepamed suihku saippuan. Oli ihan sika kallis. Se maksoi kahdeksan euroa se pullo. olin että huhhuh. Sitä ei voi sitten kauheasti ottaa suihiun aikana. Sitä pitää käyttää säästeliäästi. Ettei se heti ole taas loppu. Kävin kaupassakin. Nyt on taas teetä. Ostin pari pakettia. Ostin vihreää citrus teetä ja intense mint teetä.
Tänään pitää mennä taas klubitalolle aamulla. Ai niin sinne pitää kohta soittaa että olen tulossa syömään sinne.
Pääsee taas matkustamaan bussilla. Toivon ettei mulle tule huono olo bussissa. No mä otan rauhottavan mukaan jos iskee huono olo.
Se on ihan hyvä olla mukana. Sain eilenä kauheasti lahjoja. Kavereilta ja ohjaajilta. Paras kaveri oli ostanut mulle ihania sukkia ja suklaata. Toinen kaveri oli myös ostanut suklaata Ja ohjaajilta sain ihanan pikky myy kulhon, karkkia ja sukkia. Nyt on taas sukkia. Ei heti ole loppumassa. Eilenä katselin taas animea. Katselin yuru yuria ja gintamaa. enää pari jaksoa niin olen saanut katsottua yuru yurin kolmannen kauden loppuun. Sitten on taas yksi sarja katsottu. Eilenä oli ompelu ryhmä taas mutta mä en jaksanut tehdä sitä kaulahuivia. Ei vaan huvittanut. Mä vaan isuin ja ihmettelin.
Tein sen mun synttäri kakun eilenä loppuun. Se oli todella hyvää.
Sen kakun väliin tuli mansikka hilloa ja kermavaahtoa.
Ja se kakun päällinen oli täynnä kerma vaahtoa. Laitoin karkkeja sen kakun pinnalle. Kävin eilenä illalla lenkilläkin. Oli todella ihana ilma kun ei ole enää niin kamalan kylmä tuolla ulkona.
Heitin sen puolen tunnin lenkin. Lenkin jälkeen menin suihkuun, keitin teetä ja aloin katsomaan lemmen viemää. Illalla sitten skypetin poikaystävän kanssa ja menin parhaan kaverin luokse viettämään iltaa. Äiti ja isä soitti mulle eilenä illalla ja toivottivat hyvää syntymä päivää. Sain eilenä paljon onniteluita.
Tuntuu vähän oudolta olla jo 26 vuotta vanha. Kohta mä olen 30 vuotias. Aika on mennyt siis todella äkkiä.
Tänään on taas sähly iltapäivällä. Päästään pelaamaan taas. Ihan mukavaa taas pelata. Siinä saa taas vähän liikuntaa. Tekee ihan hyvää. Loppu ilta menee taas skypetellessä ja menen taas parhaan kaverin luokse illalla. Toinen kaveri tulee taas mun luokse tänään katsomaan lemmen viemää. Eilenä me nähtiin hetken aikaa. Kaveri toi sen synttäri lahjan eilenä. Mutta tää viikko on alkanut muakavsti käyntiin. Ja nyt on todella hyvä olokin taas. Jaksaa tehdä asioita.
Toivottavasti huominen työ päivä menisi hyvin ettei tulisi sitä huonoa oloa. No katsotaan miten huominen menee. Mutta nyt aijon vaan keskittyä tähän päivään ja hetkeen. nyt on taas tiski ainetta. Alan taas kohta tiskaamaan. Mä aina tiskaan aamuisin koska mua alkaa häiritsemään jos en tiskaa tiskejä. Se on hyvä aina tehdä aamuisin niin saa sen pois alta. Sitten niitäkään ei tarvi miettiä.
Tiedän mitä puen päälle tänään. Ajattelin laittaa sen pinkin hupparin ja farkut. Ne on ihan siistit vaatteet. En ole nyt vähään aikaan käyttänyt tuota mun pinkkiä hupparia. Ostin sen silloin luhta myymälästä. Ei ollut kamalan kallis. Se on ihanan värinen.
Hiukset laitan taas ponihännälle. Nyt on mukavampi seistä bussi pysäkillä tänään kun ei ole enää niin kylmä. lähden tuolla vähän ennen kymmentä bussilla. Olen sitten klubitalolla noin puoli yhdentoista aikaa. Se bussi matka kestää sen 40 minuuttia.
yleensä se menee äkkiä se aika. Toivon vaan että bussi ei olisi niin kamalan täynnä kun tulen takaisin sieltä. Aina kun menen sinne klubitalolle bussilla niin bussi ei ole sitten niin kamalan täynnä.
No hyvin ne matkat menee varmasti. Ajattelin taas katsoa varmaan animea taas kun tulen klubitalolta. Mä olen nyt jotenkin innostunut taas tuosta animen katsomisesta. Mangaa pitäisi taas alkaa keräämään. En vaan tiedä että mistä sarjasta alottaisin.
No pitää katsoa. Ajattelin käydä puolen kuun pelit liikkeessä sitten taas jossain vaiheessa. Siellä myydään mangaa. En ole aikoihin käynyt siellä. Voisi tässä kevään aikana taas käydä.
animen katsominen ei todellakaan lopu heti kesken. uusia sarjoja tulee vaan ja edelliset sarjat on vielä katsomatta. Koitan katsoa niin paljon animea kun vaan pystyn. Ja kerkiän.
Lääkkeet riittää vielä tälle viikolle vielä. Huomasin sen kun jaoin ne eilenä dosettiin. Mulla olikin se psykologi vasta torstaina aamulla. Mä jotenkin muistin että se olisi ollut perjantaina. No jos se on torstaina niin hyvä vaan. Se aika oli tuossa kymmeneltä.
keskustaan kävelee vartissa. ei ole kaukana.
Tulepaahan samalla ulkoiltua. Ja kerkiän sieltä hyvin takaisin lounaalle. Pitää siivota vaan ensin ennen kun menen sinne psykologille. Ei sitten tarvi siivota sen jälkeen.
Jos vaikka huomenna pääsisin vihdoin ja viimein sinne salille.
Naisten kuntosali tunti on taas huomenna illalla.
Mennään kaverin kanssa sinne taas. enkä mä nyt ole oikeen edes viime aikoina käynyt enää salilla. Se on vähän jäänyt. En oikeen tiedä että miksi. Ei vaan ole varmaan jaksanut mennä. No onneksi mä lenkkeilen sentään. Ja pelaan sählyä. Saan niistä jonkin verran liikuntaa. Ja huomenna saan aika paljon liikuntaa kun kävelen töihin ja takaisin. Ja se sali on vielä illalla. Mukavasti liikuntaa siis huomenna. Syön taas hyvin niin jaksaa sitten taas koko päivän. Pitää taas huomenna käydä ostamassa töihin eväät. Käyn kaupassa ennen kun menen töihin. En vaan vielä tiedä oikeen että mitä otan evääksi. Se selviää sitten kaupassa. Kyllä mä jotain keksin.
Varmaan jotain mikro ruokaa taas. Se on ihan hyvä ateria. Tai kolmio voileipä olisi yksi vaihto ehto. Sitä vaan säilyttäisi jääkaapissa eikä sitä tarvisi lämmittää. No katsoo sitten huomenna mitä otan. Lähden taas varmaan tuossa kahdeksan jälkeen aamulla.
hyvin kerkiää käydä kaupassa ennen kun menen töihin.
Pitää taas syödä hyvä aamupala tänään niin ei nälkä sitten heti iske.
ruokailu on klubitalolla vasta kahdeltatoista.
Saa nähdä mitä on ruokana tänään. Klubitalolla on aina tosi hyvät ruoat. En valita. Syön aina mahan täyteen. Niin jaksaa sitten.
sählyn jälkeen meillä on taas se ruoka. Syödään välipala taas ennen peliä niin jaksetaan pelata. Mä aijon olla taas puolustamassa.
Paras kaverikin puolustaa. Saa sitten nädä onko meillä tänään seka joukkueet vai miehet vastaan naiset. Se selviää sitten.
Teetä kerkiän juomaan taas tuossa kun tulen klubitalolta.
En viitsi tänä aamuna juoda ettei tule taas vessa hätä. Kahvit join taas tuossa äsken. Toi mun kahvi pannu pitäisi taas pestä kunnolla.
Laittaa jotain ainetta niin se puhdistuisi. No mä teen sen varmaan tässä lähi aikoina. Sitten kun vaan kerkiää. Se on hyvä putsata välillä. Tulee taas hyvää kahvia sen jälkeen taas.
Mun pitäisi viedä taas roskat mutta mä en koskaan jaksa tehdä sitä. Mä vien aina noi roskat kun on siivous päivä. Eli torstaina.
Silloin ne on pakko viedä viimeistään silloin.
Nyt toi mun roskis on ihan täynnä taas. Pitäisi oikeasti varmaan viedä. Mä teen nyt silleen että vien ne roskat samalla ennen kun menen aamupalalle. Mä yritän ainakin. Ei sitten jää enää haisemaan kaappiin. Laitan uuden roskis pussin sitten.
Mua himottaa nyt noi karkit mitkä sain ohjaajilta lahjaksi.
Haluaisin kovasti syödä jo ne. Koitan olla etten syö niitä. Mä pystyn kyllä siihen.

Synttärit.Maanantai 25.01.2016 08:00

Nyt se päivä koitti. Mun synttärit. 26 vuotta tuli täyteen.
Ja tänään myös salkkarit sarja viettää 17 vuotta.
Mä joudun tekemään kakun tänään. Sitä syödään sitten iltapalalla. Sovittiin ohjaajan kanssa että teen sen kakun tuossa ompelu ryhmän jälkeen. Tänään on taas kokki ryhmä aamulla. Ruokana on makkarakastiketta ja mustikka rahkaa. Ja salaatti. Mä teen tällä kertaa sen salaatin. No siinähän sitten tuo aamu menee. Aijon käydä asioilla kokki ryhmän jälkeen. Mun pitää käydä apteekissa hakemassa lisää sepamed suihku saippuaa. Ostan pari pulloa niin sitä on sitten taas.
Käytiin eilenä tosiaan pizzalla parhaan kaverin kanssa. Oli hyvät pizzat. Mä söin tuon alla pollo pizzan. Siinä oli kanaa ja ananasta. Tosi hyvää.
Eilenä jaksoin katsoa taas animea. Katsoin gintamaa ja gakkou gurashi sarjaa. Olen nyt katsonut kolme jaksoa gakkou gurashia. Ajattelin tänään taas katsoa lisää. Ja gintamaa ajattelin taas katsoa.
Eilenä oli kyllä mukava päivä. Ja tästäkin tulee hyvä päivä.
Nyt kun on saanut kunnolla levättyä niin jaksaa taas. Aijon mennä illalla taas lenkille päivällisen jälkeen. Pakko päästä vähän liikkeelle kun en liikkunut viikonloppuna kauheasti.
Tänään jaetaan taas viikon lääkkeet dosettiin. Leponex lääke pitäisi riittää vielä tälle viikolle. Ja se pitää taas kohta uusia että saa sitä sitten taas. sain eilenä aamulla maksettua laskut. Nyt nekin on maksettu. Ei tarvi niitäkään miettiä. Nyt olen täysin hereillä koska join vahvat aamu kahvit tuossa äsken. Kokki ryhmä alkaa vissiin jotain kymmenen aikaa. Käydään kaupassa ennen kun aloitetaan.
Niin me tehdään aina. Tänään pääsee taas tekemään kaulahuivia ompelu ryhmässä. Se ei ole vieläkään valmis se kaulahuivi.
Ihanaa kun ulkona ei ole enää niin kamalan kylmä. Pystyy hyvin liikkumaan tuolla. Sieltä se kevät alkaa lähestyä. Ihanaa.
Saa nähdä mitä paras kaveri on ostanut mulle synttäri lahjaksi. Ja mitä saan myös ohjaajilta. No illalla se selviää. Sen mä tiedän että poikaystävä lupasi ostaa mulle suklaata synttäri lahjaksi ja toinen kaveri. Suklaa kelpaa mulle aina. en ole edelleenkään muistanut pyytää ohjaajilta sitä tiski ainetta. No mä pyydän sen samalla kun menen aamupalalle. Pitäisi taas tiskata mutta se on hankalaa kun ei ole tiski ainetta. Tiskaan saman tien kun saan sen tiskiaineen käsiini.
Mua alkaa häiritsemään aina jos tiskit jää tiskaamatta. Ja mä tiskaan ne aina aamuisin kun olen aina blogin saanut kirjoitettua.
Tänään voisi puketua eri tavalla kun yleensä. Mun synttärien kunniaksi. pitää mennä vaan kaivamaan tuota vaate kaappia taas.
Nam. kakkua saa illalla sitten. syön ison palan sitä. Tulee varmasti hyvää kakkua minkä teen tänään. Sen kakun väliin tulee ainakin mansikka hilloa ja kerma vaahtoa. Ja sitten sen kakun pinnalle tulee karkkeja. Eilenä tehtiin se kakku pohja ohjaajan kanssa.
Siinä meni vaan jotain 15 minuuttia. Alkaa olla nälkä taas pikku hiljaa. No kohta pääsee aamupalalle. Syön tukevan aamupalan niin jaksan sitten kokki ryhmässä. Eikä ihan heti tule nälkä.
Kohta vaihtuu taas kuu. Helmikuu alkaa. Tää kuukausi on mennyt mun mielestä ihan todella nopeasti. Varmaan sen takia kun on ollut paljon tekemistä. Tylsää ei ole ollut. Se hoito neuvottelu alkaa pikku hiljaa lähestymään. Se on ensi kuussa mutta en muista vaan että mikä päivä ja mihin aikaan. No kun menen psykologille taas perjantaina niin saan siltä sitten sen ajan koska se on.
Tuntuu ihan siltä että se hoito neuvottelu oli hetki sitten taas.
Ja nyt se on taas. No hyvin se menee. Niin kuin aina. Ennen sitä mua alkaa aina vähän jännittämään. Mutta sitten kun puhutaan niistä asioista niin rentoudun lopulta. Onneksi ohjaaja lähtee mukaan sitten sinne. Sekin hieman selittää musta ja mun tilanteesta mikä se on. Lääkäri on myös siinä keskustelussa mukana.
Ja psykologi. Se lääkäri mikä mulla on nyt ollut niin ihan ok tyyppi.
Se aina kirjoittaa ylös mistä me puhutaan. Se keskustelu on aina kestänyt sen tunnin. Mutta aika menee onnekis äkkiä kun on siellä.
Saadaan puhuttua asiat. Sitten se lääkäri kirjoittaa taas lausunnon musta. Mikä mun tilanne on sillä hetkellä.
Huomenna pitää mennä taas klubitalolle. On se päivä taas.
Pääsee taas bussin kyytiin. Toivon että noi bussi matkat menisi nyt hyvin ettei alkaisi ahdistamaan. Aijon ottaa silti sen rauhottavan mukaan jos se ahdistus iskee. Se on hyvä olla mukana.
Se ainakin tuo turvaa kun tietää että se lääke on mukana.
Otan taas sen myös kun menen töisin keskiviikkona.
Saa sitten nähdä millainen päivä mulla on sitten töissä. Toivottavasti ei ala taas ahdistamaan. Mutta. Elän nyt taas päivän ja hetken kerrallaan enkä aijo miettiä huomista vielä. Keskityn nyt tähän päivään. Tästä tulee ihan mukava päivä. Kiva päästä tekemään ruokaa parhaan kaverin kanssa. Paras kaveri tekee sen mustikka rahkan. Tulee varmaan tosi hyvää.
Kirpaisee hieman kun käyn siellä apteekista ostamassa ne sepamed suihku saippuat. Niihin menee se alle 20 euroa aiankin. Mutta sitä on sitten taas hetken aikaan. Se on mun mielestä paras suihku saippua.
Olen nyt käyttänyt viime vuodet sitä. En käytä ollenkaan noita kaupan suihku saippuoita. Koska mä pelkään että mun iho sitten ärsyyntyy niistä. Toi sepamed on hyvä jos on tosi herkkä iho.
Mulla on tosi herkkä iho. Sille ei voi oikeen mitään.
Aloin käyttämään tuota suihku saippuaa silloin kun mulle tuli kuivia punaisia kohtia ihoon. Siitä on jo muutama vuosi. Jouduin menemään niiden takia silloin lääkäriinkin.
Nyt niitä ei ole tullut onneksi sen jälkeen. Mulla on aika hyvä iho taas tällä hetkellä. Mihin olen tyytyväinen.
mulle ei edes tule koskaan noita finnejä. No naamaan saattaa tulla jokus pari, mutta ne häviää aika nopeasti.
pitää kohta juoda taas pika teet ennen kokki ryhmää. keitän heti kun olen tullut aamupalalta. Hyvin kerkiää juomaan. Ja sitten on taas kauhea vessa hätä kun on juonut. No ei voi mitään. Mutta mun on pakko saada kohta teetä. Alkaa tehdä taas mieli. Eilenä mä join ainakin kolme kupillista teetä. Tänään menee varmaan saman verran. Olen tee holisti. Mielummin juon teetä enemmän kun taas kahvia. Olen enemmän tee ihmisiä. Ai niin tuosta tulikin taas mieleen että teetä pitää taas kohta ostaa lisää. Toi citrus vihreä tee on aika lopussa. Sitä pitää ostaa ainakin. Käyn ostamassa sitä lisää tällä viikolla. On sitä sitten taas. Nyt ajattelin juoda intense mint vihreää teetä. Se on tosi hyvää. Sekin alkaa myös kohta loppumaan.
Onneksi tee ei ole kamalan kallista. Pystyy hyvin ostamaan.
Maksaa jotain vähän yli kaksi euroa paketti.
Liptonin vihreät teet on parhaita. Onneksi niitä on monta eri makuakin. Voi aina vaihdella. Puoli tuntia enää niin pääsee aamupalalle. No nyt kun tässä on aikaa niin menen nyt petaamaan sängyn ja katson noi vaatteet mitkä pistän päälle.
Farkut ainakin ajattelin laittaa. Meikata en nyt jaksa.
Hiukset laitan taas ponihännälle. Sormukset taas sormiin.
Eilenä jaksoin lakata noi kynnet taas. Turkoosin värisiksi.
Laitoin vaan uuden lakka kerroksen kynsiin. Kun se väri oli taas kulunut. Nyt on hienot kynnet taas.
Eilenä oli mukava päivä kun poikaystävä tuli käymään.
Ostettiin melkein kilo irto karkkeja. Niitä jäi vähän vielä. Syön niitä tällä hetkellä kun kirjoitan tätä. Haettiin subit subwaysta. Oli hyvää.
Tänään ollaan menossa parhaan kaverin kanssa koti pizzaan syömään.
Ei olla aikoihin käyty koti pizzassa yhdessä syömässä.
Nyt tuli tilaisuus. Tiedän minkä pizzan aijon syödä. Se on alla pollo pizza missä on kanaa ja muistaakseni ananasta. Tosi hyvää. Syön sen normaali kokoisen pizzan. Syön taas sen minkä jaksan.
Me lähdetään yhdeltä kävelemään sinne koti pizzaan. Se on tuolla keskustassa. Ei ole pitkä matka. Saa samalla lenkkeiltyä samalla. Onneksi ulkona ei ole nyt kamalan kylmä. Aika sopiva ilma. Pystyy olla ulkona. Meillä on huomenna taas kokki ryhmä aamulla. Mun synttäri päivänä. Tehdään makkara kastiketta ja perunoita. Mä teen tällä kertaa salaatin. Ihan hyvät ruoat tiedossa. Tykkään tuosta kokki ryhmästä. Ja se on mukavaa kun paras kaveri on samassa ryhmässä.
Kiva tehdä sen kanssa aina ruokaa. Ja ohjaaja on siinä myös mukana ja se auttaa jos tarvii. Käytiin eilenä poikaystävän kanssa kaupassa. Nyt ei tarvi mennä kauppaan muutamaan päivään taas kun käytiin eilenä. Kahviakin on taas. ei heti ole loppumassa.
Eilenä aamulla katsoin pari tuntia gintama animea.
Aijon ehkä tänään taas katsoa. Tabletin akku on taas täynnä niin sillä pystyy taas katsomaan. Latasin sen eilenä täyteen.
Tänään aijon maksaa kaikki laskut mitkä on nyt tullut mulle.
Maksan ne tässä aamun aikana kun olen nyt koneella.
Saa ne hoidettua pois alta. Sitten kun ne on maksettu niin ei tarvi enää miettiä niitä. Samalla näen onko tullut lisää rahaa kun menen pankin sivuille. Huomenna on synttärit. Olen vanha. Vaikka en näytä siltä yhtään. Saa nähdä mitä saan lahjaksi.
Suklaata ainakin. eilenä illalla mä nukahdin taas parhaan kaverin sohvalle. Onneksi kaveri herätti mut niin menin kämpille omaan sänkyyn nukkumaan ja nukahdin saman tien.
Tänään on ihana rento päivä. Käydään vaan pizzalla parhaan kaverin kanssa. Ei ole kiire minnekkään. Olen saanut hyvin levättyä nyt. Jaksaa varmasti taas ensi viikon. Toivon ettei ala taas ahdistamaan ja joudun syömään noita rauhottavia.
Mutta jos se olo tulee niin tulee. Sille ei voi oikeen mitään.
Mutta yritän olla positiivinen. Nyt on mukavaa mennä taas lenkille kun tuolla ulkona ei ole enää niin kylmä.
Nyt ne ilmat alkaa lämmetä ja kevät lähestyy pikku hiljaa.
Ai niin mun pitää pyytää ohjaajalta sitä tiski ainetta. Se on loppu. En pysty tiskaamaan. Pyydän sitä ainetta tuossa aamupalalla. Jos sitä vaan on. Ehkä katson tänään taas gossip girl sarjaa.
Jos mua huvittaa. Tai sitten katson vaan animea. Onneksi toi animeultima sivu toimii taas. Pystyy sieltä katsomaan.
Kohta voisi taas juoda teetä. Kahvia join taas äsken.
Olen täysin hereillä nyt. Aamu on lähtenyt taas mukavasti käyntiin.
Tästä tulee hyvä päivä. Pääsee pizzalle. En ole taas vähään aikaan käynyt koti pizzassa. Viimeksi käytiin poikaystävän kanssa.
Siitä on jo aikaa. Aamupala on vasat yhdekäsltä. Vähän yli tunnin päästä. Syön hyvän aamupalan niin ei tule sitten äkkiä nälkä taas.
Mulla on vielä sipsiäkin jäljellä. Syön sitä vielä tänään.
Mutta huomisesta lähtien jätän herkut taas pois ja herkuttelen taas viikonloppuna. Huomenna on myös toi ompelu ryhmäkin taas. Pääsen jatkamaan kaulahuivia. Se ei ole vielä valmis.
Lenkille aijon mennä taas huomenna illalla. Tänään en jaksa mennä lenkille. Mulle riittää tänään kävellä koti pizzaan ja takaisin.
Tai no katsoo nyt. Mun kurkku tuntuu vähän kipeältä. Toivottavasti en ole tulossa vaan kipeäksi. katsoo miten käy.
Huomenna taas jaetaan viikon lääkkeet dosettiin. Muistin myös että mulla on psykologi ensi viikon perjantaina aamulla.
Tuntuu oudolta että se on perjantaina. Koska yleensä olen aina käynyt siellä joko tiistaina tai torstaina. Nyt se on perjantaina.
No juttua varmasti riittää mistä sitten puhutaan siellä. Kerron desucon tapahtumasta, mun olo tiloista mitä nyt on ollut viime aikoina, ihmis suhteista, Mitä olen tehnyt viime aikoina..
Kyllä se puoli tuntia menee siellä äkkiä. Sitten se kirjoittaa mulle uuden ajan koska menen sitten sinne seuraavan kerran. Mulle on riittänyt ihan hyvin että käyn vaan kerran kuussa siellä.
Hoito neuvottelu on sitten ensi kuussa. En vaan muista että mikä päivä se taas oli. No kyllä se selviää. Ettei se tulee sitten ihan silleen yllätyksenä että hei sulla on tänään se hoito neuvottelu.
Kyllä noi ohjaajat aina sitten muistuttaa siitä ajoissa.
Lääkkeet pitäisi vielä riittää ensi viikolle vielä. Leponexia mulla pitäisi olla vielä. Pitää sanoa sille psykologille että uusii leponexin niin saan apteekista sitä sitten taas. Masennus lääkkeitä mulla on vielä paljon jäljellä. Ne ei ainakaan ole heti loppumassa.
Ja rauhottavia on vielä yksi paketti. Ja e-pillereitä on vielä pariksi kuukaudeksi. Leponex on seuraava lääke mikä sitten alkaa loppumaan. Mutta onneksi se aina uusitaan niin saa sitä sitten.
Ja mä olen jo pitkään aikaan tottunut käymään tuolla apteekissa hakemassa kaikkia lääkkeitä. Kela kortti pitä aina näyttää kun hakee lääkkeitä. Tää viikonloppu on mennyt tosi mukavasti. Arki alkaa sitten taas huomenna. Toivottavasti pääsen lomille sitten taas ensi viikolla. Mutta sen näkee sitten. Elän nyt taas vaan päivän kerrallaan. Mutta onneksi mulla on noi mun rakkaat kaverit. Mitkä mä näen joka päivä. Ja iltaisin skypetän poikaystävän kanssa.
Mun pitää hankkia se uusi koko vartalo peili jossain vaiheessa.
Kun toi edellinen hajosi. Katsoo sitten missä vaiheessa hankin sen. niin saisi taas otettua uusia kuvia taas. Nyt on tuntunut vähän oudolta kun en ole vähään aikaan ottanut kuvia itsestäni.
Mutta kyllä mä sitten saan taas otettua kunhan vaan saan hankittua sen peilin. Voisi alkaa siihen nyt säästämään rahaa. Kamalan kallista peiliä en viitsi hankkia. Joku semmoinen mikä maksaisi vaan alle 50 euroa. Ja että se mahtuisi tuonne mun makkariin.
Ajattelin hankkia sen peilin ennen kun tulee kesä. Tai no katsotaan nyt. Joka tapauksessa hankin sen jossain vaiheessa.
Tuon vessan peilin kautta on hieman hankalaa ottaa noita kuvia.
Ja se vessan valo on hieman häiritsevä.
Voisi kohta pedata toi mun sänky. Ja laittaa vähän noita vaatteita taas tuonne kaappiin kun ne on ihan pitkin poikin mun huonetta.
Ja likaiset vaatteet pyykki koriin. Pesen sitten taas jossain vaiheessa pyykkiä ensi viikolla. Katsoo miten pesukone on taas vaan vapaa. Alan nyt vähän siivoamaan tätä keittiötä taas.
Kahvin puruja on taas kaikkialla. Ja noi tasot pitää pyyhkiä ja pitää siivota myös tätä mun keittiön pöytää kun tää on taas täynnä tavaraa. Saisi jotenkin siistimmäksi tätä. No mä teen se kohta.
Ei ole sitten kamalan sotkuista täällä kun on saanut vähän siivottua.
Mä yritän pitää tätä keittiötä siistinä. onneksi mulla on pesu ainetta niin saa noi tasot sillä putsattua.

Subway :)Lauantai 23.01.2016 08:04

Nyt mun olo alkaa olla pikku hiljaa parempi. Ei ahdista tai masenna mikään. Eilenä oli ihan mukava päivä. Naisten ryhmässä aamulla käytiin kärkkäisellä lahdessa. En ostanut mitään. Olen ylpeä itsestäni. Säästin taas rahaa. Paras kavero löysi jotain sieltä.
Sitten kun tultiin siellä niin olikin jo ruoka ja menin lenkille sen jälkeen. Oli pikkasen kylmä. Jotain 30 astetta pakkasta ainakin. Mutta jaksoin kävellä sen puolituntia. Heti kun tulin lenkiltä niin äkkiä piti alkaa keittämään teetä. Kyllä tee maistui hyvältä kun tuli tuolta ulkoa.
Tänään on mukava päivä taas tiedossa. Poikaystävä on tulossa käymään. Mä tarjoan subit subwayssa. Katsotaan taas leffoja ja harrastetaan seksiä tottakai. Siinä se päivä mukavasti menee.
Illalla olen menossa sitten taas parhaan kaverin luokse illalla.
Eilenä kolmoselta tuli yksi suomalainen leffa mitää katsottiin. Sen leffan nimi oli ainoat oikeat. En oikeen pysynyt kärryillä koska mä nukahdin taas kesken leffan. En jaksanut katsoa loppuun asti sitä. Menin sitten vaan ajoissa nukkumaan kun väsytti. Eilenä mä nukuin jopa päikkärit taas. Iltapäivällä tuli nukuttua pari tuntia. Oli vaan jotenkin väsynyt fiilis niin ajattelin että nukun hieman. Nukuin päivälliseen asti.
Meillä oli päivällisenä ruokana ranskalaisia ja kebabia. Oli hyvää.
Menin taas kaverin luokse katsomaan lemmen viemää. Ja skypetin poikaystävän kanssa. Ja olin loppu illan parhaan kaverin kanssa.
Huomenna mennään parhaan kaverin kanssa koti pizzaan syömään.
Mukavaa mennä sinne pitkästä aikaa kaverin kanssa. Ei olla aikoihin käyty yhdessä pizzalla. Nyt meillä on mahdollisuus. EN vielä tiedä että minkä pizzan söisin huomenna. No se selviää sitten siellä.
Otan kumminkin sen normaali kokoisen. Sen jaksan syödä.
Onneksi tuonne keskustaan ei ole pitkää matkaa.
En jaksanut eilenä katsoa mitään animea. Katselin taas gossip girl sarjaa pari jaksoa. Nyt aijon pitää siitä sarjan katsomisesta vähän taukoa. Ettei ihan koko ajan katso sitä. Pitää katsoa jaksanko mennä lenkille vielä tänään illalla. No sen näkee sitten.
Katson fiiliksen mukaan. Mulle tuli taas yksi lasku eilenä. Aijon maksaa sen tänään tai huomenna. Ehkä vasta huomenna kun on aikaa. Saa sen pois alta niin ei tarvi sitä sitten miettiä.
Pesin taas pyykkiä eilenä. Tuli vaan semmoinen fiilis että voisi taas pestä. Joten mä pesin. Pesen sitten seuraavan kerran ensi viikolla taas. Mulla on vielä ranch sipsi pussi syömättä vielä.
Syön ehkä tänään sitä kun katsotaan poiakystävän kanssa leffaa.
siinä olisi mun leffa mässyt. Ellei me poikaystävän kanssa haeta kaupasta jotain muuta mässyä. Katsotaan varmaan taas kauhu leffoja. Ne on ihan hyviä leffoja. Aamupala on taas tuossa yhdeksältä vasta. puolitoista tuntia vielä aikaa. Nälkä alkaa olla taas.
Voisi sitten aamupalan jälkeen keittää teetä taas. Kerkiää juomaan tänä aamuna taas. Aamu kahvit join taas äsken.
Nyt on aika pirteä fiilis. ja hyvä olo tällä hetkellä. Nyt kun olen levännyt taas niin jaksaa ensi viikon ja menen ehkä taas lomille viikonlopuksi. Jos olen hyvässä kunnossa.
uskon että olen. Toivottavasti ensi viikolla työ päiväkin menee paljon paremmin mitä viime kerralla.
Kyllä mä pikku hiljaa alan jaksamaan taas. elämä alkaa taas hymyillä. Yli huomenna mulla on synttärit. Saan aika paljon suklaata taas lahjaksi. Koska sanoin kavereille ja poikaystävälle että suklaa riittää mulle synttäri lahjaksi. Voi olla että paras kaveri ostaa mulle jotain muutakin kuin suklaata. Ja sitten mä saan ohjaajiltakin lahjan.
Niin kuin joka vuosi kun olen asunut täällä.
Mukavaa. Alan taas kohta tiskaamaan. Ja sänkykin pitää pedata taas. poikaystävä tulee tuossa aamu päivällä. Sitten me lähdetään subwayhin ja kauppaan. Otetaan noi subit mukaan.
Ei syödä subwayssa. Eka varmaan mennään sinne kauppaan ja sen jälkeen sybwayhin. En vielä tiedä että minkä subin söisin.
No se selviää paikan päällä. Ajattelin kokeilla jotain uutta mitä en ole ennen syönyt. Aijon ottaa sen 15 senttisen subin. Sen jaksan syödä. Poikaystävä ottaa sen 30 senttisen subin.
Niin kuin aina. Vähän terveellisempi ruka tällä kertaa. Huomenna sitten pizzaa. Pitää huomennakin ilmoittaa ohjaajille etten ole tulossa päivälliselle silloin. ilmoitin jo eilenäkin etten tule täänänkään syömään. Mutta hyvät viikonloppu ruoat. Subia ja pizzaa. Nam.
Nyt täytyykin herkutella kun on viikonloppu.
Sitten ensi viikolla syön taas normaalia ruokaa.
Ja koitan liikkua taas paljon. Nyt viikonloppuna on vähän lämmin keli. Ensi viikolla muka pitäisi sataa vettä.
No ainakaan ei ole kamalan kylmä silloin. Kohta ei tarvi pitää enää toppahousujakaan. Kevät lähestyy pikku hiljaa.
Ihanaa. Tulee enemmän valoakin. Mutta hyvä että mulla on nyt paljon parempi olo. Mua ei onneksi masenna mikään nyt.
Tästä tulee hyvä päivä. Illalla sitten taas parhaan kaverin luokse viettämään iltaa taas. Varmaan valvon taas sinne yhdeksään asti taas. Huomennakin aijon herätä taas seitsemältä. Niin kuin tänäänkin. Pitää juoda kahvit ja kirjoittaa blogi.
Se on mun aamu rutiini joka aamu. Olen aamu ihmisiä. En osaa nukkua pitkään paitsi poikaystävän luona.
Mun tekee mieli taas syödä jotain hyvää tällä hetkellä. Söin äsken loput pullat mitä mulla oli. huomasin että kahvi alkaa taas loppumaan. pitää siis hankkia lisää. Teetä mulla on vielä jäljellä.
Se ei ainakaan ole loppumassa. Syön aamulla taas varmaan ruisleipää. ellei siellä ole jotain muuta tarjolla.
Sen näkee sitten. Syön hyvin taas niin ei tule nälkä äkkiä.
seuraavan kerran syön sitten päivällä.
Kun ollaan haettu ne subit. Mulla ei ole hajuakaan paljon mulla on nyt rahaa tilillä. Kohta pitäisi tulla se vähän yli sata euroa taas.
Kelalta. Maksan laskut tämän viikonlopun aikana.
Mulla on taas vaate kriisi mitä pistän päälle tänään.
Farkut ainakin. Ja varmaan taas sen punaisen paksun hupparin.
Joo mä laitan vaikka ne. ei tule kylmä sitten helposti kun on se huppari päällä takin alla. Me mennään poikaystävän kanssa keskustaan sen autolla. Ei tarvi kävellä onneksi.
Poikaystävä varmaan ostaa ne herkut kaupasta kun mä tarjoan ne subit. Mutta kohta alan kuuntelemaa musaa tässä samalla kun tiskaan. Pitää toi kahvi pannukin taas hyvin pestä.
Ai niin mulla on tiski aine loppu. Pitää pyytää sitä ohjaajilta kun menen aamupalalle. On sitten taas tiski ainetta. No mä tiskaan sitten vasta aamupalan jälkeen. Hyvin silloinkin kerkiää.
ihana aamu nyt kun ei ole kiire minnekkään.
Kerkiää jopa juomaan teetäkin tässä aamun aikana.
Varmaan juon sitten tuota orient vihreää teetä. Se on mun lempi tee tällä hetkellä. Tosi hyvää mun mielestä.
Aloin juomaan sitä silloin jokin aikaa sitten.
Viime vuonna aloin juomaan sitä.

Tänään kärkkäiselle.Perjantai 22.01.2016 08:29

Eilinen päivä ei ollutkaan kamalan hyvä. Mulla oli koko ajan tosi hermostunut ahdistava olo. Jouduin taas syömään rauhottavan.
Se onneksi vähän helpotti oloa kun otin sen. En mennyt toiminta tunnille eilenä tämän olo tilan takia. Mutta nyt fiilis on ihan hyvä ainakin nyt. Se voi olla että huononee tuossa iltaa kohden. Tai sitten sitä huonoa oloa ei tule. Toivottavasti ei tule.
Jaksoin käydä kaupassa eilenä. Kävin lidlissä ja s marketissa. Ostin herkkuja. Ostin sipisä, pullaa, ja pähkinöitä.
Siinä on mun viikonlopun herkut. Aijon mennä lenkille taas illalla. Pakko päästä vähän liikkeelle ettei ihan jämähdä tänne kämpille. Menen päivällisen jälkeen lenkille. Aamulla on taas naisten ryhmä.
Kuulin että oltaisiin menossa kärkkäiselle. En aijo ostaa mitään sieltä. Katselen vaan. Ja tää on hyvää harjoittelua ettei osta mitään.
Sitten kun ollaan tultu kärkkäiseltä niin alan varmaan katsomaan taas gossip girl sarjaa tabletilla. Eilenä katsoin sitä sarjaa taas muutaman jakson. Olen nyt toisella kaudella. Anime ultima sivu ei toiminut eilenä.
Mutta nyt se taas onneksi toimii. Pitää varmaan tänään taas katsoa gintama animea. Poikaystävä ei lähdekkään reissuun. Se peruuntui. Lupasi tulla huomenna käymään. Käydään taas subwayssa huomenna ja mä tarjoan subit. Näin me sovittiin koska poikaystävä tarjosi viimeksi. Sunnuntaina mennään pizzalle parhaan kaverin kanssa. Tulee ihan mukava viikonloppu. Harmi vaan kun tänään ei tule salkkareita. Joku leffa tulee siihen aikaan.
Katsotaan parhaan kaverin kanssa sitten se.
Mä syön taas tässä noita pähkinöitä samalla kun kirjoitan. Kohta pääsee aamupalalle onneksi. Alkaa olla nälkä taas.
Eilenä mä juttelin ohjaajan kanssa tästä mun olo tilasta. Mietittiin mistä voisi johtua. Mä olen varmaan vaan väsynyt.
Nyt mä otan ihan rennosti tämän viikonlopun niin jaksaa sitten ensi viikon. Toivon että jaksan silloin. Pystyisi olla töissäkin taas.
Mutta sille ei voi mitään jos tää olo tila vaan iskee.
Se voi tulla ihan yllättäen. Ettei aina jaksa. Aijon silti osallistua naisten ryhmään aamulla niin saa samalla muuta ajateltavaa. Ja näen kaverit taas tänään niin on seuraa. Toivottavasti olen sitten hyvässä kunnossa ensi viikolla niin voisi lähteä lomille taas.
Menen taas pokaystävän luokse. Join taas aamu kahvit. Ei kauheasti piristänyt. Teetä juon taas tuossa aamu päivällä kun ollaan tultu kärkkäiseltä. Ihan mukavaa mennä sitten lenkille illalla. Saa vähän raitista ilmaa samalla. Eikä mulle tule varmaan edes kylmäkään kun kävelen ripeää vauhtia. Tiedän jo minkä reitin aijon kävellä. Se kestää sen puolituntia. Sopiva lenkki. Sitten suihkuun sen jälkeen ja kaverin kanssa katsotaan lemmen viemää. Menen taas sen luokse katsomaan illalla. Eilenä me ei nähty koska halusin levätä.
Mutta uskon että tänään olen vähän pirteämpi. Ainakin sen lenkin jälkeen. Aamupala on taas kohta. Kerkiää hyvin blogin kirjoittamaan.
Ihanaa kun on perjantai. Ei ole kiire minnekkään.
voi vaan olla ja ihmetellä. Ja ottaa aika rennosti.
Mun toinen kaveri lähtee vasta huomenna lomille. Kerkiän vielä tänään nähdä sitä. Onneksi paras kaveri on täällä viikonlopun.
On seuraa. ja paras kaveri oli iloinen kun sanoin sille että mäkin olen viikonlopun täällä. Vietetään laatu aikaa sitten illalla.
Jaksoin eilenä valvoa yhdeksään asti. Enkä nukahtanut parhaan kaverin sohvalle. Jaksoin katsoa poliisit ohjelman mikä tuli.
Me katsotaan sekin ohjlema aina parhaan kaverin kanssa. poliisit on hyvä ohjelma. Nyt siitä on alkanut uudet jaksot.
En ole jaksanut pestä mitään pyykkiä. Ei vaan huvita.
Pesen sitten taas kun pystyy. Nyt ei jaksa. Mutta tiskata täytyy taas kohta. Sain eilenä jotenkin siivottua. Meni siivoukset läpi onneksi.
Ei tarvinut uudestaan siivota. Nyt tää mun kämppä on vähän siistimpi. Viihtyy taas täällä. Pystytään tänään taas illalla skypettämään poikaystävän kanssa kun se ei lähde sinne reissuun. Mutta ihanaa nähdä sitä sitten huomenna. Kauhea ikävä on ollut sitä.
Kävin eilenä apteekissa. Ostin raskaus testin. tein sen takia sen kun mun kuukautisista ei ollut kuulunut mitään nyt viimeksi.
Testi oli negatiivinen. Onneksi. Sain mielen rauhan kun testi näytti tuolta. Mulla on ollut varmaan stressiä niin sen takia ne ei sitten alkaneet kuin normaalisti. Onneksi mä syön noita e-pillereitä.
En aijo koskaan lopettaa niiden syömistä. Sanoin poikaystävällekkin että teen sen testin. Se suhtautui siihen hyvin. Ei mennyt panikkiin tai mitään. Se otti sen asian aika hyvin. Ja rennosti.
Onneksi poikaystävä ymmärtää mua. Ja on tukena kun aina tarvii.
Aamu lääkkeet pitää taas ottaa kohta. Ihan hyvä että mä syön edelleen tuota masennus lääkettä. Lievittää tätä mun olo tilaa mikä mulla on nyt. Ja onneksi on noi ohjaajat tuolla niin voi niiden kanssa jutella jos tarvii. Aina ei voi olla hyvä olo.
Kohta voisi kuunnella musiikkia jos se vaikka hieman piristäisi.
Mutta jos ei piristä niin ei piristä.
Pitää taas pukea farkut jalkaan jos me mennään sinne kärkkäiselle.
Korko kenkiä en aijo laittaa jalkaan. En nyt jaksa kävellä niillä tänään. Laitan ihan tavalliset talvi kengät jalkaan.
Niillä pysyn pystyssä. Sitten paksu talvitakki päälle ettei tule kylmä helposti. Saa nähdä löytääkö kaverit jotain sieltä kärkkäiseltä.
Mä en osta mitään. Säästää siinäkin taas rahaa.
No siellä saa ainakin aamun hyvin kulumaan jos ei muuta.
ulkona on taas näköjään kiva pakkanen. Ilmojen pitäisi lämmetä ensi viikolla. Ja että sataisi vettä. Näin mä kuulin jostain. Tulee kiva loska keli. Kiva kävellä vesi lätäköissä.
No onneksi mulla on hyvät kengät. Ei vesi mene läpi niissä.
Mutta se on yksi merkki että kevät on tulossa pikku hiljaa. Eikä ole enää onneksi kauhean pimeääkään.
Valoa alkaa tulla lisää. Ja on varmasti paljon pirteämpi sitten keväällä. Odotan innolla kevättä. Synkkä talvi alkaa väistymään pikku hiljaa. Ja kohta on kesäkin taas.
uskon että tää kevät menee äkkiä taas. onneksi mulla on noi ryhmät ja harrastukset niin saa niillä ajan kulumaan. Ja tietysti kaverit. Tästä tulee varmasti mukava kevät.
Aijon sitten keväällä mennä seppälään katsomaan onko sinne tullut toi kevät vaate mallisto. Jos löytyy jotain kivoja uusia vaatteita sieltä. Aijon sitten ostaa jos löydän jotain sieltä.
Voisi niihin alkaa säästämään rahaa. Seppälässä on mun mielestä hyviä vaatteita. Ja se on hyvä että jotkut niistä saa sitten aika halvalla myöhemmin. On alennuksessa. Silloin tekee löytöjä.
Se on aina mukavaa. Odottaa että joku vaate halpenee.
Seppälässä on myös välillä alennuksessa noi alusvaatteet.
Silloin tekee löytöjä. Viimeksi löysin valkoiset stringit kolmella eurolla. Voisi joku päivä mennä taas katsomaan noita alusvaatteita mitkä on alennuksessa. Vaikka ensi kuun alussa kun tulee lisää rahaa. Nyt tässä kuussa en shoppaile enempää.

Eilenä oli huono päivä.Torstai 21.01.2016 08:09

eilenä oli tosi huono päivä. Mulle tuli niin huono olo töissä niin jouduin lähtemään sieltä. Alkoi vaan itkettää ja ahdistaa. Soitin ohjaajille että mulla oli tosi huono olo niin ne tuli autolla hakemaan mut sieltä. Otin kyllä sen rauhottavan mutta ei kauheasti auttanut. Sitten kun tulin tänne niin menin vaan sänkyyn ja aloin nukkumaan. Mä olin aika väsynyt. Nukuin sen pari tuntia. Sovittiin ohjaajan kanssa etten mennyt eilenä salille. En olisi jaksanut. Sitten kun heräsin niin aloin keittämään teetä ja menin koneelle. Loppu päivä meni sitten ihan hyvin.
Mutta. Mun elämässä tulee välillä noita tilanteita että alkaa ahdistamaan kauheasti. Yleensä mulle tulee toi olo tila jos olen tosi väsynyt. Ja on ollut kauheasti kaikkea. Mulla oli eilenä huono päivä.
Mutta nyt mun olo tila on aika ok tällä hetkellä. Olen viikonlopun täällä.
Aijon nyt vaan ottaa ihan rennosti ja levätä. Kyllä mä jaksan sitten taas kun olen kunnolla levännyt. Ehkä ensi viikolla menee sitten paremmin töissä. Poikaystävä lähtee reissuun viikonloppuna. Ei nyt tänä viikonloppuna nähdä. Mutta aina voi soitella.
Onneksi paras kaveri on myös viikonlopun nyt täällä. aijon sen kanssa viettää aikaa viikonloppuna. Menen iltaisin sen luo. Salkkareita ei tule perjantaina vaan joku leffa. Se oli joku suomalainen leffa niin ajateltiin parhaan kaverin kanssa katsoa se sitten. Me ei olla koskaan nähty sitä leffaa. No tulepaahan jotain sitten telkasta perjantai iltana. Tänään pitää käydä lidilissä. Mun tekee mieli kauheasti noita hunaja pähkinöitä. Käyn niitä ostamassa.
Pitää katsoa syönkö sipisä nyt tänä viikonlopuna. Jos syön niin käyn huomenna ostamassa. Nyt voi taas herkutella kun on viikonloppu. Parhaan kaverin kanssa mennään sunnuntaina koti pizzaan syömään. Ei olla aikoihin käyty pizzalla yhdessä. Nyt pitää käydä kun on mahdollisuus. Siinä on sitten mun sunnuntain ruoka. Pitää vaan ilmoittaa ohjaajille etten ole tulossa päivälliselle sunnuntaina.
Mutta. Mä päätin että mun viikonloppu alkaa tänään.
Vähän aikaisin mutta ei se mitään. Pitää alkaa kohta taas siivoamaan koska on siivous päivä. Alan siivoamaan kun olen saanut kirjoitettua tämän blogin. Ja tänään on taas toiminta tunti iltapäivällä. Saa nähdä mitä tehdään. Mutta. Tästä tulee varmasti vähän mukavampi päivä mitä eilenä. Eilenä oli pakko syödä vähän suklaata kun oli paska päivä. Silloin jos on paska päivä niin silloin voi ihan hyvin syödä sitten suklaata. Suklaa ymmärtää.
Mulla on vielä noita joulu suklaata mitä sain jouluna. Ne pitää pikku hiljaa syödä pois. Nyt kun olen viikonlopun täällä, niin ajattelin kokeilla taas värittämään pitkästä aikaan. Jos vaikka nyt taas innostuisi. aijon pitää anime katsomis maratoonin viikonloppuna. Pitää katsoa gintama animea taas. Ja ehkä jotain muuta anime sarjaa. Ajattelin viikonloppuna taas katsoa gossip girl sarjaa.
Katsomista riittää. Mua nyt vähän ihmetyttää että missä noi mun laksut oikein viipyy. Ne olisi pitänyt tulla jo. Mutta kohta saan kelalta taas vähän yli sata euroa niin pystyn maksamaan tuon yhden laskun.
Nälkä alkaa olla taas. Aamupala on noin tunnin päästä.
syön taas ruisleipää. Ja teetä pitää juoda taas tässä aamun aikana. Juon sitten kun olen saanut siivottua. Pitää tänään katsoa myös animea. Ennen toiminta tuntia kerkiää katsoa muutaman jakson.
Katson ne taas tuolla tabletilla. Tykkään siitä aina katsoa animea.
Se on vaan niin helppoa mennä makaamaan sohvalle, ottaa tabletin taas syliin ja alkaa katsomaan. Sain eilenä ladattua tabletin akun täyteen niin sillä pystyy taas katsomaan.
Eilenä en jaksanut katsoa tabletilla mitään. Huomenna on taas naisten ryhmä aamulla. Ja kaupassa pitää käydä huomenna taas.
Ja loppu perjantai päivän vietän kavereiden kanssa.
Mukava perjantai päivä tiedossa. Ihanaa kun voi nyt vaan ottaa loppu viikko ihan rennosti. Tääkin päivä menee varmaan taas vauhdilla. Pitää tänään syödä noita pähkinöitä mitä ostan lidlistä.
Mun ilta herkut. Se pähkinä pussi maksaa jotain alle kolme euroa. Hyvää mutta kallista. Onneksi lidliin ei ole pitkä matka täältä. sinne kävelee vartissa. Se on lähellä keskustaa.
En ole pitkään aikaan käynyt lidlissä. Siellä pitäisi kyllä käydä useammin. Huomenna menen s markettiin. Ajattelin huomenna lounaan jälkeen mennä. Jaksaa kävellä sinne kun on syönyt. Koitan olla menemättä seppälään. Se on siinä kaupan vieressä. Mun täytyy nyt taas säästää rahaa. Kun desuconiin upposi aika paljon rahaa. Niin nyt on taas hyvä säästää. En nyt shoppaile mitään. Katsoo sitten ensi kuun puolella jos vaikka sitten shoppailisi jotain pientä.
Mulla oli se psykologilla käynti taas 29 päivä tätä kuuta. Kymmeneltä aamulla. sinne on vielä aikaa.
ihan ok mennä taas sinne juttelemaan. Ensi kuussa on sitten se hoito neuvottelu. Ihan hyvin sekin varmasti menee.
Katsoo missä kunnossa mä olen ensi kuussa. yleensä tammi tai helmikuussa mun vointi on huonompi.
Mä en tiedä että mistä se johtuu. Mutta sitten kun tulee kevät niin olen paljon pirteämpi. Ja on enemmän energiaa. Pitää nyt katsoa jaksanko käydä töissä aina kerran viikossa. Mutta jos se on liikaa niin on liikaa. Jos en pysty olla siellä niin olen ainakin yrittänyt.
Ohjaajat kyllä huomaa jos en pysty olla siellä työpaikalla.
Ja ne sanoi mulle että jos en pysty olla siellä tai jaksa, niin se pitää sitten lopettaa kokonaan. Ja yrittää myöhemmin uudelleen.
Saa nähdä onko ensi viikolla sitten vähän parempi työ päivä. Toivottavasti. Lakanat ajattelin taas pestä tänään. Ja noi muut vaatteet siinä samalla. sitten viikonloppuna ei tarvi pestä sitten pyykkiä. Ensi viikolla vasta. Pitää pukeutua taas ämpöisesti kun menen tuonne ulos. Tänään on vissiin aika kylmä päivä taas.
Viikonloppuna pitäisi lämmetä muka. Ettei ole enää niin kylmä.
Mutta onneksi ei ole vielä tullut tuota loska keliä. Siitä mä en tykkää yhtään. No keväällä se tulee kun lumet alkaa sulamaan.
Pääsee kävelemään vesi lätäköissä.
Mutta se on sitten mukavaa kun kevät aurinko alkaa lämmittämään keväällä. On lämmin eikä kauhean kylmä enää.
Tulee plussa asteita. Eikä tarvi pukea toppa housuja enää päälle. tai toppatakkia. Mutta kohta voisi laittaa musaa soimaan taas ja aloittaa eka siivoamalla toi keittiö. Sitten sen jälkeen alan imuroimaan ja moppamaan. Vessa pitää myös siivota.
No sitten on ihan jees kun on kämppä taas siisti. Ja kerkiää sotkemaan sen uudestaan. Mutta nyt mun olo aika jees.
ihan ok fiilis. Tästä tulee ihan mukava päivä varmasti.
uskon ainakin niin. Ihanaa syödä tänään illalla noita pähkinöitä.
Syön niitä samalla kun skypetän poikaystävän kanssa.
Poikaystävä söi eilenä noita pähkinöitä kun skypeteltiin.
Olin kateellinen sille kun sillä oli noita pähkinöitä.
Mutta tänään saan onneksi niitä pitkästä aikaan.
Ja huomenna kun menen kauppaan niin ostan lisää herkkuja viikonloppua varten. Sipsiä varmaan taas. Suklaata mun ei tarvi ostaa koska sitä on vielä.