IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tänään kärkkäiselle.Perjantai 22.01.2016 08:29

Eilinen päivä ei ollutkaan kamalan hyvä. Mulla oli koko ajan tosi hermostunut ahdistava olo. Jouduin taas syömään rauhottavan.
Se onneksi vähän helpotti oloa kun otin sen. En mennyt toiminta tunnille eilenä tämän olo tilan takia. Mutta nyt fiilis on ihan hyvä ainakin nyt. Se voi olla että huononee tuossa iltaa kohden. Tai sitten sitä huonoa oloa ei tule. Toivottavasti ei tule.
Jaksoin käydä kaupassa eilenä. Kävin lidlissä ja s marketissa. Ostin herkkuja. Ostin sipisä, pullaa, ja pähkinöitä.
Siinä on mun viikonlopun herkut. Aijon mennä lenkille taas illalla. Pakko päästä vähän liikkeelle ettei ihan jämähdä tänne kämpille. Menen päivällisen jälkeen lenkille. Aamulla on taas naisten ryhmä.
Kuulin että oltaisiin menossa kärkkäiselle. En aijo ostaa mitään sieltä. Katselen vaan. Ja tää on hyvää harjoittelua ettei osta mitään.
Sitten kun ollaan tultu kärkkäiseltä niin alan varmaan katsomaan taas gossip girl sarjaa tabletilla. Eilenä katsoin sitä sarjaa taas muutaman jakson. Olen nyt toisella kaudella. Anime ultima sivu ei toiminut eilenä.
Mutta nyt se taas onneksi toimii. Pitää varmaan tänään taas katsoa gintama animea. Poikaystävä ei lähdekkään reissuun. Se peruuntui. Lupasi tulla huomenna käymään. Käydään taas subwayssa huomenna ja mä tarjoan subit. Näin me sovittiin koska poikaystävä tarjosi viimeksi. Sunnuntaina mennään pizzalle parhaan kaverin kanssa. Tulee ihan mukava viikonloppu. Harmi vaan kun tänään ei tule salkkareita. Joku leffa tulee siihen aikaan.
Katsotaan parhaan kaverin kanssa sitten se.
Mä syön taas tässä noita pähkinöitä samalla kun kirjoitan. Kohta pääsee aamupalalle onneksi. Alkaa olla nälkä taas.
Eilenä mä juttelin ohjaajan kanssa tästä mun olo tilasta. Mietittiin mistä voisi johtua. Mä olen varmaan vaan väsynyt.
Nyt mä otan ihan rennosti tämän viikonlopun niin jaksaa sitten ensi viikon. Toivon että jaksan silloin. Pystyisi olla töissäkin taas.
Mutta sille ei voi mitään jos tää olo tila vaan iskee.
Se voi tulla ihan yllättäen. Ettei aina jaksa. Aijon silti osallistua naisten ryhmään aamulla niin saa samalla muuta ajateltavaa. Ja näen kaverit taas tänään niin on seuraa. Toivottavasti olen sitten hyvässä kunnossa ensi viikolla niin voisi lähteä lomille taas.
Menen taas pokaystävän luokse. Join taas aamu kahvit. Ei kauheasti piristänyt. Teetä juon taas tuossa aamu päivällä kun ollaan tultu kärkkäiseltä. Ihan mukavaa mennä sitten lenkille illalla. Saa vähän raitista ilmaa samalla. Eikä mulle tule varmaan edes kylmäkään kun kävelen ripeää vauhtia. Tiedän jo minkä reitin aijon kävellä. Se kestää sen puolituntia. Sopiva lenkki. Sitten suihkuun sen jälkeen ja kaverin kanssa katsotaan lemmen viemää. Menen taas sen luokse katsomaan illalla. Eilenä me ei nähty koska halusin levätä.
Mutta uskon että tänään olen vähän pirteämpi. Ainakin sen lenkin jälkeen. Aamupala on taas kohta. Kerkiää hyvin blogin kirjoittamaan.
Ihanaa kun on perjantai. Ei ole kiire minnekkään.
voi vaan olla ja ihmetellä. Ja ottaa aika rennosti.
Mun toinen kaveri lähtee vasta huomenna lomille. Kerkiän vielä tänään nähdä sitä. Onneksi paras kaveri on täällä viikonlopun.
On seuraa. ja paras kaveri oli iloinen kun sanoin sille että mäkin olen viikonlopun täällä. Vietetään laatu aikaa sitten illalla.
Jaksoin eilenä valvoa yhdeksään asti. Enkä nukahtanut parhaan kaverin sohvalle. Jaksoin katsoa poliisit ohjelman mikä tuli.
Me katsotaan sekin ohjlema aina parhaan kaverin kanssa. poliisit on hyvä ohjelma. Nyt siitä on alkanut uudet jaksot.
En ole jaksanut pestä mitään pyykkiä. Ei vaan huvita.
Pesen sitten taas kun pystyy. Nyt ei jaksa. Mutta tiskata täytyy taas kohta. Sain eilenä jotenkin siivottua. Meni siivoukset läpi onneksi.
Ei tarvinut uudestaan siivota. Nyt tää mun kämppä on vähän siistimpi. Viihtyy taas täällä. Pystytään tänään taas illalla skypettämään poikaystävän kanssa kun se ei lähde sinne reissuun. Mutta ihanaa nähdä sitä sitten huomenna. Kauhea ikävä on ollut sitä.
Kävin eilenä apteekissa. Ostin raskaus testin. tein sen takia sen kun mun kuukautisista ei ollut kuulunut mitään nyt viimeksi.
Testi oli negatiivinen. Onneksi. Sain mielen rauhan kun testi näytti tuolta. Mulla on ollut varmaan stressiä niin sen takia ne ei sitten alkaneet kuin normaalisti. Onneksi mä syön noita e-pillereitä.
En aijo koskaan lopettaa niiden syömistä. Sanoin poikaystävällekkin että teen sen testin. Se suhtautui siihen hyvin. Ei mennyt panikkiin tai mitään. Se otti sen asian aika hyvin. Ja rennosti.
Onneksi poikaystävä ymmärtää mua. Ja on tukena kun aina tarvii.
Aamu lääkkeet pitää taas ottaa kohta. Ihan hyvä että mä syön edelleen tuota masennus lääkettä. Lievittää tätä mun olo tilaa mikä mulla on nyt. Ja onneksi on noi ohjaajat tuolla niin voi niiden kanssa jutella jos tarvii. Aina ei voi olla hyvä olo.
Kohta voisi kuunnella musiikkia jos se vaikka hieman piristäisi.
Mutta jos ei piristä niin ei piristä.
Pitää taas pukea farkut jalkaan jos me mennään sinne kärkkäiselle.
Korko kenkiä en aijo laittaa jalkaan. En nyt jaksa kävellä niillä tänään. Laitan ihan tavalliset talvi kengät jalkaan.
Niillä pysyn pystyssä. Sitten paksu talvitakki päälle ettei tule kylmä helposti. Saa nähdä löytääkö kaverit jotain sieltä kärkkäiseltä.
Mä en osta mitään. Säästää siinäkin taas rahaa.
No siellä saa ainakin aamun hyvin kulumaan jos ei muuta.
ulkona on taas näköjään kiva pakkanen. Ilmojen pitäisi lämmetä ensi viikolla. Ja että sataisi vettä. Näin mä kuulin jostain. Tulee kiva loska keli. Kiva kävellä vesi lätäköissä.
No onneksi mulla on hyvät kengät. Ei vesi mene läpi niissä.
Mutta se on yksi merkki että kevät on tulossa pikku hiljaa. Eikä ole enää onneksi kauhean pimeääkään.
Valoa alkaa tulla lisää. Ja on varmasti paljon pirteämpi sitten keväällä. Odotan innolla kevättä. Synkkä talvi alkaa väistymään pikku hiljaa. Ja kohta on kesäkin taas.
uskon että tää kevät menee äkkiä taas. onneksi mulla on noi ryhmät ja harrastukset niin saa niillä ajan kulumaan. Ja tietysti kaverit. Tästä tulee varmasti mukava kevät.
Aijon sitten keväällä mennä seppälään katsomaan onko sinne tullut toi kevät vaate mallisto. Jos löytyy jotain kivoja uusia vaatteita sieltä. Aijon sitten ostaa jos löydän jotain sieltä.
Voisi niihin alkaa säästämään rahaa. Seppälässä on mun mielestä hyviä vaatteita. Ja se on hyvä että jotkut niistä saa sitten aika halvalla myöhemmin. On alennuksessa. Silloin tekee löytöjä.
Se on aina mukavaa. Odottaa että joku vaate halpenee.
Seppälässä on myös välillä alennuksessa noi alusvaatteet.
Silloin tekee löytöjä. Viimeksi löysin valkoiset stringit kolmella eurolla. Voisi joku päivä mennä taas katsomaan noita alusvaatteita mitkä on alennuksessa. Vaikka ensi kuun alussa kun tulee lisää rahaa. Nyt tässä kuussa en shoppaile enempää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.