IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tänään sählypelit. :)Tiistai 31.01.2023 05:34

Viikko alkanut ihan hyvin paitsi eilenä mulla meinasi mennä hermot yhden asian takia mutta en antanut sen pilata mun päivää Kun hermostuin niin koitin vaan ajatella positiivisia asioita mitä mulla on elämässä. Voin sanoa että se auttoi ja vielä kun oli salitreenit illalla niin siellä sai myös purettua sitä hermostunutta oloa olo tällä hetkellä tuntuu jo paljon paremmalta.
Tänään on taas sählypelit innolla olen menossa pelamaan sähly on vaan mun juttu ja mä olen siinä hyvä. Pelataan varmaan taas se puolituntia siinä ajassa saa taas juosta aijon olla taas alkuun hyökkääjä ja loppuajan puolustaja. Menen kauppaan tässä aamusta ja teen ruoaksi tänään jauhelihakastiketta ja spagettia huomenna teen kinkkukiusausta hyvät ruoat parille päivälle taas. Nukuin eilenä taas päikkärit mun uudella sohvalla siinä on tosi hyvä istua ja nukkua. Huomenna yksi mun kaveri on tulossa kylään niin päästään istumaan mun uudelle sohvalle kivaa kutsua taas kavereita kylään kun on uusi sohva. Heräsin tuossa viideltä tänä aamuna en jaksanut ihan heti herätä kun kello soi pääsin onneksi ylös ja aamukahvit olen juonut otan kohta aamulääkkeet teen silleen että menen apteekkiin vasta loppuviikosta kun rahaa tulee taas asumistuki tulee perjantaina saa sitten myös ostettua juomat kun menen viikonloppuna parhaan kaverin luokse. Käyn alkosta ostamassa meille sen viinipullon ja sitten muutama siideri ja lonkero. Odotan jo innolla että näen taas parhaan kaverin mulla on ollut ikävä sitä aijon soittaa sille tänään illalla ja kysellä miten sillä on mennyt soitellaan aina tiistai iltaisin. Alan siivota keittiötä ja tiskaamaan sekä kuuntelemaan hyvää musiikkia tästä tulee hyvä päivä mikään ei pilaa tätä päivää.

Aloin katsomaan voice of finland ohjelmaa.Maanantai 30.01.2023 05:41

Maanantai aamu ja uusi viikko taas alkaa heräsin jo neljän jälkeen tänä aamuna eikä ollut mitään ongelmaa nousta ylös sängystä join äsken aamukahvit niin nyt olen ihan hereillä. Eilenä oli mukava päivä kävin aamulenkillä, nukuin päikkärit, kävin tokmannilla ja näin poikaystävän käytiin lidlissä kaupassa poikaystävä osti mulle kylmän kahvi latte juoman juon niitä usein maksaa alle pari euroa kappale. Olo tällä hetkellä tuntuu aika hyvältä vielä saa nähdä millainen viikko on tulossa mutta toivon että hyvä. Elän taas hetken ja päivän kerrallaan jos alkaa ahdistaa niin sitten se vaan tulee mutta varmasti selviän sitten siitä. Aijon taas koko tämän viikon liikkua ja kuntoilla niin se onneksi tekee taas hyvää mielelle ja kropalle jaksaa taas hyvin kuntoilla viikonlopun jälkeen. Kohta jaan viikonlääkkeet dosettiin ja mun pitää hakea leponexia tällä viikolla alkaa kohta loppumaan teen silleen että menen apteekkiin loppuviikosta masennuslääkettä mulla on vielä kokonainen paketti kun hain sitä vähän aikaa sitten. Riittää koko kevään ajaksi se lääke haen sitä sitten vähän ennen kesää lisää. Aloin katsomaan voice of finlandia ihan vaan sen takia koska siellä on Maija Vilkkumaa joka on mun suosikki artisti olen fanittanut sitä ihan nuoresta asti ja mulla on muutama sen levy. Toivon että tulee hyvä voice of finland kausi sekä että laulavat hyviä biisejä siinä ohjelmassa. Salkkarit tulee taas saa nähdä mitä siinä sitten tapahtuu tällä viikolla innolla odotan. Nyt otan aamulääkkeet ja jaan viikonlääkkeet dosettiin ja hetken päästä alan pesemään pyykkiä mitä on taas kertynyt kiva määrä uskon että tulee mukava päivä vaikka on maanantai.

Tämä viikko on mennyt hyvin!Sunnuntai 29.01.2023 06:07

Onneksi voi vielä ottaa tämän päivän rennosti ennen ensi viikkoa. Eilenä oli hyvä päivä kävin aamulenkillä, nukuin taas päikkärit sohvalla, kävin kaupassa ostamassa litran jäätelöä mistä kerkesin syömään jo puolet ja loppuillan katson jersey shorea. Tänään on ohjelmassa aamulenkki, päikkärit, teen toisen lenkin iltapäivällä ja ajattelin mennä käymään huvikseen tokmannilla. Olo ja fiilis on hyvä tällä hetkellä on ollut hyvä viikko toivon että ensi viikosta tulee myös hyvä. Olen huomannut että tällä viikolla mulla ei ole onneksi ollut silleen yhtään ahdistusta tai masennusta se on merkki siitä että nyt on parempi kausi ja mun pitää nyt vaan nauttia siitä kun pystyy. Aijon ensi viikolla käydä taas salilla ja lenkkeillä niin sekin auttaa paljon noihin olotiloihin pääsee purkamaan paineita ja jos tulee kireä ja ahdistava olo. Odotan jo innolla että näen taas parhaan kaverin ei olla nyt nähty taas vähään aikaan. Kivaa mennä sen luokse viettämään iltaa ensi viikon viikonloppuna. Päästään kunnolla juttelemaan ja juodaan sitten siinä samalla aijon ostaa meille viinipullon niin juodaan se puoliksi. Me juodaan vähän muutakin mitä paras kaveri on ostanut meille eli paljon juotavaa on tiedossa. Ihan kivaa sitten juoda taas parin viikon jälkeen kun on ollut parin viikon tauko juomisesta varmasti nousee sitten nopeasti päähän. Nyt otan aamulääkkeet ja tarkistan kohta mun lääkkeet mitä pitää hakea ensi viikolla. Aamukahvi onneksi herätti tänä aamuna siitä tulikin mieleen että kahvia pitää ostaa kohta lisää. Tästä tulee hyvä päivä!

Kävin eilenä kirppiksellä.Lauantai 28.01.2023 06:11

Tuli eilenä käytyä pitkästä aikaan kirppiksellä olin yhden tutun porukan kanssa siellä. Tykkään käydä kirppiksellä mutta harvoin löydän sieltä mitään näin siellä kyllä hienon koristetyynyn mutta oli aika kallis se oli hienon värinen siinä oli violettia, mustaa ja valkoista sekä hieno kukkakuvio.
En eilenä nukkunut päikkäreitä mutta tänään aijon taas nukkua kun olen eka käynyt aamulenkillä olin eilenäkin lenkillä niin oli aivan mahtava sää aurinko paistoi ja oli pieni pakkanen sieltä se kevät alkaa pikkuhiljaa tulla nopeasti on mennyt tämä tammikuu kohta vaihtuu kuukausi. Aamu alkanut mukavasti kiitos aamukahvin niin herää olo tuntuu tällä hetkellä aika hyvältä. Eilenä oli kiva päivä
uskon että tästäkin tulee hyvä päivä kivaa kun on viikonloppu eikä mihinkään kiire. Sain eilenä katsottua tempparit jaksot nyt olen siinä ihan mukana en ole vielä kerennyt katsomaan eilistä salkkarit jaksoa katson sen jakson tänään. En eilenä jaksanut lähteä kauppaan hakemaan jäätelöä ehkä käyn tänään hakemassa tuossa iltapäivällä. Söin eilenä kyllä fazerin sinistä suklaata siitä on vielä puolet syömättä.
Join limua eilenä ja ajattelin tänään taas juoda yhden tölkin ostin lidlistä noita laitilan limuja ne on hyviä maksaa alle euron yksi tölkki. Viikon päästä menen parhaan kaverin luokse sitten lauantaina
Juodaan sitten alkoholia taas juon silleen ettei tule sitten niin kauhea olo mutta sekin voi olla että tulee juotua liikaa saa nähdä meille tulee silti varmasti hauska lauantai ilta. Nyt otan aamulääkkeet ja alan tiskaamaan sekä kuuntelemaan hyvää musaa nautin nyt siitä että on hyvä olo!

Päikkärit nukuttu uudella sohvalla.Perjantai 27.01.2023 06:03

Oli mukavaa nukkua parin tunnin päikkärit uudella sohvalla ja siinä on myös niin kivaa istua. Viikonloppuna aijon nukkua lisää päikkäreitä siinä kun on hyvin aikaa. Mulla on aika rento viikonloppu en tee mitään ihmeellistä aijon vaan olla ja levätä kerään voimia taas ensi viikkoon. Aijon ulkoilla ja lenkkeillä paljon viikonloppuna niin saa samalla raitista ilmaa ja liikuntaa. Kävin eilenä lidlissä ostin teetä ja limua käyn ehkä tänään taas kaupassa hakemassa jätskiä koska sitä mun tekee nyt kauheasti mieli sipsiä en osta koska sitä mä syön sitten viikon päästä parhaan kaverin kanssa kun menen sen luokse viettämään iltaa.
Olo on ollut edelleen hyvä ja olen nauttinut paljon tästä hyvästä olosta.
Hyvä että ei ole pahasti ahdistanut tai ollut masentunut olo onneksi syön lääkkeitä niin nekin auttaa paljon noihin olotiloihin masennuslääke auttaa aika paljon ja se on hyvä että ottaa aina aamulla sen lääkkeen. Leponex lääke on aina hyvä ottaa illalla koska se rauhoittaa heti ja on samalla hyvä unilääke niin saa nukuttua. Olen salkkareissa ihan mukana sain katsottua kaikki jaksot mitä oli tullut tänään pitää katsoa viikon vika salkkarit jakso siinä on alkanut taas tapahtua. Olen siitä todella iloinen että salkkarit jatkuu tulee aina arki iltoina jotain katsottavaa. Olen temppareissa pari jaksoa jäljessä katson ne jaksot tuossa viikonloppuna kun on hyvin aikaa.
Aijon käydä viikonloppuna tokmannilla huvikseen katsomaan onko sinne tullut myyntiin uusia david urheiluvaatteita kätevää kun asun melkein tokmannin vieressä niin ei ole pitkä matka. Otan nyt aamulääkkeet ja alan kuunnella hyvää musiikkia. Tästä tulee hyvä päivä kivaa kun viikonloppu alkaa.
Olin eilenä illalla salilla ja oli tosi hyvät treenit nyt aijon sitten loppuviikon lenkkeillä niin tulee taas askelia ja liikuntaa. Olen viikonlopun nyt itseni kanssa mikä tekee vaan hyvää nautin tuosta mun uudesta sohvasta aijon olla ja löhöillä siinä koko viikonlopun en ole vielä testannut nukkua päikkäreitä siinä. Huomenna ajattelin nukkua päikkärit kun on hyvin aikaa. Ilo uutinen tuli salkkarit faneille! Salkkarit jatkuu onneksi vielä monta vuotta pelkäsin että se olisi loppunut tämän vuoden puolella mutta onneksi ei. En ole vielä kerennyt katsomaan eilistä salkkarit jaksoa katson sen tänään kun on hyvin aikaa. Viikko mennyt yllättävän hyvin ahdistusta ei ole onneksi silleen ollut paitsi viime maanantaina kun odotin sitä sohvaa. Olo on tällä hetkellä iloinen ja positiivinen ja se on vaan hyvä sekin piristää mieltä että kohta alkaa viikonloppu niin saa taas olla ja levätä kerätä voimia taas ensi viikkoon. Viikon päästä viikonloppuna olisi tarkoitus mennä parhaan kaverin luokse viettämään iltaa ja juhlitaan samalla ystävänpäivää. Tulee varmasti hauskaa juodaan sitten vaikka mitä juon silleen ettei tule sitten niin kauhea olo. Alan kohta siivota ja pesemään pyykkiä. Onneksi on aamu aikaa tehdä nuo ruoaksi teen tänään mifukastiketta ja riisiä. Eilenä tuli hyvää makkarakeittoa ensi viikolla ajattelin tehdä jotain uuniruokaa. Nyt vien pyykit, otan aamulääkkeet ja laitan hyvää siivous musaa soimaan taustalle. Hyvä fiilis on päällä ja nautin tästä hyvästä olosta. Unohdetaan huolet ja murheet.

Sohva kasattu.Keskiviikko 25.01.2023 06:11

Uusi sohva on nyt kasattu ja siinä on todella hyvä istua poikaystävä osasi kasata sen kiitos hänelle ei siinä mennyt kun noin puolitoista tuntia niin se oli siinä nyt voi kutsua kavereita taas kylään kun pystyy istumaan kunnon sohvalla. Olo ja fiilis on ollut hyvä mutta stressasin tuota sohvaa että koska se tulee ja kasataan no ei siinä mennyt kun vaan onneksi pari päivää. Eilenä oli taas hyvät pelit sählyssä sain tehtyä pari maalia ja meidän joukkue voitti viidellä maalilla. Pelasimme puolituntia siinä ajassa sai kyllä juosta taas mikä teki hyvää niin sai vähän purettua jännitystä pois. Tänään teen ruoaksi makkarakeiton mitä en ole syönyt vähään aikaan huomenna teen mifukastiketta ja riisiä terveelliset ruoat.
Salitreenit on tänään illalla ja aijon tehdä kunnon treenit en ole vielä päättänyt mitkä treenivaatteet laitan sitten päälle niitä mulla on paljon ja aijon katsoa jos vaikka ostan uusia treenivaatteita tokmannilta. Pakko sanoa että mun kroppa on todella hyvässä kunnossa ja mun kunto on aika hyvä lenkkeilen pitkiä matkoja niin tulee askelia siinä samalla ja päivän aikana saatan tehdä pari lenkkiä tulee tunti käveltyä.
Aamu alkanut hyvin kiitos aamukahvin otan kohta aamulääkkeet.
Se on nyt hyvä että masennuslääke resepti on uusittu niin saa sitä lääkettä taas jatkossakin. Leponexia pitää hakea ensi viikolla lisää alkaa kohta loppumaan se lääke riittää aina pariksi kolmeksi viikoksi.
Rauhoittavia en ole syönyt pitkään aikaan ja se on vaan hyvä selviän aika hyvin ilman sitä lääkettä. Tästä tulee hyvä päivä ja olen todella iloinen tuosta mun sohvasta tuo mulle paljon iloa pitkäksi ajaksi.

Uusi sohva tuli :)Tiistai 24.01.2023 05:51

Eilenä mulle tuli se uusi sohva mutta sitä ei ole vielä kasattu mutta saan onneksi apua sitten sen kasaamiseen. Vanha sohva vietiin jo eilenä pois.
Olen innoissani tuosta uudesta sohvasta sitten on kivaa istua siinä kun se on kasattu ja se kestää varmasti sitten monta vuotta mulla meni vaan se 500 euroa kotiinkuljetus oli ilmainen. Tänä aamuna tuntui vaikealta nousta ylös sängystä mutta pääsin ylös ja join aamukahvit äsken. Otan kohta aamulääkkeet niin auttaa siihen ettei sitä ahdistusta tule heti aamusta. Voin sanoa että tuo masennuslääke on todella hyvä lääke auttaa paljon mua elämässä lievittää ahdistusta ja masennusta. Mua ei onneksi nyt masenna on aika iloinen ja positiivinen olo uskon että tästä on tulossa mukava viikko. Olin salilla eilenä ja oli hyvät treenit tänään on sählypelit iltapäivällä pääsee juoksemaan kentällä mikä tekee hyvää niin pääsee samalla purkamaan paineita koitan tehdä monta maalia. Kerkesin katsoa salkkareita eilenä puoleenväliin asti alkoi väsyttää illalla niin menin ajoissa nukkumaan. Loput katson tänään ja uuden salkkarit jakson se on kätevää katsoa tuolta mtv palvelusta koska vaan. Muistin juuri etten ole vielä katsonut uutta tempparit jaksoa se pitää katsoa tässä joku päivä siinä on alkanut nyt tapahtumaan vaikka mitä. Odotan innolla viimeisiä iltanuotioita mitä niillä pareilla tulee ja saa nähdä ketkä jatkavat yhdessä ja ketkä eivät. Pitää käydä varmaan kaupassa tässä aamusta ja miettiä mitä ruokaa sitä tekisi tällä viikolla. Alan kohta tekemään kauppalappua valmiiksi mun tekee mieli makkarakeittoa sitä voisi ainakin tehdä ja ehkä mifua tai kanaa. Otan nyt aamulääkkeet ja alan tiskaamaan.

Salkkarit alkaa vihdoinkin!Maanantai 23.01.2023 04:35

Oli kiva viikonloppu poikaystävän luona ja oli kivaa viettää samalla mun synttäreitä. Sain poikaystävältä synttärilahjaksi 500 grammaa suklaata siinä on sitten vähän syötävää syön niitä vasta ensi viikon viikonloppuna kun voi silloin taas herkutella. Saunottiin lauantai iltana oli mukavaa päästä kunnon puusaunaan pitkästä aikaan kyllä rentoutti.
Join viikonloppuna vaan siideriä muutaman juoman niin sunnuntaina ei sitten ollut niin kauhea olo jos juon pullon viiniä niin seuraavana päivänä mulla on aina kauhea jano ja pää kipeä. Voin sanoa että eilenä vähän ahdisti illalla mutta kun otti taas iltalääkkeet niin ne rauhoitti mun oloa ja sain hyvin viime yönä nukuttua. Heräsin jo vähän ennen neljää tänään join äsken aamukahvit. Käytiin eilenä poikaystävän kanssa lidissä niin ostin pari pakettia kahvia ja poikaystävä osti mulle semmoisen kylmän kahvi latte juoman minkä aijon juoda tänään. Kohta jaan viikonlääkkeet dosettiin ei tarvitse hakea mitään lääkkettä kaikkia on. Alan kohta myös pesemään pyykkiä koska sitä on kertynyt viikonlopun jälkeen onneksi on koko tämä aamu aikaa pestä. Onneksi tänään on taas salitreenit illalla mikä tekee vaan todella hyvää viikonlopun jälkeen en edes lenkkeillyt viikonloppuna mutta nyt taas tällä viikolla aijon liikkua paljon. Päätin myös sen etten nyt ainakaan pariin viikkoon juo alkoholia. Soiteltiin parhaan kaverin kanssa viikonloppuna ja suunniteltiin että menen sen luokse parin viikon päästä niin vietetään ystävänpäivää ja edelleen mun synttäreitä.
Jos vaan olen silloin hyvässä kunnossa ja parissa viikossa voi tapahtua ihan mitä vaan elän taas hetken ja päivän kerrallaan tätä mun elämää.
Salkkarit alkaa vihdoinkin tänään! Tätä on jo odotettu näkee mitä tämän päivän jaksossa tapahtuu tulee taas joka arki päivä mikä on hyvä niin on katsottavaa aina illalla. Nyt jaan viikonlääkkeet dosettiin ja otan aamulääkkeet uskon että tästä tulee mukava päivä arki alkaa taas.
Onneksi ei väsytä yhtään mulla on aika pirteä ja hyvä olo.

Jee, viikonloppu! :)Perjantai 20.01.2023 04:50

Vihdoinkin on perjantai ja viikoloppu alkaa voin sanoa että tämä viikko on ollut taas yksi ahdistavista pitkään aikaan mutta nyt helpottaa paljon kun olen lähdössä viikonlopuksi poikaystävän luokse ja vietetään mun synttäreitä mitkä lähestyy. Saa ajatukset muualle ja viettää laatuaikaa poikaystävän kanssa tulee varmasti todella mukava viikonloppu aijon vaan olla ja nauttia sekä keskittyä nyt hyviin juttuihin ja aijon nauraa paljon viikonloppuna meillä on varmasti hauskaa ja hyvät jutut. Olen melkein pakannut kaikki pakkaan loput ennen lähtöä olen illalla vasta lähdössä poikaystävä hakee mut kun se pääsee töistä käydään kaupoilla ostamassa herkut viikolopuksi sekä ruokaa ja juotavaa. Taitaa käydä nyt niin että juon muutaman siiderin ja lonkeron tänä viikonloppuna. En sittenkään pystynyt pitää tipatonta kuukautta no ei se mitään ainakin olin nyt juomatta kolmeen viikkoon ja se on aika hyvä saavutus tekee nyt mieli juoda synttäreiden kunniaksi. Kivaa kun olo on taas iloinen ja positiivinen
semmoinen mä yleensä olen. Alkuviikosta olin jotenkin masentunut ja surullinen no mulla on aika harvoin tuommoisia olotiloja ne aina tulee ja menee ja aina olen selvinnyt niistä. Jos on paska päivä niin ajattelen että huominen päivä on varmasti parempi. Aijon unohtaa huolet ja murheet hetkeksi kun viikonloppu alkaa. Otan nyt aamulääkkeet ja perjantai musat soimaan. Odotan jo innolla että poikaystävä tulee hakemaan mut.