IRC-Galleria

Miittis

Miittis

Elämä alkaa tuntua hyvältä :)

Selaa blogimerkintöjä

Sohva kasattu.Keskiviikko 25.01.2023 06:11

Uusi sohva on nyt kasattu ja siinä on todella hyvä istua poikaystävä osasi kasata sen kiitos hänelle ei siinä mennyt kun noin puolitoista tuntia niin se oli siinä nyt voi kutsua kavereita taas kylään kun pystyy istumaan kunnon sohvalla. Olo ja fiilis on ollut hyvä mutta stressasin tuota sohvaa että koska se tulee ja kasataan no ei siinä mennyt kun vaan onneksi pari päivää. Eilenä oli taas hyvät pelit sählyssä sain tehtyä pari maalia ja meidän joukkue voitti viidellä maalilla. Pelasimme puolituntia siinä ajassa sai kyllä juosta taas mikä teki hyvää niin sai vähän purettua jännitystä pois. Tänään teen ruoaksi makkarakeiton mitä en ole syönyt vähään aikaan huomenna teen mifukastiketta ja riisiä terveelliset ruoat.
Salitreenit on tänään illalla ja aijon tehdä kunnon treenit en ole vielä päättänyt mitkä treenivaatteet laitan sitten päälle niitä mulla on paljon ja aijon katsoa jos vaikka ostan uusia treenivaatteita tokmannilta. Pakko sanoa että mun kroppa on todella hyvässä kunnossa ja mun kunto on aika hyvä lenkkeilen pitkiä matkoja niin tulee askelia siinä samalla ja päivän aikana saatan tehdä pari lenkkiä tulee tunti käveltyä.
Aamu alkanut hyvin kiitos aamukahvin otan kohta aamulääkkeet.
Se on nyt hyvä että masennuslääke resepti on uusittu niin saa sitä lääkettä taas jatkossakin. Leponexia pitää hakea ensi viikolla lisää alkaa kohta loppumaan se lääke riittää aina pariksi kolmeksi viikoksi.
Rauhoittavia en ole syönyt pitkään aikaan ja se on vaan hyvä selviän aika hyvin ilman sitä lääkettä. Tästä tulee hyvä päivä ja olen todella iloinen tuosta mun sohvasta tuo mulle paljon iloa pitkäksi ajaksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.