IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Löysin lidlistä kivat collegehousut.Sunnuntai 12.02.2023 05:44

Tuli eilenä käytyä Lahden satamassa kävelemässä oltiin siellä pienen porukan kanssa aivan ihana ilma oli aurinko paistoi ja paljon oli ihmisiä siellä liikkeellä. Käytiin kahvilla myös niin söin palan daim kakkua ja join vihreää teetä. Siinä se aamupäivä sitten mukavasti meni ja piristi tosi paljon mieltä. Kävin eilenä lildissä ostin teetä ja mä löysin samalla kivat naisten collegehousut mitkä maksoi vaan 12 euroa ja kokoa M. Mä tykkään ostaa lidlistä aina vaatteita jos löytyy jotain kivoja ja ovat halpoja. Olo ja fiilis on ollut edelleen hyvä pakko sanoa että viikko mennyt todella hyvin vielä voi ottaa tämän päivän rennosti ennen ensi viikkoa.
Huomenna mulla on verikokeet ja olen menossa salille treenaamaan.
Lääkkeitä ei tarvitse hakea ensi viikolla koska kaikkia on. Olen katsonut nyt paljon the voice of finlandia olen pari jaksoa jäljessä mutta koitan pysyä siinä mukana. Ai niin en ole vieläkään katsonut tempparit jaksoja ja pitää myös katsoa eilinen putous jakso katson ne tänään kun on hyvin aikaa. Tänään taas paljon lenkkeilyä menen aamulenkille ja teen toisen lenkin iltapäivällä raitis ilma tekee vaan hyvää sekä tulee askelia.
Koitan huomenna tehdä kunnon salitreenit niin tulee hyvä olo sitten sen jälkeen. Mä olen miettinyt että aijon varmaan jatkaa salilla käymistä kesällä niin on sitten se rytmi treenaamiseen sekä lenkkeilen. Kroppa pysyy hyvässä kunnossa kun kuntoilee ja liikkuu. Onneksi asun melkein tuon kuntosalin vieressä niin on lyhyt matka kävellä sinne.
Aijon nauttia tästä sunnuntai päivästä nukun päikkärit sitten aamulenkin jälkeen niin saa vähän levättyä parasta on tässä päivässä se että ei ole mikään kiire mihinkään nyt musat soimaan ja otan aamulääkkeet.
Eilenä oli kiva perjantai päivä kävin aamulenkillä, nukuin pitkät päikkärit ja tein vielä toisen lenkin iltapäivällä halusin ulkoilla eilenä paljon koska raitis ilma tekee mulle aina hyvää ja se auttaa paljon kireään oloon ja ahdistukseen. Eilenä mulla oli koko päivän ajan hyvä fiilis eikä onneksi mitään huonoa oloa uskon että tästäkin tulee hyvä päivä aamu alkanut kahvilla taas heräsin tuossa viideltä. Huomenna olen menossa käymään tokmannilla pitää ostaa vaikka mitä pitää tehdä kauppalappu aijon ostaa ne parit rintaliivit ainakin, hiuksiin hoitoainetta, hammastahnaa..kaikkea semmoista mitä tarvitsee eikä turhia juttuja.
En ole vielä katsonut uusia voice of finland jaksoja katson niitä taas tänään kun on hyvin aikaa ajattelin katsoa myös jersey shore family vacation ohjelmaa mihin olen jäänyt ihan koukkuun olen jersey shore fani.
Katsonut ihan kaikki kaudet tähän asti ja odotan innolla uusia kausia tuosta ohjelmasta. Pitäisi jatkaa myös tuota the good doctor sarjaa mitä en ole nyt katsonut pitkään aikaan huomenna aijon pitää vaikka sen katsomismaratoonin. Nautin nyt tästä hyvästä olosta taas onneksi voi nyt vaan levätä niin jaksaa ensi viikon nopeasti ensi viikko menee jonkin verran tekemistä taas. Verikokeet sitten maanantaina päivällä mä toivon että aurinko vaikka paistaisi silloin kun menen sinne terveyskeskukseen eikä olisi mitään räntäsadetta.
Tarkistin mun lääkkeet niin ei tarvitse mennä ensi viikolla apteekkiin kaikkia lääkkeitä on ja se on hyvä. Otan aamulääkkeet ja alan siivota vähän keittiötä ja kuuntelemaan musikkia. Päivä lähtee hyvin käyntiin kun kuuntelee hyvää musaa tulee hyvä fiilis päälle. Elän hetken ja päivän kerrallaan nyt keskityn tähän päivään ja näihin hetkiin.

Vihdoinkin viikonloppu :)Perjantai 10.02.2023 05:41

Vihdoinkin alkaa viikonloppu pakko sanoa että on ollut vauhdikas viikko ja mä selvisin ei onneksi ahdistanut tai masentanut arki päivinä nyt voi viikonlopun ottaa taas ihan rennosti ja kerätä voimia ensi viikkoon.
Ihanaa viikon päästä näen taas poikaystävän olen menossa sen luokse sitten toivon että viikko menee taas nopeasti. Suunniteltiin että katsellaan netflixistä sitten sarjoja ja leffoja jos sinne on vaan tullut jotain hyivä löydettiin viimeksi yksi kauhusarja mikä katsottiin puoleen väliin katsotaan se sitten viikon päästä loppuun. Kävin eilenä kaupassa niin ostin herkkuja eli sipsiä ja suklaajäätelöä. Se piristää aina mieltä kun voi herkutella aina viikonloppuna sallin silloin sen herkuttelun viikolla en syö mitään karkkeja tai suklaata pystyn siihen kyllä. Viikolla koitan aina syödä terveellisesti ja hyvin olen siihen pystynyt aina kun käyn arki päivinä kaupassa niin mä vaan ohitan kaikki karkkihyllyt. Täytyy käydä varmaan tokmannilla viikonloppuna koska sinne oli nyt tullut myyntiin noita hyviä pola merkkisiä rintaliivejä ja ne on mun lemppareita. Ostan parit semmoiset eikä niihin mene kun vaan jotain 30 euroa rintaliivejä tarvitsee aina mun edelliset rintaliivit alkaa jo olla aika kuluneita.
Tänään aijon käydä lenkillä päivällä en eilenä mennyt koska ulkona oli kauhean kova tuuli oli myös aika liukasta varovasti sai kävellä kotiin kaupasta. Viikonloppuna aijon katsoa voice of finland jaksot mitä tulee ja temppareita en ole vielä katsonut kohta sekin ohjelma loppuu odotan jo innolla uutta tempparit kautta saa nähdä myös mitä tapahtuu tämän viikon vikassa salkkarit jaksossa. Nyt otan aamulääkkeet ja viikonloppu fiilistely musat soimaan. Ihanaa kun viikonloppu alkaa!
Se on torstai taas mikä tarkoittaa siivouspäivää alan kohta siivota ja pesemään pyykkiä heti tässä aamusta niin loppupäivän voi ottaa sitten ihan rennosti. Eilenä oli todella kiva päivä kaveri kävi kylässä ja olin salilla treenaamassa hyvät treenit oli. Eilenä mulla oli koko päivän semmoinen iloinen ja positiivinen olo eli olin taas oma itseni eikä mikään masentanut tai ahdistanut eilenä. Sama olo jatkuu vieläkin nyt kun heräsin äsken niin ajattelen taas että tästä tulee myös hyvä päivä nyt olen ihan hereillä kun join ison kupin mustaa kahvia. Tänään aijon mennä päivällä lenkille ja ajattelin varmaan käydä kaupassa mun tekee mieli sipsiä ja jäätelöä ostan ne viikonlopuksi olen viikonlopun kotona ja ensi viikolla olen menossa taas poikaystävän luokse. Uskon että nopeasti menee taas tämä viikko niin näemme taas voin sanoa että on ollut vähän ikävä poikaystävää ja voin sanoa että sillä on ollut myös mua ikävä onneksi voi soitella videopuheluita niin näkee sitten toisen niin se vähän lievittää ikävää. Olen katsonut joka päivä salkkareita jännäksi vaan koko ajan menee Viime jakso jäi jännään kohtaan kun Viola sai sen yhden kuvan puhelimeen.
Haluan niin nähdä mitä tämän päivän jaksossa sitten tapahtuu olen katsonut myös the voice of finlandia voin sanoa että nyt on hyvä kausi taas hyviä laulajia ja hyviä biisejä laulavat siinä ohjelmassa. Olen pari jaksoa jäljessä siinä mutta onneksi ne jaksot voi katsoa koska vaan ruudusta. Aijon viikonloppuna sitten katsoa loput jaksot kun on hyvin silloin aikaa. Otan nyt aamulääkkeet ja vaihdan puhtaat lakanat sänkyyn sekä pesen edelliset lakanat. Kivaa mennä ensi yönä nukkumaan puhtaisiin lakanoihin. Laitan kohta kunnon siivous musat soimaan taustalle niin on kivempi siivota.

Teen sittenkin jauhelihakeiton.Keskiviikko 08.02.2023 06:00

Oli eilenä todella hyvät sählypelit taas pitkästä aikaan sain jopa tehtyä kolme maalia ja mun joukkue voitti. Sain myös kuulla että keväällä olisi joku sählyturnaus toista joukkuetta vastaan kiinnostuin heti se olisi aika hauskaa ja saisi vähän sitten haastetta. Mä ja mun muutama tuttu ollaan kovia sählyn pelaajia olisi se kyllä hieno voittaa toinen joukkue tai sitten me hävitään ei voi tietää. Olo on tuntunut onneksi aika hyvältä ahdistusta ei ole ollut yhtään eikä onneksi masentanut. Olen jo paremassa kunnossa jo viikonlopun jälkeen ihan hyvä että olen taas päässyt kunnolla liikkeelle.
Sain uuden verikoe ajan ja se on ensi viikon maanantaina päivällä piikille taas että saa leponexia hakea sitten sen jälkeen. Käyn tänään apteekissa hakemassa ne karpalokapselit mitkä mun piti jo hakea viime viikolla mutta unohdin. Tuli eilenä hyvää carbonara kastiketta ja pastaa tänään teen jauhelihakeiton ruoaksi mun piti tehdä lohikeittoa mutta lohisuikaleet oli loppu kaupasta. Salitreenit illalla ja nyt teen kovat treenit mikä tekee vaan hyvää. Isoilla painoilla aijon tehdä taas tänään niin kuin viime maanantaina. Olen miettinyt kun kesä tulee että kävisinkö silloinkin salilla? Viime kesänä mä en käynyt lenkkeilin vaan ja kävin liikuntapuistossa treenaamassa
aijon ainakin tämän koko kevään käydä salilla. Kun kevät ja kesä tulee niin ostan parit kunnon kengät niin aloitan lenkkeilyn. Tavoite on käydä ainakin joka päivä puolen tunnin lenkillä. Onneksi täällä missä mä asun niin on paljon erilaisia lenkkireittejä niin niitä voi aina vaihdella. Nyt otan aamulääkkeet ja musat soimaan onneksi aamukahvi herätti tänä aamuna.

Liikunta on mun juttu. :)Tiistai 07.02.2023 05:07

Viikko alkanut ihan mukavasti eilenä oli hyvä päivä olin salilla illalla niin tein kunnon treenit mikä teki tosi hyvää. Hyvin nukuin viime yönä ja jaksoin herätä heti kun kello soi aamukahvit join äsken niin nyt olen ihan hereillä. Tänään olen menossa aamusta taas kauppaan aijon tehdä tänään ruoaksi pasta carbonaraa ja huomenna lohikeiton siinä on hyvät ruoat taas parille päivälle. Rahaa on tullut tänään ja se tarkoittaa sitä että maksan tuon vuokran kohta pois sekä katson samalla jos saisi jonkin pienen summan siirrettyä tuonne säästötilille. Olo on ollut onneksi ihan hyvä viikonlopun jälkeen sunnuntaina väsytti ja pää oli vähän kipeä.
Ahdistusta ei ole onneksi vielä ainakaan tullut ja se on hyvä mutta varaudun kyllä siihen jos se tulee yllättäen. En ole onneksi masentunut tai surullinen ne olisi pahempia olotiloja kun ahdistus. Otan kohta aamulääkkeet niin se auttaa jo paljon voin sanoa että lievittää hyvin ahdistusta se lääke. Tänään on sählypelit ja olen innoissani kivaa mennä pelaamaan saa nähdä millaiset joukkueet
meitä on hyvä porukka aina pelaamassa Olisi kivaa pelata sählyä useammin viikossa kun kerran se tuntuu myös hyvältä kun juokset kentällä täysiä ja syke vaan nousee. Sitten kun olet juossut täysiä kentällä puolen tunnin ajan niin voin sanoa että mulla tulee aina voittaja olo.
Voin sanoa että liikunta on mun juttu ja siinä olen hyvä oli se lenkkeilyä, salilla tai sählyä. Tulee aina hyvä olo siitä ja voin sanoa että liikunta on paljon parempaa kun alkoholi. Tein semmoisen päätöksen nyt että aijon pitää ainakin tipattoman kuukauden ainakin ellei pitempään. Menen nyt päivä ja viikko kerrallaan aijon keskittyä nyt vaan liikuntaan koska se tuo iloa mun elämään ja ehkä paino vielä tippuu. Nyt otan aamulääkkeet ja alan tiskaamaan ja kuuntelemaan musiikkia. Kuuntelen aina hyvää musiikkia aamulla sillä myös mun aamut lähtee hyvin käyntiin.

Oli ihanaa nähdä taas paras kaveri. :)Maanantai 06.02.2023 04:43

Oli kiva lauantai ilta parhaan kaverin luona juotiin vaikka mitä ja valvottiin johonkin kahteentoista asti meillä oli hyvät jutut ja naurettiin paljon mikä oli vaan ihan parasta parhaan kaverin seura piristi mua todella paljon ja sovittiin että näkisimme useammin. Pää oli vähän kipeä sunnuntai aamuna mutta kyllä se meni sitten ohi kun sai levätä koko päivän ja nyt kun nukuin viime yön hyvin niin olo jo tuntuu tällä hetkellä paljon paremmalta. Kun join nyt viikonloppuna taas paljon alkoholia niin päätin että aijon pitää taas tipattoman kuukauden se tekee vaan hyvää. Aijon keskittyä taas liikuntaan eli käyn salilla, lenkkeilen ja pelaan sählyä. Voin sanoa että liikunta on paljon parempaa kun alkoholi ja lievittää mulla hyvin ahdistusta ja masennusta sekä tulee aina hyvä fiilis sen jälkeen. Kunto ja paino pysyy hyvänä kun liikkuu ja se tekee mielelle tosi hyvää.
Kohta jaan viikonlääkkeet dosettiin kävin viime perjantaina hakemassa leponexit mutta unohdin ne karpalokapselit käyn tällä viikolla hakemassa ne on sitten niitä taas. Saa nähdä tuleeko millainen viikko koitan ajattella positiivisesti että hyvä. Hetki ja päivä kerrallaan elän taas tätä viikkoa en edes mieti huomista päivää. Tämä aamu alkanut hyvin kiitos aamukahvin.
Otan kohta aamulääkkeet ja alan pesemään pyykkiä maanantai on aina mun pyykinpesu päivä. Salitreenit on illalla taas innolla olen menossa teen kunnon treenit niin tulee hyvä fiilis sen jälkeen. Voin sanoa että mun paino on tippunut jonkin verran eikä ole yhtään noussut mistä olen todella tyytyväinen tärkeintä että olen normaalipainoinen ja että tykkään mun kropasta pääsen varmasti ennen kesää bikinikuntoon.
Kunhan nyt jatkan samaan malliin tällä mun liikunnalla sekä koitan syödä terveellisesti ja jättää alkoholin toistaiseksi. Aijon tänä vuonna vähentää kyllä alkoholin käyttöä paljon koska mulle tulee siitä jälkeenpäin niin huono olo se ei tunnu yhtään kivalta ja siitä se masennus tulee aina välillä haluan että olen iloinen ja positiivinen eikä ole mitään ahdistusta tai masennusta.

Huomenna näen parhaan kaverin!Perjantai 03.02.2023 05:15

Kivaa kun alkaa taas viikonloppu ja huomenna olen menossa parhaalle kaverille yökylään nähtiin viimeksi vähän ennen joulua niin siitä on jo aika pitkä aika. Päästään viettämään kivaa lauantai iltaa ja saa nähdä mihin asti me sitten valvotaan. Tein nyt semmoisen päätöksen että en varmaan osta sitä viinipulloa koska parhaalla kaverilla on noita muita viinoja mitä juodaan. Ostan sitten vaan muutaman siiderin ja lonkeron ja sitten jos juomat ovat loppumassa niin parhaalla kaverilla on kaljaa mitä juoda pystyn juomaan kaljaa vasta sitten kun olen kunnolla humalassa.
Lupasin ostaa meille sipsiä ja paras kaveri on ostanut meille dipit, iltapalaa ja aamupalaa kun herätään. Pitää syödä hyvin ennen kun juo koska tyhjään vatsaan ei koskaan kannata juoda. Eilenä illalla mulla oli jotenkin todella ahdistava olo mietin että mistä ihmeestä se oikein johtui?
Oli taas todella lähellä että meinasin ottaa sen rauhoittavan lääkkeen mutta onneksi iltalääkkeet rauhoitti ja sain hyvin nukuttua. Olo tuntuu tällä hetkellä jo paljon paremmalta otan kohta nuo aamulääkkeet tänään käyn siellä apteekissa hakemassa sitä leponexia niin on sitä lääkettä pariksi viikoksi. Onneksi asumistuki on tullut tänään niin saa haettua lääkkeet, juomat ja sipsit. Ensi viikolla tulee lisää rahaa ja saan siitä sitten siirrettyä pienen summan taas tuonne säästötilille. Mulla on aika kivasti jo rahaa säästötilillä annan nyt sen summan vaan kasvaa isommaksi.
Tänään nukun varmaan päikkärit ja näen taas yhtä mun kaveria illalla
siinä perjantai päivä menee mukavasti. Parasta on se kun ei ole mikään kiire nyt alan kuunnella musiikkia ja fiilistelemään. Huomista odotan innolla! Sovittiin että menen kolmelta parhaan kaverin luokse.

Salitreenit teki hyvää.Torstai 02.02.2023 06:04

Se on torstai ja tänään taas siivotaan heräsin viiden jälkeen ja nyt on aamukahvit juotu niin olen ihan hereillä. Olin eilenä illalla salilla ja oli tosi hyvät treenit tein aika isoilla painoilla mikä kannatti ja sai vähän purettua semmoista kireää oloa pois mikä tuntui eilenä melkein koko päivän. Onneksi nukuin hyvin viime yönä ja heräsin tänä aamuna niin olo tuntuu nyt aika hyvältä. Menen huomenna apteekkiin hakemaan sitä leponex lääkettä ja karpalokapseleita lisää. Huomenna tulee asumistuki ja ensi viikolla sitten lisää rahaa niin pärjää taas helmikuun onneksi raha asiat on hyvin niin sitä ei tarvitse murehtia. Tänään aijon mennä lenkille tuossa päivällä tulee askelia ja liikuntaa varmasti on hyvä sää ulkoilla.
En ole vielä katsonut eilistä salkkarit jaksoa katson sen tänään kun tulin salilta eilenä niin menin heti sen jälkeen jo nukkumaan koska väsytti.
Onneksi nuo salkkarit jaksot voi katsoa koska vaan tuolta mtv palvelusta
ai niin uusi tempparit jakso pitää myös katsoa jossain vaiheessa.
Odotan jo kovasti viikonloppua että mä ja paras kaveri nähdään ylihuomenna se päivä koittaa ja olen innoissani käyn huomenna jo alkossa ja kaupassa ostamassa juomat. Uskon että tästä tulee hyvä päivä innolla alan kohta siivota ja pesemään pyykkiä laitan hyvää musiikkia soimaan taustalle. Olo tuntuu tällä hetkellä iloiselta ja positiiviselta semmoinen mä yleensä aina olen kun on hyvässä kunnossa ja kaikki on hyvin. Otan nyt aamulääkkeet ja alan ensin siivota keittiön ennen kun alan imuroimaan
pesukone on varmasti vapaana näin aamusta. Voin sanoa että tässä talossa meillä on hyvä pesukone ja kuivuri helpottaa pyykinpesua paljon!

Kevät lähestyy.Keskiviikko 01.02.2023 05:24

Helmikuu alkoi ja kevättä sekä kesää kohti koko ajan mennään nopeasti kyllä meni tammikuu ei se mitään mulla on ollut kaikkea mukavaa tekemistä niin aika on kulunut nopeasti. Eilenä oli kerrankin hyvä päivä ei mennyt hermot mihinkään ja ei alkanut yhtään ahdistamaan olin iloisella päällä koko tiistai päivän sählypelit meni vähän huonosti sain vaan tehtyä yhden maalin ja mun joukkue hävisi no oli silti ihan hauskaa pelata.
Tänään on illalla salitreenit innolla olen menossa sinne tänään ja yksi mun kaveri tulee kylään niin päästään molemmat istumaan mun uudelle sohvalle. Soitin eilenä parhaalle kaverille ja kyselin miten sillä menee onneksi ihan hyvin niin ei tarvitse olla huolissaan näemme sitten lauantaina ellei tule esteitä lupasin ostaa meille sen viinipullon ja sipsiä.
Parhaalla kaverilla on vielä lisää juotavaa niin ei ole sitten ihan heti loppumassa odotan jo kovasti että näemme. Tuli eilenä hyvää jauhelihakastiketta ja spagettia tänään teen kinkkukiusausta täytyy alkaa taas suunnittelemaan seuraavia ruokia mitä taas tekee. Aamu alkanut hyvin kiitos aamukahvin otan kohta aamulääkkeet ja vaihdan puhtaat lakanat sänkyyn niin pesen edelliset lakanat huomenna pitää taas siivota no hyvin on koko aamu aikaa. Onneksi on hyvä olo tällä hetkellä uskon että tästä tulee kiva päivä kaverin seura piristää mua varmasti paljon tänään meillä on hauskat jutut se on vaan parasta kun voi nauraa jollekkin tyhmälle asialle. Huumoria pitää olla elämässä elämä olisi tylsää ilman sitä.