IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Vihdoinkin viikonloppu :)Perjantai 10.02.2023 05:41

Vihdoinkin alkaa viikonloppu pakko sanoa että on ollut vauhdikas viikko ja mä selvisin ei onneksi ahdistanut tai masentanut arki päivinä nyt voi viikonlopun ottaa taas ihan rennosti ja kerätä voimia ensi viikkoon.
Ihanaa viikon päästä näen taas poikaystävän olen menossa sen luokse sitten toivon että viikko menee taas nopeasti. Suunniteltiin että katsellaan netflixistä sitten sarjoja ja leffoja jos sinne on vaan tullut jotain hyivä löydettiin viimeksi yksi kauhusarja mikä katsottiin puoleen väliin katsotaan se sitten viikon päästä loppuun. Kävin eilenä kaupassa niin ostin herkkuja eli sipsiä ja suklaajäätelöä. Se piristää aina mieltä kun voi herkutella aina viikonloppuna sallin silloin sen herkuttelun viikolla en syö mitään karkkeja tai suklaata pystyn siihen kyllä. Viikolla koitan aina syödä terveellisesti ja hyvin olen siihen pystynyt aina kun käyn arki päivinä kaupassa niin mä vaan ohitan kaikki karkkihyllyt. Täytyy käydä varmaan tokmannilla viikonloppuna koska sinne oli nyt tullut myyntiin noita hyviä pola merkkisiä rintaliivejä ja ne on mun lemppareita. Ostan parit semmoiset eikä niihin mene kun vaan jotain 30 euroa rintaliivejä tarvitsee aina mun edelliset rintaliivit alkaa jo olla aika kuluneita.
Tänään aijon käydä lenkillä päivällä en eilenä mennyt koska ulkona oli kauhean kova tuuli oli myös aika liukasta varovasti sai kävellä kotiin kaupasta. Viikonloppuna aijon katsoa voice of finland jaksot mitä tulee ja temppareita en ole vielä katsonut kohta sekin ohjelma loppuu odotan jo innolla uutta tempparit kautta saa nähdä myös mitä tapahtuu tämän viikon vikassa salkkarit jaksossa. Nyt otan aamulääkkeet ja viikonloppu fiilistely musat soimaan. Ihanaa kun viikonloppu alkaa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.