IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Liikunta on mun juttu. :)Tiistai 07.02.2023 05:07

Viikko alkanut ihan mukavasti eilenä oli hyvä päivä olin salilla illalla niin tein kunnon treenit mikä teki tosi hyvää. Hyvin nukuin viime yönä ja jaksoin herätä heti kun kello soi aamukahvit join äsken niin nyt olen ihan hereillä. Tänään olen menossa aamusta taas kauppaan aijon tehdä tänään ruoaksi pasta carbonaraa ja huomenna lohikeiton siinä on hyvät ruoat taas parille päivälle. Rahaa on tullut tänään ja se tarkoittaa sitä että maksan tuon vuokran kohta pois sekä katson samalla jos saisi jonkin pienen summan siirrettyä tuonne säästötilille. Olo on ollut onneksi ihan hyvä viikonlopun jälkeen sunnuntaina väsytti ja pää oli vähän kipeä.
Ahdistusta ei ole onneksi vielä ainakaan tullut ja se on hyvä mutta varaudun kyllä siihen jos se tulee yllättäen. En ole onneksi masentunut tai surullinen ne olisi pahempia olotiloja kun ahdistus. Otan kohta aamulääkkeet niin se auttaa jo paljon voin sanoa että lievittää hyvin ahdistusta se lääke. Tänään on sählypelit ja olen innoissani kivaa mennä pelaamaan saa nähdä millaiset joukkueet
meitä on hyvä porukka aina pelaamassa Olisi kivaa pelata sählyä useammin viikossa kun kerran se tuntuu myös hyvältä kun juokset kentällä täysiä ja syke vaan nousee. Sitten kun olet juossut täysiä kentällä puolen tunnin ajan niin voin sanoa että mulla tulee aina voittaja olo.
Voin sanoa että liikunta on mun juttu ja siinä olen hyvä oli se lenkkeilyä, salilla tai sählyä. Tulee aina hyvä olo siitä ja voin sanoa että liikunta on paljon parempaa kun alkoholi. Tein semmoisen päätöksen nyt että aijon pitää ainakin tipattoman kuukauden ainakin ellei pitempään. Menen nyt päivä ja viikko kerrallaan aijon keskittyä nyt vaan liikuntaan koska se tuo iloa mun elämään ja ehkä paino vielä tippuu. Nyt otan aamulääkkeet ja alan tiskaamaan ja kuuntelemaan musiikkia. Kuuntelen aina hyvää musiikkia aamulla sillä myös mun aamut lähtee hyvin käyntiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.